80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldın canım benım
gunayfin kizlar. ihtiyacim olan seyi buldum. esimin cocuklari okula birakmasi. anam ne guzel mutfagimi topladim sporumu yaptim kahvaltimi yaptim ooooohhhhh degmeyin keyfime.
ohhh masallah dıla cok tatlanmıs masallah ınsallah bende o gunlerı gorurum ya bır an once dogsun kucagıma alayım ıstıyorum
dugunden once bende cok faydasını gordum 5 dk da bıle nefes nefese bırakıyordu benı tabı sımdı trambolını anneme yolladım hamılelık olunca belkı dogum sonrası tekrar bas vururum ama umarım gerek kalmazda suankı halımden zayıf bı halde dogum yaparım bu arada hosgeldın aramıza yenı baya arkadasımız gelmıs ne guzel adım merve yasım 24 3.5-4 aylık evlıgım unıversıte son sınıf ogrencısıyım esım evım ıstanbulda ben manısadayım
Şekersiz keyif kahvemi içiyorum
Hadi kızlar sizede yapayım birer bol köpüklü şekersiz kahve

Eki Görüntüle 1268013
benım yerımede ıc canım benım ben ıcemıyorum
burda kac kılosun canm ve boyun kac masallah fıstık gıbısın

vallahi fistik gibi gorunuyorsun haaa
teşekkür ederim canım ..görüntü öyle de ben o tartıdaki durumu biliyorum.tek şansım bu zaten kimse bana kilon var deyip moral bozamıyor.ama işte benim sıkıntı ettiğim bu kilo ile hamile kalırsam iyi olmayacağım

ahh cocuklar ılla hepsını yıyemezler ben evlenen kadar bıteremezdım tabagımı babama kalırdı ıhale babamda soylene soylene yerdı sımdıde ıhale esıme kaldı cocuk dogunca neolur bılmıyorm:) aksamla dengelersın hafıfseyler yıyerek sıkma canını

dugunden once bende cok faydasını gordum 5 dk da bıle nefes nefese bırakıyordu benı tabı sımdı trambolını anneme yolladım hamılelık olunca belkı dogum sonrası tekrar bas vururum ama umarım gerek kalmazda suankı halımden zayıf bı halde dogum yaparım bu arada hosgeldın aramıza yenı baya arkadasımız gelmıs ne guzel adım merve yasım 24 3.5-4 aylık evlıgım unıversıte son sınıf ogrencısıyım esım evım ıstanbulda ben manısadayım
inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı öncelikle kilo vermeyi nasip etsin bize..:)trambolin bende platesden sonra aşk yaşattı desem yeridir.tüm kas grubu çalışdığı için sıkılaştırması aynı değerde.sen de kullanmışsın az çok anlamışdır .
benimde adım yağmur 26 yaşındayım 2 senelik evliyim ..ankaradayım bende.:)boyum 1,74 kilo 76

ilk hamileliklerimde cok kilo aldim ama son hamilelikte aklim basima geldi. dogru beslenip spor yapiyodum oncesinde ve hamilelikte hic kilo almadim. sadece bebegin kilosu vardi. ama sonrasinda sut olsun diye yedirdikleri doguma girdigim halime donmme neden oldu. demem o ki bilincli beslenirsen ve biraz da spor halin varsa kilo almiyon

inan bende sana bayılıyorum canımmm benim , benim idollük bi yanım kalmadı ki şimdi sen benim hocam idolüm oldunn maşallah sanaaa plates çok kafama yattı kilo vermesende inceltiyormuş ya ama hiç zaman ayıramıyorum sözde bu sabah başlayacaktım kahvaltıydı temizlikdi akşam yapılır mı ki plates acaba

ohhh sefan olsunnn bende lavaboları ovdum balkonlarımı yıkadım tozumu aldım süpürüp sildimi işim tamamdır banyoyuda anneme bırakacam artık :)
eşin kendine yuoldaş arıyor hemde sen diyetteyken vicdANI el vermiyor demekki kuzum :) şimdi bi kaç gün işe ısınmak zor olur ama olsunn çalışmak her zaman güzel darısı başıma inş.

elleirne sağlık şimdiden canım benim sen maharetlisindir şip şak yaparsın bende işimi bitirip arkadaşa uğrayacam kahve keyfimi orada yapacam, benim sayemde 2 arkadaşımda şekersize alışdı zorla sade yaptırıyorum onlaarda ne güzel herkese hayrımız dokunuyor :)
evet kuzum düşmeye yeltenmeyelim diye böyle yazılarla ayakta tutalım birbirimizi diyorum umarım faydam oluyordur sizlere

fark ettik canımmm diloşum filoş oldu sayende :)))

canan teyze zaten bu topiği ne öğrensin ne gelsinnn valla yerin dibine sokup sokup çıkarır

hoş geldinnn yağmurcumm ben de dilara 25 yaşındayım 81 kg lık bir ziraat teknikeriyim ama işsizim ( 3 yıldır bende buralardayım bazen başardım geri aldım bazen hiç başaramadan daha fazla şişdim bi denemeyle daha burdayım inş bu son olur da artık korumak için çabalarım sana da kolay gelsin cnm[/QUOTE]

saol cnm benim biz birbirimize desteğiz. ben 17 de işten çıkardım. eve git giyin falan filan saat 18 gibi yapardım sporumu. şimdi bebişle zor oluyor. akşam neden olmasın ki. önce plates yapardım sonra ip atlardım. kilo vermeyede yardımcı bence cnm. hadi akşam yap da yarına hesap ver :) kaç dk nasıl yaptın falan :) yastık işini görür emin ol bir de lastik bulursan tamamdır şekerim :)

memnun oldum canm evet bende plates yada p90x den sonra bı 5 dk yapıyordum yetıyordu, oldugundan daha sıkı gosterıyor ve ınsanın heryerınden et kesılıyor

ne güzel işte bilinçlenmek kuzum.bende dikkat edeceğim inşallah.sporumu bıraktığıme pişmanım.evlenince bir şekilde kendi kendime bahane yapıp zaman yaratmadım çıktım bu kilolara.inşallah hepimizi kurtulucağız..

ay bu kılom cok oynak oldu cıktı basıma bugunde 80.5 cıktım kac gundur kabızdım gercı hala bıraz daha var kabızlık

dr söyle cnm. hamilelikte kabız ya da ishal olmak iyi değil. rahatsız etmesin seni.

selam kızlar
yoğun bir bayram ve yoğun bir misafir ğırlamanın ardından bitap düşmüş bir irem var karşınızdaaa
diyette yalan oldu yaaa
sinirlerim bozuldu

muhtemelen birçoğumuz öyleyiz kaptan. sen kaldığın yerden devam et yoksa hergün böyle moralin bozulur cnm.

hiç kilolu durmuyorsun gayet fit bir görüntün var cnm.

böyle durumlarda içini falan ye ayranla cnm. daha önce cecoylada konuştuk. bizim midemiz çöp değil mantığıyla hareket et. yoksa 3 çocukla çok ihale kalır sana :)

kayısıyla halletmeye calısıyorum canım sımdılık doktorum 2 hafta sonra randevum var daha bakalım

harika görünüyorsun. bende platese borçluyum fiziğimi.

gülayyyyy detaya gerek yok seni affetmemiz için. bende o durumlarda kaldığımda ekmeği atıp bi kenara sadece etini yiyorum sende öyle yapabilirdin

[/QUOTE]
hoşbuldum canım.inşallah hepimizin son olsun.çünkü zaman aldıkça sabrımızda bitiyor.ve anlık boşluklara düşebiliyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…