- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
bende klasik diyetçilerdenim canım ara öğünlerime pek ağırlık veremiyorum bu aralar oda acelem olduğundan salata yoğurt vazgeçilmezim zaten yaklaşık 1 aydır başladım 6 kg gitti çok şükür ben bitki çaysız yapamayanlardanım çok severim günde 3 4 fincanım olur illaki düzenli ip atlıyorum 2.5 haftadırda
ayy kuzum benim dişler biraz zorlayacak ama hani önden iki tane çıkıyoya gülerken görünüyor bebeklerin o haline bitiyorum ben yaaaa, inş. kuzummm ne güzel olurdu varya artık şöyle opak çorap üstü kadife şort giymek istiyorum :)
kızlar sayfalar çok uzun kim neler yapmış nasıl zayıflamış bulmak oldukça güç olucak
kısadan yazarmısınız hem bana hemde yeni arkadaşlara özet olur ne kadar zayıfladınız diye
bnm gibi annişler varmı acep???
Geçte olsa arazi canim çok şükür abisinin yanindaymiseşinin de aklı sendedir bitanemm mutlaka arar müsait olsa
Aliskin değilim canim belkide ondan isteyen her firsatta faceden yazisiriz eve geldimi sık sık arar ondan dun tuhaf oldum herhaldeamanda aman koncasını özlemiş iç sıkıntımızın sebebi belli oldu ilk fırsatta arar o gülümm fırsatını yakalayamamıştır
harikasin canm hadi gözün aydin az kalesi 2 li rakamalar insallahAnaaa nasıl olur adaşım ben cuma sabahı bildirimimi yapmıştım hatta 300 gr fazlam vardı o zaman
Şu anda yine şükür aynı çıktım yani 117 kg düzonada şükürler olsun
verirsin cnm hiç merak etme emzirenlerde daha kolay oluyormuş çaylara gelince rezene içebilirsin hazmı kolaylaştırıcı ,bebeklerin sancısınıda kesiyor hemde süt arttırıcı, bi kaç tane daha vardı da şuan hatırlayamadım tatlım bulursam yazarım birde içersen eğer günde 1 fincan içersin.maşallah cnm çok iyi vermişin ayda 6 kilo ah bende bi versem
emzirme olduğu için bitki çayı içemiyorum sporla desteklyom şimdilik ama pes etmicem
inş. kuzum çokkkk tşk ederm umarım güzel geçer olsa da bitse artıkmerak etme elma şekeri bence engüzel elb. bulur ve giyersin.zaten başröl sende olduğu için 1-0 öndesin.
dene dene hazır sana zaman açılmışkengünaydııııııın kızlar. şükür geçmişi bitirdim. dila hazır uyurkene şu trambolin işini denesemmi diye düşünüyorum
adam yapamazsın diyorken haklıymış tam niyetlendim dila uyandı. neyse yinede yapacam dedim anam ne ağlama on beş dk yaptım ama zannedersin iki saat uğraştım. sıpa illa bende gelecem diyor. eline meline basacam diye ödüm koptu ya. neyse yine de terlemeyi başardım. ayrıca yapamamak diye bişe yok benim için çocuk engeli diye bişe vardene dene hazır sana zaman açılmışken
allah yardımcın olsun umarım bu sınamadan da kazasız belasız kurtulursunBirazdan hazırlanmaya başlıyacağım doğum gününe gitmek için
Normalde eşimin yengesi öyle doğum günlerine falan karşı olan biriydi ama iş torun olunca ilk doğum günü diye kendi heveslenmiş bizim evde yapalım diye
Hesapta eşimle gideriz diyordum ama oda sağ olsun bugün araba pazarına gitmeye niyetlenmiş belki arabaya müşteri çıkar diyeneyse kızçelerimi alır öyle giderim.
Hatta çakma eltimide evinden geçerken alacağım hava soğuk kuzu üşümesin
Benim yaptığım arpa şehriye salatasından yapıyormuş ( yıldız şehriye kullanacakmış görüntü değişik olsun diye )
Bakalım nelerle sınanacağım bugün
zorlu bir sınav olacak canım senin için ama başarıp geleceğini biliyorummm benBirazdan hazırlanmaya başlıyacağım doğum gününe gitmek için
Normalde eşimin yengesi öyle doğum günlerine falan karşı olan biriydi ama iş torun olunca ilk doğum günü diye kendi heveslenmiş bizim evde yapalım diye
Hesapta eşimle gideriz diyordum ama oda sağ olsun bugün araba pazarına gitmeye niyetlenmiş belki arabaya müşteri çıkar diyeneyse kızçelerimi alır öyle giderim.
Hatta çakma eltimide evinden geçerken alacağım hava soğuk kuzu üşümesin
Benim yaptığım arpa şehriye salatasından yapıyormuş ( yıldız şehriye kullanacakmış görüntü değişik olsun diye )
Bakalım nelerle sınanacağım bugün
ohh sefan olsunnn başarmışsın ya ona bakk :)) kızında şimdiden senin yolunda ilerliyor desene spor aşığı olacak sayende :)adam yapamazsın diyorken haklıymış tam niyetlendim dila uyandı. neyse yinede yapacam dedim anam ne ağlama on beş dk yaptım ama zannedersin iki saat uğraştım. sıpa illa bende gelecem diyor. eline meline basacam diye ödüm koptu ya. neyse yine de terlemeyi başardım. ayrıca yapamamak diye bişe yok benim için çocuk engeli diye bişe var
allah yardımcın olsun umarım bu sınamadan da kazasız belasız kurtulursun
kendi güzel gönlü güzel arkadaşım yoldaşım benimmmm o kadar değerli bir insansın kiii iyiki tanımışım seni sizi ...
helal sanaa cecoooSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Geçmişi okuyup hemen damladım
Maşallah baya bir kaynatmışsınız
Benimde bugün günüm çok güzel geçti şükür hasarsız atlattım
Ben günden değil artık gün benden korksun
Tabiki her zamanki gibi ben mutfağa en son bir daldım işim bitmeden de çıkmadımhatta eşimin halası fırça attı kız bir kayıp oldun anında mutfağı yalamış yutmuşsun diye
Hazır koyu sohbete dalmışlardı biz gidince dinlensin diye tepsilere kadar halletim
Bu arada eşimde bu seferki akraba gününe dahil olduyani karı koca cift para ödeyeceğiz kişi başı 75 liradan den 150 lira 15 günde bir vereceğiz ve toplanan para 1125 lira tabi biz çift girince bir kaç ay arayla alacağız iki kere aynı miktarı 16 kişi
İstesekte biriktiremiyoruz bari o bahaneyle elimize ufakta olsa toplu para geçerde bir açığımızı tıkarız
Tamam kabul topiğin en ağır topları olabiliriz ama unutma bizimde içimizde bir afet ortaya çıkmayı bekliyor ve inanıyorum artık bizde hedefimize ulaşıcağız ve bir daha o ağır top statüsüne asla geri dönmeyeceğiz
Sende kendini şartlandır artık şekerim biz zayıflayacağızzzzzzzzzz başka seçenek yok
Hatta ben her gece yattığımda göbişimi bir yokluyorum ve inan gün geçtikçe dahada yumuşuyordemekki birşeyler yolunda gidiyor ve eninde sonunda karşılığınıda çok çok güzel olarak alacağız
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada Rabbim minik prensesinizi analı babalı büyütsün....Aminnnnnnnn
Yedim Şekerim yedimve çok şükür şu anda kuş gibi hafif hissediyorum kendimi
Nescafem bitmiş suya abanıyorum şu anda
Yeşil çayım falan varda nasıl birşeyse ne zaman yeşil çay içsem tartıda artı görüyorumbelki gündüz fazla kaçırıyorum ondandır ama ne bileyim ben yeşil çaya bağlamıştım her defasında
Olmadı form çaylarından var bir tane ondan yapıp içeyimde nasılsa bir saat sonra tumba yatak yapacağım
iyi geceler hepinize iyi sohbetler bugün bildirim göremedimmm yarın unutmayın şekerler yarın yatılı misafirim gelecek liste geç kalabilir
şekerimmçok geçmiş olsunn canım benimm iyileştimi oğluşumuz maşallah yaa sen anlattın ben yoruldumm her yere yetebilmek çok zor olsada başarmak çok güzel cnm benim o kadar şeyi yapabilmişken 3 4 kilonumu veremeyeceksin hertürlü yaparsın sen onuu
sevgi pötürcüğüm iyilik meleğimmm gözlerim seni arıyordu benimdee hoş geldinnnn inş gülüm inş. dediğiniz gibi olur
iyi pazarlar kızlarr
maşallah epey geçmiş birikmiş,keyifli bir şekilde geçmişi yaptım,işallah kocamda gelmeden yazarsam deymeyin keyfime..
bu sabah itibriyle karataya niyetlendim,bakalım ne kadar başarılı olucam,ben b-ne zaman karataya niyetlensem illaki çok güzel tandır ekmeği yada çok güzel böreklerle imtihan oluyorum.
sabah geç kahvaltı yaptık,dedim ya ille bişey çıkar diye,komşumuzun bahçesinden taptaze mısır geldi,gelde yeme şimdi.
kendi bahçemizden kurtlu elma ve armutlar,,hatta kahvaltıdan sonra yedim biraz armut eşim ısrar edince..işalah başarılı olurum karatayda..
canım benim , bende iyiki gelmişim buraya iyiki tanıdım sizleri çokkk seviyorum hepinizii
helal sanaa cecooo
ben senin bu işi başaracağına canı gönülden inanıyorum..
ve inanki senin verdiğin kilolar benide cesaretlendiriyor ve çok sevindiriyor..inanıyorum içindeeki afet yaza kadar çıkmış olacak ortaya..
canım meleğimmm
sen bizim için uğraşıp duruyorsun varsın geç çıkıvarsin liste.elllerine sağlık şimdiden..
şekerimm
banunun yeri bambaşka gerçekden bu topikde,tabii herkesin yeri apayrı o ayrı mesele ama ,hepimize tek tek yetişir banucum..
yalnızzzz :) sende eskinden çok güzel yorumlar yapardın menülere,şimdi pek göremiyorum gelin hanımm
[QUOiyorumTE="ayyuzlum0211, post: 37274132, member: 338162"]adam yapamazsın diyorken haklıymış tam niyetlendim dila uyandı. neyse yinede yapacam dedim anam ne ağlama on beş dk yaptım ama zannedersin iki saat uğraştım. sıpa illa bende gelecem diyor. eline meline basacam diye ödüm koptu ya. neyse yine de terlemeyi başardım. ayrıca yapamamak diye bişe yok benim için çocuk engeli diye bişe var
hepsi spor manyagi oldular zaten kac senedir. annemde vakti zamaninda yanimda boyle cabalara girseydi keske. ama kafinda gr yag yoktu onceden kiz kardesime hamileyfi doguracakti 57 kiloyduzorlu bir sınav olacak canım senin için ama başarıp geleceğini biliyorummm ben
ohh sefan olsunnn başarmışsın ya ona bakk :)) kızında şimdiden senin yolunda ilerliyor desene spor aşığı olacak sayende :)
iyi pazarlar kızlarr
maşallah epey geçmiş birikmiş,keyifli bir şekilde geçmişi yaptım,işallah kocamda gelmeden yazarsam deymeyin keyfime..
bu sabah itibriyle karataya niyetlendim,bakalım ne kadar başarılı olucam,ben b-ne zaman karataya niyetlensem illaki çok güzel tandır ekmeği yada çok güzel böreklerle imtihan oluyorum.
sabah geç kahvaltı yaptık,dedim ya ille bişey çıkar diye,komşumuzun bahçesinden taptaze mısır geldi,gelde yeme şimdi.
kendi bahçemizden kurtlu elma ve armutlar,,hatta kahvaltıdan sonra yedim biraz armut eşim ısrar edince..işalah başarılı olurum karatayda..
canım benim , bende iyiki gelmişim buraya iyiki tanıdım sizleri çokkk seviyorum hepinizii
helal sanaa cecooo
ben senin bu işi başaracağına canı gönülden inanıyorum..
ve inanki senin verdiğin kilolar benide cesaretlendiriyor ve çok sevindiriyor..inanıyorum içindeeki afet yaza kadar çıkmış olacak ortaya..
canım meleğimmm
sen bizim için uğraşıp duruyorsun varsın geç çıkıvarsin liste.elllerine sağlık şimdiden..
şekerimm
banunun yeri bambaşka gerçekden bu topikde,tabii herkesin yeri apayrı o ayrı mesele ama ,hepimize tek tek yetişir banucum..
yalnızzzz :) sende eskinden çok güzel yorumlar yapardın menülere,şimdi pek göremiyorum gelin hanımm
[QUOiyorumTE="ayyuzlum0211, post: 37274132, member: 338162"]adam yapamazsın diyorken haklıymış tam niyetlendim dila uyandı. neyse yinede yapacam dedim anam ne ağlama on beş dk yaptım ama zannedersin iki saat uğraştım. sıpa illa bende gelecem diyor. eline meline basacam diye ödüm koptu ya. neyse yine de terlemeyi başardım. ayrıca yapamamak diye bişe yok benim için çocuk engeli diye bişe var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?