ohhh ne guzel cnm keske her guttigimiz yrde bize uygun yemekler olsa ne guzel olur vallaCanım afiyet olsunKaratayda çiğköfteye izin var ama tabi marulla
Bende geçenlerde bir 4 tane yemiştim sanırımhatta yarın akraba günümüz başlıyor yine bende şimdiden dua ediyorum kısır olur inşallahda bari onu yerim diye
NOrmalde iki öğün besleniyorum ama artık mecbur 15de bir de olsa güne katılacağım ve dengelemek adına kahvaltımı o günlerde sırf iki haşlanmış yumurta ve cevizle yapmayı düşünüyorumNasılsa orada zararsız birşeyler mutlaka bulurum Baktım olmadı artık cevizimi götürür kemiririm Tabi kuran okunup yemek faslına geçene kadar saat büyük ihtimal 4 olur o zamanda benim akşam yemeğim yerine geçer o gündeki masum olan yiyecekler
İşin aksiliği yarın akşam annemde yemeğe çağırdı bizikızkardeşimde gelecek
Artık günde çok çok az yiyip akşamda annemde ızgara küfte ve salatamı yerim ( Annem çiğer yapacakmış ama ben sevmediğimden bana küfte)
sohbet etmen günlük menü bildirimi yapman yeterli canımmm hoş geldin aramızaMerhaba katılmak için ne yapmam gerekiyor
Merhabalarrr
Ben 83.8 kiloyum ve araniza kaltilmak istiyorum belki motive olurum
87 ydim ama dikkat etmeye basladim ve bir haftada 83 oluverdim
hedefim 65 insallahhh :)
başlangıç: 87
geçen hafta:82
bu hafta: 81
giden:1 kg
top. giden: 6 kg
spor: günlük 100 ip atlama
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür sabah yine 6yı biraz geçiyordu uyandım
İki gündür yine kabızlık yaşıyorum ( misafirlikte psikolojik midir nedir anında bağırsaklarımda terbiyeli durup çalışmıyorlar sanki yasakmış gibi)
Neyse bol bol suyla düzeltirim nasılsa ben o bağırsakları
Bu arada bildirim günü olduğunu unutmadım ama kahvaltımın yarısını yedikten sonra tartılmayı unuttuğumu fark ettim
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Maalesef bu hafta eksi bildirimim yok hem bayram hemde kabızlık olunca
Ama eminim bir sonraki hafta çok çok güzel bir bildirimim olucaktır söz veriyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 117.4 kg
Gelen; + 400 gr ( hiç üzülmüyorum çünkü hem aç karnına tartılmadım hemde kabızlık var sonuçta )
Toplam giden; 6.9 kg
Spor; 3 gün x 100 kere ip atlama, 2 x 20 saniye Wall Sit
( bugünden itibaren daha da fazla olacağına söz veriyorum)
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar verip yaza bomba gibi girersiz
sağol oynak başım. :) son 3 gün dikkat ettim yoksa 600gr atrıdaydım 3 gün önce. bu arada bendede kabızlık gibi bişi var. hayır eskisinle kıyaslıyorum hem daha az çıkıyorumki ben 5-6 kez çıkardım şimdi 2 - 3 çıkıyorum hemde çok zor çıkıyorum ayıptır konuşması ama kıvamı katılaştı sebebini bilemedim banum yorum yaparmı. kefire başlayalı ve karataya başlayalı böyle oldu acaba yağ tüketimimmi az bi ara "sağlıklı yaşıyoruz" face sayfasında okan bey kabız olunca yağ tüketimini artırıyoruz düzeliyor demişti aklıma takıldı bu konu. yaklaşık 3 aydır kabız gibi bişiyim bende. tartıdan önce çıkardım şimdi çıkamıyorum anca kahvaltı ertesi çıkıyom zorla. ayy muhabbete bak ya gülmeyin kızlar haaaaaa
bugun tartıda 81,3 cıktım 2 haftadır tartıya cıkmıyordum kılo almıs gorunuyorum ..
Kilo bildirimin
Başlangıç 67
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 65.6
Bu hafta giden 1
Toplam giden 1.4
hayırlı cumalar kızlarrir
ben menü vermiyorum ama bu gün bir bildirim yapıyım.en azından haftaya artımı eksimi çıkıcam bilmiş olurum..
başlangıç olarak bu günü yazıyım ben kızlar,zaten 2 yıldır verdimm bir aldım..şimdi zaten eski başlangıç kiloma yaklaştım..bu gün bismillah deyip başlıyorum sil baştan..
başlangıç..82.
gitmeden.79.
gelen..3.kğ
hedef,75.(yani eski kilom.)
garip bir bildirim oldu ama şu anki kilom 82.maalesef..bu topiğe geldiğimde 86 kğ dum.ne güzel 74 e kadar inmiştim ama yavaş yavaş geri aldım ..ama gidişat kötü ,bu gidişe dur demek lazım..
başlangıç: 93,5
son bildirim: 79,6
bu hafta: 81.5
gelen: 1.8
toplam giden: 12
yaw arkadaş dün gece intihar ettim resmen. geldim geleli diyete başlıyorum sonra misafir odasına girince madlen çikolataları görünce diyet elimde patlıyor. bende gece oturdum hepsini yedimaklımda kalacağına midemde kalsın bitsin de canım çekmesin dedim. o değilde yaklaşık bir kilo kadar baklava da var evde ya ona da aynı muameleyi yapasım gelirse diye korkuyorum ya. ne yapacam bilmiyom. ve şu an öylesine açım ki ne yapacam bilmiyom. yemeği yetiştiremedim henüz. yapsam ondan yiyecem. şimdilik fındık atıştırıyorum. allah sonumu hayretsin.
selam kızlar ve hayırlı cumalar
2 günde 1 kg vermişim ya ben çok mutluyum
dün yediklerimi yazayım. 1 haşlanmış yumurtayla klasik kahvaltı ara öğün form çayı 5 kaşık taze fasulye 1 dilim tam tahıllı ekmek akşam yulaf kepeğinden yapılmış hindi füme omlet yanında 1 salatalık ve 3 tane mantar akşam sporumda shaunt yle hiphop abs fat burning cardio 30 dak her nedense dün leslieyle yürümek istemedim.
kuzum yemeden kilo veremeyiz kiSelam kızlar ben bildirimimi sabah yapacağım. Dünki menüyü yazmaya bile gerek yok. Tek doğru yanı kahvaltıydı. Çok utanıyorum bana noluyo böyle anlamıyorum. Kilo vermem durma noktasına gelince sanırım saçmaladım. yemeyip yemeyip kilo veremeyince kötü hissediyorum kendimi.
kizlar bugunku kahvaltim 1 yumurta salata domates zeytin peynir oglen corba aksam pirasa ve yogurt heee arada cok cnm cekti cig kofte durum yedim valla :)
menümü vereyim bende
sabah: 1 yumurta haşlama, 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 1 büyük dlm peynir
öğle: 1.5 s. kaşığı kadar pilav, salata ( biz salatalara yağ koymayız özellikle belirtmiyorum ama ), yarım kase kadar da yoğurt
akşam: 3 ızgara köfte, ızgara patlıcan, ız. biber, domates, slaatalık, 3 pet bardağı ayran
misafir geldi kahve yaptım sütlü kahve az şekerliydi ama çok etkileyecek galiba
100 ip atladım atlayabilirsem inş. misafirden sonrada atlayacam
2 fincan yeşilçay ve biberiye karışımı
1 fincan da adaçayı içeçecem şimdi
Merhaba katılmak için ne yapmam gerekiyor
iyi geceler kızlarrr
büyük kızın veli toplantısı vardı bu akşam.hazır kocamda buralardayken sen götürüyorsun bizi dedim..git gel gece yarısı oluyor otıbüsle..bu yıl 8. sınıf ve sınav stres çok yoğun..öğretmenler uzun uzun konuştu hepimizle.işallah güzel olur herşey.
akşama yakın olunca toplantı bende evden iç hazırladım etli ekmek yaptırıp arabada yada bi parkda yeriz diye.çayımıda termosa demledim.iyikide öyle yapmışız yoksa açlıkdan bayılırdım heralde,bu sabah ağrıdan kahvaltı bile hazırlayamadım çok açtım çünki.
toplantıdan sonrada kocamın halasına gittik,ev için arsa arıyoruz ve eşim illede halasının arsasını almak istiyor ,ama kadın satmak istemiyor normal olarak..niye satsınki şimdi ,yarn öbür gün mütahite verir 6 ,7 daire alır.şimdi bize bir parça satıpda bölmek istemez hemde ihtiyacı yokken..benim kocada çok garip zaten ,ihtiyacı olmayan insandan 1, tl lik malı 3 tl ye alırsın diyorum .olsun diyor..sıkışıp satacak kimse yok gibi..hayırlısı bakalım,en azından bu gün kalbi kanaat etti halasının satmayacağına..
ohhh ne guzel cnm keske her guttigimiz yrde bize uygun yemekler olsa ne guzel olur valla
Merhaba katılmak için ne yapmam gerekiyor
iyi geceler kızlarrr
büyük kızın veli toplantısı vardı bu akşam.hazır kocamda buralardayken sen götürüyorsun bizi dedim..git gel gece yarısı oluyor otıbüsle..bu yıl 8. sınıf ve sınav stres çok yoğun..öğretmenler uzun uzun konuştu hepimizle.işallah güzel olur herşey.
akşama yakın olunca toplantı bende evden iç hazırladım etli ekmek yaptırıp arabada yada bi parkda yeriz diye.çayımıda termosa demledim.iyikide öyle yapmışız yoksa açlıkdan bayılırdım heralde,bu sabah ağrıdan kahvaltı bile hazırlayamadım çok açtım çünki.
toplantıdan sonrada kocamın halasına gittik,ev için arsa arıyoruz ve eşim illede halasının arsasını almak istiyor ,ama kadın satmak istemiyor normal olarak..niye satsınki şimdi ,yarn öbür gün mütahite verir 6 ,7 daire alır.şimdi bize bir parça satıpda bölmek istemez hemde ihtiyacı yokken..benim kocada çok garip zaten ,ihtiyacı olmayan insandan 1, tl lik malı 3 tl ye alırsın diyorum .olsun diyor..sıkışıp satacak kimse yok gibi..hayırlısı bakalım,en azından bu gün kalbi kanaat etti halasının satmayacağına..
bu arada fıstıklar ptsi eylül ve ben p90x3 diye bir spor programına başlıyoruz 90 günlük bir program
p90x3 ün lean programı yalnız bayanlar için olanı toplam 16 video var ve her video 30 dk dan oluşuyor pilatesten yogaya dek her tür spor videolarda mevcut denemek isterseniz katılabilirsiniz
veeee kaçtımmmm iyi geceler hepinize bildirimleri unutmayalım cecom menü takibi sende kuzumm allah rahatlık versin hepinize rabbim ülkemizi milletimizi kötü güçlerin hainliklerinden korusun.Aminnnn
iyi gecelerr canım ,yok hafifledi ama tam geşmedi.ağrın geçmedi mi hala meleğimhayırlısı cnmmm hakkınızda neresi hayırlıysa o arsayı alırsınız inşş ihtiyacı yoksa hakikaten satmaz
Çok şükür hepsi akraba üstelik beni çok severler hani ben kendime ayrı yemek yapacağım desem bana kızarlar madem canın birşey çekti niye haber vermedin sen gelmeden yapardık diye
Nazım geçer anlıyacağın o yüzden dert etmiyorum işime gelirse yerim gelmezse ceviz ve peynirle atıştırıp akşam normal her zamanki gibi yemeğimi yerim
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
İyi geceler canım
Yine tam yatacakken sana deng geldimfelaket yoruldum bugün ve uyku bastırdı ama canım arkadaşıma yazmadanda gidemezdim
İyi yapmışsınız canım en azından bir değişiklik olmuş sanada
İnşallah RAbbim sizede en kısa zamanda güzel bir yer almayı nasip ederde sizlerde gönlünüce evinizi yaptırır bir güzel döşer yerleşirsiniz....Aminnnnnnnnnnnnn
canım karatay yapıyorum sözde de iki aydır bir rehavet çökmüştü bırakmıştım. şimdi yeniden toparlamaya çalışıyorum. düzenimi bir tutturabilsem gerisi gelecek te dur bakalım hayırlısıara öğünlere dikkat ediyormusun. valla benim tatlıyla imtihanım çok zor geçti kendimi yavaş yavaş alıştırdım. insülin direncim olduğu için tarçını çok kullanıyorum meyveli yoğurtlar ve tarçınlı sütle kendini kandırmaya çalış. maalesef o tatlılar ve çikolatalar hep etrafımızda olacak. elini uzatırken düşün gerçekten bunu kendine yapmak istiyor musun. şahsen ben kendimi böyle frenledim. 2 aydır tatlı tüketmiyorum. canımda istemiyor. Sende istersen başarabilirsin.
nolmuş bende bir haftada aldım bir kiloyu. hakikaten nasıl becerdim bilmiyom. o kadarda dikkat ettim. otellerde karataya uygun kahvaltı yaptım sonrasında uygun yemekler yedim. gerçi arada yoda uykumuz gelmesin diye zararlı atıştırmalıklardan da yedik sanırım onların etkisi var.aynen geçmiş olsun imizede.ama ben 1.5 ayda aldım 3 kiloyu naberrrrrrrrrrrrr
naptınnn
bence sen baklavayıda yemeden acil tarasından bir bulgur pilavı pişir kendine,ayranla alığını en iyi o alır bence kolay koayda acıkmazsın,yoksa iş kötüye gidiyor..
kızz saklayıp günde bi tane kahve keyfi yapsaymışsın iyi olurmuş ama neyse en azından bitmiş olduuuu hemen yoğurt yeee hazırlamaya halin varsa salata yap yoksa domates salatalık kuzummm en kötü ihtimalle de 1 baklavayla kurtarırsın durumu
vallahi o msjı yazdıktan sonra kendime soğanlı yumurta ve yoğurt hazırladım. biraz bastırdı beni ama bu gün ortalıktan her şeyi kaldıracam. akşam yemekten sonra baklavayı çıkardım bir dilim ben yedim eşim oğlum yedi az bişe daha. sonra eşime bunları atacam haberin olsun dedim at dedi.sanırım ayyüzlü için baklava vakti
yok gitmiş,bu gidişi içç beğenmedim
ooooohhh maşallah. süper gidiyorsunöğleni atladım ayran ısmarladım kendime. bu gün geç kahvaltı ettim mahsus leptin benim için çalışsın yağlarımı eritsin kızlar. öğlende 35dk yürüdüm oh keyfim iyi
canıııııım bizde seni çoooook seviyoz. hiç kimse şu anki halinden memnun değil. sen benim yerimde olmak istiyorsun , ben sweetin sweet de sanırım adriana limanın yerinde olmak istiyordurSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Size yazdıktan sonra eşim aradı gel beni al diye ( kendisi Ceco beni okula gönder projesi için alışveriş yapmıştı ve o kadar eşyayı getiremedi tabi tek başına)
Eve onu bıraktıktan sonra büyük kızı anannesinden aldım ( onada anahtar vermemişiz sabah, okuldan gelince kapıda kaldı tabi ben çıkınca)
Doktora sonuçları gösterdik ama adam gayet umursamaz bir tavırla yok onun birşeyi az yesin zayıflar dedi ve bizi odadan gönderdiKızımda çıkarken biz bilmiyorduk sanki dedi
Neyse zaten kilo vermeye başladı o yüzden sıkıştırmıyorum onu sonuçta artık kazık kadar kız devamlı yeme demeklede ancak canını sıkarım
Nasılsa mezuniyet sevdasına kendini baya frenliyor
Eve gelincede az temizlik ( Eşimin amca oğluyla şu bizim yeni çakma elti geliyorbirazdan çaya )
Yemek faslı falan derken ancak oturmaya fırsatım oldu
Bari onlar gelene kadar sizlere bir bakayım dedim
Canım pes etmiyorsun
Sen adım gibi eminim biraz sıksan kendini çok güzel kilolar vereceksin
Hadi bu ilk bildirimin yeni bir başlangıç olsun senin için ve önümüzdeki hafta eminim çok güzel eksi bir bildirimin olucak
Her kaçamak yapmaya niyetlendiğinde beni aklına getirCeconun nefesini ensende hisset emin ol vazgeçersin
Abowww bir dene daha yakaladık
Aynı şey senin içinde geçerli
Yahu şurada hep söylüyorum fıstık gibisiniz diye hani sırf az spor ekleseniz yada bir kaç ay daha kendinizi sıksanız herifler kıskançlıktan kuduracaklar
Keşke sizler kadar olsaydı kilomburaya başladığımdan beri seni ve Beyazcanı hep örnek alıyordum kendime hatta vazgeçmeye kalkıştığımda bile hep siz beni toparladınız o yüzden şimdi sıra bende
Sizleri çok ama çok seviyorum ve inanıyorum ki siz istediğiniz an süper kilolar verirsiniz
Ne olursa olsun buradan kopmayın ve her kaçamak yapmaya niyetlendiğinizde beni hatırlayın
Canım bencede neslihanın dediği gibi o kutuyu evden uzaklaştırmak için gerekirse komşuya ver
İnan bir kere ağzını bulaştırdığın an o obez beyinlerimiz tekrar aynı şeyleri istemeye başlıyor
sanırım vücudumda bir sıkıntı var birşeyler düştü. ama ne bilemiyorum. üç çocukla dr a da gidemiyorum eşimin hiç vakti de yok. aslında evdeki ilaçlara başlasam da olur toparlar belki beni azıcıkİyi akşamlar fıstıklarhızlı bir geçmiş yaptım geldim
hoşgeldin aramıza canım motivasyon için doğru adrestesin 1 haftada 4 kilo çok değilmitbrkler cnm
harikasın kuzummm maşallahhhçörekotunu dene cnm yağı değil ama kahvaltıdan yarım saat önce çiğnemeye başla kahvaltıyı hazırlayana dek anca bitiyor çiğneme faslı
aleyküm selam adaşımm bayrama rağmen az gelen düzene girince vermeye devam edeceksin cnmm
z.yağını artır bitanemmm
neslim z.yağını salatalarına bol bol ekle eskiden 1-2 kaşık koyardım şimdi yarım su bardağı döküyorum nerdeyse ama hiç bağırsak problemim olmuyor
o kadar olacak Mervişim paşamız büyüyor nede olsa
tbrkler canımmmm
listeye tekrar hoşgeldin meleğimmmmdur diyeceğiz tabikiiii yine ineceksin
hemen toparlanıyorsun kuzummmm
yaktım snei bu hafta kuzum değerlerinmi düştü yine acaba bu kadar aşırı kaçamak yapmazdın sen elmaları doğra üzerine tarçın serp tepsiye tereyağı sür ve fırında kurut en azından canın tatlı çektiğinde zararsız bir atıştırmalık olur
slm cnmmm tbrk ederimmsporun faydası shaun t yapıyorsun demek süper
kuzum yemeden kilo veremeyiz kinazarımız mı değdi sana toparla kendini sen iradeli birisin
oymakbaşımın dediği gibi marulla serbest kuzummm afiyetolsunitirafın çok şeker
1,5 servis kaşığı pilav çok değilmi bitanemmayrıca salatalara yağ koymamanız bence doğru değil çünkü salatadaki sebzelerin vitamininden faydalanabilmek için yağ şart kuzum
Hoşgeldin cnm aramızayaş boy kilo hedef bunları yazarsan sevinirim cnmm gerisi günlük menü paylaşımı sohbet muhabbet
arsa mı almaya karar verdiniz. astarı yüzünden pahalıya mal olur ama apartmandan kırk kat daha güzel olur. benim de hayalim güzel bir arsa alıp içine geniiiiiş çok odalı bir ev oturtmakiyi geceler kızlarrr
ben dün azıcık baktım. tanıtım görüntüleriydi sanırım ama çok zorlu birşeydi. acaba yanlış bişeye mi baktım. link atabilirmisin nereye bakmam gerektiğini sanırım bulamadımbu arada fıstıklar ptsi eylül ve ben p90x3 diye bir spor programına başlıyoruz 90 günlük bir program
p90x3 ün lean programı yalnız bayanlar için olanı toplam 16 video var ve her video 30 dk dan oluşuyor pilatesten yogaya dek her tür spor videolarda mevcut denemek isterseniz katılabilirsiniz
sporu seviyom da inanki hiç vaktim olmuyor. çocukları okula bırakıp bir saat yürüyodum şimdi ortalık karıştı korkuyorum bebeyle biryerlere gitmeyi. geçen arkadaş işe giderken genzim çok yandı geceden sıktıkları biber gazı etkisi haka geçmemiş dedi. eğer öyle bir yere denk gelirsem kendim için değil de dila için çok üzülürüm. boğazı hemen tahriş olur bebeğinİyi geceler kimse kalmamis geçmişi bitirip geldim ama a linti yapmamisim
Elma şekerim1 kg daha ggitmiş supetsin
Beyazcanim ayyuzlum sizede ne diyorum buradan uzak kalani kilolar kapar:)
Buradan uzak kalmak yok bidaha bakin elma şekerine pişman oldu neguzel gidiyor kilolar darisi basiniza:) koz benden gaza gelin giden kilim 30 oldu ama durmuyorum devam 5 kilo daha vermek istiyorum.swetle spor progrminada basliyoruz ayyuzlum sen seversin sporu gel katil bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?