80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah cnm çok iyi vermişin ayda 6 kilo ah bende bi versem
emzirme olduğu için bitki çayı içemiyorum sporla desteklyom şimdilik ama pes etmicem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese iyi Pazarlar

Bugün nasıl alıştıysam erken kalkmaya sabah 6da daha çalar saatim çalışmadan kalktım
Bir güzel kahvaltımı yaptım tek başına ( evdeki hımbıllar uyuyor doğal olarak )

Anam bu ara iyice gezenti oldum Bugün ne güzel evde keyif yaparım diye düşünüyordum ama dün benim çakma elti bugün için kızının 1.ci doğum günü kutlamasına çağırdı
Pasta siparişini bile vermiş günler öncesinden ( tabi ben o pastadan asla yemeyi düşünmüyorum )
Eşimin Amcasının evinde gündüz kadın kadına olucakmış eminim yengeside hamur işi falan yapar ama kesin kararlıyım bugünüde hasarsız atlatacağım
Artık akşam yemeği yiyip yemeyeceğım orada yiyeceğim sağlıklı olan bir şey olup olmadığına bağlı olucak

Birazda ben kendimden bahsedeyim
Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cimcimenin Annesiyim, istanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım
52 kgla evlenen ben maalesef hormon bozukluğu, depresyon, sağlıksız beslenme ve hareketsizlik yüzünden 124.5 kg ya kadar çıktım 15 sene içinde
Tabi hamileliklerimde aldığım kilolarda işin tuzu biberi
Daha önceleri bir 120 kgdan 96ya kadar düşmüştüm ama sonra yine sapıtınca ( hemen manken olduğum havalarına girince ) verdiğim kiloların hepsini geri aldım ve tavan yapmış olarak 124.5 kgyu görmüştüm
Daha evvel yaptığım diyetler hep sağlıksızdı ama artık şükür hayat felsefem sağlıklı beslenmeden yana Bende karatay yapanlardanım günde 2 öğün besleniyorum
8 hafta oldu başlayalı ve toplam 7.5 kg gitti şükürler olsun üstelik spor yapmadığım halde yani yapmış olsaydım eminim daha fazla giderdi ama bunada şükür

merhabalar arkadaşlar.
misafirim var.düzceden yeğenim geldi.
burda dişlerini yaptırıyor.
o yüzden gelemedim.bu hafta biter sanırım.
bu arada diyet diye birşeyde kalmadı ama toparlıycam inşallah.
yine artılardayım maalesef.
3gündür tartılıyorum hergün farklı çıkıyor kilom.
ama bugünkünü yazıcam artık.
kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-79.9
buhafta-80.4
gelen +500 gr.
hepinizi çoook

eşinin de aklı sendedir bitanemm mutlaka arar müsait olsa
Geçte olsa arazi canim çok şükür abisinin yanindaymis
amanda aman koncasını özlemiş iç sıkıntımızın sebebi belli oldu ilk fırsatta arar o gülümm fırsatını yakalayamamıştır
Aliskin değilim canim belkide ondan isteyen her firsatta faceden yazisiriz eve geldimi sık sık arar ondan dun tuhaf oldum herhalde
Anaaa nasıl olur adaşım ben cuma sabahı bildirimimi yapmıştım hatta 300 gr fazlam vardı o zaman
Şu anda yine şükür aynı çıktım yani 117 kg düz onada şükürler olsun
harikasin canm hadi gözün aydin az kalesi 2 li rakamalar insallah

maşallah cnm çok iyi vermişin ayda 6 kilo ah bende bi versem
emzirme olduğu için bitki çayı içemiyorum sporla desteklyom şimdilik ama pes etmicem
verirsin cnm hiç merak etme emzirenlerde daha kolay oluyormuş çaylara gelince rezene içebilirsin hazmı kolaylaştırıcı ,bebeklerin sancısınıda kesiyor hemde süt arttırıcı, bi kaç tane daha vardı da şuan hatırlayamadım tatlım bulursam yazarım birde içersen eğer günde 1 fincan içersin.

merak etme elma şekeri bence engüzel elb. bulur ve giyersin.zaten başröl sende olduğu için 1-0 öndesin.
inş. kuzum çokkkk tşk ederm umarım güzel geçer olsa da bitse artık

Birazdan hazırlanmaya başlıyacağım doğum gününe gitmek için

Normalde eşimin yengesi öyle doğum günlerine falan karşı olan biriydi ama iş torun olunca ilk doğum günü diye kendi heveslenmiş bizim evde yapalım diye
Hesapta eşimle gideriz diyordum ama oda sağ olsun bugün araba pazarına gitmeye niyetlenmiş belki arabaya müşteri çıkar diye neyse kızçelerimi alır öyle giderim.
Hatta çakma eltimide evinden geçerken alacağım hava soğuk kuzu üşümesin

Benim yaptığım arpa şehriye salatasından yapıyormuş ( yıldız şehriye kullanacakmış görüntü değişik olsun diye )
Bakalım nelerle sınanacağım bugün

dene dene hazır sana zaman açılmışken
adam yapamazsın diyorken haklıymış tam niyetlendim dila uyandı. neyse yinede yapacam dedim anam ne ağlama on beş dk yaptım ama zannedersin iki saat uğraştım. sıpa illa bende gelecem diyor. eline meline basacam diye ödüm koptu ya. neyse yine de terlemeyi başardım. ayrıca yapamamak diye bişe yok benim için çocuk engeli diye bişe var
allah yardımcın olsun umarım bu sınamadan da kazasız belasız kurtulursun

zorlu bir sınav olacak canım senin için ama başarıp geleceğini biliyorummm ben

ohh sefan olsunnn başarmışsın ya ona bakk :)) kızında şimdiden senin yolunda ilerliyor desene spor aşığı olacak sayende :)

iyi pazarlar kızlarr
maşallah epey geçmiş birikmiş,keyifli bir şekilde geçmişi yaptım,işallah kocamda gelmeden yazarsam deymeyin keyfime..
bu sabah itibriyle karataya niyetlendim,bakalım ne kadar başarılı olucam,ben b-ne zaman karataya niyetlensem illaki çok güzel tandır ekmeği yada çok güzel böreklerle imtihan oluyorum.
sabah geç kahvaltı yaptık,dedim ya ille bişey çıkar diye,komşumuzun bahçesinden taptaze mısır geldi,gelde yeme şimdi.
kendi bahçemizden kurtlu elma ve armutlar,,hatta kahvaltıdan sonra yedim biraz armut eşim ısrar edince..işalah başarılı olurum karatayda..

kendi güzel gönlü güzel arkadaşım yoldaşım benimmmm o kadar değerli bir insansın kiii iyiki tanımışım seni sizi ...
canım benim , bende iyiki gelmişim buraya iyiki tanıdım sizleri çokkk seviyorum hepinizii

helal sanaa cecooo

ben senin bu işi başaracağına canı gönülden inanıyorum..
ve inanki senin verdiğin kilolar benide cesaretlendiriyor ve çok sevindiriyor..inanıyorum içindeeki afet yaza kadar çıkmış olacak ortaya..
  1. sonundaoldu
  2. elmaSekeri23
  3. ceco34
  4. beyazcan
iyi geceler hepinize iyi sohbetler bugün bildirim göremedimmm yarın unutmayın şekerler yarın yatılı misafirim gelecek liste geç kalabilir

canım meleğimmm
sen bizim için uğraşıp duruyorsun varsın geç çıkıvarsin liste.elllerine sağlık şimdiden..

şekerimm
banunun yeri bambaşka gerçekden bu topikde,tabii herkesin yeri apayrı o ayrı mesele ama ,hepimize tek tek yetişir banucum..
yalnızzzz :) sende eskinden çok güzel yorumlar yapardın menülere,şimdi pek göremiyorum gelin hanımm
[QUOiyorumTE="ayyuzlum0211, post: 37274132, member: 338162"]adam yapamazsın diyorken haklıymış tam niyetlendim dila uyandı. neyse yinede yapacam dedim anam ne ağlama on beş dk yaptım ama zannedersin iki saat uğraştım. sıpa illa bende gelecem diyor. eline meline basacam diye ödüm koptu ya. neyse yine de terlemeyi başardım. ayrıca yapamamak diye bişe yok benim için çocuk engeli diye bişe var

allah yardımcın olsun umarım bu sınamadan da kazasız belasız kurtulursun[/QUOTE]

yerim ben o çocuk engelini,çok tatlı olmuş dila
sanırım oda spor yarmak istiyor seninle annesi,ama annesindeki azim kimsedeyok.senin elinden kurtulmaz bunu hepimiz biliyoruz gülay

sanırım oda spor yarmak istiyor seninle annesi,ama annesindeki azim kimsedeyok.senin elinden kurtulmaz bunu hepimiz biliyoruz gülay[/QUOTE]

KIZLARR SANIRIM BENİMDE DİLEK SAATİME DENK GELDİ.
DÜN dondurucudan mısır çıkarmıştım ,çocuklar yesin diye..işirdikden sonrada keşke mısır olsada biraz daha koysaydım dondurucuya ,ama şimdi yoktur diye düşünmüştüm.
bu gün 1 kocaa çuval mısır geldi..

anamm keşke başka başka bişey isteseymişim,1 çuval mısırı ben napıcam..dondurucuda almaz o kadar mısırı,kurutsam iyi olurmuki acaba,eskiden hep kuruturlardı..

annemler yakın olsa birazını onlara verirdim,yada sizlere..

hepsi spor manyagi oldular zaten kac senedir. annemde vakti zamaninda yanimda boyle cabalara girseydi keske. ama kafinda gr yag yoktu onceden kiz kardesime hamileyfi doguracakti 57 kiloydu

sanırım oda spor yarmak istiyor seninle annesi,ama annesindeki azim kimsedeyok.senin elinden kurtulmaz bunu hepimiz biliyoruz gülay[/QUOTE]

menü bildirimimi yapayım
sabah: 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 2 dlm peynir
akşam: 2 parça tavuk ızgara, 1 kase çorba, salata, 1 bardak ayran,3 4 çatal kısır

bugün yine dışarlardaydım kelbise filan bakıyordum o yüzden aralarda bişey yiyemedim bitki çayımıda içemedim ipimide atlayamadım :) ipi daha geç vakitte atlarım, şimdi bitki çayımı içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…