80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kurtarırsın canım kurtarırsın merak etme

bugun kı menum
kahvaltı
10 tane yesıl zeytın
1 dılım hellım peynır
1 parca tava bogregı
1 domates
1 bardak cay
ara
armut
aksam
1 kase ezogelın corbası
1 tabak piyaz
merhaba cnm hamilelikte diyet zor olmalı ben hiç dikkat etmedim tadını çıkardım sende ekmek yemediğin sürece inan bişey olmaz çok kilon yoksa tabi :))))

ben bunu buldum ama yaa bi plates bir buçuk saat sürermiki ama 21 günde tamamdır diyo :) bunu yapabilirmiyim platesciler bi baksanıza sevabınıza :)))
ahhhhh arkadaşım nerde leslieyle 20 dakikayı zor yapıyom 1.5 saat bana çokkkkk uzakkkkk ama inan yapmak isterdim

ben senin yolladığında bulamadım kuzum yaa başka bakayım daha azı varmı :))
canım benım sana gonderdıgım lınkte asagılara dogru bak orda hergunun programları var ve altlara dogru platesler var
merhaba cnm hamilelikte diyet zor olmalı ben hiç dikkat etmedim tadını çıkardım sende ekmek yemediğin sürece inan bişey olmaz çok kilon yoksa tabi :))))
dıyet yapmıyorum kuzum malesef bulantılardan yıyemıyorum ılk baslarda hıc bsey yıyemıyordum bu gene ıyı halım 80 kılo az sayılmaz canım masallahım var yanı

Canım sen boşver milleti sonuçta ağzı olan konuşur
Bu senin günün ve herşey senin gönlünce olması gerek varsın milletin ağzı boş boş konuşsun
Arada yemeseydin iyidi ama akşam gayet güzel beslenmişsin sonuçta kuru fasülyeden birşey olmaz

Yarın eminim sen dengelersin bugünün kaçamaklarını

Canım bende karatay yapıyorum ve inan hiç ekmeksizlik zor gelmiyor hatta her gün o yumurtayı zevkle yiyorum
Her gün değişik bir şekilde tüketirsen yumurtayı bıkmazsın ( melemen, çılbır, omlet, haşlama, kıymalı yumurta, mantarlı omlet, domatesli yumurta, biberli yumurta, baharatlı yumurta benim şu anda aklıma gelenler )
Yarın ben melemen yaparım diyordum ama eşime domates al demeyi unuttum bende fikir değiştirip kıymalı yumurtaya dönüyorum
İlk gün biraz zor gelebilir belki ama inan çok tok tutuyor
Bak bugün ben yemeğimi 16:00 gibi yedim ve inan şu saat oldu henüz hiç acıkmadım

Hatta şu anda kayısılı form çayımı keyifle höpürdetiyorum

çoooooooooooook tşk ederim kuzum komşular geldi yeni gittiler yine yapamadım ama yarın sabah başlıyorum pilatesime inşallahhhh
ayyy cecom böyle düşünmene ne kadar sevindim içimi rahatlattınız valla şimdi ip atlayıp rapor vereceğim size

rıca ederımcnm hadı bakalım hayırlı olsun

yok kiz protei agirlikli degil. glisemik indekslerine bakiyosun yiyeceklerin. 50 nin altindakileri yiyebilirsin. maksat kan sekeri oynamasin. ekmekhicbir ogunde yok. cunku glisemik indeksi yuksek

Merhaba kızlar. Ben son günleri berbat geçirdim neler neler kelimeler yetmez yani
Karatay yapıyordum biliyorsunuz. Kilo vermem durdu benim 8 kilodan sonra. Bende gerildim ve yemeye verdim kendimi. Ben değişiklik yapmak istiyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Normal diyetlerden denemek istiyorum. Ama tabiki karatay kuralları hayatımda hala geçerli olacak. Mesela zeytinyağı, mesela süper kahvaltısı gibi karatay kuralları devam edecek. Sadece ara öğünlü basit bir diyet düşünüyorum. Değişiklik yapmak hem benim kaçamak yapmamı hemde vücudumu şaşırtarak kilo vermemin devamını sağlarmı sizce?

canim ne yaptin dort bucuktan sonra yememe isini. basladin mi. ben esime bahsettim nasil istiyorsan oyle davran dedi ama kararsizim.

rıca ederımcnm hadı bakalım hayırlı olsun
olacak kuzum inş. sayenizdeee

Kızlarrrrrrrrr aşağı inci gibi dizilmişsiniz yine ama kimseden çıt yok

Hayırdır nerelere daldınız
Ben nette gezecek yer bulamıyorum canım sıkılıyor resmen
ben varım bennnnn

aynı şeyi tekrarlar gibi olacam ama kuzum bence karatayını oturtmuşken hiç terk etme sende 2 günlük detoks uygula istersen sonra kaldığın yerden devam et yoksa kafan karışır ondanmı yapsam bundan mı sonra tamamen pes edersin tabi benim fikrim bu arkadaşlar ne der bilmiyorum ama

sonucta oylede kilo veriliyo boylede o emli olan senin hangisini istedigin.

Canım yine sen bilirsin ama liste tarzı olanlar insanı bence daha çok sıkıyor
İstersen karataya devam et ama ara öğünler koy araya ( süt, yoğurt, kuruyemiş, ayran tarzı birşeyler yiyebilirsin aralarda ) tabi ana öğünleri biraz azalt ki sonra vereyim derken üzerine alma
Bencede bir iki günlük detoks en mantıklısı en azından kilo oynayınca yine moralin düzelir ve daha sağlam tutunursun diyetinde

canim ne yaptin dort bucuktan sonra yememe isini. basladin mi. ben esime bahsettim nasil istiyorsan oyle davran dedi ama kararsizim.

Başladım canım şükür
Eşimede gelince tabağını hazır ettim gelince hemen önüne koyuverdim
Şu anda baya karnım aç acıkcası ama rahatsız edecek derecede değil şaban gibi suya abandım ( şu ana kadar rahat 3 litre olmuştur ki böyle daha rahat su içiyorum mide dolu olmayınca )

Bakalım cuma ne çıkacak bugün kendimi zor tuttum tartıya çıkmamak için ( dün zaten pazardı ve erken yedik eşimde acıktım diyince )
Kendime bile süpriz olsun istiyorum

400 tane ipimi atladımmm azcıkda olsa rahatladım

harikasın canım gerçekten
Ben bugün ancak 1 kere 100 yaptım ama söz yarın bende en azından 200 yapıcağım ( fazlası olur diye söz vermiyeyim sonra ille sözümü yerine getireceğim diye kendimi parçalarım )

Kızlar yaa yazan yok dedim ama benim uykum geldi
Tabi birde erken yiyince hafiften değil baya baya acıktım bari yatayımda sakata gelmim ilk gün alışma süresi gibi oldu ( saat 16:00da yenen yemek ) ama eminim yarın daha rahat olucaktır elbette mide de beyinde bu düzene alışacak başka çare yok patır patır gidecek kilolar

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun cankuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…