80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim üzülme günlük kalori olarak hesapla eğer aştıysan bol limonlu su ya da yeşilçay ve yoğurt ile günü kapatmaya çalış..

yok cnm balık etliyim diyelim :)
sen hayırlısıyla kavuş fındığına o seni zayıflatır cnm :)
valla kuzum hıc balık etlı gorunmuyorsun masallah ,inşallah hayırlısıyla bı kavusayımda cok kılo almadan dogsun keratada saglıkla gıder ınsallah kılolarda

sonundaoldu cnm arkadaşım son zmnlar ne yaptıysam emmiyo gece uykuda emiyo inan öyle olunca ne yiyip içesim geliyo nede başka bişey hevesim kalıyo çok üzülüyom en az 1.5 yaşına kadar emziriyim diyodum
sağip veriyom biraz böyle devam ederim ara ara yine denicem dediğin gibi elimden geleni yapıcam bklım
alyagsu cnm trambolinin faydası ne kadar çokmuş öyleeee iyice heveslendim bak şimdilik leslie 1 ml yapıyom inan fırsatım olsa neler yapardım

valla kuzum hıc balık etlı gorunmuyorsun masallah ,inşallah hayırlısıyla bı kavusayımda cok kılo almadan dogsun keratada saglıkla gıder ınsallah kılolarda
teşekkür ederim sağol cnm. sen dikkatli beslen doğumdan sonrada süt olsun ye kısmına kanma emin ol hepsi gider hayırlısıyla..

ne güzel böyle şeyler motive edicii cidden

maşallah ya çok tadlusunuz :)

teşekkürler cnm çok saol..:)

üzme lütfen kendini sütü en çok moral etkiler cnm. olsun uykuda emsin. gündüz gece uykularında verirsin sen de. zaten büyüdüler kuvvetli emiyorlar 2 dk emer. emmediği arada sağarsın. ben hep mamayla destekledim düşün. bak sen ne güzel kendi sütünü vermişsin sonuna kadar.

canım ben ilk kızımda 26 yaşındaydım kendi çabamla gençlikle 15 kilo vermiştim spor yerine kızımla dans ediyordum çünki özel zaman ayırmam mumkun değildi. sende çocuğunla dans etmeye çalış 1yada 2 yada 3 saatte bir 10dk yapsan dans( hatta lesli hareketlerinide katarsın) acayip faydası olur sana denemeni tavsiye ederim

nilay20 dedi:
sonundaoldu cnm arkadaşım son zmnlar ne yaptıysam emmiyo gece uykuda emiyo inan öyle olunca ne yiyip içesim geliyo nede başka bişey hevesim kalıyo çok üzülüyom en az 1.5 yaşına kadar emziriyim diyodum
sağip veriyom biraz böyle devam ederim ara ara yine denicem dediğin gibi elimden geleni yapıcam bklım
alyagsu cnm trambolinin faydası ne kadar çokmuş öyleeee iyice heveslendim bak şimdilik leslie 1 ml yapıyom inan fırsatım olsa neler yapardım

canım senin küçük bebiş var anladığım kadar ıle.1 mile bile yapsan faydadır .o nedenle hiç üzülme.düzenin yerleştikçe neler neler yaparsın.bebekleri ile egzersiz yapan hanımların videoları var.belki beğenirsin denersin cnm

dediklerini dikkate alıcam cnm :)

evet cnm 9 aylık olduk bi gözatıyım :)

Sağ olasın canım 15 sene oldu ben evleneli artık okadar olsun
Eskiden hiç yapmazdım öyle hazırlıklar hatta sebzelerimi pişirene kadar bazen çöpe gidecek kıvama bile gelirdi ( elim aza gitmiyor alışverişte )
Ufak ufak hem rahatlığını hemde bereketini öğrenince bende artık birşeyler yapmaya başladım bir kaç senedir
Dediğin gibi eskiden annem yazdan yaza yapardı bana Türkiyeye geldiklerinde artık ben kendim yapıyorum hatta anneme bile kız bunu yapmadık bu yaz şunu yapmadık diye yapışıyorum
Bİr tek tarhanayı bana yaptırmıyor sağ olsun ben yaparım uğraşma diyor her defasında ( anam tarhana tarifini benden saklıyor sanki devlet sırrı
Tabi o işin şakası devamlı uğraştırdığından çocukla fazla yorulurum diye yaptırmıyor tabiki

selam kızlar
yoğun bir bayram ve yoğun bir misafir ğırlamanın ardından bitap düşmüş bir irem var karşınızdaaa
diyette yalan oldu yaaa
sinirlerim bozuldu

Canım üzülmek yok bak ne güzel spor salonunada yazılmışsınız
Artık gitsin kilocuklar gelsin fit İrem

Abowwwwwwwww kızzzzzz sen dayak istiyorsun
Ulen afet gibi hatun kilom var diyor yaaa

Şaka bir yana ama dediğin gibi insanın kendini bilip iyi hissetmesi önemli üstelik hamilelikte daha rahat olursun bir 5 - 10 kg gitmiş olursa o zamana kadar

Müthiş görünüyorsun zaten o yüzden eminim sende çok çabuk hedefine ulaşırsın
Benim yolum baya uzun ama inanıyorum bende yavaş yavaş fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum

Canım hiç kendini kahretme
Nasılsa daha akşama yıl var
Adım gibi eminim sen dengelersin üstelik dürüm yediğine göre etrafındaki lavaş çok çok incedir
Bugün Karatay Hocada dedi ya çok fazla kilo sorunu olmayan arada da olsa lahmacun yada lavaş tarzı ince hamur tüketebilir diye ( inşallah o kısmını dinlemişsindir )

Bak akşamlık şöyle güzel bir mercimek çorbası yada ne bileyim tarhanada olur iç, güzel bir salata yap kendine yanınada büyük bir kase yoğurt yap en hafif şekilde yemeğini yemiş olursun ve eminim dengelenmiş olucaktır ben fazla kaçtığını düşündüğümde öyle yapıyorum genelde

ilk 6 ay hep emdik cnm mama hiç vermedim ondan üzülüyom aniden bırakınca

cok tatlidiniz ve inan ki fazlalik yok bu goruntude
canım benim üzülme günlük kalori olarak hesapla eğer aştıysan bol limonlu su ya da yeşilçay ve yoğurt ile günü kapatmaya çalış..
brn karatyciyim canim. kalori hesani yapmiyorum. leptini de bozdum sekeri de yukselttim malesef
ya malesef normal ekmekti. lavas degildi. aksama dolma dudunuyodum. artik abartmam yediklerimi.
ilk 6 ay hep emdik cnm mama hiç
vermedim ondan üzülüyom aniden bırakınca

cok tatlidiniz ve inan ki fazlalik yok bu goruntude
brn karatyciyim canim. kalori hesani yapmiyorum. leptini de bozdum sekeri de yukselttim malesef
ya malesef normal ekmekti. lavas degildi. aksama dolma dudunuyodum. artik abartmam yediklerimi.
ilk 6 ay hep emdik cnm mama hiç
vermedim ondan üzülüyom aniden bırakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…