80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakamadıklarımız da var esincimmm
evet kuzum burda da yasak o kadar can yakıcı bişey ki bu anlatamam duyunca o kadar umursamıyorda insan yaşamak kötü ama bi yandan iyi oldu dün akşama kadar is altındaydık her köşede sitemizin önünde bile ateş yaktılar bağırışlar filan bugün sessiz ortalık umarım gecede böyle olur

merhabalar herkese... bayram sonrası çarşamba sendromu yaptık bugün :) okuldan geldim yeni..acil bi süpürge taktım "kayınvalidemin göreceği yerleri" süpürdüm :)))otursam kalkamazdım çünkü :) yemek yedim ve oturdum anca...
birikmiş çok biraz okuyayım diyorum..ayrıca bildirimi falan unutmuşum ben listedeki arkadaşları kutlarım ben haftaya devam ederim artık :)
bu arada eşim aradı demin..ortalık yine karışıkmış kadıköye falan gitme sakın diye Allahım şu ülkemize bi huzur ver nolur... tvlarda hiç doğru dürüst bişey yok...yabancı tv lerden izliyorum..vahim durum ve çok üzücü Allah sonumuzu hayretsin...

kaptan bu ne listesiki

rica ederim cecomm sağlık olsun bayramda hepimiz az veya çok rotadan çıktık toparlanırız kuzum

ellerine sağlık bitanemmmm yine döktürmüşsünnn listeye de yüksekte girmek acayip moral oldu valla

rica ederim şekercimmm daim olsun inş kuzum hep aklım sizlerde neyseki gülayım sağ salim gelmiş rabbim hepinizi korusun

yine karışmış şekercimm ama medya sağır dilsiz onlara kalsan herşey güllük gülistanlık rabbim güzel ülkemizin masum insanlarını askerimizi polisimizi korusun inş

haftaya yaparsın dasiycimmm zaten bu liste gecikmeli oldu biraz amin bitanemmm

kaptan bu ne listesiki

geçen haftanın listesi neslim biraz gecikmeli oldu

Sevdiklerinle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim bitanemmm

SAĞOL KAPTANIM UTANDIM

inşallah beyazım canımmmm

zaten en çok askerlerimize polislerimize üzülüyorum bende allah yardımcıları olsun kız varya görsen ben çalışırken bizim iş yerine alışverişe geliyorlardı ben lise öğrencisi zannediyordum yeni atandık ev kuracaz diyorlardı bakıp kalıyorduk daha küçücükler haberlerde denk geldiniz mi bilmem 1 ay önce filan 2 polis iki gün üst üste şehit oldu biri bizim hemen yan sitede oldu o an balkondaydım direk görmedim ama sesini filan duydum sabaha kadar uyuyamamıştım anneleri babaları şimdi hop oturup hop kalkıyordur ama iyi haber vereyim biraz rahatlayın düne göre biraz daha sakin gibi

SAĞOL KAPTANIM UTANDIM

hepsi ana kuzusu daha şekercimm askerimiz de polisimiz de allaha emanet olsun çok şükür cnmm sevindim

inş gece de birşey olmaz

Dünki menüm

Sabah : Kkk
Ara: Çiğ köfte dürüm

Akşam : Patlıcan yatağında, kırmızı biberli et sote, Bulgur pilavı, Ayran, Salata

Bugünse ben pis bişey yaptım ve ekmek yedim Bana noldu bilmiyorum bi kaç gündür tutamıyorum kendimi. Yiyip duruyorum böyle sürekli canım bişeyler istiyo. Özellikle ekmek ve cips

bugun ılk defa abur cubur yedım ve sımdı pısmanlk duyuyorum . sekerım etrafın sakınledıgıne cok sevındım aman dıkkat edın bugun burdada sehıt vardı sırnakta askerlık yapıyormus komutan butun evlerde bayrak asılı bıan kendı yavrumu dusundumde hungur hungur tutamadım kendımı kımbılır anaların yuregı nasıl yanıyordur bız bıle boyle oluyorsak

neslıhancım dogum gunun kutlu olsun nıce senelere ınsallah

ŞEKERİMMM

NASILSIN CANIM BENİM..
seni görüp kötü olmak mümkün mü gülümmm sen nasılsın???

ağlama inşallah snein kuzun zamanında herşey düzelmiş yoluna girmiş olacak...

seni görüp kötü olmak mümkün mü gülümmm sen nasılsın???

ağlama inşallah snein kuzun zamanında herşey düzelmiş yoluna girmiş olacak...
ınsallah kuzum benım ınsallah oyle olur daha fazla annelerın yureklerı yanmasın ocaklara ates dusmesın ınsallah

ayni seyleri bende yasiyorum cnm ya nedn anlamadim bayram araya bi girdi ipin ucu kacti hemen yakalamamiz lazim

Merhabalar foruma ve aranıza yeni katıldım.
kilom 84-85 arasında mekik dokuyor. geçen hafta verdiğim 1kg yuda bayram sayesinde geri aldım.
bugün sabah kahvaltısında yağsız salata 1 tatlı kaşığı bal sürülmüş tahıllı ekmek rezene çayı
öğlen çorba ve yoğurtlu ıspanak akşam ise taze fasulye 2 dilim tam buğday ekmeği ve salata
ara öğünlerde 1 kupa form çayı 3 adet light kraker şimdiden herkese kolay gelsin birazdan spor zamanı leslieyle yürümeyi düşünüyorum ama bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…