80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy nasıl moral veriyorsun kuzum sen yaaaa tamam ilk günlerde 15 20 dk yapayım bak bunu çok sevdim :))), doğru diyorsun senin ailen benim ailem moduna geçersek işler daha sarpa saracak çenemi tutayım ben iyisimi :)))
Gunaydin kizlar bugün bas agrisi ve hafif bi karin agrisiyla uyandim
aa neden kiii normal mi acaba kuzummm ters giden bişey yoktur inş.

İnanılmaz bişey inşallah yaşarsın bu duyguyu ama doğuranın yakını olunca daha bi farklı sanki. Kız kardeşimden olunca yani. Sanki benim canımdan bi can gibi. Öyle seviliyorki sanki başka çocuk sevemicem sevsem vicdan yapcam gibi :) Kokusu yanakları elleri Allahım gelsede sıksak azcık Söyle yapsın seninkilerde yeğen sevgisi başka :)

bilmiyorumki canim bende anlamadim

sen de bana moral ve motive veriyorsun cnm.
herşey gönlünce olsun inş şekerim..

ben iki kız kardeşim var (ikizler) teyze olmaktan başka bir şansım yok cnm :)
ama öğrenciler ablası. zamanı geldiğinde olur inş..

bilmiyorumki canim bende anlamadim

mevsim değişikliği olabilir cnm. ben sanmıyorum bir sorun olduğunu. bol bol c vitamini almaya çalış grip geliyorda olabilir.
bu arada en çok c vit biber de varmış cnm..

Olabilir canim dikkat etmeye calisiyorum bi kaç kere grip gelmeye kalktida çok şükür savabildim yakalanmadan
günaydın canım geçmiş olsun..
çok sağol kuzum

sen yeterince telafi etmişsin cnm benimmm maşallah çok güzel başladın barbim

evet cnm hakikaten hem eğlenceli hem de etkili 40 gün gzüel yapmışsın cnmm eminim faydasını görmüşsündür

Sporsuz olmuyor Esincimm hele ki vucut alışınca hemen başla sporuna kuzum bak nasıl gidecek tıkır tıkır

kaptancımm komedi olmasa da güzel yorumlar var bakalım biz ne zaman izleyeceğiz güzel menüler bekliyoruz kaptancım senden ellerine sağlık temizlik de yapılmış saydık spordan

selam kızlar
düzenli diyet ve menülerle ben geldimmmm

hoşgeldinnn tatlımmm şükür kaçaklar dönüyorr

yeni yoldaşlar bu yazıları okumanızı tavsiye ediyorum

çok güzel paylaşımlar neslim tşkler kuzum

Gunaydin kizlar bugün bas agrisi ve hafif bi karin agrisiyla uyandim

Günaydın cnm geçmiş olsun
Yok canım bende bebiş şuan da :) Arada bi kardeşimin çocuğu geliyor 7 aylık daha arada bi ona diyorum ben minnoşum diye Bugünde gelcek ağır misafirim :)

en doğru zamanda senin de olacak esincimm darısı başıma bir de benim yeğenim olsaydı

Olabilir canim dikkat etmeye calisiyorum bi kaç kere grip gelmeye kalktida çok şükür savabildim yakalanmadan
çok sağol kuzum

Mervişim D vitamini almaya hamileyken başlanmalıymış cnmm alıyormusun

selam kızlar,
burası çok canlıymış keşke en başta buluşmuş olsaydık. olsun neresinden dönsek kardır.
önce biraz kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım bir kızım var. yaklaşık 4 yıldır bu kilolarda gidip geliyorum. rekorumu kırıp 2,5 yıl önce 92 yi gördüm dukanla 84 e düştüm fakat kabızlık probleminden dolayı bırakmak zorunda kaldım zira çook sıkıntı çektim..
2 yıldır aynı kilodaydım fakat son bi kaç ay içinde salınca yine 86 oldum hatta 86,6. Çalışıyorum orta derecede hareketli bir işim var aslında hem satış hem muhasebeye bakıyorum yani anlık olarak yoğunluğum değişiyor.. elimden geldiğince sık sık girip paylaşım yapmaya özen göstericem. menülerinizi anlık mı günlük mü paylaşıyorsunuz genel olarak ?
her akşam giremezsem diye soruyorum malum iş çıkışı kızın ödevleri falan derken birde sabah 6,30 da kalkınca zor oluyor...

çok konuştum dimi :)))
gelelim dün kü menüye :
sabah iki dilim ekmekle peynir yumurta ve salatalık klasik kahvaltı
ara : bi küçük kurabiye
öğle : az kuru fasulye 4 kaşık pilav
akşam : bir kepçe şehriye çorbası, 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık makarna
su :1,5 litre kadar
spor : ((

şimdilik böyle... öptüm herkesi

hoşgeldin:) menüdeki olmaması gerekenleri az çok biliyorsundur zaten canım ama öyle böyle düzene giriyor zaten..azmin daim olsun :)

Evet canim baya faydasini gördüm p90x in şuan sadece folio asit aliyorum canm başka bisey vermedi

Ay yok Cnm zaten instagramda peşindeyim :)) grup yazışmalarında Varım sadece tipine giremedim birazda diyeti saldım tabi anne yanında olunca ama artık eski düzene döndüm Cnm :)) kendi evime gidene kadar cok aktif olamam belki ama menü ve kilo bildirimi yapayım dedim :)
Ben iyiyim çok şükür Cnm Karışık bi dönemim yok hersey yolunda cok şükür
Türkiye'ye tatile geldim annemleri görmeye 2 aylığına sonra babam da uzak yoldan geldi onun için 1 ay daha erteledim eşim orda yalnız kaldı ama olsun bütün yıl beraberiz inşallah anlayışla karşıladı Sağolsun ama onurda cok özledim Türkiye'de iken hamile olduğumu öğrendim ama düşük oldu iyiyim cok şükür sen naptın askerde bir Yarin vardı en son :))hersey yolundadır inşallah
ayyy bu plates ne zor bişeymiş 15 dk dayanabildim her yerimde ağrıdı :))) yeter bence bu kadar yaa ipde atlayacam yarın daha çok yaparım :))) yada böyle sıkıldıkça başına geçip yapsam olmazmı ki :)
bende bir kac kere Ebru şallı ile skinny jeans yaptım ama ramazandı sürdüremedim ama kendı evime geçince tekrar denicem inşallah :))
Sweetdimple cnm ne güzel hepimize tek tek üşenmeden cvp vermişsin. saol ilgin için. çok motive edicisin sen de..
Öyledir bizim kaptanımız
Bu arada ben yokken yeni gelen tüm arkadaşlar Hoşgeldiniz
Ben sindi YAŞ 24 Evliyim 3 Yaşında bi oğluşum var ev hanımıyım yurt dışındayım
Kilonu yazamicam şimdi çünkü 1 aydır tartılmadım ama cuma günü görürsünüz tartılmicam cumaya kadar :) çünkü en son 90 dan 81 e indim şimdi artıdayım (

bizi buldun ya kuzum önemli olan bu allah bağışlasın prensesini cnmm dukan ben de bir dönem yaptım gerçi yapmadığım şey kalmadı fakat fazlasıyla geri aldım menülerini fırsatın olduğunda paylaşabilirsin cnm aylık listemiz için boy ve hedefini de yazarsan sevinirim cuma sabahından pazar 18,00 e kadar kilo değişimini bildirmelisin gerisi kaynaşma dertleşme muhabbet sohbet
gelelim menüne her ne diyeti yapıyor olursan ol bizim amacımız mevcut kilomuzdan kurtulmak kuzum hamur işlerini terketmelisin pirinç=şeker o yzüden mümkün olduğunca bulgur pilavını tercih et cnm
su miktarını artırmalısın içmen gereken su miktarını kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin

dersenki su içmeyi yoğunluktan unutuyorum o zaman cep teline water your body diye bir uyguşama var indir ayarlarını gir her alarmda suyunu iç tatlım günde en az 30 dk da spor yapabilirsen zafer senindir

Kahvalti
Bir dilim kizarmis yagli balli ekmek
2 kizarmis biber
Az brokoli haşlama
4 zeytin
1 dilim Hellim peynir
Yarim domates
1 bardak tek şekerli cay
afiyetolsun cnmm

Evet canim baya faydasini gördüm p90x in şuan sadece folio asit aliyorum canm başka bisey vermedi

peki kuzumm d vitaminin yüksekse sorun yok

bu arada kızlar yine alıntıların yarısı çıkmış yarısı çıkmamış

eski kk alıntılar yönünden daha rahattı

canım kilo bildirimini sana mı yapıyoruz beni de eklersen sevinirim.boyum 1.74 kilo 77 hedef 70 :)

önemli olan bulmuş olmamız kuzum bende hep derim bura benim en büyük şansım diyeee sanal ortamı real duygularla yaşayıp birbirimiz için hem üzülüp hem sevinebiliyoruz o yüzden bura çok değerli hepiniz çok özelsiniz

evettt yarim askerden geldii çok şükür allah nasip ederse bu ay içi isteme düşünüyoruz hayırlısı bakalım gülüm

aynen öyle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…