İnşallah kesinleşir canim çok erkekte pek yanilma olmuyor diyorlar ama doktor 10+5 ken çok erken söyledi hayirlisi insallh saglikla gelsindehehehe :) sanırım öyleydi :)
ewt en iyisini bilen o dur. bakalım ne dicek. hadi hayırlı haberlerle gel. cinsiyette kesinleşir sanırım. :)
bize önce kız gibi dedi sonra oğlan oldu :)
amin cnm.İnşallah kesinleşir canim çok erkekte pek yanilma olmuyor diyorlar ama doktor 10+5 ken çok erken söyledi hayirlisi insallh saglikla gelsinde
canım fotona baktım canıımm ya maşallahh çok güzelsin.Allah her zaman mesut etsin..İnşallah kesinleşir canim çok erkekte pek yanilma olmuyor diyorlar ama doktor 10+5 ken çok erken söyledi hayirlisi insallh saglikla gelsinde
Çok sağol kuzum benim gonlunun güzelligi Allah cumlemizi mutlu mesut etsin ..canım fotona baktım canıımm ya maşallahh çok güzelsin.Allah her zaman mesut etsin..
süper canımmmm hem eşin hem spor daha hızlı ilerlemene sebep olacak seni durdurabilene aşk olsun iremimmmmmmspora gitttimmmm :)
eşimle birlikte olunca diyettesporda iyi gidiyo
tek sıkıntım geç yatıp geç klkmam akşam hata gece deli gibi aç oluyorum
cecoooommm34 çok tatlısınız ana kız maşallahhhhh yavrumyaaa :)
hanımlar bu arada bir şey demek istiyorum.ben kahire göçmeniyim.sonradan Türkçeyi öğrendim.mesleğim gereği yazma,konuşma dersleri de aldım.ancak bazen yazdıklarımda anlam kayması ya da eksik bir cümle olabilir.eğer iş arasında hızlı yazıyorsam bir de.o nedenle affola diyorum..
cecommmm varya bende brokoliyle karnıbahara bayılırım öyle kızartması filan da değil dediğin gibi sarımsaklı yoğurtla üstünede azcık tereyağı ve pulbiberle çok güzel oluyooo ay nasıl canım çekti bizde alalım da yapalım sağol valla :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Öğlen küçük kuzumla AVMden gidip gözlükleri aldım hatta ben gitmeden evvel elektrikler gitti ve geldiğimde de yoktu
Zaten saat 16:00ya doğru geldik hemen Cep telefonu ışığı yardımıyla hazırladığım yemeğimizi yedik
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Aslında dünden kalma karnıyarık vardı ama onun yerine başka birşeyler yedimEşim akşam eve geldiğinde artık onu bitirir inşallahda yarın onu yemek zorunda kalmam
Bugün nerden aklıma geldiyse karnabahar ve brokoli aklıma geldieskiden olsa kaçamak tarzı şeyler aklıma gelirdi artık sebze Hatta üzerine birde bol sarımsaklı yoğurt
Aslında tıka basa tokum şu an ama işte düzenim şaşmasın diye hep bir sonraki akşam yemeğini düşünyorumKahvaltıda nasılsa sorun olmuyor
Çok çok teşekkür ederim o senin güzel bakışlarından dolayı öyle görünüyor
Olurmu canım affemek bence gayet güzel kullanıyorsun kelimeleri ve şimdiye kadar hiç düşük bir cümlene deng gelmedikSen aynen devam et içinden geldiği gibi yazmaya
HOŞBULDUM CNM kızım 9 aylık hala emmiyo direniyo ne yaptım ne ettim yok emmiyo sadece gece emiyo gündüz hiç emmiyo çok inatçı bi kızım var.Hoş geldin canım, bebeğin kaç aylık acaba. Eğer ek besin yeme ayına gelmediyse biberon verme sakın. abiberona alışırsa hiç emmez tamamen bırakır seni. Sen zorla, çok acıkınca emer mutlaka. Dönem dönem bebeklerde olan bir şey. Benimkiler de genelde 3. aylarında yaptılar bunu birde ek besine geçtikleri zamanda ama başka bir şey vermedim, sık sık emzirmeyi denedim olmadı iyice acıktı öyle verdim, sonra tekrar alışıyorlar. Oğlum 20 aylık hala emziriyorum. 3 aylıkken çok zor bir dönem atlattık, bir hafta emmedi gibi bir şey ama pes etmedim biberon da vermedim, şimdi de bırakmaya niyeti yok. Yemek yedirirken bile bir anda gelip kucağıma yatıyor
Bu tempona hayranim cecommm 41 kere maşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Öğlen küçük kuzumla AVMden gidip gözlükleri aldım hatta ben gitmeden evvel elektrikler gitti ve geldiğimde de yoktu
Zaten saat 16:00ya doğru geldik hemen Cep telefonu ışığı yardımıyla hazırladığım yemeğimizi yedik
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Aslında dünden kalma karnıyarık vardı ama onun yerine başka birşeyler yedimEşim akşam eve geldiğinde artık onu bitirir inşallahda yarın onu yemek zorunda kalmam
Bugün nerden aklıma geldiyse karnabahar ve brokoli aklıma geldieskiden olsa kaçamak tarzı şeyler aklıma gelirdi artık sebze Hatta üzerine birde bol sarımsaklı yoğurt
Aslında tıka basa tokum şu an ama işte düzenim şaşmasın diye hep bir sonraki akşam yemeğini düşünyorumKahvaltıda nasılsa sorun olmuyor
Çok çok teşekkür ederim o senin güzel bakışlarından dolayı öyle görünüyor
Olurmu canım affemek bence gayet güzel kullanıyorsun kelimeleri ve şimdiye kadar hiç düşük bir cümlene deng gelmedikSen aynen devam et içinden geldiği gibi yazmaya
3-4 güne alisir kuzum bedenin baya etkili oluyoray bu plates beni mahvettiii bütün gün belim yanım basenlerim ağrıyıp durdu allahdan 15 dk yaptım :))))
menümü vereyim
sabah: 2 ceviz, 1 ymrt haşlama, 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir
ara: 1 y. elma, 1ç.bardağı süt
akşam: 1.5 s kaşığı tere yağında bulgur pilavı çok oldu dimi, 1.5 s.kaşığıda güveç, küçük kase yoğurt
2 fincan yeşilçay ve melisa karışımı içtim
2 fincan da adaçayı ieçeceğim
bugün ipimide 500 yapmayı planlıyorum atladıkdan sonra rapor verecem size kızlar
inş. bitanem yaaa yoksa halim harap :)))3-4 güne alisir kuzum bedenin baya etkili oluyor
ohhhhh menü çok güzel duruyor valla, tatlım adaçayı iç sabah akşam düzenli günde iki fincan içinede limonu nu sık, öğlende 2 limon sık sade sodanın içine dök öyle iç hatta yasak değilse birazda tuz atHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1270369 Eki Görüntüle 1270370
Kahvaltıda melemen vardı ( dün yapamayınca aklımda kaldı sabah hüplettim)
Minik birde mandalin eşliğindeki kahvaltımı saat 06:45de yaptım
Akşam yemeğimde de mantar çorbası ( maalesef hazır ama kırk yılda bir canım çekiyor normalde çok severim )
Biraz kavurma ve bol soğanlı salata( anam hoh dediğim an bayıltabilirim ama iki gündür burnum hafiften akıyordu şu an dökülüyorum resmen
Her yerim ağrıyor ve boğazım felaket ağrıyorcuma öncesi kötü oldu ama neyse bol bol sıcak birşeyler içip toparlanırım
Geçmiş olsun canim hemen dikkat annem öyle bi durumda balli limon icirirdi bizeHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1270369 Eki Görüntüle 1270370
Kahvaltıda melemen vardı ( dün yapamayınca aklımda kaldı sabah hüplettim)
Minik birde mandalin eşliğindeki kahvaltımı saat 06:45de yaptım
Akşam yemeğimde de mantar çorbası ( maalesef hazır ama kırk yılda bir canım çekiyor normalde çok severim )
Biraz kavurma ve bol soğanlı salata( anam hoh dediğim an bayıltabilirim ama iki gündür burnum hafiften akıyordu şu an dökülüyorum resmen
Her yerim ağrıyor ve boğazım felaket ağrıyorcuma öncesi kötü oldu ama neyse bol bol sıcak birşeyler içip toparlanırım
Fistik gibi olacaksin canm insallahinş. bitanem yaaa yoksa halim harap :)))
ohhhhh menü çok güzel duruyor valla, tatlım adaçayı iç sabah akşam düzenli günde iki fincan içinede limonu nu sık, öğlende 2 limon sık sade sodanın içine dök öyle iç hatta yasak değilse birazda tuz at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?