80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh sevmezmiyim hiç ben burayı hepinizi pek bi sevdim. bu iş olacaksa sizin desteğinizle olacak..

aslında bende çok istedim karatay yapmayı ama uzun süre yapabilirmiyim bilmiyorum.

Bende hamilelik platesimi yapsam diye düşünüyorum kizlar siz ne dersiniz
bir arkadaşım düzenli olarak hamile platesi yaptı gerçekten çok iyi geldiğini söylemişti kolay bir doğum oldu ve çok az kilo aldı...ama dikkatli yapmak lazım çok zorlamadan .youtubedaki videolardan bi bakıp denemek lazım canım:) bebişin hoşuna gider olumlu tepkiler verirse devam edersin :))

Bende hamilelik platesimi yapsam diye düşünüyorum kizlar siz ne dersiniz

kendini zorlamadan yapabilirsin Mervişim neden olmasın

misafir gelecek şimdi. armin berçem vardı ya o. gitsin damlarım yine görüşürüz fıstıklaaaaar

hoşgeldin ve görüşürüz tatlım armine slmlar iyi sohbetler

ahhh sevmezmiyim hiç ben burayı hepinizi pek bi sevdim. bu iş olacaksa sizin desteğinizle olacak..

aslında bende çok istedim karatay yapmayı ama uzun süre yapabilirmiyim bilmiyorum.

elbette olacak cnm olana dek burdayız

karatay sağlıklı beslenmesi daha çok ileride çıkabilecek kronik rahatszılıkları önleyici nitelikte cnm kaliteli bir yaşam için en doğrusu bana göre kilo vermek de yanında bonusu oluyor

7 den 70 e herkes uyguluyor ve sonuçlar müthiş cnm yapılamayacak birşey yok ki

1 hafta veya 1 gün denemeni isterim mutlaka yapabilirsin kendi mutfağımıza en uygun olanı

hoşgeldin daisycimmm diyetisyenimizden fırçayı yemişizzz dün dünde kaldı tatlım önümüze bakacağız her zaman buradan ayrılmamak en güzeli spor müthiş başlarda 20 sn gayet iyi zamanla plankta da wall sit de de süre artıyor kuzum

sorma canım yedik fırçayı bildiğim eşim de ben de:))
sporu ihmal etmemem lazım her gün düzenli yapmalıyım..belimi zorlamadan artırabildiğim kadar artırıcam..bel fıtığımı yeniden uyandırmak istemem bi de sağ kolumda tendon zedelenmesi var o yüzden şimdilik plank benim için riskli görünüyo

ben de bel fıtığından ameliyatlıyım daisycimm kollarından güç aldığın için plank zorlamadı beni ama yine de dikkat et cnm

ben de bel fıtığından ameliyatlıyım daisycimm kollarından güç aldığın için plank zorlamadı beni ama yine de dikkat et cnm
kolum biraz düzelirse denerim o zaman..şimdilik bi kilo bile taşıma dedi doktor sağ kolum için ama oluyo mu olmuyo benim çantam bile bi kilodan fazla ve asla solumda durmaz illa sağda durcak:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Akşam yemeğimide hüplettip geldim
Bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum
Kızkardeşime gitmeden evvel akşamlık yemeğimide yapmıştım eve gelir gelmez ısıtıp yedim rahat oldu
Bundan sonra her gün sabahtan yapacağım yememiğimi ki dalıp saate baktığımda geç kalmasın

Aslında 4de en geç 4 buçukta yerim diyordum ama bugün 5i buldu gelip sofra kurmam ama olsun sonuçta yinede eskiye rağmen çok daha erken
Yarın evdeyim inşallah Ütülerimi falan yapmak istiyorum birde biraz temizlik malum cuma annemler yemeğe gelicekler Perşembede sabahtan sağlık ocağına, öğleden sonrada eşimin anannesine gideceğiz ( annem ve kızkardeşimle )

Bugün netten ufak ufak Umre için fiyat araştırmasına başladım Babama hadı ufak ufak hazırla paraları dedim Tabi eşimin masraflarınıda Annemler karşılayacak ve kişi başı 1000 Eurodan başlıyormuş
Babam aman sen zayıflada ben ikinizinde masraflarını karşılarım dedi
Rabbim nasip kısmet eder inşallahda gider görürüm oraları ve hepimiz için dua ederim

Bu arada bilgisi olan varmı acaba Umreyede Hacda olduğu gibi çekilişe mi giriliyor Hani kiloları veriyorum acaba seneye bu zamanlar gidebilirmiyim diye merak ettim ( çekiliş olayı varsa tabi çıkıp çıkmama durumu var )

çok kötüsün bi bak kilo gitmişmi gitmemişmi ona göre bende yapayım şevke geleyim

Bugün kızkardeşimde çıktım dayanamayıp tartıya
Hesapta cumaya kadar çıkmayacaktım ama banyoya girince tartı bana öyle bir gel çık üzerime der gibi baktı ki çıktım ve şu kadarını söyliyeyim resmen çığlıklar attırdı bana

Artık dahada şevke gelmezsen ne diyeyim
Rakam bana kalsın ama şöyle diyeyim birinci belli ikinci kim

Pşşşt ne iş herkes yemeğini yiyor sanırım

Hadi gelinde iki sohbet edelim yahu
Benim koca nasılsa biz yemeği yedik diye hala yok meydanda neyse sorun yok tokum nasılsa aç olsaydım elli kere aramıştım nerede kaldın len ölüyorum açımdan diye

bıde ögretmenım köyde öğlen durum yıyorum . artık evdede kalmıyorum. ne yapayım. hareketım çok ama . aksamları hafıf tutmaya çalışıyorum. ama son 10 gundur yaşadığım yere sebze bıle gelmiyor. kepek ekmegı bıle bulamıyorum. güneydoğuya sevkıyat yok

sagolun canlarım. ben 80.9 kg yım sanırım aylar sonra adet oldum. pcos hastasıyım ocakta evleniyorum . gerçekcı olcam 70 olsam yeter cunkı hem pcoshem astım hem kalp hastasıyım.

Canım bende de pko var ve çoğu zaman kilo vermesi zor derler ( insülin direncinede sebep olduğundan ) ama emin ol eğer Karatay beslenmesini uygularsan bence ocak ayına kadar 10 kgdan fazlasını bile verebilirsin

http://woto.com/oneriler#Öneri 8

http://woto.com/karatay-menusu

Bak bunları incele istersen İnan hiç insanı zorlamıyor ve çok güzel kilolar gidiyor üstelik tatlı ihtiyacı sanki siğirli bir değnek tarafından yok ediliyor
Ben ki çok çabuk acıkıp hatta o anlarda elim ayağım bile titrerdi ( tatlı krizlerini söylemiyorum bile özellikle regl öncesi )
9 hafta olucak bu cuma başlıyalı ve hiç biri yok artık üstelik regl zamanı bile kilo gidiyor

Bİrde günde iki öğün olduğundan okulda birşey olmamasıda sorun olmaz Tabi ilk zamanlar iki öğün yapamam dersen 2.5 yada 3 öğünle denersin ama inan hiç bütçeyi etkilemeyen çok sağlıklı bir beslenme şekli
Ben bundan sonra inşallah ömür boyu karataya sadık kalacağım

ay hayatım bı bakcam dıyetısyene 3 ayda bır gıdıyorum ben ama çok sagol cok güzel ıfede etmıssın canım benım tatlı ataklarını
hayatım o kadar güzel anlatmışsın kı durumumuzu umarım verırım ben dıyete her bakımdan zor durumdayım. ev de yaşamıyorum . ımkanlarım kısıtlı denıcem ınş. ılgıne teşekkür ederım BOL EKSILER

İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
Bu arada ben hiç spor yapmadığım halde ( günde 100 kere ip atlama hariç ) 8 haftada 7.5 kg verdim o yüzden senin daha çok verebileceğine inanıyorum sonuçta ben pek yürüyüş bile yapamıyorum

canım rabbim inşallah hepimize nasip eder. Umre için şu an sıra yokmus. Ama onemli plan olsn sececigin sirket onemli diye biliyorum. Öptüm

hoş buldum canım
hoş buldum şekerim
hoş buldum
evet ben de döndüm hoş buldum

canım rabbim inşallah hepimize nasip eder. Umre için şu an sıra yokmus. Ama onemli plan olsn sececigin sirket onemli diye biliyorum. Öptüm

Çok sağ ol canım valla birde kura olayı onda da olsaydı ve ben gidemeseydim kesin çok üzülürdüm
Annemlere kilo şartı koymam ( hani 90a düşünce tabi o zamana kadar daha aşağıları bile görürüm inşallah ) oralara gittiğimde rahat yürüyebilem içindi yoksa eminim şu an karşılığında kilo bile vermemiş olsam gitmek istiyorum desem babam ozamanda karşılardı ama şu an gitsem mümkün değil bu kiloyla rahat olamam orada

Bakalım benim çakma elti 3 yada 4 kere gitti eee geçen senede benim KV gitti artık şirket konusunda onlardan fikir alırım sanırım Annemde aynını söyledi; düzgün bir şirket seçelim yada diyanetle git ki garanti olsun paranın gittiğine yanmam sen çok üzülürsün sonra dedi

Kızkardeşimde bende istiyorum ama ikizlere bakacak kimse yok diyor Maşallah ikiside çete gibi olduklarından 1 günden fazla çekilmiyorlar ancak biraz daha büyüyecek akıllanacaklar o zaman
Hatta keşke birlikte gitsek dedide anam aynı anda gitmeyelim orada beni sinirlendirecek birşey yaparsan kesin günaha girer döneriz geri dedim nasıl gülüyor tabi o işin şakası sonuçta oraya gidince tüm kötü huylarımızı, bencilliklerimizi mümkün olduğunca geride bırakıp gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…