80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallaha o unutkanlık bende de var.hele iş yerinde imzalanacak şeyler konusunda hat safhada unutkanım hadi hayırlısı

:))) onunla konuşmak tatlıdır şimdi sen söyleyecen o anlamayacak o söyleyecek sen anlamayacan :)) tabi tanıdıkdan sonra geçiyor o durum , bidahakine benide apar neslimmmm :))

sen her zaman tecrübelisin cnm. ayrıca çok yumuşak eleştiri bizi motive etmeye yetmeyebilir. sert olsun ki yüzümüze çarpsın kilolarımız. aman bişey olmaz diye bişey yok. oluyor valla. dün azıcık kaçırdım sabah +600 gr. oysaki ben bunu 6 günde ancak veriyorum. devam şekerim eleştirilere.

korkma cnm bırakmaz inş. çok zorlamadan ara ara teklif et memeyi. ortam değiştir. ilgisini çekmeye çalış. bırakmaz bence de bırakırsa da dert etme ilk 6 ayı aldı o bağışıklığı güzeldir.
ayrıca ben emzirmeyle hiç kilo veremedim. bana göre değilmiş emzirmeyle gider lafı. hep dikkat ettim emzirirken bile.

cnm ya eline koluna sağlık teşekkürler liste için. ben ev iş bebek derken çok yoğunum o yüzden ancak gördüm. helal et hakkını..

cnm ben hayatım boyunca tombiktim. bu snein hızlı kilo verdiren diyetlerini yaptım ama sonra yemeklere saldırdım resmen. bak 1 ay gayret et düzenli beslenerek kilo ver. nasıl da motive olursun. ama vaktin varsa buraya her yediğini yaz çok motive ediyor. 100 gr gitse gaza gelirsin. hem diyetide bırakmazsın böylelikle. vücuduna yazık öyle çok detoks yapma. bizim kilolarımız 3-5 kilo değil ki hemen detoksla gitsin değil mi?? nerden baksan hedefin 20 kilodur. o yüzden birkaç aya sabret hepsi kökten gitsin..

inan aynı durumdayım bayram+izin yaptım 10 günden sonra evraklara hiç bakasım yok. kolay gelsin cnm sana da..[/QUOTE]
inan bende sana bayılıyorum canımmm benim , benim idollük bi yanım kalmadı ki şimdi sen benim hocam idolüm oldunn maşallah sanaaa plates çok kafama yattı kilo vermesende inceltiyormuş ya ama hiç zaman ayıramıyorum sözde bu sabah başlayacaktım kahvaltıydı temizlikdi akşam yapılır mı ki plates acaba
ohhh sefan olsunnn bende lavaboları ovdum balkonlarımı yıkadım tozumu aldım süpürüp sildimi işim tamamdır banyoyuda anneme bırakacam artık :)
eşin kendine yuoldaş arıyor hemde sen diyetteyken vicdANI el vermiyor demekki kuzum :) şimdi bi kaç gün işe ısınmak zor olur ama olsunn çalışmak her zaman güzel darısı başıma inş.

ellerine saglik dimdiden afiyet olsun. bende birazdan yaparim kahvemi
aslinda filos uyusa da yrmegide aradan cikarsam ne guzel olur. dolma yapmayi planliyorum bugun beceebilirsem tabi
elleirne sağlık şimdiden canım benim sen maharetlisindir şip şak yaparsın bende işimi bitirip arkadaşa uğrayacam kahve keyfimi orada yapacam, benim sayemde 2 arkadaşımda şekersize alışdı zorla sade yaptırıyorum onlaarda ne güzel herkese hayrımız dokunuyor :)
evet kuzum düşmeye yeltenmeyelim diye böyle yazılarla ayakta tutalım birbirimizi diyorum umarım faydam oluyordur sizlere

ya telden yaziyom yanlis harflere basiyom kusura bakmayin
fark ettik canımmm diloşum filoş oldu sayende :)))

anam canan teyze az once bizi gomdu. hepsi gixli seker hastasi karsimizda oturuyolar.dedi ya koptum gulmekten. kesin ordan beni gordu diye
canan teyze zaten bu topiği ne öğrensin ne gelsinnn valla yerin dibine sokup sokup çıkarır

hoş geldinnn yağmurcumm ben de dilara 25 yaşındayım 81 kg lık bir ziraat teknikeriyim ama işsizim ( 3 yıldır bende buralardayım bazen başardım geri aldım bazen hiç başaramadan daha fazla şişdim bi denemeyle daha burdayım inş bu son olur da artık korumak için çabalarım sana da kolay gelsin cnm

hoş geldinnn yağmurcumm ben de dilara 25 yaşındayım 81 kg lık bir ziraat teknikeriyim ama işsizim ( 3 yıldır bende buralardayım bazen başardım geri aldım bazen hiç başaramadan daha fazla şişdim bi denemeyle daha burdayım inş bu son olur da artık korumak için çabalarım sana da kolay gelsin cnm
Elmaşekerim (o ne güzel rumuz ) .ok teşekkür ederim.Rabbim hayırlı bir iş kapısı açsın inşallah.
hepimizin derdi aynı canım .umarım güzel bir düzen tuttururuz.aslında düzeni sabırla oturtsak yavaşda olsa hep gidecek kilolarımız
:)

:))))) allah canını almasın ne güldümmmm o unutkanlık bende de uzun zamandır var doktor sadece sinüzit gördü bende başka birşey yokmuş bide notropille b12 verdi ama çok etkisini gördüm diyemem

Şekersiz keyif kahvemi içiyorum
Hadi kızlar sizede yapayım birer bol köpüklü şekersiz kahve

Eki Görüntüle 1268013
ayyyy kaldımı banada geç kaldım ama

:))) sağo0l canım biraz iştah açıcı ama :)), aminn kuzum inş. hep beraberr yapacaz önümüzdeki yaz ımız harika olacak

tskler canım olmazmı çok motive etti hemde inşlh daha çok kilolar vercez vercez
hadi kuzen daha çok katılım bekliyoruz hastalık girdi araya artık tam gaz dön aramıza
kızlar şu anda özel bir liste uyguluyormusunuz yoksa kontröllü yemek mi
karatay sağlıklı yaşam ile kilolardan kurtulup doyasıya yeyip acıkmıyoruz çoğumuz
ben yarın 5 kilo diyeti yapacam şöyle hızlı bir 3-4 kilo vereyim ki bu beni motive edecek ve ben kiloları teker teker vercem.artık yemek yediğimde mutsuz oluyorum öyle pskoloji çökmüş yani
tatlım kiloya değil sağlıklı bir gelecek için hastalanmamak için beslenirsen kilon gider bonus ta olur.sakın şok diyetleri uygulayıp sağlıgını bozla onlar geçici aslolan sağlıklı yaşamla kilo vermek

inşallah canım benim azmimiz daim olsun inşallah..menülerimizi paylaşsak güzel olmaz mı acaba fıstıklar :)

Canım biz her gün menü paylaşımı yapıyoruz
Hatta senide hemen menü paylaşım listesine ekliyorum artık seninde ensendeyim oynak başı olarak

İnan çok faydalı oluyor hem ne pişireceğim derdi kalmıyor hemde birbirimizi uyarıyoruz az fazla kaçıran olunca

Dolapta bir sürü yeşil biberim vardı Allah gözümü doyursun hiç az alma huyum yok
Onlarıda bir güzel doğradım kavuracağım daha sonra evde domatesim yok ama eşim akşam gelince birde onları ufak ufak doğrayıp ateşe koyarım hem melemenlik yarın sabaha hazır olur bir tek yumurta kırarım hemde kalan domatesli biberi buzluğa atarım hazır olsun diye
Üşenmezsem karnıyarık yaparım yarın hazır patlıycanımda varken

elıne saglık canım

oyy oyy denetle hep beni sen..teşekkür ederim kuzum :) ben günlük menümü sonraki gün yazarım hemen..

oh ohh hamarat hatun.vallaha bu işler için anne kapılarındayım bende.sağolsun k.validem gönderdi melemen falan allah razı olsun

bu arada hangi şehirdesin canım..

kizlar cok sucluyum. cocuklari okuldan aldim. beraber camasirlik almaya gittik. tam donercinin onunden gecerken oglum tutturdu doner istiyom diye. dershaneyegoturdum. babasi birer durum soyledi. bana da ddi ye diye yok yemeyecem dedim. anam cocuklar ellerindekini bitirmedi esimde ihaleyi bana biraktimi. yalvardim yemeyecem diye dinletemedim. cok uzuluyorum ya ne olacak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…