80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süperrr ..tatlı durumu şu anda anladığım kadarı ile havada biraz.olsun çocuğum sorun değil
şaka bir yana tşk ederim bilgin için.
ya bu arada ben sizleri merak ediyorum görünüşlerinizi falan ne yapsak

Ay sabah sabah Mügeyi izleyip ağla ağla içim dışıma çıktı yine

bir bayan 5 aylıkken bırakıp giden Anacığını arıyordu çıktı hatun yarım saat içinde ortaya çıktı ama kavuşmalarına değilde kadının telefondaki soğuk tavrına sinirlerim bozuldu
Ulen 40 sene evladın çıkmış seni aramaya Anneciğim gel buraya göreyim seni diyor anası ben çıkıpta oralara kendimi rezil edemem sen çık gel diyor kızına

ne insanlar var anam bildiğin taş gönüllü

face varmı kuzum çoğumuz orda ekliyiz

evet yaa kadına nasıl üzüldümmm ((

kuzum benim eş kıskanç ama haklıda.çünkü baya dolu listeli bir face sahibiydim evlenmeden önce .yanlış anlaşılmasın hayvanseverler doluydu.ya da yardım toplama amaçlıydı.sahipsiz hayvanlara yuva bulma adına baya geniş bir listem ve abone sayım vardı.elbette aralarında haddini bilmezlerde oldu.o nedenle kapattım facebookumu.ancak kardeşiminkini kullanıyorum.isterseniz ekleyebilirim canlar.

canım ben kasımda 93,5 kiloyla doğum yaptım sonra ne güzel 84 e düştüm. ama yanlış beslenmelerim sayesinde süt olsun diye hooooop yeniden aynı kiloya kadar geldim. kızım beş buçuk aylık olmuştu kafama dank etti. zaten çok ta emmiyodu en iyisi diyete başlamak dedim. dukanı araştırıyodum ki burdaki arkadaşlar yolumu karataya çevirdiler. bir ay öncesine kadar 79 lu rakamları gördüm ve şımardım. saldım kendimi ve şimdi 81.5 ile yeniden listede boy gösterdim. ama bir vermeye başlayınca çok hızlı gittiğinden hiç umursamıyorum. ya bu kilolar gidecek ya gidecek
çok erken kahvaltı yapıyosan arada bişeler yiyebilirsin. ekmek eker gibi şeyler olmasın yeter
Ayyüzlüm sen birde çok yazdım diyorsun Kız ben daha beter yazmışım ya
ellerine emeğine sağlık. ben diloşla anca onları yazabildim
cecommm sabah ceviz yemenin ne gibi bi artısı var
bilgilendir bu aciz kulu
omega3 var canım içerisinde ve bu bizim için çok önemli
anladım canım karataya mahsus ve de ekmek yerine
ya ben bu karatayın dönemlerine filan baktım yapamam gibi geldi bana ya dukan mıydı yoksa o
listeye uymama asiliği var bende sanırım
o dukan canım. çok zor bende bakmıştım. karatayda liste yok istediğin kadar doya doya yiyosun. hemde bizim sofra kültürümüze göre. ben et yemezdim. şimdi paça içiyom düşün (ıyyyyyyyy)

kardeş erkek değilse neden olmasın

kim tatlı canımız çektiğinde ne yaacağız demişti kaldırsın elini bakim şekerden hiiiç kullanmıyoruz. onun yerine meyvelerle o isteğimizi yenmeliyiz. gün kurusu kayısı kuru erik bunları kahvaltıda tüketiyor karataycılar. ayrıca glisemik indeksi düşük meyvelerden sabah yiyrbiliniyor. bir tek kavun karpuz çok tehlikeli görülüyor. onun dışında tatlı yok. ha sen uyuyon mu de nerdeeeee. uysaydım şimdiye hala bu kilolarda olmazdım. bak sweetdimple ye, miniekspere, eylül sılaya onlar maşallah fıstık gibi oldular. irade konusunda yeni favorilerimden birisi de neslihan. aynı kilolarla başladık nerdeyse ben şımarınca o beni solladı 76 larda şimdi

Canım benim buradaki profilimde resimlerim var Sadece takip ettiklerim görebiliyor ve senide takip ediyorum şu an itibariyle İstersen girip Fotograflar bölümünde bulabilirsin beni tabi önce benim profile giriyorsun

Canım sana hoş sohbetler
İnşallah dediğin gibi sınanmazsın Ama eminim sen bu gününde üstesinden gelirsin
Bende birazdan kızlarla çıkıp Gözlükçüden küçük cimcimenin gözlüklerini almaya gideceğim mesaj atmışlar gözlükleriniz hazır diye

Slm kizlar nasilsin geçmiş baya birikmiş faceler alinmiş verilmis
cnm ok güzelsin maşallah. tertemiz bir yüzün var. valla 100 kilo falan durmuyorsun. balık etli gibisin demek ki etin sıkı :)
sağol kuzum benim baliktan cok balina etliyim canm

face varmı kuzum çoğumuz orda ekliyiz

anladım canım o zaman bende deneyeceğim.sağol verdiğin bilgiler için.umursamamak daha iyi.stres olunca takınca iyice motive bozulabiliyor.
kardeş erkek değilse neden olmasın
kardeş erkek anacım ama daha 17 yaşında :)
o benimmmm hey maşşallah kilo veren herkese.zaten tatlılar düşmanımız.ama kuru meyve sabahları yiyebiliyoruz anladığım kadarı ile..

tamam kuzum bakıyorum hemen..bende ekleyeyim o zaman:)

Selam kızlar bir toparlanıp katılamıyorum aranıza, bir görünüp bir kayboluyorum
Bir süredir menü paylaşamadım, hemen başlıyorum yine

Pazartesi

Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara 5 tane fındık

Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Bol yeşil salata

Ara 2 kayısı

Akşam
1 tabak fırında patlıcan kızartma

Ara
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates + 100 ip atlama + 100 mekik
----------------------------------------------------------
Dünkü menüm

Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 yumurta
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara çeyrek susamsız simit

Öğle
Avuç içi kadar tavuk haşlama
Bol yeşil salata

Ara 2 kayısı
bir minik çikolata (bir arkadaşın bebeği oldu bir çikolatamı yemeyecekmisin deyince bende bir tane aldım)

Akşam
1 tabak fırında patlıcan kızartma
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates + 100 ip atlama + 100 mekik

Canımcım, nasılsın bakalım bebiş nasıl, bulantıların geçtimi?

Canım kilon kaçtı senin, resimde gayet iyi görünüyorsun.

Canım kilon kaçtı senin, resimde gayet iyi görünüyorsun.
canım ben 77 kiloyum boyum 1.74.ama uzun süre plates yaptığım için kilom yok gibi duruyor.kas ağırlığım fazla .ancak kilo aldığımın malesef farkındayım..hamile kalmadan fazla olan kilolarımdan kurtulma çabasındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…