80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsunn canım benimm iyileştimi oğluşumuz maşallah yaa sen anlattın ben yoruldumm her yere yetebilmek çok zor olsada başarmak çok güzel cnm benim o kadar şeyi yapabilmişken 3 4 kilonumu veremeyeceksin hertürlü yaparsın sen onuu

sevgi pötürcüğüm iyilik meleğimmm gözlerim seni arıyordu benimdee hoş geldinnnn inş gülüm inş. dediğiniz gibi olur

aminn cnm çok sağol
bi göz atıyım bakıyım karatay diyetine evet emzirmem daha avantaj

herhalde canim öyle oluyor bide bugün esimlede çok konusamadik ablasina geçti bugün unuttu beni : simdi aradim acmadi bakalim geri dönüş ne zaman yapicak aramayacaktimda dayanamadim artik
amanda aman koncasını özlemiş iç sıkıntımızın sebebi belli oldu ilk fırsatta arar o gülümm fırsatını yakalayamamıştır

1. sonundaoldu
  2. elmaSekeri23
  3. ceco34
  4. beyazcan
iyi geceler hepinize iyi sohbetler bugün bildirim göremedimmm yarın unutmayın şekerler yarın yatılı misafirim gelecek liste geç kalabilir

Anaaa nasıl olur adaşım ben cuma sabahı bildirimimi yapmıştım hatta 300 gr fazlam vardı o zaman
Şu anda yine şükür aynı çıktım yani 117 kg düz onada şükürler olsun

Kızlar aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Kahvaltıyı biraz eksik tuttum bu sabah malum güne gidecektim ve mutlaka birşeyler yenecekti

Eşimin halası;
1 çeşit börek ( patatesliydi sanırım )
2 çeşit kurabiye
sebzeli bulgur pilavı
bol maydanozlu, dereotlu yeşil salata yapmıştı ( içine az havuç rendelemiş renk katsın diye )
Sütlü çikolata soslu birde tatlı yapmıştı pesemetli

Veee ben bütün bu mamalardan sadece çok çok az bulgur pilavı yedim ve bol salata
Tabi sonradanda 3 tane şekersiz çay içtim

Akşam yemeğinde de şansıma annemde bulgur pilavı yapmış Bende sadece iki kaşık aldım ondan nasılsa öğlende de az yedim diye yoğurt, salata ve köfteylede karnımı doyurdum ama şükür şişkinlik bile hissetmeden sofradan kalktım

harikasın cnm gerçekten ayakta alkışı hak ediyorsun tatlımmm tbrklerrrrrrrrrrrrrrr menün harikaa

ahh şekerim çok motive edicisinn ya sağolasın.
iyileşti cnm çok şükür. ama ishal gibi daha tam çözemiyorum. sanırım dişler bizi zorluyor. neyse tek derdimiz dişimiz olsun.
Allah ın izniyle hep birlikte kurtulucaz şu fazlalıklardan.
seni çok istikararlı görüyorum tatlım her hafta maşallah1 kilo gidiyor.
bu hızla birkaç aya gelsin şortlar gitsin şortlsr olacak :)

:) sorun güzel cnm.
herkesin kendine göre diyet şekli var. yani yaşam tarzına ve bedenine göre.
mesela kimi karatay, kimi dukan, kimi detoks, kimi klasik diyet yapıyor.
mesela ben klaasik diyet yapıyorum
çalışıyorum ve belli kalıplar içerisinde yemek yemem zor. herşeyden az az yiyorum.
kaçırdım mı bir öğün akşam yemiyorum.
tatlı da yiyorum mesela ama tadımlık.
bence sende böyle yap. zira bebeğin var ve emziriyorsun sanırım.
ha bi de kendince spor yapabilirsin.
ben çalışıyorum öğle aralarında 1 saat yürümeye çalışıyorum 2-3 lt su içiyorum
bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum.
sanırım 3 haftada 3,5 kilo verdim.

süpersin cnm çok iiii vermişin işte böyle yazılar dahada heveslendirici.
bende emziriyom bitki çayları bende içemiyom malasef
şu an kaç kilosun peki

Allah korusun cNim ortalik durulama kadar yürüme be nce
Oy oy kendim gibi gördüm seni.hoşgeldinarkadasim buaralar ffazla ugrayamiyorum ama eskilerdenim bende.94kiloyken 1 senede 89 a indim.89kiloyla bu topige geldim hedefin68 di.simdi 64 kiloyum.hhedefin 58 benim boy 157 uzun değilim senin boyun uzun sanslisin.insan burada motive oluyor
bigun yapasim var vallahi benimde basari hikayem olsun isterim ibret icin :)swetim yardim eder bana.
su

bende klasik diyetçilerdenim canım ara öğünlerime pek ağırlık veremiyorum bu aralar oda acelem olduğundan salata yoğurt vazgeçilmezim zaten yaklaşık 1 aydır başladım 6 kg gitti çok şükür ben bitki çaysız yapamayanlardanım çok severim günde 3 4 fincanım olur illaki düzenli ip atlıyorum 2.5 haftadırda

ayy kuzum benim dişler biraz zorlayacak ama hani önden iki tane çıkıyoya gülerken görünüyor bebeklerin o haline bitiyorum ben yaaaa, inş. kuzummm ne güzel olurdu varya artık şöyle opak çorap üstü kadife şort giymek istiyorum :)

2 dişimiz var dilaracım altta:)) dediğin gibi pek sevimli oluyor.
bunlar üstler. onlarda zor çıkarmış. umarım zor kısmını atlatmışızdır.
o güzel şortlu fotolarını burdan beğenmek nasip olsun bize inş :)

kesinlikle yazmalısın canım ben çok sık girerimm oraya sıkıldıkça okurum swetiminkinide 5 6 kere okumuşumdur bi kaç tane beni öyle gaza getiren yazı var seninkinide okumak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…