Ben bitane zor buldum oda oturarak eskiden foto cekinmeyi sevmiyorsun simdi gene iyi cekiniyorumBir sürü var öncesi için Resim
Neyse pek beğenmesemde dursun onlarda incecik olunca lazım olucak öncesi sonrası için
sanırım öyle. bulaşıcı biraz biliyon muKızlar çoğunuz karatay mı yapiyosunuz ?
Ole bi foto bendede olması lazim ama nerelerde kimbilir bi ara görmüştüm silmediysem egervallahi bende bir fotomu görmüştüm duba gibiyim elimde de pasta hala gönderiyom aşağıya. allahım ne rezillik.
benimki dershanede reklam işiiçin uğraşıyomuş. tablettende takip ettim hala çalışıyo. yazık güvenlikkamerası programını kurdu tablete canım ne zaman isterse açıyom. ama çakal idari katın görüntülerini yükleyemiyom diyo. biliyo 7 24 izleyecem
nasıl sevecez gülüm yarım dünya gibiydik. benimde çok yoktu yeniye kadar 82 nin altına inince çektirmeye başladım fotoBen bitane zor buldum oda oturarak eskiden foto cekinmeyi sevmiyorsun simdi gene iyi cekiniyorum
Aynen canimnasıl sevecez gülüm yarım dünya gibiydik. benimde çok yoktu yeniye kadar 82 nin altına inince çektirmeye başladım foto
vayyy ne güzel reklam kız öylee valla harika slogan bizimkiler gelip gitsin de ona ondan sonra niyetleneyim dedim kuzum şimdi hızlı hızlı gitsin diyorum ama gitmiyorr yapıştılar pisliklerrgel şekerim gel karataya davet var sende gel hakikaten birazcık sende yapsana ne kaybedecen kilodan başka
hemen başla işte kimseyi beklemevayyy ne güzel reklam kız öylee valla harika slogan bizimkiler gelip gitsin de ona ondan sonra niyetleneyim dedim kuzum şimdi hızlı hızlı gitsin diyorum ama gitmiyorr yapıştılar pisliklerr
Of ne bilim ccanım ya saate falan dikkat etmek gerekiyomu. Ben isyerinde pek saate uyamiyom da.. ne yiyonuz ne iciyonuz brn bi arastiraym bakimsanırım öyle. bulaşıcı biraz biliyon muönce mineksper ve sweetdimple başladı arkasından neslihan ben sindi ceco. beyazcan da niyetlendi ama sabote edildi sürekli gel kız sende gel bak sonuçları görünce bırakamayacan
hoşbulduk canımcancazım hoş geldin. sabah çok güzelmiş te akşam fazla karbonhidrat olmuş sanki.
hiç de öyle duba gibi filan durmuyorsunnn canımm hala melek görüntün yerindeEki Görüntüle 1269545 baksana su halime duba gibiyim
öylemi dersin kuzu ama ben karatayın k sından anlamıyorum tek bildiğim ekmek yokhemen başla işte kimseyi bekleme
Yok cnm ya o senin kalbinin güzelligi 100 kiloyu geckinim ordahiç de öyle duba gibi filan durmuyorsunnn canımm hala melek görüntün yerinde
vallahi bende bir fotomu görmüştüm duba gibiyim elimde de pasta hala gönderiyom aşağıya. allahım ne rezillik.
benimki dershanede reklam işiiçin uğraşıyomuş. tablettende takip ettim hala çalışıyo. yazık güvenlikkamerası programını kurdu tablete canım ne zaman isterse açıyom. ama çakal idari katın görüntülerini yükleyemiyom diyo. biliyo 7 24 izleyecem
baksana su halime duba gibiyim
Buyulu bahçe ne kiz 2 sene öncesnin fotosu o duba gibiydim ya simdi gene var ama o kadar gostermiyorValla bizim şirkette öyle bir sistem olsa bende kesin 7 / 24 izlerim herhalde
Benimkide geldi şükür
Aman dubaya dikizDuba görmesek duba diye yutturacak kendini
Bence kendine haksizlık etme büyülü bahçe olduktan sonra daha da güzelleştin bence
Buyulu bahçe ne kiz 2 sene öncesnin fotosu o duba gibiydim ya simdi gene var ama o kadar gostermiyor
ne güzel lakapmis oSeneler evvel internette bir sitede Hamilelere Büyülü Bahçe diye hitap edildiğini okumuştumo zaman çok hoşuma gitmişti
Valla gelinlikli halin bile bence çok güzeldi ve cidden kilonu göstermiyordun o zamanlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?