80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menumu yazayım diskoya kacacaz komsularla hazirlanayim bende kizlar yaza veda edecekmisiz sezonu kapayalim kurtlar birikti valla.ay cok heyecanlandim :)
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
2 yumurta yagda peynir +ceviz avakado ezmesi yesillik
öğle ayran muz kivi badem
Aksam kiyma kavurdum biber soganla
Yesillik ve çiğ karnibaharla yedim 1/2 ekmek
spor sabah lesli ve plates 35 dk + gün ici 45dk yurudum

iyi akşamlar kızlar
gelip okuyorum yazmaya kalkıyorum ama kocam hemen elimden aldı pc yi.şimdidedeniycem şansımı o dışardayken bi bakıyım dedim gelirse el koyar bilgisayara.
bu gün biraz evle uğraştım,vakit akşam oluverdi.

.yeni kızlar gelmiş ,hoşgeldin sade kahve,hoşgeldin alyagsu .

ayyüzlüm ne güzel işte dilek vaktine denk gelmiş,keşke bizede dua etseydin,gerçi çok geç değil hala edebilirsin..
balıda az az yersin canım ,çocuklar var onlar yer,ama keşke ayder yaylasındaki balıda alsaydınız şifa niyetine yerdiniz..

elmamşekerimm en güzel elbiseyi bulursun sen ,hayırlısıyla sözün olsunda ,nişana çok daha rahat olursun kıyafet konusunda ..

eylül sılaa,maşallah diyelim sende bi yerini kaşı nazar değmesin.kız 30 kilo dile kolay.sanırım başarı hikayeni yazma zamanı geldi..

neslihan ,maşallah sanada hem kilo yönünden hem iş annelik ev hepsini yürütüyorsun ,alah güç kuvvet versin.

ceco canım zaten en güzel ödül bizim kendimize yaptığımız iyilik olucaktır kilo vermekle..işallah o duyguyu senlen bende yaşarız,sanırım topiğin en ağır topları biziz,ben ağırlaşmaya devam ediyorum.

meleğim senide çokk öpüyorum,

zaten insülin direnci var canım ya. inşallah kurtulurum. ne güzel bu sorunum bitmişti eşşekliğime doymayayım
ben sizi sollarım dedim ama dimi beni dinlemediniz naber hadi geç kalmadan takıl sende arkadan şekerim yeter yerinde saydığın
geliyom inşallah başladımmmmmmm
42 waaaaaawwwww darısı başıma inşallah. o düğmenin kapanacağına da inanıyorum. çok az kaldı
bu da güzel mesela bazı günler yapıyorum
eşim bana bu videodakileri yapamazsın dedi. kızlaaaaaar biri bana birşeyi yapamazsın derse ben ne yaparıııııııım elbette yaparııııııımmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmm kızlar sabahdan yollara düştüm abiye elbise tarzı bakayım dedim bvenim beğendimm olmadı olanları hiç beğenmedim offfff ben ne yapacam geldi çattı haftaya gelebilirler de off offf
bir hafta bir hafta canım. hiç üşenme başla platese çok daha iyi olacan inanki

senin için nasıl dua ediyorum bilemezsin. tam işte kabul oluyo dedim yine bu eve döndün. ama inşallah hayallerindeki eve kavuşacaksın inanıyorum ben buna

benide götürrr benideee çok ihtiyacım varr psikolojim bozuk :) iyi eğlenceler cnm
ayyy sağol bitanemm inş..

doğru diyorsunuz canım yarın sabah başlayayım aklıma yattı benimde, tabikide yaparsın heleki senin gibi spor delisi birineee keşke iddaya girseydin kesin kazanırdın :)

senin için nasıl dua ediyorum bilemezsin. tam işte kabul oluyo dedim yine bu eve döndün. ama inşallah hayallerindeki eve kavuşacaksın inanıyorum ben buna
biliyorum canımın içi dua ettiğinizi,ve inanıyorumki sizlerin duası boşa çıkmıycak..

eve gelmeseydim iş inada gidiyordu ve şimdi mahkemelik bile olabilirdik.
kira boşu boşuna para kaybı bence.kiraya verinceye kadar ev borcu ödenir.işalah uygun bir arsa buluruzda ,en azından temelini atarsak ufak ufak yaparız üstünü diye düşünüyorum,malum bizimkilerin belli bir geliri yok bakarsın yüklü para gelir bakarsın aylarca kuruş bile alamazlar,o yüzdende banka yada koopataratif pek aklıma yatmadı,hem o şekilde çok pahalıya gelicek ev olayı. bakalım işallah bu sefer sözünde durur benim herif ..

canım sız konyadaydınız dımı bıde ne kadarlık bı ev arıyorsunuz kı

bılmıyorumkı kuzum kk ya gırıyorum sohbet edım kafam dagılsın dıye olmuyor tv acıyorum ızlıyeyım dıyorum olmuyor hep bı ıcım sıkılıyor yere goge sıgamıyorum resmen
bebişimizin canı sıkılıyodur belki gülru başlayacak birazdan onu izleyin :)))

canım sız konyadaydınız dımı bıde ne kadarlık bı ev arıyorsunuz kı
evet canım ,burda sıfır 140 m2 ev 140 bine satılıyor,tabii semtten fark ediyor fiyat.bizim elimizde bunun üçde biri kadar var,hani 10 ,yıllık binalar birinci katlar falan 90, 100 e var,ama olmuşken düzgün bişey olsun istiyorum.
bnim kocada 150 bine 2 katlı bina yaparız diyince aklımıza yattı,şimdi arsa arıyoruz,şöyle uygun yeri güzel kv lere yakın bi arsa..arsa işini halledersek az az ilerleriz inşallah..

senin sıkıntın normal mervişim,hormonlar seninle oyun oynuyor..eşin yokmu yanında konuşucak birileri.

şimdi baktımda bebiş baya büyümüş ,yapıyormusun bişeyler,yelekti patikti falan..oyalanırsın örgü biliyorsan..

bu aralar düzenli takip ettiğim tek dizi benimde sonradan bozmazlarsa eğer iyi gidiyor gibi :)
bende sevıyorum o dızıyı bı kac dızı daha var ızlenebılır dıyebılecegım

hımm arsayamı karar verdınız bı ara bızımkıler konyadakı evı satmayı falan dusunuyorlardı gercı sımdı naptılar bılmıyorumda bu unıversıtenın orda tokılerdeydı ev eger esının dedıgı fıyata ev yapılacaksa o daha mantıklı hem planını kendın ıstedıgın gıbı yaparsın herseyıyle sana aıt bı evın olur canım ınsallahhh

esım ıstanbulda canım annem yanımda annemle falan laflıyoruz ama yınede sıkılıyor ıcım , buyudu baya masallah karnım hafıften sertlesmeye basladı .. orgu bılıyorum canmda orgu ısıne hıc gırmedım fazla orguye gerek yok dıye dusundum ılkbahar cocugu olucak dıye doguma yakın yaparım dıye dusundum

aa konya da evinizmi varr,
bosna mahallesinindemiydi eviniz,oraların kira getirisi güzel,üniversiteye yakın olunca..

bahar çocuğuda olsaille yelek giyiyor bebekler,ama annen kv den yapar mutlaka örgü..belki biraz oyalanırsın diye dedim canım,hem elin marifetli senin çok güzel şeyler yaparsın kış geceleri uzun vakit nasıl geçicek merviş..

eşim öyle olduğunu söylüyor,zaten kv lerin evinide benim koca yatırmış zamanında,yani anlıyor inşat işinden,ben inanıyorum işleri iyi giderse bu işi yapacağına..

kızlarrrrr benide alın aranıza
inanın o kadar motive olmaya ihtiyacım varki anlatamam
ben 9 ay önce doğum yaptım tam 101 kg la
şimdi 90 emziriyom diyetsyen diyet vermedi
bayramda çok kaçırmadım ama yedim biraz
şimdi dkkat edyom bide leslie 1 ml anca yapıyom 20 dakika kızım biraz huysuz dişlerimiz sağolsun benden bu kadar
bu tombik anneye ne tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…