hosgeldın canım benımGünaydın kızlar izin bitti nihayet, işe başladım ve her yer evrak dolu, şöyle bir toparlayayım dönerim. Herkes iyidir inşallah. 100 sayfa geçmiş var okumam çok zor, o yüzden kaçırdığım varsa özet geçersiniz olurmu.
ohhh masallah dıla cok tatlanmıs masallah ınsallah bende o gunlerı gorurum ya bır an once dogsun kucagıma alayım ıstıyorumgunayfin kizlar. ihtiyacim olan seyi buldum. esimin cocuklari okula birakmasi. anam ne guzel mutfagimi topladim sporumu yaptim kahvaltimi yaptim ooooohhhhh degmeyin keyfime.
dugunden once bende cok faydasını gordum 5 dk da bıle nefes nefese bırakıyordu benı tabı sımdı trambolını anneme yolladım hamılelık olunca belkı dogum sonrası tekrar bas vururum ama umarım gerek kalmazda suankı halımden zayıf bı halde dogum yaparım bu arada hosgeldın aramıza yenı baya arkadasımız gelmıs ne guzel adım merve yasım 24 3.5-4 aylık evlıgım unıversıte son sınıf ogrencısıyım esım evım ıstanbulda ben manısadayımmerhaba cnm.elbette anlatırım.trambolinin faydalarını paylaşayım önce :
Trambolinin Faydaları:
bunlar doğru cidden..üzerinde geçridiğiniz 15 dk..40-45 dk lık bir yürüyüşe bedel bir meto çalışması oluyor.
- Vücudu güçlendirir
- Dolaşımı hızlandırır
- Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır
- Kalbi korur
- Böbrek üstü bezlerini destekler
- Tiroid fonksiyonlarını geliştirir
- Kasları güçlendirir
- Kemik yoğunluğunu artırır
- Stresi azaltır
- Lenf sistemini pompalar
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
- Yaşlanma belirtilerini yok eder
- Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir.
ben kilo verdim.5 kilo kadar.ama hızlı bir şekilde sıkılaştırdığı için ve hızlı toksit atmaya fayda sağladığı için hep daha fazla vermiş gibi gözüküyorum.ancak bol su ile mutlaka desteklenmeli.zira 15 dk dan sonra terleme oranı yükseliyor.
ben günlüğümde faydalarını paylaşacağım istersen okuyabilirsin cnm.
benım yerımede ıc canım benım ben ıcemıyorumŞekersiz keyif kahvemi içiyorum
Hadi kızlar sizede yapayım birer bol köpüklü şekersiz kahve
Eki Görüntüle 1268013
burda kac kılosun canm ve boyun kac masallah fıstık gıbısınEki Görüntüle 1268056 benim son halim bu .boyumdan dolayı kilom fazla gözükmüyor.kemik kalınlığım yüksek.yapılıyım o nedenle goze gelmiyorum.fakat kendimi biliyorum işte.ama platesin faydasını hiç göz ardı edemem.
hadi hayirli olsun. cok iyi olacak senin icinyok canım yok bırakmak
spora başlıyoruz bugün bi spor salonunda paramızı yatırdıkvazgeçeriz filan diye :)
teşekkür ederim canım ..görüntü öyle de ben o tartıdaki durumu biliyorum.tek şansım bu zaten kimse bana kilon var deyip moral bozamıyor.ama işte benim sıkıntı ettiğim bu kilo ile hamile kalırsam iyi olmayacağımvallahi fistik gibi gorunuyorsun haaa
ahh cocuklar ılla hepsını yıyemezler ben evlenen kadar bıteremezdım tabagımı babama kalırdı ıhale babamda soylene soylene yerdı sımdıde ıhale esıme kaldı cocuk dogunca neolur bılmıyorm:) aksamla dengelersın hafıfseyler yıyerek sıkma canınıkizlar cok sucluyum. cocuklari okuldan aldim. beraber camasirlik almaya gittik. tam donercinin onunden gecerken oglum tutturdu doner istiyom diye. dershaneyegoturdum. babasi birer durum soyledi. bana da ddi ye diye yok yemeyecem dedim. anam cocuklar ellerindekini bitirmedi esimde ihaleyi bana biraktimi. yalvardim yemeyecem diye dinletemedim. cok uzuluyorum ya ne olacak benim bu halim
ilk hamileliklerimde cok kilo aldim ama son hamilelikte aklim basima geldi. dogru beslenip spor yapiyodum oncesinde ve hamilelikte hic kilo almadim. sadece bebegin kilosu vardi. ama sonrasinda sut olsun diye yedirdikleri doguma girdigim halime donmme neden oldu. demem o ki bilincli beslenirsen ve biraz da spor halin varsa kilo almiyonteşekkür ederim canım ..görüntü öyle de ben o tartıdaki durumu biliyorum.tek şansım bu zaten kimse bana kilon var deyip moral bozamıyor.ama işte benim sıkıntı ettiğim bu kilo ile hamile kalırsam iyi olmayacağım
inan bende sana bayılıyorum canımmm benim , benim idollük bi yanım kalmadı ki şimdi sen benim hocam idolüm oldunn maşallah sanaaa plates çok kafama yattı kilo vermesende inceltiyormuş ya ama hiç zaman ayıramıyorum sözde bu sabah başlayacaktım kahvaltıydı temizlikdi akşam yapılır mı ki plates acaba:))) onunla konuşmak tatlıdır şimdi sen söyleyecen o anlamayacak o söyleyecek sen anlamayacan :)) tabi tanıdıkdan sonra geçiyor o durum , bidahakine benide apar neslimmmm :))
sen her zaman tecrübelisin cnm. ayrıca çok yumuşak eleştiri bizi motive etmeye yetmeyebilir. sert olsun ki yüzümüze çarpsın kilolarımız. aman bişey olmaz diye bişey yok. oluyor valla. dün azıcık kaçırdım sabah +600 gr. oysaki ben bunu 6 günde ancak veriyorum. devam şekerim eleştirilere.
korkma cnm bırakmaz inş. çok zorlamadan ara ara teklif et memeyi. ortam değiştir. ilgisini çekmeye çalış. bırakmaz bence de bırakırsa da dert etme ilk 6 ayı aldı o bağışıklığı güzeldir.
ayrıca ben emzirmeyle hiç kilo veremedim. bana göre değilmiş emzirmeyle gider lafı. hep dikkat ettim emzirirken bile.
cnm ya eline koluna sağlık teşekkürler liste için. ben ev iş bebek derken çok yoğunum o yüzden ancak gördüm. helal et hakkını..
cnm ben hayatım boyunca tombiktim. bu snein hızlı kilo verdiren diyetlerini yaptım ama sonra yemeklere saldırdım resmen. bak 1 ay gayret et düzenli beslenerek kilo ver. nasıl da motive olursun. ama vaktin varsa buraya her yediğini yaz çok motive ediyor. 100 gr gitse gaza gelirsin. hem diyetide bırakmazsın böylelikle. vücuduna yazık öyle çok detoks yapma. bizim kilolarımız 3-5 kilo değil ki hemen detoksla gitsin değil mi?? nerden baksan hedefin 20 kilodur. o yüzden birkaç aya sabret hepsi kökten gitsin..
inan aynı durumdayım bayram+izin yaptım 10 günden sonra evraklara hiç bakasım yok. kolay gelsin cnm sana da..
memnun oldum canm evet bende plates yada p90x den sonra bı 5 dk yapıyordum yetıyordu, oldugundan daha sıkı gosterıyor ve ınsanın heryerınden et kesılıyordugunden once bende cok faydasını gordum 5 dk da bıle nefes nefese bırakıyordu benı tabı sımdı trambolını anneme yolladım hamılelık olunca belkı dogum sonrası tekrar bas vururum ama umarım gerek kalmazda suankı halımden zayıf bı halde dogum yaparım bu arada hosgeldın aramıza yenı baya arkadasımız gelmıs ne guzel adım merve yasım 24 3.5-4 aylık evlıgım unıversıte son sınıf ogrencısıyım esım evım ıstanbulda ben manısadayım
inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı öncelikle kilo vermeyi nasip etsin bize..:)trambolin bende platesden sonra aşk yaşattı desem yeridir.tüm kas grubu çalışdığı için sıkılaştırması aynı değerde.sen de kullanmışsın az çok anlamışdır .
benimde adım yağmur 26 yaşındayım 2 senelik evliyim ..ankaradayım bende.:)boyum 1,74 kilo 76
ne güzel işte bilinçlenmek kuzum.bende dikkat edeceğim inşallah.sporumu bıraktığıme pişmanım.evlenince bir şekilde kendi kendime bahane yapıp zaman yaratmadım çıktım bu kilolara.inşallah hepimizi kurtulucağız..ilk hamileliklerimde cok kilo aldim ama son hamilelikte aklim basima geldi. dogru beslenip spor yapiyodum oncesinde ve hamilelikte hic kilo almadim. sadece bebegin kilosu vardi. ama sonrasinda sut olsun diye yedirdikleri doguma girdigim halime donmme neden oldu. demem o ki bilincli beslenirsen ve biraz da spor halin varsa kilo almiyon
haklısın canım ..bende memnun oldum..memnun oldum canm evet bende plates yada p90x den sonra bı 5 dk yapıyordum yetıyordu, oldugundan daha sıkı gosterıyor ve ınsanın heryerınden et kesılıyor
ay bu kılom cok oynak oldu cıktı basıma bugunde 80.5 cıktım kac gundur kabızdım gercı hala bıraz daha var kabızlık
selam kızlar
yoğun bir bayram ve yoğun bir misafir ğırlamanın ardından bitap düşmüş bir irem var karşınızdaaa
diyette yalan oldu yaaa
sinirlerim bozuldu
hiç kilolu durmuyorsun gayet fit bir görüntün var cnm.Eki Görüntüle 1268056 benim son halim bu .boyumdan dolayı kilom fazla gözükmüyor.kemik kalınlığım yüksek.yapılıyım o nedenle goze gelmiyorum.fakat kendimi biliyorum işte.ama platesin faydasını hiç göz ardı edemem.
kizlar cok sucluyum. cocuklari okuldan aldim. beraber camasirlik almaya gittik. tam donercinin onunden gecerken oglum tutturdu doner istiyom diye. dershaneyegoturdum. babasi birer durum soyledi. bana da ddi ye diye yok yemeyecem dedim. anam cocuklar ellerindekini bitirmedi esimde ihaleyi bana biraktimi. yalvardim yemeyecem diye dinletemedim. cok uzuluyorum ya ne olacak benim bu halim
kayısıyla halletmeye calısıyorum canım sımdılık doktorum 2 hafta sonra randevum var daha bakalımdr söyle cnm. hamilelikte kabız ya da ishal olmak iyi değil. rahatsız etmesin seni.
muhtemelen birçoğumuz öyleyiz kaptan. sen kaldığın yerden devam et yoksa hergün böyle moralin bozulur cnm.
hiç kilolu durmuyorsun gayet fit bir görüntün var cnm.
böyle durumlarda içini falan ye ayranla cnm. daha önce cecoylada konuştuk. bizim midemiz çöp değil mantığıyla hareket et. yoksa 3 çocukla çok ihale kalır sana :)
harika görünüyorsun. bende platese borçluyum fiziğimi.Eki Görüntüle 1268056 benim son halim bu .boyumdan dolayı kilom fazla gözükmüyor.kemik kalınlığım yüksek.yapılıyım o nedenle goze gelmiyorum.fakat kendimi biliyorum işte.ama platesin faydasını hiç göz ardı edemem.
gülayyyyy detaya gerek yok seni affetmemiz için. bende o durumlarda kaldığımda ekmeği atıp bi kenara sadece etini yiyorum sende öyle yapabilirdinkizlar cok sucluyum. cocuklari okuldan aldim. beraber camasirlik almaya gittik. tam donercinin onunden gecerken oglum tutturdu doner istiyom diye. dershaneyegoturdum. babasi birer durum soyledi. bana da ddi ye diye yok yemeyecem dedim. anam cocuklar ellerindekini bitirmedi esimde ihaleyi bana biraktimi. yalvardim yemeyecem diye dinletemedim. cok uzuluyorum ya ne olacak benim bu halim
ayyy ne guzel ya ıncecıksınız sızı gorunce kendımden utandım valla masallah fıstık gıbısınızEki Görüntüle 1268111 oğluşumla ben :)
[/QUOTE]hoş geldinnn yağmurcumm ben de dilara 25 yaşındayım 81 kg lık bir ziraat teknikeriyim ama işsizim( 3 yıldır bende buralardayım bazen başardım geri aldım bazen hiç başaramadan daha fazla şişdim bi denemeyle daha burdayım inş bu son olur da artık korumak için çabalarım sana da kolay gelsin cnm
yok cnm balık etliyim diyelim :)ayyy ne guzel ya ıncecıksınız sızı gorunce kendımden utandım valla masallah fıstık gıbısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?