80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım dediğin gibi eşimle birlikte ancak hafta sonu sofraya oturacağız ama işe yararsa sonuçta sağlık içinde olsa mutlaka yapmayı düşünüyorum
Allah razı olsun eşimde güzelim sen nasıl istiyorsan öyle yap sonuçta ben tekde yerim ne olursa olsun sağlığından önemli değil dedi
Olmadı oda kızlarıyla yer ( nasılsa küçük cimcime her sofraya oturur kuş kadar yesede )
Canım senin kilon sen nekadar tersini düşünsende fazla değil ama benim sizlere yaklaşmak için baya yolum var artık en azından yılbaşına 99u görebilmek adınada olsa bunu denemek istiyorum tabi işe yarıyorsa dahada devam ederim

Aaaa Umre hediyesi devam tabiki
Tabi o bana babacığımın hediyesi olduğu için onu ayrı tutuyorum
Eğer 8li hanelerinde altına düşersem ( ki inşallah oda olacak ) eşim söz verdi kesinlikle çok istediğim Amerika tatilini ayarlıyacak ( gerekirse kredi çekecek ) ona tabi bir kaç sene zaman verdik hatta belkide 20ci evlilik yıldönümünü kutlarız

Ben kendi kendime bir ödül koyayım istiyorum hani o kiloya inmeden o hediye yok diyebileceğim
Şimdilik pek birşey aklıma gelmiyor ama ben kilo vereyimde o zaman bulurum nasılsa bişey nasılsa bir sürü hedef hediyesi var başkaları tarafından

Canım yüzde 100 doğal olduğuna eminsen kahvaltılarda şifa niyetine en son bir tatlı kaşığı kadar tüketebilirsin bence hatta canın tatlı istediği günlerde bal ve cevizi karıştırıp kendine sıvı çezerye tarzı birşeyde yapabilirsin
Ne güzel işte demekki o anda başka birşey isteseymişin olacakmış
Yüreği temiz insan bizlerede dua et bari saatine deng gelir inşallah

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz

Kendini çok güzel anlatmışsın ve eminim sende çok çabuk hedefine ulaşırsın bu azimle
Bende bir ara trampolin almak istiyordum ama maalesef ki kilom da fazla ( çekermi diye tereddütteyim ) birde tabi evde yerim yok koyabileceğim bende onun yerine günde 100 kere ip atlıyorum hatta bazen günde 2 kerede olduğu oluyor İnşallah bu hafta biraz daha sporu dahil edeceğim ufak ufak

İlk fırsatta günlüğünüde okuyacağım sonuçta belli olmaz insan ufacık bir tüyoyla bile yolunu daha rahat kat edebilir

çok teşekkür ederim içtenliğin için :* :) trambolin inan tüm kilo seviyesindekiler için uygun.uygun olursan düşünebilirsin elbette.ama ip atlamakta harika bir şey.neredeyse eş değer:) günlüğüme elbette beklerim.ben uzun süre spor ve diyet üzerine araştırdım.ancak evlendikden sonra bende dünya şaşdı.bünyem hem iş hem ev derken düzenim gitti.azıcık enerji için herşeyi yedim açıkcası.bazen eve gidip yemek yap,temizlik yap stresi bile beni duygusal açlığa itti.etrafımdaki evli arkadaşlarım olur başlarda zamanla pratikleşirsin dediler.haklılarda alıştım ama hala eve gidince o telaşa girmek stres yapıyor beni.yemek hazırla topla,kaldır temizle derken dinlenmek için zamanım olmuyormuş gibi hissediyorum.birde çocuk olunca heralde topu atarım :) :)
benim işim ciddi bir dikkatde istiyor.o nedenle sanırım nerede beni mutlu edecek şey varsa hep yedim :)

dün bir tanıdıkla karşılaştım daha doğrusu kdın evin balkonundan etrafı seyrediyodu. selam verdim beni tanımadı. sonradan kız noldu sana nasıl zayıfladın dedi ağzı açık kaldı kadın cağızın. pardesün bir tarafa sen bir tarafa gidiyorsun resmen dedi. aslında hem hoşuma gitti söyledikleri hem de çok kötü göründüğümün farkındayım giyim olarak ama bişeler almak istemiyorum şimdi. daha da zayıflarsam yeni aldığım da kalacak öyle diye. zaten allah izin verirde 75 i görürsem baştan aşağı güzel kıyafetler de alacam. çok hoşuma giden şeyler var ve o kiloya geldiğimde umut ediyorum ki uyan bedenlerini bulabilirim. az dişimi sıkaydım bırakmayaydım nesliyle aynı gidiyorduk şimdi hedefime azıcık kalmış olacaktı
dua meselesine gelince korkmuyor değilim. allah kötü insanların da duasını çabuk kabul edermiş ki diğer tarafta sen şu istediğimi yapmadın ondan böyleyim diyebilecek durumları olmasın mış!!!!!

yeni durumlarda insanın kafası karışıyor ve malesef bu karışıklığı yemeyle çözmeye çalışıyoruz. kadınlar evlenince kendini salıyor diyorlar hayır bu salmak değil bence depresyon belirtisi. ama toparlanmana sevindim. sadece biraz sabır gerekiyor bu durumlarda

Bende biri 14 diğeri 4 yaşında iki adet cadı mevcut
İnan baştan nasıl büyüyecek diye düşünürken hem ev hem çocuk birşekilde yolunu buluyor
Tabi sen ilk önce kilolardan kurtul ondan sonra düşün ki fit bir anne olabilesin
Ben maalesef hiç düşünmedim o zamanlar sonrasını ve şimdi debeleniyorum ama onuda hallederim ben

aynen canım.biz kadınların cidden fabrika ayarları çok hassas. bir şeyler ters gittiğini hissettiğimiz an hem ruhen hem bedenen tepki gösteriyoruz.zaten östrojen hormonumuzda sağolsun her an atakda yememiz için.
şu anda bir düzen edindim ama bazen akşam yemeğinden sonra işlerimi bitirince eşimin fazladan benden istediği bir şey olduğunda o an içime bir zeyna ne bileyim bir aikido tuğla kırıcı ruhu gelmiyor değil yani

....
dua meselesine gelince korkmuyor değilim. allah kötü insanların da duasını çabuk kabul edermiş ki diğer tarafta sen şu istediğimi yapmadın ondan böyleyim diyebilecek durumları olmasın mış!!!!!

Canım sakın öyle düşünme
Sen yüreği güzel bir insansın ve o yüzden o an duan kabul oldu
Hem şimdiye kadar biri için ay Allahta onu şöyle yapsın ( kötü anlamda ) dediğini duymadım o yüzden sakın öyle düşünme

Neyse hazırlanmam lazım yoksa geç kalacağım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler kocaman öpüyorum herkesi

Allah bağışlasın canım .bahtları güzel olsun inşallah.umarım kurtulacağım bu kilolardan.burada menü paylaşıyormusunuz yoksa sadece direkt motive mi

O duygu bende de var bazen hatta eşime bile diyorum ulen bir totom yer görsün neden tam ben oturduğumda birşey istersin ki diye oda ne yapayım senin elinden daha tatlı geliyor diyip yıkama yağlama çekip beni pammıh kıvamına getiriyor

hahaha ağızlarıda laf yapmasa zaten çekilmez yahu ama o totolarımız hep ayakta anam

alya hoşgeldin
ben 6 yıldır plates yapıyorum 4 yıl sabah akşam hergün aksatmadım belfıtığı ameliyatı olduğum için ama son 2 yıldır haftada 2-3 yapıyorum ama her sporun arkasına 10 dk eklerim hep seviyorum olatesi.
trambolin çok faydalı zıplamak bedeni harekete geçiriyormuş ama ben hiç denemedim almadım ama hep almak denemek istedim ne mutlu sen memnunsun
ok gel aramıza bende cuma günü 76,8 düm hadi yarışalım ozaman

nesliiiii napıyon kııııızz. ne güzel kilo vermeye devam ediyon. bir zamanlar yarışıyoduk şimdi arkandan el sallıyom bak
ben sizi sollarım dedim ama dimi beni dinlemediniz naber hadi geç kalmadan takıl sende arkadan şekerim yeter yerinde saydığın

benim genel mantığım şifalı olan herşeyi tadında kararında yemek. abartmadan ama hıııııı

ay sen tam benim durumdasın evet çocuk olsun topu atacaksın ben gibi kafayı yersin :) evli mutlu 2 çocuklu çalışan anne ev kadını....... ooo uzar liste makine gibiyim eve git koştur koştur yemek çocuklar dersleri çamaşır ütü oy anam oy yazmak bile zor anlayacağın

Ne güzel plates gerçekten çok harika bir şey.ben trambolinden memnunum.sanırım binde zıp zıplamak çok hoşuma gidiyor :)
oy maşalahh..Allah sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah.burada herkes anne.inşallah kilolarımı verince bende bu mutluluğu yaşarım :) iş nedir acaba..o da yoğunsa topu atman normal canım :)

valla ben dün çok şık taşlı bi yelek aldım 42 beden acık dar ama giyiyorum işallah düğmelerin kavuştuğu günde gelecek kavuşmuyor şimdilik :)

menu paylaşımı motive herşey var
ben muhasebeciyim inşaat şirketinde 4 yıl çalıştım şimdi 2 aydır emlakçıyım güya yoğun olmayım dedim bu sefer müşteri trafiği bakalım önümde ne iş fırsatları olacak

uvv kolay gelsin..bende finans sorumlusuyum.kamu inşaat yapıyoruz.stajımdan bu yana iş dünyasındayım.bazen evde olanlara özensemde eğitim ve emeklerim aklıma gelip çalışmanın insanı zinde tuttuğunu düşünüyorum.e birde yeni evli listesindeysen borçlarında olmazsa olmasımız olduğu için yola devam :)

inan çalışan kadın işi bırakıp evde oturamaz zaten ev başlıbaşına zor. hamileliklerimde tecrubeyle sabitledim.
ama çok param olsa keyfe keder yaşayabilsem ozaman çalışmazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…