80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ve hayırlı cumalar
2 günde 1 kg vermişim ya ben çok mutluyum
dün yediklerimi yazayım. 1 haşlanmış yumurtayla klasik kahvaltı ara öğün form çayı 5 kaşık taze fasulye 1 dilim tam tahıllı ekmek akşam yulaf kepeğinden yapılmış hindi füme omlet yanında 1 salatalık ve 3 tane mantar akşam sporumda shaunt yle hiphop abs fat burning cardio 30 dak her nedense dün leslieyle yürümek istemedim.

ara öğünlere dikkat ediyormusun. valla benim tatlıyla imtihanım çok zor geçti kendimi yavaş yavaş alıştırdım. insülin direncim olduğu için tarçını çok kullanıyorum meyveli yoğurtlar ve tarçınlı sütle kendini kandırmaya çalış. maalesef o tatlılar ve çikolatalar hep etrafımızda olacak. elini uzatırken düşün gerçekten bunu kendine yapmak istiyor musun. şahsen ben kendimi böyle frenledim. 2 aydır tatlı tüketmiyorum. canımda istemiyor. Sende istersen başarabilirsin.

Bence hemen karnını doyurmaz cnm. Sonrada 1 dilim baklava ye yoksa kutunun dibini görürsün ☺

ben de ben en çok aldım diyodum. geçmiş olsun ikimizede
aynen geçmiş olsun imizede.ama ben 1.5 ayda aldım 3 kiloyu naberrrrrrrrrrrrr

naptınnn

bence sen baklavayıda yemeden acil tarasından bir bulgur pilavı pişir kendine,ayranla alığını en iyi o alır bence kolay koayda acıkmazsın,yoksa iş kötüye gidiyor..

kızz saklayıp günde bi tane kahve keyfi yapsaymışsın iyi olurmuş ama neyse en azından bitmiş olduuuu hemen yoğurt yeee hazırlamaya halin varsa salata yap yoksa domates salatalık kuzummm en kötü ihtimalle de 1 baklavayla kurtarırsın durumu

Kilo bildirimin
Başlangıç 67
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 65.6
Bu hafta giden 1
Toplam giden 1.4
tebrikler cnm

hehehe haftanın sonuncusu belli oldu

başlangıç: 93,5
son bildirim: 79,6
bu hafta: 81.5
gelen: 1.8
toplam giden: 12

tebrikler ne güzel.
bende o dirençten vardı 2 ay önce bıraktım ilacı şimdi çooook iyiyim.karatay yapmak süper bişi.

sanırım ayyüzlü için baklava vakti
yok gitmiş,bu gidişi içç beğenmedim
kız beyazcan kız ayyuzlu nettiniz siz hemen toparlanın bakim kendinize gelin. beyazcan acil önlem alın kızlar

öğleni atladım ayran ısmarladım kendime. bu gün geç kahvaltı ettim mahsus leptin benim için çalışsın yağlarımı eritsin kızlar. öğlende 35dk yürüdüm oh keyfim iyi

öğleni atladım ayran ısmarladım kendime. bu gün geç kahvaltı ettim mahsus leptin benim için çalışsın yağlarımı eritsin kızlar. öğlende 35dk yürüdüm oh keyfim iyi

Selam kızlar ben bildirimimi sabah yapacağım. Dünki menüyü yazmaya bile gerek yok. Tek doğru yanı kahvaltıydı. Çok utanıyorum bana noluyo böyle anlamıyorum. Kilo vermem durma noktasına gelince sanırım saçmaladım. yemeyip yemeyip kilo veremeyince kötü hissediyorum kendimi.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Size yazdıktan sonra eşim aradı gel beni al diye ( kendisi Ceco beni okula gönder projesi için alışveriş yapmıştı ve o kadar eşyayı getiremedi tabi tek başına )

Eve onu bıraktıktan sonra büyük kızı anannesinden aldım ( onada anahtar vermemişiz sabah, okuldan gelince kapıda kaldı tabi ben çıkınca )
Doktora sonuçları gösterdik ama adam gayet umursamaz bir tavırla yok onun birşeyi az yesin zayıflar dedi ve bizi odadan gönderdi Kızımda çıkarken biz bilmiyorduk sanki dedi
Neyse zaten kilo vermeye başladı o yüzden sıkıştırmıyorum onu sonuçta artık kazık kadar kız devamlı yeme demeklede ancak canını sıkarım
Nasılsa mezuniyet sevdasına kendini baya frenliyor

Eve gelincede az temizlik ( Eşimin amca oğluyla şu bizim yeni çakma elti geliyor birazdan çaya )
Yemek faslı falan derken ancak oturmaya fırsatım oldu
Bari onlar gelene kadar sizlere bir bakayım dedim

Canım pes etmiyorsun
Sen adım gibi eminim biraz sıksan kendini çok güzel kilolar vereceksin
Hadi bu ilk bildirimin yeni bir başlangıç olsun senin için ve önümüzdeki hafta eminim çok güzel eksi bir bildirimin olucak
Her kaçamak yapmaya niyetlendiğinde beni aklına getir Ceconun nefesini ensende hisset emin ol vazgeçersin

başlangıç: 93,5
son bildirim: 79,6
bu hafta: 81.5
gelen: 1.8
toplam giden: 12

Abowww bir dene daha yakaladık
Aynı şey senin içinde geçerli
Yahu şurada hep söylüyorum fıstık gibisiniz diye hani sırf az spor ekleseniz yada bir kaç ay daha kendinizi sıksanız herifler kıskançlıktan kuduracaklar
Keşke sizler kadar olsaydı kilom buraya başladığımdan beri seni ve Beyazcanı hep örnek alıyordum kendime hatta vazgeçmeye kalkıştığımda bile hep siz beni toparladınız o yüzden şimdi sıra bende
Sizleri çok ama çok seviyorum ve inanıyorum ki siz istediğiniz an süper kilolar verirsiniz
Ne olursa olsun buradan kopmayın ve her kaçamak yapmaya niyetlendiğinizde beni hatırlayın

Canım bencede neslihanın dediği gibi o kutuyu evden uzaklaştırmak için gerekirse komşuya ver
İnan bir kere ağzını bulaştırdığın an o obez beyinlerimiz tekrar aynı şeyleri istemeye başlıyor

kizlar bugunku kahvaltim 1 yumurta salata domates zeytin peynir oglen corba aksam pirasa ve yogurt heee arada cok cnm cekti cig kofte durum yedim valla :)

Canım afiyet olsun Karatayda çiğköfteye izin var ama tabi marulla
Bende geçenlerde bir 4 tane yemiştim sanırım hatta yarın akraba günümüz başlıyor yine bende şimdiden dua ediyorum kısır olur inşallahda bari onu yerim diye
NOrmalde iki öğün besleniyorum ama artık mecbur 15de bir de olsa güne katılacağım ve dengelemek adına kahvaltımı o günlerde sırf iki haşlanmış yumurta ve cevizle yapmayı düşünüyorum Nasılsa orada zararsız birşeyler mutlaka bulurum Baktım olmadı artık cevizimi götürür kemiririm Tabi kuran okunup yemek faslına geçene kadar saat büyük ihtimal 4 olur o zamanda benim akşam yemeğim yerine geçer o gündeki masum olan yiyecekler

İşin aksiliği yarın akşam annemde yemeğe çağırdı bizi kızkardeşimde gelecek
Artık günde çok çok az yiyip akşamda annemde ızgara küfte ve salatamı yerim ( Annem çiğer yapacakmış ama ben sevmediğimden bana küfte )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…