80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vay vay vayyyyyy bende istiyorum yaaaaaaaa valla herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar aslında benim kafam bi arkadaşın eşi yapmıştı karatay diyetini 3 ayda 13 kilo verdi ama bir aydır bıraktı ve 3 kilo almış bu benim kafamı karıştırıyor ama sizi görünce bayağı bi karıştım ama ben iki öğün değil üç öğün artı yürüyüş düşünüyorum, kışada leslie..

tatlım karatay bir diyet değil zamanla bir yaşam biçimi haline geliyor arkadaşın güzel vermişş fakat sonrasında sağlıksız beslenmeye başladı tekrar kanımca yoksa mümkün değil

Harikasın şekercimmmmm ellerine sağlık kuzum

ben kaçıyorum kızlar hala bugünün videosunu yapmadım 3, günden fire vermeyeyim yarım saat onu yapar yatarım hepinize iyi geceler hoşsohbetlerr
iyi gecelerrr bitanemmmmmm görüşürz yarın

tatlım karatay bir diyet değil zamanla bir yaşam biçimi haline geliyor arkadaşın güzel vermişş fakat sonrasında sağlıksız beslenmeye başladı tekrar kanımca yoksa mümkün değil
aynen canım hangi diyet olursa olsun sonrasında dikkat etmezsen kilo aldırmazmı zaten amaç vermek ve korumak olduktan sonra hepsi aynı önemli olan sağlıklı verdirmesi ve aklımıza yatması.. valla sayenizde bende karatayı bayağı yatırdım kafama sadece bir kaç sorum olacak mesela sabah yediğimiz cevizin ölçüsü ne olmalı ve kahvaltı + hafif bi öğün + akşam yemeği şeklinde yapsam sorun olurmu ki başarılı olur mu bu şekilde

aynen canim cislik bi durumum oldu birazcik :)

kiz zayifmis belki belli oluyordur ikiz di dimi bide ben gibi göbekli değilmiş canim oluyordur belki

YOk canım tek bebiş
Bayada şekli şemali belli oluyor hatta babası gibi koca kafalı birşey olacak
Doktor bile demiş babasına benzeyecek sanırım kafa yapısı diye

Canım adaşım Sweetdimpleninde dediği gibi kesin bıraktıktan sonra eski düzenine dönmüştür
Zaten Canan Hoca bas bas bağırıyor eski düzeninize dönerseniz kesinlike verdiğinizi alırsınız diye
Birde Karatay gecici bir diyet değil bir ömür uygulayacağımız sağlıklı beslenme biçimi

Harikasın şekercimmmmm ellerine sağlık kuzum

ben kaçıyorum kızlar hala bugünün videosunu yapmadım 3, günden fire vermeyeyim yarım saat onu yapar yatarım hepinize iyi geceler hoşsohbetlerr

Sanada iyi geceler Canım
Bende birazdan yatarım Zaten hastayım diye vebalı muamelesi görüyorum
Eşim aman bana bulaşmasın diye bana iki seçenek sundu ya ben koltukta o yatakta yatacaktı yada ben yatakta o koltukta Al kızını sen yatakta yat ben koltukta yatarım dedim mecbur sonuçta adam işe gidecek uykusunu alsın Artık koltuk pek rahat olmasada yatağımı açar yatarım birazdan

Canım kahvaltıda 1 çay bardağı kadar kuru yemiş tüketiyoruz ve inan çok gibi geliyordu bana ilk zamanlar ama şimdi kahvaltının sonuna bırakıp aheste aheste keyifle yiyorum onları
3 öğün yapacaksan bence öğlende salata ayran ikilisinden faydalan hem şişirmez hemde tok tutar

Olsun Cnm veririz hepberaber
Rekabete başladık bile cnm benim ama ben artıdayım biliyosun
ne güzel lakapmis o
Sagol canim benim gelinligin modelindende kaynakliydi sanirim hemde Gelinlikli halinde 80 kiloydum canm şimdiki kilomda da demin koydum fotoda 100 kilonun ustundeydim
Maşallah cnm ne ara 100 ü gördün ama foto da hiç belli olmuyor maşallah sana

İyi geceler kızlar bugun kü menüm. ...
Kahvaltı:
1 sahan da yumurta
Yarım dilim ekmek(anneme dedim lütfen artık haşlanmış yiyelim diye )
Peynir
Çay
(Bugun kavrulmuş badem aldım)

Akşam:
Tavuk suyu çorba
Salata
Haşlanmış tavuk
Döner eti biraz

Spor:
150 jumping jack
55 squat
300 ip atlama
20 saniye wall sit
15 dakika kondisyon bisikleti bugun cok uykum var ve ali cin gibi gözümün içine bakıyo ben bugun dışarıda işim vardı ben dönene kadar ali bey uykuya doymuş akşam 7 de uyandı (

iyi geceler kızlarr
misafirim vardı gelemedim,çok özledim sizi..
akşam yemeğide geçe sarktı bu gün şiştim baya.neyse yarın kocam yok kızda okuldan erken gelir ,erkenden yeriz yemeğimizi rahat ederiz.

geçmiş olsun cecomm.

işallah bir gün beraber çay kahve içicez ben inanıyorum..elma şekerimle kesin gibi birşey,konya gelini olucak ve allah kısmet ederse mutlka görüşmek isterim onunla..seninde yolunun buralara düşeceğini düşünüyorum işallah oturup sohbet edicez beraber,belkide üçümüz beraber oturuzu..

Bu arada yazmayı unutmuşum fıstıklar yarın A101 de spor malzemeleri uygun fiyatlı bir bakın isterseniz ihtiyacınız varsa değerlendirin
aa bende görmiştüm meleğimm,
benimde alıcağım kız için alıcaklarım var kalırsa tabii..

hıhh 50 k gelimi olurmuş ,dimi ama cecommm...

9 haftalık bebiş imkanı yok belli olmaz,dediğin gibi gazdır o gaz..
allah akıl fikir versin sizin geline işallah bebiş doğana kadar yoksa bebeğin vay haline..

Benim aklimda ikiz diye kalmis nerden kaldıysa sagsalim dogsunlarda cnm
Olsun Cnm veririz hepberaber

Rekabete başladık bile cnm benim ama ben artıdayım biliyosun

Maşallah cnm ne ara 100 ü gördün ama foto da hiç belli olmuyor maşallah sana
kiz iki sene önce 100 geckindim o zamanki fotosuydu simdi 80 kiloyum

menümü yazayım kızlar
sabah11 de: 2 adet kayısı
öğlen 1 de: 2 yumurta 1 dilim ekmek
peynir salatalık zeytin domates
ara 10 baadem
akşam saat 18:30 haşlanmış yağsız tavuk salata
mate çayı
bugün spordaydık 35 dk koşu bandı 10 dakika bisiklet
10 dakika şu kollarla bacaklar havadaymış gibi yapılan lanet cihaz
125step 100 twist
10 dk buhar odası 10 dk sauna

Beyazcanim esinle iddialasman iyi olmuş bence.baya kiloluymus edince obada çaydan olur
Coktacdegil sşekerim arada olur
menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik az kasar peyniri 1 dilim ekmek1 tane nar
Öğlen sebze corbasi salata
Aksam yoğurtlu soğuk buğday corbasi pancar tursusu az tuzlu ve salata
Ara 2 bardak ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
20 dk pilates
400 ip atlama
100 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…