- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ayyyy nasıl moral veriyorsun kuzum sen yaaaa tamam ilk günlerde 15 20 dk yapayım bak bunu çok sevdim :))), doğru diyorsun senin ailen benim ailem moduna geçersek işler daha sarpa saracak çenemi tutayım ben iyisimi :)))ahh cnm teşekkür ederim. dilerim sen de yakın zamanlarda hedefine ulaşırsın ve bir ömür kilo almazsın..
bi arkadaşım fizyoterapistti ve bu konu teziydi cnm. yoksa bende sütten yanaydım eskiler vermiş nolacak diyordum ama anlatınca çok yanıldığımı gördüm. o yüzden paylaştım cnm.
ay cnm ben de büyük büyük öğünler yaptın sandım. kaçamaklar varmış. tabi bişey olmaz demicem ama çok büyük hatalarda değil hani. tartı da belki eksilme olmaz belkide ufak artışlar olur. cumaya kadar halledilir onlarda. ben de+600 gr ın 300 ünü vermişim bugün :) cumaya kadar hepsi ve fazlası gider umarım :)
vicdan yapmana sevindim ayrıca.
birde nişan söz, kına, düğün hep zor geçer. kimse memnun olmaz. zaten kimseyide memnun etmeye çalışma. müstakbel eşinle de senin ailen benim ailem moduna hiç girme. siz kendi işinizi kendiniz halledin kimseye laf bırakmayın. yoksa başın çoğ ağrır tatlım.
klasik diyet yapabilirsin bir süre cnm. ya da basit bir spor programı oluşturabilirsin. sanırım bebek var onla zor ama bu hafif yağmurlu havalarda yürüyüş sabahın erken saatlerinde çok iyi gelir. mis gibi toprak kokusu ohhh ne güzel..
tatlım o plates ağırdı 1,5 saat fazla ben en ileri zamanlarda bile 45 dk yaptım ki basit hareketlerle. bende 15-20 dk yap 1 ay. sonra 30 dk. en fazla 45 dk. zaten ip falan da atlıyorsun ve hayatın da hareketli sözdü, nişandı, temizlikti. o yüzden bu kadar yeter bence..
aa neden kiii normal mi acaba kuzummm ters giden bişey yoktur inş.Gunaydin kizlar bugün bas agrisi ve hafif bi karin agrisiyla uyandim
mis kokulu oluyorlar sev teyzoşu :) kardeşlerim oğluma aşık. demekki yeğen de baldan tatlı. ben henüz tatmadım o duyguyu. ama nasip olur inş hayırlısıyla bana da..
o zaman daha avantajlısın cnm. çık çık yürü.
beni de Allah mı söyletti ne
bilmiyorumki canim bende anlamadimayyyy nasıl moral veriyorsun kuzum sen yaaaa tamam ilk günlerde 15 20 dk yapayım bak bunu çok sevdim :))), doğru diyorsun senin ailen benim ailem moduna geçersek işler daha sarpa saracak çenemi tutayım ben iyisimi :)))
aa neden kiii normal mi acaba kuzummm ters giden bişey yoktur inş.
ayyyy nasıl moral veriyorsun kuzum sen yaaaa tamam ilk günlerde 15 20 dk yapayım bak bunu çok sevdim :))), doğru diyorsun senin ailen benim ailem moduna geçersek işler daha sarpa saracak çenemi tutayım ben iyisimi :)))
aa neden kiii normal mi acaba kuzummm ters giden bişey yoktur inş.
İnanılmaz bişey inşallah yaşarsın bu duyguyu ama doğuranın yakını olunca daha bi farklı sanki. Kız kardeşimden olunca yani. Sanki benim canımdan bi can gibi. Öyle seviliyorki sanki başka çocuk sevemicem sevsem vicdan yapcam gibi :) Kokusu yanakları elleri Allahım gelsede sıksak azcıkSöyle yapsın seninkilerde yeğen sevgisi başka :)
bilmiyorumki canim bende anlamadim
günaydın canım geçmiş olsun..Gunaydin kizlar bugün bas agrisi ve hafif bi karin agrisiyla uyandim
Olabilir canim dikkat etmeye calisiyorum bi kaç kere grip gelmeye kalktida çok şükür savabildim yakalanmadansen de bana moral ve motive veriyorsun cnm.
herşey gönlünce olsun inş şekerim..
ben iki kız kardeşim var (ikizler) teyze olmaktan başka bir şansım yok cnm :)
ama öğrenciler ablası. zamanı geldiğinde olur inş..
mevsim değişikliği olabilir cnm. ben sanmıyorum bir sorun olduğunu. bol bol c vitamini almaya çalış grip geliyorda olabilir.
bu arada en çok c vit biber de varmış cnm..
çok sağol kuzumgünaydın canım geçmiş olsun..
sagol cnm sonunda geldım ama hala turkıyedeyım 9kasımda doncem ınsallah uzattık 1 ay daha
bebıs kısmet degılmıs cnm ıc gebelıkdıs gebelık derken doktorlar bı sabah uyandım kanamam baslamıs basından berı hayırlı degılmıs zaten degerler de kotuydu
hosbuldum kaptanım valla bugun boyle oldu annemde sımdı dedı bısey yemedın hayırdır bugun ama bılemedım sanırım kafa kılıtledı kendını ceza vermek ıstıyosan ver cnm sporuma ek olur squatlarımı ıp atlamamı da yaptım sımdı kardesımle de yastık savası yaptık bıraz metabolızmam delırdı bugun :)))
amin canım evet p90x cok etkılı ve cok zor bı program gercekten basarırsın ben emınım ben ble 90 kıloya yakın kıloylayaptıysam sen haylı haylı yaparsın canm
canım cok uzuldum rabbım hayırlısıını nasıp etsın ınsallah
Canım haklısın devam ettirmek daha iradeli olmak için gerekli olabilir ama işte o kadar fenayımki tarif edemiyorum. Zaten devam edicem ama ara dediğim bi haftalık belki. Kendimi biraz rahatlatmak sonrasında da iki günlük detoks yapayım diyorum. Sonrada karataya devam elbette. O artık yaşam biçimi zaten örneğin artık asla pirinç yemem, sıvıyağ kullanmam, bademi masamdan eksik etmem.
Benim kilo vermem suan resmen durdu canım. Veremiyorum veremedikçe de daha da sinirlenip yiyorum. Sonuç daha fena oluyor.
Liste tarzı değilde canım dediğin gibi olabilir veya üç öğün olabilir ama tabiki hafif olmak kaydıyla. Ekmek yine yok yasak yiyecekler yine yok zaten. Vücudu şaşırtmak gerek arada bi. Sonrasında detoks yapıp karataya devam edeyim diyorum. Regl de geliyo bugün yarın. Bu haftadan sonra detoks yaparsam süper olur.
Spor vakti geldi evet durana kadar yapmamıştım ben durunca hareketlendirmek lazım. Menülerimi yazayım bakalım yorumlarınızı beklerim :) Ayran detoksunu tercih edicem canım.
Geçmiş olsun canım. Allah hayırlısını versin. Zamanı değilmiş demekki henüz.
akşam komşularla cem yılmaza gittik bu adamı seviyorum ben yaaa
komedi tarzından biraz uzaktı ama ben beğendim
menümü de yazayım
sabah 2 dilim ekmek 1 parça peyir ve domates
öğle 6 minik misket köfte 1 dilim ekmek
ara 2 bisküvi diyet
akşam 1 elma yarım mısır
örnek bi menü değil iliyorum ama bugünlük böyle oldu temizlik yaptım dip köşe spora da onu yazabiliriz : )
selam kızlar
düzenli diyet ve menülerle ben geldimmmm
yeni yoldaşlar bu yazıları okumanızı tavsiye ediyorum
Gunaydin kizlar bugün bas agrisi ve hafif bi karin agrisiyla uyandim
Yok canım bende bebiş şuan da :) Arada bi kardeşimin çocuğu geliyor 7 aylık daha arada bi ona diyorum ben minnoşum diyeBugünde gelcek ağır misafirim :)
Olabilir canim dikkat etmeye calisiyorum bi kaç kere grip gelmeye kalktida çok şükür savabildim yakalanmadan
çok sağol kuzum
hoşgeldin:) menüdeki olmaması gerekenleri az çok biliyorsundur zaten canım ama öyle böyle düzene giriyor zaten..azmin daim olsun :)selam kızlar,
burası çok canlıymış keşke en başta buluşmuş olsaydık. olsun neresinden dönsek kardır.
önce biraz kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım bir kızım var. yaklaşık 4 yıldır bu kilolarda gidip geliyorum. rekorumu kırıp 2,5 yıl önce 92 yi gördüm dukanla 84 e düştüm fakat kabızlık probleminden dolayı bırakmak zorunda kaldım zira çook sıkıntı çektim..
2 yıldır aynı kilodaydım fakat son bi kaç ay içinde salınca yine 86 oldum hatta 86,6. Çalışıyorum orta derecede hareketli bir işim var aslında hem satış hem muhasebeye bakıyorum yani anlık olarak yoğunluğum değişiyor.. elimden geldiğince sık sık girip paylaşım yapmaya özen göstericem. menülerinizi anlık mı günlük mü paylaşıyorsunuz genel olarak ?
her akşam giremezsem diye soruyorum malum iş çıkışı kızın ödevleri falan derken birde sabah 6,30 da kalkınca zor oluyor...
çok konuştum dimi :)))
gelelim dün kü menüye :
sabah iki dilim ekmekle peynir yumurta ve salatalık klasik kahvaltı
ara : bi küçük kurabiye
öğle : az kuru fasulye 4 kaşık pilav
akşam : bir kepçe şehriye çorbası, 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık makarna
su :1,5 litre kadar
spor :((
şimdilik böyle... öptüm herkesi
Evet canim baya faydasini gördüm p90x in şuan sadece folio asit aliyorum canm başka bisey vermedi
sen yeterince telafi etmişsin cnm benimmm maşallah çok güzel başladın barbim
evet cnm hakikaten hem eğlenceli hem de etkili 40 gün gzüel yapmışsın cnmm eminim faydasını görmüşsündür
Sporsuz olmuyor Esincimm hele ki vucut alışıncahemen başla sporuna kuzum bak nasıl gidecek tıkır tıkır
kaptancımm komedi olmasa da güzel yorumlar var bakalım biz ne zaman izleyeceğizgüzel menüler bekliyoruz kaptancım senden ellerine sağlık temizlik de yapılmış saydık spordan
hoşgeldinnn tatlımmm şükür kaçaklar dönüyorr
çok güzel paylaşımlar neslim tşkler kuzum
Günaydın cnm geçmiş olsun
en doğru zamanda senin de olacak esincimmdarısı başıma bir de benim yeğenim olsaydı
Mervişim D vitamini almaya hamileyken başlanmalıymış cnmm alıyormusun
Ay yok Cnm zaten instagramda peşindeyim :)) grup yazışmalarında Varım sadece tipine giremedim birazda diyeti saldım tabi anne yanında olunca ama artık eski düzene döndüm Cnm :)) kendi evime gidene kadar cok aktif olamam belki ama menü ve kilo bildirimi yapayım dedim :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bugünde herkes için az kalorili, sıfır kaçamaklı ve bol eksili bir gün olur
Gece erkenden yatmak çok çok iyi geldiSabah 6da hiç zorlanmadan uyandım ve 06:45de kahvaltımı yapmaya başladım
Artık bol bol su ve arada bitkisel çaylarla devam öğlene kadar
Ufak cimcimem hazır uyurken sessiz olup az buraya bakayım dedimo uyandığı an hemen mutfağa girip hem akşamlık yemeğimi yaparım hemde makinemi boşaltıp çıkacak bulaşıkları dizerim
Öğleden sonra Sağlık Ocağına gidip smear yaptıracağım ( Hemşire gel demişti kontrol amaçlı )
Perşembe sabahı içinde kan vermeye gideceğim ( nedense çarşamba kan almıyorlarmış ki zaten iyi değil çarşamba kan vermek derler )
Artık o sabah biraz daha geç kalkar direk sağlık ocağına giderim ki kan verdikten sonra fena olmadan hemen kahvaltımı eve gelip yapabileyim
Hatta gitmeden tabağımı hazırlayıp üzerini streçlerim ki hazır olsunMalum erken yiyince insan sabah uyandığında aç oluyor
Artık yemeğimide yapmış olacağıma göre sağlık ocağı dönüşü anneme kahve içmeye uğrarımvakit kalmazsada artık Çarşambaya giderim anamlara
Merak etme burası her daim canlıdır
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz yeterki sende fırsat buldukça bol bol paylaşımda bulun
Bu arada her gün menülerimizi bildiriyoruz burada ve her cuma sabahıda tartı günü
Sweetdimple arkadaşımız kilo bildirim listesi yapıyor ve her hafta herkesin kilo veriş durumunu görebiliyoruz
Bende oynak başı olarak menü takibini yapıyorum
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci haftadan sonra kilo listesine girebiliyorlar ama tabi o sürede paylaşıma devam
Emin ol çok çok güzel motive oluyor insan ve istesende kaçamak yapamıyorsun
Aramıza tekrar hoşgeldin
İnşallah bir daha ortadan yok olmazsın
Maşallah sporunda menünde gayet güzelİnşallah bizlerde böyle bol bol hareket edip daha çabuk kurtuluruz kilolarımzdan
Aminnnn canım inşallah hepimizin azmi daim olur
Canım meyveyi sabah kahvaltıyla birlikte yemeyi denesen en azından insan yedikten sonra onu beyinden siliyor ve diğer zamanlarda aklın onu istemiyor
Şükür benim bu ara canım Meyvede istemiyor ki normalde oturup hiç yemek yemesem 1 kg mandalinayı sabahtan akşama bitirebilirdim
Asında adam gibi spor yapabilsem daha güzel gidecek belki kilolar ama önce biraz gitsin yağlarki sonra toparlayabileyim
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakalım eskiler yeniler derken topiğimiz baya bir canlandı
Kesinlikle bu yaz bizler için müthiş bir yaz olucak ve herkes fıstık gibi olmuş olacak yaza kadar
Ben iyiyim çok şükür Cnm Karışık bi dönemim yok hersey yolunda cok şüküraaa hatırlıyorum canımmmm hatırlamazmıymm hoş geldinnn nasılsın kuzum iyimisin sanki biraz karışık dönemden çıkmışsım rabbim herşeyin hayırlısını versin
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım
bende bir kac kere Ebru şallı ile skinny jeans yaptım ama ramazandı sürdüremedimayyy bu plates ne zor bişeymiş 15 dk dayanabildim her yerimde ağrıdı :))) yeter bence bu kadar yaa ipde atlayacam yarın daha çok yaparım :))) yada böyle sıkıldıkça başına geçip yapsam olmazmı ki :)
Öyledir bizim kaptanımızSweetdimple cnm ne güzel hepimize tek tek üşenmeden cvp vermişsin. saol ilgin için. çok motive edicisin sen de..
Cnm senin kilomne durumda hamilelikteKahvalti
Bir dilim kizarmis yagli balli ekmek
2 kizarmis biber
Az brokoli haşlama
4 zeytin
1 dilim Hellim peynir
Yarim domates
1 bardak tek şekerli cay
Hamile kaldigimi öğrendiğimde 87 kilo falandim canim simdi 80 kiloyumCnm senin kilomne durumda hamilelikte
selam kızlar,
burası çok canlıymış keşke en başta buluşmuş olsaydık. olsun neresinden dönsek kardır.
önce biraz kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım bir kızım var. yaklaşık 4 yıldır bu kilolarda gidip geliyorum. rekorumu kırıp 2,5 yıl önce 92 yi gördüm dukanla 84 e düştüm fakat kabızlık probleminden dolayı bırakmak zorunda kaldım zira çook sıkıntı çektim..
2 yıldır aynı kilodaydım fakat son bi kaç ay içinde salınca yine 86 oldum hatta 86,6. Çalışıyorum orta derecede hareketli bir işim var aslında hem satış hem muhasebeye bakıyorum yani anlık olarak yoğunluğum değişiyor.. elimden geldiğince sık sık girip paylaşım yapmaya özen göstericem. menülerinizi anlık mı günlük mü paylaşıyorsunuz genel olarak ?
her akşam giremezsem diye soruyorum malum iş çıkışı kızın ödevleri falan derken birde sabah 6,30 da kalkınca zor oluyor...
gelelim dün kü menüye :
Kahvalti
Bir dilim kizarmis yagli balli ekmek
2 kizarmis biber
Az brokoli haşlama
4 zeytin
1 dilim Hellim peynir
Yarim domates
1 bardak tek şekerli cay
Evet canim baya faydasini gördüm p90x in şuan sadece folio asit aliyorum canm başka bisey vermedi
canım kilo bildirimini sana mı yapıyoruz beni de eklersen sevinirim.boyum 1.74 kilo 77 hedef 70 :)
bizi buldun ya kuzum önemli olan buallah bağışlasın prensesini cnmm dukan ben de bir dönem yaptım gerçi yapmadığım şey kalmadı fakat fazlasıyla geri aldım menülerini fırsatın olduğunda paylaşabilirsin cnm aylık listemiz için boy ve hedefini de yazarsan sevinirim cuma sabahından pazar 18,00 e kadar kilo değişimini bildirmelisin gerisi kaynaşma dertleşme muhabbet sohbet
gelelim menüne her ne diyeti yapıyor olursan ol bizim amacımız mevcut kilomuzdan kurtulmak kuzum hamur işlerini terketmelisin pirinç=şeker o yzüden mümkün olduğunca bulgur pilavını tercih et cnm
su miktarını artırmalısın içmen gereken su miktarını kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin
dersenki su içmeyi yoğunluktan unutuyorum o zaman cep teline water your body diye bir uyguşama var indir ayarlarını gir her alarmda suyunu iç tatlım günde en az 30 dk da spor yapabilirsen zafer senindir
afiyetolsun cnmm
peki kuzumm d vitaminin yüksekse sorun yok
bu arada kızlar yine alıntıların yarısı çıkmış yarısı çıkmamış
eski kk alıntılar yönünden daha rahattı
önemli olan bulmuş olmamız kuzum bende hep derim bura benim en büyük şansım diyeee sanal ortamı real duygularla yaşayıp birbirimiz için hem üzülüp hem sevinebiliyoruz o yüzden bura çok değerli hepiniz çok özelsinizselam kızlar,
gelelim dün kü menüye :
evettt yarim askerden geldii çok şükür allah nasip ederse bu ay içi isteme düşünüyoruz hayırlısı bakalım gülümAy yok Cnm zaten instagramda peşindeyim :)) grup yazışmalarında Varım sadece tipine giremedim birazda diyeti saldım tabi anne yanında olunca ama artık eski düzene döndüm Cnm :)) kendi evime gidene kadar cok aktif olamam belki ama menü ve kilo bildirimi yapayım dedim :)
Ben iyiyim çok şükür Cnm Karışık bi dönemim yok hersey yolunda cok şükür
Türkiye'ye tatile geldim annemleri görmeye 2 aylığına sonra babam da uzak yoldan geldi onun için 1 ay daha erteledim eşim orda yalnız kaldı ama olsun bütün yıl beraberiz inşallah anlayışla karşıladı Sağolsun ama onurda cok özledim Türkiye'de iken hamile olduğumu öğrendim ama düşük oldu iyiyim cok şükür sen naptın askerde bir Yarin vardı en son :))hersey yolundadır inşallah
bende bir kac kere Ebru şallı ile skinny jeans yaptım ama ramazandı sürdüremedimama kendı evime geçince tekrar denicem inşallah :))
Öyledir bizim kaptanımız
Bu arada ben yokken yeni gelen tüm arkadaşlar Hoşgeldiniz
Ben sindi YAŞ 24 Evliyim 3 Yaşında bi oğluşum var ev hanımıyım yurt dışındayım
Kilonu yazamicam şimdi çünkü 1 aydır tartılmadım ama cuma günü görürsünüz tartılmicam cumaya kadar :) çünkü en son 90 dan 81 e indim şimdi artıdayım(
canım kilo bildirimini sana mı yapıyoruz beni de eklersen sevinirim.boyum 1.74 kilo 77 hedef 70 :)
aynen öyle canım...önemli olan bulmuş olmamız kuzum bende hep derim bura benim en büyük şansım diyeee sanal ortamı real duygularla yaşayıp birbirimiz için hem üzülüp hem sevinebiliyoruz o yüzden bura çok değerli hepiniz çok özelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?