- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
rica ederim gülümmmm evettt benimde hoşuma gitti oldukça gaza getirici bir yazı size yararlı olabiliyorsam ne mutlu bana cecommmm
Evettttttttt işte olay budur ve herşeyi çok güzel izah etmiş
Aslında bunları yazıcıdan çıkartıp her gün okumamız lazımki bir an bile olsa aklımızdan çıkmasın
Harika bir paylaşım olmuş canım ellerine sağlık
götüreyim senide cnm gel birdahakinebenide götürrr benideee çok ihtiyacım varr psikolojim bozuk :) iyi eğlenceler cnm
ayyy sağol bitanemm inş..
doğru diyorsunuz canım yarın sabah başlayayım aklıma yattı benimde, tabikide yaparsın heleki senin gibi spor delisi birineee keşke iddaya girseydin kesin kazanırdın :)
menü bildirimimi yapayım
sabah: 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 2 dlm peynir
akşam: 2 parça tavuk ızgara, 1 kase çorba, salata, 1 bardak ayran,3 4 çatal kısır
bugün yine dışarlardaydım kelbise filan bakıyordum o yüzden aralarda bişey yiyemedim bitki çayımıda içemedim ipimide atlayamadım :) ipi daha geç vakitte atlarım, şimdi bitki çayımı içerim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür gelebildim topiğedeminden beri bazı sayfalar açıldı ama buraya girememiştim :) şimdide beğeni ve alıntı yapamıyorum ama sanırım nette bir sorun var birazdan kendiliğinden düzelir olmadı aç kapa yaparım modemi
Evet kızlarrrrrrrrrrr hemen kocaman bir alkış istiyorum :))))))
Doğum gününe gittim öğlende ve çakma eltim bir sürü şey hazırlamış
Börek
zeytinli poğça
kurabiye
Pasta ( hazırdı tabiki )
Yıldız şehriye salatası
Ve bütün bu yapılanlardan ben sadece salatadan 1 kase yedim
Hatta eşimin halası kız bir kereden birşey olmaz dün günde de yemedin nasılsa diye çok ısrar ettiği halde pastanın ucundan da olsa tatmadım şükür :))))
Hiçte canım istemedi
Hatta benim ufaklığın tabağında pasta kaldı ki normalde aman çöpe gitmesin diye yerdim onu ama bu kez kesinlikle çöpe gitmesini göze aldım yinede yemedim
Hatta salatayıda 4 gibi yediğim için ( sonuçta şehriye normalde yememem gerekirdi ama en masum olan oydu ) akşam yemeği yemedim onun yerine kocaman bir bardak ayran içtim
Annason aramıza hoşgeldin sende
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız ....Aminnnnnn
yerim ben o çocuk engelini,çok tatlı olmuş dila
sanırım oda spor yarmak istiyor seninle annesi,ama annesindeki azim kimsedeyok.senin elinden kurtulmaz bunu hepimiz biliyoruz gülay
inşallah arkadaşım inşallah veririm evet emzirmede daha kolay ama kızım bu aralar emmiyo bırakıcakmı ne anlamadım
ilk ay hep emdi ne mama ne su hiçbişey vermedik şimdi emmicem diye diretiyo bi kaç gündür sağıp veriyom
sütümde azaldı gibi((((
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][TR][/tr][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden/Gelen+[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]65,6[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%1,50[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%1,22[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 100 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]evrim1478[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]87(2 hafta önce)[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%1,15(2,30/2)[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]13,2[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]arada yürüme+plates+leslii+mekik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]64,4(2 hafta önce)[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,31(0,62/2)[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,9(2 hafta önce)[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]26,8[/TD]
[TD]%0,22(0,45/2)[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79(3 ay önce)[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+3[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%+0,32(+3,80/12)[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]117[/TD]
[TD]117,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]7,1[/TD]
[TD]%+0,34[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]3 gün x 100 kere ip atlama,
2 x 20 saniye Wall Sit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]80,6(2 hafta önce)[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]21,9[/TD]
[TD]%+0,43(0,87/2)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,6(4 hafta önce)[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]+1,9[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]%+0,60(+2,39/4)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]%+0,63[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][/tr][TR]
esinturgay -siderolites- kakule 71- opscool-pofudukk-elanurm-xyzxyz-ozggeumudum
nerdesiniz şekerler
hatam varsa affola şekerler[/TR][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr]
yaaa peki elma şekeri ceco ve diğer arkadaşlarım bana ayran detoksundan başka ne önerirsiniz.başlangıçta hızlı kilo vermek istiyorum.motive olmak açısından 8 senedir kilo 85-94 arası gidip geliyor bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum sonrasında dikkat ederek vermek istiyorum bende sizin gibi...ama şimdi en azında şöyle 82-83 olyım şeytanın bacağini kırayım yani.o zaman cesaretimi ve özgüvenimi yeniden kazanacağım.
burdaki herkese teşekkür ederim.sağolun kızlar
Günaydın kızlar izin bitti nihayet, işe başladım ve her yer evrak dolu, şöyle bir toparlayayım dönerim. Herkes iyidir inşallah. 100 sayfa geçmiş var okumam çok zor, o yüzden kaçırdığım varsa özet geçersiniz olurmu.
gunayfin kizlar. ihtiyacim olan seyi buldum. esimin cocuklari okula birakmasi. anam ne guzel mutfagimi topladim sporumu yaptim kahvaltimi yaptim ooooohhhhh degmeyin keyfime.
canim bende ayran detoksunu oneriyorum sana. giden hakikaten geri gelmiyor. simdi dusunuyorum yapsammi diye ama totom yemiyor. useniyorum. aslinda herseyim hazir yapiversemmiki. bu hafta ihtiyacim var dogrusu. ha ondan donra da siddetle karatay beslenmesini tavdiye ederim acayip etkili. 12 kilo verdim ama cooook ta kacaman yaptim. kendimi zorlamadan verdim. hos cooook uzun zamanimi aldi ama neyse. benim hatalarum yuzunden olduyaaa peki elma şekeri ceco ve diğer arkadaşlarım bana ayran detoksundan başka ne önerirsiniz.başlangıçta hızlı kilo vermek istiyorum.motive olmak açısından 8 senedir kilo 85-94 arası gidip geliyor bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum sonrasında dikkat ederek vermek istiyorum bende sizin gibi...ama şimdi en azında şöyle 82-83 olyım şeytanın bacağini kırayım yani.o zaman cesaretimi ve özgüvenimi yeniden kazanacağım.
burdaki herkese teşekkür ederim.sağolun kızlar
ellerine saglik dimdiden afiyet olsun. bende birazdan yaparim kahvemiOhhh süpersin
Bende sabah erkenden kalkınca mutfağımı toplayıp temizledim, salonu aradan çıkardım birazdan da makineye bir posta çamaşır asarım
Bir aksilik olmzsa sanırım 2 saat sonra komşu ablam kahve içmeye gelir o gidincede artık sil süpür yapıp günü kapatırım
Ah beyazcanim o misirlari nasil istedi canim.pazardan 1 kere aldim busene sekerli igrenc dogal lezzetli misir ilactir vallahi.bence kurutabilirsen kurut ziyan olmasinlar.kayinvalidemler hepkuruturlar sonrada misirunu yaptiriyolar
SEÇİM SENİN HAZIRMISINN?????
Kaçamakmı yapacaksın? Önce otur sakinleş ve düşün!!!
Yaz geliyor eğer kacamak yaparsan.....
1.giydiğin hic birsey yakışmayacak.....
2.fazlaliklarini kapatmak icin ne giyeceğini şaşıracak sonra kendine sinir olacaksın..
3.kiyafet almaya gittiğinde kabinler sana kabir olacak:) kan ter icinde belkide beğenmeden sadece sana oldu diye veya fazlalıklarını kapattı diye gereksiz bir kıyafet alacaksın..
4.yazın sıcağında kilondan dolayı yaptığın küçük hareketlerde bile kan ter icinde kalacaksın..
5.hava sıcak elbise veya şort giydiğinde bacak araların pişicek..
6.herkesin şıkır şıkır giyindigini yerlerde sen,sana baya bol gelen bir kıyafet seçeceksin..
Ve o asla senin istediğin bir kıyafet olmayacak..
7.yemege gittiğinde bazıları tarafından lokmaların sayılacak..
8.belki o an ( daha neresine yiyiyor) diye içte ice geçirenler olucak..
9. 1 porsiyon birsey sipariş vereceksin kendini bilmezsin biri sen onla doyacakmısın diye soracak..
10. Arabaya binerken sen öne otur biz arkaya sığarız diyenler olucak..
Ve bunun gibi bir cok seni yaralayacak şeyle karşılaşacaksın..
DEGER Mi??
Değmez arkadaşım
Sen özelsin,ben özelim ve hersey bizim elimizde ...
Simdi hedefi düşünelim
1. 38 veya 40 beden olmuşsun
2. Istediğin mağazadan istediğin kıyafeti alabileceksin..
3.arabada istediğin yere oturabileceksin..
4.kimse sana şişko diye bakamayacak arkandan konusamiycak..
5. Senin yüzün guzel kilo sana yakışıyor diye kimse sana moral vermeye çalışmayacak..
6.kan ter icinde kalmayacaksın..
7.özel bir gecede kendini harika hissedebilecegin bir elbise giyebileceksin..
8. Herkes senin başarını konusucak bir sürü iltifat ve tebrik alacaksın..
9.seni cekemeyenler ortalarından yarılacak
10. Senin icin Kilo veremez yapamaz dayanamaz diyenlerin ağzına verdigin kilolarla vuracaksın
11.Eşin sana sarıldığında elleri kavuşacak kendini onun kollarında küçücük hissedeceksin
( ben hep dev gibi kalıyordum da )
Kısaca zayıfladığında hersey bambaşka olucak ve sen aynalarla barışacaksın..
Süslenmek zevk vericek.
Kendine güvenin dahada articak..
Herseyyyyy cok cok guzel olucak.
Alıntıdır...
eşler kurtarıcı benimkide 2 gündür rizede tek başıma kahvaltı çocukların hazırlığı vallahi koşturdum nihayet akşam geliyor eşim kahvaltıya el atar bende hafiflerimgunayfin kizlar. ihtiyacim olan seyi buldum. esimin cocuklari okula birakmasi. anam ne guzel mutfagimi topladim sporumu yaptim kahvaltimi yaptim ooooohhhhh degmeyin keyfime.
merhaba cnm.elbette anlatırım.trambolinin faydalarını paylaşayım önce :cnm merhaba trambolini az daha anlat yapıyonmu yapıyosan kaç kilo gitti
eğlencelimi ???
cok zor herseye tek badina kosturmak ya. allah yardimcin olsun. kocana allah kavustursuneşler kurtarıcı benimkide 2 gündür rizede tek başıma kahvaltı çocukların hazırlığı vallahi koşturdum nihayet akşam geliyor eşim kahvaltıya el atar bende hafiflerim
çok teşekkür ediyorum canım :* inşallah duan için sağol :)İyi akşamlar güzellerrrmaşallahınız varrr
Hoşgeldin aramıza canımmm hakikaten zevkli bir alet fakat hem yerim yok hem de belim açısından korkuyorum açıkçası rabbim en kısa zamanda ideal kilona kavuşmanı ve bir bebiş nasip etsin inş
tatlım acıktığın an yemelisin unutmabi dene bakalım inş faydasını görürsün cnmm
ay kusura bakma canimya ben sana kendimi tanitmadim. ben gulay 32 yasinda ogrenci uc cocuk annesi ve ev hanimiyim. yaklasik sekiz senedir obezim. en cok 96 en az 80 kiloyu gordum bu donemde. kk ile uc yil bu topikle iki yil once tanistim ve bir daha kopamadim. kilo vermede hepimiz destek oluyoruz birbirimize. neden hala bu kilolarda surundugumu sorarsan on bir ay once dogum yaptim. yani verdigimiz uzerine yeniden alip devam ediyorum yolculuguma
bu arada herkese Günaydın tanıştığım fıstıklar var ancak bazılarınızla tanışamadım malesef.26 yaşında evli,finans sorumlu ev iş arası yoğunlukda çoğunuz gibi mekik dokuyan biriyim.evlilikden sonra aldığım kilocuklarımı verip anne olma derdindeyim.inşallah hep beraber aşacağız.buradaki sıcaklığı Allah bozmasın cidden hem bilgileniyoruz hemde motive oluyoruz.
bu arada bu videosunu paylaştığım hatunu youtubedan takip ediyorum.gün gün kilo vermesini paylaştı.bize de motive olsun diye paylaşmak istedim.
herkese hayırlı bir gün dilerim :)
ay kusura bakma canimya ben sana kendimi tanitmadim. ben gulay 32 yasinda ogrenci uc cocuk annesi ve ev hanimiyim. yaklasik sekiz senedir obezim. en cok 96 en az 80 kiloyu gordum bu donemde. kk ile uc yil bu topikle iki yil once tanistim ve bir daha kopamadim. kilo vermede hepimiz destek oluyoruz birbirimize. neden hala bu kilolarda surundugumu sorarsan on bir ay once dogum yaptim. yani verdigimiz uzerine yeniden alip devam ediyorum yolculuguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?