80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhh ne guzel cnm keske her guttigimiz yrde bize uygun yemekler olsa ne guzel olur valla

menümü vereyim bende
sabah: 1 yumurta haşlama, 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 1 büyük dlm peynir
öğle: 1.5 s. kaşığı kadar pilav, salata ( biz salatalara yağ koymayız özellikle belirtmiyorum ama ), yarım kase kadar da yoğurt
akşam: 3 ızgara köfte, ızgara patlıcan, ız. biber, domates, slaatalık, 3 pet bardağı ayran
misafir geldi kahve yaptım sütlü kahve az şekerliydi ama çok etkileyecek galiba
100 ip atladım atlayabilirsem inş. misafirden sonrada atlayacam
2 fincan yeşilçay ve biberiye karışımı
1 fincan da adaçayı içeçecem şimdi

S3lamlar ben geldim
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;2 haşlanmış yum ve peynir 6 zeytin
4ceviz az badem
Ogle ; 1 ayran
ikindi 1 ayran
Aksam bayramda ellerimle temizleyip pisirip sonra kokusundan yiyemedigim dondurucuya attigim PAÇA corbasini yedimm nefistiii yaninda cig havuc yedim
Spor öğlen 35dk yurume

İyi akşamlar fıstıklar hızlı bir geçmiş yaptım geldim

Merhabalarrr

Ben 83.8 kiloyum ve araniza kaltilmak istiyorum belki motive olurum

87 ydim ama dikkat etmeye basladim ve bir haftada 83 oluverdim
hedefim 65 insallahhh :)

hoşgeldin aramıza canım motivasyon için doğru adrestesin 1 haftada 4 kilo çok değilmi tbrkler cnm

başlangıç: 87
geçen hafta:82
bu hafta: 81
giden:1 kg
top. giden: 6 kg
spor: günlük 100 ip atlama

harikasın kuzummm maşallahhh çörekotunu dene cnm yağı değil ama kahvaltıdan yarım saat önce çiğnemeye başla kahvaltıyı hazırlayana dek anca bitiyor çiğneme faslı

aleyküm selam adaşımm bayrama rağmen az gelen düzene girince vermeye devam edeceksin cnmm

z.yağını artır bitanemmm

neslim z.yağını salatalarına bol bol ekle eskiden 1-2 kaşık koyardım şimdi yarım su bardağı döküyorum nerdeyse ama hiç bağırsak problemim olmuyor

bugun tartıda 81,3 cıktım 2 haftadır tartıya cıkmıyordum kılo almıs gorunuyorum ..

o kadar olacak Mervişim paşamız büyüyor nede olsa

Kilo bildirimin
Başlangıç 67
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 65.6
Bu hafta giden 1
Toplam giden 1.4

tbrkler canımmmm

listeye tekrar hoşgeldin meleğimmmm dur diyeceğiz tabikiiii yine ineceksin

başlangıç: 93,5
son bildirim: 79,6
bu hafta: 81.5
gelen: 1.8

toplam giden: 12

hemen toparlanıyorsun kuzummmm

yaktım snei bu hafta kuzum değerlerinmi düştü yine acaba bu kadar aşırı kaçamak yapmazdın sen elmaları doğra üzerine tarçın serp tepsiye tereyağı sür ve fırında kurut en azından canın tatlı çektiğinde zararsız bir atıştırmalık olur

slm cnmmm tbrk ederimm sporun faydası shaun t yapıyorsun demek süper

kuzum yemeden kilo veremeyiz ki nazarımız mı değdi sana toparla kendini sen iradeli birisin

kizlar bugunku kahvaltim 1 yumurta salata domates zeytin peynir oglen corba aksam pirasa ve yogurt heee arada cok cnm cekti cig kofte durum yedim valla :)

oymakbaşımın dediği gibi marulla serbest kuzummm afiyetolsun itirafın çok şeker

1,5 servis kaşığı pilav çok değilmi bitanemm ayrıca salatalara yağ koymamanız bence doğru değil çünkü salatadaki sebzelerin vitamininden faydalanabilmek için yağ şart kuzum

Merhaba katılmak için ne yapmam gerekiyor

Hoşgeldin cnm aramıza yaş boy kilo hedef bunları yazarsan sevinirim cnmm gerisi günlük menü paylaşımı sohbet muhabbet

iyi geceler kızlarrr
büyük kızın veli toplantısı vardı bu akşam.hazır kocamda buralardayken sen götürüyorsun bizi dedim..git gel gece yarısı oluyor otıbüsle..bu yıl 8. sınıf ve sınav stres çok yoğun..öğretmenler uzun uzun konuştu hepimizle.işallah güzel olur herşey.

akşama yakın olunca toplantı bende evden iç hazırladım etli ekmek yaptırıp arabada yada bi parkda yeriz diye.çayımıda termosa demledim.iyikide öyle yapmışız yoksa açlıkdan bayılırdım heralde,bu sabah ağrıdan kahvaltı bile hazırlayamadım çok açtım çünki.

toplantıdan sonrada kocamın halasına gittik,ev için arsa arıyoruz ve eşim illede halasının arsasını almak istiyor ,ama kadın satmak istemiyor normal olarak..niye satsınki şimdi ,yarn öbür gün mütahite verir 6 ,7 daire alır.şimdi bize bir parça satıpda bölmek istemez hemde ihtiyacı yokken..benim kocada çok garip zaten ,ihtiyacı olmayan insandan 1, tl lik malı 3 tl ye alırsın diyorum .olsun diyor..sıkışıp satacak kimse yok gibi..hayırlısı bakalım,en azından bu gün kalbi kanaat etti halasının satmayacağına..

ağrın geçmedi mi hala meleğim hayırlısı cnmmm hakkınızda neresi hayırlıysa o arsayı alırsınız inşş ihtiyacı yoksa hakikaten satmaz

ohhh ne guzel cnm keske her guttigimiz yrde bize uygun yemekler olsa ne guzel olur valla

Çok şükür hepsi akraba üstelik beni çok severler hani ben kendime ayrı yemek yapacağım desem bana kızarlar madem canın birşey çekti niye haber vermedin sen gelmeden yapardık diye
Nazım geçer anlıyacağın o yüzden dert etmiyorum işime gelirse yerim gelmezse ceviz ve peynirle atıştırıp akşam normal her zamanki gibi yemeğimi yerim

Merhaba katılmak için ne yapmam gerekiyor

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

İyi geceler canım
Yine tam yatacakken sana deng geldim felaket yoruldum bugün ve uyku bastırdı ama canım arkadaşıma yazmadanda gidemezdim
İyi yapmışsınız canım en azından bir değişiklik olmuş sanada
İnşallah RAbbim sizede en kısa zamanda güzel bir yer almayı nasip ederde sizlerde gönlünüce evinizi yaptırır bir güzel döşer yerleşirsiniz....Aminnnnnnnnnnnnn

bu arada fıstıklar ptsi eylül ve ben p90x3 diye bir spor programına başlıyoruz 90 günlük bir program

p90x3 ün lean programı yalnız bayanlar için olanı toplam 16 video var ve her video 30 dk dan oluşuyor pilatesten yogaya dek her tür spor videolarda mevcut denemek isterseniz katılabilirsiniz

Neyse bana müsaade geç bile kaldım uyuyacağım yoksa bilgisayar başında

Sizlere iyi geceler

Canım netten yarın bakayım yapabileceğim birşeyse bende uymaya çalışırım inşallah

veeee kaçtımmmm iyi geceler hepinize bildirimleri unutmayalım cecom menü takibi sende kuzumm allah rahatlık versin hepinize rabbim ülkemizi milletimizi kötü güçlerin hainliklerinden korusun.Aminnnn

Aminnnnnnnnnn canım

Kızlarrrrrrrrrrrr bu arada menüleri hatırlatmasam bile ensenizdeyim ona göre
Unutmayın menüleri bildirmeyi

ağrın geçmedi mi hala meleğim hayırlısı cnmmm hakkınızda neresi hayırlıysa o arsayı alırsınız inşş ihtiyacı yoksa hakikaten satmaz
iyi gecelerr canım ,yok hafifledi ama tam geşmedi.
ama iltihap dökmeye başladım,sanırım ondan ağrılandım..

aminnnnnnn cecommm..işallah rabbim herkesin gönlüne göre verir..
en azından kocam bir şey yapmak için parmağını kıpırdattı.buna bile şükür.işallah hayırlı bir yer buluruz ve evi yaptırabiliriz..açıkcası korkuyorum,elimdeki paraya arsaya yatırıcam,üstüne evi yapabilecekmiyiz diye düşünüyorum ama en azından parayı bir yere bağlamam lazım.yoksa göz diken çok olacak,ve ev ve arsa fiyatlarıda gün geçtikc artıyor..
ahhhhhh ahhhhhhh kp dünya kadar arsası vardı,hepsinin altından girip üstünden çıktılar zamanında yok pahasına,şimdi 1 evlik yer alıcaz diye uğraşıyoz..

Menüm
Öğlen peynir zeytin 2 dilim ekmek salatalik roka findik yarim mandalina
Aksam zeytinyağlı fasulye ayran mercimek corbasi
3 bardak Yeşilçay
2 bardak bbiberiye
3 litre su
1 saat yürüyüş 200 mekik 300 trambolin ziplama stepperde 300 adim

Sabah doktora girmiştim.cantama yiyecekalmamisim simit yyememek içinaACkaldim 11.30da gelip kkahvaltı yapinca böyle oldu menu

İyi geceler kimse kalmamis geçmişi bitirip geldim ama a linti yapmamisim
Elma şekerim1 kg daha ggitmiş supetsin
Beyazcanim ayyuzlum sizede ne diyorum buradan uzak kalani kilolar kapar:)
Buradan uzak kalmak yok bidaha bakin elma şekerine pişman oldu neguzel gidiyor kilolar darisi basiniza:) koz benden gaza gelin giden kilim 30 oldu ama durmuyorum devam 5 kilo daha vermek istiyorum.swetle spor progrminada basliyoruz ayyuzlum sen seversin sporu gel katil bize

canım karatay yapıyorum sözde de iki aydır bir rehavet çökmüştü bırakmıştım. şimdi yeniden toparlamaya çalışıyorum. düzenimi bir tutturabilsem gerisi gelecek te dur bakalım hayırlısı
nolmuş bende bir haftada aldım bir kiloyu. hakikaten nasıl becerdim bilmiyom. o kadarda dikkat ettim. otellerde karataya uygun kahvaltı yaptım sonrasında uygun yemekler yedim. gerçi arada yoda uykumuz gelmesin diye zararlı atıştırmalıklardan da yedik sanırım onların etkisi var.

sanırım ayyüzlü için baklava vakti
yok gitmiş,bu gidişi içç beğenmedim
vallahi o msjı yazdıktan sonra kendime soğanlı yumurta ve yoğurt hazırladım. biraz bastırdı beni ama bu gün ortalıktan her şeyi kaldıracam. akşam yemekten sonra baklavayı çıkardım bir dilim ben yedim eşim oğlum yedi az bişe daha. sonra eşime bunları atacam haberin olsun dedim at dedi.
öğleni atladım ayran ısmarladım kendime. bu gün geç kahvaltı ettim mahsus leptin benim için çalışsın yağlarımı eritsin kızlar. öğlende 35dk yürüdüm oh keyfim iyi
ooooohhh maşallah. süper gidiyorsun
canıııııım bizde seni çoooook seviyoz. hiç kimse şu anki halinden memnun değil. sen benim yerimde olmak istiyorsun , ben sweetin sweet de sanırım adriana limanın yerinde olmak istiyordur ama inan ben yeniden çabalamaya başlicam. en azından yeni bir çanta alabilmek için 75 olmam lazım yoksa dökük çantayla dolaşacam ortalıkta. bu da benim kendime cezam
sanırım vücudumda bir sıkıntı var birşeyler düştü. ama ne bilemiyorum. üç çocukla dr a da gidemiyorum eşimin hiç vakti de yok. aslında evdeki ilaçlara başlasam da olur toparlar belki beni azıcık
arsa mı almaya karar verdiniz. astarı yüzünden pahalıya mal olur ama apartmandan kırk kat daha güzel olur. benim de hayalim güzel bir arsa alıp içine geniiiiiş çok odalı bir ev oturtmak
ben dün azıcık baktım. tanıtım görüntüleriydi sanırım ama çok zorlu birşeydi. acaba yanlış bişeye mi baktım. link atabilirmisin nereye bakmam gerektiğini sanırım bulamadım

sporu seviyom da inanki hiç vaktim olmuyor. çocukları okula bırakıp bir saat yürüyodum şimdi ortalık karıştı korkuyorum bebeyle biryerlere gitmeyi. geçen arkadaş işe giderken genzim çok yandı geceden sıktıkları biber gazı etkisi haka geçmemiş dedi. eğer öyle bir yere denk gelirsem kendim için değil de dila için çok üzülürüm. boğazı hemen tahriş olur bebeğin

dün deneme yanılma yöntemiyle şekerli gıdaların benim için ne kadar zararlı olduğunu bir kez daha test ettim. ikindin sonu üç dört tane bayram şekerleri var ya çikolatalı ondan yedim. akşam elim ayağım titredi kalbim çarptı. tansiyon mu dedim baktım o gayet iyiydi. neyse toparladım kendime geldim. bu kez de baklava yedikten sonra aynı oldum. eşimle de paylaştım bu durumu ve onun da dediği şekerden uzak dur. artık o da destekler beni ve toparlarım kendimi. (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…