80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim arkadaşlar evet aradı,ben ne yaptım vs. gibi üzgün konuştu.Hiç bırakır mıyım daha bir hevesliyim artık.ıksiri hemen yapmaya başlayacağım.Kilom 80 di çarşamba tartıldım.Dün en sonunda diyete başladım.Yani ben henüz
başlangıç kg...80
geçen hafta kg..daha yok ama olacak
şimdiki kg..şimdilik 80 veya 79.9 olabilir (tartılmadım 2 gün oldu daha)
giden kg inşallah 15 olacak
hedef kg..65

yazabilirim. Bu arada düğünüm 24 Nisan 2010 cumartesi ıstanbul/Beylikdüzü.
size söz zayıflamış bir gelin olarak hepinizi düğünüme davet edeceğim :)

teşekkür ederim arkadaşlar evet aradı,ben ne yaptım vs. gibi üzgün konuştu.Hiç bırakır mıyım daha bir hevesliyim artık.İksiri hemen yapmaya başlayacağım.Kilom 80 di çarşamba tartıldım.Dün en sonunda diyete başladım.Yani ben henüz
başlangıç kg...80
geçen hafta kg..daha yok ama olacak
şimdiki kg..şimdilik 80 veya 79.9 olabilir (tartılmadım 2 gün oldu daha)
giden kg inşallah 15 olacak
hedef kg..65

yazabilirim. Bu arada düğünüm 24 Nisan 2010 cumartesi İstanbul/Beylikdüzü.
size söz zayıflamış bir gelin olarak hepinizi düğünüme davet edeceğim :)

sakın canım umudunu yıtırme olurmu öyle şey tamam zaten tıg gıbı olma hayalımız yok ama bıraz verelım Şenizopuyorumnanaktan

başlangıç :94
geçen hafta:79
bu hafta :78.500
hedef :70

bu kadar harekete bu kadar tatlısızlığa rağmen 2 hafta da 500 gr sadece çıldıracağım yaaa

sabah : domates - salatalık -2 diyet bskvi
ara : elma
öğlen : 1 kase çorba
ara : elma - üzüm
2 litre su 1 fincan lipton plus
sabah :1 saat yürüyüş akşam :60 dk lesliyle yürüyüş
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum .

selam arkadaşlar bakıyorum herkes umudunu yitirmiş olmaz kızlarr bizz zayıflıycazzzzzzz tabi inş allahın izniyle inanmak çok önemli beyinde bitiyor iş önce şu hedefimizi gözümüzde büyütmeyelim benim ilk zamanlar ahh diyordum o kiloya ne zaman ulaşıcam ama bakın 4 kilo kaldı benim bile inanasım gelmiyo ama oldu işte şükürler olsun şimdi hep beraber relaks olalım isteyince oluyor benim mesela bazı haftalar verebiliyordum bazı haftalar tık yoktu umudumu yitirmedim hiç olacak dedim ve oldu ee sayılır şimdi sizdende bunu rica ediyorum biraz hırs biraz inanma kendinize inanın yapıcam komutunu verin canlarım ne kadar zor insanın istediği kıyafeti giyememsi ben yaşadım yıllarca şükür kurtuldum 25 yaşında 30 gibi gösteriyordum şimdi ise çocuklarım olduğuna inamıyolar tanımayanlar neyse başınızı ağrıtmayayım velhasıl inanın arkadaşlar isteyin bu günden sonra sizden daha sıkı bir diyet bekliyorummm tabi kendimdende hadii gurup kendine gell bende dahill başkanım ne olur sende bize biraz disipilin uygulaa hee ama çok değillkaydirigubbakcemile3 bugün acaip kararlıyım yaa sormayınn canlarım öptüm hepinizi iyi geceler

günaydın arkadaşlar

geçmişi okudum geldim

alnağme fırsat buldukça girersin canım

sevdemer bırak ma sakın kendini

serracım süpersin moti,vasyonun harika

bende bu hafta kilo verememişim ama kararlıyım

günaydın arkadaşlar,
sevgili serradeniz'inde söylediği gibi motivasyonumuzu düşürmeyelim,hep birlikte azimle vereceğiz bu kiloları.
sevgiler...

merhaba kızlar nasılsınız moraller nasıl,ben hala kötüyüm hep aç geziyorum ne kadar yesemde anlamıyorum bu durumu
kızlar bu hafta liste yapıldımı ben tartılmayı unuttum da dün
elimphia ve baharnaz canlarım teşekkür ederim telkinleriniz için sizlerin desteğini görünce cesaret toplayabiliyorum
handerya banada bi hafta öyle olmuştu deli gibi spor yapmama rağmen hiç kg gitmemişti hatta artı vardı,bilmiyorum neden öyle oluyor ama umarım gelecek hafta olmaz
serradeniz idolüm olacaksın biliyormusun 4,5 kg daha verdiğinde çünkü başladığımız kg ve ideal kilomuzda aynı

tekrar baktım listeyi göremedim yapılmadıysa öğleye kadar bi şey yemeyimde sabah kahvaltıyı eriteyim bende tartılıp yapayım kilo bildirimini

KIZLAR...yani daha doğrusu handerya benim vardiğim kiloları niye yazmıyosun?yoksa beni beğenmür müsün?78 oldum ben mafoldumben mafoldumben

88 kiloyum şuan. :) 3 gün önce 90dım. isveç diyeti, spor ve biber hapı kullanıorm. bende varım!!!
Hoşgeldin aramıza canım,umarım ceee diyip kaçmazsın..
KIZLAR...yani daha doğrusu handerya benim vardiğim kiloları niye yazmıyosun?yoksa beni beğenmür müsün?78 oldum ben mafoldumben mafoldumben

Canım geçen hafta kilonu bildirmemişsin o yüzden listede sarardın..bu arada geçen hafta kaç kiloydun ona göre listeyi düzelticem..

Alın hatunlar bu haftanın iç açmayan tablosu..bu hafta herkeste bi gevşeme var sanki..nre bu hal kızlar gerçekten serranın da dediği gibi artık bişeyler yapmak lazım bi iyileştirme düşünlelim..

gelelim listeye melocum geçen hafta bildirim yapmadığın halde yani 2 haftalık verdiğin kilo olmasına rağmen şampiyon yaptım çünkü 1 kilonun üzerinde veren bile yok..
ve kurallarımız gereği 2 hafta üst üste kilo veremeyeni gruptan çıkarıyorduk ama şimdi ismini yazmak istemediğim bi çok arkadaş 2 haftadır aynı kiloda malesef..hadi kızlar bu hafta çok farklı olsun ve hepimiz en az 1 kilo verelim ne dersiniz şu listemiz bi güzelleşsin ya..

Son düzenleme:
kızlar bu hafta midemi üşüttüm ilaçta kullandım kilo alırım derken afedersiniz istifra etmekten 80 i gördüm çok şükür ama 80.4 umarım bu hafta herşey daha iyi gider HANDERYACIĞIM GEÇ OLDU AMA DÜZELTE BıLıRMıSıN CANIM ZOR OLURSA SORUN DEĞıL

teşekkürler canım elıne saglık evet bayrama kadar hiç degılse cok sıkalım ya klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…