Boyun maşallah o yüzden kilolu görünmüyorsun. Demekki bi 6 kilo versen tamamdır, burada da bunu çok rahat verebileceğine eminim.dugunden once bende cok faydasını gordum 5 dk da bıle nefes nefese bırakıyordu benı tabı sımdı trambolını anneme yolladım hamılelık olunca belkı dogum sonrası tekrar bas vururum ama umarım gerek kalmazda suankı halımden zayıf bı halde dogum yaparım bu arada hosgeldın aramıza yenı baya arkadasımız gelmıs ne guzel adım merve yasım 24 3.5-4 aylık evlıgım unıversıte son sınıf ogrencısıyım esım evım ıstanbulda ben manısadayım
inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı öncelikle kilo vermeyi nasip etsin bize..:)trambolin bende platesden sonra aşk yaşattı desem yeridir.tüm kas grubu çalışdığı için sıkılaştırması aynı değerde.sen de kullanmışsın az çok anlamışdır .
benimde adım yağmur 26 yaşındayım 2 senelik evliyim ..ankaradayım bende.:)boyum 1,74 kilo 76
inşallah canım.ilk defa bir topiğe ısındım ve sevdim.cidden yürek temizliği her halukarda buradaki kişilerde hissediyorum :)Boyun maşallah o yüzden kilolu görünmüyorsun. Demekki bi 6 kilo versen tamamdır, burada da bunu çok rahat verebileceğine eminim.
Selam kızlar bir toparlanıp katılamıyorum aranıza, bir görünüp bir kayboluyorum
Bir süredir menü paylaşamadım, hemen başlıyorum yine
Pazartesi
Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara 5 tane fındık
Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Bol yeşil salata
Ara 2 kayısı
Akşam
1 tabak fırında patlıcan kızartma
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates + 100 ip atlama + 100 mekik
----------------------------------------------------------
Dünkü menüm
Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 yumurta
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara çeyrek susamsız simit
Öğle
Avuç içi kadar tavuk haşlama
Bol yeşil salata
Ara 2 kayısı
bir minik çikolata (bir arkadaşın bebeği oldu bir çikolatamı yemeyecekmisin deyince bende bir tane aldım)
Akşam
1 tabak fırında patlıcan kızartma
1 dilim k.ekmeği
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates + 100 ip atlama + 100 mekik
çok sağol canim benim iyiyim çok şükür sen nasilsin bulantim baslara gore azaldi artik cok şükür artik düzenli yemeğe gece biliyorum annem sağolsun çok yardimci oluyorCanımcım, nasılsın bakalım bebiş nasıl, bulantıların geçtimi?
maşallah canim ya 170 boyun 80 kilom ama aramiza dağlar kadar fark var bu platesi ne kadar sure yaptin canm sen ben toplasan 3-4 ay yaptim diyebilirimcanım ben 77 kiloyum boyum 1.74.ama uzun süre plates yaptığım için kilom yok gibi duruyor.kas ağırlığım fazla .ancak kilo aldığımın malesef farkındayım..hamile kalmadan fazla olan kilolarımdan kurtulma çabasındayım..
balım ben 2 seneden biraz fazla yapmışımdır.ama sen şu anda hamişsin.sağlıkla kucağına al inşallah.sonrasında herşey olur merak etme.sana şu anda en iyi gelecek olan yoga ve yürüyüş..benim iş arkadaşım neredeyse son güne kadar tıpış tıpış yürüyerek işe gidip geldi :)çok sağol canim benim iyiyim çok şükür sen nasilsin bulantim baslara gore azaldi artik cok şükür artik düzenli yemeğe gece biliyorum annem sağolsun çok yardimci oluyor
maşallah canim ya 170 boyun 80 kilom ama aramiza dağlar kadar fark var bu platesi ne kadar sure yaptin canm sen ben toplasan 3-4 ay yaptim diyebilirim
41 kere Maşallah canim sen baya yapmissin aradaki farka sasmamali . bakalim doktora gittiğimde sorucam hamilelik platesini hem duruş bozukluğuna da iyi geliyormuş hem de bu hamilelikte ki agrilarada faydaliymis yürüyüş bi okula gidip geliyor oda 10 dk durmuyor yani yürüyüş sayilamaz yanibalım ben 2 seneden biraz fazla yapmışımdır.ama sen şu anda hamişsin.sağlıkla kucağına al inşallah.sonrasında herşey olur merak etme.sana şu anda en iyi gelecek olan yoga ve yürüyüş..benim iş arkadaşım neredeyse son güne kadar tıpış tıpış yürüyerek işe gidip geldi :)
Canım boşver kiloyu şimdi, sen hamileliğinin tadını çıkar, sağlıklı beslen gerisini düşünme. Zaten sağlıklı beslenince fazla kilo gelmez merak etme. Ben hamileliklerimde hiç dikkat etmedim yedim. Hatta hamur işi sürekli yapan ve çevresinde yapılan biri olarak hiç düşünmeden yedim. Meyvemi sebzemi de yedim ama hamur işi de çok yedim. Ben ki 4 çocuktan kalma bu kiloları verdim sen bir taneyle güle oynaya verirsin hemde kiloların kalıcı hale gelmeden. Çünkü burdasın, sana destek veren bir sürü arkadaşın var, en önemlisi de artık bilinçlendik. O yüzden hiç düşünme canım.valla kuzum hıc balık etlı gorunmuyorsun masallah ,inşallah hayırlısıyla bı kavusayımda cok kılo almadan dogsun keratada saglıkla gıder ınsallah kılolarda
Hoş geldin canım, bebeğin kaç aylık acaba. Eğer ek besin yeme ayına gelmediyse biberon verme sakın. abiberona alışırsa hiç emmez tamamen bırakır seni. Sen zorla, çok acıkınca emer mutlaka. Dönem dönem bebeklerde olan bir şey. Benimkiler de genelde 3. aylarında yaptılar bunu birde ek besine geçtikleri zamanda ama başka bir şey vermedim, sık sık emzirmeyi denedim olmadı iyice acıktı öyle verdim, sonra tekrar alışıyorlar. Oğlum 20 aylık hala emziriyorum. 3 aylıkken çok zor bir dönem atlattık, bir hafta emmedi gibi bir şey ama pes etmedim biberon da vermedim, şimdi de bırakmaya niyeti yok. Yemek yedirirken bile bir anda gelip kucağıma yatıyorsonundaoldu cnm arkadaşım son zmnlar ne yaptıysam emmiyo gece uykuda emiyo inan öyle olunca ne yiyip içesim geliyo nede başka bişey hevesim kalıyo çok üzülüyom en az 1.5 yaşına kadar emziriyim diyodum
sağip veriyom biraz böyle devam ederim ara ara yine denicem dediğin gibi elimden geleni yapıcam bklım
alyagsu cnm trambolinin faydası ne kadar çokmuş öyleeee iyice heveslendim bak şimdilik leslie 1 ml yapıyom inan fırsatım olsa neler yapardım
Canım hamilelik platesini son hamileliğimde yapmıştım kısa bir süre, hiç yormuyor, cd sini almıştım hepsiburada dan. deneyebilrisin41 kere Maşallah canim sen baya yapmissin aradaki farka sasmamali . bakalim doktora gittiğimde sorucam hamilelik platesini hem duruş bozukluğuna da iyi geliyormuş hem de bu hamilelikte ki agrilarada faydaliymis yürüyüş bi okula gidip geliyor oda 10 dk durmuyor yani yürüyüş sayilamaz yani
sağol kuzum.sen bir sor doktoruna cidden faydalı.bende senden öğrenmiş olurum en azından :)41 kere Maşallah canim sen baya yapmissin aradaki farka sasmamali . bakalim doktora gittiğimde sorucam hamilelik platesini hem duruş bozukluğuna da iyi geliyormuş hem de bu hamilelikte ki agrilarada faydaliymis yürüyüş bi okula gidip geliyor oda 10 dk durmuyor yani yürüyüş sayilamaz yani
ister istemez düşünüyorum canim kilo zaten var bide çok fazla alirsam diye endişelenmiyorum tabiki öncelik sagligi bebisin ve benim ama kilo geldiğinde de bir çok hastalikla birlikte geliyorCanım boşver kiloyu şimdi, sen hamileliğinin tadını çıkar, sağlıklı beslen gerisini düşünme. Zaten sağlıklı beslenince fazla kilo gelmez merak etme. Ben hamileliklerimde hiç dikkat etmedim yedim. Hatta hamur işi sürekli yapan ve çevresinde yapılan biri olarak hiç düşünmeden yedim. Meyvemi sebzemi de yedim ama hamur işi de çok yedim. Ben ki 4 çocuktan kalma bu kiloları verdim sen bir taneyle güle oynaya verirsin hemde kiloların kalıcı hale gelmeden. Çünkü burdasın, sana destek veren bir sürü arkadaşın var, en önemlisi de artık bilinçlendik. O yüzden hiç düşünme canım.
Slm kizlar nasilsin geçmiş baya birikmiş faceler alinmiş verilmissağol kuzum benim baliktan cok balina etliyim canm
ister istemez düşünüyorum canim kilo zaten var bide çok fazla alirsam diye endişelenmiyorum tabiki öncelik sagligi bebisin ve benim ama kilo geldiğinde de bir çok hastalikla birlikte geliyor
Daha önceden de yapmisligim var canimda doktora danismadan yapmayayim diyorum haftaya istanbula gidicem inşallah o zaman sorup baslicam insallahCanım hamilelik platesini son hamileliğimde yapmıştım kısa bir süre, hiç yormuyor, cd sini almıştım hepsiburada dan. deneyebilrisin
İnşallah canim doktora bi gideyimde söylediklerini soylerimsağol kuzum.sen bir sor doktoruna cidden faydalı.bende senden öğrenmiş olurum en azından :)
sağol kuzumm benim :) neydi oo kadinin kalcalisi yemeğin salcalisi gibi bi söz Vardi birden o aklima geldiyok cnm vallahi öyle değil. çok tatlısın. kendine haksızlık etme. Türk kadını kıvamındasın yok balina falan..
Birazda ondan korkuyorum canim bende bakalim doktor ne diyecekcnm ben de çok istemiştim hamilelik platesi ama tek başıma cesaret edemedim. sen de bir uzman yardımıyla yapman mümkünse öyle yap lütfen. Allah korusun ters bir hareket yapmayasın.
Canım sen süt mü veriyorsun diloşa yaşını almadan. Bir yaşına kadar iyi değil biliyorum ama inşallah sulandırıyorsundur.nilay benimki bes bucuk ay emdi malesef. o da ite kalka. sagarak vermeye calistim. en sonunda da mamaya tamamen basladik. simdi on bir ay doldu. cicibebe sut veriyom mama niyetine. sonrada yemek saatinde normal yediriyom. baxi seylere kismet fiyecez. sen yinede ugras. normal emmezse sag. ama biberonun rahatligina alidirsa emmeyi tamamen birakiyolar unutma. allah kolaylik versin canim
Daha önceden de yapmisligim var canimda doktora danismadan yapmayayim diyorum haftaya istanbula gidicem inşallah o zaman sorup baslicam insallah
İnşallah canim doktora bi gideyimde söylediklerini soylerim
sağol kuzumm benim :) neydi oo kadinin kalcalisi yemeğin salcalisi gibi bi söz Vardi birden o aklima geldi
Birazda ondan korkuyorum canim bende bakalim doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?