- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
ahhh sevmezmiyim hiç ben burayı hepinizi pek bi sevdim. bu iş olacaksa sizin desteğinizle olacak..aşkolsun pirinç sevmiyoruz diye bizi sevmedinmi sen
süperrrr gelsin sağlıklı yaşam diyelim o zamanuygulamayı hala kullanıyorum ben çünkü bazen birşeye dalıp su içmeyi unutabiliyorz cnm
meleğim hoşgeldinnnnnn
bende çok severdim pirinci. hatta pirinç patates olmadan hayat nasıl geçer diyodum. karataya başladığımdan beri uzun süre yememiştim. geçen gün yedim ay nasıl kötü bir tat kaldı ağzımda. yavan su gibi. bunca yıl neden yemişim dedirtti.
bir arkadaşım düzenli olarak hamile platesi yaptı gerçekten çok iyi geldiğini söylemişti kolay bir doğum oldu ve çok az kilo aldı...ama dikkatli yapmak lazım çok zorlamadan .youtubedaki videolardan bi bakıp denemek lazım canım:) bebişin hoşuna gider olumlu tepkiler verirse devam edersin :))Bende hamilelik platesimi yapsam diye düşünüyorum kizlar siz ne dersiniz
Bende hamilelik platesimi yapsam diye düşünüyorum kizlar siz ne dersiniz
misafir gelecek şimdi. armin berçem vardı ya o. gitsin damlarım yine görüşürüz fıstıklaaaaar
ahhh sevmezmiyim hiç ben burayı hepinizi pek bi sevdim. bu iş olacaksa sizin desteğinizle olacak..
aslında bende çok istedim karatay yapmayı ama uzun süre yapabilirmiyim bilmiyorum.
merhabalar herkese :)
dün akşam kontrole gittik eşimle,maşallah bayram ikimize de pek bir yaramışgram gitmemiş... zar zor veriyoruz zaten.. neyse listelerimizi yeniledi azarımızı yedik geldik bu ara hastalık bayram misafir sporu ihmal ettim asıl kabahatım bu bence zaten insülin direncim yüksek bu arada ilacımı da içmedim son ongündür aferin bana.. sanki çok kolay da bi de bu kadar ihmal etme lüksüm var da...
neyse napalım canımız sağolsun moral bozmak yok...
sonuç olarak ; topladık aklımızı başımıza diyete spora dört elle sarılmaya niyetlendik haydi bakalım:)) Sağlıklı olmak için diyetimize devam ediyoruz ve fazla kilolarımızı veriyoruz... inatla sevgiyle :) sporu ihmal etmemem lazım leslie acayip faydalı benim için her gün eve gelince işe dalmadan hiç oturmadan spora başlamalıyım kaytarmak yok. Kaytarırsam kızın tamam mı :) Bu arada iyi ki varsınız,desteğiniz çok önemli,moral motivasyon paylaşım çok güzel... teşekkür ederim herşey için ...
ayyyyy hemen menülerimi bildireyim sporu da ekleyim vallahi yaptım billahi yaptım ;
pazartesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 bardak süt
öğlen 8 kaşık kabak yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
araları atladım yemedim akşama gidip tartılcaz diye çok bişe farketti sanki:)
akşam salata ızgara et
spor leslie ile 3 mil
salı
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 1 armut 1 çay bardağı süt
öğlen 8 kaşık taze fasülye 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 15.00de 1 meyve 1 çay bardağı sütüm var
17.30da 2 grissini
akşam ızgara tavuk ,salata,1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmği
ara 1 meyve 1 çay bardağı süt ve yatmadan 2 grissini ile günü kapatırım.
spor lieslie ile 5 mil + 2 x wall sit 20 saniye ... anca o kadar dayanabildim:)titretti :)
sorma canım yedik fırçayı bildiğim eşim de ben de:))
sporu ihmal etmemem lazım her gün düzenli yapmalıyım..belimi zorlamadan artırabildiğim kadar artırıcam..bel fıtığımı yeniden uyandırmak istemembi de sağ kolumda tendon zedelenmesi var o yüzden şimdilik plank benim için riskli görünüyo
kolum biraz düzelirse denerim o zaman..şimdilik bi kilo bile taşıma dedi doktor sağ kolum için ama oluyo mu olmuyo benim çantam bile bi kilodan fazla ve asla solumda durmaz illa sağda durcak:)
ben de bel fıtığından ameliyatlıyım daisycimm kollarından güç aldığın için plank zorlamadı beni ama yine de dikkat et cnm
çok kötüsün bi bak kilo gitmişmi gitmemişmi ona göre bende yapayım şevke geleyim
sagolun canlarım. ben 80.9 kg yım sanırım aylar sonra adet oldum. pcos hastasıyım ocakta evleniyorum . gerçekcı olcam 70 olsam yeter cunkı hem pcoshem astım hem kalp hastasıyım.
hayatım o kadar güzel anlatmışsın kı durumumuzu umarım verırım ben dıyete her bakımdan zor durumdayım. ev de yaşamıyorum . ımkanlarım kısıtlı denıcem ınş. ılgıne teşekkür ederım BOL EKSILERCanım bende de pko var ve çoğu zaman kilo vermesi zor derler ( insülin direncinede sebep olduğundan ) ama emin ol eğer Karatay beslenmesini uygularsan bence ocak ayına kadar 10 kgdan fazlasını bile verebilirsin
http://woto.com/oneriler#Öneri 8
http://woto.com/karatay-menusu
Bak bunları incele istersenİnan hiç insanı zorlamıyor ve çok güzel kilolar gidiyor üstelik tatlı ihtiyacı sanki siğirli bir değnek tarafından yok ediliyor
Ben ki çok çabuk acıkıp hatta o anlarda elim ayağım bile titrerdi ( tatlı krizlerini söylemiyorum bile özellikle regl öncesi )
9 hafta olucak bu cuma başlıyalı ve hiç biri yok artık üstelik regl zamanı bile kilo gidiyor
Bİrde günde iki öğün olduğundan okulda birşey olmamasıda sorun olmazTabi ilk zamanlar iki öğün yapamam dersen 2.5 yada 3 öğünle denersin ama inan hiç bütçeyi etkilemeyen çok sağlıklı bir beslenme şekli
Ben bundan sonra inşallah ömür boyu karataya sadık kalacağım
ay hayatım bı bakcam dıyetısyene 3 ayda bır gıdıyorum ben ama çok sagol cok güzel ıfede etmıssın canım benım tatlı ataklarını
hayatım o kadar güzel anlatmışsın kı durumumuzu umarım verırım ben dıyete her bakımdan zor durumdayım. ev de yaşamıyorum . ımkanlarım kısıtlı denıcem ınş. ılgıne teşekkür ederım BOL EKSILER
canım rabbim inşallah hepimize nasip eder. Umre için şu an sıra yokmus. Ama onemli plan olsn sececigin sirket onemli diye biliyorum. ÖptümSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimide hüplettip geldim
Bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum
Kızkardeşime gitmeden evvel akşamlık yemeğimide yapmıştım eve gelir gelmez ısıtıp yedim rahat oldu
Bundan sonra her gün sabahtan yapacağım yememiğimi ki dalıp saate baktığımda geç kalmasın
Aslında 4de en geç 4 buçukta yerim diyordum ama bugün 5i buldu gelip sofra kurmam ama olsun sonuçta yinede eskiye rağmen çok daha erken
Yarın evdeyim inşallahÜtülerimi falan yapmak istiyorum birde biraz temizlik malum cuma annemler yemeğe gelicekler Perşembede sabahtan sağlık ocağına, öğleden sonrada eşimin anannesine gideceğiz ( annem ve kızkardeşimle )
Bugün netten ufak ufak Umre için fiyat araştırmasına başladımBabama hadı ufak ufak hazırla paraları dedim Tabi eşimin masraflarınıda Annemler karşılayacak ve kişi başı 1000 Eurodan başlıyormuş
Babam aman sen zayıflada ben ikinizinde masraflarını karşılarım dedi
Rabbim nasip kısmet eder inşallahda gider görürüm oraları ve hepimiz için dua ederim
Bu arada bilgisi olan varmı acaba Umreyede Hacda olduğu gibi çekilişe mi giriliyorHani kiloları veriyorum acaba seneye bu zamanlar gidebilirmiyim diye merak ettim ( çekiliş olayı varsa tabi çıkıp çıkmama durumu var )
Bugün kızkardeşimde çıktım dayanamayıp tartıya
Hesapta cumaya kadar çıkmayacaktım ama banyoya girince tartı bana öyle bir gel çık üzerime der gibi baktı ki çıktım ve şu kadarını söyliyeyim resmen çığlıklar attırdı bana
Artık dahada şevke gelmezsen ne diyeyim
Rakam bana kalsın ama şöyle diyeyim birinci belli ikinci kim
hoş buldum canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bugünde herkes için az kalorili, sıfır kaçamaklı ve bol eksili bir gün olur
Gece erkenden yatmak çok çok iyi geldiSabah 6da hiç zorlanmadan uyandım ve 06:45de kahvaltımı yapmaya başladım
Artık bol bol su ve arada bitkisel çaylarla devam öğlene kadar
Ufak cimcimem hazır uyurken sessiz olup az buraya bakayım dedimo uyandığı an hemen mutfağa girip hem akşamlık yemeğimi yaparım hemde makinemi boşaltıp çıkacak bulaşıkları dizerim
Öğleden sonra Sağlık Ocağına gidip smear yaptıracağım ( Hemşire gel demişti kontrol amaçlı )
Perşembe sabahı içinde kan vermeye gideceğim ( nedense çarşamba kan almıyorlarmış ki zaten iyi değil çarşamba kan vermek derler )
Artık o sabah biraz daha geç kalkar direk sağlık ocağına giderim ki kan verdikten sonra fena olmadan hemen kahvaltımı eve gelip yapabileyim
Hatta gitmeden tabağımı hazırlayıp üzerini streçlerim ki hazır olsunMalum erken yiyince insan sabah uyandığında aç oluyor
Artık yemeğimide yapmış olacağıma göre sağlık ocağı dönüşü anneme kahve içmeye uğrarımvakit kalmazsada artık Çarşambaya giderim anamlara
Merak etme burası her daim canlıdır
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz yeterki sende fırsat buldukça bol bol paylaşımda bulun
Bu arada her gün menülerimizi bildiriyoruz burada ve her cuma sabahıda tartı günü
Sweetdimple arkadaşımız kilo bildirim listesi yapıyor ve her hafta herkesin kilo veriş durumunu görebiliyoruz
Bende oynak başı olarak menü takibini yapıyorum
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci haftadan sonra kilo listesine girebiliyorlar ama tabi o sürede paylaşıma devam
Emin ol çok çok güzel motive oluyor insan ve istesende kaçamak yapamıyorsun
Aramıza tekrar hoşgeldin
İnşallah bir daha ortadan yok olmazsın
Maşallah sporunda menünde gayet güzelİnşallah bizlerde böyle bol bol hareket edip daha çabuk kurtuluruz kilolarımzdan
Aminnnn canım inşallah hepimizin azmi daim olur
Canım meyveyi sabah kahvaltıyla birlikte yemeyi denesen en azından insan yedikten sonra onu beyinden siliyor ve diğer zamanlarda aklın onu istemiyor
Şükür benim bu ara canım Meyvede istemiyor ki normalde oturup hiç yemek yemesem 1 kg mandalinayı sabahtan akşama bitirebilirdim
Asında adam gibi spor yapabilsem daha güzel gidecek belki kilolar ama önce biraz gitsin yağlarki sonra toparlayabileyim
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakalım eskiler yeniler derken topiğimiz baya bir canlandı
Kesinlikle bu yaz bizler için müthiş bir yaz olucak ve herkes fıstık gibi olmuş olacak yaza kadar
hoş buldum şekerimaaa hatırlıyorum canımmmm hatırlamazmıymm hoş geldinnn nasılsın kuzum iyimisin sanki biraz karışık dönemden çıkmışsım rabbim herşeyin hayırlısını versin
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım
hoş buldum
sen yeterince telafi etmişsin cnm benimmm maşallah çok güzel başladın barbim
evet cnm hakikaten hem eğlenceli hem de etkili 40 gün gzüel yapmışsın cnmm eminim faydasını görmüşsündür
Sporsuz olmuyor Esincimm hele ki vucut alışıncahemen başla sporuna kuzum bak nasıl gidecek tıkır tıkır
kaptancımm komedi olmasa da güzel yorumlar var bakalım biz ne zaman izleyeceğizgüzel menüler bekliyoruz kaptancım senden ellerine sağlık temizlik de yapılmış saydık spordan
hoşgeldinnn tatlımmm şükür kaçaklar dönüyorr
çok güzel paylaşımlar neslim tşkler kuzum
Günaydın cnm geçmiş olsun
en doğru zamanda senin de olacak esincimmdarısı başıma bir de benim yeğenim olsaydı
Mervişim D vitamini almaya hamileyken başlanmalıymış cnmm alıyormusun
evet ben de döndüm hoş buldumiyi günler kızlarr,maşallahı var topiğimizin.
bende tembel tenbel duruyorum evde,aslında hastaneye pazara lazare gitmem lazım ama hiçç canım evden çıkmak istemiyor.
tartıda az biraz aksilme oluyor gibi sanki,bayramda yediğim baklavalar epeyce kilo olmuş bana.birdaha baklava tatlı görmek istemiyorum.
aa üzüldüm canım benim,kısmet değilmiş demekki
,
rabbim hayrlısından versin sanada isteyen herkesede..
iyiyim sindim,kilo aldım sadece,vermeye uğraşıcam herzamanki gibi..
ooooooo kimleri görüyorumm,
maşalah eskiler yeniler hep toplandık..hoşgeldin evine tekrar ..
çokk güzel bir paylaşım olmuş neslihann,eline sağlık..
canım rabbim inşallah hepimize nasip eder. Umre için şu an sıra yokmus. Ama onemli plan olsn sececigin sirket onemli diye biliyorum. Öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?