80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ole bi foto bendede olması lazim ama nerelerde kimbilir bi ara görmüştüm silmediysem eger

gel şekerim gel karataya davet var sende gel hakikaten birazcık sende yapsana ne kaybedecen kilodan başka
vayyy ne güzel reklam kız öylee valla harika slogan bizimkiler gelip gitsin de ona ondan sonra niyetleneyim dedim kuzum şimdi hızlı hızlı gitsin diyorum ama gitmiyorr yapıştılar pisliklerr

Of ne bilim ccanım ya saate falan dikkat etmek gerekiyomu. Ben isyerinde pek saate uyamiyom da.. ne yiyonuz ne iciyonuz brn bi arastiraym bakim

Valla bizim şirkette öyle bir sistem olsa bende kesin 7 / 24 izlerim herhalde
Benimkide geldi şükür

baksana su halime duba gibiyim

Aman dubaya dikiz Duba görmesek duba diye yutturacak kendini
Bence kendine haksizlık etme büyülü bahçe olduktan sonra daha da güzelleştin bence

Buyulu bahçe ne kiz 2 sene öncesnin fotosu o duba gibiydim ya simdi gene var ama o kadar gostermiyor

Buyulu bahçe ne kiz 2 sene öncesnin fotosu o duba gibiydim ya simdi gene var ama o kadar gostermiyor

Seneler evvel internette bir sitede Hamilelere Büyülü Bahçe diye hitap edildiğini okumuştum o zaman çok hoşuma gitmişti
Valla gelinlikli halin bile bence çok güzeldi ve cidden kilonu göstermiyordun o zamanlar bile

ne güzel lakapmis o
Sagol canim benim gelinligin modelindende kaynakliydi sanirim hemde Gelinlikli halinde 80 kiloydum canm şimdiki kilomda da demin koydum fotoda 100 kilonun ustundeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…