kurtarırsın canım kurtarırsın merak etmeevetttt çok yaptım çokkkkk hemen limonlu su içeyim iyi düşündün canım bide bitki çayı ondan sonra plates sonra ip sonra banyo umarım kurtarabilirimmm sağol canımmm
inş kuzum inş. hemen yapayım sporumuuu ahh ahh akılsız başım
canım bu ılk basta agır gelebılır ynede bı dene ıstersenben bunu buldum ama yaa bi plates bir buçuk saat sürermiki ama 21 günde tamamdır diyo :) bunu yapabilirmiyim platesciler bi baksanıza sevabınıza :)))
ben senin yolladığında bulamadım kuzum yaa başka bakayım daha azı varmı :))canım bu ılk basta agır gelebılır ynede bı dene ıstersen
merhaba cnm hamilelikte diyet zor olmalı ben hiç dikkat etmedim tadını çıkardım sende ekmek yemediğin sürece inan bişey olmaz çok kilon yoksa tabi :))))bugun kı menum
kahvaltı
10 tane yesıl zeytın
1 dılım hellım peynır
1 parca tava bogregı
1 domates
1 bardak cay
ara
armut
aksam
1 kase ezogelın corbası
1 tabak piyaz
ahhhhh arkadaşım nerde leslieyle 20 dakikayı zor yapıyom 1.5 saat bana çokkkkk uzakkkkk ama inan yapmak isterdimben bunu buldum ama yaa bi plates bir buçuk saat sürermiki ama 21 günde tamamdır diyo :) bunu yapabilirmiyim platesciler bi baksanıza sevabınıza :)))
canım benım sana gonderdıgım lınkte asagılara dogru bak orda hergunun programları var ve altlara dogru platesler varben senin yolladığında bulamadım kuzum yaa başka bakayım daha azı varmı :))
dıyet yapmıyorum kuzum malesef bulantılardan yıyemıyorum ılk baslarda hıc bsey yıyemıyordum bu gene ıyı halım 80 kılo az sayılmaz canım masallahım var yanımerhaba cnm hamilelikte diyet zor olmalı ben hiç dikkat etmedim tadını çıkardım sende ekmek yemediğin sürece inan bişey olmaz çok kilon yoksa tabi :))))
yaaaaa ben bugün çok yedim çooookkk ilk kez bu kadar abartı yedim çok utanıyorum çok vicdan azabı çekiyorummmmm offf yaaa ne yaptım ben((( menümü vermesem mi ki yada vereyim bana ceza ver in ama çok kızmayın ne olurrr moralim çok bozuk zatennnn offff ama stresden oldu valla benim bu söz olayına herkes burnunu sokuyorr iki tarafdanda laf işitiyorum en son bugünde nefret ettiğim birilerinin bişey dediğini duyuncaa moralim yerlere düştü arkadaşımda çok ısrar etti yiyeceksin diye oofffffffff tamam biliyorum hepsi bahane yaa ceza verin banaaa bide ben platesi nerden bulacam youtube yazsam bulurmuyummm ???
sabah: 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 2 k. dlm peynir
öğle: 1 fincan kahveee yanında 2 tane bayram çikolatası ar etmiyorum varya utanmadan 2 tane yedim
ara: 1 dlm bisküvili pasta , 1 tutam kadar da çerez ceviz ve badem
akşam: bari bunların üstüne yemek yeme dimi ama yokkk başladım bi kere dururmuyum, yarım kaseden fazla k. fasulye(etli hemnde) ,yarım kase yoğurt,
sağol cnm dün bi göz attım kafama yattı gibi zorlayıcı değil her sabah 2 yumurta ve ekmek yok galiba ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum akşam yemeğinde yemiyorum tek sıkıntı sürekli protein ağırlıklı
çoooooooooooook tşk ederim kuzum komşular geldi yeni gittiler yine yapamadım ama yarın sabah başlıyorum pilatesime inşallahhhhhttp://www.beyazgazete.com/video/tv...-pilates-plates-ebruli-28-05-2013-410981.html,
bak kuzum bu 28 mayıs 2013 programıymıs 27 26 dıye gıdıyor
ayyy cecom böyle düşünmene ne kadar sevindim içimi rahatlattınız valla şimdi ip atlayıp rapor vereceğim sizeCanım sen boşver milleti sonuçta ağzı olan konuşur
Bu senin günün ve herşey senin gönlünce olması gerek varsın milletin ağzı boş boş konuşsun
Arada yemeseydin iyidi ama akşam gayet güzel beslenmişsinsonuçta kuru fasülyeden birşey olmaz
Yarın eminim sen dengelersin bugünün kaçamaklarını
Canım bende karatay yapıyorum ve inan hiç ekmeksizlik zor gelmiyor hatta her gün o yumurtayı zevkle yiyorum
Her gün değişik bir şekilde tüketirsen yumurtayı bıkmazsın ( melemen, çılbır, omlet, haşlama, kıymalı yumurta, mantarlı omlet, domatesli yumurta, biberli yumurta, baharatlı yumurta benim şu anda aklıma gelenler)
Yarın ben melemen yaparım diyordum ama eşime domates al demeyi unuttumbende fikir değiştirip kıymalı yumurtaya dönüyorum
İlk gün biraz zor gelebilir belki ama inan çok tok tutuyor
Bak bugün ben yemeğimi 16:00 gibi yedim ve inan şu saat oldu henüz hiç acıkmadım
Hatta şu anda kayısılı form çayımı keyifle höpürdetiyorum
rıca ederımcnm hadı bakalım hayırlı olsunçoooooooooooook tşk ederim kuzum komşular geldi yeni gittiler yine yapamadım ama yarın sabah başlıyorum pilatesime inşallahhhh
ayyy cecom böyle düşünmene ne kadar sevindim içimi rahatlattınız valla şimdi ip atlayıp rapor vereceğim size
yok kiz protei agirlikli degil. glisemik indekslerine bakiyosun yiyeceklerin. 50 nin altindakileri yiyebilirsin. maksat kan sekeri oynamasin. ekmekhicbir ogunde yok. cunku glisemik indeksi yukseksağol cnm dün bi göz attım kafama yattı gibi zorlayıcı değil her sabah 2 yumurta ve ekmek yok galiba ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum akşam yemeğinde yemiyorum tek sıkıntı sürekli protein ağırlıklı
canim ne yaptin dort bucuktan sonra yememe isini. basladin mi. ben esime bahsettim nasil istiyorsan oyle davran dedi ama kararsizim.Canım sen boşver milleti sonuçta ağzı olan konuşur
Bu senin günün ve herşey senin gönlünce olması gerek varsın milletin ağzı boş boş konuşsun
Arada yemeseydin iyidi ama akşam gayet güzel beslenmişsinsonuçta kuru fasülyeden birşey olmaz
Yarın eminim sen dengelersin bugünün kaçamaklarını
Canım bende karatay yapıyorum ve inan hiç ekmeksizlik zor gelmiyor hatta her gün o yumurtayı zevkle yiyorum
Her gün değişik bir şekilde tüketirsen yumurtayı bıkmazsın ( melemen, çılbır, omlet, haşlama, kıymalı yumurta, mantarlı omlet, domatesli yumurta, biberli yumurta, baharatlı yumurta benim şu anda aklıma gelenler)
Yarın ben melemen yaparım diyordum ama eşime domates al demeyi unuttumbende fikir değiştirip kıymalı yumurtaya dönüyorum
İlk gün biraz zor gelebilir belki ama inan çok tok tutuyor
Bak bugün ben yemeğimi 16:00 gibi yedim ve inan şu saat oldu henüz hiç acıkmadım
Hatta şu anda kayısılı form çayımı keyifle höpürdetiyorum
olacak kuzum inş. sayenizdeeerıca ederımcnm hadı bakalım hayırlı olsun
ben varım bennnnnKızlarrrrrrrrr aşağı inci gibi dizilmişsiniz yine ama kimseden çıt yok
Hayırdır nerelere daldınız
Ben nette gezecek yer bulamıyorumcanım sıkılıyor resmen
aynı şeyi tekrarlar gibi olacam ama kuzum bence karatayını oturtmuşken hiç terk etme sende 2 günlük detoks uygula istersen sonra kaldığın yerden devam et yoksa kafan karışır ondanmı yapsam bundan mı sonra tamamen pes edersin tabi benim fikrim bu arkadaşlar ne der bilmiyorum amaMerhaba kızlar. Ben son günleri berbat geçirdim neler neler kelimeler yetmez yani
Karatay yapıyordum biliyorsunuz. Kilo vermem durdu benim 8 kilodan sonra. Bende gerildim ve yemeye verdim kendimi. Ben değişiklik yapmak istiyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Normal diyetlerden denemek istiyorum. Ama tabiki karatay kuralları hayatımda hala geçerli olacak. Mesela zeytinyağı, mesela süper kahvaltısı gibi karatay kuralları devam edecek. Sadece ara öğünlü basit bir diyet düşünüyorum. Değişiklik yapmak hem benim kaçamak yapmamı hemde vücudumu şaşırtarak kilo vermemin devamını sağlarmı sizce?
sonucta oylede kilo veriliyo boylede o emli olan senin hangisini istedigin.Merhaba kızlar. Ben son günleri berbat geçirdim neler neler kelimeler yetmez yani
Karatay yapıyordum biliyorsunuz. Kilo vermem durdu benim 8 kilodan sonra. Bende gerildim ve yemeye verdim kendimi. Ben değişiklik yapmak istiyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Normal diyetlerden denemek istiyorum. Ama tabiki karatay kuralları hayatımda hala geçerli olacak. Mesela zeytinyağı, mesela süper kahvaltısı gibi karatay kuralları devam edecek. Sadece ara öğünlü basit bir diyet düşünüyorum. Değişiklik yapmak hem benim kaçamak yapmamı hemde vücudumu şaşırtarak kilo vermemin devamını sağlarmı sizce?
Merhaba kızlar. Ben son günleri berbat geçirdim neler neler kelimeler yetmez yani
canim ne yaptin dort bucuktan sonra yememe isini. basladin mi. ben esime bahsettim nasil istiyorsan oyle davran dedi ama kararsizim.
400 tane ipimi atladımmm azcıkda olsa rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?