Hoşgeldiniz :) Bol eksili günler..Merhabalar foruma ve aranıza yeni katıldım.
kilom 84-85 arasında mekik dokuyor. geçen hafta verdiğim 1kg yuda bayram sayesinde geri aldım.
bugün sabah kahvaltısında yağsız salata 1 tatlı kaşığı bal sürülmüş tahıllı ekmek rezene çayı
öğlen çorba ve yoğurtlu ıspanak akşam ise taze fasulye 2 dilim tam buğday ekmeği ve salata
ara öğünlerde 1 kupa form çayı 3 adet light kraker şimdiden herkese kolay gelsin birazdan spor zamanı leslieyle yürümeyi düşünüyorum ama bakalım artık
teşekkür ederim. inşallah hep birlikte başaracağız. bence sizde bugünkü kaçamaklarınız için üzülmekle vakit kaybetmeyin yarın yepyeni birgün bizi bekliyor.Hoşgeldiniz :) Bol eksili günler..
hoş geldin aramıza hedefine en kısa zamanda ulaşman dileğiyle...Merhabalar foruma ve aranıza yeni katıldım.
kilom 84-85 arasında mekik dokuyor. geçen hafta verdiğim 1kg yuda bayram sayesinde geri aldım.
bugün sabah kahvaltısında yağsız salata 1 tatlı kaşığı bal sürülmüş tahıllı ekmek rezene çayı
öğlen çorba ve yoğurtlu ıspanak akşam ise taze fasulye 2 dilim tam buğday ekmeği ve salata
ara öğünlerde 1 kupa form çayı 3 adet light kraker şimdiden herkese kolay gelsin birazdan spor zamanı leslieyle yürümeyi düşünüyorum ama bakalım artık
cecommm sen anlattın ben dinlendim ne güzel keyifli geçirmişsin az ama öz derler ya tam öyle olmuş çok sevindim eğlenmene özelliklede kızının memnun kalmasına, yılbaşına ikili rakamlarda gireceğinden o kadar eminim kiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Tatilci Ceco geri döndüüü
Ama ne tatilAlt tarafı 1.5 gün ama olsun çok iyi geldi
Arkadaşın Memleketi Çorum Osmancık'a gittikSabaha karşı yola çıktık ve öğlen 1 gibi oradaydık bayramın 3.cü günü Tabi yolda baya bir eğlendik ailecek Şarkılar söyleye söyleye gittik hatta tam Ilgaz dağının yanından geçerken eşimin nereden aklına geldiyse İlgaz anadolunun sen yüce bir dağısın diye bir başladık bizim ufaklığın diline dolandı dünden beri İlgaz anadolunun diye şarkı söyleyip duruyor
Birde Çok tatlısın, güzelsin şekercimi baban senin diye bir şarkı vardı ona taktı
Gittiğimiz yer köydü ama ben bayıldım resmen
Bahçe içinde iki katlı evleri vardı hatta kuzine sobalarını bile kurup yakıyorlardı ( Baya soğuk tabi o taraflar istanbula nazaran ) Zamanımız kısıtlı diye hemen biraz dinlenip gezmeye koyulduk
Tabi öncesinde arkadaşın Annesi binbir ısrarla bana perhizi bozdurmaya uğraştı durduhatta en son kızım işte bak çok temiz yapıyoruz herşeyimizi hem misafirlikte perhiz yapılmaz darılırım diyince sırf hatunu kırmamak adına çaktırmadan yiyormuş gibi yaptım
Et zaten serbest olunca ordan yırttım ama sırf biz geliceğiz diye pide yaptırmış ondanda bir parça yemek zorunda kaldım
Onlara yakın bir baraj varmış orayı görmeye gittik, çivardaki Kızılırmağın kenarında tepede bir Cafêde semaverde çayımızı içtik hoş sohbet ettikDaha sonra kısa süreliğine Kızılırmak'ın kenarında misineyle biraz balık tutalım dedik ama yağmur çiseleyince gittiğimiz arkadaşın KVsine gittik ( kadıncağız gelmezseniz darılım diye ısrar etti )
Çay faslında tabi yine masayı donattılar ve binbir ısrar oradada başladı
Oradada ufacıkda olsa bir parça baklava yemek zorunda kaldım
Bahçelerinde ayva ağıçları vardı hatta benim ufaklık elma diye tutturdu ve ağaçtan ayvayı koparıp baya baya yedi
Çok sevdi orayı tabi bütün gün bahçede dilediği gibi oynayabilince ve ille 4 - 5 gün daha kalalım mı anne diye tutturduBahçeden tazecik koca bir bal kabağı hediye ettiler bana Karataya ters ama olmadı anneme veririm artık ( nasılsa bize şeker yasak eee şekersizde kabaktan tatlı olmaz )
Dün akşam 4 gibi yola çıkıncada ( öncesinde yine güzel bir tepede kahve keyfi yaptık ) eve gelmemiz 1i buldu. Bugünde eşimin köyüne gittik gündüz bir iş için ve ancak fırsatım oldu girmeye
Akşam üzere eşimin kuzeni uğramasaydı daha erken gelirdim ama kızcağızın bilgisayar başında işi vardı ( sakaryada üniversite okuyor ve burs verebilecek şirket aradı nette hatta bulduğu bütün holdinglere mail attışansımı bir deneyeyim belki dönüş yapan olur dedi )
Çok şükür Karatayı bozduğum halde sadece 300 gr artı gördümtabi cumaya eksi olurmu bilemiyorum şimdiden ama şu spor olayını artık arttırmam şart oldu çünkü bir an önce şu 2li haneleri görmeyi çok istiyorum üstelik geçen gün eşim iltifat etti bana; karıcığım seni göbiş baya bir yumuşadı
Demekki ben o göbişi hazır yumuşamışken toparlamam lazım ki biraz daha yumuşamaya fırsatı olsun diğer yağların
Bayramıda çok şükür atlattık artık yılbaşına kadar rahatımtabi ayın 25ine kızın doğum gününü saymazsak ( ki o zaman pasta yemeyi düşünmüyorum şuanki psikolojiyle )
Umarım herkesin bayramı çok çok güzel geçmiştir
Merhabalar foruma ve aranıza yeni katıldım.
hoş geldin aramıza hedefine en kısa zamanda ulaşman dileğiyle...
cecommm sen anlattın ben dinlendim ne güzel keyifli geçirmişsin az ama öz derler ya tam öyle olmuş çok sevindim eğlenmene özelliklede kızının memnun kalmasına, yılbaşına ikili rakamlarda gireceğinden o kadar eminim ki
kız merdiven in çık anam öldürüyo. sümelanın merdivenleri mahvetti beniAramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ve bir daha hiç kilo sorunu yaşamadan sağlıklı bir hayat sürdüreceğiz
Hepimizin gazası mübarek olsun şimdiden
İnşallahhhhhhhh canım ağzından bal damlıyor
Bakalım yılbaşında inşallah hepimiz baya bir yol kat etmiş olacağızsenin ip atlamalar nasıl gidiyor bakalım ( ben iki gün yapamadım malum milletin evinde atlarsam deli derler adama ama yarından itibaren sabah akşam ip atlama ve 50 spuatla başlıyorum Allahın izniyle
slm kızlar. bayramı bitirdik dün evimize döndük şükür. ama üç buçuk ata ata. malum buralar karışmış ancak bizim haberimiz yoktu. kaynım amerikadan aradı abi iyimisiniz diye. biz o sıra erzurumdaydık. nasıl gitsek eve diye düşünürken uzun yoldan eve dönmeye karar verdik. allahtan öyle yapmışız diğer yolu kapatmışlar. bizim arabanın plakası osmaniye ye ait olunca tehlikede oluyoruz. bizi görseler allah esirgesin olacakları düşünemiyorum. sabah çocukları okula götürdüm markete gittim geri çocukları almak için çıktım ve hatta oğlumu yeniden gönderdim. okuldan çıkma vakti gelmiştiki hani söylemiştim evimin hemen karşısına bim açılıyo diye. dükkanın bütün camlarını indirdiler. havaya ateş açarak okul ve dershanenin olduğu tarafa doğru gittiler. hemen eşimi aradım dikkatli olun diye. hatta çocuk ne olacak diye. çok şükür bişe yapmamışlar bizim evden tarafa döndüler. ve kalan camları da indirdiler. adam cağızlar az önce yeniden cam taktılar aradan bir saat geçmemiştiki yine indirdiler camları. çok korktum çok. kızım çok ağladı niye kırdılar camları falan diye. hatta şimdide çok ses geliyo havai fişek falan atıyolar. dayım nusaybin de görev yapıyor bize ateş açıyolar dua edin diyor. onların yekisi yokmuş ateş etmeye. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
aminnn canımmmm o taraf çok daha kötüymüş arkadaşımın abisinin bugünmardinden ankaraya dönüp iş başı yapması lazımdı ama havaalanına gidemedi diye bileti yanmış burda bir iki eylem yapıp durdular sakin dedim meğersem merkez taraf daha da felaketmiş burda da bimi patlatıp bide yağmalamışlar içindekileri okullar tatil değil mi canım oradaslm kızlar. bayramı bitirdik dün evimize döndük şükür. ama üç buçuk ata ata. malum buralar karışmış ancak bizim haberimiz yoktu. kaynım amerikadan aradı abi iyimisiniz diye. biz o sıra erzurumdaydık. nasıl gitsek eve diye düşünürken uzun yoldan eve dönmeye karar verdik. allahtan öyle yapmışız diğer yolu kapatmışlar. bizim arabanın plakası osmaniye ye ait olunca tehlikede oluyoruz. bizi görseler allah esirgesin olacakları düşünemiyorum. sabah çocukları okula götürdüm markete gittim geri çocukları almak için çıktım ve hatta oğlumu yeniden gönderdim. okuldan çıkma vakti gelmiştiki hani söylemiştim evimin hemen karşısına bim açılıyo diye. dükkanın bütün camlarını indirdiler. havaya ateş açarak okul ve dershanenin olduğu tarafa doğru gittiler. hemen eşimi aradım dikkatli olun diye. hatta çocuk ne olacak diye. çok şükür bişe yapmamışlar bizim evden tarafa döndüler. ve kalan camları da indirdiler. adam cağızlar az önce yeniden cam taktılar aradan bir saat geçmemiştiki yine indirdiler camları. çok korktum çok. kızım çok ağladı niye kırdılar camları falan diye. hatta şimdide çok ses geliyo havai fişek falan atıyolar. dayım nusaybin de görev yapıyor bize ateş açıyolar dua edin diyor. onların yekisi yokmuş ateş etmeye. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
kız merdiven in çık anam öldürüyo. sümelanın merdivenleri mahvetti beni
inşallah daha fazla ileri gitmezler. yarın çocukları okula göndermeyecem ne olur ne olmaz. onları götürüp getirmek dert değilde bebekle zor olur. bakalım bekleyip görecez. sen de dikkatet oralarda karışık görünüyor. hele bir görüntü vardı benzinliğe molotof atıyolardı. arkadaş hiç düşünmüyor heralde burası patlarsa bende geberirim diye. ne içtilerse artıkAllah yardımcınız olsun canım
Rabbim herkesi kaza beladan korusun....Aminnnnnnnnn
Kuzum ne olur ne olmaz fazla camlara ve balkonlara çıkmayın Allah korusun şu anda millet şaşırmış durumda ( provakatörlerde kol geziyor fırsat bulmuşken ortalığı karıştırmak adına
Rabbim bize hayırlı olanları göstersin inşallahda bir an önce şu olaylar bir son bulurda daha fazla canımızdan olmayız ...Aminnnnnnn
iyi gidiyo cecomm iki gündür 400 e çıkardım üst üste değil ama 100 atlayıp bırakıyorum cnm sıkılıyor bi daha sanırım zaten gelmeleride uzayacak bu olayların içinde gelemezler malum onlarında yabancı plaka şehir içinde bile yabancılara saldırıyorlar yolları düşünemiyorum cnm çok sıkıldı ama zamanım biraz daha uzayacak galiba iyi yöncen bakacak olursak:)Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ve bir daha hiç kilo sorunu yaşamadan sağlıklı bir hayat sürdüreceğiz
Hepimizin gazası mübarek olsun şimdiden
İnşallahhhhhhhh canım ağzından bal damlıyor
Bakalım yılbaşında inşallah hepimiz baya bir yol kat etmiş olacağızsenin ip atlamalar nasıl gidiyor bakalım ( ben iki gün yapamadım malum milletin evinde atlarsam deli derler adama ama yarından itibaren sabah akşam ip atlama ve 50 spuatla başlıyorum Allahın izniyle
yok canım şimdilik tatil haberi yok. bu gece fem dershanesi yanmayı bekliyomuş adamlar ne yapacağını şaşırmış yazık. halamın kızı biliyosun diyarbakırda. polis okulunun karşısında evleri abla bi görsen heryer mahvoldu diyoraminnn canımmmm o taraf çok daha kötüymüş arkadaşımın abisinin bugünmardinden ankaraya dönüp iş başı yapması lazımdı ama havaalanına gidemedi diye bileti yanmış burda bir iki eylem yapıp durdular sakin dedim meğersem merkez taraf daha da felaketmiş burda da bimi patlatıp bide yağmalamışlar içindekileri okullar tatil değil mi canım orada
ay ne iyi olurdu buluşabilseydik. minieksperle buluşalım dedik o da samsuna gitti. ama yaşadığı yerleri gördüm. kız karadeniz ölmeden önce görülmesi gereken yerler arasında bence. o havası kokusu aklıma geldikçe iç çekiyorumSorma yaa senin birde oraya gittiğini görünce faceden ( dönüyorduk tabi o ara ) keşke bir kaç gün daha kalsaydıkta bizde o tarafa doğru gidebilseydik ne güzel buluşurduk diye düşündüm bir an
Bakalım seneye eşim bir Karadeniz turu yapalım diyor sonra yok yaza Kapadokya yaparız diyor ( Ramazan Bayramının tatilinde ) adam kararsız ama ben çok isterdim seninle görüşmeyi hatta baya oluyor resmende demiştim KKdaki kızlarıda şehir şehir gezdikçe ziyaret edeceğim ona göre diye
Bende az kilo vereyimde öyle giderim oraya yoksa ben zor çıkarım :))) hadi çıktım diyelim nasıl inerim ( yuvarlanmadan)
bu dezavantajı avantaja dönüştür. gr versen kar şekerimiyi gidiyo cecomm iki gündür 400 e çıkardım üst üste değil ama 100 atlayıp bırakıyorum cnm sıkılıyor bi daha sanırım zaten gelmeleride uzayacak bu olayların içinde gelemezler malum onlarında yabancı plaka şehir içinde bile yabancılara saldırıyorlar yolları düşünemiyorum cnm çok sıkıldı ama zamanım biraz daha uzayacak galiba iyi yöncen bakacak olursak:)
tebrikler canım ne güzel gunde 100gr
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün gerçekten baya yürüdüm hatta hala ayaklarımın altı ağrıyor
Kuaföre uğrayıp saçımıda boyatacaktım ama sağ olsun kuaför komşum ay ne olur yarın gel gidip kendime bayramlık bakacağım dedi ( ki o anda bir kaç kişide bekliyordu)
İyi hadi bakalım yarın hallederiz o zaman diyip hemen kendimi eve attım
Aslında iyikide atmışım yoksa benim yemek saati kesin 9u bulurdu mazallah
Yarın öğlende giderim olur biter nasılsa araya alacağına söz verdikaşımıda aldırırım çok kalabalık olursa kaşımıda anama aldırırım olmadı
Mağazalara girdik çıktık ama bu bayram maşallah baya bir fiyat bindirmişler
Küçük kuzuma ufak beyaz bir gömlek aldım çok güzel
Büyük kızada baktıkda hanım beğenmedi gitti en sonunda evde sadece bir kere giydiği pembe bir gömlek vardı onu giymeye razı oldu ( ki normalde pembe sevmez)
Saçımın boyasını falanda aldım hatta evde şampuanım bitmişti ondanda alayım derken annem hadi onlarıda ben ödeyeyim deditabi kızkardeşimde şampuan almıştı onuda üstlendi
Kasada öderken bende sağol anneciğim bizim bayram hediyemizde bunlar olsun dedimde kasadaki genç başladı gülmeye
Kendimede baktım ama çok pahalıydı sonrada aklıma geldi geçen bayram 3 - 4 tane birden almıştı annem banaonlardan birini giyerim olur biter
Nasılsa altına siyah pantalon aldım
Ayakkabı olarakda annemin bana getirdiği bir bot vardı onları giyeceğim ( içten gizli topuklu tabanı bir)
Şükür bu bayramda yırttık
Eşimede evden birşeyler ayarlarım olur biternasılsa ona kalsa giyinemyecek bile özel birşeyler
harika canım şurada bir kaç gün oldu ama yinede gitmiş
Bakalım ben ne bildirim yapacağım yarın
İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir bildirimin olur
Canım okadar enerji harcadın halada devam edeceksin üstelik ekmeksiz yediysen sorun olmaz
Yarın bakalım nasıl bir bildirim yapacaksıncidden çok merak ettim
Ha gayret kuzum o kilolar gidecek ve senin KV adayı geldiğinde sana bayılacakdüğünde zaten kaçarı yok Kuğu gibi olucaksın
inşallah daha fazla ileri gitmezler. yarın çocukları okula göndermeyecem ne olur ne olmaz. onları götürüp getirmek dert değilde bebekle zor olur. bakalım bekleyip görecez. sen de dikkatet oralarda karışık görünüyor. hele bir görüntü vardı benzinliğe molotof atıyolardı. arkadaş hiç düşünmüyor heralde burası patlarsa bende geberirim diye. ne içtilerse artık
iyi gidiyo cecomm iki gündür 400 e çıkardım üst üste değil ama 100 atlayıp bırakıyorum cnm sıkılıyor bi daha sanırım zaten gelmeleride uzayacak bu olayların içinde gelemezler malum onlarında yabancı plaka şehir içinde bile yabancılara saldırıyorlar yolları düşünemiyorum cnm çok sıkıldı ama zamanım biraz daha uzayacak galiba iyi yöncen bakacak olursak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?