80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ip nasıl gidiyo cecom atlıyon mu???

Canım dün keyif kahvemi yaparken atladım hemide Kahvem kaynayana kadar bitti zaten
Maalesef bugün atlayamadım tabi şu andan sonra bana yerdeki oyuncakların üzerinden atla deseler tık olmaz bende baygın baygın bakıyorum ekrana artık biraz toparlanayım söz her gün 2 kere 100 yapacağım atlamadığım günlere telafi olsun diye ( malum amaç sırf seni gaza getirmek değil bizde sıkılaşalım dimi ama )

süperrr ceconm tabikide yaniii hem bana faydan oluyor hem kendine çifte kavrulmuş lokum gibisin valla gülüm, bende 200 atladım 300 de atlayacam inş. biberiye çayımıda yaptım içinede sıktım yarım limonn ohh miss ben bu bitki çaylarını çok seviyorum ya

selam kızlar
düzenli diyet ve menülerle ben geldimmmm
hoşgeldin canımm
o dukan canım. çok zor bende bakmıştım. karatayda liste yok istediğin kadar doya doya yiyosun. hemde bizim sofra kültürümüze göre. ben et yemezdim. şimdi paça içiyom düşün (ıyyyyyyyy)
hadi yaaa
ama ben yapamam kesin şimdi bunu bi deniyim bakalım tıkanırsam karataya gecerim belki desteklerinizleeee
afiyet olsun ve de geçmiş olsun dikkat et kendine
biz onun içine birazda şeker ekliyoruz hem tuz hem şeker müthiş toparlıyor

Afiyet olsun canım
Bende severim bitki çaylarını aslında ama bir tek zencefilli çayı sevmiyorum
Su kaynatayımda bir tanede ben içeyim şifa niyetine hem sıcak sıcak iyi gelir

biz şekeriz zaten iremimmmmm

Afiyet olsun canım
yorulma kızzz bende hazırrr dur getireyim :)

biz şekeriz zaten iremimmmmm

yorulma kızzz bende hazırrr dur getireyim :)

Allah razı olsun kız Keşke hakikaten bir arada çayımızı kahvemizide içmek nasip olsa

Anam peçete yetişmiyor artık tuvalet kağıdı rulosu aldım baş uçuma
Yarın inşallah biraz daha iyi olurum ( zaten genelde gece hastalıklar daha beter oluyor ya )

İyi akşamlar fıstıklarrrr hay maşallahhh 22 sayfa geçmiş

kolum biraz düzelirse denerim o zaman..şimdilik bi kilo bile taşıma dedi doktor sağ kolum için ama oluyo mu olmuyo benim çantam bile bi kilodan fazla ve asla solumda durmaz illa sağda durcak:)

ben de hep sol kolumda taşırım çantamı alışkanlık demekki dikkat et o zaman daisycimm

sagolun canlarım. ben 80.9 kg yım sanırım aylar sonra adet oldum. pcos hastasıyım ocakta evleniyorum . gerçekcı olcam 70 olsam yeter cunkı hem pcoshem astım hem kalp hastasıyım.

geçmiş olsun cnm sakın ümitsizliğe kapılma yavaş ta olsa mutlaka vereceksin cnmm

ben geldim yarindan sonra tekrar duzenli yemege basliyorum bayramdan beri kendime gelemedim yaw

hoşgeldin cnmmm

allah yardımcınız olsun bitanemm inş bu günler bir an önce geçer

kızlar
menüm
sabah
1 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
domates

akşam
1 tabak patates yemeği
2 dlm ekmek
salata
yoğurt
prensesim kızlar söylemiş ben tekrar yazmayayım tatlım daha sağlıklı menüler bekliyoruz senden cnm

ya hani arada ayran hüpletiyom ya kızlar. suçlu hissediyom leptin gitti diye. cecom sen hüpletiyon mu hiç ayran

bitanemm ayran istediğin kadar içebilirsin ama süt biraz insülin salgılatıyor ve leptini az da olsa engelliyor ama ayranda öyle bir durum yok leptinin tamamen durmasından iyidir

Bu arada kızlar albümüme bir resim ekledim Ana kız evden çıkmadan yine selfi yapalım dedik
Bir bakın bakalım kilo verdiğim yüzümde belli oluyormu

gördüm cecom hemen atladım resmine belli olmazmı tatlım süpersinnn bu yaz yakacaksın ortalığı valla enişte kıskançlık krizlerine girecek bence

bitanem ben inanıyorum bir gün herkes karataycı olacak ve kimse hastalanmayacak inş

baksana su halime duba gibiyim

hiç zannetmiyorum tatlımm sen paşamızı taşıyorsun

meleğim bence çok iyi olur hiç tereddüt etme bitanem bikaç gün enişte çalıştırsın sonra tek başına başla hiç korkma ehliyetin var nasılsa hemen hatırlarsın bitanemm

cecommm öldürcen sen beni ne gün görmedik süper cümlelerin var sidikli elti cuk oturmuşşş

ama büyülü bahçe cümlene de bayıldımmmmm

iyi ki bizi dinledin iyi ki ameliyat olmadın kuzum bak yine söylüyorummm tıkır tıkır gitmeye başladı

başınız sağolsun cnmm rabbim kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inş tekrar hoşgeldin

günaydın kızlar. hızınıza yetişemiyorum. tartım sabitlendi ama olsun artıda değilim en azından..

bir de bana sor ne hızzz maşallahhh cumaya daha var tatlım dur bakalımmm bir günde bile neler değişiyor

harikasınnnnn

allah hayırlara çıkarsın İremcimmm

oyyy oyyy ne güzel bilgiler öyle ..yahuu ellerinne sağlık.tatlı isteğimizde neler yiyorsunuz fıstıklar :)

afiyet olsun çok güzel :)

fıstıkların anlattıklarına ilaveten çok aşırı tatlı krizlerinde 1 bardak sıcak süt ve 1 kuru inciri blendırdan geçirip tüketebilirisn cnm ben öyle yapmıştım asıl tarifi incir uyutması diye geçiyor istersen çok yapıp dolaba acil durumlar için atabilirsin gerçek tarifte yoğurt gibi mayalıyorsun ve taş gibi oluyor ya da kuru üzüm kuru erik kuru kayısı bunları az suyla ıslat şeker koyma ve kaynatma buzdolabında 1 gün beklet süper oluyor ama ölçüye dikkat

anladım canım karataya mahsus ve de ekmek yerine
ya ben bu karatayın dönemlerine filan baktım yapamam gibi geldi bana ya dukan mıydı yoksa o
listeye uymama asiliği var bende sanırım
karatayı 7 den 77 ye herkes yapıyor İremcimm çok memnun kalacağına eminim üstelik 3 ayda hücreler yenilenmeye başlıyor düşünsene kuşan diyeti ömür boyu uygulanabilecek bir diyet değil bana göre

cecom halamı izliyorsunnn izleme bitanemm bu tür programları insanda pozitif enerji diye birşey kalmıyor bilmiyorum ama ben çok etkileniyorum 2 kez izledim bir daha tövbe

tatlım inan bana benden güzel yazıyorsun ben bazen aceleyle yazınca türkçeyi katlediyorum

Mervişim senin için en güzel spor yürüyüş tatlım paşamız geldikten sonra başlarsın diğerlerine bir de menünde hem patates kızartması hem beşamel sos olmamış kuzum kızmaca yok

spora gitttimmmm :)
eşimle birlikte olunca diyettesporda iyi gidiyo
tek sıkıntım geç yatıp geç klkmam akşam hata gece deli gibi aç oluyorum

karataya başlayınca ister istemez erken yatıp erken kalkacaksın İremcim

şekercimmm 1,5 servis kaşığı pilav çok tatlım 3 yemek kaşığını geçmemeye çalış bulgur da olsa ayrıca yemeklerini salatanı aynı tabağa güzelce yerleştir ve her öğünde mutlaka salata yap ve tabağın yarısını salata ile doldur diğer yarısına yemeklerden koyarsan inan bana kara geçmiş olacaksın

cecommm şu tahlil sonuçlarını hayırlısıyla bir alsan da d vitaminine başlasan bitanemm inan bana hiç grip bile olmazsın

Afiyet olsun canım

her çayıma taze zencefil atarım cecom aroması hoşuma gidiyor şimdi de ekinezya ya dadandım içimi hoş geçmiş olsun kuzummm

Kiz daha pasa görüntüde belli etmiyor kendini karnim cikmadi daha biliyorum kuzum da yedigime sukrediyorum bu aralar

Canım yine döktürmüşsün
Hepimizede ayrı ayrı çok güzel şeyler yazmışsın her zamanki gibi

Annem bile artık ufak ufak belli olmaya başladı verdiğin kilolar dedi hatta bende söylendim len ne güzel bir ara 96ya kadar düşmüştüm o zaman deseydin ya bu cümleyi diye Hatta senin gözün göz değil git bir doktora görün o zamanlar fark etmediğin için dedim nasıl gülüyor kız ne bileyim o zaman sanki hafif süzülmüştün şimdi gözümün önünde günden güne eridiğini görünce dahada fark ediyorum dedi

Artık bir sonraki resmi 10 kg daha gittikten sonra çekinir koyarım hatta başlangıç halimle bir öncesi sonrası yaparım ki aradaki farkı daha bariz görelim hemde bana motivasyon olur

Hayatım O eltiyede ancak sidikli denir Bizim yeni çakma eltiyede ben sidikli diyorum hatun kendini bir şey sanıyor ama her defasında ben gerekeni söyleyincede bozulduğunu belli etmemek için rengten renge giriyor
Bukalemun mübarek

Valla Mügeyi aslında her gün izlemeye fırsatım olmuyor ama bu sabah ufaklık çizgi filmini tabletten izleyince bir bakayım dedim Aslında o an sadece o bayana üzüldüm çünkü çok farklı hayallerle oraya geldiği belliydi ama anası daha telefonda soğuk nevalenin teki olduğunu belli etti
Ya o an izlediğimde bir garip oldum ama çok şükür pek etkilemiyor beni o program he insanları izledikçe halime şükrediyorum üstelik bazı olaylardanda ders alıp insan ona göre dikkatli davranıyor

Şu anda bende kayısılı form çayımı içiyorum ama yarın bir ara çıktığımda Chai Tea midir nedir ondanda almayı düşünüyorum Yağ yakımına çok faydası varmış onunda
Zencefile pek alışamadım ama arada onuda bol limon sıkıp içeyim şifa niyetine

ayyy canım yaa nasılda uzun uzun yazmışın sağolun kızlar hepiniz... bayağı bayağı aklıma yattı bu iş benim en azından bi çok kısmı uygulanabilecek.. benim hep dediğim gibi benim en büyük derdim saatler onlarıda hallettimmi tamamdır bi yerde saat 20 den sonra hiç bir şey yenilmiyecek diye okudum e benim iş saatleri de artık dönüyo yavaş yavaş... cecoşum sen ne kadarda kaç kilo verdin peki malum hızınıza yetişemiyorum valla bi bakıyorum 3 4 sayfa biren ileremiş yani geriye dönüp okumak zor. bakıom ama yok bulamadım tablo falan... süpersiniz iyiki bulmuşum sizi...

Kiz daha pasa görüntüde belli etmiyor kendini karnim cikmadi daha biliyorum kuzum da yedigime sukrediyorum bu aralar

Kız bizim gelinde 9 haftalık ve daha 2 - 3 hafta önce karnı ufakdan şişmeye başlamış imkansız diyorum hala ısrarla göbeğim şişmeye başladı diyor hatta kardeşim resmini çekip göndermiş bana dedim gazdır o gaz hani ellerinde olsa anında hamile pantalonu giyecek 50 kg birşey zaten

Canım benim metabolizma eskiden baya yavaştı ama sanırım hızlanmaya başladı
Bu cuma 9.cu haftam karataya başlıyalı ve geçen cumaki bildirimime göre 7.5 kg vermiş oluyorum ( bu haftaki bildirimden sonra 9 haftada kaç kilo verdiğim oraya çıkacak
Kİ ben doğru dürüst spor yapmadım ( günde 100 kere ip atlama hariçinde ancak haftada 1 kere yürümüşümdür adam akıllı ) ve eminim düzenli spor yapsaydım çok daha güzel giderdi ama inan ben bu rakamla bile çok mutluyum çünkü her hafta neredeyse 1 kg vermiş oluyorum ortalamada ki sağlıklı olanda bu

adaşım zaten karatayın farkı o yani 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi inceliyorsunn bu da insanı motive edip teşvik ediyor dene bakalım cecomm beğenirsne biz de deneriz zincirleme gidiyor bu çaylar ev aktardan farksız zaten
etkilenmiyorsan mesele yok cnm ama ben hakikaten çok etkileniyorum

hmmm tablomuz nerelerde acaba evet saat 20 den sonra şekersiz içecekler hariç hiçbirşey yenmiyor cnmm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-15784#post-37005581

evet buldum geçen ayın tablosu canım

ayyy kızlar bugün kü menümüde yazaym şimdiden saat 20 15 te kalktım bugün sofradan... 3 kaşık taze fasulye, 4 5 tane kadar fırında melki, 3 parmak patates 3 köfte su daha 1.5 oldu anca, spora gelince sabah kzı bırakınca dönüş yolu normalde iki dakika ama ben bugün yarım saat yüüdüm öyle geldim eve, ne tuhaf oluyo boş boş dolanmak yarın spor ayakkabıyla çıkıcam daha rahat olurum..

EKİNEZYA
bağışıklık sistemi düzenleyici
bağışıklık sistemi uyarıcı
iltihap giderici
enfeksiyonlara karşı etkili
soğuk algınlığı, grip
mantar enfeksiyonu
bronşit, sinüzit
uçuk
üriner sistem enfeksiyonlarında
yanık ve yaralanmalarda
kemoterapide destekleyici olarak kullanılır.
8 haftadan uzun süre kullanılmaması tavsiye edilir
çay hazırlanışı: 1 t.kaşığı drog ( bitki kurusu) üzeirne, 1 çay fincanı kaynar su ilave edilerek 10 dk demlendirilir. günde 1 defa içilir.
Verem, MS, Diabetis, aids,romatizmal arterit hastaları kullanmamalıdır.
hamile ve emzikliler kullanamaz
doza bağlı olarak kısa süreli ateş, üşüme, bulantı,kusma yapabilir.

bizim paşamız terbiyelii evet bitanemm ilk zamanlara nazaran çok şükür yiyebiliyorsun ama en azından bir cıs olsun
aynen canim cislik bi durumum oldu birazcik :)

kiz zayifmis belki belli oluyordur ikiz di dimi bide ben gibi göbekli değilmiş canim oluyordur belki

ZENCEFİL
midevi,uyarıcı, terletici
taşıt tutmalarında bulantı ve kusmalarda kullanılır
gastrit, sindirim sistemirahatsızlığı
iştahsızlık :))))
gaz söktürücü, hazmettirici
safra arttırır
kalbin kasılma gücünü arttırır
doğal kan incelticidir
balgam söktürücü

ÇAY HAZIRLANIŞI
1 t. kaşığı drog, 1 çay fincanı su 5 dk demlendirilir, günde 1 2 fincan içilebilir

safra taşı olanlar doktora danıştıkdan sonra içebilir.

bunlarda benim notlardan arkadaşlar konusu açılınca paylaşmak istedim kızlar. istediğiniz, merak ettiğiniz başka bitkiler varsa seve seve tanıtırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…