80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalarrr

Ben 83.8 kiloyum ve araniza kaltilmak istiyorum belki motive olurum

87 ydim ama dikkat etmeye basladim ve bir haftada 83 oluverdim
hedefim 65 insallahhh :)
hoş geldin elbette sende kurtulacaksın
bak ben martta hayal gibi başladım senin kilonda şimdi 76,8 oldum çok mutluyum.

başlangıç: 87
geçen hafta:82
bu hafta: 81
giden:1 kg
top. giden: 6 kg
spor: günlük 100 ip atlama

oh canım tebrikler süpersin. ya yeni geldin hangi ara verdin kız 6 kiloyu maşallah sana bravoooo

dünki menumu yazayım geçeyim bildirime heyecan dorukta
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
30dk sonra yumurta+peynir +domates+cevizli+zeytin kahvaltı
öğle ayran+1hurma+az k.üzüm+1muz+1 ceviz+5 badem
akşam kabaklı kıymalı domatesli yemek
spor gün içi toplam 1 saat yurudum

çooooooook tşk ederim canımmm sanki ilk günden bu güne hiç fark yokmuş gibi geliyor sonra 6 kg görünce çok mutlu oluyorum :)

başlangıç: 90
geçen hafta:77,1
bu hafta: 76,8
giden:0,3 kg
top. giden: 13,2 kg
spor: arada yürüme+plates+leslii+mekik
seninde maşallahın var kuzumm 13 kiloyu devirmişsin bayrama rağmende vermişsin tbrk ederim

elma şekeri sen bu hızla bana yetişirsin şekerimmmm hadi gayret maşallahhh
inş.......... sana tez zaman da yetişeyim bundan sonrada beraber yol alalım :)

başlangıç: 87
geçen hafta:82
bu hafta: 81
giden:1 kg
top. giden: 6 kg
spor: günlük 100 ip atlama

Canım Rabbim nazarlardan saklasın bak ne güzel 1 kg daha gitti az kaldı sen biraz daha sıkarsan kendini bence önümüzdeki hafta belki 7li haneleri ucundanda olsa görürsün

Ay bende hemen başlıyorum sporumada ben 2li haneleri görene kadar sen kesin fıstık gibi olmuş olursun inşallah Aklıma estikçe birşeyler yapacağım bugünden itibaren tabi Wall sitte dahil olucak sıkılaşalım bi yandan dimi ama

Bu arada Neslihanım sanada helal olsun kız bayrama rağmen ne güzel az da olsa gitmiş kilocuklar Eminim haftaya sende süper bir bildirim yaparsın

evet ama ben 13 kiloyu marttan beri verdim yani 7 ayda yaş 38 olunca ve insülin direnci hastası olunca çok zor gitti.karatayla tüm sorunlarımı çözdüm ilacıda kestim 2 aydır hiç atak yaşamıyorum. gençken verin sonra o kilolar bela oluyor önce insülin direnci hastası ardından diyabet gelir dikkat etmez kilo vermezsen. siz siz olun geçliğin kıymetini bilin kızlar hemen kurtulun kilolardan

sağol oynak başım. :) son 3 gün dikkat ettim yoksa 600gr atrıdaydım 3 gün önce. bu arada bendede kabızlık gibi bişi var. hayır eskisinle kıyaslıyorum hem daha az çıkıyorumki ben 5-6 kez çıkardım şimdi 2 - 3 çıkıyorum hemde çok zor çıkıyorum ayıptır konuşması ama kıvamı katılaştı sebebini bilemedim banum yorum yaparmı. kefire başlayalı ve karataya başlayalı böyle oldu acaba yağ tüketimimmi az bi ara "sağlıklı yaşıyoruz" face sayfasında okan bey kabız olunca yağ tüketimini artırıyoruz düzeliyor demişti aklıma takıldı bu konu. yaklaşık 3 aydır kabız gibi bişiyim bende. tartıdan önce çıkardım şimdi çıkamıyorum anca kahvaltı ertesi çıkıyom zorla. ayy muhabbete bak ya gülmeyin kızlar haaaaaa

Al benden de o kadar
Şimdi düşünüyorum da önceki haftalar hep 1 kg falan verirken yada 1 kgya yakın hep çok daha sık lavabo ihtiyacı olurdu hemde kendimi doğum yapar gibi hissetmezdim
Suyumu çoğaltmaya çalışıyorum bugün ( 1 litre içtim bile bu saatte kadar ) birde normalde hakiki zeytinyağ kullanıyordum ama sanırım bu ara biraz daha hızlı veririm diye azaltmış olabilirim farkında olmadan ( sabahları tereyağım zaten omlette fiks ama onuda biraz artırayım bari )
Bitkisel de olsa ilaç kullanmak istemiyorum ama ufak ufak rahatsız olmaya başladım ve olmazsa mecbur bir iki gün bekunis kullanacağım eğer iki güne düzelmezse Doktorum bana verirken çok rahatsız ederse 2 - 3 gün kullanabilirsin demişti ama tabi düzenli olarak 6 ay falan kullannanlar varmış o zamanda bağırsakta tembellik yapabilir yine aynı sorunu yaşarsın demişti hani kullananlar varsa hatırlatayım istedim

inş. cecommm benimde yolum çooooook uzun bakma benim ideal kilom 55 60 arası boyda olmayınca öyle yada böylee inş. hep beraber başaracağızzz kuzum sabah kalkar kalkmaz ipimide atladım ama 100 tane gün içinde 300 daha atlayacağım cecom sende de kalça basen sorunu vardı değil mi yeni bir spor önerim daha var günde 50 kere oturup kalkalım mı oda çok faydalı oluyor?

daha dur bakalım yaşın kaç ki ,hastalıklarla erken tanışmışsın inş. onlarda kilolarla beraber gidecek

Kızlar bu arada Büyük kızımın sonuçları çıkmış Öğlen doktora gösterseceğim inşallah ama birde sizlere yazayım dedim

Glukoz ( açlık ) ------- 90 ( sınırlar içinde )
Kolestrol --------------- 159 ( sınırlar içinde )
HDL kolestrol ----------49 ( 65 üzere olması gerekirmiş normalde )
HGB ( hemoglobin )---15.1 ( sınırların bir tık üzerinde 0.1 üzerinde )
HCT ( hemotokrit )---- 47 ( üst sınır 42 bizimki yüksek )
HCHC ------------------31.9 ( alt sınırın bir tık üzerindeymiş )

Diğer değerlerin hepsi normal çıkmış ama bunları özellikle kalın yazıp yıldız atmışlar
Bakalım doktor ne diyecek yada ilaç verecekmi

hayırlı cumalar kızlarrir

ben menü vermiyorum ama bu gün bir bildirim yapıyım.en azından haftaya artımı eksimi çıkıcam bilmiş olurum..

başlangıç olarak bu günü yazıyım ben kızlar,zaten 2 yıldır verdimm bir aldım..şimdi zaten eski başlangıç kiloma yaklaştım..bu gün bismillah deyip başlıyorum sil baştan..

başlangıç..82.

gitmeden.79.

gelen..3.kğ

hedef,75.(yani eski kilom.)

garip bir bildirim oldu ama şu anki kilom 82.maalesef..bu topiğe geldiğimde 86 kğ dum.ne güzel 74 e kadar inmiştim ama yavaş yavaş geri aldım ..ama gidişat kötü ,bu gidişe dur demek lazım..

yaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedim aklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…