80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kzıdırayım mı seni partnerim bir 8 kg fena olmaz ha:sm_cool:
bu hafta 1 kg verdim bak arayı açıyorum sende durumlar ne??
sana da geçmiş olsun sen de hastalanmışsın naıslsın şimdi??

arkadaşlar teşekkür ederim,güzel dilekleriniz için.
Evet hırs yaptım ama şimdi çok huzursuzum.Telefonum da yok,aradımı acaba yoksa aramadımı kapalı olduğunun bile farkında değildir gibi düşünceler beynimde dolanıyor.Tartışma sebebi ise arkadaşlarıyla çok fazla vakit geçirmek müptelası olması ve dün bir de iki hattını birden kapatması üstüne de çekmiyordur deyip beni anlamayan durumuna sokması oldu.Neyse işte geçer sanırım.
Hadi ben şimdi ara öğün 1 elmamı yiyeyim bari.
Öpüldünüz :)

günaydın canım çok güzel başlamışsın diyetine canım nişanlınla tartışmana üzüldüm inş aranız düzelir olur böyle şeyler düğün stresi hazırlıklar falan sen diyetine bak canım opuyorumnanaktan

valla canım erkekler baskıya gelemiyolar çok üstüne gitme bence..bak ben de evliyim eşim her perşembe arkadaşlarıyla dışarı çıkar biyerde bilardo kağıt falan oynuyolar..genelde geç kalmaz ama geç kalmış da olsa aramam..o ona ait bir zaman çünkü..bne de geçenlerde kız arkadaşlarımla buluştum dönüşüm problem olmasın diye bir arkadaşımda kaldım..eşim de buna bişey demez..karşılıklı güven olduktan sonra her türlü problem çözümlenir..gerçi sen bana bakma ben hep birçok bayana göre çok anlayışlı olmuşumdur ama hayat zaten yeterince zor sevdiklerimin hayatımı bir de ben zorlaştırmayım diyorum hep ve buna göre davranmaya çalışıyorum..

günaydın herkese bende yazayım kg bu hafta cok gıtmedı kg cünkı reglıyım ama olsun artık ne yapalım artı olmayayımda

gecen hafta 83100

bu hafta 82800

arakadaşlar,
bu arada bir şey sormak istiyorum.Biz kızlarla şirkette her gün saat 11:00 de 1 orta türk kahvesi içiyorduk.Şimdi içmemelimiyim? Kahvenin çok mu zararı olur?

teşekkür ederim canım şimdi biraz daha iyiyim
kızdırma işine gelince o gençlikteydi herhalde şimdi bişey kar etmiyor bana ne kızdırma ne gaza getirme umutsuz vakayım ben mafoldumben senağlama
neden olduğunu anlayamadığım bir boşvermişlik var üzerimde

Son düzenleme:
Buarada kilo bildirimi de yapayım
bende bu haftada değişim yok nerdeyse bir haftadır yatıyorum hareket olmayınca giden de olmadı
83,7 de çakıldım kaldım
başlangıç:87,7
geçen hafta 83,7
bu hafta: 83,7
giden 0
hedef 55 (Ocak ayına kadar en azından 73 olsam yeter :) )

günaydın herkese bende yazayım kg bu hafta cok gıtmedı kg cünkı reglıyım ama olsun artık ne yapalım artı olmayayımda

gecen hafta 83100

bu hafta 82800

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrikler canım az da olsa vermiş olman güzel opuyorumnanaktan

bu arada sevgili rakibem seni de tebrik ederim 1kg çok güzel bir sonuç alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
eee darısı başıma artık (umudumu yitirmeye başladım ben araryı kapatamayacağım)

kizlar akilli ben .. sabah ac karnina tartilmayi unuttum telasla:kedi:

Biraz yediklerim erisin .. 2 saat sonra yazarim kilomu ,. ama bu hafta cok umutsuzum gorecez bakalim neolmus.

Buarada spora dikkat etmeye calisiyorum .. haftanin 2-3 gunu 45 dkk kadar bisiklet suruyorum .. bir gunu yuzmeye gidiyorum, diger gunlerde yuruyus yapabilsem tam mukemmel olacak

gecmis olsun canim ..

evet daha kisa bi sure icin bi hedef koysak ise yararmi acaba
Her ay icin bi hedef koysak mesela .. ay sonu baksak hedeflere ulasilmisCADIARZU ..nerdersiniz??? faydasi olurmu

Kolay gelsın herkese acaba lahana corbasıyla zayıflayan varmı akŞam bu sıteden tarıfını aldımda denıcam bılgı verırmısınız

selam arkadaşlar kilo veren herkesi tebrikkk ediyorumm bende sadece500 gr vermişimyinede iyi çünkü haftanın yarısında başladım sayılır diyete
başlangıç.82
geçen hafta.65
bu hafta.64,5

alnağmecanım tabikide fırsat buldukça gel kendini zora sokma ama diyeti biraz zora koş artık 70 leri görme tamam
baharnaz canım evet bura olmadan kg veremiyorum maalesef haftada 1 kilo gidicek inş sabır gerekli biraz şu boğazımızı bir tutamıyoruz yavvv
ama bu sefar kararlıyım beni kimse yıldıramıycak önümüzdeki ayın 8inde düğün var kilo vermem lazım derhallllllll arkadaşlar başkan nerelerdeee gelse bizde şöyle sıkı bir denetim altına girsekkk bundan sonra kaçamakk yookkkk demi aarkadaşlar

Slm kıslarrrr...

benim bu hafta moraller sıfır bu hafta ne yaptıysam kilo gitmedi üzerine aldım hem de öyle böyle değil 1 kg..ve hiç yürümediğim kadar yürüdüm spor yaptım ama sonuca bak çıldırcam valla.. troid falan mı var da hbrim yok diye düşünmeye başladım çünkü bu kadar harekete en kötü yerimde saymam gerekirdi yine 79 oldum (dün 79,5 görünüyordum)

yani siteye bile giresim gelmedi böyle olunca..haftanın yüz karası bi başkannnnn! :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…