80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyun maşallah o yüzden kilolu görünmüyorsun. Demekki bi 6 kilo versen tamamdır, burada da bunu çok rahat verebileceğine eminim.

hanımlar bu arada bir şey demek istiyorum.ben kahire göçmeniyim.sonradan Türkçeyi öğrendim.mesleğim gereği yazma,konuşma dersleri de aldım.ancak bazen yazdıklarımda anlam kayması ya da eksik bir cümle olabilir.eğer iş arasında hızlı yazıyorsam bir de.o nedenle affola diyorum..

Boyun maşallah o yüzden kilolu görünmüyorsun. Demekki bi 6 kilo versen tamamdır, burada da bunu çok rahat verebileceğine eminim.
inşallah canım.ilk defa bir topiğe ısındım ve sevdim.cidden yürek temizliği her halukarda buradaki kişilerde hissediyorum :)

harika menüler ..harika spor güncesi..maşallah sana arkadaşım :)

hanımlar bu arada bir şey demek istiyorum.ben kahire göçmeniyim.sonradan Türkçeyi öğrendim.mesleğim gereği yazma,konuşma dersleri de aldım.ancak bazen yazdıklarımda anlam kayması ya da eksik bir cümle olabilir.eğer iş arasında hızlı yazıyorsam bir de.o nedenle affola diyorum..

Canımcım, nasılsın bakalım bebiş nasıl, bulantıların geçtimi?
çok sağol canim benim iyiyim çok şükür sen nasilsin bulantim baslara gore azaldi artik cok şükür artik düzenli yemeğe gece biliyorum annem sağolsun çok yardimci oluyor

maşallah canim ya 170 boyun 80 kilom ama aramiza dağlar kadar fark var bu platesi ne kadar sure yaptin canm sen ben toplasan 3-4 ay yaptim diyebilirim

balım ben 2 seneden biraz fazla yapmışımdır.ama sen şu anda hamişsin.sağlıkla kucağına al inşallah.sonrasında herşey olur merak etme.sana şu anda en iyi gelecek olan yoga ve yürüyüş..benim iş arkadaşım neredeyse son güne kadar tıpış tıpış yürüyerek işe gidip geldi :)

41 kere Maşallah canim sen baya yapmissin aradaki farka sasmamali . bakalim doktora gittiğimde sorucam hamilelik platesini hem duruş bozukluğuna da iyi geliyormuş hem de bu hamilelikte ki agrilarada faydaliymis yürüyüş bi okula gidip geliyor oda 10 dk durmuyor yani yürüyüş sayilamaz yani

valla kuzum hıc balık etlı gorunmuyorsun masallah ,inşallah hayırlısıyla bı kavusayımda cok kılo almadan dogsun keratada saglıkla gıder ınsallah kılolarda
Canım boşver kiloyu şimdi, sen hamileliğinin tadını çıkar, sağlıklı beslen gerisini düşünme. Zaten sağlıklı beslenince fazla kilo gelmez merak etme. Ben hamileliklerimde hiç dikkat etmedim yedim. Hatta hamur işi sürekli yapan ve çevresinde yapılan biri olarak hiç düşünmeden yedim. Meyvemi sebzemi de yedim ama hamur işi de çok yedim. Ben ki 4 çocuktan kalma bu kiloları verdim sen bir taneyle güle oynaya verirsin hemde kiloların kalıcı hale gelmeden. Çünkü burdasın, sana destek veren bir sürü arkadaşın var, en önemlisi de artık bilinçlendik. O yüzden hiç düşünme canım.

anam bugün birisi daha beni arayıp sevgili şikayeti yaparsa sabah sabah ben iş yerimdeki çalışan erkeklere bu gidişle zulüm yaparım
.tamam anlıyorum ilişkilerde bir süre sonra benim dediğim senin dediğin derken hafiften bir rekabet oluyor ama her şeyi de sorun etmeyin
mya..
Her ilişki karşılıklı küçük, masum, çirkef zaferler üzerine kurulur, bundan hiç şüpheniz olmasın. Her kim ki, "ben aşkım için saçımı süpürge ettim" diyor, onun kendini süpürge etmekteki başarısına içerim yani hemde sek yeşil çay tarzında..önemli olan o aradaki nüans,sevgi,sıcaklığı kaybetmemek işte..benim gördüklerimin çoğu ego savaşı..vallaha kendi ruhlarıda yorulmuyor,helal yani..
tamam kabul ediyorum kendi eşimden de yola çıkarak birbirizin ne isteyip ne demek istediğini anlayamadığımız anlar fazla.zaten cırtt diye oradan kopuyoruz.biliyorum çoğunlukla bizim heves edip incecik dokuduğumuz hevesleri bir odunlukları ile yıkabiliyorlar o da kabul.kaldı ki ben o anlarda zeyna ruhuma bürünüp elimdeki savaş aletimle lilililililili deyip saldırasım geliyor
.ama bizde kabul edelim onları anlayamıyoruz.mesela Erkeğin meşkale sahibi olanı makbuldür bildiğiniz üzere. Peki sen bacım, bu meşgaleye tam entegrasyon sağlayabildin mi? Beyinin spor araba jantı kolleksiyonu üzerine çevirdiği tüm geyiği sabırla dinliyor ya da sizi düşünmeden evvel ki düşünmediğinin farkında olmadan bir şey yaptığında o suratın hala yerinde mi ? yoksa aşağı doğru sallanıyor mu?kendimden cevap vereyim benim hafifden surat gider
.ya da En olmadı tuttuğu takımın maçlarını beraber izlemeli, maç sonunda "Evet aşkitom, yani o harekete faul vermeyen hakem şikecidir, bilmiyor bu işi bence . Hı hı kesin ofsayttı." yorumunu yapabiliyormusun.yani dünyalar farklı.tüm arkadaşlarıma diyorum bazen kendi haline bırakın düzelir o.cidden ben çözemediğim bir durum olduğunda kendi haline bırakıyorum eşimi o kendi kendine daha düz mantık anlayıp çözüyor aramızdakini.yıpratmayalım hatunlar kendimizi.bak zati şurda üjj bejj kilo vereceğiz diye stres oluyoruz.o ona yeşilçay iç diyor öbürü ona koş diyor diğeri yemesene yahu diyor derken hafiften terelelliye merhaba diyoruz :)

Hoş geldin canım, bebeğin kaç aylık acaba. Eğer ek besin yeme ayına gelmediyse biberon verme sakın. abiberona alışırsa hiç emmez tamamen bırakır seni. Sen zorla, çok acıkınca emer mutlaka. Dönem dönem bebeklerde olan bir şey. Benimkiler de genelde 3. aylarında yaptılar bunu birde ek besine geçtikleri zamanda ama başka bir şey vermedim, sık sık emzirmeyi denedim olmadı iyice acıktı öyle verdim, sonra tekrar alışıyorlar. Oğlum 20 aylık hala emziriyorum. 3 aylıkken çok zor bir dönem atlattık, bir hafta emmedi gibi bir şey ama pes etmedim biberon da vermedim, şimdi de bırakmaya niyeti yok. Yemek yedirirken bile bir anda gelip kucağıma yatıyor

Canım hamilelik platesini son hamileliğimde yapmıştım kısa bir süre, hiç yormuyor, cd sini almıştım hepsiburada dan. deneyebilrisin

sağol kuzum.sen bir sor doktoruna cidden faydalı.bende senden öğrenmiş olurum en azından :)

ister istemez düşünüyorum canim kilo zaten var bide çok fazla alirsam diye endişelenmiyorum tabiki öncelik sagligi bebisin ve benim ama kilo geldiğinde de bir çok hastalikla birlikte geliyor

ister istemez düşünüyorum canim kilo zaten var bide çok fazla alirsam diye endişelenmiyorum tabiki öncelik sagligi bebisin ve benim ama kilo geldiğinde de bir çok hastalikla birlikte geliyor

cnm ben de çok istemiştim hamilelik platesi ama tek başıma cesaret edemedim. sen de bir uzman yardımıyla yapman mümkünse öyle yap lütfen. Allah korusun ters bir hareket yapmayasın.

Canım hamilelik platesini son hamileliğimde yapmıştım kısa bir süre, hiç yormuyor, cd sini almıştım hepsiburada dan. deneyebilrisin
Daha önceden de yapmisligim var canimda doktora danismadan yapmayayim diyorum haftaya istanbula gidicem inşallah o zaman sorup baslicam insallah
sağol kuzum.sen bir sor doktoruna cidden faydalı.bende senden öğrenmiş olurum en azından :)
İnşallah canim doktora bi gideyimde söylediklerini soylerim
yok cnm vallahi öyle değil. çok tatlısın. kendine haksızlık etme. Türk kadını kıvamındasın yok balina falan..
sağol kuzumm benim :) neydi oo kadinin kalcalisi yemeğin salcalisi gibi bi söz Vardi birden o aklima geldi

Canım sen süt mü veriyorsun diloşa yaşını almadan. Bir yaşına kadar iyi değil biliyorum ama inşallah sulandırıyorsundur.

hehehe :) sanırım öyleydi :)

Birazda ondan korkuyorum canim bende bakalim doktor ne diyecek

ewt en iyisini bilen o dur. bakalım ne dicek. hadi hayırlı haberlerle gel. cinsiyette kesinleşir sanırım. :)
bize önce kız gibi dedi sonra oğlan oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…