ben yaptıysam herkes yapar diyorum başka bişe demiyorum canımahhh sevmezmiyim hiç ben burayı hepinizi pek bi sevdim. bu iş olacaksa sizin desteğinizle olacak..
aslında bende çok istedim karatay yapmayı ama uzun süre yapabilirmiyim bilmiyorum.
öyle mi canım. bu gün bende başladım. hadi bakalım. ya ben birinci olursam ne olacakSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimide hüplettip geldim
Bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum
Kızkardeşime gitmeden evvel akşamlık yemeğimide yapmıştım eve gelir gelmez ısıtıp yedim rahat oldu
Bundan sonra her gün sabahtan yapacağım yememiğimi ki dalıp saate baktığımda geç kalmasın
Aslında 4de en geç 4 buçukta yerim diyordum ama bugün 5i buldu gelip sofra kurmam ama olsun sonuçta yinede eskiye rağmen çok daha erken
Yarın evdeyim inşallahÜtülerimi falan yapmak istiyorum birde biraz temizlik malum cuma annemler yemeğe gelicekler Perşembede sabahtan sağlık ocağına, öğleden sonrada eşimin anannesine gideceğiz ( annem ve kızkardeşimle )
Bugün netten ufak ufak Umre için fiyat araştırmasına başladımBabama hadı ufak ufak hazırla paraları dedim Tabi eşimin masraflarınıda Annemler karşılayacak ve kişi başı 1000 Eurodan başlıyormuş
Babam aman sen zayıflada ben ikinizinde masraflarını karşılarım dedi
Rabbim nasip kısmet eder inşallahda gider görürüm oraları ve hepimiz için dua ederim
Bu arada bilgisi olan varmı acaba Umreyede Hacda olduğu gibi çekilişe mi giriliyorHani kiloları veriyorum acaba seneye bu zamanlar gidebilirmiyim diye merak ettim ( çekiliş olayı varsa tabi çıkıp çıkmama durumu var )
Bugün kızkardeşimde çıktım dayanamayıp tartıya
Hesapta cumaya kadar çıkmayacaktım ama banyoya girince tartı bana öyle bir gel çık üzerime der gibi baktı ki çıktım ve şu kadarını söyliyeyim resmen çığlıklar attırdı bana
Artık dahada şevke gelmezsen ne diyeyim
Rakam bana kalsın ama şöyle diyeyim birinci belli ikinci kim
geldim geldimPşşşt ne iş herkes yemeğini yiyor sanırım
Hadi gelinde iki sohbet edelim yahu
Benim koca nasılsa biz yemeği yedik diye hala yok meydandaneyse sorun yok tokum nasılsa aç olsaydım elli kere aramıştım nerede kaldın len ölüyorum açımdan diye
cancazım hoş geldin. sabah çok güzelmiş te akşam fazla karbonhidrat olmuş sanki.kızlar
menüm
sabah
1 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
domates
akşam
1 tabak patates yemeği
2 dlm ekmek
salata
yoğurt
afiyet olsun canım benim. ben suyu ihmal ediyom ya. önceden şişeyle yanıma bırakıyodum sürekli içiyodum. şimdi dila şişeyi döküyo diye mutfağa koydum içemiyom. bide bu saatte kahve yeşil çay uykunu kaçırmıyomu kız. ben içsem sabah ederimHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1269497 Eki Görüntüle 1269498
Sabah kahvaltımda kıymalı yumurta vardı
Domatesim yoktu o yüzden renksiz oldu ama inanılmaz tok tuttu
Akşamda karnıyarık yedim yoğurt ve salata eşliğinde
Çalışsın Leptinler gelsin eksiler
Şimdide şekersi nescafemi höpürdetiyorumiki saat sonrada 1 fincan limonlu yeşil çayımı içerim
Bu arada gün içinde 2.5 litre suyu kesin içmişimdir hatta geçmiştir ( bu ara suyu yeterli içeyim diye her defasında hemen 2 bardak su içiyorum ve inanın yarım saat arayla tuvalete taşınıyorum
Eskiden kabızlık yaşayan ben artık çok rahatım şükür
yaninda doktora gidicem canm ona sorayimda baslayayim bariefsax canım hamilelik platesi yapabiliyosan ya. ben niyetlendim de gebeliğim tehlikeli olunca vazgeçtim
cecomm umre ye bıldıgım kadarıyla ısteyen herkes gıdebılıyor herhangı bı cekılıs kura yok dıye blıyorum
afiyet olsun canım benim. ben suyu ihmal ediyom ya. önceden şişeyle yanıma bırakıyodum sürekli içiyodum. şimdi dila şişeyi döküyo diye mutfağa koydum içemiyom. bide bu saatte kahve yeşil çay uykunu kaçırmıyomu kız. ben içsem sabah ederim
ya hani arada ayran hüpletiyom ya kızlar. suçlu hissediyom leptin gitti diye. cecom sen hüpletiyon mu hiç ayran
anladım acil eylem planı olarak beklesin dolapta. çok acıkırsam içerim o zaman. fotona baktım gıdın küçülmüş sanki. benim gıdım baya gitti şükür. inşallah hiç kalmaz kız var ya fıstık gibi fotolarımızı koyduğumuz günlerde gelecek inşallah. öncesi sonrası için foto çektin değilmi kendineYok canım ben ayran hüpletmiyorum akşam yemeğimden sonraama Canan karatay bir keresinde bir TV programında eğer çok fazla açlık hissediyorsanız ayran içebilirsiniz demişti hatta benim büyük kız dün çok acıktım deyince onada ayran iç demiştim
Ben yemekten sonra ancak kahve ve bitkisel çay içiyorum ve tabi bol su
ben cekmemistim ama bugün birtane kardeşimin facesinde denk geldim de ben bu haldemiydim dedim şimdi ki halimdede kilo var ama o zaman çok betermisimanladım acil eylem planı olarak beklesin dolapta. çok acıkırsam içerim o zaman. fotona baktım gıdın küçülmüş sanki. benim gıdım baya gitti şükür. inşallah hiç kalmaz kız var ya fıstık gibi fotolarımızı koyduğumuz günlerde gelecek inşallah. öncesi sonrası için foto çektin değilmi kendine
anladım acil eylem planı olarak beklesin dolapta. çok acıkırsam içerim o zaman. fotona baktım gıdın küçülmüş sanki. benim gıdım baya gitti şükür. inşallah hiç kalmaz kız var ya fıstık gibi fotolarımızı koyduğumuz günlerde gelecek inşallah. öncesi sonrası için foto çektin değilmi kendine
anam benim koca gelmedi az sohbet edim diyom yazmıyonuz haaaaa
vallahi bende bir fotomu görmüştüm duba gibiyim elimde de pasta hala gönderiyom aşağıya. allahım ne rezillik.ben cekmemistim ama bugün birtane kardeşimin facesinde denk geldim de ben bu haldemiydim dedim şimdi ki halimdede kilo var ama o zaman çok betermisim
benimki dershanede reklam işiiçin uğraşıyomuş. tablettende takip ettim hala çalışıyo. yazık güvenlikkamerası programını kurdu tablete canım ne zaman isterse açıyom. ama çakal idari katın görüntülerini yükleyemiyom diyo. biliyo 7 24 izleyecemİnşallah canım incecik resimlerimizide koyarız buraya
Valla bir ara çekmiştim ama sen diyince şimdi bir tablete bakayım olmadı artık facei bir inceleyeyim nasılsa orada foto çok :))) mutlaka bir öncesi sonrası için vardır bir resim ayakta :)
Sorma benimkide aradı bir ara aşkım ben arkadaşa uğrayacağım diye bende; Valla aşkım karnım tok sırtım pek nereye gidersen git hiççççççççççççç umurum değil dedim nasıl gülüyor iyi hadi neşen yerinde anlaşılan diyetabi biliyor aç kaldığımda asabi olduğumu
Adam fırsat o fırsat bu saat oldu hala yok meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?