- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
tmm kuzum çooooooook tşk ederimbende zor dıyordum canm cogu hareketı tam anlamıyla yapamıyordum bıle ama cok faydalı tavsıye ederım
rıca ederım cnmtmm kuzum çooooooook tşk ederim
zaten insülin direnci var canım ya. inşallah kurtulurum. ne güzel bu sorunum bitmişti eşşekliğime doymayayımay çok hoşsun okumaktan keyif aldım
demek adriana lima... hımmmm benimhayalimde ne olsunnnnnn ay bilemedim kendim olayım
kız gülay o tatlı sonrası titreme insülin direnci işareti acil kilo vermezsen müzmin diyabete dönüşüp yapışacak unutma sakın. sağlığın ve 3 yavru için kilo vermelisin aynen bende tabi. ben 90 dayken ne ataklar yaşardım. şükür 80 altına inince bitti gitti ilacıda bıraktım allah göstermesin bidaha ölecem sanıyordum o atakları yaşarken bi gün gık diye
geliyom inşallah başladımmmmmmmben sizi sollarım dedim ama dimi beni dinlemediniznaber hadi geç kalmadan takıl sende arkadan şekerim yeter yerinde saydığın
42 waaaaaawwwww darısı başıma inşallah. o düğmenin kapanacağına da inanıyorum. çok az kaldıvalla ben dün çok şık taşlı bi yelek aldım 42 beden acık dar ama giyiyorum işallah düğmelerin kavuştuğu günde gelecek kavuşmuyor şimdilik :)
menu paylaşımı motive herşey var
ben muhasebeciyim inşaat şirketinde 4 yıl çalıştım şimdi 2 aydır emlakçıyım güya yoğun olmayım dedim bu sefer müşteri trafiği bakalım önümde ne iş fırsatları olacak
eşim bana bu videodakileri yapamazsın dedibu da güzel mesela bazı günler yapıyorum
bir hafta bir hafta canım. hiç üşenme başla platese çok daha iyi olacan inankiben geldimmmmmm kızlar sabahdan yollara düştüm abiye elbise tarzı bakayım dedim bvenim beğendimm olmadı olanları hiç beğenmedim offfff ben ne yapacam geldi çattı haftaya gelebilirler de off offf
senin için nasıl dua ediyorum bilemezsin. tam işte kabul oluyo dedim yine bu eve döndün. ama inşallah hayallerindeki eve kavuşacaksın inanıyorum ben bunaiyi akşamlar kızlar
gelip okuyorum yazmaya kalkıyorum ama kocam hemen elimden aldı pc yi.şimdidedeniycem şansımı o dışardayken bi bakıyım dedim gelirse el koyar bilgisayara.
bu gün biraz evle uğraştım,vakit akşam oluverdi.
.yeni kızlar gelmiş ,hoşgeldin sade kahve,hoşgeldin alyagsu .
ayyüzlüm ne güzel işte dilek vaktine denk gelmiş,keşke bizede dua etseydin,gerçi çok geç değil hala edebilirsin..
balıda az az yersin canım ,çocuklar var onlar yer,ama keşke ayder yaylasındaki balıda alsaydınız şifa niyetine yerdiniz..
elmamşekerimm en güzel elbiseyi bulursun sen ,hayırlısıyla sözün olsunda ,nişana çok daha rahat olursun kıyafet konusunda ..
eylül sılaa,maşallah diyelim sende bi yerini kaşı nazar değmesin.kız 30 kilo dile kolay.sanırım başarı hikayeni yazma zamanı geldi..
neslihan ,maşallah sanada hem kilo yönünden hem iş annelik ev hepsini yürütüyorsun ,alah güç kuvvet versin.
ceco canım zaten en güzel ödül bizim kendimize yaptığımız iyilik olucaktır kilo vermekle..işallah o duyguyu senlen bende yaşarız,sanırım topiğin en ağır topları biziz,ben ağırlaşmaya devam ediyorum.
meleğim senide çokk öpüyorum,
benide götürrr benideee çok ihtiyacım varr psikolojim bozuk :) iyi eğlenceler cnmmenumu yazayım diskoya kacacaz komsularla hazirlanayim bende kizlar yaza veda edecekmisiz sezonu kapayalim kurtlar birikti valla.ay cok heyecanlandim :)
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
2 yumurta yagda peynir +ceviz avakado ezmesi yesillik
öğle ayran muz kivi badem
Aksam kiyma kavurdum biber soganla
Yesillik ve çiğ karnibaharla yedim 1/2 ekmek
spor sabah lesli ve plates 35 dk + gün ici 45dk yurudum
ayyy sağol bitanemm inş..iyi akşamlar kızlar
gelip okuyorum yazmaya kalkıyorum ama kocam hemen elimden aldı pc yi.şimdidedeniycem şansımı o dışardayken bi bakıyım dedim gelirse el koyar bilgisayara.
bu gün biraz evle uğraştım,vakit akşam oluverdi.
.yeni kızlar gelmiş ,hoşgeldin sade kahve,hoşgeldin alyagsu .
ayyüzlüm ne güzel işte dilek vaktine denk gelmiş,keşke bizede dua etseydin,gerçi çok geç değil hala edebilirsin..
balıda az az yersin canım ,çocuklar var onlar yer,ama keşke ayder yaylasındaki balıda alsaydınız şifa niyetine yerdiniz..
elmamşekerimm en güzel elbiseyi bulursun sen ,hayırlısıyla sözün olsunda ,nişana çok daha rahat olursun kıyafet konusunda ..
eylül sılaa,maşallah diyelim sende bi yerini kaşı nazar değmesin.kız 30 kilo dile kolay.sanırım başarı hikayeni yazma zamanı geldi..
neslihan ,maşallah sanada hem kilo yönünden hem iş annelik ev hepsini yürütüyorsun ,alah güç kuvvet versin.
ceco canım zaten en güzel ödül bizim kendimize yaptığımız iyilik olucaktır kilo vermekle..işallah o duyguyu senlen bende yaşarız,sanırım topiğin en ağır topları biziz,ben ağırlaşmaya devam ediyorum.
meleğim senide çokk öpüyorum,
doğru diyorsunuz canım yarın sabah başlayayım aklıma yattı benimde, tabikide yaparsın heleki senin gibi spor delisi birineee keşke iddaya girseydin kesin kazanırdın :)zaten insülin direnci var canım ya. inşallah kurtulurum. ne güzel bu sorunum bitmişti eşşekliğime doymayayım
geliyom inşallah başladımmmmmmm
42 waaaaaawwwww darısı başıma inşallah. o düğmenin kapanacağına da inanıyorum. çok az kaldı
eşim bana bu videodakileri yapamazsın dedi. kızlaaaaaar biri bana birşeyi yapamazsın derse ben ne yaparıııııııım elbette yaparııııııımmmmmmmmmmmm
bir hafta bir hafta canım. hiç üşenme başla platese çok daha iyi olacan inanki
oyyy kıyamam sana benn film mi izlesen ki oyalasa seni kuzumcok sıkılıyorum kızlar ben ya kendımı cok tuhaf hıssedıyorum
biliyorum canımın içi dua ettiğinizi,ve inanıyorumki sizlerin duası boşa çıkmıycak..senin için nasıl dua ediyorum bilemezsin. tam işte kabul oluyo dedim yine bu eve döndün. ama inşallah hayallerindeki eve kavuşacaksın inanıyorum ben buna
bılmıyorumkı kuzum kk ya gırıyorum sohbet edım kafam dagılsın dıye olmuyor tv acıyorum ızlıyeyım dıyorum olmuyor hep bı ıcım sıkılıyor yere goge sıgamıyorum resmenoyyy kıyamam sana benn film mi izlesen ki oyalasa seni kuzum
canım sız konyadaydınız dımı bıde ne kadarlık bı ev arıyorsunuz kıbiliyorum canımın içi dua ettiğinizi,ve inanıyorumki sizlerin duası boşa çıkmıycak..
eve gelmeseydim iş inada gidiyordu ve şimdi mahkemelik bile olabilirdik.
kira boşu boşuna para kaybı bence.kiraya verinceye kadar ev borcu ödenir.işalah uygun bir arsa buluruzda ,en azından temelini atarsak ufak ufak yaparız üstünü diye düşünüyorum,malum bizimkilerin belli bir geliri yok bakarsın yüklü para gelir bakarsın aylarca kuruş bile alamazlar,o yüzdende banka yada koopataratif pek aklıma yatmadı,hem o şekilde çok pahalıya gelicek ev olayı. bakalım işallah bu sefer sözünde durur benim herif ..
bebişimizin canı sıkılıyodur belki gülru başlayacak birazdan onu izleyin :)))bılmıyorumkı kuzum kk ya gırıyorum sohbet edım kafam dagılsın dıye olmuyor tv acıyorum ızlıyeyım dıyorum olmuyor hep bı ıcım sıkılıyor yere goge sıgamıyorum resmen
aaa o var dımı annem kacgundur soruyordu nezamandıye gercı dızılerde sarmıyor ama hıc yoktan ıyıdır ...bebişimizin canı sıkılıyodur belki gülru başlayacak birazdan onu izleyin :)))
bu aralar düzenli takip ettiğim tek dizi benimde sonradan bozmazlarsa eğer iyi gidiyor gibi :)aaa o var dımı annem kacgundur soruyordu nezamandıye gercı dızılerde sarmıyor ama hıc yoktan ıyıdır ...
evet canım ,burda sıfır 140 m2 ev 140 bine satılıyor,tabii semtten fark ediyor fiyat.bizim elimizde bunun üçde biri kadar var,hani 10 ,yıllık binalar birinci katlar falan 90, 100 e var,ama olmuşken düzgün bişey olsun istiyorum.canım sız konyadaydınız dımı bıde ne kadarlık bı ev arıyorsunuz kı
bende sevıyorum o dızıyı bı kac dızı daha var ızlenebılır dıyebılecegımbu aralar düzenli takip ettiğim tek dizi benimde sonradan bozmazlarsa eğer iyi gidiyor gibi :)
evet canım ,burda sıfır 140 m2 ev 140 bine satılıyor,tabii semtten fark ediyor fiyat.bizim elimizde bunun üçde biri kadar var,hani 10 ,yıllık binalar birinci katlar falan 90, 100 e var,ama olmuşken düzgün bişey olsun istiyorum.
bnim kocada 150 bine 2 katlı bina yaparız diyince aklımıza yattı,şimdi arsa arıyoruz,şöyle uygun yeri güzel kv lere yakın bi arsa..arsa işini halledersek az az ilerleriz inşallah..
senin sıkıntın normal mervişim,hormonlar seninle oyun oynuyor..eşin yokmu yanında konuşucak birileri.
şimdi baktımda bebiş baya büyümüş ,yapıyormusun bişeyler,yelekti patikti falan..oyalanırsın örgü biliyorsan..
aa konya da evinizmi varr,bende sevıyorum o dızıyı bı kac dızı daha var ızlenebılır dıyebılecegım
hımm arsayamı karar verdınız bı ara bızımkıler konyadakı evı satmayı falan dusunuyorlardı gercı sımdı naptılar bılmıyorumda bu unıversıtenın orda tokılerdeydı ev eger esının dedıgı fıyata ev yapılacaksa o daha mantıklı hem planını kendın ıstedıgın gıbı yaparsın herseyıyle sana aıt bı evın olur canım ınsallahhh
esım ıstanbulda canım annem yanımda annemle falan laflıyoruz ama yınede sıkılıyor ıcım , buyudu baya masallah karnım hafıften sertlesmeye basladı .. orgu bılıyorum canmda orgu ısıne hıc gırmedım fazla orguye gerek yok dıye dusundum ılkbahar cocugu olucak dıye doguma yakın yaparım dıye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?