80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim tşk ederim.tatlılığınız ayrıca bir gerçek :)
ne güzel örmek menüler bunlar.platese devam ettikçe kaslar esnemeye başlayacak ve o ağrılar kalmayacak canım..:)
canım benim şifa dilerim.aman dikkat et.tam mevsimindeyiz.menünde gayet güzel bu arada..

Bende kendi dünkü menümü yazayım
sabah 1 kaşık çörek otu yağı 1 bardak su
kahvaltı : kepekli ekmek arasına tuzsuz peynirle hazırladığım sandvich ve domates-yeşilçay
ara kendimin hazırladığı cevizli-yulaflı çörek ve yeşilçay
öğlen 2 köfte-1 parça tavuk ve ayran
ara türk kahvesi ve pirinç patlakı 1 adet
akşam ben en en geç 7 den evvel yemeye gayret ediyorum.ancak eve gidene kadar saat 7:30 oluyor.o nedenle işten çıkmadan yemeye çalışıyorum.
akşam yemeğim 2 köfte ve yine biraz tavuk ve ayran
su : 2,5 lt.
spor 35 dk trambolinde zıplama ve dumbell çalışması :)zayırlarken zamanında yaptığım kaslarımıda kaybetmek istemediğim için ağırlık çalışmasınada başladım..

veee kocaman günayddddııın herkeseeee

gelelim dünkü berbat menüme. bu arminberçemi vuracam
sabah: 4 kaşık kısır, kırmızı lahana salatası2 dilim hellim, 10 kadar zeytin, yarım salatalık,2 haşlanmış yumurta ve 4 ceviz
öğleden sonra: 1,5 servis kaşığı makarna salatası 1 dilim kek
akşam: yarım servis tabağı tepsi kebabı, kırmızı lahana salatası ve 4 kadar küçük közlenmiş soğanel kadar da lavaş
spor: 15 dk trambolin, 10 dk oryantal, 100 mekik, 100 kalça egzersizi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Gecede tahmin ettiğim gibi koltukta hiç rahat uyuyamadım Tabi sabahta saat 8e doğru ancak uyandım sağ olsun benim büyük cadı hastayım diye alarmımıda kapatmış nasılsa kalkamam diye
Küçük cimcime dün babasıyla yattı ama sabah bir uyandı oda hastalanmış
Okadar kolladım kendimi ondan uzak durdum ama tabi önceki günlerde 5 dakika arayla cadı hep Anneciğim öpeyim bir kereci yok Anneciğim beni bir kerecik öpsene diye diye önceden mikrobu kapmış
Neyse artık yarın sabah nasılsa Sağlık ocağına gidecektim bari ufaklığıda götüreyim

Eşimde bir iki güne dökülür diye tahmin ediyorum Sonuçta bir gece evvel birlikte aynı yatakta yattık ve aldıysa mikrobu zaten almıştır

Sabah çok kötü hissettiğim halde yinede kendime kahvaltı tabağımı hazırlayıp zorlada olsa yedim ( eskiden olsa sadece meyve yerdim yada meyve suyu içerdim ama artık Canan TEyzem kızar birde canımda istemiyor şükür )
Kahvaltı biraz geçiktiği için ( aslında geç değildi 08:00de kahvaltı ettim ama benim normal düzenime göre geç ) Saat 16:30 gibi ( öğlen çünkü eşimin anannesine gidiceğiz ) sadece tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum Nasılsa her derde deva Tarhana tabi biraz daha iyi hissedersem ve canım isterse yanına birşeyler daha yaparım

Çok sağ ol canım bugün daha beter oldum ama şükür bu halime Rabbim beterinden saklasın...Aminnnn

Bende canı gönülden inanıyorum bir gün senle bir yerlerde buluşup hoş sohbet edeceğiz
İnan eşime bile hep diyorum bak KKdaki kızlar Türkiyenin dört bir yanında ve eğer yolumuz oralara düşerse ( malum her fırsatta başka şehirlere gitme planlarımız var ) kızlarda müsait olurlarsa onlarla bir araya gelmek istiyorum diye Eskiden olsa kiyameti koparan eşim sizleri artık okadar benimsedi ki tamam aşkım inşallah fırsat olur dedi

Hee valla 50 kgluk gelinmi olur Kız hadi bende evlenirken 52 kgdum ama daha bir düzgün duruyordum sanki. Hani cidden fesatlıktan değil ama hiç beğenmiyorum fiziğini çarpık bacaklı, bel oyuntusu diye birşey yok ama kocaman çistalar ( göğüs yani )
Bakalım hamilelikte neye dönecek

Günaydın canım
Bugün Grip dolayısıyla Ceco geç kaldı
Anam ağrımayan tek bir kemiğim yok birde cimcimenin yamulması kötü oldu ama en azından birlikte atlatırız
Yarın nasılsa doktor ilaç yazar onada banada

vayyy vayy vayyyy çok kızdım cidden bu menüye neresi berbatsa artık olmasın bir daha böyle cici menüler

geçmiş olsun ceco dün gelemedim hastalanmışsınız aile boyu acil şifalar cnm

Ahhh ahhh o Arminberçemi ne yapsak bilemedim makarna salatası yetmiyormuş gibi birde kek anam onun yerine 3er köfte yanına da bir güzel salata yapsaymış ya sonuçta biliyor oda senin dikkatli beslenmeye özen gösterdiğini
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok artık bugün dengelersin malum yarın tartı günü

Biri beni kurtarsin bu dersten kafami tutamiyorum midem bi yandan basim bi yandan

Allah yardımcın olsun canım
Valla yakın olupta benim yapabileceğim birşey olsaydı kesin senin yerine doğuma kadar devreye girerdimde sen rahat ederdin ama işte benim yetiştireceğim öğrenciden hayır gelirmi onu bilemedim

dünkü menümü yazayım
sabah 1 kaşık çörek otu yağı 1 bardak su
kahvaltı : kepekli ekmek arasına tuzsuz peynirle hazırladığım sandvich ve domates-yeşilçay
ara kendimin hazırladığı cevizli-yulaflı çörek ve yeşilçay
öğlen 2 köfte-1 parça tavuk ve ayran
ara türk kahvesi ve pirinç patlakı 1 adet
akşam ben en en geç 7 den evvel yemeye gayret ediyorum.ancak eve gidene kadar saat 7:30 oluyor.o nedenle işten çıkmadan yemeye çalışıyorum.
akşam yemeğim 2 köfte ve yine biraz tavuk ve ayran
su : 2,5 lt.
spor 35 dk trambolinde zıplama ve dumbell çalışması :)zayırlarken zamanında yaptığım kaslarımıda kaybetmek istemediğim için ağırlık çalışmasınada başladım..

veee kocaman günayddddııın herkeseeee

geçmiş olsun ceco dün gelemedim hastalanmışsınız aile boyu acil şifalar cnm

Çok sağ ol canım bakalım şimdilik cimcimemle birlikte yamulduk ama eşlik edecekleri bekliyoruz desem yeridir Kesin benim iyileşmemi bekliyorlar ki ben onlara hizmet edeyim ( sağ olsunlar büyük kızla babası aynı içtikleri suyu bile ayaklarına isterler hastalanınca )

ayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce

canım üzme kendini stres yapma.kendiliğinden bugünlerde geçecektir.çözümü bazen kendimiz yaratamadığımızda zaman içerisinde en sağlıklısını yapabileceğimiz kararlar alırken buluyoruz kendimizi.emlak işi biraz sabır gerektirebiliyor.ancak hep böyle gidecek değil.her ekmek kapısı nasibini eni sonu bulur.o nedenle sen dua ile sukunetini koru canım.
bu arada alanyada kahyam oteli duydunmu bilmiyorum.4 tane otel var bu isimde.şimdi ankaraya bir tane otelini yapıyoruz.bazen görüşmeler için alanya ya geliyorum.cidden sevdim oraları.ankara gibi beton yığını değil..

ciddenmi kahya oteli biliyorum. kız gelince haber edet ben iskele caddesindeyim merkezde iş yerim mutlaka gelir bulurum seni

Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verir canım ....Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…