- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ip nasıl gidiyo cecom atlıyon mu???Çok teşekkür ederim kızlar
Şu an şekersiz nescafe içiyorum ama birazdan bol limonlu sıcak su yapacağım kendime
ip nasıl gidiyo cecom atlıyon mu???
süperrr ceconm tabikide yaniii hem bana faydan oluyor hem kendine çifte kavrulmuş lokum gibisin valla gülüm, bende 200 atladım 300 de atlayacam inş. biberiye çayımıda yaptım içinede sıktım yarım limonn ohh miss ben bu bitki çaylarını çok seviyorum yaCanım dün keyif kahvemi yaparken atladım hemideKahvem kaynayana kadar bitti zaten
Maalesef bugün atlayamadım tabi şu andan sonra bana yerdeki oyuncakların üzerinden atla deseler tık olmaz bendebaygın baygın bakıyorum ekrana artık biraz toparlanayım söz her gün 2 kere 100 yapacağım atlamadığım günlere telafi olsun diye ( malum amaç sırf seni gaza getirmek değil bizde sıkılaşalım dimi ama )
hoşgeldin canımmselam kızlar
düzenli diyet ve menülerle ben geldimmmm
hadi yaaao dukan canım. çok zor bende bakmıştım. karatayda liste yok istediğin kadar doya doya yiyosun. hemde bizim sofra kültürümüze göre. ben et yemezdim. şimdi paça içiyom düşün (ıyyyyyyyy)
afiyet olsun ve de geçmiş olsun dikkat et kendineHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1270369 Eki Görüntüle 1270370
Kahvaltıda melemen vardı ( dün yapamayınca aklımda kaldı sabah hüplettim)
Minik birde mandalin eşliğindeki kahvaltımı saat 06:45de yaptım
Akşam yemeğimde de mantar çorbası ( maalesef hazır ama kırk yılda bir canım çekiyor normalde çok severim )
Biraz kavurma ve bol soğanlı salata( anam hoh dediğim an bayıltabilirim ama iki gündür burnum hafiften akıyordu şu an dökülüyorum resmen
Her yerim ağrıyor ve boğazım felaket ağrıyorcuma öncesi kötü oldu ama neyse bol bol sıcak birşeyler içip toparlanırım
biz onun içine birazda şeker ekliyoruz hem tuz hem şeker müthiş toparlıyorinş. bitanem yaaa yoksa halim harap :)))
ohhhhh menü çok güzel duruyor valla, tatlım adaçayı iç sabah akşam düzenli günde iki fincan içinede limonu nu sık, öğlende 2 limon sık sade sodanın içine dök öyle iç hatta yasak değilse birazda tuz at
süperrr ceconm tabikide yaniii hem bana faydan oluyor hem kendine çifte kavrulmuş lokum gibisin valla gülüm, bende 200 atladım 300 de atlayacam inş. biberiye çayımıda yaptım içinede sıktım yarım limonn ohh miss ben bu bitki çaylarını çok seviyorum ya
biz şekeriz zaten iremimmmmmhoşgeldin canımm
hadi yaaa
ama ben yapamam kesin şimdi bunu bi deniyim bakalım tıkanırsam karataya gecerim belki desteklerinizleeee
afiyet olsun ve de geçmiş olsun dikkat et kendine
biz onun içine birazda şeker ekliyoruz hem tuz hem şeker müthiş toparlıyor
yorulma kızzz bende hazırrr dur getireyim :)Afiyet olsun canım
Bende severim bitki çaylarını aslında ama bir tek zencefilli çayı sevmiyorum
Su kaynatayımda bir tanede ben içeyim şifa niyetinehem sıcak sıcak iyi gelir
biz şekeriz zaten iremimmmmm
yorulma kızzz bende hazırrr dur getireyim :)
kolum biraz düzelirse denerim o zaman..şimdilik bi kilo bile taşıma dedi doktor sağ kolum için ama oluyo mu olmuyo benim çantam bile bi kilodan fazla ve asla solumda durmaz illa sağda durcak:)
sagolun canlarım. ben 80.9 kg yım sanırım aylar sonra adet oldum. pcos hastasıyım ocakta evleniyorum . gerçekcı olcam 70 olsam yeter cunkı hem pcoshem astım hem kalp hastasıyım.
ben geldim yarindan sonra tekrar duzenli yemege basliyorum bayramdan beri kendime gelemedim yaw
bıde ögretmenım köyde öğlen durum yıyorum . artık evdede kalmıyorum. ne yapayım. hareketım çok ama . aksamları hafıf tutmaya çalışıyorum. ama son 10 gundur yaşadığım yere sebze bıle gelmiyor. kepek ekmegı bıle bulamıyorum. güneydoğuya sevkıyat yok
prensesim kızlar söylemiş ben tekrar yazmayayım tatlım daha sağlıklı menüler bekliyoruz senden cnmkızlar
menüm
sabah
1 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
domates
akşam
1 tabak patates yemeği
2 dlm ekmek
salata
yoğurt
ya hani arada ayran hüpletiyom ya kızlar. suçlu hissediyom leptin gitti diye. cecom sen hüpletiyon mu hiç ayran
Bu arada kızlar albümüme bir resim ekledimAna kız evden çıkmadan yine selfi yapalım dedik
Bir bakın bakalım kilo verdiğim yüzümde belli oluyormu
sanırım öyle. bulaşıcı biraz biliyon muönce mineksper ve sweetdimple başladı arkasından neslihan ben sindi ceco. beyazcan da niyetlendi ama sabote edildi sürekli gel kız sende gel bak sonuçları görünce bırakamayacan
baksana su halime duba gibiyim
iyi geceler kızlarr.
benim kızın etütleri başladı,akşam 7 de çıkıcak okuldan ve servis yok maalesef etitlere..daha kışın 9 da çıkacklarmış,ne yapacaz bilmem şimdi babası vardıda aldık arabayla okuldan.gecenin o saatinde kış günü eve otobüsle gelmesi çok zor kız çocuunun,1,5 saat kadar sürüyor eve gelmek otobüsle .babamızda durmuuş durmuş sen alırsın arabayla diyor..benim zaten cesaretim yok,kurstayken çokgüzel kullanıyordum hatta en iyileri bendim kadınların arasında ama 4 sene olmuş ehliyeti alalı ve direksiyona oturmadım,şimdilerdede panik oluyorum kocam bile kullanırken arabayı birine çarpıcak diye.akşam vakti tamda herkesin işten çıkış saatinde trafie 2 çocukla nasıl çıkıcam ,,çok tehlikeli benim için ve çocuklar için..
ya cesaretimi toplayıp çocukların hayatını riske atıcam yada kız otobüsle gidip gelicek..
işallah cecomm umreye gittiin günleri çok yakında görücez hep beraber, kızz orda bizede zayıflama duası yap olurmu.
iyiki ameliyat olmadın hakkaten ceco,geçen gün bi tanıdıı konuşuyorlardı ,gerçi ben şahsen tanımam ama obezite ameliyatı olmu,midesinden.ama yine kilo verememiş hatta almış,şimdi yeniden ameliyat oluyormuş.allah yardımcıs olsıun..
allah yardımcınız olsun anason..işallah ortalık durulurda herkes rahat bir nefes alır.
su çok önemli gerçekden ,ben çok severim suyu ,çantamda şişem olmadan dşarı çıkmam,tabiki buda evden çıkarken wc ye 2 kez girmeme ramen ,çarşıya varır varmaz wc aramama sebep olur..ama su içmedende yapamam,allah susuzlukla imtihan etmesin kimseyi..
sanki az su içer gibi geçende kocaa bir ayran br ı aldım kendime,2 br su alıyor içine,zaten 1 seferde 2,3 br su içerim ,çok zahmet olmasın bana doldurmak diye..
ooooooooooooo süpersin cecoo,inan çok farketmiş yüzün zaten güzeldi ama çok daha güzel olmuşun,sen şimdiden böyle olduysan eniştem kilo vermeni çokda istemeyebilir,çok kıskanıcak seni bence..maşallah diyorum sanaa ,darısı başıma..
bence çok yakın öncesi sonrası resimlerini görmemiz..iyi sakla o resimleri zira birdaha kendini tonbiş görmiyceksin gibi geliyor bana.
dubamıı
hani nerdeeee,aşk olsun mervee ,bebişimiz duymasın annesinin kendine duba dediini,ben senin hiç duba gibi falan fotonu görmedim dorusu,hepsinde çok tatlısın hemde çokkkkkk..heö boylusun sen istesende duba olmazsın..
hımmm demek büyülü bahçe,çok güzelmiş çok hoş bir benzetme olmuş ciddden..
Canım bence kendini hiç korkak alıştırma
Enişte seni bir kaç akşam trafiğe çıkarsın emin ol o tedirginlik kalmayacakolmadı biraz erken çıkar tin tin gidersin arabayla
O sidikli Eltin kadar olamıyacakmısınEmin ol duyduğunda fesatlığı daha bir artacaktır
Ben senin kesinlikle çok güzel araba kullanabileceğine inanıyorum bakma yanda oturunca şöförlük bildiğin için daha çok tedirgin oluyorsun çünkü ne kadar kullanmasanda trafiği biliyorsun ve oluşabilecek tehlikeleri sende fark edip eşinin fark edemeyeceğini düşünüyorsundur
İnan ben Çoruma giderken yanda oturduğumda bir kaç kere tutundum ani durumlarda eşim bile yahu bir sakin ol yok birşey diyip durdukendim direksiyon başında olsam hiç sorun olmaz çünkü zamanında müdahale edebileceğimi biliyorum sonuçta
İnşallah canım inan çok istiyorum gitmeyi ve emin ol gidersem hepimize dua edeceğim Allahın izniyle ama eminim zayıflama duasına gerek kalmayacak çünkü hep birlikte kurtulacağız o kilolardan Rabbiminde izniyle
Valla geçen gün adaşımda demişti iyiki ameliyat olmadın diye ve inan bende hep iyiki diyorum çünkü ömrümün sonuna kadar hayatım sınırlı olacaktı ve eminim o zaman canım daha çok isteyecekti
Şu an kendi elimde olduğundan hiç canım çekmiyor çünkü biliyorum çekersede yiyebilirim ama hedefime daha çabuk ulaşabilmek adına yememeye kararlıyım
RAbbim o tekrar ameliyat olmak zorunda olan kişiye yardımcı olsun...aminnnn
Eminim psikolojisi baya bozulmuştur hatta arada o ameliyat olanların sayfasına bakıyorum da bu ara çok sık kilo veremiyorum diyenler varyada verdiğimin bir kısmınıda olsa geri aldım diyen
Daha bugün biri 1.5 senede ancak 20 kg verdim sonrası gelmedi hatta kilo alıyorum doktor ikinci kes ameliyat dedi diye yazmış
Hani bazen oraya bile yahu bir Karatayı deneyin ondan sonra karar verin diye yazasım geliyorama eminim anında engellerler
Resimleri kesinlikle saklıyorum ki büyük bir fark olduğunda herkese çarşaf çarşaf ilan edip gösteririm diyeHani benim gibi iradesiz biri bile Karatay sayesinde iradeli oldu ve kilolarından kurtuldu hesabı
Benim çakma eltide hala emzirdiğinden başlayamadı ama beni gördükçe ay bir ara banada anlat Elticiğim bende yapayım diyip duruyorama hatunun aklı fikri yemekte daha güne 15 gün varken geçen gün acaba benim KV ne yapacak günde diyor bende valla benim için sorun yok varsa uygun birşey yerim yoksa çayımı içer evime giderim diyorum helal sana ben olsam gece uyuyamam o ikramları yemeden evime dönsem diyor
Valla benimki şimdiden biraz fazla süsleneyim yada yakam hafif açık olsun anında Radarları açıyorGeçenlerde arabayla yanımızdan geçerken birileri bakmış sanırım kuçacıggım durduk yere küfür etmeye başladı adamların arkasından Ne oluyor yaw dedim ulen şerefsizler nasıl öküz gibi bakıyor dedi Kimmmmm banamı dedim yok bana tabi sana bakıyorlar dedi
Hoşuma gitmedi değil tabi ama dediğin gibi iyice zayıflayınca bizim krizler çoğalır diye tahmin ediyorumNeyse ben zayıflıyayımda o varsın kudursun
bi adımımı attım topiğe sonra yıne yok oldum :/
özür dilerim hepınızden. Vefat eden bı yakınımız oldu cenaze dönemi..
iş basvuru gorusme baslama ıstıfa dönemii..
üst üste geldi hersey..
ve geri döndüm..
günaydın kızlar. hızınıza yetişemiyorum. tartım sabitlendi ama olsun artıda değilim en azından..
eh anlatmak bana düşer ama en yakın zaman da bir kitap alıp okumanız lazım ki içinize sindirin. ben ne kadar anlatsam da bilimsel olarak anlatılması başka tabi. yediğimiz karbonhidratlar ve şekerler vücudumuza girdiği anda enerjiye çevriliyor ve o kadar fazla geliyorki bir kısmı yakılamadan yağ olarak depolara gönderiliyor. tabi arkasından da yediğimiz proteinler vs yağ olarak depolanıyo. ayrıcada kan şekeri birden yükselip düştüğü için yeniden acıkma oluyor. karatay beslenmesinde mantık kan şekerini kıpırdatmamak. böylece acıkmayı önlemek. yiyeceklerin içerdiği glisemik indeksler var tabloları nette bulabilirsiniz. 50 nin altındakiler yenilebilir yiyecekler. sabah kahvaltıda 2 yumurta istediğiniz kadar zeytin, avuç içi kadar peynir bir çay bardağı dolusu kavrulmamış ceviz fındık fıstık ayrıca tereyağ yiyoruz. ve saatlerce akşama kadar acıkmıyoruz. vücut dört saat açlıktan sonra leptin adında depo yağları yakmaya yönelik bir hormon üretiyor. mesela saat 9 da kahvaltı yaptınız ve akşam 6 gibi yeniden yemek yediniz. 9 saatin 4 saatinde depo yağlarınız kendiliğinden yakılıyo. o arada isterseniz bitki çayları kahve su istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. akşam yemeklerinde de pirinç patates ekmek hariç ne isterseniz yiyin. biraz protein biraz sebze salata yoğurt. ama doyana kadar. öyle 3 5 kaşık değil sonrasında yine bişe yemeyeceksiniz. ve uyku en önemli kilo verme aracımız. leptin en çok uykuda salgılanıyormuş. meyve isterse canınız kahvaltıda yiyinki abartmadan tabi vücut hareketlerinizle onu yakabilsin. birde günde yarım saat hareket ederseniz haftada 1 ila 1,5 kilo rahat gidiyor.
ayyyy çok mu yazdım ne
şimdide güne sade nescafe ile başlıyorum
kötü bi rüya gördüm aslında kötü değildi ama çok içtendi anneme sarılıyodum ama kokususnu içime çekerek ne kadar gerçekçi ve can yakıcıydı anlatamam..
kociş gelene kadar oyalanayım bi kahvaltı yaparız onunla
oyyy oyyy ne güzel bilgiler öyle ..yahuu ellerinne sağlık.tatlı isteğimizde neler yiyorsunuz fıstıklar :)
afiyet olsun çok güzel :)
karatayı 7 den 77 ye herkes yapıyor İremcimm çok memnun kalacağına eminim üstelik 3 ayda hücreler yenilenmeye başlıyor düşünseneanladım canım karataya mahsus ve de ekmek yerine
ya ben bu karatayın dönemlerine filan baktım yapamam gibi geldi bana ya dukan mıydı yoksa o
listeye uymama asiliği var bende sanırım
Ay sabah sabah Mügeyi izleyip ağla ağla içim dışıma çıktı yine
bir bayan 5 aylıkken bırakıp giden Anacığını arıyordu çıktı hatun yarım saat içinde ortaya çıktı ama kavuşmalarına değilde kadının telefondaki soğuk tavrına sinirlerim bozuldu
Ulen 40 sene evladın çıkmış seni aramaya Anneciğim gel buraya göreyim seni diyor anası ben çıkıpta oralara kendimi rezil edemem sen çık gel diyor kızına
hanımlar bu arada bir şey demek istiyorum.ben kahire göçmeniyim.sonradan Türkçeyi öğrendim.mesleğim gereği yazma,konuşma dersleri de aldım.ancak bazen yazdıklarımda anlam kayması ya da eksik bir cümle olabilir.eğer iş arasında hızlı yazıyorsam bir de.o nedenle affola diyorum..
Daha önceden de yapmisligim var canimda doktora danismadan yapmayayim diyorum haftaya istanbula gidicem inşallah o zaman sorup baslicam insallah
İnşallah canim doktora bi gideyimde söylediklerini soylerim
sağol kuzumm benim :) neydi oo kadinin kalcalisi yemeğin salcalisi gibi bi söz Vardi birden o aklima geldi
spora gitttimmmm :)
eşimle birlikte olunca diyettesporda iyi gidiyo
tek sıkıntım geç yatıp geç klkmam akşam hata gece deli gibi aç oluyorum
ay bu plates beni mahvettiii bütün gün belim yanım basenlerim ağrıyıp durdu allahdan 15 dk yaptım :))))
menümü vereyim
sabah: 2 ceviz, 1 ymrt haşlama, 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir
ara: 1 y. elma, 1ç.bardağı süt
akşam: 1.5 s kaşığı tere yağında bulgur pilavı çok oldu dimi, 1.5 s.kaşığıda güveç, küçük kase yoğurt
2 fincan yeşilçay ve melisa karışımı içtim
2 fincan da adaçayı ieçeceğim
bugün ipimide 500 yapmayı planlıyorum atladıkdan sonra rapor verecem size kızlar
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1270369 Eki Görüntüle 1270370
Kahvaltıda melemen vardı ( dün yapamayınca aklımda kaldı sabah hüplettim)
Minik birde mandalin eşliğindeki kahvaltımı saat 06:45de yaptım
Akşam yemeğimde de mantar çorbası ( maalesef hazır ama kırk yılda bir canım çekiyor normalde çok severim )
Biraz kavurma ve bol soğanlı salata( anam hoh dediğim an bayıltabilirim ama iki gündür burnum hafiften akıyordu şu an dökülüyorum resmen
Her yerim ağrıyor ve boğazım felaket ağrıyorcuma öncesi kötü oldu ama neyse bol bol sıcak birşeyler içip toparlanırım
Afiyet olsun canım
Bende severim bitki çaylarını aslında ama bir tek zencefilli çayı sevmiyorum
Su kaynatayımda bir tanede ben içeyim şifa niyetinehem sıcak sıcak iyi gelir
Kiz daha pasa görüntüde belli etmiyor kendini karnim cikmadi daha biliyorum kuzum da yedigime sukrediyorum bu aralarİyi akşamlar fıstıklarrrr hay maşallahhh 22sayfa geçmiş
ben de hep sol kolumda taşırım çantamı alışkanlık demekki dikkat et o zaman daisycimm
geçmiş olsun cnm sakın ümitsizliğe kapılma yavaş ta olsa mutlaka vereceksin cnmm
hoşgeldin cnmmm
allah yardımcınız olsun bitanemm inş bu günler bir an önce geçer
prensesim kızlar söylemiş ben tekrar yazmayayım tatlım daha sağlıklı menüler bekliyoruz senden cnm
bitanemm ayran istediğin kadar içebilirsin ama süt biraz insülin salgılatıyor ve leptini az da olsa engelliyor ama ayranda öyle bir durum yok leptinin tamamen durmasından iyidir
gördüm cecom hemen atladım resmine belli olmazmı tatlım süpersinnn bu yaz yakacaksın ortalığı valla enişte kıskançlık krizlerine girecek bence
bitanem ben inanıyorum bir gün herkes karataycı olacak ve kimse hastalanmayacak inş
hiç zannetmiyorum tatlımm sen paşamızı taşıyorsun
meleğim bence çok iyi olur hiç tereddüt etme bitanem bikaç gün enişte çalıştırsın sonra tek başına başla hiç korkma ehliyetin var nasılsa hemen hatırlarsın bitanemm
cecommm öldürcen sen beni ne gün görmedik süper cümlelerin var sidikli elti cuk oturmuşşş
ama büyülü bahçe cümlene de bayıldımmmmm
iyi ki bizi dinledin iyi ki ameliyat olmadın kuzum bak yine söylüyorummm tıkır tıkır gitmeye başladı
başınız sağolsun cnmm rabbim kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inş tekrar hoşgeldin
bir de bana sor ne hızzz maşallahhhcumaya daha var tatlım dur bakalımmm bir günde bile neler değişiyor
harikasınnnnn
allah hayırlara çıkarsın İremcimmm
fıstıkların anlattıklarına ilaveten çok aşırı tatlı krizlerinde 1 bardak sıcak süt ve 1 kuru inciri blendırdan geçirip tüketebilirisn cnm ben öyle yapmıştım asıl tarifi incir uyutması diye geçiyor istersen çok yapıp dolaba acil durumlar için atabilirsin gerçek tarifte yoğurt gibi mayalıyorsun ve taş gibi oluyorya da kuru üzüm kuru erik kuru kayısı bunları az suyla ıslat şeker koyma ve kaynatma buzdolabında 1 gün beklet süper oluyor ama ölçüye dikkat
karatayı 7 den 77 ye herkes yapıyor İremcimm çok memnun kalacağına eminim üstelik 3 ayda hücreler yenilenmeye başlıyor düşünsenekuşan diyeti ömür boyu uygulanabilecek bir diyet değil bana göre
cecom halamı izliyorsunnn izleme bitanemm bu tür programları insanda pozitif enerji diye birşey kalmıyor bilmiyorum ama ben çok etkileniyorum 2 kez izledim bir daha tövbe
tatlım inan bana benden güzel yazıyorsun ben bazen aceleyle yazınca türkçeyi katlediyorum
Mervişim senin için en güzel spor yürüyüş tatlım paşamız geldikten sonra başlarsın diğerlerine bir de menünde hem patates kızartması hem beşamel sos olmamış kuzum kızmaca yok
karataya başlayınca ister istemez erken yatıp erken kalkacaksın İremcim
şekercimmm 1,5 servis kaşığı pilav çok tatlım 3 yemek kaşığını geçmemeye çalış bulgur da olsa ayrıca yemeklerini salatanı aynı tabağa güzelce yerleştir ve her öğünde mutlaka salata yap ve tabağın yarısını salata ile doldur diğer yarısına yemeklerden koyarsan inan bana kara geçmiş olacaksın
cecommm şu tahlil sonuçlarını hayırlısıyla bir alsan da d vitaminine başlasan bitanemm inan bana hiç grip bile olmazsın
her çayıma taze zencefil atarım cecom aroması hoşuma gidiyor şimdi de ekinezya ya dadandım içimi hoş geçmiş olsun kuzummm
Kiz daha pasa görüntüde belli etmiyor kendini karnim cikmadi daha biliyorum kuzum da yedigime sukrediyorum bu aralar
gördüm cecom hemen atladım resmine belli olmazmı tatlım süpersinnn bu yaz yakacaksın ortalığı valla enişte kıskançlık krizlerine girecek bence
cecommm öldürcen sen beni ne gün görmedik süper cümlelerin var sidikli elti cuk oturmuşşş
ama büyülü bahçe cümlene de bayıldımmmmm
iyi ki bizi dinledin iyi ki ameliyat olmadın kuzum bak yine söylüyorummm tıkır tıkır gitmeye başladı
cecom halamı izliyorsunnn izleme bitanemm bu tür programları insanda pozitif enerji diye birşey kalmıyor bilmiyorum ama ben çok etkileniyorum 2 kez izledim bir daha tövbe
cecommm şu tahlil sonuçlarını hayırlısıyla bir alsan da d vitaminine başlasan bitanemm inan bana hiç grip bile olmazsın
her çayıma taze zencefil atarım cecom aroması hoşuma gidiyor şimdi de ekinezya ya dadandım içimi hoş geçmiş olsun kuzummm
Kiz daha pasa görüntüde belli etmiyor kendini karnim cikmadi daha biliyorum kuzum da yedigime sukrediyorum bu aralar
ayyy canım yaa nasılda uzun uzun yazmışın sağolun kızlar hepiniz... bayağı bayağı aklıma yattı bu iş benim en azından bi çok kısmı uygulanabilecek.. benim hep dediğim gibi benim en büyük derdim saatler onlarıda hallettimmi tamamdır bi yerde saat 20 den sonra hiç bir şey yenilmiyecek diye okudum e benim iş saatleri de artık dönüyo yavaş yavaş... cecoşum sen ne kadarda kaç kilo verdin peki malum hızınıza yetişemiyorum valla bi bakıyorum 3 4 sayfa biren ileremiş yani geriye dönüp okumak zor. bakıom ama yok bulamadım tablo falan... süpersiniz iyiki bulmuşum sizi...
Canım yine döktürmüşsün
Hepimizede ayrı ayrı çok güzel şeyler yazmışsın her zamanki gibi
Annem bile artık ufak ufak belli olmaya başladı verdiğin kilolar dedihatta bende söylendim len ne güzel bir ara 96ya kadar düşmüştüm o zaman deseydin ya bu cümleyi diye Hatta senin gözün göz değil git bir doktora görün o zamanlar fark etmediğin için dedim nasıl gülüyor kız ne bileyim o zaman sanki hafif süzülmüştün şimdi gözümün önünde günden güne eridiğini görünce dahada fark ediyorum dedi
Artık bir sonraki resmi 10 kg daha gittikten sonra çekinir koyarım hatta başlangıç halimle bir öncesi sonrası yaparım ki aradaki farkı daha bariz görelim hemde bana motivasyon olur
Hayatım O eltiyede ancak sidikli denirBizim yeni çakma eltiyede ben sidikli diyorum hatun kendini bir şey sanıyor ama her defasında ben gerekeni söyleyincede bozulduğunu belli etmemek için rengten renge giriyor
Bukalemun mübarek
Valla Mügeyi aslında her gün izlemeye fırsatım olmuyor ama bu sabah ufaklık çizgi filmini tabletten izleyince bir bakayım dedimAslında o an sadece o bayana üzüldüm çünkü çok farklı hayallerle oraya geldiği belliydi ama anası daha telefonda soğuk nevalenin teki olduğunu belli etti
Ya o an izlediğimde bir garip oldum ama çok şükür pek etkilemiyor beni o programhe insanları izledikçe halime şükrediyorum üstelik bazı olaylardanda ders alıp insan ona göre dikkatli davranıyor
Şu anda bende kayısılı form çayımı içiyorum ama yarın bir ara çıktığımda Chai Tea midir nedir ondanda almayı düşünüyorumYağ yakımına çok faydası varmış onunda
Zencefile pek alışamadım ama arada onuda bol limon sıkıp içeyim şifa niyetine
ayyy canım yaa nasılda uzun uzun yazmışın sağolun kızlar hepiniz... bayağı bayağı aklıma yattı bu iş benim en azından bi çok kısmı uygulanabilecek.. benim hep dediğim gibi benim en büyük derdim saatler onlarıda hallettimmi tamamdır bi yerde saat 20 den sonra hiç bir şey yenilmiyecek diye okudum e benim iş saatleri de artık dönüyo yavaş yavaş... cecoşum sen ne kadarda kaç kilo verdin peki malum hızınıza yetişemiyorum valla bi bakıyorum 3 4 sayfa biren ileremiş yani geriye dönüp okumak zor. bakıom ama yok bulamadım tablo falan... süpersiniz iyiki bulmuşum sizi...
aynen canim cislik bi durumum oldu birazcik :)
bizim paşamız terbiyeliievet bitanemm ilk zamanlara nazaran çok şükür yiyebiliyorsun ama en azından bir cıs olsun
kiz zayifmis belki belli oluyordur ikiz di dimi bide ben gibi göbekli değilmiş canim oluyordur belkiKız bizim gelinde 9 haftalık ve daha 2 - 3 hafta önce karnı ufakdan şişmeye başlamışimkansız diyorum hala ısrarla göbeğim şişmeye başladı diyor hatta kardeşim resmini çekip göndermiş bana dedim gazdır o gaz hani ellerinde olsa anında hamile pantalonu giyecek 50 kg birşey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?