- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
cok tatlidiniz ve inan ki fazlalik yok bu goruntude
brn karatyciyim canim. kalori hesani yapmiyorum. leptini de bozdum sekeri de yukselttim malesef
ya malesef normal ekmekti. lavas degildi. aksama dolma dudunuyodum. artik abartmam yediklerimi.
nilay benimki bes bucuk ay emdi malesef. o da ite kalka. sagarak vermeye calistim. en sonunda da mamaya tamamen basladik. simdi on bir ay doldu. cicibebe sut veriyom mama niyetine. sonrada yemek saatinde normal yediriyom. baxi seylere kismet fiyecez. sen yinede ugras. normal emmezse sag. ama biberonun rahatligina alidirsa emmeyi tamamen birakiyolar unutma. allah kolaylik versin canim
Sağ olasın canım 15 sene oldu ben evleneli artık okadar olsun
Eskiden hiç yapmazdım öyle hazırlıklar hatta sebzelerimi pişirene kadar bazen çöpe gidecek kıvama bile gelirdi ( elim aza gitmiyor alışverişte)
Ufak ufak hem rahatlığını hemde bereketini öğrenince bende artık birşeyler yapmaya başladım bir kaç senedir
Dediğin gibi eskiden annem yazdan yaza yapardı bana Türkiyeye geldiklerindeartık ben kendim yapıyorum hatta anneme bile kız bunu yapmadık bu yaz şunu yapmadık diye yapışıyorum
Bİr tek tarhanayı bana yaptırmıyor sağ olsunben yaparım uğraşma diyor her defasında ( anam tarhana tarifini benden saklıyor sanki devlet sırrı
Tabi o işin şakası devamlı uğraştırdığından çocukla fazla yorulurum diye yaptırmıyor tabiki
Abowwwwwwwww kızzzzzz sen dayak istiyorsun
Ulen afet gibi hatun kilom var diyor yaaa
Şaka bir yana ama dediğin gibi insanın kendini bilip iyi hissetmesi önemli üstelik hamilelikte daha rahat olursun bir 5 - 10 kg gitmiş olursa o zamana kadar
Müthiş görünüyorsun zaten o yüzden eminim sende çok çabuk hedefine ulaşırsın
Benim yolum baya uzun ama inanıyorum bende yavaş yavaş fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
cok tatlidiniz ve inan ki fazlalik yok bu goruntude
brn karatyciyim canim. kalori hesani yapmiyorum. leptini de bozdum sekeri de yukselttim malesef
ya malesef normal ekmekti. lavas degildi. aksama dolma dudunuyodum. artik abartmam yediklerimi.
çoğu şeyi hala yiyemiyorum canim bazi seyleri zorla zorla yemeğe calisiyorumdoğal yollar en güzeli zaten cnm :) yoğurt da ye düzenli bağırsaklarına faydası olur bence..
Eki Görüntüle 1268111 oğluşumla ben :)
benim gibi inat edip 1-2 ayını harcama hemen araştır.karatay sağlıklı dengeli ömür boyu zinde bir yaşam vaddiyorbende evde olsam kapartım tüyoları yapardım ama işte ben daha düzgün yemekler yetiştirmekte kendimi ustalaştırabildimayrıca güzel yorumun için çok teşekkür ederim kuzum .ben eminim sende yavaşda olsa emin adımlarınla hedefi 12 den vuracaksın bir 10 kilo versem dediğin gibi daha rahat hamilelik geçiririm..
karatayı duydum ama hiç araştırmadım bir bakayım bende canım..
bu akşam bakacağım neymiş cnmbenim gibi inat edip 1-2 ayını harcama hemen araştır.karatay sağlıklı dengeli ömür boyu zinde bir yaşam vaddiyor
biliyorum kabizlik yapip bagirsaklarda kanama yapip kansuxliga neden olabiliyo. ben ivine azicik zeytinyagi koyuyorum iyi oluyo. mama cok zararli. ha vermedimmi verdim. ogluma bir yasina kadar kixima altinci aya kadar simdiki bebise de sekiz aya kadar verdim. sonradinda sute gectim. mamadan daha iyidir diye dusunuyorum. zaten yemek te veriyom. karatay teyzede diyo sakin mama vermeyin.teşekkür ederiz cnm saol.
beni yanlış anlamazsan bişey dicem cnm. bebişlere 1 yaşına kadar süt vermek iyi değilmiş. birçok hastalığın habercisi. ileriki yaşlarda şeker hastalığına bile davetiyeymiş. bence devam sütü yeterli. ıhlamura falan cicibebe ezebilirsin. ben de mama veriyorum 1 ya da 1,5 yaşına kadar süt için beklemeyi düşünüyorum..
canim sana da karatayi tavsiye edebilirmiyim. hem doyacaksin hem sutun etkilenmeyecek hemde kilo vereceksin. birr kac gun dene. bak bakalim. benimde kilolarim dogumlardan hefiye kaldi. evlenmeden once altmis kilo bir citirdim simdi tombis bir hatunum. emzirirken kilo verirsin dediler malesef ben sekkiz kilo aldim. simdi karatayla vermeye calisiyorum. sukur oniki kilo da gitti.kızlar desteğiniz için çok tşk ediyorum hepinize...
bu arada ben kendimi tanıtıyım ben nilay 30 yaşında 2 yıllık evliyim evlendiğim zmnlar 69 kilodaydım ama bu bnm yıllardır olduğum kilom balılk etliyim.
neyse 69 la evlendim hmn bebiş istedik sigarayı bıraktım ve ilk bebişim düştü 10 kilo aldım.
yeniden 80 le hamile kaldım 101 le doğum yaptım şu an 90 kiloyum son 5 gündür dikkat ediyom
haftada 1 tartılmayı düşünüyom
geçen ay diyetisyene gittim emzirdiğim için diyet vermedi kilo verirsem tekrar diyetisyene gitmeyi düşünmuyom.
bu arada bilecik te oturuyom
cok yemekten cok kacamakların olmus canm cıkolata ve pasta lımonlu su yadaa yesıl cay tuketterek etkısını azaltabılırsın youtubedende bulabılırsın ben asagıdakı lınkten calısıyordumyaaaaa ben bugün çok yedim çooookkk ilk kez bu kadar abartı yedim çok utanıyorum çok vicdan azabı çekiyorummmmm offf yaaa ne yaptım ben((( menümü vermesem mi ki yada vereyim bana ceza ver in ama çok kızmayın ne olurrr moralim çok bozuk zatennnn offff ama stresden oldu valla benim bu söz olayına herkes burnunu sokuyorr iki tarafdanda laf işitiyorum en son bugünde nefret ettiğim birilerinin bişey dediğini duyuncaa moralim yerlere düştü arkadaşımda çok ısrar etti yiyeceksin diye oofffffffff tamam biliyorum hepsi bahane yaa ceza verin banaaa bide ben platesi nerden bulacam youtube yazsam bulurmuyummm ???
sabah: 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 2 k. dlm peynir
öğle: 1 fincan kahveee yanında 2 tane bayram çikolatası ar etmiyorum varya utanmadan 2 tane yedim
ara: 1 dlm bisküvili pasta , 1 tutam kadar da çerez ceviz ve badem
akşam: bari bunların üstüne yemek yeme dimi ama yokkk başladım bi kere dururmuyum, yarım kaseden fazla k. fasulye(etli hemnde) ,yarım kase yoğurt,
sağol cnm dün bi göz attım kafama yattı gibi zorlayıcı değil her sabah 2 yumurta ve ekmek yok galiba ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum akşam yemeğinde yemiyorum tek sıkıntı sürekli protein ağırlıklıbiliyorum kabizlik yapip bagirsaklarda kanama yapip kansuxliga neden olabiliyo. ben ivine azicik zeytinyagi koyuyorum iyi oluyo. mama cok zararli. ha vermedimmi verdim. ogluma bir yasina kadar kixima altinci aya kadar simdiki bebise de sekiz aya kadar verdim. sonradinda sute gectim. mamadan daha iyidir diye dusunuyorum. zaten yemek te veriyom. karatay teyzede diyo sakin mama vermeyin.
canim sana da karatayi tavsiye edebilirmiyim. hem doyacaksin hem sutun etkilenmeyecek hemde kilo vereceksin. birr kac gun dene. bak bakalim. benimde kilolarim dogumlardan hefiye kaldi. evlenmeden once altmis kilo bir citirdim simdi tombis bir hatunum. emzirirken kilo verirsin dediler malesef ben sekkiz kilo aldim. simdi karatayla vermeye calisiyorum. sukur oniki kilo da gitti.
yaaaaa ben bugün çok yedim çooookkk ilk kez bu kadar abartı yedim çok utanıyorum çok vicdan azabı çekiyorummmmm offf yaaa ne yaptım ben((( menümü vermesem mi ki yada vereyim bana ceza ver in ama çok kızmayın ne olurrr moralim çok bozuk zatennnn offff ama stresden oldu valla benim bu söz olayına herkes burnunu sokuyorr iki tarafdanda laf işitiyorum en son bugünde nefret ettiğim birilerinin bişey dediğini duyuncaa moralim yerlere düştü arkadaşımda çok ısrar etti yiyeceksin diye oofffffffff tamam biliyorum hepsi bahane yaa ceza verin banaaa bide ben platesi nerden bulacam youtube yazsam bulurmuyummm ???
sabah: 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 2 k. dlm peynir
öğle: 1 fincan kahveee yanında 2 tane bayram çikolatası ar etmiyorum varya utanmadan 2 tane yedim
ara: 1 dlm bisküvili pasta , 1 tutam kadar da çerez ceviz ve badem
akşam: bari bunların üstüne yemek yeme dimi ama yokkk başladım bi kere dururmuyum, yarım kaseden fazla k. fasulye(etli hemnde) ,yarım kase yoğurt,
evetttt çok yaptım çokkkkk hemen limonlu su içeyim iyi düşündün canım bide bitki çayı ondan sonra plates sonra ip sonra banyo umarım kurtarabilirimmm sağol canımmmcok yemekten cok kacamakların olmus canm cıkolata ve pasta lımonlu su yadaa yesıl cay tuketterek etkısını azaltabılırsın youtubedende bulabılırsın ben asagıdakı lınkten calısıyordum
http://www.beyazgazete.com/video/tv-programlari/beyaz-tv-81/ebruli-beyaz-tv-323519/ hergun baska bı kısım yapıyor orda bıraz cok konusuyor ama zaten ınsan anca yetısıyor
inş kuzum inş. hemen yapayım sporumuuu ahh ahh akılsız başımbu kadar sıkıntı yapma cnm yrn dengelersin yada sporla destekliyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?