80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol cnm hiç yoktan iyidir ama bugun diyeti batırdım sanırım

Sağol cnm. Ama bugün cozuttum umarım sabah gelmez bütün eskiler. Zira 15 günlük emegim heba olursa uzulurum

Pes etmek ve moral bozmak yok
Dün ben inan 1 kg fazlasını gördüm tartıda hatta baya canım sıkıldı ama sonra kendi kendime aaa ne yapayım kalp kırmaktansa 1 kg geriden giderim olur biter dedim ve inan sabah sadece 300 gr fazla çıktım
Hani sende artıda görsen hiç canını sıkma aynen devam emin ol hepimiz yine azda olsa bu cuma eksi bildirim yapacağız hissediyorum ben
sonraki hafta desen süper sonuçlar göreceğiz bence dediydi dersiniz

Ayy Sağol cnm ya çok moral oldu pes etmeyeceğim. İşte buyuzden seviyorum burayı ve sizi

ay benimde oğlumun da gözlük camlarımız çizilmiş. sinir oldum. az ucuza yaptırmıştık. normal bezle ya da peçeteyle siliyordum.

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben yatıyorum

Sabah yine erkenden kalkacağım Allahın izniyle üstelik bu sefer eşimle çocuklarıda erken kaldırıp doktor yolu tutacağız hazır eşimde pazartesiye kadar izinliyken birlikte gidelim dedik

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

ay benimde oğlumun da gözlük camlarımız çizilmiş. sinir oldum. az ucuza yaptırmıştık. normal bezle ya da peçeteyle siliyordum.

Bende öyle yapıyorum zaten ama ufaklıkta birşey yok büyük maaf etmiş camlarını ufaklığın yedek gözlüğü yok ee madem çerceve hakkı var bir daha hem kontrolü olsun hemde yeni çerceve yazdıralım dedim
Bilmiyorum sizin oralarda varmı ama ben Atasundan alıyorum her defasında gözlükleri birini devlet ödüyorsa birde yedek bizden olsun diyorlar her defasında ve sadece cam parasını ödeyince 50 liraya iki gözlüğü olmuş oluyor çoğu zaman Ben benimkileri alırken ( ki yine bu ara takmıyorum aptal kafam ) birini devlet karşıladı diğerinide 30 liraya verdiler üstelik birinin cercevesi 150den düşmüştü o fiyata
Hem bir sorun olunca hemen ücretsiz tamiride yapıyorlar

ay cok iyiymis. malesef burda dogru duzgun gozlukcu bile yok. bir gizlugu dort defa yapturdim yinede beceremwdi gerizekalilar. osmaniyede yaptirdim. bu seferde cam iyi oldu kalitesi dusuk. deli edecek bu gozluk meselesi. esim lazer yaptiealim diyo tirsiyom. birde vakit bulamiyo bu da benim isime geliyo

yeniden kalabalıklaşmış topiğimiz girdiğimizde bom boş görmüyoruz buraları hoş geldiniz evinizeee :)
Hosgorduk sekerim

sefan olsun ceco neguzel olmus gezdin havan degisti biraz
amin canim gonderme yarin cocuklari okula nolur nolmaz.allah belalarini versin ulkeyi zorla ne hale getiriyolar.askere polise yazik rabbim korusun insallah.
herserde bi hayir derlerya oyle insallah zman uzarsa 1 2 kilo daha eksilerde olursun.tekrari olmiycak cok ozel gunler kiyafetin icinde prenses gibi olursun insallah.sozde balik etli nisan ve dugunde citir prenses:)
kiz ne olmedn once gorulmesi yasaasi gereken yer yeminederim havasi bile bir baska.benim kayinvalidemler sumelaya 30 dk uzakta oturuyolar.hatta 5 dk uzakta dayim var.ama ben goremedim daha.esimle 9 senedir hic beraber gidemedik memlekete izini denk
dusmedi.ee yalniz gidincede goturen olmuyo bekarken mackada oturan dayim goturcekti okadar yagmurr vardiki gidemedik.donusunu ertele dedi bende baska zaman gorurum dayi bosver dedim.ustunden 12 sene gecti hala goremedim.sen sanslisin neguzel gezmissin.rizede mukemmel biyer eltim orali.

bu dezavantajı avantaja dönüştür. gr versen kar şekerim
inş. güzelim oda çok ağır gidiyor yaa azcık hizlansa ne kadar güzel olacak :)

Mrb hanımlar
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram da çok güzel diyet yaptım ama bugun fenaydı. Umuyorum 15 günlük emegim boşuna gitmemistir. Yarına kaldığım yerden devam ins
hiç birşey olmaz cnm sıkma canını olduki geldi giden gitmiştir deyip kaldığın noktadan devam edersin çabuk gelen çabuk giderrr biliyorsun kuzum

inş. kuzummmm sen böyle anlatınca herşey bana o kadar kolay geliyor kiii harikasınız gerçekten

allah sizi korusun yardımcınız olsun

miyopmu tatlım. karatay teyze miyobun sebebinin metabolik sendrom olduğunu sölemişti bi ara hatta annem beslenmesini tam karatay yapmasada uymaya çabaladı ve şu an miyoptan kurtuldu tek sorunu yakın kaldı.

aman canım dıkkat edın bız haberlerden bı kısmını gorebılıyoruz sadece kım bılır ne haldedır oralar cecomunda dedıgı gıbı pıyon gıbı kullanıldıklarının farkında degıl olan bızım halkımıza oluyor sokaklar savas alanı gıbı

kızlar dünki menumu yazayım
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
30dk sonra yumurtasız peynir +domates+cevizli abuk bi kahvaltı
öğle patlıcan kebap
akşam kabaklı menemen 1 kaşık makarna
doğumgünü pastamdan minicik bir dilim anca yedim
spor gün içi 30dk yurudum

köy yumurtası gıtlığı na girdim bulamıyorum kızlar yaaa. market yumurtasına ağzımı süremiyorum zaten almam da
bu sabah bi 12 tane geldi oda 3 gün anca sürer
Ben hiç bulamıyorum canım yine şanslısın. Biz mecburen market yumurtası yiyoruz.
Alışınca markettekler yenmiyor heralde.
Canım menündeki kabaklı menemen nasıl oluyor ki ?

iyi günler kızlarr

sabah küçük kızdan kurtuldukdan sonra az haber izledimde ne olmuş öyle heryerr..
şunların yaptığına bak heryeri yakmış yıkmıişler..allah ordaki çoluşu çocuğu askeri polisi ,tüm insanları korusun.
devletin milletin malına zarar vericez diye çocukları okulsuz bırakıyorlar..gerçi devlet nasılsa tadilatını yapar ama zaman kaybı ,para kaybı en önemliside can kaybı.

.

gülayımm

allah korusun hepinizi neyseki kazasız belasız evine girdiniz..aman dışarı falan çıkmayın canım..kızların dediği gibi camlara bile yakın durmayın,ne olur ne olmaz.kendi vatanımızda rahat vermiyorlar .

her fırsatı değerlendirip vatana millete zarar veriyorlar,allah sonumuzu hayretsin..

kızlarr çörek otu yağının ne etkisi var bilmiyorum ama,kaç gündür benim karnımın içi çok fena acıyor sanki yara var..

5 gündür falan sabah çörekotu içiyorum,çokda iyi geldi aslında karnımı şişini azda olsa aldı,fark var.ama acıdanda duramıyorum.zaten midem bağırsağım rahatsız,sanırım ona etki etti..
yalnız çörek otu yağını çok güzel bir yerden aldım,soğğum pres yapıyorlar,hemde gözünün önünde,tadı bile daha keskin hazırlara göre,bi gittiğimde keten tohumu yağı alıcam ordan sanırım iyi gelir sorunlarıma..

oh çok şanslısın göz önünden alman. çörek otu yapmış olabilir bağırsak düzenliyor diye biliyorum istersen gün aşırı kullan bakalım bi ağır geldiyse yada dozajını azalt gülüm

oh çok şanslısın göz önünden alman. çörek otu yapmış olabilir bağırsak düzenliyor diye biliyorum istersen gün aşırı kullan bakalım bi ağır geldiyse yada dozajını azalt gülüm
evet canım gerçekden çok büyük şans.
yeni açmış adamlar dükkanı,zaten konyada tek..eniştem gıda mühendisi,o söyledi sakın hazır şişe alma bu adamdan al diye..

belkide fazla geldi canım,aslında üşütüyorum kendimi ,hava çok soğudu burda,sobayada erken dedik daha,elektikli ısıtıcıyı akşamdan akşama yakıyoruz ama yinede ben üşüyorum..olmadı kurucaz sobayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…