Canım Karatayda Ekmek yerine Ceviz tüketiyoruz
İçindeki belli bir madde ( adını hatırlayamıyorum ) bizim tok kalmamızı sağlıyor üstelik Ceviz, fındık, fıstık ve badem gibi kuru yemişlerin içindeki yağlarda bizlere çok faydalı ( tabi kuruyemişler kavurlmamış olması gerekiyor )
RAbbim hayırlara çıkarsın canım ...Aminnnnnnnnnnnn
Valla işte o bölüme gelmedik daha HOcam diye çaresiz Öğrenci moduna girdim bir an
Çok şükür başladığımdan beri hiç tatlı krizine girmedim ama geçen gün İNstagramda Karatay yapan bayanlardan biri Böğürtleni ( tabi buzluk bölümünden ) iyice ezip ev yoğurduyla karıştırmış sonrada buzluğa atmış Dondurma gibi tüketebiliriz demiş
Tabi çok geç saatte tüketipte leptine engel olmamak lazım
Bazı muffin tarifleride varmış yapılabilecek ama henüz onları bulamadım
Birşeyler buldukça burada da paylaşırım inşallah
Ay sabah sabah Mügeyi izleyip ağla ağla içim dışıma çıktı yine
bir bayan 5 aylıkken bırakıp giden Anacığını arıyordu çıktı hatun yarım saat içinde ortaya çıktı ama kavuşmalarına değilde kadının telefondaki soğuk tavrına sinirlerim bozuldu
Ulen 40 sene evladın çıkmış seni aramaya Anneciğim gel buraya göreyim seni diyor anası ben çıkıpta oralara kendimi rezil edemem sen çık gel diyor kızına
face varmı kuzum çoğumuz orda ekliyizsüperrr ..tatlı durumu şu anda anladığım kadarı ile havada biraz.olsun çocuğum sorun değil
şaka bir yana tşk ederim bilgin için.
ya bu arada ben sizleri merak ediyorum görünüşlerinizi falan ne yapsak
evet yaa kadına nasıl üzüldümmmAy sabah sabah Mügeyi izleyip ağla ağla içim dışıma çıktı yine
bir bayan 5 aylıkken bırakıp giden Anacığını arıyordu çıktı hatun yarım saat içinde ortaya çıktı ama kavuşmalarına değilde kadının telefondaki soğuk tavrına sinirlerim bozuldu
Ulen 40 sene evladın çıkmış seni aramaya Anneciğim gel buraya göreyim seni diyor anası ben çıkıpta oralara kendimi rezil edemem sen çık gel diyor kızına
canım ben kasımda 93,5 kiloyla doğum yaptım sonra ne güzel 84 e düştüm. ama yanlış beslenmelerim sayesinde süt olsun diye hooooop yeniden aynı kiloya kadar geldim. kızım beş buçuk aylık olmuştu kafama dank etti. zaten çok ta emmiyodu en iyisi diyete başlamak dedim. dukanı araştırıyodum ki burdaki arkadaşlar yolumu karataya çevirdiler. bir ay öncesine kadar 79 lu rakamları gördüm ve şımardım. saldım kendimi ve şimdi 81.5 ile yeniden listede boy gösterdim. ama bir vermeye başlayınca çok hızlı gittiğinden hiç umursamıyorum. ya bu kilolar gidecek ya gidecekcanım ellerine sağlık bilgiler için.bir şey sormak istiyorum sen kaç kg verdin :)
sana da günaydın canım..teşekkür ederim.bence seninde menün kötü değil.o kadar kalori yüklemesi görmedim menünde ..
günaydın canım..ohhhh trambolinde yalnız değilim
çok erken kahvaltı yapıyosan arada bişeler yiyebilirsin. ekmek eker gibi şeyler olmasın yeter:) çok değil az bile yazdın bende dukanda böyleydim... kendimi gördüm bir an..o tabloyu buldum hatta fotosunu çektim :) günde iki öğün yani.. ama şöyle bi sıkıntım var benim çalışıyorum malum sabah kahvaltı yapıp gelirsem 8,30 da iş başı akşamda saat 7,30 da çıkıyorum evde yemek zorundayım kızım için arada ufak bi öğün yapsam nasıl olur peki..
ellerine emeğine sağlık. ben diloşla anca onları yazabildimAyyüzlüm sen birde çok yazdım diyorsunKız ben daha beter yazmışım ya
omega3 var canım içerisinde ve bu bizim için çok önemlicecommm sabah ceviz yemenin ne gibi bi artısı var
bilgilendir bu aciz kulu
o dukan canım. çok zor bende bakmıştım. karatayda liste yok istediğin kadar doya doya yiyosun. hemde bizim sofra kültürümüze göre. ben et yemezdim. şimdi paça içiyom düşün (ıyyyyyyyy)anladım canım karataya mahsus ve de ekmek yerine
ya ben bu karatayın dönemlerine filan baktım yapamam gibi geldi bana ya dukan mıydı yoksa o
listeye uymama asiliği var bende sanırım
kardeş erkek değilse neden olmasınkuzum benim eş kıskanç ama haklıda.çünkü baya dolu listeli bir face sahibiydim evlenmeden önce .yanlış anlaşılmasın hayvanseverler doluydu.ya da yardım toplama amaçlıydı.sahipsiz hayvanlara yuva bulma adına baya geniş bir listem ve abone sayım vardı.elbette aralarında haddini bilmezlerde oldu.o nedenle kapattım facebookumu.ancak kardeşiminkini kullanıyorum.isterseniz ekleyebilirim canlar.
süperrr ..tatlı durumu şu anda anladığım kadarı ile havada biraz.olsun çocuğum sorun değil
şaka bir yana tşk ederim bilgin için.
ya bu arada ben sizleri merak ediyorum görünüşlerinizi falan ne yapsak
neyse ben kaçıyom arkadaşa gidecem. gıcık erken çağırdı. bende biraz geç çağırırsa akşam yemeği niyetine hüpletirim verdiklerini diyodum. artık sarkıtabildiğim kadar sarkıttıracam ikram servisini. umarım beni sınamaya çalışmaz tatlılarla falan
cnm yumurta cok geliyo yiyemiyorum hatta bu tabagida zorla bitiriyorum :)Harika bir görüntü hatta ona 1 yumurta daha bile ekleyebilirsintabi birde ceviz olsa tam süper olurdu ve uzun bir süre acıkmadan günü yarılardın en azından
sağol kuzum benim baliktan cok balina etliyim canmcnm ok güzelsin maşallah. tertemiz bir yüzün var. valla 100 kilo falan durmuyorsun. balık etli gibisin demek ki etin sıkı :)
face varmı kuzum çoğumuz orda ekliyiz
anladım canım o zaman bende deneyeceğim.sağol verdiğin bilgiler için.umursamamak daha iyi.stres olunca takınca iyice motive bozulabiliyor.canım ben kasımda 93,5 kiloyla doğum yaptım sonra ne güzel 84 e düştüm. ama yanlış beslenmelerim sayesinde süt olsun diye hooooop yeniden aynı kiloya kadar geldim. kızım beş buçuk aylık olmuştu kafama dank etti. zaten çok ta emmiyodu en iyisi diyete başlamak dedim. dukanı araştırıyodum ki burdaki arkadaşlar yolumu karataya çevirdiler. bir ay öncesine kadar 79 lu rakamları gördüm ve şımardım. saldım kendimi ve şimdi 81.5 ile yeniden listede boy gösterdim. ama bir vermeye başlayınca çok hızlı gittiğinden hiç umursamıyorum. ya bu kilolar gidecek ya gidecek
çok erken kahvaltı yapıyosan arada bişeler yiyebilirsin. ekmek eker gibi şeyler olmasın yeter
ellerine emeğine sağlık. ben diloşla anca onları yazabildim
omega3 var canım içerisinde ve bu bizim için çok önemli
o dukan canım. çok zor bende bakmıştım. karatayda liste yok istediğin kadar doya doya yiyosun. hemde bizim sofra kültürümüze göre. ben et yemezdim. şimdi paça içiyom düşün (ıyyyyyyyy)
kardeş erkek anacım ama daha 17 yaşında :)kardeş erkek değilse neden olmasın
o benimmmmkim tatlı canımız çektiğinde ne yaacağız demişti kaldırsın elini bakimşekerden hiiiç kullanmıyoruz. onun yerine meyvelerle o isteğimizi yenmeliyiz. gün kurusu kayısı kuru erik bunları kahvaltıda tüketiyor karataycılar. ayrıca glisemik indeksi düşük meyvelerden sabah yiyrbiliniyor. bir tek kavun karpuz çok tehlikeli görülüyor. onun dışında tatlı yok. ha sen uyuyon mu de nerdeeeee. uysaydım şimdiye hala bu kilolarda olmazdım. bak sweetdimple ye, miniekspere, eylül sılaya onlar maşallah fıstık gibi oldular. irade konusunda yeni favorilerimden birisi de neslihan. aynı kilolarla başladık nerdeyse ben şımarınca o beni solladı 76 larda şimdi
Canım benim buradaki profilimde resimlerim varSadece takip ettiklerim görebiliyor ve senide takip ediyorum şu an itibariyle İstersen girip Fotograflar bölümünde bulabilirsin beni tabi önce benim profile giriyorsun
Canım sana hoş sohbetler
İnşallah dediğin gibi sınanmazsınAma eminim sen bu gününde üstesinden gelirsin
Bende birazdan kızlarla çıkıp Gözlükçüden küçük cimcimenin gözlüklerini almaya gideceğimmesaj atmışlar gözlükleriniz hazır diye
Canımcım, nasılsın bakalım bebiş nasıl, bulantıların geçtimi?hosgeldın canım benım
ohhh masallah dıla cok tatlanmıs masallah ınsallah bende o gunlerı gorurum ya bır an once dogsun kucagıma alayım ıstıyorum
dugunden once bende cok faydasını gordum 5 dk da bıle nefes nefese bırakıyordu benı tabı sımdı trambolını anneme yolladım hamılelık olunca belkı dogum sonrası tekrar bas vururum ama umarım gerek kalmazda suankı halımden zayıf bı halde dogum yaparım bu arada hosgeldın aramıza yenı baya arkadasımız gelmıs ne guzel adım merve yasım 24 3.5-4 aylık evlıgım unıversıte son sınıf ogrencısıyım esım evım ıstanbulda ben manısadayım
benım yerımede ıc canım benım ben ıcemıyorum
burda kac kılosun canm ve boyun kac masallah fıstık gıbısın
Canım kilon kaçtı senin, resimde gayet iyi görünüyorsun.teşekkür ederim canım ..görüntü öyle de ben o tartıdaki durumu biliyorum.tek şansım bu zaten kimse bana kilon var deyip moral bozamıyor.ama işte benim sıkıntı ettiğim bu kilo ile hamile kalırsam iyi olmayacağım
canım ben 77 kiloyum boyum 1.74.ama uzun süre plates yaptığım için kilom yok gibi duruyor.kas ağırlığım fazla .ancak kilo aldığımın malesef farkındayım..hamile kalmadan fazla olan kilolarımdan kurtulma çabasındayım..Canım kilon kaçtı senin, resimde gayet iyi görünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?