- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Selam kızlar bugun kü menüm....
Kahvaltı 12:30 da bitirdim...
2 tane sahan da yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Çay
Yoğurt
1elmanın dörtte biri
Akşam 18:45 te yedim..
3 yemek kaşığı etli pırasa kavurması (annem börek içşn hazırladı)
1 Küçük kase yoğurt
4 dilim domates
Bir parça otlu peynir
2 içli köfte
Su
Spor:
50 squat
40 dk kondisyon bisikleti
200 ip atlama
100 jumping jack
Hepsini de yaptım :)
Nasıl kızlar akşam yemeğim cok mu oldu ki acaba gerçi bizim içli köfteler sizinki kadar büyük olmuyo onu da belirteyim :)
Sporlar nasıl ekleme yapayım mı?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimide hüplettip geldim
Bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum
Kızkardeşime gitmeden evvel akşamlık yemeğimide yapmıştım eve gelir gelmez ısıtıp yedim rahat oldu
Bundan sonra her gün sabahtan yapacağım yememiğimi ki dalıp saate baktığımda geç kalmasın
Aslında 4de en geç 4 buçukta yerim diyordum ama bugün 5i buldu gelip sofra kurmam ama olsun sonuçta yinede eskiye rağmen çok daha erken
Yarın evdeyim inşallahÜtülerimi falan yapmak istiyorum birde biraz temizlik malum cuma annemler yemeğe gelicekler Perşembede sabahtan sağlık ocağına, öğleden sonrada eşimin anannesine gideceğiz ( annem ve kızkardeşimle )
Bugün netten ufak ufak Umre için fiyat araştırmasına başladımBabama hadı ufak ufak hazırla paraları dedim Tabi eşimin masraflarınıda Annemler karşılayacak ve kişi başı 1000 Eurodan başlıyormuş
Babam aman sen zayıflada ben ikinizinde masraflarını karşılarım dedi
Rabbim nasip kısmet eder inşallahda gider görürüm oraları ve hepimiz için dua ederim
Bu arada bilgisi olan varmı acaba Umreyede Hacda olduğu gibi çekilişe mi giriliyorHani kiloları veriyorum acaba seneye bu zamanlar gidebilirmiyim diye merak ettim ( çekiliş olayı varsa tabi çıkıp çıkmama durumu var )
Bugün kızkardeşimde çıktım dayanamayıp tartıya
Hesapta cumaya kadar çıkmayacaktım ama banyoya girince tartı bana öyle bir gel çık üzerime der gibi baktı ki çıktım ve şu kadarını söyliyeyim resmen çığlıklar attırdı bana
Artık dahada şevke gelmezsen ne diyeyim
Rakam bana kalsın ama şöyle diyeyim birinci belli ikinci kim
bıde ögretmenım köyde öğlen durum yıyorum . artık evdede kalmıyorum. ne yapayım. hareketım çok ama . aksamları hafıf tutmaya çalışıyorum. ama son 10 gundur yaşadığım yere sebze bıle gelmiyor. kepek ekmegı bıle bulamıyorum. güneydoğuya sevkıyat yok
Süpermiş
Önce bir kilolarımı verip sağlığıma kavuşayım sonra inşallah Rabbim nasip ederde giderim
Canım bende bir iki kere dökülünce şişeye veda ettimŞimdi yemek masasına koca bir sürahi koyuyorum ve her içtiğimde hemen 2 bardak birden içiyorum günde 5 kere uzandığım an 2şer bardak içtiğimden 2 litreyi kesin buluyorum hatta iki gündür 3 litreye yakın içiyorum
Bu arada kızlar albümüme bir resim ekledimAna kız evden çıkmadan yine selfi yapalım dedik
Bir bakın bakalım kilo verdiğim yüzümde belli oluyormu
Bir sürü var öncesi için Resim
Neyse pek beğenmesemde dursun onlarda incecik olunca lazım olucak öncesi sonrası için
baksana su halime dunnba gibiyim
Seneler evvel internette bir sitede Hamilelere Büyülü Bahçe diye hitap edildiğini okumuştumo zaman çok hoşuma gitmişti
Valla gelinlikli halin bile bence çok güzeldi ve cidden kilonu göstermiyordun o zamanlar bile
koz kaldirdim resmi dur koyayimda tekrar kaldirayim yarim saat dolmadan benim iyiki varsiniziyi geceler kızlarr.
benim kızın etütleri başladı,akşam 7 de çıkıcak okuldan ve servis yok maalesef etitlere..daha kışın 9 da çıkacklarmış,ne yapacaz bilmem şimdi babası vardıda aldık arabayla okuldan.gecenin o saatinde kış günü eve otobüsle gelmesi çok zor kız çocuunun,1,5 saat kadar sürüyor eve gelmek otobüsle .babamızda durmuuş durmuş sen alırsın arabayla diyor..benim zaten cesaretim yok,kurstayken çokgüzel kullanıyordum hatta en iyileri bendim kadınların arasında ama 4 sene olmuş ehliyeti alalı ve direksiyona oturmadım,şimdilerdede panik oluyorum kocam bile kullanırken arabayı birine çarpıcak diye.akşam vakti tamda herkesin işten çıkış saatinde trafie 2 çocukla nasıl çıkıcam ,,çok tehlikeli benim için ve çocuklar için..
ya cesaretimi toplayıp çocukların hayatını riske atıcam yada kız otobüsle gidip gelicek..
işallah cecomm umreye gittiin günleri çok yakında görücez hep beraber, kızz orda bizede zayıflama duası yap olurmu.
iyiki ameliyat olmadın hakkaten ceco,geçen gün bi tanıdıı konuşuyorlardı ,gerçi ben şahsen tanımam ama obezite ameliyatı olmu,midesinden.ama yine kilo verememiş hatta almış,şimdi yeniden ameliyat oluyormuş.allah yardımcıs olsıun..
allah yardımcınız olsun anason..işallah ortalık durulurda herkes rahat bir nefes alır.
su çok önemli gerçekden ,ben çok severim suyu ,çantamda şişem olmadan dşarı çıkmam,tabiki buda evden çıkarken wc ye 2 kez girmeme ramen ,çarşıya varır varmaz wc aramama sebep olur..ama su içmedende yapamam,allah susuzlukla imtihan etmesin kimseyi..
sanki az su içer gibi geçende kocaa bir ayran br ı aldım kendime,2 br su alıyor içine,zaten 1 seferde 2,3 br su içerim ,çok zahmet olmasın bana doldurmak diye..
ooooooooooooo süpersin cecoo,inan çok farketmiş yüzün zaten güzeldi ama çok daha güzel olmuşun,sen şimdiden böyle olduysan eniştem kilo vermeni çokda istemeyebilir,çok kıskanıcak seni bence..maşallah diyorum sanaa ,darısı başıma..
bence çok yakın öncesi sonrası resimlerini görmemiz..iyi sakla o resimleri zira birdaha kendini tonbiş görmiyceksin gibi geliyor bana.
dubamıı
hani nerdeeee,aşk olsun mervee ,bebişimiz duymasın annesinin kendine duba dediini,ben senin hiç duba gibi falan fotonu görmedim dorusu,hepsinde çok tatlısın hemde çokkkkkk..heö boylusun sen istesende duba olmazsın..
hımmm demek büyülü bahçe,çok güzelmiş çok hoş bir benzetme olmuş ciddden..
iyi geceler kızlarr.
benim kızın etütleri başladı,akşam 7 de çıkıcak okuldan ve servis yok maalesef etitlere..daha kışın 9 da çıkacklarmış,ne yapacaz bilmem şimdi babası vardıda aldık arabayla okuldan.gecenin o saatinde kış günü eve otobüsle gelmesi çok zor kız çocuunun,1,5 saat kadar sürüyor eve gelmek otobüsle .babamızda durmuuş durmuş sen alırsın arabayla diyor..benim zaten cesaretim yok,kurstayken çokgüzel kullanıyordum hatta en iyileri bendim kadınların arasında ama 4 sene olmuş ehliyeti alalı ve direksiyona oturmadım,şimdilerdede panik oluyorum kocam bile kullanırken arabayı birine çarpıcak diye.akşam vakti tamda herkesin işten çıkış saatinde trafie 2 çocukla nasıl çıkıcam ,,çok tehlikeli benim için ve çocuklar için..
ya cesaretimi toplayıp çocukların hayatını riske atıcam yada kız otobüsle gidip gelicek..
........işallah cecomm umreye gittiin günleri çok yakında görücez hep beraber, kızz orda bizede zayıflama duası yap olurmu.
iyiki ameliyat olmadın hakkaten ceco,geçen gün bi tanıdıı konuşuyorlardı ,gerçi ben şahsen tanımam ama obezite ameliyatı olmu,midesinden.ama yine kilo verememiş hatta almış,şimdi yeniden ameliyat oluyormuş.allah yardımcıs olsıun..
ooooooooooooo süpersin cecoo,inan çok farketmiş yüzün zaten güzeldi ama çok daha güzel olmuşun,sen şimdiden böyle olduysan eniştem kilo vermeni çokda istemeyebilir,çok kıskanıcak seni bence..maşallah diyorum sanaa ,darısı başıma..
bence çok yakın öncesi sonrası resimlerini görmemiz..iyi sakla o resimleri zira birdaha kendini tonbiş görmiyceksin gibi geliyor bana.
İyi geceler banum gecirmem canim kaldiricam birazdan inşallah hepimiz fistik gibi oluruzda muradimiza ererizNeyse kızlar bana müsaade
Size hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Allaha emanet olun
SAbah görüşürüz inşallah
Bu arada Mervem bence hiçte duba gibi değilmişsinama yinede bugünki halinden hep daha aşağıları görürsün inşallah Yarım saatide geçirme sakın dediğin gibi yoksa sildirmek için uğraşırsın mazallah
bi adımımı attım topiğe sonra yıne yok oldum :/
özür dilerim hepınızden. Vefat eden bı yakınımız oldu cenaze dönemi..
iş basvuru gorusme baslama ıstıfa dönemii..
üst üste geldi hersey..
ve geri döndüm..
başınız sağolsun canım allah sizlere hayırlı ömürler versinbi adımımı attım topiğe sonra yıne yok oldum :/
özür dilerim hepınızden. Vefat eden bı yakınımız oldu cenaze dönemi..
iş basvuru gorusme baslama ıstıfa dönemii..
üst üste geldi hersey..
ve geri döndüm..
Yok cnm ya o senin kalbinin güzelligi 100 kiloyu geckinim orda
daha bildirimimize var nasılsa bitanemmm gideceğinden eminimgünaydın kızlar. hızınıza yetişemiyorum. tartım sabitlendi ama olsun artıda değilim en azından..
hahaha koptum resime ya..günaydııınnnnEki Görüntüle 1269765 günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınlar :)Günaydın canım
Günaydınn..olsun cnm inşallah istediğin gibi gider kilolar.artıda olmamakda bir moral kaynağı..günaydın kızlar. hızınıza yetişemiyorum. tartım sabitlendi ama olsun artıda değilim en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?