80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehehe :) sanırım öyleydi :)

ewt en iyisini bilen o dur. bakalım ne dicek. hadi hayırlı haberlerle gel. cinsiyette kesinleşir sanırım. :)
bize önce kız gibi dedi sonra oğlan oldu :)
İnşallah kesinleşir canim çok erkekte pek yanilma olmuyor diyorlar ama doktor 10+5 ken çok erken söyledi hayirlisi insallh saglikla gelsinde

İnşallah kesinleşir canim çok erkekte pek yanilma olmuyor diyorlar ama doktor 10+5 ken çok erken söyledi hayirlisi insallh saglikla gelsinde
amin cnm.
sanırım sana erkek dedi :) erkekte yanılma az oluyormuş ewt. bana dr dediki kaç milimlik pipiye yorum yapıyorum bırakta yanılma olsun :)
bakalım hayırlısı artık cnm. insan neyi olursa iyiki böyle olmuş diyor inan..

canım fotona baktım canıımm ya maşallahh çok güzelsin.Allah her zaman mesut etsin..

spora gitttimmmm :)
eşimle birlikte olunca diyettesporda iyi gidiyo
tek sıkıntım geç yatıp geç klkmam akşam hata gece deli gibi aç oluyorum
süper canımmmm hem eşin hem spor daha hızlı ilerlemene sebep olacak seni durdurabilene aşk olsun iremimmmmmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Öğlen küçük kuzumla AVMden gidip gözlükleri aldım hatta ben gitmeden evvel elektrikler gitti ve geldiğimde de yoktu
Zaten saat 16:00ya doğru geldik hemen Cep telefonu ışığı yardımıyla hazırladığım yemeğimizi yedik
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Aslında dünden kalma karnıyarık vardı ama onun yerine başka birşeyler yedim Eşim akşam eve geldiğinde artık onu bitirir inşallahda yarın onu yemek zorunda kalmam

Bugün nerden aklıma geldiyse karnabahar ve brokoli aklıma geldi eskiden olsa kaçamak tarzı şeyler aklıma gelirdi artık sebze Hatta üzerine birde bol sarımsaklı yoğurt
Aslında tıka basa tokum şu an ama işte düzenim şaşmasın diye hep bir sonraki akşam yemeğini düşünyorum Kahvaltıda nasılsa sorun olmuyor

cecoooommm34 çok tatlısınız ana kız maşallahhhhh yavrumyaaa :)

Çok çok teşekkür ederim o senin güzel bakışlarından dolayı öyle görünüyor

Olurmu canım affemek bence gayet güzel kullanıyorsun kelimeleri ve şimdiye kadar hiç düşük bir cümlene deng gelmedik Sen aynen devam et içinden geldiği gibi yazmaya

ay bu plates beni mahvettiii bütün gün belim yanım basenlerim ağrıyıp durdu allahdan 15 dk yaptım :))))
menümü vereyim
sabah: 2 ceviz, 1 ymrt haşlama, 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir
ara: 1 y. elma, 1ç.bardağı süt
akşam: 1.5 s kaşığı tere yağında bulgur pilavı çok oldu dimi, 1.5 s.kaşığıda güveç, küçük kase yoğurt
2 fincan yeşilçay ve melisa karışımı içtim
2 fincan da adaçayı ieçeceğim
bugün ipimide 500 yapmayı planlıyorum atladıkdan sonra rapor verecem size kızlar

cecommmm varya bende brokoliyle karnıbahara bayılırım öyle kızartması filan da değil dediğin gibi sarımsaklı yoğurtla üstünede azcık tereyağı ve pulbiberle çok güzel oluyooo ay nasıl canım çekti bizde alalım da yapalım sağol valla :)

HOŞBULDUM CNM kızım 9 aylık hala emmiyo direniyo ne yaptım ne ettim yok emmiyo sadece gece emiyo gündüz hiç emmiyo çok inatçı bi kızım var.
yok arkadaşım biberon vermiyom almıyo hiç almamıştı zaten bi kere öylesine denedim .sütüm iyice azalıyo

Bu tempona hayranim cecommm 41 kere maşallah

3-4 güne alisir kuzum bedenin baya etkili oluyor

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Kahvaltıda melemen vardı ( dün yapamayınca aklımda kaldı sabah hüplettim )
Minik birde mandalin eşliğindeki kahvaltımı saat 06:45de yaptım

Akşam yemeğimde de mantar çorbası ( maalesef hazır ama kırk yılda bir canım çekiyor normalde çok severim )
Biraz kavurma ve bol soğanlı salata ( anam hoh dediğim an bayıltabilirim ama iki gündür burnum hafiften akıyordu şu an dökülüyorum resmen
Her yerim ağrıyor ve boğazım felaket ağrıyor cuma öncesi kötü oldu ama neyse bol bol sıcak birşeyler içip toparlanırım

3-4 güne alisir kuzum bedenin baya etkili oluyor
inş. bitanem yaaa yoksa halim harap :)))

ohhhhh menü çok güzel duruyor valla, tatlım adaçayı iç sabah akşam düzenli günde iki fincan içinede limonu nu sık, öğlende 2 limon sık sade sodanın içine dök öyle iç hatta yasak değilse birazda tuz at

Geçmiş olsun canim hemen dikkat annem öyle bi durumda balli limon icirirdi bize

Fistik gibi olacaksin canm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…