80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

satılmadıysa vardı canm ben hıc gıdıp gormedım bılmıyorum yanı tam nerde tek bıldıgım unıversıtenın ordakı tokılerde olması canm , benımde aklıma orgu geldı canımda dedıgın gıbı annemlere guvenıyorum o konuda bı yandanda dersmı calıssam dıyorm kppseye gırıp gırmemekte kararsız kaldım 2. donem okulu bıtırebılırmıyım onuda bılmıyorum
yapar canım ınsallah ya helekı elınden gelıyorsa daha guzel tam ıstedıgınız gıbı olur ıınsallah en yakın zamanda arsa bulursununz ınsallah canm ben ınanıyorum ve gonlumden gecıyorkı en yakın zamnda ev ıslerı halolacak

hos geldın canm hamılelıgınde kac kılo aldın bıde bu 11 kıloyu nasıl verdın ben dırek anne adayı olarak hemen merakımı gıdereyım

beyazcanım hayırlısıyla en kısa zamanda gönlüne göre bir evin olur inş... nasıl istiyorsan rabbim versin sana aminnnnn, kız ben örgü mörgü bilmem bilmesemde beni oraya gelin alacakmısınız :)

hoş geldin tatlım aramıza bayağı vermişsin zatne geri kalanda gider

gözümünn nuruuuuuu

beni gelin alacakmısınız ne demekk.sebize gelin gelecekmisin asıl kuzummm..
örgü mörgü olmuş olmamış kim takarrr senin güzel yüzün güzel gönlün yeretede artar bile.

allah hayırlısıyla tamamına erdirsin işallah..

kendi güzel gönlü güzel arkadaşım yoldaşım benimmmm o kadar değerli bir insansın kiii iyiki tanımışım seni sizi ...

mrblar..
ben çok yoğunum kızlar. ancak zaman bulup yazıyorum.
bebek iş derken zor oluyor.
çalışıyorum bebeği anneme bırakıyorum sonra anneme gidiyorum. eşim işten gelebilirse eve geliyoruz yoksa orda kalıyorum.
annemin şunu ye sütün olsun bunu ye sütün olsun sen yemeyince üzülüyorum söylemeleriyle savaş vererek diyet yapmaya çalışıyorum
ee bi de bayram var tabi. çok yoğundu. oğlum hastalandı.
cep de net paketim bitti. evde neti açmaya fırsat bulamıyorum.
baya karışık durumlar bende. napalım Allah can beden sağlığı versin inş.
diyeti her şeyden ölçülü yiyerek sürdürmeye çalışıyorum ama yarın tartı bana söyleyecek nolduğunu:)

hos geldın canm hamılelıgınde kac kılo aldın bıde bu 11 kıloyu nasıl verdın ben dırek anne adayı olarak hemen merakımı gıdereyım

bana demedin ama bende 10 ay önce doğum yaptım cnm.
dr ilk gittiğimde dediği şey sakın tatlı yeme. bunu ilk muayenede yaklaşık 10 defa söyledi.
meğer hamilelik şekeri içinmiş. bende kilo için sanmıştım.
yasak ya hep cnm istedi. ama az az yedim. gel gelelim şekerim sınırda çıktı. max 140 olması gerekirken ben de 139 çıktı. daha dikkat ettim. sonra dr dediki 5 ayda en fazla 2 kilo alacaksın. bende 3 ya da 4 aldım. tabi korktum çok alıcam diye ama olmadı.
11 kilo aldım. şimdi 1 kilosu kaldı.
ekmek yeme tatlı yeme zaten ne sana ne bebişe yararı var.
bol ayran yoğurt tüket. et-balık ye. ben balık yemedim dr günde 3 tane ceviz ye aynısı dedi. sakın balık yağı hapı kullanma dedi.
ve muz bebeğin kilo almasını sağlıyor. abartmadan ye. sonra çok kilolu bebiş olmasın doğumu zor olur :)
he bide ben hergün en az 1 saat yürüdüm. sıcak,soğuk, yağmur, çamur demedim. işime yaradı.
son olarak günde 3 litre su içtim hep.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Geçmişi okuyup hemen damladım
Maşallah baya bir kaynatmışsınız

Benimde bugün günüm çok güzel geçti şükür hasarsız atlattım
Ben günden değil artık gün benden korksun
Tabiki her zamanki gibi ben mutfağa en son bir daldım işim bitmeden de çıkmadım hatta eşimin halası fırça attı kız bir kayıp oldun anında mutfağı yalamış yutmuşsun diye
Hazır koyu sohbete dalmışlardı biz gidince dinlensin diye tepsilere kadar halletim

Bu arada eşimde bu seferki akraba gününe dahil oldu yani karı koca cift para ödeyeceğiz kişi başı 75 liradan den 150 lira 15 günde bir vereceğiz ve toplanan para 1125 lira tabi biz çift girince bir kaç ay arayla alacağız iki kere aynı miktarı 16 kişi

İstesekte biriktiremiyoruz bari o bahaneyle elimize ufakta olsa toplu para geçerde bir açığımızı tıkarız

Tamam kabul topiğin en ağır topları olabiliriz ama unutma bizimde içimizde bir afet ortaya çıkmayı bekliyor ve inanıyorum artık bizde hedefimize ulaşıcağız ve bir daha o ağır top statüsüne asla geri dönmeyeceğiz
Sende kendini şartlandır artık şekerim biz zayıflayacağızzzzzzzzzz başka seçenek yok
Hatta ben her gece yattığımda göbişimi bir yokluyorum ve inan gün geçtikçe dahada yumuşuyor demekki birşeyler yolunda gidiyor ve eninde sonunda karşılığınıda çok çok güzel olarak alacağız

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada Rabbim minik prensesinizi analı babalı büyütsün....Aminnnnnnnn

cecooooooooooooo nasılsınnn küfteleri yedinmii

Yedim Şekerim yedim ve çok şükür şu anda kuş gibi hafif hissediyorum kendimi
Nescafem bitmiş suya abanıyorum şu anda
Yeşil çayım falan varda nasıl birşeyse ne zaman yeşil çay içsem tartıda artı görüyorum belki gündüz fazla kaçırıyorum ondandır ama ne bileyim ben yeşil çaya bağlamıştım her defasında
Olmadı form çaylarından var bir tane ondan yapıp içeyimde nasılsa bir saat sonra tumba yatak yapacağım

Canım Allah yardımcın olsun ....Aminnnn
Bu arada kuzuyada çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin birdaha hastalanmaz inşallah uzun süre ....Aminnnn
Ben eminim sen bir şekilde halledersin bu işi ve bu kadar yoğunluk içinde de olsa az da olsa verirsin diye düşünüyorum canım

hoşbuldum cnm hamileliğimde tam 20 kilo aldım 10 kilo doğum ve emzirmeyle gitti
ama en az 20 kilo vermem lazım.
sanada iyi doğumlar bebişini sağlıkla kucağına al cnm :)

sağol cnm malasef gitmiyo inşallah buranın faydası olur cnm

sagol canım benım ddıklerını dıkkate alıcam

hoşbuldum cnm inşallah tek dileğim bu inan
aminnnnn:))))

cnm ya çok sağol.
inş kuzuların hiçbiri hastalanmaz.
sizin desteğinizle hep birlikte vericez şu kiloları Allah ın izniyle cnm.
seni de tebrik ederim hasarsız atlatmışsın günü :)

İyi akşamlar güzellerrr maşallahınız varrr

merhaba arkadaşlarben bu sabah üye oldum kk ya ama 7 senedir takip ediyorum.bende 89 kiloyum kilo verme işinde beni de takıma alırmısınız banada destek olurmusunuz

hoşgeldin aramıza canımmmm elbette oluruz ne demek

yok gülüm ben ben olarak kalayım yeter sen de bir an önce toparlanır ve yeni çantana kavuşursun inş tatlım

sen callen yaptın leslie pilates yaptın bitanemm mutlaka yaparsın link özelden atayım cnm telif sorunu var ya başımız derde girmesin ayrıca 16 video var ve sen hangisini yapabilirsen onu da yapabilrisin

şekerin olumsuz sonuçlarını yaşayarak tecrğbe etmen şekerden uzak durmanı sağlar artık kuzum çiko miko yok

hakikaten pahalıymış nasıl dua ettiysen hemen kabul olmuş cnmm tadımlık ye diyeceğim ama yanlış olduğunu da biliyorum

Hoşgeldin aramıza canımmm hakikaten zevkli bir alet fakat hem yerim yok hem de belim açısından korkuyorum açıkçası rabbim en kısa zamanda ideal kilona kavuşmanı ve bir bebiş nasip etsin inş

Hoşgeldin aramıza bitanemmm hayır neden korkalım hepimiz o kilolardaydık cnm benim

şekercimmm kısa sürede güzel kilo verdin biraz spora yüklensen faydası olur onlar gelene dek inş gönlüne göre bir elbise bulursun cnmm

aynen meleğim bi türlü bitiremedim geçmişi tam alıntı yapıyorum yazıyorum öbür sayfaya geçiyorum hepsi gitmişş bende seni öpüyorum meleğim

sen neleri yaptın cnmmm bunu mu yapamayacaksın ispatla kendiniii

3 dilim ekmek çok meleğim hem pilav hem şehriye hem karpuz

cok sıkılıyorum kızlar ben ya kendımı cok tuhaf hıssedıyorum

hayırdır Mervişim büyük ihtimal hormonlar değiştikçe etkileniyorsun cnm benim

aldık bile hoşgeldin cnmmm allah bağışlasın bebişiniii benim herkese tavsiye edebileceğim tek şey karatay sağlıklı beslenmesi cnmmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim üstelik emzirmenin avantajı da var
yaza dek ideal kilona kavuşacağına eminim biraz dikkat biraz spor tamamdır

fıstıklar pes ettim arada unuttuğum varsa özür dilerimmm

cecom sana yazdıklarım hep gitti kuzumm menülerin muhteşem yalnız şu 16,00 da yemek yeme olayı vardı

tatlım acıktığın an yemelisin unutma bi dene bakalım inş faydasını görürsün cnmm

herhalde canim öyle oluyor bide bugün esimlede çok konusamadik ablasina geçti bugün unuttu beni : simdi aradim acmadi bakalim geri dönüş ne zaman yapicak aramayacaktimda dayanamadim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…