- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
tatlım bugün aynı sorunu yaşarsa 1 fincan adaçayı ,biberiye,kekik, tarçın çaylarından birini iç adaçayı en iyisi şekerini dengelerdün deneme yanılma yöntemiyle şekerli gıdaların benim için ne kadar zararlı olduğunu bir kez daha test ettim. ikindin sonu üç dört tane bayram şekerleri var ya çikolatalı ondan yedim. akşam elim ayağım titredi kalbim çarptı. tansiyon mu dedim baktım o gayet iyiydi. neyse toparladım kendime geldim. bu kez de baklava yedikten sonra aynı oldum. eşimle de paylaştım bu durumu ve onun da dediği şekerden uzak dur. artık o da destekler beni ve toparlarım kendimi. (inşallah)
hoş geldin tatlım tabikide oluruz sen yeter ki kararını vermiş olmerhaba arkadaşlarben bu sabah üye oldum kk ya ama 7 senedir takip ediyorum.bende 89 kiloyum kilo verme işinde beni de takıma alırmısınız banada destek olurmusunuz
ilk zamanlar öyle krizler geliyor malesef artık kriz geldiğinde kendini direk buraya at :) canın sıkılıp atıştırmak istediğinde bitki çayı içmeni tavsiye ederim ama günde 3 fincan o biraz daha kontrol ediyor insanı 2 günde aldıysan 2 günde gider nasılsa hiç takma kafana onuya kararımı çoktaaan vermişim zaten 94 ten 89 a indim aslında 87 idim 2 gün öncesine kadar ama birden ne bulduysam yemeye başladım sen ümitsizlik ben diyim sıkılmışlık. bilanço 2 günde 2 kilo aldım bu arada thanks elma şekeri hızlı cvp için
aminnnnnnn cecommm..işallah rabbim herkesin gönlüne göre verir..
en azından kocam bir şey yapmak için parmağını kıpırdattı.buna bile şükür.işallah hayırlı bir yer buluruz ve evi yaptırabiliriz..açıkcası korkuyorum,elimdeki paraya arsaya yatırıcam,üstüne evi yapabilecekmiyiz diye düşünüyorum ama en azından parayı bir yere bağlamam lazım.yoksa göz diken çok olacak,ve ev ve arsa fiyatlarıda gün geçtikc artıyor..
ahhhhhh ahhhhhhh kp dünya kadar arsası vardı,hepsinin altından girip üstünden çıktılar zamanında yok pahasına,şimdi 1 evlik yer alıcaz diye uğraşıyoz..
canıııııım bizde seni çoooook seviyoz. hiç kimse şu anki halinden memnun değil. sen benim yerimde olmak istiyorsun , ben sweetin sweet de sanırım adriana limanın yerinde olmak istiyordurama inan ben yeniden çabalamaya başlicam. en azından yeni bir çanta alabilmek için 75 olmam lazım yoksa dökük çantayla dolaşacam ortalıkta. bu da benim kendime cezam
merhaba arkadaşlarben bu sabah üye oldum kk ya ama 7 senedir takip ediyorum.bende 89 kiloyum kilo verme işinde beni de takıma alırmısınız banada destek olurmusunuz
canım karatay yapıyorum sözde de iki aydır bir rehavet çökmüştü bırakmıştım. şimdi yeniden toparlamaya çalışıyorum. düzenimi bir tutturabilsem gerisi gelecek te dur bakalım hayırlısı
nolmuş bende bir haftada aldım bir kiloyu. hakikaten nasıl becerdim bilmiyom. o kadarda dikkat ettim. otellerde karataya uygun kahvaltı yaptım sonrasında uygun yemekler yedim. gerçi arada yoda uykumuz gelmesin diye zararlı atıştırmalıklardan da yedik sanırım onların etkisi var.
vallahi o msjı yazdıktan sonra kendime soğanlı yumurta ve yoğurt hazırladım. biraz bastırdı beni ama bu gün ortalıktan her şeyi kaldıracam. akşam yemekten sonra baklavayı çıkardım bir dilim ben yedim eşim oğlum yedi az bişe daha. sonra eşime bunları atacam haberin olsun dedim at dedi.
ooooohhh maşallah. süper gidiyorsun
canıııııım bizde seni çoooook seviyoz. hiç kimse şu anki halinden memnun değil. sen benim yerimde olmak istiyorsun , ben sweetin sweet de sanırım adriana limanın yerinde olmak istiyordurama inan ben yeniden çabalamaya başlicam. en azından yeni bir çanta alabilmek için 75 olmam lazım yoksa dökük çantayla dolaşacam ortalıkta. bu da benim kendime cezam
sanırım vücudumda bir sıkıntı var birşeyler düştü. ama ne bilemiyorum. üç çocukla dr a da gidemiyorum eşimin hiç vakti de yok. aslında evdeki ilaçlara başlasam da olur toparlar belki beni azıcık
arsa mı almaya karar verdiniz. astarı yüzünden pahalıya mal olur ama apartmandan kırk kat daha güzel olur. benim de hayalim güzel bir arsa alıp içine geniiiiiş çok odalı bir ev oturtmak
ben dün azıcık baktım. tanıtım görüntüleriydi sanırım ama çok zorlu birşeydi. acaba yanlış bişeye mi baktım. link atabilirmisin nereye bakmam gerektiğini sanırım bulamadım
ay çok hoşsun okumaktan keyif aldımdün deneme yanılma yöntemiyle şekerli gıdaların benim için ne kadar zararlı olduğunu bir kez daha test ettim. ikindin sonu üç dört tane bayram şekerleri var ya çikolatalı ondan yedim. akşam elim ayağım titredi kalbim çarptı. tansiyon mu dedim baktım o gayet iyiydi. neyse toparladım kendime geldim. bu kez de baklava yedikten sonra aynı oldum. eşimle de paylaştım bu durumu ve onun da dediği şekerden uzak dur. artık o da destekler beni ve toparlarım kendimi. (inşallah)
hoşgeldin ay çok heyecanlandım kilonu mesajını görünce. bende yaklaşık bu kiloda gelmiştim mart 2014 te kadınlar kulubune şimdi 76 kiloyum 13 kilo verdim yavaş yavaş kaplumbağa gibi :) darısı başına azmin daim olsunmerhaba arkadaşlarben bu sabah üye oldum kk ya ama 7 senedir takip ediyorum.bende 89 kiloyum kilo verme işinde beni de takıma alırmısınız banada destek olurmusunuz
o kilo değildir ama yapışmadan bedenine hemen çaresine bakya kararımı çoktaaan vermişim zaten 94 ten 89 a indim aslında 87 idim 2 gün öncesine kadar ama birden ne bulduysam yemeye başladım sen ümitsizlik ben diyim sıkılmışlık. bilanço 2 günde 2 kilo aldım bu arada thanks elma şekeri hızlı cvp için
evet kilo verme kampı, dostluk arkadaşlık kampı burası sevgi kampıııhedefim 60 kiloya inmek.inş kendime söz verdim bunu da gözünüzün önünde yapacam 60 kilo olmadan burdan çıkış yok burası sanki benim için bir nevi kamp yeri oldu şu anda hızlı bir giriş yaptım sankiii
aynen harika bir yere değinmişsin dün bende ondan bahsettim 30 u geçtinmi kilo vermen duruyor acip hastalılar duyup üzülüyorsun. gençliğin kıymetini bilin ben 38 yaşına kadar al gülüm ver gülüm uğraştım. şimdi ömrüm boyu karataya sağdık olacağımdan eminimbaşka yolu yok zaten ya ben gidecem ya bu kilolar sıkıldım ya 25 yaşındayken 35 göstermekten.bi de düşündüm de en güzel en verimli yıllarımı neden şişman olarak geçireyim kii
ya kararımı çoktaaan vermişim zaten 94 ten 89 a indim aslında 87 idim 2 gün öncesine kadar ama birden ne bulduysam yemeye başladım sen ümitsizlik ben diyim sıkılmışlık. bilanço 2 günde 2 kilo aldım bu arada thanks elma şekeri hızlı cvp için
hoş geldin aramıza canım benim. maşallah vermeye başlamışsın. iki gündür yediğin ve aldığını düşündüğün şey ödemdir merak etme. bende senle aynı durumdayım şimdi. yemek yemek istiyorum süreklihedefim 60 kiloya inmek.inş kendime söz verdim bunu da gözünüzün önünde yapacam 60 kilo olmadan burdan çıkış yok burası sanki benim için bir nevi kamp yeri oldu şu anda hızlı bir giriş yaptım sankiii
aaaaa bu bilgi çok ilginçmiş. kız ama nasıl olacakki. böyle birşeyi uygulamak eşinle sofraya oturamamak demek. bide akşam erkenden yatman gerek yoksa kriiiiiiiiiiiiizzzzzzzzSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese az kalorili ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Dün akşam eşimin amcaoğlu ve çakma eltim çaya gelmişlerdi malum
Birlikte oturup çay içtik, çok eski resimlere falan baktık ( yeni gelin benim Kpyi nedense merak etmiş resmi yokmu diyince harddiskteki resimlere baktık televisyondan )
Baya bir gülüştük o eski hallere ( amcaoğlu sağ olsun hepsine komik komik yorumlar yaptı)
Çakma eltiylede sohbet ettik tabi ama hatun nedense hala bir tuhaf
Benim eski kapalı resimlerimi görünce başladı ay sen ne kadar güzelmişsin o zamanlar falan demeye sonra çam devirdiğini fark edincede yani şimdide çok çok güzelsin diye toparlamaya çalıştı
Bugün yine akraba gününe başlıyoruz ama çakma elti pek istemiyormuş katılmayı hatta ona hayır deme şansı bile vermemişlerDedim kız hem tanımadığım insanlarla görüşmem diyorsun hemde kimseyle tanışmaya yanaşmıyorsun Ne zamana kadar bu şekilde devam edeceksin bari o bahaneyle insanlarla kaynaş sonuçta koca işe gidince sıkıntıdan patlıyorum yok kocamı özledim falan yazıyorsun facede sonra dedim
Bakalım bugün nasıl geçecek gün
Normalde 2 öğün yapıyorum ama bugün hem gün var hemde akşam annemlerde yemeğe davetliyiz. O yüzden bugünlük 3 öğün olucak ( Diğer zamanlarda günde olsa yine 2 öğün yaparım nasılsa )
Sabah kahvaltıda az birşey malzemeden çaldımÖğlende de bana uygun olanlardan yerim çok az sonuçta orada 3 gibi yesek akşamda 7 gibi annemlerde köfte salata yiyeceğim ( onlar çiğer yapacaklarmış kendilerine ki ben hiç sevmem ) Artık bugün dengeliyeceğim ve bundan sonra akşam yemeğimi saat 16:30a çekmeyi düşünüyorum
Dün İnstagramda bir arkadaş paylaşmış;
Biolojik olarak;
16:00da yemek yiyip 16:30dan sonra hiç bir şey yemediğinizde 10 günde 3 kg verirsiniz
16:30da yemek yiyip 17:00den sonra hiç bir şey yemediğinizde 10 günde 2 kg verirsiniz
18:00den sonra birşey yemezseniz kilo kaybınız olmaz kilonuz sabit kalır
19:00dan sonra yemek yerseniz yarım kilo alırsınız
20:00den sonra yemek yerseniz 1 kg alırsınız
Yarından itibaren bunu bir 10 gün denemek istiyorumtabi sadece günde iki öğün beslenerek ve akşam yemeği saatinden sonrada sadece sıvı tüketerek Eşim ben işten gelince yanlızda yerim yeterki sen kendin için ne istiyorsan onu yap dedi çok azda spor ekleyebilirsem eminim çok daha güzel sonuç alırım
Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama bu paylaşım gerçekten doğru çıkarsa Allahın izniyle yılbaşına kadar 99u görürüm diye düşünüyorum
Hadi bakalım hayırlısı bugünüde atlatayımda gerisi kolay( hem bu sistem işe yararsa günlerin olduğu günlerde de gittiğim yerde yiyip kapanışı yapmış olurum )
sen kendine umre hediyesi vermeyecekmiydin ben mi yanlış hatırıklıyom kız.Herşeyde bir hayır vardır canımama bak arsayıda alırsanız kesinlikle kendi üzerine yaptır malum eniştemiz çok iyi niyetli valla adamcağızı kandırıp alıverirler elinden
Daha sonra inşallah güzel bir ev yaparsınız üzerine, hem yapamasanda bir müddet o zamanda en azından çocuklarına yine güvence olur o arsa sonuçta öbür türlü parayı hiç ederler maşallah
Dün eşimin amcaoğluda dedi bizim rahmetli KPninde geçmişte çok para geçmiş eline ( ki ben zaten biliyordum ) ama adam hep yemiş hep yemiş üstünede beni yedi
Geçmişte aradan çocukları giydirirmişiyide sen birilerini giydirirken oğlunun iliğini kuruttun o ne olucak diyemez tabi insan öyle bir anda
İnan ne zaman aklıma gelse adama üzülüyorum
Sırf bana ve aileme yaptıklarını bile düşündüğümde şu an ne alemdedir acaba diye düşünüyorum. Babam üzerinden kaç sene geçtiği halde kesinlikle hakkımı helal etmiyorum diyor hala ( tabi eşimin yanında birşey demez huzurumuz kaçmasın diye ) sonuçta maddi acıdan gidenler haricinde bana yapılanları adamcağız hala sindiremiyor bittiği haldehatta evimizi alırken hiç ettiği o parayıda adamcağız unutmuyor haklı olarak ben köpek gibi elin ülkesinde çalışıp o parayı biriktirene kadar neler çektim o ş....siz hiç Allahtan korkusu olmadan gitmiş parayı teslim ederken eksik ödeme yapıp adamların yanında bu paraya ihtiyacım var ben kalanı taksitle ödeyeceğim demiş diye sinirleniyor doğal olarak İnan bana yapılanları değilde şu ev olayı benimde aklımdan çıkmıyor ve hep düşünüyorum Rabbim nasıl muamele edecek acaba bu olaylardan sonra diye
Senin KP olsun kaynın olsun ne kadar rahatlar valla ama bilselerdi diğer dünyada nasıl bir muamele göreceklerini herhalde yapmaya cesaret edemezlerdi
Neyse herşeyin hayırlısı yüreği güzel arkadaşım
Ben inanıyorum herşey çok çok güzel olucak
Alemsin kız demek Adriana lima kız o kadınında nesini beğenirler anlamam tamam fiziği fena değil ama yüzü bence hiç hoş değil ( kıskanç ceco )
Valla ben henüz kendime bir hedefe ulaşırsam şunu alırım diye hediye belirlemedim ama sanırım 99a indiğimde kendime bir güzellik düşünürüm
Yiyecek olmayacağı kesinBelki kendime güzel bir takı yada ayakkabı alırım yada ne bileyim kendime şöyle güzel bir haftasonu kaçamağı hediye ederim kocamla baş başa
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız ...Aminnnnnnnnnnnn
Ne güzel 7 senedir buralardaysan alışma sorunuda olmaz ve tam gazla başlarız serüvenimize
hayırlı olur işallah beyazım. haydi gözün aydın olsun işallah gerisi gelir.iyi gecelerr canım ,yok hafifledi ama tam geşmedi.
ama iltihap dökmeye başladım,sanırım ondan ağrılandım..
aminnnnnnn cecommm..işallah rabbim herkesin gönlüne göre verir..
en azından kocam bir şey yapmak için parmağını kıpırdattı.buna bile şükür.işallah hayırlı bir yer buluruz ve evi yaptırabiliriz..açıkcası korkuyorum,elimdeki paraya arsaya yatırıcam,üstüne evi yapabilecekmiyiz diye düşünüyorum ama en azından parayı bir yere bağlamam lazım.yoksa göz diken çok olacak,ve ev ve arsa fiyatlarıda gün geçtikc artıyor..
ahhhhhh ahhhhhhh kp dünya kadar arsası vardı,hepsinin altından girip üstünden çıktılar zamanında yok pahasına,şimdi 1 evlik yer alıcaz diye uğraşıyoz..
tabiki sabahları 1 yemek kaşığı dolusu yiceksin gerçek balsa şifadır o bulmuşken ye sadece sabahları ama ve 1 kaşık ohh şifa aolsunkızlar size bişe anlatacam. geçen ayderde bal hasat gününe denk geldik. bi soralım da alalım dedik. anam 1 kilosunu 300 lira dediler. bu ne ya dedim kız şifa için yeniyo kahvaltılık değil bu dedi. eşime boş ver çok pahalı dedim. sonra ben zaten petekli istiyodum süzde istemiyom diye kedi ulaşamadığı ete mundar der hesabı konuştum . neyse eve geldik benimki işe gitti. akşam geldi elinde bi kutu va dikdörtgen ince bi kutu. kızım baba o ne dedi. adam annenin duası dedi. ulen ben ne dua ettim diye düşünüp dururken bi baktım petek bal hemide bir çıta dolusu . anam bu ne dedim. öğretmenlerden biri getirmiş kendi üretimleriymiş hediye etmiş. eşim eyderde nasıl dua ettiysen al sana bal dedi. uleeeeeeen ben napacam bu kadar balı karataya aykırı . hakikaten kızlar ne yapacam ben okadar güzel görünüyorki
tabiki gelebilirsin canım. hoşgeldin. ben de aldım trambolin ama malesef kullanamıyom bebeğim var ve cadı hiç birşey yapmama izin vermiyor yaMerhabalar aranıza katılsam kabul görürmüyüm acaba.:)ben 26 yaşında evli yakın zamanda 80 kilo ile başladığım yolculuğuma 76 olarak devam ediyorum.evlendikden sonra düzenli yemeler,kocaya güzel sofralar hazırlayayım diye dört başı mağmur yemekler derken zaman içinde 80 leri gördüm.tek şansım 1 sene evvel bıraktığım ve uzun süre yaptığım platesin ekmeğini hala yemem oluyor.çünkü etim sıkı ve kilomu kime söylesem inandırıcı gelmiyor.ama ben o tartıdaki sayıyı biliyorum.yapabilene platesi her zaman öneririm.keşkede bırakmasaydım.ancak onun kadar etkili olan bir şeyi araştırmalarım sonucu buldum.ev tipi trambolin oluyor bu.üzerinde geçirdiğiniz 15 dk dışarıda yürüdüğünüz 40-50 dk lık yürüyüşe eş değer.ve tüm kas sistemi çalıştığı için faydası yüksek.kan şekeriniz düşürmeden direk yağ yakmaya yaran bu aleti dünya keşfetmiş ancak Türkiye de daha yavaş yavaş fark ediliyor.
diğer yandan ben yoğunçalışanda bir bayanım.malum erkenden kalkayım yürüyüşe gideyim desem yapamıyorum.zaten erken kalkıyorum ama ev ortamında sabah trambolinimle egzersizlerimi rahatça yapıyorum.üzerinde zıplamakta ayrı zevkli.neyse fazla sıkmayayım :) bende kabul ederseniz burada olmak isterim hanımlar hem destek için hemde motive olmak için :)
bu arada günlüğümde bu hanımlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trampolinimle-zayiflama-gunlugum.738149/
çok pahalıydı ama neslim ya 250 gr lık kavanozu 75 lira dedi. istesem eşim alacaktı ama üzerinde nakit varmı yokmu bilemedim. zor durumda bırakmak istemedim. gelen bal gerçek mi bilmiyom ki buraların balları da meşhur ama. yiyebilirsin diyosun yani öylemitabiki sabahları 1 yemek kaşığı dolusu yiceksin gerçek balsa şifadır o bulmuşken ye sadece sabahları ama ve 1 kaşık ohh şifa aolsun
kız o ayderdeki bal anzer balı yenmez o ilaçtır demek oralara gittin o degerli baldan minikte olsa bi kavanoz olmadın
o çaykaşığı ucuyla şifa için yeniyor
hoşbulduk canım teşekkür ederim.Allah bağışlasın.onlara oyuncak geliyor tabi :)tabiki gelebilirsin canım. hoşgeldin. ben de aldım trambolin ama malesef kullanamıyom bebeğim var ve cadı hiç birşey yapmama izin vermiyor ya
çok pahalıydı ama neslim ya 250 gr lık kavanozu 75 lira dedi. istesem eşim alacaktı ama üzerinde nakit varmı yokmu bilemedim. zor durumda bırakmak istemedim. gelen bal gerçek mi bilmiyom ki buraların balları da meşhur ama. yiyebilirsin diyosun yani öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?