80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh sorma canım benim en büyük sorunum pirinçle olan aşkım :) her şeyini çoookk seviyorum üç öğün olsa üç öğün sadece onu yerim o kadar ama yeterince azaltmaya çalışıyorum şu an aslında tam bir diyet uygulamıyorum dünden itibaren tüm yediklerimi yarıya indirdim... bir iki hafta sonra artık işyerinden daha erken çıkmaya başlıycaz o zaman daha düzenli bir liste yada daha düzenli bir yeme hayatına başlıycam şuan akşam saat 7,30 da işten çıkıyorum kızım bensiz yemek yemiyo bende kendimi frenleyemiyorum ama artık son verdim inşallah. HERŞEY GÜZEL OLACAK..
boyum 1,72 hedefim 65 cancağızım... hedef tarihim nisan 2015 inşallah gerçekleşir...

mavi hoşgeldin aramıza başlangıç güzel başarın daim olsun.

Hamile kaldigimi öğrendiğimde 87 kilo falandim canim simdi 80 kiloyum
ooo harika hamilelikte 7 kilo gitmiş başarılar cnm
canım kilo bildirimini sana mı yapıyoruz beni de eklersen sevinirim.boyum 1.74 kilo 77 hedef 70 :)
alya senle hedef aynı bende 170 boy şu an 76,8 kilom hedef 70 sonra 67 sonrasına bakacam duruma göre

hoş geldin cnm.
ben de yeni geldim sayılır :) burası baya aktif ve motive edici.
bence çok da fazla değil menün.
ama su çok önemli 2,5 litreye tamamlasan iyi olur. ama işte wc sorunu olabilir.

Evet canim baya faydasini gördüm p90x in şuan sadece folio asit aliyorum canm başka bisey vermedi

ya benim oğluşum çok hareketli ve gazlı bir bebekte annem diyor ki hep içtiğin vitaminlerden :)
eskiden biz içmezdik akıllı uslu olurlardı :)
bir daha bebek düşünürsem kullanmıcam ilaç falan :)

inş çok artmamıştır kilon. artılarda varsa çabuk gide bence yeni gelmişler velhasıl.
benim durumum yani kilo durumum inişli çıkışlı. magazindekilerin aşk hayatı gibi vallahi :)
82 kilo ile 3 yıl önce başladım diyete. 5-6 ayda 60oldum.
evlendim 64 kilo ile hamile kaldım. 75 le doğum yaptım.
şimdi 65 oldum. hedefim yine 60.
yaşımda 25.
Allah oğluna uzun güzel ömürler versin sizinle birlikte.

ayy bende öyleyim. pirinci haşlayıp öyle bile yiyebilirim :)
ama eşim hiç sevmiyor o yüzden 1 kg pirinç 1 yıl gidiyor bana :)
bulgur pişiyor evde benimde işime geliyor böylesi.

ooo harika hamilelikte 7 kilo gitmiş başarılar cnm

alya senle hedef aynı bende 170 boy şu an 76,8 kilom hedef 70 sonra 67 sonrasına bakacam duruma göre
özel bi cabam olmadi canim düğünde 80 kiloydum zaten ramazanda 7 kilo aldim ve onlarda bulantimdan dolayı gitti

bende bi folik asit kullaniyorum canim başka yok çok sukur vitamin eksikliğinde cikmadi

kaydettim tatlım bu aşkınıza biraz ara verelim o zaman ne dersin bulgur da çok güzel cnmm

zaten ne demişler yediğinin yarısı hareketinin iki katı boyunda süper maşallah çalışıyorsun biliyorum ama mümkün olduğunca akşam öğününden sonra şekersiz içecekler hariç hiçbirşey tüketme cnm

Ayyüzlümmm nerdesin canımmmmm dönmedin mi

ayyüzlümün ilacı sensin başladı o da spora sindim kapışın bakalım

sağol canım benim

sen de sağol kuzum

bitanem haklısın eskiler dışardan vitamin takviye almıyormuş fakat eski dönemdeki sebze ve meyveler şimdi yokki vitaminleri alamıyoruz o yüzden dışardan takviye şart nedense ben yaramaz çocukları çok severim

iyi günler kızlarr,maşallahı var topiğimizin.

bende tembel tenbel duruyorum evde,aslında hastaneye pazara lazare gitmem lazım ama hiçç canım evden çıkmak istemiyor.

tartıda az biraz aksilme oluyor gibi sanki,bayramda yediğim baklavalar epeyce kilo olmuş bana.birdaha baklava tatlı görmek istemiyorum.

aa üzüldüm canım benim,kısmet değilmiş demekki
,
rabbim hayrlısından versin sanada isteyen herkesede..
iyiyim sindim,kilo aldım sadece,vermeye uğraşıcam herzamanki gibi..

selam kızlar
düzenli diyet ve menülerle ben geldimmmm
ooooooo kimleri görüyorumm,
maşalah eskiler yeniler hep toplandık..hoşgeldin evine tekrar ..

çokk güzel bir paylaşım olmuş neslihann,eline sağlık..

bayıldım sana bir pirinç sever daha... ama yok bayağı azalttım bende önceden acıktımmı kalkıp pilav yapardım gece 12 olsun farketmez şimdi haftada bir iki kez oda 1 bardaktan yapıyorum eşim kızım ben üçümüm ben 3 4 kaşık anca yiyorum.. bulguru da severim Allahtan artık daha çok sevicem inşallah.

verdik bakalım zorunlu ayrılık... şekeri zaten tek kullanıyordum bugün tamamen sıfırladım... o programıda indirdim :) iyiymiş bayağı...

aşkolsun pirinç sevmiyoruz diye bizi sevmedinmi sen

verdik bakalım zorunlu ayrılık... şekeri zaten tek kullanıyordum bugün tamamen sıfırladım... o programıda indirdim :) iyiymiş bayağı...

süperrrr gelsin sağlıklı yaşam diyelim o zaman uygulamayı hala kullanıyorum ben çünkü bazen birşeye dalıp su içmeyi unutabiliyorz cnm

meleğim hoşgeldinnnnnn

çok kötüsün bi bak kilo gitmişmi gitmemişmi ona göre bende yapayım şevke geleyim
kız kızmadın demi bana. sadece açıklamak istedim neden mama vermediğimi. ahkam kesmek değildi niyetim. arkadaşın mama üzerine mi tez yaptı. neler öğrendin açıklayabilirmisin. ayyy bak içime kuşku girdi kırdım seni diye. öpsem düzelirmiiiiii
Ayyüzlümmm nerdesin canımmmmm dönmedin mi
burdayım anacım. bu gün kızın toplantısı falan vardı. anca geldim. şimdi de misafirim geliyo. hoş geldinbaşlıyomuyuz rekabete yoksa evine gidince mi başlayacaz
bende çok severdim pirinci. hatta pirinç patates olmadan hayat nasıl geçer diyodum. karataya başladığımdan beri uzun süre yememiştim. geçen gün yedim ay nasıl kötü bir tat kaldı ağzımda. yavan su gibi. bunca yıl neden yemişim dedirtti.

merhabalar herkese :)
dün akşam kontrole gittik eşimle,maşallah bayram ikimize de pek bir yaramış gram gitmemiş... zar zor veriyoruz zaten.. neyse listelerimizi yeniledi azarımızı yedik geldik bu ara hastalık bayram misafir sporu ihmal ettim asıl kabahatım bu bence zaten insülin direncim yüksek bu arada ilacımı da içmedim son ongündür aferin bana.. sanki çok kolay da bi de bu kadar ihmal etme lüksüm var da...
neyse napalım canımız sağolsun moral bozmak yok...
sonuç olarak ; topladık aklımızı başımıza diyete spora dört elle sarılmaya niyetlendik haydi bakalım:)) Sağlıklı olmak için diyetimize devam ediyoruz ve fazla kilolarımızı veriyoruz... inatla sevgiyle :) sporu ihmal etmemem lazım leslie acayip faydalı benim için her gün eve gelince işe dalmadan hiç oturmadan spora başlamalıyım kaytarmak yok. Kaytarırsam kızın tamam mı :) Bu arada iyi ki varsınız,desteğiniz çok önemli,moral motivasyon paylaşım çok güzel... teşekkür ederim herşey için ...

ayyyyy hemen menülerimi bildireyim sporu da ekleyim vallahi yaptım billahi yaptım ;
pazartesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 bardak süt
öğlen 8 kaşık kabak yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
araları atladım yemedim akşama gidip tartılcaz diye çok bişe farketti sanki:)
akşam salata ızgara et
spor leslie ile 3 mil

salı
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 1 armut 1 çay bardağı süt
öğlen 8 kaşık taze fasülye 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 15.00de 1 meyve 1 çay bardağı sütüm var
17.30da 2 grissini
akşam ızgara tavuk ,salata,1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmği
ara 1 meyve 1 çay bardağı süt ve yatmadan 2 grissini ile günü kapatırım.
spor lieslie ile 5 mil + 2 x wall sit 20 saniye ... anca o kadar dayanabildim:)titretti :)

:) ewt ewt ssen de kendimi kendim de seni gördüm ben. ama napıyoruz bulgura dayanıyoruz :) bende seni sevdim cnm..:)

ay yok cnm lütfen kuşkku düşmesin içine karşılıklı bilgi paylaşıyoruz. sütün 1 ya da 1,5 yaşından önce verimesi halinde ilerde şeker hastalığına varan sonuçlar çıkabileceğinmi söyledi arkadaşım. böbreklere ağır gelebilir, gelişim geriliğine neden olabilir inek sütü. o yüzden söyledim. ama işte toplum olarak sütle büyüdüğümüz için bize bir etkisi olmadı çocuğa da olmaz diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…