Slm kıslarrrr...
benim bu hafta moraller sıfır bu hafta ne yaptıysam kilo gitmedi üzerine aldım hem de öyle böyle değil 1 kg..ve hiç yürümediğim kadar yürüdüm spor yaptım ama sonuca bak çıldırcam valla.. troid falan mı var da hbrim yok diye düşünmeye başladım çünkü bu kadar harekete en kötü yerimde saymam gerekirdi yine 79 oldum (dün 79,5 görünüyordum)
yani siteye bile giresim gelmedi böyle olunca..haftanın yüz karası bi başkannnnn! :çok üzgünüm:
Buyrunuz bayanlar taze taze liste yeni çıktıııı...
Aylincim tebrik ederim,bak gördünmü dünkü listede kilom yanlış diyordun iyiki yanlışmış dimi bak haftanın istikrarlısı oldun..:))
Selmacım sendeki atağı da görmüyorum sanma,süper gidiyorsunazıcık bana da elini bulaştır ben çok kaplumbağa hızıyla gidiyorum yaaa
haaa bu arada bu hafta benden giden de sadec 300 gr cıkkk!bugün 77.9 gördüm..
gecmis olsun canim ..
evet daha kisa bi sure icin bi hedef koysak ise yararmi acaba
Her ay icin bi hedef koysak mesela .. ay sonu baksak hedeflere ulasilmisCADIARZU ..nerdersiniz??? faydasi olurmu
yağmurgözlü geçmiş d.günün kutlu olsun tatlım ne mutlu sana oğluşun bu yaşa gelmiş annesini duygulandırmış,allah bize de gösterir inşallah o günleri..
nihal ve sunshine geçmiş olsun kızlar..
adaer hoşgeldin canım hep beraber seni istediğin kiloda çok güzel bi, gelin yapcaz emin ol..ama ölçülerini yaz önce listeye ekliycem
göğüs:105 bel:96 kalça:112 genetik olarak belimiz kalın bizim.65 kilo iken de belim göğüs ve basen e göre kalın duruyordu ama olsun en azından şimdiki gibi şişko değildim:sinifsinif:
Öğle yemeğinde de arkadaşlar 1 bardak ayran,1 kase mercimek çorbası,limonlu 1 tabak salata ve 1 çay tabağı kadar tavuk döner yedim.
Gruptaki diğer arkadaşlar sizlere de çok teşekkür ederim.Sizlerin desteğiyle handerya'nın deyimiyle istediğim kiloda çok güzel bi, gelin olacağıma inanıyorum.
Sevgiler... Not:Bu arada nişanlım aradı :)
göğüs:105 bel:96 kalça:112 genetik olarak belimiz kalın bizim.65 kilo iken de belim göğüs ve basen e göre kalın duruyordu ama olsun en azından şimdiki gibi şişko değildim:sinifsinif:
Öğle yemeğinde de arkadaşlar 1 bardak ayran,1 kase mercimek çorbası,limonlu 1 tabak salata ve 1 çay tabağı kadar tavuk döner yedim.
Gruptaki diğer arkadaşlar sizlere de çok teşekkür ederim.Sizlerin desteğiyle handerya'nın deyimiyle istediğim kiloda çok güzel bi, gelin olacağıma inanıyorum.
Sevgiler... Not:Bu arada nişanlım aradı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?