80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar canlarım :)

Bugün kendime izin verdim rahat takıldım biraz. Tam olarak konsantre olamıyorum şuan diyete falan. Dersler başladı evde iş güç derken düzene oturtamadım kendimi.

Bugün ki menüm
Sabah : 4-5 zeytin, Bolca peynir, Domates, Salatalık, Çok az ekmek ve 2 çatal reçel
Aralar: Dilim dilim ayva yedim
Akşam : Tarhana Çorba, Makarna , Ayran ( Salata eksik ama market bomboştu alamadım hiç bişey)

ahhh sevmezmiyim hiç ben burayı hepinizi pek bi sevdim. bu iş olacaksa sizin desteğinizle olacak..

aslında bende çok istedim karatay yapmayı ama uzun süre yapabilirmiyim bilmiyorum.
ben yaptıysam herkes yapar diyorum başka bişe demiyorum canım
öyle mi canım. bu gün bende başladım. hadi bakalım. ya ben birinci olursam ne olacak
geldim geldim

menümü yazayım
sabah: 2haşlanmış yumurta, 15 kadar zeytin, 1 salatalık, 4 ceviz (peyniri unutmuşum)
arada 2 bardak ayran içtim
akşam üstü 4 te 1 tabak kısır, 4 kaşık kadar yoğurtlu közlenmiş biber, 3 tane süs biberi turşu, bol çay

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah kahvaltımda kıymalı yumurta vardı
Domatesim yoktu o yüzden renksiz oldu ama inanılmaz tok tuttu

Akşamda karnıyarık yedim yoğurt ve salata eşliğinde

Çalışsın Leptinler gelsin eksiler
Şimdide şekersi nescafemi höpürdetiyorum iki saat sonrada 1 fincan limonlu yeşil çayımı içerim
Bu arada gün içinde 2.5 litre suyu kesin içmişimdir hatta geçmiştir ( bu ara suyu yeterli içeyim diye her defasında hemen 2 bardak su içiyorum ve inanın yarım saat arayla tuvalete taşınıyorum

Eskiden kabızlık yaşayan ben artık çok rahatım şükür

afiyet olsun canım benim. ben suyu ihmal ediyom ya. önceden şişeyle yanıma bırakıyodum sürekli içiyodum. şimdi dila şişeyi döküyo diye mutfağa koydum içemiyom. bide bu saatte kahve yeşil çay uykunu kaçırmıyomu kız. ben içsem sabah ederim

cecomm umre ye bıldıgım kadarıyla ısteyen herkes gıdebılıyor herhangı bı cekılıs kura yok dıye blıyorum

Süpermiş
Önce bir kilolarımı verip sağlığıma kavuşayım sonra inşallah Rabbim nasip ederde giderim

Canım bende bir iki kere dökülünce şişeye veda ettim Şimdi yemek masasına koca bir sürahi koyuyorum ve her içtiğimde hemen 2 bardak birden içiyorum günde 5 kere uzandığım an 2şer bardak içtiğimden 2 litreyi kesin buluyorum hatta iki gündür 3 litreye yakın içiyorum

ya hani arada ayran hüpletiyom ya kızlar. suçlu hissediyom leptin gitti diye. cecom sen hüpletiyon mu hiç ayran

Yok canım ben ayran hüpletmiyorum akşam yemeğimden sonra ama Canan karatay bir keresinde bir TV programında eğer çok fazla açlık hissediyorsanız ayran içebilirsiniz demişti hatta benim büyük kız dün çok acıktım deyince onada ayran iç demiştim
Ben yemekten sonra ancak kahve ve bitkisel çay içiyorum ve tabi bol su

anladım acil eylem planı olarak beklesin dolapta. çok acıkırsam içerim o zaman. fotona baktım gıdın küçülmüş sanki. benim gıdım baya gitti şükür. inşallah hiç kalmaz kız var ya fıstık gibi fotolarımızı koyduğumuz günlerde gelecek inşallah. öncesi sonrası için foto çektin değilmi kendine

ben cekmemistim ama bugün birtane kardeşimin facesinde denk geldim de ben bu haldemiydim dedim şimdi ki halimdede kilo var ama o zaman çok betermisim

İnşallah canım incecik resimlerimizide koyarız buraya
Valla bir ara çekmiştim ama sen diyince şimdi bir tablete bakayım olmadı artık facei bir inceleyeyim nasılsa orada foto çok :))) mutlaka bir öncesi sonrası için vardır bir resim ayakta :)

anam benim koca gelmedi az sohbet edim diyom yazmıyonuz haaaaa

Sorma benimkide aradı bir ara aşkım ben arkadaşa uğrayacağım diye bende; Valla aşkım karnım tok sırtım pek nereye gidersen git hiççççççççççççç umurum değil dedim nasıl gülüyor iyi hadi neşen yerinde anlaşılan diye tabi biliyor aç kaldığımda asabi olduğumu

Adam fırsat o fırsat bu saat oldu hala yok meydanda

ben cekmemistim ama bugün birtane kardeşimin facesinde denk geldim de ben bu haldemiydim dedim şimdi ki halimdede kilo var ama o zaman çok betermisim
vallahi bende bir fotomu görmüştüm duba gibiyim elimde de pasta hala gönderiyom aşağıya. allahım ne rezillik.
benimki dershanede reklam işiiçin uğraşıyomuş. tablettende takip ettim hala çalışıyo. yazık güvenlikkamerası programını kurdu tablete canım ne zaman isterse açıyom. ama çakal idari katın görüntülerini yükleyemiyom diyo. biliyo 7 24 izleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…