- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
vallaha o unutkanlık bende de var.hele iş yerinde imzalanacak şeyler konusunda hat safhada unutkanım hadi hayırlısıOyyy akşam yemeğimide ateşe koydum ( inşallah unutmamgeçen gün bamya yapacaktım bir unutmuşum yaktım hepsini )
Yarın inşallah sabahtan sağlık ocağına gidiceğim baktırayım B12 eksikmibu ara felaket unutkanlığım var geçen gün annem salı günü için birşeyler demişti dün gece kara kara düşündüm neydi salı yapacağımız şey diye meğer hatunu yemeğe davet etmişim neyseki kızkardeşim salı yemeğe demişsin ama ben ancak cuma gelebilirim dedi de sabah jeton düştü
afiyet bal şeker olsun yolla hatun bana da bir tane :)Şekersiz keyif kahvemi içiyorum
Hadi kızlar sizede yapayım birer bol köpüklü şekersiz kahve
Eki Görüntüle 1268013
:))) onunla konuşmak tatlıdır şimdi sen söyleyecen o anlamayacak o söyleyecek sen anlamayacan :)) tabi tanıdıkdan sonra geçiyor o durum , bidahakine benide apar neslimmmm :))götüreyim senide cnm gel birdahakine
benim komşum var iranlı kıza gezme deyince benide "apar nesliiii" benide apar der aklıma o geldi şimdi takılırım ona hep hadi nazi aparayım seni şura gidiyoz derim hazır asker hemen tamam der.aparmak kelimesi sayesinde dilime yapıştı :)))) çok sevdim
cnm benim azmin daim olsun bayılıyorum sana maşallah.. hala idolümsün. ip atlamak çok fayda ediyor. birde lastkle yapılan plateslerden yapsan çok işe yarıyor. topla olanı yastıkla bile yapabilirsin :) ben de çok ip atlamıştım. şimdi komşum fena atlarsam baskına gelir kesin :)
cnm tebrik ederim sınavlarını ne güzel veriyorsun maşallah. nilgiün belgündü sanırım dedi ki çöpe gitmesin diye hiç yiyemem. benim midem çöp tenekesi mi?? ne güzel demiş değil mi?? çok iyi yapmışsın bizlerin de midesi çöp tenekesi değil..
gülüm 1. si o zaman bayağı yol kat etmişdim tecrübeliydim bilgilerimi herkese ulaştırmak istiyordum şimdi doğruyu yanlışı ayırt ederken bi durup düşünüyorum, 2. si de sanırım eleştirirken üslubum sert oluyor :))) kimseyi kırmamak adına artık susuyorum, mısıra bayılırım benn ama tek buluş yöntemimiz bim konserve önceden haftada bir alırdım mutlaka ama şimdi ayda 1 alırım azcık haşlayıp üstüne ketçap nar ekşisi offffff çok güzel oluyo çakma bardakda mısır :)
ohhh sefan olsunnn bende lavaboları ovdum balkonlarımı yıkadım tozumu aldım süpürüp sildimi işim tamamdır banyoyuda anneme bırakacam artık :)Ohhh süpersin
Bende sabah erkenden kalkınca mutfağımı toplayıp temizledim, salonu aradan çıkardım birazdan da makineye bir posta çamaşır asarım
Bir aksilik olmzsa sanırım 2 saat sonra komşu ablam kahve içmeye gelir o gidincede artık sil süpür yapıp günü kapatırım
eşin kendine yuoldaş arıyor hemde sen diyetteyken vicdANI el vermiyor demekki kuzum :) şimdi bi kaç gün işe ısınmak zor olur ama olsunn çalışmak her zaman güzel darısı başıma inş.gnydn kızlar..
amma konuşmuşsunuz oku oku bitmek bilmedi.
sohbetiniz bol olsun :)
ben 10 günden sonra işe başladım zor geldim ya hu :) ama iyi oldu işteyken az yiyorum ben :)
evde eşim senin kilon yok ki diye beni kandıra kandıra yedirtiyor. :)
aslında irademi tutabilirim ama demek ki zayıf davranıyorum :)
elleirne sağlık şimdiden canım benim sen maharetlisindir şip şak yaparsın bende işimi bitirip arkadaşa uğrayacam kahve keyfimi orada yapacam, benim sayemde 2 arkadaşımda şekersize alışdı zorla sade yaptırıyorum onlaarda ne güzel herkese hayrımız dokunuyor :)ellerine saglik dimdiden afiyet olsun. bende birazdan yaparim kahvemi
aslinda filos uyusa da yrmegide aradan cikarsam ne guzel olur. dolma yapmayi planliyorum bugun beceebilirsem tabi
evet kuzum düşmeye yeltenmeyelim diye böyle yazılarla ayakta tutalım birbirimizi diyorum umarım faydam oluyordur sizlereGÜNAYDIN KIZLARRR
yine uykumu alamadım ,geçmiş yapıyımda kızın okul saati gelene kadar az uyuyum dedim ,ama fox tv de KARATAY teyzem var canlı yayında.onu dinliycem uyuyumuycam..
sanırım kurutucam eylülsıla,zaten napıcam o kadar mısırı ,imkanı yok yenmez..mısır unu yaparlarmı bilmem burda değirmene sormam lazım.
çokkkkkkkkk güzel bir alıntı olmuş şekerim ,tamda bizim yaşadıklarımızı anlatıyor..çok motive edice bir yazıcı .
en çokda 11 .güzel olurdu..dediği gibi kocaların kolları yetmiyor bizi sarmaya..
fark ettik canımmm diloşum filoş oldu sayende :)))ya telden yaziyom yanlis harflere basiyom kusura bakmayin
canan teyze zaten bu topiği ne öğrensin ne gelsinnn valla yerin dibine sokup sokup çıkarıranam canan teyze az once bizi gomdu. hepsi gixli seker hastasi karsimizda oturuyolar.dedi ya koptum gulmekten. kesin ordan beni gordu diye
hoş geldinnn yağmurcumm ben de dilara 25 yaşındayım 81 kg lık bir ziraat teknikeriyim ama işsizimestağfurullah canım olur mu öyle şey ben de Yağmur memnun oldum.Allah bağışlasın yavrunu.sağlıkla büyüt inşallah.zamanla herşey bedenen ve ruhen yoluna girdikçe emin ol ki sırası ile verirsin kilolarını.ben doğum yapmadan senin kilona ulaşmışdım canım :)
:))))) allah canını almasın ne güldümmmm o unutkanlık bende de uzun zamandır var doktor sadece sinüzit gördü bende başka birşey yokmuş bide notropille b12 verdi ama çok etkisini gördüm diyememOyyy akşam yemeğimide ateşe koydum ( inşallah unutmamgeçen gün bamya yapacaktım bir unutmuşum yaktım hepsini )
Yarın inşallah sabahtan sağlık ocağına gidiceğim baktırayım B12 eksikmibu ara felaket unutkanlığım var geçen gün annem salı günü için birşeyler demişti dün gece kara kara düşündüm neydi salı yapacağımız şey diye meğer hatunu yemeğe davet etmişim neyseki kızkardeşim salı yemeğe demişsin ama ben ancak cuma gelebilirim dedi de sabah jeton düştü
ayyyy kaldımı banada geç kaldım amaŞekersiz keyif kahvemi içiyorum
Hadi kızlar sizede yapayım birer bol köpüklü şekersiz kahve
Eki Görüntüle 1268013
:))) sağo0l canım biraz iştah açıcı ama :)), aminn kuzum inş. hep beraberr yapacaz önümüzdeki yaz ımız harika olacakhoş geldinnn yağmurcumm ben de dilara 25 yaşındayım 81 kg lık bir ziraat teknikeriyim ama işsizim( 3 yıldır bende buralardayım bazen başardım geri aldım bazen hiç başaramadan daha fazla şişdim bi denemeyle daha burdayım inş bu son olur da artık korumak için çabalarım sana da kolay gelsin cnm
Elmaşekerim (o ne güzel rumuz ) .ok teşekkür ederim.Rabbim hayırlı bir iş kapısı açsın inşallah.
hepimizin derdi aynı canım .umarım güzel bir düzen tuttururuz.aslında düzeni sabırla oturtsak yavaşda olsa hep gidecek kilolarımız
:)
hadi kuzen daha çok katılım bekliyoruz hastalık girdi araya artık tam gaz dön aramızatskler canım olmazmı çok motive etti hemde inşlh daha çok kilolar vercez vercez
karatay sağlıklı yaşam ile kilolardan kurtulup doyasıya yeyip acıkmıyoruz çoğumuzkızlar şu anda özel bir liste uyguluyormusunuz yoksa kontröllü yemek mi
tatlım kiloya değil sağlıklı bir gelecek için hastalanmamak için beslenirsen kilon gider bonus ta olur.sakın şok diyetleri uygulayıp sağlıgını bozla onlar geçici aslolan sağlıklı yaşamla kilo vermekben yarın 5 kilo diyeti yapacam şöyle hızlı bir 3-4 kilo vereyim ki bu beni motive edecek ve ben kiloları teker teker vercem.artık yemek yediğimde mutsuz oluyorum öyle pskoloji çökmüş yani
inşallah canım benim azmimiz daim olsun inşallah..menülerimizi paylaşsak güzel olmaz mı acaba fıstıklar :)
elıne saglık canımHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][TR][/tr][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden/Gelen+[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]65,6[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%1,50[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%1,22[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 100 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]evrim1478[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]87(2 hafta önce)[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%1,15(2,30/2)[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]13,2[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]arada yürüme+plates+leslii+mekik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]64,4(2 hafta önce)[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,31(0,62/2)[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,9(2 hafta önce)[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]26,8[/TD]
[TD]%0,22(0,45/2)[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79(3 ay önce)[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+3[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%+0,32(+3,80/12)[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]117[/TD]
[TD]117,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]7,1[/TD]
[TD]%+0,34[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]3 gün x 100 kere ip atlama,
2 x 20 saniye Wall Sit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]80,6(2 hafta önce)[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]21,9[/TD]
[TD]%+0,43(0,87/2)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,6(4 hafta önce)[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]+1,9[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]%+0,60(+2,39/4)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]%+0,63[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][/tr][TR]
esinturgay -siderolites- kakule 71- opscool-pofudukk-elanurm-xyzxyz-ozggeumudum
nerdesiniz şekerler
hatam varsa affola şekerler[/TR][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr]
oyy oyy denetle hep beni sen..teşekkür ederim kuzum :) ben günlük menümü sonraki gün yazarım hemen..Canım biz her gün menü paylaşımı yapıyoruz
Hatta senide hemen menü paylaşım listesine ekliyorumartık seninde ensendeyim oynak başı olarak
İnan çok faydalı oluyor hem ne pişireceğim derdi kalmıyor hemde birbirimizi uyarıyoruz az fazla kaçıran olunca
Dolapta bir sürü yeşil biberim vardıAllah gözümü doyursun hiç az alma huyum yok
Onlarıda bir güzel doğradım kavuracağım daha sonraevde domatesim yok ama eşim akşam gelince birde onları ufak ufak doğrayıp ateşe koyarım hem melemenlik yarın sabaha hazır olur bir tek yumurta kırarım hemde kalan domatesli biberi buzluğa atarım hazır olsun diye
Üşenmezsem karnıyarık yaparım yarın hazır patlıycanımda varken
aynen bayram dagitti hepimizi. tekrar basliyosun ama demi. birakmak yok tamammiselam kızlar
yoğun bir bayram ve yoğun bir misafir ğırlamanın ardından bitap düşmüş bir irem var karşınızdaaa
diyette yalan oldu yaaa
sinirlerim bozuldu
vallahi fistik gibi gorunuyorsun haaaEki Görüntüle 1268056 benim son halim bu .boyumdan dolayı kilom fazla gözükmüyor.kemik kalınlığım yüksek.yapılıyım o nedenle goze gelmiyorum.fakat kendimi biliyorum işte.ama platesin faydasını hiç göz ardı edemem.
yok canım yok bırakmakaynen bayram dagitti hepimizi. tekrar basliyosun ama demi. birakmak yok tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?