aynen canım cidden tavsiye ederim.üzerinde zaman güzel geçiyor.heleki benim gibi spordan hemen sıkılan biri iseniz :)alya izledim videonu bayıldım valla alıp yapasım geldi tam benlikkk.lesliyi trambolin tepesinde yapmak gibi bişi buu
kızlar bakın sizde
ay bunlar benim hareketlerin tümünü yapıyorlar bunuda çok sevdimbu da güzel mesela bazı günler yapıyorum
:))) istemeye gelecekler kuzum sözyapacaktık ama daha çok erken gelmesinlerrkim gelebilir yaa.noluyo ben yeniyim kaçırdım..
elbise bulamıyorum :)))hayırlısı olsun inş.neden gelmesinler
bulursun kuzum bulursun ınsallah sozde elbıseyı kolay buldum bende nısanlıkta cok sorun yasadım en son dıktırdım ama hayalımdekı gıbı olmadı guzeldı ama ıstedıgım gıbı degıldı dıktırdıgıım yere tekrar satıcam bakalım koyacak yer bulamıyorum nısanlıgıelbise bulamıyorum :)))
hosgeldın canm aramızaarkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hepinizeburası gerçekten çok sıcak.sayenizde.inanın kendi ailem bile böyle destek olamazdı.eşim inanmıyor mesala kilo verebileceğime.beni beğeniyor Allah var ama ben kendimi beğenmiyorum.normalde zarif ve kibar bir bayan olduğumu söylerler etrafımda. ama Allah aşkına söyleyin dostlar şişman kadın zarif kadın olbilir mi hiç.sözüme alınanlar olmasın lütfen bu sözler tamamen bana.bende 173 cm boy var 89 kilo olunca nasıl göründüğümü tahmin edin.korktunuz mu.korkmayın benim.ama artık start dedim.kilolarımla vedalaşıyorum.
başlangıç:94
şu an ki kilom:89
hedef:60
nasılım?
niye ki bebeğim çok yakışmıştı sana ben görünce ne kadar güzel olmuş demiştimmm ama söz kıyafetini hatırlayamadım bi ara resimlerine bakayım mervecim kızmazsan yanlış anlamazsan eğer söz kıyafetinde kaç bedendin :)) benim bugün denediklerim çok büyükdü :)bulursun kuzum bulursun ınsallah sozde elbıseyı kolay buldum bende nısanlıkta cok sorun yasadım en son dıktırdım ama hayalımdekı gıbı olmadı guzeldı ama ıstedıgım gıbı degıldı dıktırdıgıım yere tekrar satıcam bakalım koyacak yer bulamıyorum nısanlıgı
kız yakısmıstıda benım terzıye anllattıgım baska bı modeldı aman geldı gectı cok sukur gelınlıgımıde cok kolay buldum bı nısandakı uzdu benı yok kız nıye kızayım 46 beden dı yanlıs hatırlamıyorsam canm sımdı 42-44 gıyıyorum baya bı sadeydı canm benım soz kıyafetım 60tlye almıstım o zaman dar gelıyordu goguslerım resmen fırlıyorduniye ki bebeğim çok yakışmıştı sana ben görünce ne kadar güzel olmuş demiştimmm ama söz kıyafetini hatırlayamadım bi ara resimlerine bakayım mervecim kızmazsan yanlış anlamazsan eğer söz kıyafetinde kaç bedendin :)) benim bugün denediklerim çok büyükdü :)
mervemmmmmmm melek gibisin kuzum yaaaaaaa maşallah sana her halin güzel seninn hiç 46 gibi de durmuyorsunnn boyun kurtarıyor benim boyda yok çok çirkin oluyorum iyi de almışsın benim baktıklarım çok kötü olmalarına rağmen 200 civarıydı hepkız yakısmıstıda benım terzıye anllattıgım baska bı modeldı aman geldı gectı cok sukur gelınlıgımıde cok kolay buldum bı nısandakı uzdu benı yok kız nıye kızayım 46 beden dı yanlıs hatırlamıyorsam canm sımdı 42-44 gıyıyorum baya bı sadeydı canm benım soz kıyafetım 60tlye almıstım o zaman dar gelıyordu goguslerım resmen fırlıyorduEki Görüntüle 1266533
sagol kuzum benım o senın kalbının guzellıgı kız boyun o kadarda kısa degıl ayakkabıyla kurtarırsın hem sanada hersey cok yakısıyor vegostermıyorsun kılonu benım almaya nıyetım yoktu oyle denk gelıverdı valla dar mar almıstım :)) bulacagına ben emınım canm hem daha vaktınde var daha kıloda verırsın aslında kılo vermekten cok sıkılasmaya calıs canm dugunde ben cok bı kılo vermemıstım sozde 89 kılo falandım dugunumde 80 kılo falandım ama platesten dolayı bakıyorum gelınlıkte daha zayıf cıkmısım fotograflardamervemmmmmmm melek gibisin kuzum yaaaaaaa maşallah sana her halin güzel seninn hiç 46 gibi de durmuyorsunnn boyun kurtarıyor benim boyda yok çok çirkin oluyorum iyi de almışsın benim baktıklarım çok kötü olmalarına rağmen 200 civarıydı hep
ne güzel sen atlattın kurtuldun :) plates zor gibi ama yaa hiç gözüm yemiyosagol kuzum benım o senın kalbının guzellıgı kız boyun o kadarda kısa degıl ayakkabıyla kurtarırsın hem sanada hersey cok yakısıyor vegostermıyorsun kılonu benım almaya nıyetım yoktu oyle denk gelıverdı valla dar mar almıstım :)) bulacagına ben emınım canm hem daha vaktınde var daha kıloda verırsın aslında kılo vermekten cok sıkılasmaya calıs canm dugunde ben cok bı kılo vermemıstım sozde 89 kılo falandım dugunumde 80 kılo falandım ama platesten dolayı bakıyorum gelınlıkte daha zayıf cıkmısım fotograflarda
bende zor dıyordum canm cogu hareketı tam anlamıyla yapamıyordum bıle ama cok faydalı tavsıye ederımne güzel sen atlattın kurtuldun :) plates zor gibi ama yaa hiç gözüm yemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?