80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim gülümmmm evettt benimde hoşuma gitti oldukça gaza getirici bir yazı size yararlı olabiliyorsam ne mutlu bana cecommmm

götüreyim senide cnm gel birdahakine
benim komşum var iranlı kıza gezme deyince benide "apar nesliiii" benide apar der aklıma o geldi şimdi takılırım ona hep hadi nazi aparayım seni şura gidiyoz derim hazır asker hemen tamam der.aparmak kelimesi sayesinde dilime yapıştı :)))) çok sevdim

cnm benim azmin daim olsun bayılıyorum sana maşallah.. hala idolümsün. ip atlamak çok fayda ediyor. birde lastkle yapılan plateslerden yapsan çok işe yarıyor. topla olanı yastıkla bile yapabilirsin :) ben de çok ip atlamıştım. şimdi komşum fena atlarsam baskına gelir kesin :)

cnm tebrik ederim sınavlarını ne güzel veriyorsun maşallah. nilgiün belgündü sanırım dedi ki çöpe gitmesin diye hiç yiyemem. benim midem çöp tenekesi mi?? ne güzel demiş değil mi?? çok iyi yapmışsın bizlerin de midesi çöp tenekesi değil..

yerim ben o çocuk engelini,çok tatlı olmuş dila
sanırım oda spor yarmak istiyor seninle annesi,ama annesindeki azim kimsedeyok.senin elinden kurtulmaz bunu hepimiz biliyoruz gülay

gülüm 1. si o zaman bayağı yol kat etmişdim tecrübeliydim bilgilerimi herkese ulaştırmak istiyordum şimdi doğruyu yanlışı ayırt ederken bi durup düşünüyorum, 2. si de sanırım eleştirirken üslubum sert oluyor :))) kimseyi kırmamak adına artık susuyorum, mısıra bayılırım benn ama tek buluş yöntemimiz bim konserve önceden haftada bir alırdım mutlaka ama şimdi ayda 1 alırım azcık haşlayıp üstüne ketçap nar ekşisi offffff çok güzel oluyo çakma bardakda mısır :)[/QUOTE]

sen her zaman tecrübelisin cnm. ayrıca çok yumuşak eleştiri bizi motive etmeye yetmeyebilir. sert olsun ki yüzümüze çarpsın kilolarımız. aman bişey olmaz diye bişey yok. oluyor valla. dün azıcık kaçırdım sabah +600 gr. oysaki ben bunu 6 günde ancak veriyorum. devam şekerim eleştirilere.

korkma cnm bırakmaz inş. çok zorlamadan ara ara teklif et memeyi. ortam değiştir. ilgisini çekmeye çalış. bırakmaz bence de bırakırsa da dert etme ilk 6 ayı aldı o bağışıklığı güzeldir.
ayrıca ben emzirmeyle hiç kilo veremedim. bana göre değilmiş emzirmeyle gider lafı. hep dikkat ettim emzirirken bile.

cnm ya eline koluna sağlık teşekkürler liste için. ben ev iş bebek derken çok yoğunum o yüzden ancak gördüm. helal et hakkını..

cnm ben hayatım boyunca tombiktim. bu snein hızlı kilo verdiren diyetlerini yaptım ama sonra yemeklere saldırdım resmen. bak 1 ay gayret et düzenli beslenerek kilo ver. nasıl da motive olursun. ama vaktin varsa buraya her yediğini yaz çok motive ediyor. 100 gr gitse gaza gelirsin. hem diyetide bırakmazsın böylelikle. vücuduna yazık öyle çok detoks yapma. bizim kilolarımız 3-5 kilo değil ki hemen detoksla gitsin değil mi?? nerden baksan hedefin 20 kilodur. o yüzden birkaç aya sabret hepsi kökten gitsin..

inan aynı durumdayım bayram+izin yaptım 10 günden sonra evraklara hiç bakasım yok. kolay gelsin cnm sana da..

gunayfin kizlar. ihtiyacim olan seyi buldum. esimin cocuklari okula birakmasi. anam ne guzel mutfagimi topladim sporumu yaptim kahvaltimi yaptim ooooohhhhh degmeyin keyfime.

Ohhh süpersin
Bende sabah erkenden kalkınca mutfağımı toplayıp temizledim, salonu aradan çıkardım birazdan da makineye bir posta çamaşır asarım
Bir aksilik olmzsa sanırım 2 saat sonra komşu ablam kahve içmeye gelir o gidincede artık sil süpür yapıp günü kapatırım

canim bende ayran detoksunu oneriyorum sana. giden hakikaten geri gelmiyor. simdi dusunuyorum yapsammi diye ama totom yemiyor. useniyorum. aslinda herseyim hazir yapiversemmiki. bu hafta ihtiyacim var dogrusu. ha ondan donra da siddetle karatay beslenmesini tavdiye ederim acayip etkili. 12 kilo verdim ama cooook ta kacaman yaptim. kendimi zorlamadan verdim. hos cooook uzun zamanimi aldi ama neyse. benim hatalarum yuzunden oldu

gnydn kızlar..
amma konuşmuşsunuz oku oku bitmek bilmedi.
sohbetiniz bol olsun :)
ben 10 günden sonra işe başladım zor geldim ya hu :) ama iyi oldu işteyken az yiyorum ben :)
evde eşim senin kilon yok ki diye beni kandıra kandıra yedirtiyor. :)
aslında irademi tutabilirim ama demek ki zayıf davranıyorum :)

ellerine saglik dimdiden afiyet olsun. bende birazdan yaparim kahvemi
aslinda filos uyusa da yrmegide aradan cikarsam ne guzel olur. dolma yapmayi planliyorum bugun beceebilirsem tabi

GÜNAYDIN KIZLARRR
yine uykumu alamadım ,geçmiş yapıyımda kızın okul saati gelene kadar az uyuyum dedim ,ama fox tv de KARATAY teyzem var canlı yayında.onu dinliycem uyuyumuycam..
Ah beyazcanim o misirlari nasil istedi canim.pazardan 1 kere aldim busene sekerli igrenc dogal lezzetli misir ilactir vallahi.bence kurutabilirsen kurut ziyan olmasinlar.kayinvalidemler hepkuruturlar sonrada misirunu yaptiriyolar

sanırım kurutucam eylülsıla,zaten napıcam o kadar mısırı ,imkanı yok yenmez..mısır unu yaparlarmı bilmem burda değirmene sormam lazım.

çokkkkkkkkk güzel bir alıntı olmuş şekerim ,tamda bizim yaşadıklarımızı anlatıyor..çok motive edice bir yazıcı .
en çokda 11 .güzel olurdu..dediği gibi kocaların kolları yetmiyor bizi sarmaya..

gunayfin kizlar. ihtiyacim olan seyi buldum. esimin cocuklari okula birakmasi. anam ne guzel mutfagimi topladim sporumu yaptim kahvaltimi yaptim ooooohhhhh degmeyin keyfime.
eşler kurtarıcı benimkide 2 gündür rizede tek başıma kahvaltı çocukların hazırlığı vallahi koşturdum nihayet akşam geliyor eşim kahvaltıya el atar bende hafiflerim

cnm merhaba trambolini az daha anlat yapıyonmu yapıyosan kaç kilo gitti
eğlencelimi ???
merhaba cnm.elbette anlatırım.trambolinin faydalarını paylaşayım önce :
Trambolinin Faydaları:

• Vücudu güçlendirir
  • Dolaşımı hızlandırır
  • Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır
  • Kalbi korur
  • Böbrek üstü bezlerini destekler
  • Tiroid fonksiyonlarını geliştirir
  • Kasları güçlendirir
  • Kemik yoğunluğunu artırır
  • Stresi azaltır
  • Lenf sistemini pompalar
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Yaşlanma belirtilerini yok eder
  • Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir.
bunlar doğru cidden..üzerinde geçridiğiniz 15 dk..40-45 dk lık bir yürüyüşe bedel bir meto çalışması oluyor.
ben kilo verdim.5 kilo kadar.ama hızlı bir şekilde sıkılaştırdığı için ve hızlı toksit atmaya fayda sağladığı için hep daha fazla vermiş gibi gözüküyorum.ancak bol su ile mutlaka desteklenmeli.zira 15 dk dan sonra terleme oranı yükseliyor.
ben günlüğümde faydalarını paylaşacağım istersen okuyabilirsin cnm.

çok teşekkür ediyorum canım :* inşallah duan için sağol :)

bu arada herkese Günaydın tanıştığım fıstıklar var ancak bazılarınızla tanışamadım malesef.26 yaşında evli,finans sorumlu ev iş arası yoğunlukda çoğunuz gibi mekik dokuyan biriyim.evlilikden sonra aldığım kilocuklarımı verip anne olma derdindeyim.inşallah hep beraber aşacağız.buradaki sıcaklığı Allah bozmasın cidden hem bilgileniyoruz hemde motive oluyoruz.
bu arada bu videosunu paylaştığım hatunu youtubedan takip ediyorum.gün gün kilo vermesini paylaştı.bize de motive olsun diye paylaşmak istedim.

herkese hayırlı bir gün dilerim :)

ay kusura bakma canimya ben sana kendimi tanitmadim. ben gulay 32 yasinda ogrenci uc cocuk annesi ve ev hanimiyim. yaklasik sekiz senedir obezim. en cok 96 en az 80 kiloyu gordum bu donemde. kk ile uc yil bu topikle iki yil once tanistim ve bir daha kopamadim. kilo vermede hepimiz destek oluyoruz birbirimize. neden hala bu kilolarda surundugumu sorarsan on bir ay once dogum yaptim. yani verdigimiz uzerine yeniden alip devam ediyorum yolculuguma

estağfurullah canım olur mu öyle şey ben de Yağmur memnun oldum.Allah bağışlasın yavrunu.sağlıkla büyüt inşallah.zamanla herşey bedenen ve ruhen yoluna girdikçe emin ol ki sırası ile verirsin kilolarını.ben doğum yapmadan senin kilona ulaşmışdım canım :)

Oyyy akşam yemeğimide ateşe koydum ( inşallah unutmam geçen gün bamya yapacaktım bir unutmuşum yaktım hepsini )

Yarın inşallah sabahtan sağlık ocağına gidiceğim baktırayım B12 eksikmi bu ara felaket unutkanlığım var geçen gün annem salı günü için birşeyler demişti dün gece kara kara düşündüm neydi salı yapacağımız şey diye meğer hatunu yemeğe davet etmişim neyseki kızkardeşim salı yemeğe demişsin ama ben ancak cuma gelebilirim dedi de sabah jeton düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…