- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
vay vay vayyyyyy bende istiyorum yaaaaaaaa
adaşım zaten karatayın farkı o yani 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi inceliyorsunn bu da insanı motive edip teşvik ediyor dene bakalım cecomm beğenirsne biz de deneriz zincirleme gidiyor bu çaylar ev aktardan farksız zaten
etkilenmiyorsan mesele yok cnm ama ben hakikaten çok etkileniyorum
hmmm tablomuz nerelerde acabaevet saat 20 den sonra şekersiz içecekler hariç hiçbirşey yenmiyor cnmm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-15784#post-37005581
evet buldum geçen ayın tablosu canım
vay vay vayyyyyy bende istiyorum yaaaaaaaavalla herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar aslında benim kafam bi arkadaşın eşi yapmıştı karatay diyetini 3 ayda 13 kilo verdi ama bir aydır bıraktı ve 3 kilo almış bu benim kafamı karıştırıyor ama sizi görünce bayağı bi karıştım ama ben iki öğün değil üç öğün artı yürüyüş düşünüyorum, kışada leslie..
iyi gecelerrr bitanemmmmmm görüşürz yarınHarikasın şekercimmmmm ellerine sağlık kuzum
ben kaçıyorum kızlar hala bugünün videosunu yapmadım3, günden fire vermeyeyim yarım saat onu yapar yatarım hepinize iyi geceler hoşsohbetlerr
aynen canım hangi diyet olursa olsun sonrasında dikkat etmezsen kilo aldırmazmı zaten amaç vermek ve korumak olduktan sonra hepsi aynı önemli olan sağlıklı verdirmesi ve aklımıza yatması.. valla sayenizde bende karatayı bayağı yatırdım kafama sadece bir kaç sorum olacak mesela sabah yediğimiz cevizin ölçüsü ne olmalı ve kahvaltı + hafif bi öğün + akşam yemeği şeklinde yapsam sorun olurmu ki başarılı olur mu bu şekilde
tatlım karatay bir diyet değil zamanla bir yaşam biçimi haline geliyor arkadaşın güzel vermişş fakat sonrasında sağlıksız beslenmeye başladı tekrar kanımca yoksa mümkün değil
aynen canim cislik bi durumum oldu birazcik :)
kiz zayifmis belki belli oluyordur ikiz di dimi bide ben gibi göbekli değilmiş canim oluyordur belki
vay vay vayyyyyy bende istiyorum yaaaaaaaavalla herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar aslında benim kafam bi arkadaşın eşi yapmıştı karatay diyetini 3 ayda 13 kilo verdi ama bir aydır bıraktı ve 3 kilo almış bu benim kafamı karıştırıyor ama sizi görünce bayağı bi karıştım ama ben iki öğün değil üç öğün artı yürüyüş düşünüyorum, kışada leslie..
Harikasın şekercimmmmm ellerine sağlık kuzum
ben kaçıyorum kızlar hala bugünün videosunu yapmadım3, günden fire vermeyeyim yarım saat onu yapar yatarım hepinize iyi geceler hoşsohbetlerr
aynen canım hangi diyet olursa olsun sonrasında dikkat etmezsen kilo aldırmazmı zaten amaç vermek ve korumak olduktan sonra hepsi aynı önemli olan sağlıklı verdirmesi ve aklımıza yatması.. valla sayenizde bende karatayı bayağı yatırdım kafama sadece bir kaç sorum olacak mesela sabah yediğimiz cevizin ölçüsü ne olmalı ve kahvaltı + hafif bi öğün + akşam yemeği şeklinde yapsam sorun olurmu ki başarılı olur mu bu şekilde
Olsun Cnm veririz hepberaberiyi günler kızlarr,maşallahı var topiğimizin.
bende tembel tenbel duruyorum evde,aslında hastaneye pazara lazare gitmem lazım ama hiçç canım evden çıkmak istemiyor.
tartıda az biraz aksilme oluyor gibi sanki,bayramda yediğim baklavalar epeyce kilo olmuş bana.birdaha baklava tatlı görmek istemiyorum.
aa üzüldüm canım benim,kısmet değilmiş demekki
,
rabbim hayrlısından versin sanada isteyen herkesede..
iyiyim sindim,kilo aldım sadece,vermeye uğraşıcam herzamanki gibi..
ooooooo kimleri görüyorumm,
maşalah eskiler yeniler hep toplandık..hoşgeldin evine tekrar ..
çokk güzel bir paylaşım olmuş neslihann,eline sağlık..
Rekabete başladık bile cnm benim ama ben artıdayım biliyosunçok kötüsün bi bak kilo gitmişmi gitmemişmi ona göre bende yapayım şevke geleyim
kız kızmadın demi bana. sadece açıklamak istedim neden mama vermediğimi. ahkam kesmek değildi niyetim. arkadaşın mama üzerine mi tez yaptı. neler öğrendin açıklayabilirmisin. ayyy bak içime kuşku girdi kırdım seni diye. öpsem düzelirmiiiiii
burdayım anacım. bu gün kızın toplantısı falan vardı. anca geldim. şimdi de misafirim geliyo. hoş geldinbaşlıyomuyuz rekabete yoksa evine gidince mi başlayacaz
bende çok severdim pirinci. hatta pirinç patates olmadan hayat nasıl geçer diyodum. karataya başladığımdan beri uzun süre yememiştim. geçen gün yedim ay nasıl kötü bir tat kaldı ağzımda. yavan su gibi. bunca yıl neden yemişim dedirtti.
Maşallah cnm ne ara 100 ü gördün ama foto da hiç belli olmuyor maşallah sanane güzel lakapmis o
Sagol canim benim gelinligin modelindende kaynakliydi sanirim hemde Gelinlikli halinde 80 kiloydum canm şimdiki kilomda da demin koydum fotoda 100 kilonun ustundeydim
geçmiş olsun cecomm.Allah razı olsun kızKeşke hakikaten bir arada çayımızı kahvemizide içmek nasip olsa
Anam peçete yetişmiyor artık tuvalet kağıdı rulosu aldım baş uçuma
Yarın inşallah biraz daha iyi olurum ( zaten genelde gece hastalıklar daha beter oluyor ya)
aa bende görmiştüm meleğimm,Bu arada yazmayı unutmuşum fıstıklar yarın A101 de spor malzemeleri uygun fiyatlı bir bakın isterseniz ihtiyacınız varsa değerlendirin
Kız bizim gelinde 9 haftalık ve daha 2 - 3 hafta önce karnı ufakdan şişmeye başlamışimkansız diyorum hala ısrarla göbeğim şişmeye başladı diyor hatta kardeşim resmini çekip göndermiş bana dedim gazdır o gaz hani ellerinde olsa anında hamile pantalonu giyecek 50 kg birşey zaten
Benim aklimda ikiz diye kalmis nerden kaldıysa sagsalim dogsunlarda cnmYOk canım tek bebiş
Bayada şekli şemali belli oluyor hatta babası gibi koca kafalı birşey olacak
Doktor bile demiş babasına benzeyecek sanırım kafa yapısı diye
Canım adaşım Sweetdimpleninde dediği gibi kesin bıraktıktan sonra eski düzenine dönmüştür
Zaten Canan Hoca bas bas bağırıyor eski düzeninize dönerseniz kesinlike verdiğinizi alırsınız diye
Birde Karatay gecici bir diyet değil bir ömür uygulayacağımız sağlıklı beslenme biçimi
Sanada iyi geceler Canım
Bende birazdan yatarımZaten hastayım diye vebalı muamelesi görüyorum
Eşim aman bana bulaşmasın diye bana iki seçenek sundu ya ben koltukta o yatakta yatacaktı yada ben yatakta o koltuktaAl kızını sen yatakta yat ben koltukta yatarım dedim mecbur sonuçta adam işe gidecek uykusunu alsın Artık koltuk pek rahat olmasada yatağımı açar yatarım birazdan
Canım kahvaltıda 1 çay bardağı kadar kuru yemiş tüketiyoruzve inan çok gibi geliyordu bana ilk zamanlar ama şimdi kahvaltının sonuna bırakıp aheste aheste keyifle yiyorum onları
3 öğün yapacaksan bence öğlende salata ayran ikilisinden faydalanhem şişirmez hemde tok tutar
kiz iki sene önce 100 geckindim o zamanki fotosuydu simdi 80 kiloyumOlsun Cnm veririz hepberaber
Rekabete başladık bile cnm benim ama ben artıdayım biliyosun
Maşallah cnm ne ara 100 ü gördün ama foto da hiç belli olmuyor maşallah sana
Beyazcanim esinle iddialasman iyi olmuş bence.baya kiloluymus edince obada çaydan oluriyi akşamlar kızlarr
sıkıcı bir gün daha bitmek üzere çok şükür,bi yatsakda sabah olsa hem
dün kocamla iddiaya girdik,kim daha önce 5 kilo vericek diye..çünki oda 15 gün içinde 5 kilo aldı ,zaten çok kiloluydu şimdi daha beter oldu.XXL giyerdi üstt gurubu,bayramda aldıklarm düdük gibi oldu adama,sığmadı içine..onunda benimde kendimi toparlam lazım..
menüm
sabah,1 yumuta,az peynir,domates,biraz fıstık..
ara,1 elma
öğlen.3 dolma,yoğurt.
akşam.1 kase çorba.3 kşk bulgur pilavı.az yoğurt turşu..
güya ara öğün falan yapmıycaktım,ama çok acıkıyorum hemde çokkkkkkk...
Coktacdegil sşekerim arada oluryaaaaa ben bugün çok yedim çooookkk ilk kez bu kadar abartı yedim çok utanıyorum çok vicdan azabı çekiyorummmmm offf yaaa ne yaptım ben((( menümü vermesem mi ki yada vereyim bana ceza ver in ama çok kızmayın ne olurrr moralim çok bozuk zatennnn offff ama stresden oldu valla benim bu söz olayına herkes burnunu sokuyorr iki tarafdanda laf işitiyorum en son bugünde nefret ettiğim birilerinin bişey dediğini duyuncaa moralim yerlere düştü arkadaşımda çok ısrar etti yiyeceksin diye oofffffffff tamam biliyorum hepsi bahane yaa ceza verin banaaa bide ben platesi nerden bulacam youtube yazsam bulurmuyummm ???
sabah: 1 dlm ekmek, domates, salatalık, 2 k. dlm peynir
öğle: 1 fincan kahveee yanında 2 tane bayram çikolatası ar etmiyorum varya utanmadan 2 tane yedim
ara: 1 dlm bisküvili pasta , 1 tutam kadar da çerez ceviz ve badem
akşam: bari bunların üstüne yemek yeme dimi ama yokkk başladım bi kere dururmuyum, yarım kaseden fazla k. fasulye(etli hemnde) ,yarım kase yoğurt,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?