80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz :) Bol eksili günler..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Tatilci Ceco geri döndüüü

Ama ne tatil Alt tarafı 1.5 gün ama olsun çok iyi geldi
Arkadaşın Memleketi Çorum Osmancık'a gittik Sabaha karşı yola çıktık ve öğlen 1 gibi oradaydık bayramın 3.cü günü Tabi yolda baya bir eğlendik ailecek Şarkılar söyleye söyleye gittik hatta tam Ilgaz dağının yanından geçerken eşimin nereden aklına geldiyse İlgaz anadolunun sen yüce bir dağısın diye bir başladık bizim ufaklığın diline dolandı dünden beri İlgaz anadolunun diye şarkı söyleyip duruyor
Birde Çok tatlısın, güzelsin şekercimi baban senin diye bir şarkı vardı ona taktı

Gittiğimiz yer köydü ama ben bayıldım resmen
Bahçe içinde iki katlı evleri vardı hatta kuzine sobalarını bile kurup yakıyorlardı ( Baya soğuk tabi o taraflar istanbula nazaran ) Zamanımız kısıtlı diye hemen biraz dinlenip gezmeye koyulduk
Tabi öncesinde arkadaşın Annesi binbir ısrarla bana perhizi bozdurmaya uğraştı durdu hatta en son kızım işte bak çok temiz yapıyoruz herşeyimizi hem misafirlikte perhiz yapılmaz darılırım diyince sırf hatunu kırmamak adına çaktırmadan yiyormuş gibi yaptım
Et zaten serbest olunca ordan yırttım ama sırf biz geliceğiz diye pide yaptırmış ondanda bir parça yemek zorunda kaldım
Onlara yakın bir baraj varmış orayı görmeye gittik, çivardaki Kızılırmağın kenarında tepede bir Cafêde semaverde çayımızı içtik hoş sohbet ettik Daha sonra kısa süreliğine Kızılırmak'ın kenarında misineyle biraz balık tutalım dedik ama yağmur çiseleyince gittiğimiz arkadaşın KVsine gittik ( kadıncağız gelmezseniz darılım diye ısrar etti )
Çay faslında tabi yine masayı donattılar ve binbir ısrar oradada başladı
Oradada ufacıkda olsa bir parça baklava yemek zorunda kaldım

Bahçelerinde ayva ağıçları vardı hatta benim ufaklık elma diye tutturdu ve ağaçtan ayvayı koparıp baya baya yedi
Çok sevdi orayı tabi bütün gün bahçede dilediği gibi oynayabilince ve ille 4 - 5 gün daha kalalım mı anne diye tutturdu Bahçeden tazecik koca bir bal kabağı hediye ettiler bana Karataya ters ama olmadı anneme veririm artık ( nasılsa bize şeker yasak eee şekersizde kabaktan tatlı olmaz )

Dün akşam 4 gibi yola çıkıncada ( öncesinde yine güzel bir tepede kahve keyfi yaptık ) eve gelmemiz 1i buldu. Bugünde eşimin köyüne gittik gündüz bir iş için ve ancak fırsatım oldu girmeye
Akşam üzere eşimin kuzeni uğramasaydı daha erken gelirdim ama kızcağızın bilgisayar başında işi vardı ( sakaryada üniversite okuyor ve burs verebilecek şirket aradı nette hatta bulduğu bütün holdinglere mail attı şansımı bir deneyeyim belki dönüş yapan olur dedi )

Çok şükür Karatayı bozduğum halde sadece 300 gr artı gördüm tabi cumaya eksi olurmu bilemiyorum şimdiden ama şu spor olayını artık arttırmam şart oldu çünkü bir an önce şu 2li haneleri görmeyi çok istiyorum üstelik geçen gün eşim iltifat etti bana; karıcığım seni göbiş baya bir yumuşadı
Demekki ben o göbişi hazır yumuşamışken toparlamam lazım ki biraz daha yumuşamaya fırsatı olsun diğer yağların

Bayramıda çok şükür atlattık artık yılbaşına kadar rahatım tabi ayın 25ine kızın doğum gününü saymazsak ( ki o zaman pasta yemeyi düşünmüyorum şuanki psikolojiyle )

Umarım herkesin bayramı çok çok güzel geçmiştir

hoş geldin aramıza hedefine en kısa zamanda ulaşman dileğiyle...

cecommm sen anlattın ben dinlendim ne güzel keyifli geçirmişsin az ama öz derler ya tam öyle olmuş çok sevindim eğlenmene özelliklede kızının memnun kalmasına, yılbaşına ikili rakamlarda gireceğinden o kadar eminim ki

Hemen iki gün aradan sonra bildirimimi de yapayım

Sabah kahvaltısı için cevizim yoktu ( yolda kalan cevizimi acıktıkça yedim bitirdim Çoruma giderken )

Akşam yemeğinde de eşim sağ olsun güveçte et yaptı bize bol domatesli ve biberli, sırf biraz görüntü olsun diye üzerine rende kaşar serptı ama onuda sağ olsun benim küçük cadı çok güzelmiş diye yedi
Yanınada kaşarlı mantar ( hakiki tereyağ ekledim minicik ) birde patlıycan salatası ( nerden aklıma geldiyse )

Tabi Allah gözümü doyursun ( ki karatayda da ilk önce göz doyacak derler ) baya bir yapmışım salatadan ama ancak 3 Yk kadar birşey yiyebildim Güveçtende en fazla 5 kaşık kadar yemişimdir
Şükür şu anda kendimi tüy gibi hafif hissediyorum

slm kızlar. bayramı bitirdik dün evimize döndük şükür. ama üç buçuk ata ata. malum buralar karışmış ancak bizim haberimiz yoktu. kaynım amerikadan aradı abi iyimisiniz diye. biz o sıra erzurumdaydık. nasıl gitsek eve diye düşünürken uzun yoldan eve dönmeye karar verdik. allahtan öyle yapmışız diğer yolu kapatmışlar. bizim arabanın plakası osmaniye ye ait olunca tehlikede oluyoruz. bizi görseler allah esirgesin olacakları düşünemiyorum. sabah çocukları okula götürdüm markete gittim geri çocukları almak için çıktım ve hatta oğlumu yeniden gönderdim. okuldan çıkma vakti gelmiştiki hani söylemiştim evimin hemen karşısına bim açılıyo diye. dükkanın bütün camlarını indirdiler. havaya ateş açarak okul ve dershanenin olduğu tarafa doğru gittiler. hemen eşimi aradım dikkatli olun diye. hatta çocuk ne olacak diye. çok şükür bişe yapmamışlar bizim evden tarafa döndüler. ve kalan camları da indirdiler. adam cağızlar az önce yeniden cam taktılar aradan bir saat geçmemiştiki yine indirdiler camları. çok korktum çok. kızım çok ağladı niye kırdılar camları falan diye. hatta şimdide çok ses geliyo havai fişek falan atıyolar. dayım nusaybin de görev yapıyor bize ateş açıyolar dua edin diyor. onların yekisi yokmuş ateş etmeye. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Aramıza hoşgeldin

İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ve bir daha hiç kilo sorunu yaşamadan sağlıklı bir hayat sürdüreceğiz
Hepimizin gazası mübarek olsun şimdiden

İnşallahhhhhhhh canım ağzından bal damlıyor
Bakalım yılbaşında inşallah hepimiz baya bir yol kat etmiş olacağız senin ip atlamalar nasıl gidiyor bakalım ( ben iki gün yapamadım malum milletin evinde atlarsam deli derler adama ama yarından itibaren sabah akşam ip atlama ve 50 spuatla başlıyorum Allahın izniyle

kız merdiven in çık anam öldürüyo. sümelanın merdivenleri mahvetti beni

Allah yardımcınız olsun canım
Rabbim herkesi kaza beladan korusun....Aminnnnnnnnn

Kuzum ne olur ne olmaz fazla camlara ve balkonlara çıkmayın Allah korusun şu anda millet şaşırmış durumda ( provakatörlerde kol geziyor fırsat bulmuşken ortalığı karıştırmak adına
Rabbim bize hayırlı olanları göstersin inşallahda bir an önce şu olaylar bir son bulurda daha fazla canımızdan olmayız ...Aminnnnnnn

aminnn canımmmm o taraf çok daha kötüymüş arkadaşımın abisinin bugünmardinden ankaraya dönüp iş başı yapması lazımdı ama havaalanına gidemedi diye bileti yanmış burda bir iki eylem yapıp durdular sakin dedim meğersem merkez taraf daha da felaketmiş burda da bimi patlatıp bide yağmalamışlar içindekileri okullar tatil değil mi canım orada

kız merdiven in çık anam öldürüyo. sümelanın merdivenleri mahvetti beni

Sorma yaa senin birde oraya gittiğini görünce faceden ( dönüyorduk tabi o ara ) keşke bir kaç gün daha kalsaydıkta bizde o tarafa doğru gidebilseydik ne güzel buluşurduk diye düşündüm bir an
Bakalım seneye eşim bir Karadeniz turu yapalım diyor sonra yok yaza Kapadokya yaparız diyor ( Ramazan Bayramının tatilinde ) adam kararsız ama ben çok isterdim seninle görüşmeyi hatta baya oluyor resmende demiştim KKdaki kızlarıda şehir şehir gezdikçe ziyaret edeceğim ona göre diye

Bende az kilo vereyimde öyle giderim oraya yoksa ben zor çıkarım :))) hadi çıktım diyelim nasıl inerim ( yuvarlanmadan )

inşallah daha fazla ileri gitmezler. yarın çocukları okula göndermeyecem ne olur ne olmaz. onları götürüp getirmek dert değilde bebekle zor olur. bakalım bekleyip görecez. sen de dikkatet oralarda karışık görünüyor. hele bir görüntü vardı benzinliğe molotof atıyolardı. arkadaş hiç düşünmüyor heralde burası patlarsa bende geberirim diye. ne içtilerse artık

iyi gidiyo cecomm iki gündür 400 e çıkardım üst üste değil ama 100 atlayıp bırakıyorum cnm sıkılıyor bi daha sanırım zaten gelmeleride uzayacak bu olayların içinde gelemezler malum onlarında yabancı plaka şehir içinde bile yabancılara saldırıyorlar yolları düşünemiyorum cnm çok sıkıldı ama zamanım biraz daha uzayacak galiba iyi yöncen bakacak olursak:)

yok canım şimdilik tatil haberi yok. bu gece fem dershanesi yanmayı bekliyomuş adamlar ne yapacağını şaşırmış yazık. halamın kızı biliyosun diyarbakırda. polis okulunun karşısında evleri abla bi görsen heryer mahvoldu diyor

ay ne iyi olurdu buluşabilseydik. minieksperle buluşalım dedik o da samsuna gitti. ama yaşadığı yerleri gördüm. kız karadeniz ölmeden önce görülmesi gereken yerler arasında bence. o havası kokusu aklıma geldikçe iç çekiyorum

bu dezavantajı avantaja dönüştür. gr versen kar şekerim

tebrikler canım ne güzel gunde 100gr

Sağol cnm hiç yoktan iyidir ama bugun diyeti batırdım sanırım

Sağol cnm. Ama bugün cozuttum umarım sabah gelmez bütün eskiler. Zira 15 günlük emegim heba olursa uzulurum

Canım bu tip olaylarda zaten canını hiçe sayanları öne atıyorlar ( piyon olduklarının farkında bile değil çoğu )
Bende o görüntüyü izledim ve çok şükür ucuz atlatılmış
Bizde iki gün orada izleyemeyınce haberleri dediğin gibi gelince öğrendik hele sabah görüntüleri izleyince resmen şok oldum Bize yakın pek birşey yok ama dediğin gibi belli olmaz yarın bende büyük kızı doktora götüreceğim ( şu hormonlara tekrar baktırayım bende bir sonraki gün gidiceğim zaten hem simir hemde kan tahlili için ) birde ufaklıkla birlikte ablasına gözdoktorundan da randevu aldım ( büyük kız camları çizmiş, ufaklıkta yedek gözlüğünü kayıp etti hemde kırmızı olanı ki okadar beğeniyordum ama neyse yine kırmızı alırım nasılsa doktor yazsında alması kolay nasılsa çocuk olunca çerceve hakkıda daha çabuk yeniliyormuş kendini )
Yarın dibimde olacaklar Allahın izniyle artık bir sonraki gün ne olur bilmiyorum ama sen bir iki gün götürme inşallah hafta sonuda ortalık yatışırsa pazartesi götürürsün

Süpersin canım aynen devam
Hepimiz biraz daha sıkalım popişleride daha çabuk kurtulalım şu kilo illetinden
Herşeyde bir hayır vardır canım sıkma canını hem o arada sende biraz daha vakit kazanmış olursun inşallah
Rabbim Vatanımız, milletimiz ve hepimiz için hayırlı olanı nasip eder inşallahda bizlerde huzur içinde yaşarız bundan sonra inşallah....Aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…