80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah arkadaşım inşallah veririm evet emzirmede daha kolay ama kızım bu aralar emmiyo bırakıcakmı ne anlamadım
ilk ay hep emdi ne mama ne su hiçbişey vermedik şimdi emmicem diye diretiyo bi kaç gündür sağıp veriyom
sütümde azaldı gibi ((((

allah bağışlasın cnm evlatlarını
demek yapı olarak çok çabuk kilo alıyosun ama önmli olan vermek tabi devam et arkadaşım devam et
bnde arkandayım bende çok inat ettim gidicek bu kilolar
sende çok iyi vermişin cnm
bnde en kısa zmnda kendimi kısaca tanıtıcam anca bu kadar giriyom kızım çok yaramaz oldu birded huy değiştirdik yawwww eskiden ne usluyduk

slm kizlar menu yazayim bari bu gun de kendimi daha da frenlemis olurum.
sabah: 1 dilim yumurtali ekmek, 2 haslanmis yumurta, 1 salatalik, zeytin, peynir
ara: 1 fincan turk kahvesi
aksam: 1 kase paca corbasi etsiz, 1 tabak bulgur pilavi, salata
15 dk trambolin yaptim spor olarak da

[QUOTEaSekeri23, post: 37271422, member: 346888"]kesinlikle yazmalısın canım ben çok sık girerimm oraya sıkıldıkça okurum swetiminkinide 5 6 kere okumuşumdur bi kaç tane beni öyle gaza getiren yazı var seninkinide okumak isterim[/QUOTE]
Sizin icin yazcam sözama hedefe ulasayim oyle

Kızlar bana müsaade

Benim uyku saatim geldi
Küçük cimcimemde nasıl alıştıysa biraz evvel kendi yatağına gidip yatmış
Birde sabah benim peşimden hemen kalkmasa süper olurdu ama şükür bana pek eziyeti yok çizgi film izliyor sessizce

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İyiki varsınız güzel yürekli insanlar
Sayenizde kendimi düzene soktum ve çok güzel kilolar vereceğime adım gibi eminim artık

Bu arada karar verdim bu hafta hiç tartıya çıkmayacağım cumaya kadar
Banada süpriz olsun bu haftaki sonuç
Aynı düzende gidersem eksi göreceğime eminim ama ne kadar olduğunu bende o gün görmek istiyorum

Neyse Allaha emanet olun

Canım çok sağ olun gerçekten buranın desteğini daima hissediyorum ve daha bir azimle devam ediyorum

Çocuklar her hastalığında huy değiştirir ( diş çıkarırken özellikle )
Benim büyük kız bile hala bir hastalansın huyu değişiyor bir hastalandığında huysuzlaşıyorsa bir sonrakinde kediye dönüyor hatta geçen gün dedim kız bir daha hastalanınca kedi moduna dönersin kesin ama sonra bir daha huy değiştirme diye nasıl gülüyor anne yaa alemsin diye
Ufaklık şükür her daim kedi modunda günde 50 kere en az durduk yere seni seviyorum Anneciğim der birde aklına estikçe beni öper sonrada Anneciğim öpüşmek çok güzel dimi der Ablasına Büyüdüğünde de öpüşmek çok güzel desinde babası bacaklarını kırsın diyorumda nasıl gülüyor anlamadığı halde küçük cimcime

Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden/Gelen+[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. [/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]65,6[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%1,50[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%1,22[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 100 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]evrim1478[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]87(2 hafta önce)[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%1,15(2,30/2)[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. [/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]13,2[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]arada yürüme+plates+leslii+mekik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]64,4(2 hafta önce)[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,31(0,62/2)[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,9(2 hafta önce)[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]26,8[/TD]
[TD]%0,22(0,45/2)[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79(3 ay önce)[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+3[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%+0,32(+3,80/12)[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. [/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]117[/TD]
[TD]117,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]7,1[/TD]
[TD]%+0,34[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]3 gün x 100 kere ip atlama,
2 x 20 saniye Wall Sit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]80,6(2 hafta önce)[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]21,9[/TD]
[TD]%+0,43(0,87/2)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,6(4 hafta önce)[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]+1,9[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]%+0,60(+2,39/4)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]%+0,63[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][/tr][TR]

esinturgay -siderolites- kakule 71- opscool-pofudukk-elanurm-xyzxyz-ozggeumudum

nerdesiniz şekerler

hatam varsa affola şekerler[/TR][/tr]
[TR][TR][/tr][/tr]
[TR][TR][/tr][/tr]​
[TR][TR][/tr][/tr]

Ah beyazcanim o misirlari nasil istedi canim.pazardan 1 kere aldim busene sekerli igrenc dogal lezzetli misir ilactir vallahi.bence kurutabilirsen kurut ziyan olmasinlar.kayinvalidemler hepkuruturlar sonrada misirunu yaptiriyolar

Sen v
aSen varya supersin.sirf bizim icin listeyide yapmisin okadar misafir ve yorgunluga ragmen ellerine saglik.

Dunki ]Menüm
Sabah 2 yumurta peynir zeytin salatalik ceviz karnabahar brokoli çiğ olarak 1 mandalina
Öğlen 2 bardak ayran
Aksam yeşil mercimekli kapuska koca bitabak salata 2 kepçe mercimek corbasi az uzum
3 bardak Yeşilçay 1 bardak biberiye
3 litre su
100 mekik
30 dk yuruyus
Bugunki Menüm
Sabah geç yaptik malum pazar menemen accik ekmekzeytin peynir salatalik brokoli
Öğlen 4 çiğköfte marul 1 mandalina
Aksam tursukavurmasi haslanmis patates
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
3.5 litre su
100 mekik

elma şekeri 5 günde 5 ki,lo diyetini burdaki topikte okudum 2000 sayfa yazılmış.nerdeyse tamamını okudum herkez kilo veriyodu.anlamadım niye beğenmediğini.bu arada ayran detoksunu duymamıştım.sağol.aklımda araştıracam.
bir de ben listede neden yokum yaaaa.beni aranıza aldığınızı sanmıştım (

yaaa peki elma şekeri ceco ve diğer arkadaşlarım bana ayran detoksundan başka ne önerirsiniz.başlangıçta hızlı kilo vermek istiyorum.motive olmak açısından 8 senedir kilo 85-94 arası gidip geliyor bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum sonrasında dikkat ederek vermek istiyorum bende sizin gibi...ama şimdi en azında şöyle 82-83 olyım şeytanın bacağini kırayım yani.o zaman cesaretimi ve özgüvenimi yeniden kazanacağım.
burdaki herkese teşekkür ederim.sağolun kızlar

ellerine sağlık birtanem bekleyebilirdik yormasaydın kendini, ama her zamanki gibi listen harika olmuş
canım yapan çok çünkü yazan k,şi garanti vermiş biz yaptık bi daha da almadık diye ama değil ben bıraktığım günün ertesi günü aldım buda bende hayal kırıklığı yaptı soğuttu verip verip almak daha çok etkiliyor bende senin gibi demiştim birazı gitsin sonra sağlıklı yaparım ama sağlıklıya geçecek fırsat vermiyor ayran detoksu dışında bilmiyorum canım ben 2 hafta önce yaptım 2 günde 1 kg gitti ve geride de gelmedi bünyeye göre 2 kg gidenlerde var tabi yine sen bilirsin özgür iraden biz sadece seni uyarmakla yükümlüyüz kuzum bil istedim

canım yeni gleen arkadaşlarımız düzenli menü bildirimi yapıp yapmıyorlar mı buraya adapte oldularmı onu görmek için listeye 2. hafta giriyoruz bizde geldiğimizde beklemiştik çoğu arkadaşımız bi gün gelip ben geldim di,yor 3 gün sonra ayrılıyor öylede liste çok karışık olur haftaya inş. listedesin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Sabah yine 6da ayaktaydım şükür
Bugün büyük kızımla birlikte kahvaltı ettik
Normalde erkende kalksa hep ben sabah sabah yemek yiyemem diyip dururdu ama geçen gün günde uzun zamandır görüşmediğimiz bir kuzen Yenge süper olmuşsun baya fark var her ne yapıyorsan devam et diyince sanırım ufaktan kıskanmaya başladı
Aslında onada herkes diyor baya fark var diye ama zannedersem biraz korku yaşamaya başladı; Hani anam zayıflarda benden daha zayıf olursa korkusu sanırım
Okadar hızlı veremiyeceğim belli tabiki de çocuk aklıyla büyük ihtimal öyle düşünüyor olabilir çünkü dün gece Anne bende bundan sonra harfiyen karataya uyacağım dedi ( kendi arada babasına uyup bozuyordu ve haftada 2 tatlı birşeyler yiyordu az da olsa ) şimdi bana rağmen biraz geriden geldiği için tam uyacakmış

Bugün biraz temizlik yapmak istiyorum malum adam kaç gündür evdeydi ve bir türlü evde oturmaya bile fırsatım olmadı değil temizlik yapmak
Yarın annemleri yemeğe alacağım bari temizlik faslı bugün aradan çıksında yarın sabahtan yemeği yapar öğleden sonrada eşimin anannesine giderim annemle ( çok istiyordu hasta ziyaretine gitmek onlara )
Kızkardeşimide çağırırım ama hafta içi gelirmi bilmem çocuklar birinci sınıfa başladı ya anam hiç dersleri bitmiyormuş çocuklarda zoraki yapınca çok zor oluyor görüşmek

Canım Ellerine ve emeğine sağlık
Bütün bu yoğunluk içinde yine bizleride araya sıkıştırdın Allah razı olsun
Hakkını helal et
Ben 117yi görmüştüm dün ama olsun ilk bildirimdir geçerli olan haftaya daha güzel bildirim yaparım otomatik

Allah razı olsun canım
Sizler bana çok güzel destek oldunuz ve inan her zaman aklımdan geçen; iyiki kızlar beni vazgeçirmiş kendimi kestirip biçtirmekten en azından şu anda hiç kasmadan kilomu veriyorum ve dilediğim an dilediğimi korkmadan yiyebiliyorum kırk yılın başıda olsa ama ameliyat olsaydım artık hiç birşeyden zevk almadan kuş kadar yerdim ve her an ya ileride sapıtırsam diye endişe ederdim ( sonuçta nereye kadar kuş gibi yiyecek insan )

İnan hep diyorum sizlerin hakkını ödeyemem
Şükürler olsun ki Rabbim bana sizler gibi yüreğide yüzü gibi güzel insanları tanıma şansı verdi ve birlikte çok güzel kilolar veriyoruz

İyiki Beyazcanım beni kolumdan tutup getirmiş buraya

Hepinizi çok ama çoook seviyorum
Rabbim yüreğinizden geçenlerin hepsini misliyle sizlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

Canım tabiki senide listeye alacağız ama sanırım sana söylemeyi unuttuk yeni gelen arkadaşlar ikinci bildirimde listeye dahil oluyorlar Yani bir sonraki hafta inşallah sende o listeye dahil olucaksın
Bende var ayran detoksu yazılı hemen kopyalayıp yapıştırırım buraya merak etme ama inan o çok daha sağlıklı
Bizim beğenmememiz sadece 5 gün boyunca tek tip oluşu yoksa tabiki detoks arada gerekli ama yanılmıyorsam her gün farklı bir şeyden hariç hiç başka birşey sürmüyorsun ağzına o detoksda buda seni biraz yıpratabilir anlamında dedik.
İnan ben yaptım aynısını ve 3.cü günün akşamı resmen ağlama krizine girdim kendimden bıktım artık falan diye ( sonuçta sırf o kilolar yüzünden öyle birşey yapmak zorunda hissetmiştim o dönem kendimi ) Hatta eşim bana temiz bir fırça attı ( ki normalde hayatta ciddi anlamda kolay kolay bağırmaz bana ) ve zorla oturtup adam gibi yemek yedirdi bir daha o oldu üstelik öncesinde de denediğimde 3 kg vermiştim inan bir iki günde geri geldi hepsi

Tabi inşallah sende öyle bir durum olmaz ve kalıcı olarak gider kilolar

Canım ben ayran detoksu hariç tavsiye edebileceğim birşey bilmiyorum ama eminim arkadaşlarda yazar fikirlerini
Birde biz bu kiloları 3 - 5 günde almadık ki o sürede vermeye çalışalım hani sabırla ilerlersen daha güzel sonuç alırsın diye düşünüyorum ama tabi yine sen bilirsin

SEÇİM SENİN HAZIRMISINN?????
Kaçamakmı yapacaksın? Önce otur sakinleş ve düşün!!!
Yaz geliyor eğer kacamak yaparsan.....
1.giydiğin hic birsey yakışmayacak.....
2.fazlaliklarini kapatmak icin ne giyeceğini şaşıracak sonra kendine sinir olacaksın..
3.kiyafet almaya gittiğinde kabinler sana kabir olacak:) kan ter icinde belkide beğenmeden sadece sana oldu diye veya fazlalıklarını kapattı diye gereksiz bir kıyafet alacaksın..
4.yazın sıcağında kilondan dolayı yaptığın küçük hareketlerde bile kan ter icinde kalacaksın..
5.hava sıcak elbise veya şort giydiğinde bacak araların pişicek..
6.herkesin şıkır şıkır giyindigini yerlerde sen,sana baya bol gelen bir kıyafet seçeceksin..
Ve o asla senin istediğin bir kıyafet olmayacak..
7.yemege gittiğinde bazıları tarafından lokmaların sayılacak..
8.belki o an ( daha neresine yiyiyor) diye içte ice geçirenler olucak..
9. 1 porsiyon birsey sipariş vereceksin kendini bilmezsin biri sen onla doyacakmısın diye soracak..
10. Arabaya binerken sen öne otur biz arkaya sığarız diyenler olucak..
Ve bunun gibi bir cok seni yaralayacak şeyle karşılaşacaksın..
DEGER Mi??
Değmez arkadaşım
Sen özelsin,ben özelim ve hersey bizim elimizde ...
Simdi hedefi düşünelim
1. 38 veya 40 beden olmuşsun
2. Istediğin mağazadan istediğin kıyafeti alabileceksin..
3.arabada istediğin yere oturabileceksin..
4.kimse sana şişko diye bakamayacak arkandan konusamiycak..
5. Senin yüzün guzel kilo sana yakışıyor diye kimse sana moral vermeye çalışmayacak..
6.kan ter icinde kalmayacaksın..
7.özel bir gecede kendini harika hissedebilecegin bir elbise giyebileceksin..
8. Herkes senin başarını konusucak bir sürü iltifat ve tebrik alacaksın..
9.seni cekemeyenler ortalarından yarılacak
10. Senin icin Kilo veremez yapamaz dayanamaz diyenlerin ağzına verdigin kilolarla vuracaksın
11.Eşin sana sarıldığında elleri kavuşacak kendini onun kollarında küçücük hissedeceksin
( ben hep dev gibi kalıyordum da )
Kısaca zayıfladığında hersey bambaşka olucak ve sen aynalarla barışacaksın..
Süslenmek zevk vericek.
Kendine güvenin dahada articak..
Herseyyyyy cok cok guzel olucak.

Alıntıdır...

Evettttttttt işte olay budur ve herşeyi çok güzel izah etmiş
Aslında bunları yazıcıdan çıkartıp her gün okumamız lazımki bir an bile olsa aklımızdan çıkmasın

Harika bir paylaşım olmuş canım ellerine sağlık

kızlar günaydın
c.akşam çok eğlendik yediklerimi eritecek kadar kurtlarımı döktüm hemde ne dökme pistten inmedim vallahi
birde pazar günü oğlanın arkadaşının d.günü partisine gittim o yorgunlukla,hatta üstüne gelince koca evi sil süpür
2 halıyı sil yattığımda saat 12 idi. sabah zilin sesini duymamışım öyle beğenmişim yattığım yeri pestil gibi kalktımda saat 7.30 du koştur koştur hazırlanıp 8,05 de evden nasıl çıktım bilmiyorum. ama bütün bunlar yetmezmiş gibi bide üstüne 35dk yürüdüm sabah sabah :) . şimdi kahvemi içiyorum ofisteyim nihayet
2 gündür çok uğrayamadım geçmişte birikmiş az sonra geçmişide okuyup bitireim.

dünki menumu yazmamıştım onuda yazayım
pazar menüm
sabah kefir,çörekotu
kahvaltı 10,30 da : yarım kase kelle paça çorbası+1 yumurta+yeşillik+1 dilim cevizli çörek
ikindi 15.00 da d.gününde: 1 tane un kurabiye+4 kaşık kısır yeşillik domates+4 sigara böreği
akşam: 5 kaşık kalan kellepaça çorbası+yarım kase un tarhanası
spor: akşam genel ev temizliği+çamaşır+2 halı silme saatler süren temizlik spor yerine geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…