- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
teşekkür ederim cnm hepiniz harikasınız emin olun görmeden hissettiriyorsunuz bana :)harika görünüyorsun bebişinle cnm
canım benim üzülme günlük kalori olarak hesapla eğer aştıysan bol limonlu su ya da yeşilçay ve yoğurt ile günü kapatmaya çalış..kizlar cok sucluyum. cocuklari okuldan aldim. beraber camasirlik almaya gittik. tam donercinin onunden gecerken oglum tutturdu doner istiyom diye. dershaneyegoturdum. babasi birer durum soyledi. bana da ddi ye diye yok yemeyecem dedim. anam cocuklar ellerindekini bitirmedi esimde ihaleyi bana biraktimi. yalvardim yemeyecem diye dinletemedim. cok uzuluyorum ya ne olacak benim bu halim
valla kuzum hıc balık etlı gorunmuyorsun masallah ,inşallah hayırlısıyla bı kavusayımda cok kılo almadan dogsun keratada saglıkla gıder ınsallah kılolardayok cnm balık etliyim diyelim :)
sen hayırlısıyla kavuş fındığına o seni zayıflatır cnm :)
ne güzel böyle şeyler motive edicii ciddenharika görünüyorsun. bende platese borçluyum fiziğimi.
gülayyyyy detaya gerek yok seni affetmemiz için. bende o durumlarda kaldığımda ekmeği atıp bi kenara sadece etini yiyorum sende öyle yapabilirdin
Eki Görüntüle 1268111 oğluşumla ben :)
teşekkür ederim sağol cnm. sen dikkatli beslen doğumdan sonrada süt olsun ye kısmına kanma emin ol hepsi gider hayırlısıyla..valla kuzum hıc balık etlı gorunmuyorsun masallah ,inşallah hayırlısıyla bı kavusayımda cok kılo almadan dogsun keratada saglıkla gıder ınsallah kılolarda
ınsallah canım benımteşekkür ederim sağol cnm. sen dikkatli beslen doğumdan sonrada süt olsun ye kısmına kanma emin ol hepsi gider hayırlısıyla..
ne güzel böyle şeyler motive edicii cidden
maşallah ya çok tadlusunuz :)
sonundaoldu cnm arkadaşım son zmnlar ne yaptıysam emmiyo gece uykuda emiyo inan öyle olunca ne yiyip içesim geliyo nede başka bişey hevesim kalıyo çok üzülüyom en az 1.5 yaşına kadar emziriyim diyodum
sağip veriyom biraz böyle devam ederim ara ara yine denicem dediğin gibi elimden geleni yapıcam bklım
alyagsu cnm trambolinin faydası ne kadar çokmuş öyleeee iyice heveslendim bak şimdilik leslie 1 ml yapıyom inan fırsatım olsa neler yapardım
çok tatlısınnnn sennnnEki Görüntüle 1268111 oğluşumla ben :)
canım ben ilk kızımda 26 yaşındaydım kendi çabamla gençlikle 15 kilo vermiştim spor yerine kızımla dans ediyordum çünki özel zaman ayırmam mumkun değildi. sende çocuğunla dans etmeye çalış 1yada 2 yada 3 saatte bir 10dk yapsan dans( hatta lesli hareketlerinide katarsın) acayip faydası olur sana denemeni tavsiye ederimsonundaoldu cnm arkadaşım son zmnlar ne yaptıysam emmiyo gece uykuda emiyo inan öyle olunca ne yiyip içesim geliyo nede başka bişey hevesim kalıyo çok üzülüyom en az 1.5 yaşına kadar emziriyim diyodum
sağip veriyom biraz böyle devam ederim ara ara yine denicem dediğin gibi elimden geleni yapıcam bklım
alyagsu cnm trambolinin faydası ne kadar çokmuş öyleeee iyice heveslendim bak şimdilik leslie 1 ml yapıyom inan fırsatım olsa neler yapardım
teşekkür ederiz cnm. eminim senin fındıkta bir baldır :)çok tatlısınnnn sennnn
dediklerini dikkate alıcam cnm :)canım ben ilk kızımda 26 yaşındaydım kendi çabamla gençlikle 15 kilo vermiştim spor yerine kızımla dans ediyordum çünki özel zaman ayırmam mumkun değildi. sende çocuğunla dans etmeye çalış 1yada 2 yada 3 saatte bir 10dk yapsan dans( hatta lesli hareketlerinide katarsın) acayip faydası olur sana denemeni tavsiye ederim
evet cnm 9 aylık olduk bi gözatıyım :)nilay20 dedi: ↑
sonundaoldu cnm arkadaşım son zmnlar ne yaptıysam emmiyo gece uykuda emiyo inan öyle olunca ne yiyip içesim geliyo nede başka bişey hevesim kalıyo çok üzülüyom en az 1.5 yaşına kadar emziriyim diyodum
canım senin küçük bebiş var anladığım kadar ıle.1 mile bile yapsan faydadır .o nedenle hiç üzülme.düzenin yerleştikçe neler neler yaparsın.bebekleri ile egzersiz yapan hanımların videoları var.belki beğenirsin denersin cnm
doğal yollar en güzeli zaten cnm :) yoğurt da ye düzenli bağırsaklarına faydası olur bence..kayısıyla halletmeye calısıyorum canım sımdılık doktorum 2 hafta sonra randevum var daha bakalım
oyy oyy denetle hep beni sen..teşekkür ederim kuzum :) ben günlük menümü sonraki gün yazarım hemen..
oh ohh hamarat hatun.vallaha bu işler için anne kapılarındayım bende.sağolsun k.validem gönderdi melemen falan allah razı olsun
bu arada hangi şehirdesin canım..
selam kızlar
yoğun bir bayram ve yoğun bir misafir ğırlamanın ardından bitap düşmüş bir irem var karşınızdaaa
diyette yalan oldu yaaa
sinirlerim bozuldu
Eki Görüntüle 1268056 benim son halim bu .boyumdan dolayı kilom fazla gözükmüyor.kemik kalınlığım yüksek.yapılıyım o nedenle goze gelmiyorum.fakat kendimi biliyorum işte.ama platesin faydasını hiç göz ardı edemem.
kizlar cok sucluyum. cocuklari okuldan aldim. beraber camasirlik almaya gittik. tam donercinin onunden gecerken oglum tutturdu doner istiyom diye. dershaneyegoturdum. babasi birer durum soyledi. bana da ddi ye diye yok yemeyecem dedim. anam cocuklar ellerindekini bitirmedi esimde ihaleyi bana biraktimi. yalvardim yemeyecem diye dinletemedim. cok uzuluyorum ya ne olacak benim bu halim
ilk 6 ay hep emdik cnm mama hiç vermedim ondan üzülüyom aniden bırakıncateşekkürler cnm çok saol..:)
üzme lütfen kendini sütü en çok moral etkiler cnm. olsun uykuda emsin. gündüz gece uykularında verirsin sen de. zaten büyüdüler kuvvetli emiyorlar 2 dk emer. emmediği arada sağarsın. ben hep mamayla destekledim düşün. bak sen ne güzel kendi sütünü vermişsin sonuna kadar.
yok yok üzülme cnm. artık herşeyi ver yesin. büyüdüler emmeyide artık uykuda sağarak halledersin. tek derdimiz bu olsun. sağlıkları olsunda gerisi hallolur..ilk 6 ay hep emdik cnm mama hiç vermedim ondan üzülüyom aniden bırakınca
cok tatlidiniz ve inan ki fazlalik yok bu goruntudeEki Görüntüle 1268111 oğluşumla ben :)
brn karatyciyim canim. kalori hesani yapmiyorum. leptini de bozdum sekeri de yukselttim malesefcanım benim üzülme günlük kalori olarak hesapla eğer aştıysan bol limonlu su ya da yeşilçay ve yoğurt ile günü kapatmaya çalış..
ya malesef normal ekmekti. lavas degildi. aksama dolma dudunuyodum. artik abartmam yediklerimi.Sağ olasın canım 15 sene oldu ben evleneli artık okadar olsun
Eskiden hiç yapmazdım öyle hazırlıklar hatta sebzelerimi pişirene kadar bazen çöpe gidecek kıvama bile gelirdi ( elim aza gitmiyor alışverişte)
Ufak ufak hem rahatlığını hemde bereketini öğrenince bende artık birşeyler yapmaya başladım bir kaç senedir
Dediğin gibi eskiden annem yazdan yaza yapardı bana Türkiyeye geldiklerindeartık ben kendim yapıyorum hatta anneme bile kız bunu yapmadık bu yaz şunu yapmadık diye yapışıyorum
Bİr tek tarhanayı bana yaptırmıyor sağ olsunben yaparım uğraşma diyor her defasında ( anam tarhana tarifini benden saklıyor sanki devlet sırrı
Tabi o işin şakası devamlı uğraştırdığından çocukla fazla yorulurum diye yaptırmıyor tabiki
Canım üzülmek yok bak ne güzel spor salonunada yazılmışsınız
Artık gitsin kilocuklar gelsin fit İrem
Abowwwwwwwww kızzzzzz sen dayak istiyorsun
Ulen afet gibi hatun kilom var diyor yaaa
Şaka bir yana ama dediğin gibi insanın kendini bilip iyi hissetmesi önemli üstelik hamilelikte daha rahat olursun bir 5 - 10 kg gitmiş olursa o zamana kadar
Müthiş görünüyorsun zaten o yüzden eminim sende çok çabuk hedefine ulaşırsın
Benim yolum baya uzun ama inanıyorum bende yavaş yavaş fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Canım hiç kendini kahretme
Nasılsa daha akşama yıl var
Adım gibi eminim sen dengelersin üstelik dürüm yediğine göre etrafındaki lavaş çok çok incedir
Bugün Karatay Hocada dedi ya çok fazla kilo sorunu olmayan arada da olsa lahmacun yada lavaş tarzı ince hamur tüketebilir diye ( inşallah o kısmını dinlemişsindir)
Bak akşamlık şöyle güzel bir mercimek çorbası yada ne bileyim tarhanada olur iç, güzel bir salata yap kendine yanınada büyük bir kase yoğurt yap en hafif şekilde yemeğini yemiş olursun ve eminim dengelenmiş olucaktırben fazla kaçtığını düşündüğümde öyle yapıyorum genelde
ilk 6 ay hep emdik cnm mama hiç
vermedim ondan üzülüyom aniden bırakınca
cok tatlidiniz ve inan ki fazlalik yok bu goruntudeEki Görüntüle 1268111 oğluşumla ben :)
brn karatyciyim canim. kalori hesani yapmiyorum. leptini de bozdum sekeri de yukselttim malesefcanım benim üzülme günlük kalori olarak hesapla eğer aştıysan bol limonlu su ya da yeşilçay ve yoğurt ile günü kapatmaya çalış..
ya malesef normal ekmekti. lavas degildi. aksama dolma dudunuyodum. artik abartmam yediklerimi.Sağ olasın canım 15 sene oldu ben evleneli artık okadar olsun
Eskiden hiç yapmazdım öyle hazırlıklar hatta sebzelerimi pişirene kadar bazen çöpe gidecek kıvama bile gelirdi ( elim aza gitmiyor alışverişte)
Ufak ufak hem rahatlığını hemde bereketini öğrenince bende artık birşeyler yapmaya başladım bir kaç senedir
Dediğin gibi eskiden annem yazdan yaza yapardı bana Türkiyeye geldiklerindeartık ben kendim yapıyorum hatta anneme bile kız bunu yapmadık bu yaz şunu yapmadık diye yapışıyorum
Bİr tek tarhanayı bana yaptırmıyor sağ olsunben yaparım uğraşma diyor her defasında ( anam tarhana tarifini benden saklıyor sanki devlet sırrı
Tabi o işin şakası devamlı uğraştırdığından çocukla fazla yorulurum diye yaptırmıyor tabiki
Canım üzülmek yok bak ne güzel spor salonunada yazılmışsınız
Artık gitsin kilocuklar gelsin fit İrem
Abowwwwwwwww kızzzzzz sen dayak istiyorsun
Ulen afet gibi hatun kilom var diyor yaaa
Şaka bir yana ama dediğin gibi insanın kendini bilip iyi hissetmesi önemli üstelik hamilelikte daha rahat olursun bir 5 - 10 kg gitmiş olursa o zamana kadar
Müthiş görünüyorsun zaten o yüzden eminim sende çok çabuk hedefine ulaşırsın
Benim yolum baya uzun ama inanıyorum bende yavaş yavaş fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Canım hiç kendini kahretme
Nasılsa daha akşama yıl var
Adım gibi eminim sen dengelersin üstelik dürüm yediğine göre etrafındaki lavaş çok çok incedir
Bugün Karatay Hocada dedi ya çok fazla kilo sorunu olmayan arada da olsa lahmacun yada lavaş tarzı ince hamur tüketebilir diye ( inşallah o kısmını dinlemişsindir)
Bak akşamlık şöyle güzel bir mercimek çorbası yada ne bileyim tarhanada olur iç, güzel bir salata yap kendine yanınada büyük bir kase yoğurt yap en hafif şekilde yemeğini yemiş olursun ve eminim dengelenmiş olucaktırben fazla kaçtığını düşündüğümde öyle yapıyorum genelde
ilk 6 ay hep emdik cnm mama hiç
vermedim ondan üzülüyom aniden bırakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?