- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
herhalde canim öyle oluyor bide bugün esimlede çok konusamadik ablasina geçti bugün unuttu beni :simdi aradim acmadi bakalim geri dönüş ne zaman yapicak aramayacaktimda dayanamadim artik
çok geçmiş olsunn canım benimm iyileştimi oğluşumuz maşallah yaa sen anlattın ben yoruldumm her yere yetebilmek çok zor olsada başarmak çok güzel cnm benim o kadar şeyi yapabilmişken 3 4 kilonumu veremeyeceksin hertürlü yaparsın sen onuumrblar..
ben çok yoğunum kızlar. ancak zaman bulup yazıyorum.
bebek iş derken zor oluyor.
çalışıyorum bebeği anneme bırakıyorum sonra anneme gidiyorum. eşim işten gelebilirse eve geliyoruz yoksa orda kalıyorum.
annemin şunu ye sütün olsun bunu ye sütün olsun sen yemeyince üzülüyorum söylemeleriyle savaş vererek diyet yapmaya çalışıyorum
ee bi de bayram var tabi. çok yoğundu. oğlum hastalandı.
cep de net paketim bitti. evde neti açmaya fırsat bulamıyorum.
baya karışık durumlar bende. napalım Allah can beden sağlığı versin inş.
diyeti her şeyden ölçülü yiyerek sürdürmeye çalışıyorum ama yarın tartı bana söyleyecek nolduğunu:)
sevgi pötürcüğüm iyilik meleğimmm gözlerim seni arıyordu benimdee hoş geldinnnn inş gülüm inş. dediğiniz gibi olurİyi akşamlar güzellerrrmaşallahınız varrr
hoşgeldin aramıza canımmmm elbette oluruz ne demek
yok gülüm ben ben olarak kalayım yeter sen de bir an önce toparlanır ve yeni çantana kavuşursun inş tatlım
sen callen yaptın leslie pilates yaptın bitanemm mutlaka yaparsın link özelden atayım cnm telif sorunu var ya başımız derde girmesinayrıca 16 video var ve sen hangisini yapabilirsen onu da yapabilrisin
şekerin olumsuz sonuçlarını yaşayarak tecrğbe etmen şekerden uzak durmanı sağlar artık kuzum çiko miko yok
hakikaten pahalıymış nasıl dua ettiysen hemen kabul olmuş cnmm tadımlık ye diyeceğim ama yanlış olduğunu da biliyorum
Hoşgeldin aramıza canımmm hakikaten zevkli bir alet fakat hem yerim yok hem de belim açısından korkuyorum açıkçası rabbim en kısa zamanda ideal kilona kavuşmanı ve bir bebiş nasip etsin inş
Hoşgeldin aramıza bitanemmm hayır neden korkalım hepimiz o kilolardaydık cnm benim
şekercimmm kısa sürede güzel kilo verdin biraz spora yüklensen faydası olur onlar gelene dek inş gönlüne göre bir elbise bulursun cnmm
aynen meleğim bi türlü bitiremedim geçmişi tam alıntı yapıyorum yazıyorum öbür sayfaya geçiyorum hepsi gitmişşbende seni öpüyorum meleğim
sen neleri yaptın cnmmm bunu mu yapamayacaksın ispatla kendiniii
3 dilim ekmek çok meleğim hem pilav hem şehriye hem karpuz
hayırdır Mervişim büyük ihtimal hormonlar değiştikçe etkileniyorsun cnm benim
aldık bile hoşgeldin cnmmm allah bağışlasın bebişiniiibenim herkese tavsiye edebileceğim tek şey karatay sağlıklı beslenmesi cnmmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim üstelik emzirmenin avantajı da var
yaza dek ideal kilona kavuşacağına eminim biraz dikkat biraz spor tamamdır
fıstıklar pes ettim arada unuttuğum varsa özür dilerimmm
cecom sana yazdıklarım hep gitti kuzumm menülerin muhteşem yalnız şu 16,00 da yemek yeme olayı vardı
tatlım acıktığın an yemelisin unutma bi dene bakalım inş faydasını görürsün cnmm
aminn cnm çok sağolİyi akşamlar güzellerrrmaşallahınız varrr
hoşgeldin aramıza canımmmm elbette oluruz ne demek
yok gülüm ben ben olarak kalayım yeter sen de bir an önce toparlanır ve yeni çantana kavuşursun inş tatlım
sen callen yaptın leslie pilates yaptın bitanemm mutlaka yaparsın link özelden atayım cnm telif sorunu var ya başımız derde girmesinayrıca 16 video var ve sen hangisini yapabilirsen onu da yapabilrisin
şekerin olumsuz sonuçlarını yaşayarak tecrğbe etmen şekerden uzak durmanı sağlar artık kuzum çiko miko yok
hakikaten pahalıymış nasıl dua ettiysen hemen kabul olmuş cnmm tadımlık ye diyeceğim ama yanlış olduğunu da biliyorum
Hoşgeldin aramıza canımmm hakikaten zevkli bir alet fakat hem yerim yok hem de belim açısından korkuyorum açıkçası rabbim en kısa zamanda ideal kilona kavuşmanı ve bir bebiş nasip etsin inş
Hoşgeldin aramıza bitanemmm hayır neden korkalım hepimiz o kilolardaydık cnm benim
şekercimmm kısa sürede güzel kilo verdin biraz spora yüklensen faydası olur onlar gelene dek inş gönlüne göre bir elbise bulursun cnmm
aynen meleğim bi türlü bitiremedim geçmişi tam alıntı yapıyorum yazıyorum öbür sayfaya geçiyorum hepsi gitmişşbende seni öpüyorum meleğim
sen neleri yaptın cnmmm bunu mu yapamayacaksın ispatla kendiniii
3 dilim ekmek çok meleğim hem pilav hem şehriye hem karpuz
hayırdır Mervişim büyük ihtimal hormonlar değiştikçe etkileniyorsun cnm benim
aldık bile hoşgeldin cnmmm allah bağışlasın bebişiniiibenim herkese tavsiye edebileceğim tek şey karatay sağlıklı beslenmesi cnmmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim üstelik emzirmenin avantajı da var
yaza dek ideal kilona kavuşacağına eminim biraz dikkat biraz spor tamamdır
fıstıklar pes ettim arada unuttuğum varsa özür dilerimmm
cecom sana yazdıklarım hep gitti kuzumm menülerin muhteşem yalnız şu 16,00 da yemek yeme olayı vardı
tatlım acıktığın an yemelisin unutma bi dene bakalım inş faydasını görürsün cnmm
amanda aman koncasını özlemiş iç sıkıntımızın sebebi belli oldu ilk fırsatta arar o gülümm fırsatını yakalayamamıştırherhalde canim öyle oluyor bide bugün esimlede çok konusamadik ablasina geçti bugün unuttu beni :simdi aradim acmadi bakalim geri dönüş ne zaman yapicak aramayacaktimda dayanamadim artik
iyi geceler hepinize iyi sohbetler bugün bildirim göremedimmm yarın unutmayın şekerler yarın yatılı misafirim gelecek liste geç kalabilir
harikasın cnm gerçekten ayakta alkışı hak ediyorsun tatlımmm tbrklerrrrrrrrrrrrrrr menün harikaaKızlar aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1266861 Eki Görüntüle 1266862
Kahvaltıyı biraz eksik tuttum bu sabah malum güne gidecektim ve mutlaka birşeyler yenecekti
Eşimin halası;
1 çeşit börek ( patatesliydi sanırım )
2 çeşit kurabiye
sebzeli bulgur pilavı
bol maydanozlu, dereotlu yeşil salata yapmıştı ( içine az havuç rendelemiş renk katsın diye )
Sütlü çikolata soslu birde tatlı yapmıştı pesemetli
Veee ben bütün bu mamalardan sadece çok çok az bulgur pilavı yedim ve bol salata
Tabi sonradanda 3 tane şekersiz çay içtim
Akşam yemeğinde de şansıma annemde bulgur pilavı yapmışBende sadece iki kaşık aldım ondan nasılsa öğlende de az yedim diye yoğurt, salata ve köfteylede karnımı doyurdum ama şükür şişkinlik bile hissetmeden sofradan kalktım
çok geçmiş olsunn canım benimm iyileştimi oğluşumuz maşallah yaa sen anlattın ben yoruldumm her yere yetebilmek çok zor olsada başarmak çok güzel cnm benim o kadar şeyi yapabilmişken 3 4 kilonumu veremeyeceksin hertürlü yaparsın sen onuu
sevgi pötürcüğüm iyilik meleğimmm gözlerim seni arıyordu benimdee hoş geldinnnn inş gülüm inş. dediğiniz gibi olur
kızlar sayfalar çok uzun kim neler yapmış nasıl zayıflamış bulmak oldukça güç olucak
kısadan yazarmısınız hem bana hemde yeni arkadaşlara özet olur ne kadar zayıfladınız diye
bnm gibi annişler varmı acep???
ben müsadenizle çıkıyorum kızlar güzel sohbetler dilerim.tanıştığıma memnun oldum.ben ancak pazartesi gelebilirm .kendinize iyi bakın..:*
:) sorun güzel cnm.
herkesin kendine göre diyet şekli var. yani yaşam tarzına ve bedenine göre.
mesela kimi karatay, kimi dukan, kimi detoks, kimi klasik diyet yapıyor.
mesela ben klaasik diyet yapıyorum
çalışıyorum ve belli kalıplar içerisinde yemek yemem zor. herşeyden az az yiyorum.
kaçırdım mı bir öğün akşam yemiyorum.
tatlı da yiyorum mesela ama tadımlık.
bence sende böyle yap. zira bebeğin var ve emziriyorsun sanırım.
ha bi de kendince spor yapabilirsin.
ben çalışıyorum öğle aralarında 1 saat yürümeye çalışıyorum 2-3 lt su içiyorum
bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum.
sanırım 3 haftada 3,5 kilo verdim.
Allah korusun cNim ortalik durulama kadar yürüme be ncesporu seviyom da inanki hiç vaktim olmuyor. çocukları okula bırakıp bir saat yürüyodum şimdi ortalık karıştı korkuyorum bebeyle biryerlere gitmeyi. geçen arkadaş işe giderken genzim çok yandı geceden sıktıkları biber gazı etkisi haka geçmemiş dedi. eğer öyle bir yere denk gelirsem kendim için değil de dila için çok üzülürüm. boğazı hemen tahriş olur bebeğin
Oy oy kendim gibi gördüm seni.hoşgeldinarkadasim buaralar ffazla ugrayamiyorum ama eskilerdenim bende.94kiloyken 1 senede 89 a indim.89kiloyla bu topige geldim hedefin68 di.simdi 64 kiloyum.hhedefin 58 benim boy 157 uzun değilim senin boyun uzun sanslisin.insan burada motive oluyorya kararımı çoktaaan vermişim zaten 94 ten 89 a indim aslında 87 idim 2 gün öncesine kadar ama birden ne bulduysam yemeye başladım sen ümitsizlik ben diyim sıkılmışlık. bilanço 2 günde 2 kilo aldım bu arada thanks elma şekeri hızlı cvp için
bigun yapasim var vallahi benimde basari hikayem olsun isterim ibret icin :)swetim yardim eder bana.iyi akşamlar kızlar
gelip okuyorum yazmaya kalkıyorum ama kocam hemen elimden aldı pc yi.şimdidedeniycem şansımı o dışardayken bi bakıyım dedim gelirse el koyar bilgisayara.
bu gün biraz evle uğraştım,vakit akşam oluverdi.
.yeni kızlar gelmiş ,hoşgeldin sade kahve,hoşgeldin alyagsu .
ayyüzlüm ne güzel işte dilek vaktine denk gelmiş,keşke bizede dua etseydin,gerçi çok geç değil hala edebilirsin..
balıda az az yersin canım ,çocuklar var onlar yer,ama keşke ayder yaylasındaki balıda alsaydınız şifa niyetine yerdiniz..
elmamşekerimm en güzel elbiseyi bulursun sen ,hayırlısıyla sözün olsunda ,nişana çok daha rahat olursun kıyafet konusunda ..
eylül sılaa,maşallah diyelim sende bi yerini kaşı nazar değmesin.kız 30 kilo dile kolay.sanırım başarı hikayeni yazma zamanı geldi..
neslihan ,maşallah sanada hem kilo yönünden hem iş annelik ev hepsini yürütüyorsun ,alah güç kuvvet versin.
ceco canım zaten en güzel ödül bizim kendimize yaptığımız iyilik olucaktır kilo vermekle..işallah o duyguyu senlen bende yaşarız,sanırım topiğin en ağır topları biziz,ben ağırlaşmaya devam ediyorum.
meleğim senide çokk öpüyorum,
süpersin cnm çok iiii vermişin işte böyle yazılar dahada heveslendirici.
bende emziriyom bitki çayları bende içemiyom malasef
şu an kaç kilosun peki
bende klasik diyetçilerdenim canım ara öğünlerime pek ağırlık veremiyorum bu aralar oda acelem olduğundan salata yoğurt vazgeçilmezim zaten yaklaşık 1 aydır başladım 6 kg gitti çok şükür ben bitki çaysız yapamayanlardanım çok severim günde 3 4 fincanım olur illaki düzenli ip atlıyorum 2.5 haftadırdakızlar sayfalar çok uzun kim neler yapmış nasıl zayıflamış bulmak oldukça güç olucak
kısadan yazarmısınız hem bana hemde yeni arkadaşlara özet olur ne kadar zayıfladınız diye
bnm gibi annişler varmı acep???
ayy kuzum benim dişler biraz zorlayacak ama hani önden iki tane çıkıyoya gülerken görünüyor bebeklerin o haline bitiyorum ben yaaaa, inş. kuzummm ne güzel olurdu varya artık şöyle opak çorap üstü kadife şort giymek istiyorum :)ahh şekerim çok motive edicisinn ya sağolasın.
iyileşti cnm çok şükür. ama ishal gibi daha tam çözemiyorum. sanırım dişler bizi zorluyor. neyse tek derdimiz dişimiz olsun.
Allah ın izniyle hep birlikte kurtulucaz şu fazlalıklardan.
seni çok istikararlı görüyorum tatlım her hafta maşallah1 kilo gidiyor.
bu hızla birkaç aya gelsin şortlar gitsin şortlsr olacak :)
bende klasik diyetçilerdenim canım ara öğünlerime pek ağırlık veremiyorum bu aralar oda acelem olduğundan salata yoğurt vazgeçilmezim zaten yaklaşık 1 aydır başladım 6 kg gitti çok şükür ben bitki çaysız yapamayanlardanım çok severim günde 3 4 fincanım olur illaki düzenli ip atlıyorum 2.5 haftadırda
ayy kuzum benim dişler biraz zorlayacak ama hani önden iki tane çıkıyoya gülerken görünüyor bebeklerin o haline bitiyorum ben yaaaa, inş. kuzummm ne güzel olurdu varya artık şöyle opak çorap üstü kadife şort giymek istiyorum :)
kesinlikle yazmalısın canım ben çok sık girerimm oraya sıkıldıkça okurum swetiminkinide 5 6 kere okumuşumdur bi kaç tane beni öyle gaza getiren yazı var seninkinide okumak isterimAllah korusun cNim ortalik durulama kadar yürüme be nce
Oy oy kendim gibi gördüm seni.hoşgeldinarkadasim buaralar ffazla ugrayamiyorum ama eskilerdenim bende.94kiloyken 1 senede 89 a indim.89kiloyla bu topige geldim hedefin68 di.simdi 64 kiloyum.hhedefin 58 benim boy 157 uzun değilim senin boyun uzun sanslisin.insan burada motive oluyor
bigun yapasim var vallahi benimde basari hikayem olsun isterim ibret icin :)swetim yardim eder bana.
su
oğluşum uyuyor, kocam işte ben de yatayım bari. size doyum olmaz ama sıpa sabah erken kalkar.
iyi geceler tatlı rüyalar. uykumuzda zayıflamak dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?