- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sağol cnm hiç yoktan iyidir ama bugun diyeti batırdım sanırım
Sağol cnm. Ama bugün cozuttum umarım sabah gelmez bütün eskiler. Zira 15 günlük emegim heba olursa uzulurum
Ayy Sağol cnm ya çok moral oldu pes etmeyeceğim. İşte buyuzden seviyorum burayı ve siziPes etmek ve moral bozmak yok
Dün ben inan 1 kg fazlasını gördüm tartıda hatta baya canım sıkıldı ama sonra kendi kendime aaa ne yapayım kalp kırmaktansa 1 kg geriden giderim olur biter dedim ve inan sabah sadece 300 gr fazla çıktım
Hani sende artıda görsen hiç canını sıkma aynen devam emin ol hepimiz yine azda olsa bu cuma eksi bildirim yapacağız hissediyorum ben
sonraki hafta desen süper sonuçlar göreceğiz bencedediydi dersiniz
ay benimde oğlumun da gözlük camlarımız çizilmiş. sinir oldum. az ucuza yaptırmıştık. normal bezle ya da peçeteyle siliyordum.Canım bu tip olaylarda zaten canını hiçe sayanları öne atıyorlar ( piyon olduklarının farkında bile değil çoğu)
Bende o görüntüyü izledim ve çok şükür ucuz atlatılmış
Bizde iki gün orada izleyemeyınce haberleri dediğin gibi gelince öğrendik hele sabah görüntüleri izleyince resmen şok oldumBize yakın pek birşey yok ama dediğin gibi belli olmaz yarın bende büyük kızı doktora götüreceğim ( şu hormonlara tekrar baktırayım bende bir sonraki gün gidiceğim zaten hem simir hemde kan tahlili için ) birde ufaklıkla birlikte ablasına gözdoktorundan da randevu aldım ( büyük kız camları çizmiş, ufaklıkta yedek gözlüğünü kayıp etti hemde kırmızı olanı ki okadar beğeniyordum ama neyse yine kırmızı alırım nasılsa doktor yazsında alması kolay nasılsa çocuk olunca çerceve hakkıda daha çabuk yeniliyormuş kendini )
Yarın dibimde olacaklar Allahın izniyle artık bir sonraki gün ne olur bilmiyorum ama sen bir iki gün götürme inşallah hafta sonuda ortalık yatışırsa pazartesi götürürsün
Süpersin canım aynen devam
Hepimiz biraz daha sıkalım popişleride daha çabuk kurtulalım şu kilo illetinden
Herşeyde bir hayır vardır canım sıkma canınıhem o arada sende biraz daha vakit kazanmış olursun inşallah
Rabbim Vatanımız, milletimiz ve hepimiz için hayırlı olanı nasip eder inşallahda bizlerde huzur içinde yaşarız bundan sonra inşallah....Aminnnnnnnnnn
ay benimde oğlumun da gözlük camlarımız çizilmiş. sinir oldum. az ucuza yaptırmıştık. normal bezle ya da peçeteyle siliyordum.
ay cok iyiymis. malesef burda dogru duzgun gozlukcu bile yok. bir gizlugu dort defa yapturdim yinede beceremwdi gerizekalilar. osmaniyede yaptirdim. bu seferde cam iyi oldu kalitesi dusuk. deli edecek bu gozluk meselesi. esim lazer yaptiealim diyo tirsiyom. birde vakit bulamiyo bu da benim isime geliyoNeyse kızlar size doyum olmaz ama ben yatıyorum
Sabah yine erkenden kalkacağım Allahın izniyle üstelik bu sefer eşimle çocuklarıda erken kaldırıp doktor yolu tutacağızhazır eşimde pazartesiye kadar izinliyken birlikte gidelim dedik
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Bende öyle yapıyorum zatenama ufaklıkta birşey yok büyük maaf etmiş camlarını ufaklığın yedek gözlüğü yok ee madem çerceve hakkı var bir daha hem kontrolü olsun hemde yeni çerceve yazdıralım dedim
Bilmiyorum sizin oralarda varmı ama ben Atasundan alıyorum her defasında gözlükleribirini devlet ödüyorsa birde yedek bizden olsun diyorlar her defasında ve sadece cam parasını ödeyince 50 liraya iki gözlüğü olmuş oluyor çoğu zaman Ben benimkileri alırken ( ki yine bu ara takmıyorum aptal kafam ) birini devlet karşıladı diğerinide 30 liraya verdiler üstelik birinin cercevesi 150den düşmüştü o fiyata
Hem bir sorun olunca hemen ücretsiz tamiride yapıyorlar
Hosgorduk sekerimyeniden kalabalıklaşmış topiğimiz girdiğimizde bom boş görmüyoruz buraları hoş geldiniz evinizeee :)
sefan olsun ceco neguzel olmus gezdin havan degisti birazSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Tatilci Ceco geri döndüüü
Ama ne tatilAlt tarafı 1.5 gün ama olsun çok iyi geldi
Arkadaşın Memleketi Çorum Osmancık'a gittikSabaha karşı yola çıktık ve öğlen 1 gibi oradaydık bayramın 3.cü günü Tabi yolda baya bir eğlendik ailecek Şarkılar söyleye söyleye gittik hatta tam Ilgaz dağının yanından geçerken eşimin nereden aklına geldiyse İlgaz anadolunun sen yüce bir dağısın diye bir başladık bizim ufaklığın diline dolandı dünden beri İlgaz anadolunun diye şarkı söyleyip duruyor
Birde Çok tatlısın, güzelsin şekercimi baban senin diye bir şarkı vardı ona taktı
Gittiğimiz yer köydü ama ben bayıldım resmen
Bahçe içinde iki katlı evleri vardı hatta kuzine sobalarını bile kurup yakıyorlardı ( Baya soğuk tabi o taraflar istanbula nazaran ) Zamanımız kısıtlı diye hemen biraz dinlenip gezmeye koyulduk
Tabi öncesinde arkadaşın Annesi binbir ısrarla bana perhizi bozdurmaya uğraştı durduhatta en son kızım işte bak çok temiz yapıyoruz herşeyimizi hem misafirlikte perhiz yapılmaz darılırım diyince sırf hatunu kırmamak adına çaktırmadan yiyormuş gibi yaptım
Et zaten serbest olunca ordan yırttım ama sırf biz geliceğiz diye pide yaptırmış ondanda bir parça yemek zorunda kaldım
Onlara yakın bir baraj varmış orayı görmeye gittik, çivardaki Kızılırmağın kenarında tepede bir Cafêde semaverde çayımızı içtik hoş sohbet ettikDaha sonra kısa süreliğine Kızılırmak'ın kenarında misineyle biraz balık tutalım dedik ama yağmur çiseleyince gittiğimiz arkadaşın KVsine gittik ( kadıncağız gelmezseniz darılım diye ısrar etti )
Çay faslında tabi yine masayı donattılar ve binbir ısrar oradada başladı
Oradada ufacıkda olsa bir parça baklava yemek zorunda kaldım
Bahçelerinde ayva ağıçları vardı hatta benim ufaklık elma diye tutturdu ve ağaçtan ayvayı koparıp baya baya yedi
Çok sevdi orayı tabi bütün gün bahçede dilediği gibi oynayabilince ve ille 4 - 5 gün daha kalalım mı anne diye tutturduBahçeden tazecik koca bir bal kabağı hediye ettiler bana Karataya ters ama olmadı anneme veririm artık ( nasılsa bize şeker yasak eee şekersizde kabaktan tatlı olmaz )
Dün akşam 4 gibi yola çıkıncada ( öncesinde yine güzel bir tepede kahve keyfi yaptık ) eve gelmemiz 1i buldu. Bugünde eşimin köyüne gittik gündüz bir iş için ve ancak fırsatım oldu girmeye
Akşam üzere eşimin kuzeni uğramasaydı daha erken gelirdim ama kızcağızın bilgisayar başında işi vardı ( sakaryada üniversite okuyor ve burs verebilecek şirket aradı nette hatta bulduğu bütün holdinglere mail attışansımı bir deneyeyim belki dönüş yapan olur dedi )
Çok şükür Karatayı bozduğum halde sadece 300 gr artı gördümtabi cumaya eksi olurmu bilemiyorum şimdiden ama şu spor olayını artık arttırmam şart oldu çünkü bir an önce şu 2li haneleri görmeyi çok istiyorum üstelik geçen gün eşim iltifat etti bana; karıcığım seni göbiş baya bir yumuşadı
Demekki ben o göbişi hazır yumuşamışken toparlamam lazım ki biraz daha yumuşamaya fırsatı olsun diğer yağların
Bayramıda çok şükür atlattık artık yılbaşına kadar rahatımtabi ayın 25ine kızın doğum gününü saymazsak ( ki o zaman pasta yemeyi düşünmüyorum şuanki psikolojiyle )
Umarım herkesin bayramı çok çok güzel geçmiştir
amin canim gonderme yarin cocuklari okula nolur nolmaz.allah belalarini versin ulkeyi zorla ne hale getiriyolar.askere polise yazik rabbim korusun insallah.slm kızlar. bayramı bitirdik dün evimize döndük şükür. ama üç buçuk ata ata. malum buralar karışmış ancak bizim haberimiz yoktu. kaynım amerikadan aradı abi iyimisiniz diye. biz o sıra erzurumdaydık. nasıl gitsek eve diye düşünürken uzun yoldan eve dönmeye karar verdik. allahtan öyle yapmışız diğer yolu kapatmışlar. bizim arabanın plakası osmaniye ye ait olunca tehlikede oluyoruz. bizi görseler allah esirgesin olacakları düşünemiyorum. sabah çocukları okula götürdüm markete gittim geri çocukları almak için çıktım ve hatta oğlumu yeniden gönderdim. okuldan çıkma vakti gelmiştiki hani söylemiştim evimin hemen karşısına bim açılıyo diye. dükkanın bütün camlarını indirdiler. havaya ateş açarak okul ve dershanenin olduğu tarafa doğru gittiler. hemen eşimi aradım dikkatli olun diye. hatta çocuk ne olacak diye. çok şükür bişe yapmamışlar bizim evden tarafa döndüler. ve kalan camları da indirdiler. adam cağızlar az önce yeniden cam taktılar aradan bir saat geçmemiştiki yine indirdiler camları. çok korktum çok. kızım çok ağladı niye kırdılar camları falan diye. hatta şimdide çok ses geliyo havai fişek falan atıyolar. dayım nusaybin de görev yapıyor bize ateş açıyolar dua edin diyor. onların yekisi yokmuş ateş etmeye. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
herserde bi hayir derlerya oyle insallah zman uzarsa 1 2 kilo daha eksilerde olursun.tekrari olmiycak cok ozel gunler kiyafetin icinde prenses gibi olursun insallah.sozde balik etli nisan ve dugunde citir prenses:)iyi gidiyo cecomm iki gündür 400 e çıkardım üst üste değil ama 100 atlayıp bırakıyorum cnm sıkılıyor bi daha sanırım zaten gelmeleride uzayacak bu olayların içinde gelemezler malum onlarında yabancı plaka şehir içinde bile yabancılara saldırıyorlar yolları düşünemiyorum cnm çok sıkıldı ama zamanım biraz daha uzayacak galiba iyi yöncen bakacak olursak:)
kiz ne olmedn once gorulmesi yasaasi gereken yer yeminederim havasi bile bir baska.benim kayinvalidemler sumelaya 30 dk uzakta oturuyolar.hatta 5 dk uzakta dayim var.ama ben goremedim daha.esimle 9 senedir hic beraber gidemedik memlekete izini denkay ne iyi olurdu buluşabilseydik. minieksperle buluşalım dedik o da samsuna gitti. ama yaşadığı yerleri gördüm. kız karadeniz ölmeden önce görülmesi gereken yerler arasında bence. o havası kokusu aklıma geldikçe iç çekiyorum
Menüm
Sabah peynir zeytin salatalik 2 dilim ekmek
Öğlen pirasa ayran elma
Aksam pancar yeşil mercimekten yoğurtlu peynirli salata 2 bardak ayran 1 tatlikasigi puding
3 bardak Yeşilçay
1bardak biberiye
1 bardak kayisi cayi
3.5 litre su
45 dk yürüyüş 600 trambolinde ziplama 100 sopa cevirme
inş. güzelim oda çok ağır gidiyor yaa azcık hizlansa ne kadar güzel olacak :)bu dezavantajı avantaja dönüştür. gr versen kar şekerim
hiç birşey olmaz cnm sıkma canını olduki geldi giden gitmiştir deyip kaldığın noktadan devam edersin çabuk gelen çabuk giderrr biliyorsun kuzumMrb hanımlar
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram da çok güzel diyet yaptım ama bugun fenaydı. Umuyorum 15 günlük emegim boşuna gitmemistir. Yarına kaldığım yerden devam ins
inş. kuzummmm sen böyle anlatınca herşey bana o kadar kolay geliyor kiii harikasınız gerçektenHosgorduk sekerim
sefan olsun ceco neguzel olmus gezdin havan degisti biraz
amin canim gonderme yarin cocuklari okula nolur nolmaz.allah belalarini versin ulkeyi zorla ne hale getiriyolar.askere polise yazik rabbim korusun insallah.
herserde bi hayir derlerya oyle insallah zman uzarsa 1 2 kilo daha eksilerde olursun.tekrari olmiycak cok ozel gunler kiyafetin icinde prenses gibi olursun insallah.sozde balik etli nisan ve dugunde citir prenses:)
kiz ne olmedn once gorulmesi yasaasi gereken yer yeminederim havasi bile bir baska.benim kayinvalidemler sumelaya 30 dk uzakta oturuyolar.hatta 5 dk uzakta dayim var.ama ben goremedim daha.esimle 9 senedir hic beraber gidemedik memlekete izini denk
dusmedi.ee yalniz gidincede goturen olmuyobekarken mackada oturan dayim goturcekti okadar yagmurr vardiki gidemedik.donusunu ertele dedi bende baska zaman gorurum dayi bosver dedim.ustunden 12 sene gecti hala goremedim.sen sanslisin neguzel gezmissin.rizede mukemmel biyer eltim orali.
inşallah daha fazla ileri gitmezler. yarın çocukları okula göndermeyecem ne olur ne olmaz. onları götürüp getirmek dert değilde bebekle zor olur. bakalım bekleyip görecez. sen de dikkatet oralarda karışık görünüyor. hele bir görüntü vardı benzinliğe molotof atıyolardı. arkadaş hiç düşünmüyor heralde burası patlarsa bende geberirim diye. ne içtilerse artık
yok canım şimdilik tatil haberi yok. bu gece fem dershanesi yanmayı bekliyomuş adamlar ne yapacağını şaşırmış yazık. halamın kızı biliyosun diyarbakırda. polis okulunun karşısında evleri abla bi görsen heryer mahvoldu diyor
allah sizi korusun yardımcınız olsunay ne iyi olurdu buluşabilseydik. minieksperle buluşalım dedik o da samsuna gitti. ama yaşadığı yerleri gördüm. kız karadeniz ölmeden önce görülmesi gereken yerler arasında bence. o havası kokusu aklıma geldikçe iç çekiyorum
miyopmu tatlım. karatay teyze miyobun sebebinin metabolik sendrom olduğunu sölemişti bi ara hatta annem beslenmesini tam karatay yapmasada uymaya çabaladı ve şu an miyoptan kurtuldu tek sorunu yakın kaldı.ay cok iyiymis. malesef burda dogru duzgun gozlukcu bile yok. bir gizlugu dort defa yapturdim yinede beceremwdi gerizekalilar. osmaniyede yaptirdim. bu seferde cam iyi oldu kalitesi dusuk. deli edecek bu gozluk meselesi. esim lazer yaptiealim diyo tirsiyom. birde vakit bulamiyo bu da benim isime geliyo
aman canım dıkkat edın bız haberlerden bı kısmını gorebılıyoruz sadece kım bılır ne haldedır oralar cecomunda dedıgı gıbı pıyon gıbı kullanıldıklarının farkında degıl olan bızım halkımıza oluyor sokaklar savas alanı gıbıslm kızlar. bayramı bitirdik dün evimize döndük şükür. ama üç buçuk ata ata. malum buralar karışmış ancak bizim haberimiz yoktu. kaynım amerikadan aradı abi iyimisiniz diye. biz o sıra erzurumdaydık. nasıl gitsek eve diye düşünürken uzun yoldan eve dönmeye karar verdik. allahtan öyle yapmışız diğer yolu kapatmışlar. bizim arabanın plakası osmaniye ye ait olunca tehlikede oluyoruz. bizi görseler allah esirgesin olacakları düşünemiyorum. sabah çocukları okula götürdüm markete gittim geri çocukları almak için çıktım ve hatta oğlumu yeniden gönderdim. okuldan çıkma vakti gelmiştiki hani söylemiştim evimin hemen karşısına bim açılıyo diye. dükkanın bütün camlarını indirdiler. havaya ateş açarak okul ve dershanenin olduğu tarafa doğru gittiler. hemen eşimi aradım dikkatli olun diye. hatta çocuk ne olacak diye. çok şükür bişe yapmamışlar bizim evden tarafa döndüler. ve kalan camları da indirdiler. adam cağızlar az önce yeniden cam taktılar aradan bir saat geçmemiştiki yine indirdiler camları. çok korktum çok. kızım çok ağladı niye kırdılar camları falan diye. hatta şimdide çok ses geliyo havai fişek falan atıyolar. dayım nusaybin de görev yapıyor bize ateş açıyolar dua edin diyor. onların yekisi yokmuş ateş etmeye. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ben hiç bulamıyorum canım yine şanslısın. Biz mecburen market yumurtası yiyoruz.köy yumurtası gıtlığı na girdim bulamıyorum kızlar yaaa. market yumurtasına ağzımı süremiyorum zaten almam da
bu sabah bi 12 tane geldi oda 3 gün anca sürer
slm kızlar. bayramı bitirdik dün evimize döndük şükür. ama üç buçuk ata ata. malum buralar karışmış ancak bizim haberimiz yoktu. kaynım amerikadan aradı abi iyimisiniz diye. biz o sıra erzurumdaydık. nasıl gitsek eve diye düşünürken uzun yoldan eve dönmeye karar verdik. allahtan öyle yapmışız diğer yolu kapatmışlar. bizim arabanın plakası osmaniye ye ait olunca tehlikede oluyoruz. bizi görseler allah esirgesin olacakları düşünemiyorum. sabah çocukları okula götürdüm markete gittim geri çocukları almak için çıktım ve hatta oğlumu yeniden gönderdim. okuldan çıkma vakti gelmiştiki hani söylemiştim evimin hemen karşısına bim açılıyo diye. dükkanın bütün camlarını indirdiler. havaya ateş açarak okul ve dershanenin olduğu tarafa doğru gittiler. hemen eşimi aradım dikkatli olun diye. hatta çocuk ne olacak diye. çok şükür bişe yapmamışlar bizim evden tarafa döndüler. ve kalan camları da indirdiler. adam cağızlar az önce yeniden cam taktılar aradan bir saat geçmemiştiki yine indirdiler camları. çok korktum çok. kızım çok ağladı niye kırdılar camları falan diye. hatta şimdide çok ses geliyo havai fişek falan atıyolar. dayım nusaybin de görev yapıyor bize ateş açıyolar dua edin diyor. onların yekisi yokmuş ateş etmeye. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
oh çok şanslısın göz önünden alman. çörek otu yapmış olabilir bağırsak düzenliyor diye biliyorum istersen gün aşırı kullan bakalım bi ağır geldiyse yada dozajını azalt gülümkızlarr çörek otu yağının ne etkisi var bilmiyorum ama,kaç gündür benim karnımın içi çok fena acıyor sanki yara var..
5 gündür falan sabah çörekotu içiyorum,çokda iyi geldi aslında karnımı şişini azda olsa aldı,fark var.ama acıdanda duramıyorum.zaten midem bağırsağım rahatsız,sanırım ona etki etti..
yalnız çörek otu yağını çok güzel bir yerden aldım,soğğum pres yapıyorlar,hemde gözünün önünde,tadı bile daha keskin hazırlara göre,bi gittiğimde keten tohumu yağı alıcam ordan sanırım iyi gelir sorunlarıma..
evet canım gerçekden çok büyük şans.oh çok şanslısın göz önünden alman. çörek otu yapmış olabilir bağırsak düzenliyor diye biliyorum istersen gün aşırı kullan bakalım bi ağır geldiyse yada dozajını azalt gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?