- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
evet kuzum burda da yasak o kadar can yakıcı bişey ki bu anlatamam duyunca o kadar umursamıyorda insan yaşamak kötü ama bi yandan iyi oldu dün akşama kadar is altındaydık her köşede sitemizin önünde bile ateş yaktılar bağırışlar filan bugün sessiz ortalık umarım gecede böyle olurbakamadıklarımız da var esincimmm
NESLİHANN
doğum günün kutlu olsun .çocuklarınla ve eşinle mutlu yılların olsun işallah.
kaptan bu ne listesikiHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%1,20[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 100 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]118,3[/TD]
[TD]117[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]%1,10[/TD]
[TD]7,5[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]her gün x 100 kere ip atlama, 20 saniye Wall Sit[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]7,5[/TD]
[TD]%0,27[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,38[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] gün aşırı 45 dak.yürüyüş 15 dak.bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrsahlarrrrrrr yoldan bildiriyorum :))))))
Öğleden sonra yola çıktık ve su anda eve varmamiza 1.5 saat kaldi tabi trafiğe bağlı
Kısacık Bayram Kaçamağı iyi geldi ama şu an cepten girince rahat yazamiyorum
Canim sikilinca bir bakayım desimozledim hepinizi
Ellerine saglik canim2.ci olmama cok sevindim ama bakalim haftaya ne olucak :))))) maalesef okadar israr vardi ki bugünki katatay yalan oldu ((( yarin Allahin izniyle telafi edecegim hatta kendime ceza verdim yarin 50 squat yapacagim 100 ip atlama haric
ellerine sağlık bitanemmmm yine döktürmüşsünnn listeye de yüksekte girmek acayip moral oldu valla
evet kuzum burda da yasak o kadar can yakıcı bişey ki bu anlatamam duyunca o kadar umursamıyorda insan yaşamak kötü ama bi yandan iyi oldu dün akşama kadar is altındaydık her köşede sitemizin önünde bile ateş yaktılar bağırışlar filan bugün sessiz ortalık umarım gecede böyle olur
merhabalar herkese... bayram sonrası çarşamba sendromu yaptık bugün :) okuldan geldim yeni..acil bi süpürge taktım "kayınvalidemin göreceği yerleri" süpürdüm :)))otursam kalkamazdım çünkü :) yemek yedim ve oturdum anca...
birikmiş çok biraz okuyayım diyorum..ayrıca bildirimi falan unutmuşum ben listedeki arkadaşları kutlarım ben haftaya devam ederim artık :)
bu arada eşim aradı demin..ortalık yine karışıkmış kadıköye falan gitme sakın diyeAllahım şu ülkemize bi huzur ver nolur... tvlarda hiç doğru dürüst bişey yok...yabancı tv lerden izliyorum..vahim durum ve çok üzücü Allah sonumuzu hayretsin...
kaptan bu ne listesiki
rica ederim cecomm sağlık olsun bayramda hepimiz az veya çok rotadan çıktık toparlanırız kuzum
rica ederim şekercimmm daim olsun inş kuzum hep aklım sizlerde neyseki gülayım sağ salim gelmiş rabbim hepinizi korusun
yine karışmış şekercimm ama medya sağır dilsiz onlara kalsan herşey güllük gülistanlıkrabbim güzel ülkemizin masum insanlarını askerimizi polisimizi korusun inş
haftaya yaparsın dasiycimmm zaten bu liste gecikmeli oldu birazamin bitanemmm
geçen haftanın listesi neslim biraz gecikmeli oldu
Sevdiklerinle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim bitanemmm
inşallah beyazım canımmmmiyi günler kızlarrr
elma şekerimmm çok üzüldüm canım,işlallah herşey düzelir.biz haberizlemediğimizden hiç haberim yoktu.sabah gördüm olayları canım..işallah kimsenin daha fazla canı yanmaz..
zaten en çok askerlerimize polislerimize üzülüyorum bende allah yardımcıları olsun kız varya görsen ben çalışırken bizim iş yerine alışverişe geliyorlardı ben lise öğrencisi zannediyordum yeni atandık ev kuracaz diyorlardı bakıp kalıyorduk daha küçücükler haberlerde denk geldiniz mi bilmem 1 ay önce filan 2 polis iki gün üst üste şehit oldu biri bizim hemen yan sitede oldu o an balkondaydım direk görmedim ama sesini filan duydum sabaha kadar uyuyamamıştım anneleri babaları şimdi hop oturup hop kalkıyordur ama iyi haber vereyim biraz rahatlayın düne göre biraz daha sakin gibi
rica ederim cecomm sağlık olsun bayramda hepimiz az veya çok rotadan çıktık toparlanırız kuzum
rica ederim şekercimmm daim olsun inş kuzum hep aklım sizlerde neyseki gülayım sağ salim gelmiş rabbim hepinizi korusun
yine karışmış şekercimm ama medya sağır dilsiz onlara kalsan herşey güllük gülistanlıkrabbim güzel ülkemizin masum insanlarını askerimizi polisimizi korusun inş
haftaya yaparsın dasiycimmm zaten bu liste gecikmeli oldu birazamin bitanemmm
geçen haftanın listesi neslim biraz gecikmeli oldu
Sevdiklerinle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim bitanemmm
SAĞOL KAPTANIM UTANDIM
inşallah beyazım canımmmm
zaten en çok askerlerimize polislerimize üzülüyorum bende allah yardımcıları olsun kız varya görsen ben çalışırken bizim iş yerine alışverişe geliyorlardı ben lise öğrencisi zannediyordum yeni atandık ev kuracaz diyorlardı bakıp kalıyorduk daha küçücükler haberlerde denk geldiniz mi bilmem 1 ay önce filan 2 polis iki gün üst üste şehit oldu biri bizim hemen yan sitede oldu o an balkondaydım direk görmedim ama sesini filan duydum sabaha kadar uyuyamamıştım anneleri babaları şimdi hop oturup hop kalkıyordur ama iyi haber vereyim biraz rahatlayın düne göre biraz daha sakin gibi
seni görüp kötü olmak mümkün mü gülümmm sen nasılsın???ŞEKERİMMM
NASILSIN CANIM BENİM..
ağlama inşallah snein kuzun zamanında herşey düzelmiş yoluna girmiş olacak...bugun ılk defa abur cubur yedım ve sımdı pısmanlk duyuyorum . sekerım etrafın sakınledıgıne cok sevındım aman dıkkat edın bugun burdada sehıt vardı sırnakta askerlık yapıyormus komutan butun evlerde bayrak asılıbıan kendı yavrumu dusundumde hungur hungur tutamadım kendımı kımbılır anaların yuregı nasıl yanıyordur bız bıle boyle oluyorsak
neslıhancım dogum gunun kutlu olsun nıce senelere ınsallah
ınsallah kuzum benım ınsallah oyle olur daha fazla annelerın yureklerı yanmasın ocaklara ates dusmesın ınsallahseni görüp kötü olmak mümkün mü gülümmm sen nasılsın???
ağlama inşallah snein kuzun zamanında herşey düzelmiş yoluna girmiş olacak...
ayni seyleri bende yasiyorum cnm ya nedn anlamadim bayram araya bi girdi ipin ucu kacti hemen yakalamamiz lazimDünki menüm
Sabah : Kkk
Ara: Çiğ köfte dürüm
Akşam : Patlıcan yatağında, kırmızı biberli et sote, Bulgur pilavı, Ayran, Salata
Bugünse ben pis bişey yaptım ve ekmek yedimBana noldu bilmiyorum bi kaç gündür tutamıyorum kendimi. Yiyip duruyorum böyle sürekli canım bişeyler istiyo. Özellikle ekmek ve cips
ayni seyleri bende yasiyorum cnm ya nedn anlamadim bayram araya bi girdi ipin ucu kacti hemen yakalamamiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?