- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aaaaa bu bilgi çok ilginçmiş. kız ama nasıl olacakki. böyle birşeyi uygulamak eşinle sofraya oturamamak demek. bide akşam erkenden yatman gerek yoksa kriiiiiiiiiiiiizzzzzzzz
sen kendine umre hediyesi vermeyecekmiydin ben mi yanlış hatırıklıyom kız.
Canım dediğin gibi eşimle birlikte ancak hafta sonu sofraya oturacağız ama işe yararsa sonuçta sağlık içinde olsa mutlaka yapmayı düşünüyorum
Allah razı olsun eşimde güzelim sen nasıl istiyorsan öyle yap sonuçta ben tekde yerim ne olursa olsun sağlığından önemli değil dedi
Olmadı oda kızlarıyla yer ( nasılsa küçük cimcime her sofraya oturur kuş kadar yesede
Canım senin kilon sen nekadar tersini düşünsende fazla değil ama benim sizlere yaklaşmak için baya yolum var
Aaaa Umre hediyesi devam tabiki
Tabi o bana babacığımın hediyesi olduğu için onu ayrı tutuyorum
Eğer 8li hanelerinde altına düşersem ( ki inşallah oda olacak
Ben kendi kendime bir ödül koyayım istiyorum
Şimdilik pek birşey aklıma gelmiyor ama ben kilo vereyimde o zaman bulurum nasılsa bişey nasılsa bir sürü hedef hediyesi var başkaları tarafından
kızlar size bişe anlatacam. geçen ayderde bal hasat gününe denk geldik. bi soralım da alalım dedik. anam 1 kilosunu 300 lira dediler. bu ne ya dedim kız şifa için yeniyo kahvaltılık değil bu dedi. eşime boş ver çok pahalı dedim. sonra ben zaten petekli istiyodum süzde istemiyom diye kedi ulaşamadığı ete mundar der hesabı konuştum . neyse eve geldik benimki işe gitti. akşam geldi elinde bi kutu va dikdörtgen ince bi kutu. kızım baba o ne dedi. adam annenin duası dedi. ulen ben ne dua ettim diye düşünüp dururken bi baktım petek bal hemide bir çıta dolusu . anam bu ne dedim. öğretmenlerden biri getirmiş kendi üretimleriymiş hediye etmiş. eşim eyderde nasıl dua ettiysen al sana bal dedi. uleeeeeeen ben napacam bu kadar balı karataya aykırı . hakikaten kızlar ne yapacam ben okadar güzel görünüyorki
Canım yüzde 100 doğal olduğuna eminsen kahvaltılarda şifa niyetine en son bir tatlı kaşığı kadar tüketebilirsin bence hatta canın tatlı istediği günlerde bal ve cevizi karıştırıp kendine sıvı çezerye tarzı birşeyde yapabilirsin
Ne güzel işte demekki o anda başka birşey isteseymişin olacakmış
Yüreği temiz insan bizlerede dua et bari
Merhabalar aranıza katılsam kabul görürmüyüm acaba.:)ben 26 yaşında evli yakın zamanda 80 kilo ile başladığım yolculuğuma 76 olarak devam ediyorum.evlendikden sonra düzenli yemeler,kocaya güzel sofralar hazırlayayım diye dört başı mağmur yemekler derken zaman içinde 80 leri gördüm.tek şansım 1 sene evvel bıraktığım ve uzun süre yaptığım platesin ekmeğini hala yemem oluyor.çünkü etim sıkı ve kilomu kime söylesem inandırıcı gelmiyor.ama ben o tartıdaki sayıyı biliyorum.yapabilene platesi her zaman öneririm.keşkede bırakmasaydım.ancak onun kadar etkili olan bir şeyi araştırmalarım sonucu buldum.ev tipi trambolin oluyor bu.üzerinde geçirdiğiniz 15 dk dışarıda yürüdüğünüz 40-50 dk lık yürüyüşe eş değer.ve tüm kas sistemi çalıştığı için faydası yüksek.kan şekeriniz düşürmeden direk yağ yakmaya yaran bu aleti dünya keşfetmiş ancak Türkiye de daha yavaş yavaş fark ediliyor.
diğer yandan ben yoğunçalışanda bir bayanım.malum erkenden kalkayım yürüyüşe gideyim desem yapamıyorum.zaten erken kalkıyorum ama ev ortamında sabah trambolinimle egzersizlerimi rahatça yapıyorum.üzerinde zıplamakta ayrı zevkli.neyse fazla sıkmayayım :) bende kabul ederseniz burada olmak isterim hanımlar hem destek için hemde motive olmak için :)bir de anne olmak istiyorum.ama hamile kalmadan atmam gerek bu kiloları
bu arada günlüğümde bu hanımlar http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trampolinimle-zayiflama-gunlugum.738149/
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
Kendini çok güzel anlatmışsın ve eminim sende çok çabuk hedefine ulaşırsın bu azimle
Bende bir ara trampolin almak istiyordum ama maalesef ki kilom da fazla ( çekermi diye tereddütteyim
İlk fırsatta günlüğünüde okuyacağım