teşekkür ederim serradeniz,
sormak istediğim acaba bu kiloya ne kadar sürede ulaştın?Nişanlımın o sözünden sonra kendimi çok kötü hissettim ayrıca düğünüm 24 Nisan'da ve gelinliğimi şubat gibi almayı düşünüyorum.O yüzden 4 ay gibi bir süre var önümde.
kızlarrrrr iyi akşamlar kaçamaksız bir akşam diliyorum öncelikle kendimeELİMPHİA cım yoktun bugün hastamı oldun yoksa hepinizi öptümmmmmmmm görüşürüzzzzzzzopuyorumnanaktan
sabah kaşarlı tost ve yeşil çay
arada malesef hiçbirşey
öğlen kahvaltı gelmişti şirkete ( börek,kerm çikolata,patates ve biber kızartma,peynir,zeytin,domates,salatalık) ben domates,salatalık,peynir ve 1 dilim kepek eğmeğini 1 bardak çayla yedim.
Ara öğünde ne yapacağımı bilmiyorum.
Akşama da 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum.
sunshıne geçmiş olsun canım
serradeniz sevdemer artık buralarda görür oluyorum sizleri nasılsınız
selmacım yine yetişemedim canım sana Şeniz
baharcım çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindimopuyorumnanaktankimsecikler yok yağmurgözlü sabah gelince okuyacak birşeyler bulsun :)) diye yazıyorum
canım senin gibi güzel yazılar bulup koyamıyorum yağmurgözlü teşekkürler ayrıca
canımmm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bol bol dinlen sıvı tüket taze meyva suyu falan iç yokluğundan anladım zaten bişey olduğunu opuyorumnanaktanevet canım ya hastayım sabah işe geldim çok kötüydüm dr a indim 2 gün rapor verdi eve geldim 11 den 17.00 dek kalkamadan yattım şimdi bir çorba içicem..berbat durumdayım ya kızlar çok dikkat edin kendinize valla salgın var..yatak döşek yatırıyor herkesi..
bozma moralini canım toparlanırsın sakın bırakma:teselli::teselli:merhaba kizlar .. bende malesef diyeti devam ettiremiyorum yaa :S
Hele bu hafta yedimde yedim yaa neolacak boyle ..
Izinden once yaptigim gibi yapicam artik diyeti .. krakerlerime donecem.. boyle olmuyor. Ozaman iyi kilo vermistim. Ve reglm de duzenlenmisti baya ..cunku bende de pcos var.
Yarin baslamayi dusunuyorum.
günaydın hepinize :)
sabah kalkınca 1 bardak ılık su.Sonra 1 kase yulaflı+kuru kayısı ve üzümlü müsli
işe gelince de şimdi 1 bardak yeşil çay içiyorum.
Saat 10:00 da yemek için yanımda elma getirdim bugün :)
Bu arada sizinle paylaşmalıyım nişanlımla tartıştık çok kötü görüşmüyoruz dünden beri,telefonumu da kırdım.Bana umurumda değilsin dedi.Offf ama sonuç ben diyetimde daha da hırslandım.O yüzden yazıyorum bunu da.Karşısında beni gördüğünde şaşırsın ki kendine gelsin bir.
günaydın hepinize :)
sabah kalkınca 1 bardak ılık su.Sonra 1 kase yulaflı+kuru kayısı ve üzümlü müsli
işe gelince de şimdi 1 bardak yeşil çay içiyorum.
Saat 10:00 da yemek için yanımda elma getirdim bugün :)
Bu arada sizinle paylaşmalıyım nişanlımla tartıştık çok kötü görüşmüyoruz dünden beri,telefonumu da kırdım.Bana umurumda değilsin dedi.Offf ama sonuç ben diyetimde daha da hırslandım.O yüzden yazıyorum bunu da.Karşısında beni gördüğünde şaşırsın ki kendine gelsin bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?