ara öğünlere dikkat ediyormusun. valla benim tatlıyla imtihanım çok zor geçti kendimi yavaş yavaş alıştırdım. insülin direncim olduğu için tarçını çok kullanıyorum meyveli yoğurtlar ve tarçınlı sütle kendini kandırmaya çalış. maalesef o tatlılar ve çikolatalar hep etrafımızda olacak. elini uzatırken düşün gerçekten bunu kendine yapmak istiyor musun. şahsen ben kendimi böyle frenledim. 2 aydır tatlı tüketmiyorum. canımda istemiyor. Sende istersen başarabilirsin.yaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedimaklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.
Bence hemen karnını doyurmaz cnm. Sonrada 1 dilim baklava ye yoksa kutunun dibini görürsün ☺yaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedimaklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.
aynen geçmiş olsun imizedeben de ben en çok aldım diyodum. geçmiş olsun ikimizede
yaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedim aklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.
kızz saklayıp günde bi tane kahve keyfi yapsaymışsın iyi olurmuş ama neyse en azından bitmiş olduuuu hemen yoğurt yeee hazırlamaya halin varsa salata yap yoksa domates salatalık kuzummm en kötü ihtimalle de 1 baklavayla kurtarırsın durumuyaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedimaklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.
tebrikler cnmKilo bildirimin
Başlangıç 67
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 65.6
Bu hafta giden 1
Toplam giden 1.4
hehehe haftanın sonuncusu belli oldu
hayırlı cumalar kızlarrir
ben menü vermiyorum ama bu gün bir bildirim yapıyım.en azından haftaya artımı eksimi çıkıcam bilmiş olurum..
başlangıç olarak bu günü yazıyım ben kızlar,zaten 2 yıldır verdimm bir aldım..şimdi zaten eski başlangıç kiloma yaklaştım..bu gün bismillah deyip başlıyorum sil baştan..
başlangıç..82.
gitmeden.79.
gelen..3.kğ
hedef,75.(yani eski kilom.)
garip bir bildirim oldu ama şu anki kilom 82.maalesef..bu topiğe geldiğimde 86 kğ dum.ne güzel 74 e kadar inmiştim ama yavaş yavaş geri aldım ..ama gidişat kötü ,bu gidişe dur demek lazım..
başlangıç: 93,5
son bildirim: 79,6
bu hafta: 81.5
gelen: 1.8
toplam giden: 12
yaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedimaklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.
tebrikler ne güzel.selam kızlar ve hayırlı cumalar
2 günde 1 kg vermişim ya ben çok mutluyum
dün yediklerimi yazayım. 1 haşlanmış yumurtayla klasik kahvaltı ara öğün form çayı 5 kaşık taze fasulye 1 dilim tam tahıllı ekmek akşam yulaf kepeğinden yapılmış hindi füme omlet yanında 1 salatalık ve 3 tane mantar akşam sporumda shaunt yle hiphop abs fat burning cardio 30 dak her nedense dün leslieyle yürümek istemedim.
bende o dirençten vardı 2 ay önce bıraktım ilacı şimdi çooook iyiyim.karatay yapmak süper bişi.ara öğünlere dikkat ediyormusun. valla benim tatlıyla imtihanım çok zor geçti kendimi yavaş yavaş alıştırdım. insülin direncim olduğu için tarçını çok kullanıyorum meyveli yoğurtlar ve tarçınlı sütle kendini kandırmaya çalış. maalesef o tatlılar ve çikolatalar hep etrafımızda olacak. elini uzatırken düşün gerçekten bunu kendine yapmak istiyor musun. şahsen ben kendimi böyle frenledim. 2 aydır tatlı tüketmiyorum. canımda istemiyor. Sende istersen başarabilirsin.
kız beyazcan kız ayyuzlu nettiniz siz hemen toparlanın bakim kendinize gelin. beyazcan acil önlem alın kızlarsanırım ayyüzlü için baklava vakti
yok gitmiş,bu gidişi içç beğenmedim
o balavaları komşuya önder yok et evden cnm derhallllsanırım ayyüzlü için baklava vakti
yok gitmiş,bu gidişi içç beğenmedim
tebrikler cnm
teşekkür ederim cnm seni de çok istikrarlı görüyorum maşallah sana Azmin daim olsun ins
tebrikler ne güzel.
bende o dirençten vardı 2 ay önce bıraktım ilacı şimdi çooook iyiyim.karatay yapmak süper bişi.
kız beyazcan kız ayyuzlu nettiniz siz hemen toparlanın bakim kendinize gelin. beyazcan acil önlem alın kızlar
öğleni atladım ayran ısmarladım kendime. bu gün geç kahvaltı ettim mahsus leptin benim için çalışsın yağlarımı eritsin kızlar. öğlende 35dk yürüdüm oh keyfim iyi
tebrikler cnm
teşekkür ederim cnm. Sana da maşallah çok istikrarlisin dilerim tez zamanda hedefine ulasirsin ins
tebrikler ne güzel.
bende o dirençten vardı 2 ay önce bıraktım ilacı şimdi çooook iyiyim.karatay yapmak süper bişi.
kız beyazcan kız ayyuzlu nettiniz siz hemen toparlanın bakim kendinize gelin. beyazcan acil önlem alın kızlar
öğleni atladım ayran ısmarladım kendime. bu gün geç kahvaltı ettim mahsus leptin benim için çalışsın yağlarımı eritsin kızlar. öğlende 35dk yürüdüm oh keyfim iyi
cnm url ile başlayıp url ile biten yeri yani tamammını imza ayarları yerine yapıştıracaksınkızlar kilo çizelgesini nereye yapıştıracaktım bulamadım
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wYcyaNc/weight.png
çizelgem bu baya yol almış gibiyim
oh sağol şekerrrrcnm url ile başlayıp url ile biten yeri yani tamammını imza ayarları yerine yapıştıracaksın
hayırlı cumalar kızlarrir
ben menü vermiyorum ama bu gün bir bildirim yapıyım.en azından haftaya artımı eksimi çıkıcam bilmiş olurum..
başlangıç olarak bu günü yazıyım ben kızlar,zaten 2 yıldır verdimm bir aldım..şimdi zaten eski başlangıç kiloma yaklaştım..bu gün bismillah deyip başlıyorum sil baştan..
başlangıç..82.
gitmeden.79.
gelen..3.kğ
hedef,75.(yani eski kilom.)
garip bir bildirim oldu ama şu anki kilom 82.maalesef..bu topiğe geldiğimde 86 kğ dum.ne güzel 74 e kadar inmiştim ama yavaş yavaş geri aldım ..ama gidişat kötü ,bu gidişe dur demek lazım..
başlangıç: 93,5
son bildirim: 79,6
bu hafta: 81.5
gelen: 1.8
toplam giden: 12
yaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedimaklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.
kizlar bugunku kahvaltim 1 yumurta salata domates zeytin peynir oglen corba aksam pirasa ve yogurt heee arada cok cnm cekti cig kofte durum yedim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?