80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

moralini bozma canım bende salı gününden beri elimden geldiği kadar kaçamaksız diyet yaptım ama aynı kilomda çıktım tartıda, bir pantolonum var ona göre takip ediyorum kilomu yanlarda hafif bollaşma olmuş tartıda aynıyım ama pantolonumda değilzemuszemus

valla gerçekten anlayamadım normal şartlarda spor yaptığım hafta mutlaka verirdim bu hafta 5 gün yürüdüm işte sonuç! ama dediğin gibi incelme var ölçülerimde benimde göbiş ve kalçadan birer cm gitti,ödem desem içiyorum grubun iksirinden falan bilmiyorum artık önümüzdeki günlerde belli olur

yağmurgözlü geçmiş d.günün kutlu olsun tatlım ne mutlu sana oğluşun bu yaşa gelmiş annesini duygulandırmış,allah bize de gösterir inşallah o günleri..

nihal ve sunshine geçmiş olsun kızlar..
adaer hoşgeldin canım hep beraber seni istediğin kiloda çok güzel bi, gelin yapcaz emin ol..ama ölçülerini yaz önce listeye ekliycem

Son düzenleme:
ya bide kızlar bir zamanlar bi listemiz vardı hani kimsenin güncellemediği arka sayfalarda kalan nerde???lmaz:

arada bi el atın kızlar sürekli göz önünde olsun listemiz bakıp bakıp gaza gelelim..

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaptanım noldu bize yaa gr oynamadı benimde
kilo vermeyi bırak sabit kalmayı marifet sayıyoruz artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
vücut kışa hazırlık yapıyor sanırım yakıt depoluyor donmaktanmı korkuyor nedir
havalarda bayağı sogudu:roflol::roflol::roflol:

tsk ederim serra cım.. Gelebildiğim sürece geleceğim.. Zaten açamadığım günlerde acayip bir suçluluk duyuyorum.. kendimi topladım diyettim super gidiyor ama tatlıyı sevmeyen ben acayip tatlıya düşkünlüğüm arttı..Eşimde inadına alıp alıp geliyor deliricem.. 2 tatlı kaşıgı yıyıp bırakıyorum ama bunun sonu olmalı.Neden böyle oldu bilmem..

bende tek eksik spor ona başlayamadım bir türlü.. ama başlasam iyi olacak.. Doğru söylüyorsun 70 leri görmemem lazım artık

buyur kaptanımkaydirigubbakcemile3

bugün yediklerimi yazmadım
sabah tiroid ilacı ve su içtim yola çıktım yanıma 3 kuru kayısı 3 kuru erik aldım yolda yedim
işyerinde kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytin
şekersiz çay
ara
1 türk kahvesi(çok oldu içmeyeli:kedi:)
yarım elma
öğle
köfte salata
ara
kalan elmayı yerim
yeşil çay içmeyi düşünüyorum

akşama belli değil opuyorumnanaktan

gecmis olsun canim ..

evet daha kisa bi sure icin bi hedef koysak ise yararmi acaba
Her ay icin bi hedef koysak mesela .. ay sonu baksak hedeflere ulasilmisCADIARZU ..nerdersiniz??? faydasi olurmu

teşekkür ederim canım
bence daha kısa süreli hedefler mantıklı çünkü her hafta hedefimi yazarken gözümde büyüyor aylık hedefler konulabilir CADIARZU

sevgili handerya çok ama çok teşekkür ederim.Şimdi şirketteyim akşam eve gidince hemen ölçülerimi yazacağım hatta bir san. burada da ölçebilirim.Evet ölçüp ekleyeceğim.
Tek istediğim nişanlımı utandırmak,Onunla beraber 6 yıl içinde 65 kilodan bu kiloya çıktım oysa.Neyse güzel bir gelin olacağım çok sağol buna şimdi daha çok inanıyorum.Ben ölçülerimi almaya gidiyorum :)

göğüs:105 bel:96 kalça:112 genetik olarak belimiz kalın bizim.65 kilo iken de belim göğüs ve basen e göre kalın duruyordu ama olsun en azından şimdiki gibi şişko değildim:sinifsinif:

Öğle yemeğinde de arkadaşlar 1 bardak ayran,1 kase mercimek çorbası,limonlu 1 tabak salata ve 1 çay tabağı kadar tavuk döner yedim.

Gruptaki diğer arkadaşlar sizlere de çok teşekkür ederim.Sizlerin desteğiyle handerya'nın deyimiyle istediğim kiloda çok güzel bi, gelin olacağıma inanıyorum.
Sevgiler... Not:Bu arada nişanlım aradı :)

epeydir yediklerimi yazmıyordum bende yazayım
sabah 2/3 simit
beyaz peynir
yarım domates
şersiz çay
öğle: 1 dilim pizza :kedi:
diyet cola
(niye kilo veremediğim belli oluyo dimi )
akşam hafif geçiştirmeyi düşünüyorum salata olabilir

epeydir yediklerimi yazmıyordum bende yazayım
sabah 2/3 simit
beyaz peynir
yarım domates
şersiz çay
öğle: 1 dilim pizza :kedi:
diyet cola
(niye kilo veremediğim belli oluyo dimi )
akşam hafif geçiştirmeyi düşünüyorum salata olabilir

Evet canım işte böyle önce inan,hayalini kur,kendini süper bi gelin olarak hayal et sürekli ve o amaç için ve an çok da sağlığın ve kendine güvenin için spor ve diet zamanı!

ben ölçüler derken ilk kilo-şimdiki kilo ve hedef kilonu kasdetmştim ama olsun birazdan arkadaşlara yazacaktım herkes vücut ölçülerini yazsın ayda bir bakalım kim kaç cm incelmiş diye,ne dersiniz kızlar?

Grubun iksiri se 2 yeşil elma (kabuğuyla),1 limon (kabuğuyla),1 çubuk tarçın,1 tatlı kaşığı tane karabiber,1 tatlı kaşığı karanfil ve 3 lt su ..elma ve limonu dörde böl at diğerlerinide ekle elmalar şişene kadar haşla sonrada süzüp iç günde 2-3 bardak kadar hem metabolizmayı hızlandırıyor,hem de ödem atıyor ve sanırım gribe de iyi geliyor

adaer cim bana göre her gelin kaç kiloda olursa olsun o gunun en güzel bayanıdır. Emin ol ve gönlünü hoş tut.. Zayıf olmak sadece alternatifleri çoğaltacak canım. Bu arada nişanlın aramış gözün aydın canım.. Sen hazırlıklı ol düğün öncesi bunlar çok normal.. Ne zaman düğün?

canım nişanlın aramış çok sevindim onun sayesinde gaza gelmişken sakın diyeti bırakmayasınlmaz:lmaz:kaydirigubbakcemile3ölçüleri yazmakta iyi fikirmiş biz her cuma aç karnına tartılıp
başlangıç kg...
geçen hafta kg..
şimdiki kg..
giden kg
hedef kg..
buraya yazıyoruz canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…