80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür gelebildim topiğe deminden beri bazı sayfalar açıldı ama buraya girememiştim :) şimdide beğeni ve alıntı yapamıyorum ama sanırım nette bir sorun var birazdan kendiliğinden düzelir olmadı aç kapa yaparım modemi

Evet kızlarrrrrrrrrrr hemen kocaman bir alkış istiyorum :))))))

Doğum gününe gittim öğlende ve çakma eltim bir sürü şey hazırlamış
Börek
zeytinli poğça
kurabiye
Pasta ( hazırdı tabiki )
Yıldız şehriye salatası

Ve bütün bu yapılanlardan ben sadece salatadan 1 kase yedim
Hatta eşimin halası kız bir kereden birşey olmaz dün günde de yemedin nasılsa diye çok ısrar ettiği halde pastanın ucundan da olsa tatmadım şükür :))))
Hiçte canım istemedi
Hatta benim ufaklığın tabağında pasta kaldı ki normalde aman çöpe gitmesin diye yerdim onu ama bu kez kesinlikle çöpe gitmesini göze aldım yinede yemedim

Hatta salatayıda 4 gibi yediğim için ( sonuçta şehriye normalde yememem gerekirdi ama en masum olan oydu ) akşam yemeği yemedim onun yerine kocaman bir bardak ayran içtim

Annason aramıza hoşgeldin sende
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız ....Aminnnnnn

aşür ne ki tatlımı tuzlumu inş. tartıda gösterir cnm yarın göstermezse öbürgün gösterecek kaçarı yok hiç k.bakmasın kilolar :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanır sende aramıza dönersin
Senin adına çok sevindim o 2 kg da olsa inanılmaz motive eder insanı İnşallah çok daha fazla eksi görürsün canım

süper inşallah dtoksun karşılığını tartıda da alırsın
Benimde çok şükür iki gün üst üste sınandığım halde süper gidiyor
Okadar çok önüme hamur işleri geldi ki inanamazsın ama şükür irademe sahip çıktım ve hiç birini yemedim hatta canım dahi istemedi
Şükürler olsun ki demekki beynimde artık sağlıklı beslenmeye alıştı

yerim ben o çocuk engelini,çok tatlı olmuş dila
sanırım oda spor yarmak istiyor seninle annesi,ama annesindeki azim kimsedeyok.senin elinden kurtulmaz bunu hepimiz biliyoruz gülay[/QUOTE]

gülüm 1. si o zaman bayağı yol kat etmişdim tecrübeliydim bilgilerimi herkese ulaştırmak istiyordum şimdi doğruyu yanlışı ayırt ederken bi durup düşünüyorum, 2. si de sanırım eleştirirken üslubum sert oluyor :))) kimseyi kırmamak adına artık susuyorum, mısıra bayılırım benn ama tek buluş yöntemimiz bim konserve önceden haftada bir alırdım mutlaka ama şimdi ayda 1 alırım azcık haşlayıp üstüne ketçap nar ekşisi offffff çok güzel oluyo çakma bardakda mısır :)

iyi geceler kızlarr

benim koca ters ters baksada ben illade buraya geldim..
şu mısırın gelmesi hiçç iyi olmadı,resmen koskoca 1 çuval,yerinden kaldıramadım çuvalı.

evdeki baklavalarıda kv lere gönderdim ,tabii şerbetsiz olanlar evde kaldı,misafir falan gelirse lazım olur..

bu gün tam uyamadım karataya yarına işallah daha iyi olur,bu arada marketten yumurta amlayı unttuğumu hatırladım,yumurtasızda karatay olmaz..

canim vok sevindim karataya niyetlenmene. bak ayni gun yeniden badlafik ikimizdr bakalim napacaz. varmisin yarisa. bu arada misira bayilirim bu sene karatay icin yiyemedim doyasiya
yarışmıı ,hemde senleee .

yokkk senle yarışamam ben gülümmm.şimdiden beyaz bayrağı çekerim valla..ama bellide olmaz bu kadar kilo almışken bekli güzel kilo verebilirim.
selam kızlar bende grubunuza gırebılır mıyım ?

hoşgeldin aramızaa.

seni ayakta alkışlıyorum cecomm..

ben eminim bu azimle çok yakında istediğin kiloya iniceksin..

ben yarın 5 kilo diyeti yapacam şöyle hızlı bir 3-4 kilo vereyim ki bu beni motive edecek ve ben kiloları teker teker vercem.artık yemek yediğimde mutsuz oluyorum öyle pskoloji çökmüş yani

kızlar ben yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlayacam her gün gelişmeleri yazarım tabi ilginizi çekerse .kafanızı şişrmek istemem yani
yapma canımmm beni dinle kendine onu yapmaaa bugün detoks amaçlı elma diyeti yapmışsın zaten inan ben onu 2 kere filan yaptım hiç etkisi yok gidiyormuş gibi görünsede 2 gün sonra anında geliyor buda motiveni bitirecek seni pes ettirecek birşey bir kaç gün dur elmanın etkisi gitsin üst üste yapacağın bir hata olur bu acelen yok nasılsa bak ben kıyafet bulamadığım halde düşünmüyorum onu

ben yarın 5 kilo diyeti yapacam şöyle hızlı bir 3-4 kilo vereyim ki bu beni motive edecek ve ben kiloları teker teker vercem.artık yemek yediğimde mutsuz oluyorum öyle pskoloji çökmüş yani
1 hafta dur haftaya ayran detoksu yap canım 2 günlük, detoks üstüne detoks tavsiye etmem ne kadar doğru bilmiyorum ama 5 günde 5 kilodan daha iyidir onu biliyorum

şekerim senin yorumların hiçde sert gelmemiştir bana,ama tabii o zaman karatayla tanışık değildik,ve ara öğünlü diyet üzeinden yorumluyorduk menüleri.şimdi çok çeşit var ve haklısın neyi doğru neyi yalnış biliyoruz kafalar karıştı.

keşke yakın olsakda şu mısırları yesek beraber..artık dağıtıcam bi kısmını yoksa bozulur o kadar mısır kim yiycek bizde.

Son düzenleme:
menüm
sabah.2 hşmş yumurta..domates.7 zeytin maydanoz,biraz kayısı çekirdeği.armut..

malesef ara yaptım elma.

akşam.2,3 kşk şehriye çorbası,3 etli biber dolma,salata..

midem çok kötü oldu ,6 .30 da yedik yemeği ve hazmedemedim malesef.çokmu yedim ne..

seni ayakta alkışlıyorum cecomm..

ben eminim bu azimle çok yakında istediğin kiloya iniceksin..

İnşallah canım inşallah....Ağzından bal damlıyor resmen
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar verip yaza kadar bomba gibi olacağız

Bugünden sonra artık bir sonraki güne kadar tehlike görünmüyor ortada ki o zamana kadar güzel bir rakamda görürsem şu 2 haftada eminim aynı kararlılıkla devam ederim

kızlar ben yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlayacam her gün gelişmeleri yazarım tabi ilginizi çekerse .kafanızı şişrmek istemem yani

Canım bende Elmaşekeri gibi biraz ara vermeni tavsiye ederim
Çok sık detoks metabolizmayı daha çok bozar Bencede ayran detoksu iki günlük çok daha etkili üstelik onda sırf yağlardan gidiyormuş ( nette öyle yazıyordu ) üstelik onda bile verilmesi gereken kilo fazlaysa ayda iki kere yapılabilir diyor
Yine sen bilirsin ama ben 5 günde 5 kilo olayınıda denemiştim geçmişte ( anam hani kuş pisliği ye zayıflarsın deselerdi o dönem onu bile yapacak kıvamdaydım ) 3 kg falan gitti sanırım ama inan iki gün sonra fazlası geri geldi maalesef yoksa emin ol ben onu bir kaç kere peş peşe yapıp kilolardan kurtulmuş olurdum

kızlar şu anda özel bir liste uyguluyormusunuz yoksa kontröllü yemek mi

Ben karatay beslenmesini uyguluyorum ve inan hiç acıkmadan, tatlı krizi yaşamadan çok çok rahat besleniyorum Sabahları hem geç kalkan hemde 2 saat sersem gibi ortada dolanan ben artık sabahın 6sında çok dinç bir şekilde uyanıyorum gecede 11 en geç 11 buçukta yatıyorum ve inan hem çabucak uyuyorum hemde uykumu almış olarak uyanıyorum
Eskinden az aç kalınca eli ayağı titreyip resmen barut gibi olan ben artık pammıh gibiyim
Eşim bile diyor aşkım valla yaradı bu karatay sana diye tabi zararlı her şeyden uzak durduğumuzdan evin bütçeside aksine iyi yönde etkilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…