kuzum çörekotu yağı diyet yapanlar için çok faydalı çoğu uzman diyetle beraber götürülmesinde fayda vardır der yalnız kötü bir tarafı da vardır ki iştah açar aklında olsunkızlarr çörek otu yağının ne etkisi var bilmiyorum ama,kaç gündür benim karnımın içi çok fena acıyor sanki yara var..
5 gündür falan sabah çörekotu içiyorum,çokda iyi geldi aslında karnımı şişini azda olsa aldı,fark var.ama acıdanda duramıyorum.zaten midem bağırsağım rahatsız,sanırım ona etki etti..
yalnız çörek otu yağını çok güzel bir yerden aldım,soğğum pres yapıyorlar,hemde gözünün önünde,tadı bile daha keskin hazırlara göre,bi gittiğimde keten tohumu yağı alıcam ordan sanırım iyi gelir sorunlarıma..
kuzum çörekotu yağı diyet yapanlar için çok faydalı çoğu uzman diyetle beraber götürülmesinde fayda vardır der yalnız kötü bir tarafı da vardır ki iştah açar aklında olsun
teşekkür ederim. inşallah hep birlikte başaracağız. bence sizde bugünkü kaçamaklarınız için üzülmekle vakit kaybetmeyin yarın yepyeni birgün bizi bekliyor.
ben üni zamanında denemiştim yemek öncesi yemeyi hatta odacak denemiştik ertesi gün yemeğe saldırınca hepimiz bırakmıştık:) bizde çok iştah açmıştı şimdide bazen aralarda yoğurt içine katarım yoğurtla beraber bayağı tok tutuyo iyi mi yapıyorum kuzum ???
şekercim çörekotu yağını bilemem ama çörek otu yemeklerden yarım saat önce alınırsa zayıflamaya etkisi var tok karnına alınmamalı meleğim çörekotunu denesen sadece yağı konsantre bir ürün dokunabilir
ay cok iyiymis. malesef burda dogru duzgun gozlukcu bile yok. bir gizlugu dort defa yapturdim yinede beceremwdi gerizekalilar. osmaniyede yaptirdim. bu seferde cam iyi oldu kalitesi dusuk. deli edecek bu gozluk meselesi. esim lazer yaptiealim diyo tirsiyom. birde vakit bulamiyo bu da benim isime geliyo
ben geldim.
sancıdan 2 büklüm dolanıyorum.sıcak su torbası koyuyorum 2 saattir karnıma hafif rahalattı.işallah yarına geçer..
çörek otunu 1 çay kşğ içicem bundan sonra.1 tatlı kaşığı içiyordum sabah aç karna,biraz azaltıyım bakalım..
benim şu aralar zaten çok iştahım açık,sorumlusu stres..ne zaman sıkıntı yaşasam yemeğe yönelirim zaten..
bizimde gözlük sorumuz var,büyük kızın gözlüğü bi kırıldı garantisi vardı yaptırdık ama aradan 2 ay sonra tekrar kırıldı.gözlükcüye tekrar götürücez garantisi var daha değiştirsinler ..geçen sefer tekrar kırılırsa değiştireceklerini söylemişlerdi..
ben üni zamanında denemiştim yemek öncesi yemeyi hatta odacak denemiştik ertesi gün yemeğe saldırınca hepimiz bırakmıştık:) bizde çok iştah açmıştı şimdide bazen aralarda yoğurt içine katarım yoğurtla beraber bayağı tok tutuyo iyi mi yapıyorum kuzum ???
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabah yine erkenden kendimizi sokakta buldukAnam bayram bir girdi hala evimde oturmaya fırsatım olmadı gitti
Bugün büyük kızın hormon tahlillerini yaptırdım ( sonuç yarın çıkacak bakalım ) ama acıkcası bu doktora ilk kez gittik ve adam hayatından bezmiş emekliliğine günler kalmış memur gibiydi
Hem kıllanmayı söyledim hemde kilo verme sorunu yaşıyoruz dedim ( hani olurda hormon tahlillerini kesin yapsın diyeyoksa çok şükür başladı kuzu kilo vermeye )
Adam daha tahlilleri yazarken kendince tedavi önerdi; az yesin çok hareket etsin verir dedi çok umursamaz bir tavırlatabi benim büyük kızda uyuz oldu doğal olarak sanki biz bilmiyoruz dedi sonradan
Neyse sonuçlar çıksında artık yarın öğleden sonra bakarız adam ne diyeceken azından sonuçları alır gerekirse özelde bir endokrin doktoruna gösteririm
Hemen pazarteside kendi tahlillerimi yaptırıyorum ( malum geçen gittiğimde doktor bayram öncesi diye bir sonraki hafta gel demişti oda bayrama deng geldihem gitmişken smearimide yaptırırım gitmişken
Bu arada öğleden sonra Annemle sebze pazarına gittik alışveriş için ve yaklaşık 4 aydır beni görmeyen bir arkadaşıma deng geldimKız beni görünce çok şaşırdı Banu yahu baya zayıflamışsın her ne yapıyorsan mutlaka yapmaya devam et dedi İnanılmaz mutlu oldum ve bu gazla dahada güzel devam edeceğime ve daha güzel sonuçlar alacağıma adım gibi emin oldum
Anammm dün sana ne kadar ucuza aldık diye yazdım ama bugün hayatımın kazığını yedim kızlar tarafındanUfaklığa gözlük beğendik ama devlet tabi inceltmeyi karşılamadığından onu ekstra ödemek zorunda kaldık tabi eşim eski çerceveyide yedek hazırlatalım diyince hadiii bir inceltme fiyatı daha eklendi
Büyük kızda sağ olsun yine daha pahalı gözlüklere baktı birde eski çerceveyede cam yaptıralım diyince 4 inceltme işlemi birde gözlük çercevesinin bir tanesinede fark olunca 400 lira bayıldık bugün
Tabi mecburi birşey olduğundan kıvırma şansımız olmadı ve eşim şakasına abi 12 taksit mi yapıyorsunuz diye sorduAllahtan 7 taksit yapıyorlarmış kartada oradan biraz rahatladık
Birde doktor 6 ayda bir kontrole gelin diyince eşimin gözleri böyle oldulennn yoksa 6 ayda bir bu para bizden çıkacakmı dedide satıcı nasıl güldü abi korkma sadece takip için çağırıyor her gittiğinizde numara değişmez zaten düzenli kullanırsa gözlüklerini çocuklar numara değişimi çok daha ağır olur dedi ( meğer astigmatta takmayınca hızlı ilerliyormuş numara ama takılırsa yavaşlatıyormuş o süreci )
İnşallah en azından bir 2 sene numaraları değişmezde bizde bir daha bu kadar ödemek zorunda kalmayızAdamın içine oturdu ama sağlıktan önemli değil sonuçta
ben geldim.
sancıdan 2 büklüm dolanıyorum.sıcak su torbası koyuyorum 2 saattir karnıma hafif rahalattı.işallah yarına geçer..
çörek otunu 1 çay kşğ içicem bundan sonra.1 tatlı kaşığı içiyordum sabah aç karna,biraz azaltıyım bakalım..
benim şu aralar zaten çok iştahım açık,sorumlusu stres..ne zaman sıkıntı yaşasam yemeğe yönelirim zaten..
bizimde gözlük sorumuz var,büyük kızın gözlüğü bi kırıldı garantisi vardı yaptırdık ama aradan 2 ay sonra tekrar kırıldı.gözlükcüye tekrar götürücez garantisi var daha değiştirsinler ..geçen sefer tekrar kırılırsa değiştireceklerini söylemişlerdi..
vala bende denemedim yağı burda muhabbeti olunca defterime bir bakayım bilgi varmı diye dedim onu görünce paylaşmak istedim bilgimiz olsun diye ama çörek otunuda sen yapıyorsan vardır bi hikmeti bu sabahtan itibaren bende yapacam kuzumm
şekercim ben 1 yaklaşık 1 sendir her gün muntazam kahvaltıdan önce çiğniyorum çörek otunu gerçekten vazgeçilmezim haline geldi kilo alacak olsam bırakırdım ama yağını denemedim o yüzden birşey diyemedim
aleyküm selam cecomm ne güzel tepkiler bunlar durmak yok kuzummm aynen devamm cimcimenin gözlüğü evet pahalı ama sağlığı için değer cnmm
meleğim sen istersen yağını kullanmayı bırak konsantre olduğu için dokunmuş olabilir geçmiş olsun cnmm
hepinize iyi geceler
hoş geldin aramıza canım bende 87 ile başladım en kısa zamanda sağlıkla verirsin umarım kolay gelsinMerhabalarrr
Ben 83.8 kiloyum ve araniza kaltilmak istiyorum belki motive olurum
87 ydim ama dikkat etmeye basladim ve bir haftada 83 oluverdim
hedefim 65 insallahhh :)
Merhabalarrr
Ben 83.8 kiloyum ve araniza kaltilmak istiyorum belki motive olurum
87 ydim ama dikkat etmeye basladim ve bir haftada 83 oluverdim
hedefim 65 insallahhh :)
olumsuz şartlara rağmen 400 gr hiç birşey haftanın 1. belli oldu desene :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür sabah yine 6yı biraz geçiyordu uyandım
İki gündür yine kabızlık yaşıyorum ( misafirlikte psikolojik midir nedir anında bağırsaklarımda terbiyeli durup çalışmıyorlar sanki yasakmış gibi)
Neyse bol bol suyla düzeltirim nasılsa ben o bağırsakları
Bu arada bildirim günü olduğunu unutmadım ama kahvaltımın yarısını yedikten sonra tartılmayı unuttuğumu fark ettim
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Maalesef bu hafta eksi bildirimim yok hem bayram hemde kabızlık olunca
Ama eminim bir sonraki hafta çok çok güzel bir bildirimim olucaktır söz veriyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 117.4 kg
Gelen; + 400 gr ( hiç üzülmüyorum çünkü hem aç karnına tartılmadım hemde kabızlık var sonuçta )
Toplam giden; 6.9 kg
Spor; 3 gün x 100 kere ip atlama, 2 x 20 saniye Wall Sit
( bugünden itibaren daha da fazla olacağına söz veriyorum)
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar verip yaza bomba gibi girersiz
olumsuz şartlara rağmen 400 gr hiç birşey haftanın 1. belli oldu desene :)
inş. canım benim iki saattir o üstüme çıkma diyor bende tamam diyorum :) çıkmaya korkuyorum susuzlukdan da öldüm çıkmadan içmeyeyim dedim :)))Hadi bakalım şekerim senden süper bir sonuç bekliyorum
En azından artı çıkmayacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?