80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben bu kiloya 3,5 ay gibi zamanda ulaştım yani martın ortalarında başladım haziran sonlarında66 oldum diğer zamanlardada diyet yapmadım 1 kilo verdim tam başlıyorum olmuyo ama bu sefer kararlıyım inş tabi bu haftadan umutluyum bakalım yarın görücez

kızlarrrrr iyi akşamlar kaçamaksız bir akşam diliyorum öncelikle kendime ELİMPHİA cım yoktun bugün hastamı oldun yoksa hepinizi öptümmmmmmmm görüşürüzzzzzzzopuyorumnanaktan

sunshıne geçmiş olsun canım

serradeniz sevdemer artık buralarda görür oluyorum sizleri nasılsınız

selmacım yine yetişemedim canım sana Şeniz

adaaer gündüzleri kendini fazla aç bırakma gün içinde meyve ye cantanda birkaç incir kayısı kurusu filan bulundur şekerinde dengeli olur yani ben böyle yapıyorum
birde gelinliğini neden 2 ay önce alıyorsunki belki o 2 aydada kilo verirsin hatta vermelisin diyorum :))

bugün yediklerim
sabah kepekli tost kendim yaptım peynir ve domatesle
şekersiz çay 2 incir
öğlen diyet bisküvi birtki çayı
ara minik çikolata narçayı
akşam tavuk ızgara salata 2 kaşık makarna
1 lt su belki bugün tatlı kaçamağım olabilir tamda cuma sabahı öncesi ama napıyım bakalım minik birşey abartmıycam kararlıyım gitcek bu kilolar

kimsecikler yok yağmurgözlü sabah gelince okuyacak birşeyler bulsun :)) diye yazıyorum

canım senin gibi güzel yazılar bulup koyamıyorum yağmurgözlü teşekkürler ayrıca

kızlarrrrr iyi akşamlar kaçamaksız bir akşam diliyorum öncelikle kendime ELİMPHİA cım yoktun bugün hastamı oldun yoksa hepinizi öptümmmmmmmm görüşürüzzzzzzzopuyorumnanaktan

evet canım ya hastayım sabah işe geldim çok kötüydüm dr a indim 2 gün rapor verdi eve geldim 11 den 17.00 dek kalkamadan yattım şimdi bir çorba içicem..berbat durumdayım ya kızlar çok dikkat edin kendinize valla salgın var..yatak döşek yatırıyor herkesi..

tatlım bu kadar aç bırakma sakın kendini..sonra çok zor kilo verirsin az sık yiyerk hareketlerini artırarak zayıfla en güzeli...

merhaba baharnazcım canım ya evet geliyorum artık topiğe ama yine iki gündür serdim diyet miyet kalmadı bi türlü konsantre olamıyorum,çok üzgünüm,her şey elimde biliyorum ama içim çöktü ya anlamıyorum,valla yerlerde sürünüyorum gibi hissediyorum kendimi

sevdemer bozma moralini arada gelir öyle..önemli olan hemen toparlanıp harekete geçmek nedne zayıflamak istediğini sürekli tekrarlamak..çok da zorlama kendini diyetle ilgili zihnen hazır olmayı bekle..
kızlar ben kaçıyorum çok hastayımççyedikelrimi yazıp kaçıyorum izninizle..gerçi kimse de yok ya kimden izin alıyorsam:)
sabah:kalkınca beşi biyerde çay+2 kayısı
kepekli ekmekli sandviç+şekersiz çay
öğle:cornflakes+ süt
ara:5 i biyerde çay
akşam bir kase yayla çorba..
yatmadan önce de süt içicem..

sunshıne geçmiş olsun canım

serradeniz sevdemer artık buralarda görür oluyorum sizleri nasılsınız

selmacım yine yetişemedim canım sana Şeniz

nasılsın canım dıyetın güzel gıdıyor takıp edıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kizlar .. bende malesef diyeti devam ettiremiyorum yaa :S
Hele bu hafta yedimde yedim yaa neolacak boyle ..

Izinden once yaptigim gibi yapicam artik diyeti .. krakerlerime donecem.. boyle olmuyor. Ozaman iyi kilo vermistim. Ve reglm de duzenlenmisti baya ..cunku bende de pcos var.
Yarin baslamayi dusunuyorum.

günaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan
kimsecikler yok yağmurgözlü sabah gelince okuyacak birşeyler bulsun :)) diye yazıyorum

canım senin gibi güzel yazılar bulup koyamıyorum yağmurgözlü teşekkürler ayrıca
baharcım çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindimopuyorumnanaktan
canımmm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bol bol dinlen sıvı tüket taze meyva suyu falan iç yokluğundan anladım zaten bişey olduğunu opuyorumnanaktan
bozma moralini canım toparlanırsın sakın bırakma:teselli::teselli:

günaydın hepinize :)

sabah kalkınca 1 bardak ılık su.Sonra 1 kase yulaflı+kuru kayısı ve üzümlü müsli

işe gelince de şimdi 1 bardak yeşil çay içiyorum.

Saat 10:00 da yemek için yanımda elma getirdim bugün :)

Bu arada sizinle paylaşmalıyım nişanlımla tartıştık çok kötü görüşmüyoruz dünden beri,telefonumu da kırdım.Bana umurumda değilsin dedi.Offf ama sonuç ben diyetimde daha da hırslandım.O yüzden yazıyorum bunu da.Karşısında beni gördüğünde şaşırsın ki kendine gelsin bir.

kızlar günaydın bir haftadır giremiyorum. Bugünde kilomu bildirmek için girebildim. ışler çok yoğun açamıyorum bile.. eğer bu şekilde olmaz derseniz arada muhabete gelirim.. Siz bilirsiniz. Bu arada kilom 75. Aslında 100 gr-200 gr gitmiş ama benimki eski tartılardan olduğundan göremiyorum ondan 75 yazıyorum..

günaydınlar arkadaşlar keyifler iyidir inşallah
Elimphiacım geçmiş olsun canım
Baharnazcım çok teşekkür ederim canım yavaş yavaş düzeliyor

hay Allah üzüldüm canım ya neden tartıştınız.işallah en ısa zamanda halledersiniz..düğün arifesinde olur böyle şeyler takma kafana sen diyetine bak canımkaydirigubbakcemile2

günaydın canım
nişanlınla tartıştığınıza üzüldüm en kısa zamanda düzelir aranız inşallah :Saruboceq:
ama böyle şeyler insanda hırs yarattığı için belki yararı olur sana
benide biri çok kızdırmıştı ve 2 ayda 8 kilo vermiştim :)

günaydın kızlar..valla dökülüyorum antbiyotiğimi içmek için kalktım ..
1 kg vermişim..82.1 den 81.1 e düştüm..protein diyetine hiç başlamasam daha iyi sonuç alcakmışım demek ki neyse..1 kg da bişeydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…