80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım bugün aynı sorunu yaşarsa 1 fincan adaçayı ,biberiye,kekik, tarçın çaylarından birini iç adaçayı en iyisi şekerini dengeler

ilk zamanlar öyle krizler geliyor malesef artık kriz geldiğinde kendini direk buraya at :) canın sıkılıp atıştırmak istediğinde bitki çayı içmeni tavsiye ederim ama günde 3 fincan o biraz daha kontrol ediyor insanı 2 günde aldıysan 2 günde gider nasılsa hiç takma kafana onu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese az kalorili ve bol eksili bir haftasonu diliyorum

Dün akşam eşimin amcaoğlu ve çakma eltim çaya gelmişlerdi malum
Birlikte oturup çay içtik, çok eski resimlere falan baktık ( yeni gelin benim Kpyi nedense merak etmiş resmi yokmu diyince harddiskteki resimlere baktık televisyondan )
Baya bir gülüştük o eski hallere ( amcaoğlu sağ olsun hepsine komik komik yorumlar yaptı )
Çakma eltiylede sohbet ettik tabi ama hatun nedense hala bir tuhaf
Benim eski kapalı resimlerimi görünce başladı ay sen ne kadar güzelmişsin o zamanlar falan demeye sonra çam devirdiğini fark edincede yani şimdide çok çok güzelsin diye toparlamaya çalıştı

Bugün yine akraba gününe başlıyoruz ama çakma elti pek istemiyormuş katılmayı hatta ona hayır deme şansı bile vermemişler Dedim kız hem tanımadığım insanlarla görüşmem diyorsun hemde kimseyle tanışmaya yanaşmıyorsun Ne zamana kadar bu şekilde devam edeceksin bari o bahaneyle insanlarla kaynaş sonuçta koca işe gidince sıkıntıdan patlıyorum yok kocamı özledim falan yazıyorsun facede sonra dedim

Bakalım bugün nasıl geçecek gün
Normalde 2 öğün yapıyorum ama bugün hem gün var hemde akşam annemlerde yemeğe davetliyiz. O yüzden bugünlük 3 öğün olucak ( Diğer zamanlarda günde olsa yine 2 öğün yaparım nasılsa )
Sabah kahvaltıda az birşey malzemeden çaldım Öğlende de bana uygun olanlardan yerim çok az sonuçta orada 3 gibi yesek akşamda 7 gibi annemlerde köfte salata yiyeceğim ( onlar çiğer yapacaklarmış kendilerine ki ben hiç sevmem ) Artık bugün dengeliyeceğim ve bundan sonra akşam yemeğimi saat 16:30a çekmeyi düşünüyorum

Dün İnstagramda bir arkadaş paylaşmış;
Biolojik olarak;
16:00da yemek yiyip 16:30dan sonra hiç bir şey yemediğinizde 10 günde 3 kg verirsiniz
16:30da yemek yiyip 17:00den sonra hiç bir şey yemediğinizde 10 günde 2 kg verirsiniz
18:00den sonra birşey yemezseniz kilo kaybınız olmaz kilonuz sabit kalır
19:00dan sonra yemek yerseniz yarım kilo alırsınız
20:00den sonra yemek yerseniz 1 kg alırsınız

Yarından itibaren bunu bir 10 gün denemek istiyorum tabi sadece günde iki öğün beslenerek ve akşam yemeği saatinden sonrada sadece sıvı tüketerek Eşim ben işten gelince yanlızda yerim yeterki sen kendin için ne istiyorsan onu yap dedi çok azda spor ekleyebilirsem eminim çok daha güzel sonuç alırım
Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama bu paylaşım gerçekten doğru çıkarsa Allahın izniyle yılbaşına kadar 99u görürüm diye düşünüyorum
Hadi bakalım hayırlısı bugünüde atlatayımda gerisi kolay ( hem bu sistem işe yararsa günlerin olduğu günlerde de gittiğim yerde yiyip kapanışı yapmış olurum )

Herşeyde bir hayır vardır canım ama bak arsayıda alırsanız kesinlikle kendi üzerine yaptır malum eniştemiz çok iyi niyetli valla adamcağızı kandırıp alıverirler elinden
Daha sonra inşallah güzel bir ev yaparsınız üzerine, hem yapamasanda bir müddet o zamanda en azından çocuklarına yine güvence olur o arsa sonuçta öbür türlü parayı hiç ederler maşallah

Dün eşimin amcaoğluda dedi bizim rahmetli KPninde geçmişte çok para geçmiş eline ( ki ben zaten biliyordum ) ama adam hep yemiş hep yemiş üstünede beni yedi
Geçmişte aradan çocukları giydirirmiş iyide sen birilerini giydirirken oğlunun iliğini kuruttun o ne olucak diyemez tabi insan öyle bir anda
İnan ne zaman aklıma gelse adama üzülüyorum
Sırf bana ve aileme yaptıklarını bile düşündüğümde şu an ne alemdedir acaba diye düşünüyorum. Babam üzerinden kaç sene geçtiği halde kesinlikle hakkımı helal etmiyorum diyor hala ( tabi eşimin yanında birşey demez huzurumuz kaçmasın diye ) sonuçta maddi acıdan gidenler haricinde bana yapılanları adamcağız hala sindiremiyor bittiği halde hatta evimizi alırken hiç ettiği o parayıda adamcağız unutmuyor haklı olarak ben köpek gibi elin ülkesinde çalışıp o parayı biriktirene kadar neler çektim o ş....siz hiç Allahtan korkusu olmadan gitmiş parayı teslim ederken eksik ödeme yapıp adamların yanında bu paraya ihtiyacım var ben kalanı taksitle ödeyeceğim demiş diye sinirleniyor doğal olarak İnan bana yapılanları değilde şu ev olayı benimde aklımdan çıkmıyor ve hep düşünüyorum Rabbim nasıl muamele edecek acaba bu olaylardan sonra diye

Senin KP olsun kaynın olsun ne kadar rahatlar valla ama bilselerdi diğer dünyada nasıl bir muamele göreceklerini herhalde yapmaya cesaret edemezlerdi

Neyse herşeyin hayırlısı yüreği güzel arkadaşım
Ben inanıyorum herşey çok çok güzel olucak

Alemsin kız demek Adriana lima kız o kadınında nesini beğenirler anlamam tamam fiziği fena değil ama yüzü bence hiç hoş değil ( kıskanç ceco )
Valla ben henüz kendime bir hedefe ulaşırsam şunu alırım diye hediye belirlemedim ama sanırım 99a indiğimde kendime bir güzellik düşünürüm
Yiyecek olmayacağı kesin Belki kendime güzel bir takı yada ayakkabı alırım yada ne bileyim kendime şöyle güzel bir haftasonu kaçamağı hediye ederim kocamla baş başa

merhaba arkadaşlarben bu sabah üye oldum kk ya ama 7 senedir takip ediyorum.bende 89 kiloyum kilo verme işinde beni de takıma alırmısınız banada destek olurmusunuz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız ...Aminnnnnnnnnnnn
Ne güzel 7 senedir buralardaysan alışma sorunuda olmaz ve tam gazla başlarız serüvenimize

ay çok hoşsun okumaktan keyif aldım
demek adriana lima... hımmmm benimhayalimde ne olsunnnnnn ay bilemedim kendim olayım
kız gülay o tatlı sonrası titreme insülin direnci işareti acil kilo vermezsen müzmin diyabete dönüşüp yapışacak unutma sakın. sağlığın ve 3 yavru için kilo vermelisin aynen bende tabi. ben 90 dayken ne ataklar yaşardım. şükür 80 altına inince bitti gitti ilacıda bıraktım allah göstermesin bidaha ölecem sanıyordum o atakları yaşarken bi gün gık diye

merhaba arkadaşlarben bu sabah üye oldum kk ya ama 7 senedir takip ediyorum.bende 89 kiloyum kilo verme işinde beni de takıma alırmısınız banada destek olurmusunuz
hoşgeldin ay çok heyecanlandım kilonu mesajını görünce. bende yaklaşık bu kiloda gelmiştim mart 2014 te kadınlar kulubune şimdi 76 kiloyum 13 kilo verdim yavaş yavaş kaplumbağa gibi :) darısı başına azmin daim olsun

o kilo değildir ama yapışmadan bedenine hemen çaresine bak
kaptanımız sindi sanada bazı önerilerde bulunur yaparsın yapmazsın ben şahsen onu dinlemedim 3 ay kafama göre takıldım veremedim ne zaman onu dinledim önerisi karataya başladım şakır şakır veriyorum
şimdi o gelen 2 kiloyu leptine dikkat ederek ve spora asılarak 3 günde gönderebilirsin yapışmadan okey
kaptan sana leptinden karataydan mutlaka bahseder.

evet kilo verme kampı, dostluk arkadaşlık kampı burası sevgi kampııı

başka yolu yok zaten ya ben gidecem ya bu kilolar sıkıldım ya 25 yaşındayken 35 göstermekten.bi de düşündüm de en güzel en verimli yıllarımı neden şişman olarak geçireyim kii
aynen harika bir yere değinmişsin dün bende ondan bahsettim 30 u geçtinmi kilo vermen duruyor acip hastalılar duyup üzülüyorsun. gençliğin kıymetini bilin ben 38 yaşına kadar al gülüm ver gülüm uğraştım. şimdi ömrüm boyu karataya sağdık olacağımdan eminim

hoş geldin aramıza canım benim. maşallah vermeye başlamışsın. iki gündür yediğin ve aldığını düşündüğün şey ödemdir merak etme. bende senle aynı durumdayım şimdi. yemek yemek istiyorum sürekli
aaaaa bu bilgi çok ilginçmiş. kız ama nasıl olacakki. böyle birşeyi uygulamak eşinle sofraya oturamamak demek. bide akşam erkenden yatman gerek yoksa kriiiiiiiiiiiiizzzzzzzz
sen kendine umre hediyesi vermeyecekmiydin ben mi yanlış hatırıklıyom kız.

hayırlı olur işallah beyazım. haydi gözün aydın olsun işallah gerisi gelir.

kızlar size bişe anlatacam. geçen ayderde bal hasat gününe denk geldik. bi soralım da alalım dedik. anam 1 kilosunu 300 lira dediler. bu ne ya dedim kız şifa için yeniyo kahvaltılık değil bu dedi. eşime boş ver çok pahalı dedim. sonra ben zaten petekli istiyodum süzde istemiyom diye kedi ulaşamadığı ete mundar der hesabı konuştum. neyse eve geldik benimki işe gitti. akşam geldi elinde bi kutu va dikdörtgen ince bi kutu. kızım baba o ne dedi. adam annenin duası dedi. ulen ben ne dua ettim diye düşünüp dururken bi baktım petek bal hemide bir çıta dolusu. anam bu ne dedim. öğretmenlerden biri getirmiş kendi üretimleriymiş hediye etmiş. eşim eyderde nasıl dua ettiysen al sana bal dedi. uleeeeeeen ben napacam bu kadar balı karataya aykırı. hakikaten kızlar ne yapacam ben okadar güzel görünüyorki

Merhabalar aranıza katılsam kabul görürmüyüm acaba.:)ben 26 yaşında evli yakın zamanda 80 kilo ile başladığım yolculuğuma 76 olarak devam ediyorum.evlendikden sonra düzenli yemeler,kocaya güzel sofralar hazırlayayım diye dört başı mağmur yemekler derken zaman içinde 80 leri gördüm.tek şansım 1 sene evvel bıraktığım ve uzun süre yaptığım platesin ekmeğini hala yemem oluyor.çünkü etim sıkı ve kilomu kime söylesem inandırıcı gelmiyor.ama ben o tartıdaki sayıyı biliyorum.yapabilene platesi her zaman öneririm.keşkede bırakmasaydım.ancak onun kadar etkili olan bir şeyi araştırmalarım sonucu buldum.ev tipi trambolin oluyor bu.üzerinde geçirdiğiniz 15 dk dışarıda yürüdüğünüz 40-50 dk lık yürüyüşe eş değer.ve tüm kas sistemi çalıştığı için faydası yüksek.kan şekeriniz düşürmeden direk yağ yakmaya yaran bu aleti dünya keşfetmiş ancak Türkiye de daha yavaş yavaş fark ediliyor.
diğer yandan ben yoğunçalışanda bir bayanım.malum erkenden kalkayım yürüyüşe gideyim desem yapamıyorum.zaten erken kalkıyorum ama ev ortamında sabah trambolinimle egzersizlerimi rahatça yapıyorum.üzerinde zıplamakta ayrı zevkli.neyse fazla sıkmayayım :) bende kabul ederseniz burada olmak isterim hanımlar hem destek için hemde motive olmak için :)bir de anne olmak istiyorum.ama hamile kalmadan atmam gerek bu kiloları
bu arada günlüğümde bu hanımlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trampolinimle-zayiflama-gunlugum.738149/

Son düzenleme:
tabiki sabahları 1 yemek kaşığı dolusu yiceksin gerçek balsa şifadır o bulmuşken ye sadece sabahları ama ve 1 kaşık ohh şifa aolsun
kız o ayderdeki bal anzer balı yenmez o ilaçtır demek oralara gittin o degerli baldan minikte olsa bi kavanoz olmadın
o çaykaşığı ucuyla şifa için yeniyor

tabiki gelebilirsin canım. hoşgeldin. ben de aldım trambolin ama malesef kullanamıyom bebeğim var ve cadı hiç birşey yapmama izin vermiyor ya
çok pahalıydı ama neslim ya 250 gr lık kavanozu 75 lira dedi. istesem eşim alacaktı ama üzerinde nakit varmı yokmu bilemedim. zor durumda bırakmak istemedim. gelen bal gerçek mi bilmiyom ki buraların balları da meşhur ama. yiyebilirsin diyosun yani öylemi

hoşbulduk canım teşekkür ederim.Allah bağışlasın.onlara oyuncak geliyor tabi :)

Merhabalar aranıza katılsam kabul görürmüyüm acaba.:)ben 26 yaşında evli yakın zamanda 80 kilo ile başladığım yolculuğuma 76 olarak devam ediyorum.evlendikden sonra düzenli yemeler,kocaya güzel sofralar hazırlayayım diye dört başı mağmur yemekler derken zaman içinde 80 leri gördüm.tek şansım 1 sene evvel bıraktığım ve uzun süre yaptığım platesin ekmeğini hala yemem oluyor.çünkü etim sıkı ve kilomu kime söylesem inandırıcı gelmiyor.ama ben o tartıdaki sayıyı biliyorum.yapabilene platesi her zaman öneririm.keşkede bırakmasaydım.ancak onun kadar etkili olan bir şeyi araştırmalarım sonucu buldum.ev tipi trambolin oluyor bu.üzerinde geçirdiğiniz 15 dk dışarıda yürüdüğünüz 40-50 dk lık yürüyüşe eş değer.ve tüm kas sistemi çalıştığı için faydası yüksek.kan şekeriniz düşürmeden direk yağ yakmaya yaran bu aleti dünya keşfetmiş ancak Türkiye de daha yavaş yavaş fark ediliyor.
diğer yandan ben yoğunçalışanda bir bayanım.malum erkenden kalkayım yürüyüşe gideyim desem yapamıyorum.zaten erken kalkıyorum ama ev ortamında sabah trambolinimle egzersizlerimi rahatça yapıyorum.üzerinde zıplamakta ayrı zevkli.neyse fazla sıkmayayım :) bende kabul ederseniz burada olmak isterim hanımlar hem destek için hemde motive olmak için :)
bu arada günlüğümde bu hanımlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trampolinimle-zayiflama-gunlugum.738149/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…