- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Eki Görüntüle 1270849 günaydınnnnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrr
bugün deneyip sonucu bildriririm diyecektimde sonunda oldu benden hızlı davranmış kuzum :)))allah iyiliğini versin ne dersin işe yararmı yağ çöz
:))) durr önce ben deneyecem bu sihirli zayıflatıcıyı :)günaydınlar..
hepinizi okudum ama alıntı yapamadım. işte olunca zor oluyor. (bu da okudum üfledim gibi oldu :) )
ama bunu alıntı yapmasam olmazdım.
evde var gidince deneyim cumaya yetişirsem sonucu bildiririm size
günaydınlar..
hepinizi okudum ama alıntı yapamadım. işte olunca zor oluyor. (bu da okudum üfledim gibi oldu :) )
ama bunu alıntı yapmasam olmazdım.
evde var gidince deneyim cumaya yetişirsem sonucu bildiririm size
hamilelik hormonları yüzünden ders çalışmak çok zor kuzum. test ettim onayladımBiri beni kurtarsin bu dersten kafami tutamiyorum midem bi yandan basim bi yandan
çooook geçmiş olsun canım benim. kalkma yataktan hatta yarınki yemek davetini de iptal et. annenlere kardeşine de bulaşır seni suçlarar. hele ikizler hasta olursa kardeş kesin koparır kafanıSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Gecede tahmin ettiğim gibi koltukta hiç rahat uyuyamadımTabi sabahta saat 8e doğru ancak uyandım sağ olsun benim büyük cadı hastayım diye alarmımıda kapatmış nasılsa kalkamam diye
Küçük cimcime dün babasıyla yattı ama sabah bir uyandı oda hastalanmış
Okadar kolladım kendimi ondan uzak durdum ama tabi önceki günlerde 5 dakika arayla cadı hep Anneciğim öpeyim bir kereci yok Anneciğim beni bir kerecik öpsene diye diye önceden mikrobu kapmış
Neyse artık yarın sabah nasılsa Sağlık ocağına gidecektim bari ufaklığıda götüreyim
Eşimde bir iki güne dökülür diye tahmin ediyorumSonuçta bir gece evvel birlikte aynı yatakta yattık ve aldıysa mikrobu zaten almıştır
Sabah çok kötü hissettiğim halde yinede kendime kahvaltı tabağımı hazırlayıp zorlada olsa yedim ( eskiden olsa sadece meyve yerdim yada meyve suyu içerdim ama artık Canan TEyzem kızarbirde canımda istemiyor şükür )
Kahvaltı biraz geçiktiği için ( aslında geç değildi 08:00de kahvaltı ettim ama benim normal düzenime göre geç ) Saat 16:30 gibi ( öğlen çünkü eşimin anannesine gidiceğiz ) sadece tarhana çorbası içmeyi düşünüyorumNasılsa her derde deva Tarhana tabi biraz daha iyi hissedersem ve canım isterse yanına birşeyler daha yaparım
Çok sağ ol canım bugün daha beter oldum ama şükür bu halimeRabbim beterinden saklasın...Aminnnn
Bende canı gönülden inanıyorum bir gün senle bir yerlerde buluşup hoş sohbet edeceğiz
İnan eşime bile hep diyorum bak KKdaki kızlar Türkiyenin dört bir yanında ve eğer yolumuz oralara düşerse ( malum her fırsatta başka şehirlere gitme planlarımız var ) kızlarda müsait olurlarsa onlarla bir araya gelmek istiyorum diyeEskiden olsa kiyameti koparan eşim sizleri artık okadar benimsedi ki tamam aşkım inşallah fırsat olur dedi
Hee valla 50 kgluk gelinmi olurKız hadi bende evlenirken 52 kgdum ama daha bir düzgün duruyordum sanki. Hani cidden fesatlıktan değil ama hiç beğenmiyorum fiziğini çarpık bacaklı, bel oyuntusu diye birşey yok ama kocaman çistalar ( göğüs yani )
Bakalım hamilelikte neye dönecek
Günaydın canım
Bugün Grip dolayısıyla Ceco geç kaldı
Anam ağrımayan tek bir kemiğim yok birde cimcimenin yamulması kötü oldu ama en azından birlikte atlatırız
Yarın nasılsa doktor ilaç yazar onada banada
karataya göre bu menü intihar. bak ceco neler demişvayyy vayy vayyyy çok kızdım cidden bu menüye neresi berbatsa artıkolmasın bir daha böyle cici menüler
kız kadın çalışıyo okuldan gelmiş acıkmış. makarnayı ocağa koydu napıyon dedim acıktım kendim yiyecem dedi. ama işin sonunda beni de zorladı cadıAhhh ahhh o Arminberçemi ne yapsak bilemedim makarna salatası yetmiyormuş gibi birde kek anam onun yerine 3er köfte yanına da bir güzel salata yapsaymış ya sonuçta biliyor oda senin dikkatli beslenmeye özen gösterdiğini
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok artık bugün dengelersin malum yarın tartı günü
Allah yardımcın olsun canım
Valla yakın olupta benim yapabileceğim birşey olsaydı kesin senin yerine doğuma kadar devreye girerdimde sen rahat ederdin ama işte benim yetiştireceğim öğrenciden hayır gelirmi onu bilemedim
allah yardımcın olsun ben evdeyim yetiştiremiyom hiç bir şeyi. sen daha birde çalışıyorsunayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce
Biri beni kurtarsin bu dersten kafami tutamiyorum midem bi yandan basim bi yandan
ayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce
bugün deneyip sonucu bildriririm diyecektimde sonunda oldu benden hızlı davranmış kuzum :)))
anam iki saat önce yaptığım alıntılada daha yeni cvp verebildim. dilaya bişe oldu sürekli ağlıyo. anlamadım nedenini. karnını tuttum acaba sancı mı diye kasılmıyo. diş sıkıntısımı acaba bilemedim. ağrı kesici verdim. üzerine biraz okudum. okurken sakinleşti uyudu. ayağımdan bırakmamla yeniden başladı. sinirden açlık bastı. ne yapacam ben ya. psikolojime bağlı benim mide asitleri sanırım. eşimi aradım devam ederse dr a götürelim dedi. ama ben akşama kadar yerde kız ayağımda mı kalacam. bide yer soğuk soğuk geldi şimdi offfff
dün ne yaptıııııııım. ruj almak için bir mağazaya gittim. sonra gözüm şu reklamlarda çıkan maybeline kajala takıldı. sonra çooook güzel iç çamaşırları derken. aşağı kattan da iki tane tunik aldım. eşim zaten bir iki tunik daha al demişti. ve fiyatı çok uygun geldi 28 tl. etiket yanlış heralde diye görevliye bile sordum yani o derece. onun gibileri 125 e veriyolar çoğunlukla. sonuç itibarı ile kendimi baya şımarttım dün. aslında başka bişeler daha alayım dedim ama dur bakalım.
ya bu tartı niye eksiyi göstermiyo. o kadar spor yapıyorum bari onun hatrına eksi çıkar yine çıkar. yok daha da artıda görünüyo şimdilik
anam iki saat önce yaptığım alıntılada daha yeni cvp verebildim. dilaya bişe oldu sürekli ağlıyo. anlamadım nedenini. karnını tuttum acaba sancı mı diye kasılmıyo. diş sıkıntısımı acaba bilemedim. ağrı kesici verdim. üzerine biraz okudum. okurken sakinleşti uyudu. ayağımdan bırakmamla yeniden başladı. sinirden açlık bastı. ne yapacam ben ya. psikolojime bağlı benim mide asitleri sanırım. eşimi aradım devam ederse dr a götürelim dedi. ama ben akşama kadar yerde kız ayağımda mı kalacam. bide yer soğuk soğuk geldi şimdi offfff
dün ne yaptıııııııım. ruj almak için bir mağazaya gittim. sonra gözüm şu reklamlarda çıkan maybeline kajala takıldı. sonra çooook güzel iç çamaşırları derken. aşağı kattan da iki tane tunik aldım. eşim zaten bir iki tunik daha al demişti. ve fiyatı çok uygun geldi 28 tl. etiket yanlış heralde diye görevliye bile sordum yani o derece. onun gibileri 125 e veriyolar çoğunlukla. sonuç itibarı ile kendimi baya şımarttım dün. aslında başka bişeler daha alayım dedim ama dur bakalım.
ya bu tartı niye eksiyi göstermiyo. o kadar spor yapıyorum bari onun hatrına eksi çıkar yine çıkar. yok daha da artıda görünüyo şimdilik
cnm 14. haftadasın muhtemelen bulantılar artık geçer. ama halsizliğin kalıcı gibi. bazı insanlara enerji gelir hamilelikte bazıları da senin benim gibi enerji kaybeder. ayrıca bir de okul varmış. Allah yardımcın olsun. zor işte. ama halledersin inş.
aman boşver biraz cnm. biz ne kadar düşünürsek düşünelim olacak olan oluyor. bende u arala çok sıktım kendimi bazı sorunlar vardı. ama baktım işe yaramıyor olacak olur dedim. en azından biraz daha hafifledim. (tartı da değil amabu iğrençliği yapmadan geçemedim )
her şey sizin için cnm :) başka bir amacım yok. olmadı koca evde. o denesin bir. göbeğinde değişme olursa bizde denerim
:))) durr önce ben deneyecem bu sihirli zayıflatıcıyı :)
ay dayanamafim ciktim koltuga. spor yapiyom ama hemen kas yapilirmi ki. karnim cok sis simdi. wc yede cikabiliyorum ama bu sisligin nedenini bilemedim. bu hafta o kadar niyetlendim ayran detoksuna ama bir turlu yapmadim. keske yapsaydim pismanim simdiRabbim kuzumuza şifalar versin canım ...Aminnnn
Olmadı koltuğa çık bari be güzelim birde sen hasta etme kendini
Umarım önemli birşey değildir ama sanada dediğim gibi belkide nazara geldi kuzu maşallah çok tatlı
Rabbim kem gözlerden sakınsın...Aminnnnnnnn
Ohhhh iyi yapmışsın canım
Güle güle kullan aldıklarınıİnşallah çok mutlu, huzurlu ve sağlıklı günlerde kullanırsın ...Aminnnnnn
Pes etmek yok canım yarın bir daha çıkıp bakarsın şu an stres bile artı yapabilir
Hem sporda yapıyorsun dediğin gibi belki kas yaptın ve bir sonraki hafta patır patır gidecek kiloların
vallahi kendimizi cok ihmal ediyoz. hamileydim sut veriyom diye uzun suredir kendime guzel bir camasir almamistim. dun aldim ay ne ozlemisim oyle guzel goruntuyu(cok sapik gordum kendimi ya) insan kendini mutlu hissediyo yeni kiyafetlerle. ay bide su kalem farlardan gordum de cok pahaliydi. tanesine on sekiz dedi. birtane alinmaz en az uc tane almak gerek. simdilik dursun dedim. ilerde alirim onuda[/QUOTE]dur dur ben deneyecek birini buldum :)
ben dişten olduğunu düşünüyorum cnm. mete de öyle. afedersin ağzıma ediyor bazen. wc bile yollamıyor sıpa. imkanın varsa sıkıca giydir bir dışarı çıkar. ama avm değil şöyle temiz hava da açılır biraz. uykusu da gelir belki. sen de kafa dağıtırsın.
ben de bugün gdip almaya çalışcam. çalışıcam çünkü ben kendime bişey alırken çok pinti oluyorum :) ama konu ailem olunca son paramı harcıyorum. sonrada kendime kızıyorum neden kendini hep geri plana atıyorsun diye. iyi yapmışsın sefan olsun. her yaş gidiyor bi daha gelmiyor maalesef. dün bi elbise beğendim oyu kısa gibiydi ama çok beğendim. eşime dedim ki bir elbise aldım ama işte unuttum fotosunu göstereyim bak. bu ne çok kısa olmaz dedi. sonrada almamışsın ki hani hesap dökümünde yok.. gelgelelim aklımda kaldı elbise..
makarnadan kısırdandır :) çünkü dün bende makarna ve bulgur kurbanı oldum. bu hafta çanta yicem artıdayım.
canım ya çok geçmiş olsun.oturma yerde balım.sende daha fena olursun.anam iki saat önce yaptığım alıntılada daha yeni cvp verebildim. dilaya bişe oldu sürekli ağlıyo. anlamadım nedenini. karnını tuttum acaba sancı mı diye kasılmıyo. diş sıkıntısımı acaba bilemedim. ağrı kesici verdim. üzerine biraz okudum. okurken sakinleşti uyudu. ayağımdan bırakmamla yeniden başladı. sinirden açlık bastı. ne yapacam ben ya. psikolojime bağlı benim mide asitleri sanırım. eşimi aradım devam ederse dr a götürelim dedi. ama ben akşama kadar yerde kız ayağımda mı kalacam. bide yer soğuk soğuk geldi şimdi offfff
güzel günlerde giy inşallah canımdün ne yaptıııııııım. ruj almak için bir mağazaya gittim. sonra gözüm şu reklamlarda çıkan maybeline kajala takıldı. sonra çooook güzel iç çamaşırları derken. aşağı kattan da iki tane tunik aldım. eşim zaten bir iki tunik daha al demişti. ve fiyatı çok uygun geldi 28 tl. etiket yanlış heralde diye görevliye bile sordum yani o derece. onun gibileri 125 e veriyolar çoğunlukla. sonuç itibarı ile kendimi baya şımarttım dün. aslında başka bişeler daha alayım dedim ama dur bakalım.
canım sporu düzenli yaptığımız ilk etaplarda beden savaşır ve yağı tutar.sen devam et o tartı sonradan şaşırtacak seni..ya bu tartı niye eksiyi göstermiyo. o kadar spor yapıyorum bari onun hatrına eksi çıkar yine çıkar. yok daha da artıda görünüyo şimdilik
canım geçmiş olsun yaa. çok zor oluyo vallahi bende bayramda ve sonrasında hastaydım anam geldimi gitmiyoda mübarek bol c vitamini falan al limonlu çaylar bol limonlu salata falan.. inşallah çabucak kurtulursun... valla güngörmemiş bi laf daha çista ne kızzzSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Gecede tahmin ettiğim gibi koltukta hiç rahat uyuyamadımTabi sabahta saat 8e doğru ancak uyandım sağ olsun benim büyük cadı hastayım diye alarmımıda kapatmış nasılsa kalkamam diye
Küçük cimcime dün babasıyla yattı ama sabah bir uyandı oda hastalanmış
Okadar kolladım kendimi ondan uzak durdum ama tabi önceki günlerde 5 dakika arayla cadı hep Anneciğim öpeyim bir kereci yok Anneciğim beni bir kerecik öpsene diye diye önceden mikrobu kapmış
Neyse artık yarın sabah nasılsa Sağlık ocağına gidecektim bari ufaklığıda götüreyim
Eşimde bir iki güne dökülür diye tahmin ediyorumSonuçta bir gece evvel birlikte aynı yatakta yattık ve aldıysa mikrobu zaten almıştır
Sabah çok kötü hissettiğim halde yinede kendime kahvaltı tabağımı hazırlayıp zorlada olsa yedim ( eskiden olsa sadece meyve yerdim yada meyve suyu içerdim ama artık Canan TEyzem kızarbirde canımda istemiyor şükür )
Kahvaltı biraz geçiktiği için ( aslında geç değildi 08:00de kahvaltı ettim ama benim normal düzenime göre geç ) Saat 16:30 gibi ( öğlen çünkü eşimin anannesine gidiceğiz ) sadece tarhana çorbası içmeyi düşünüyorumNasılsa her derde deva Tarhana tabi biraz daha iyi hissedersem ve canım isterse yanına birşeyler daha yaparım
Çok sağ ol canım bugün daha beter oldum ama şükür bu halimeRabbim beterinden saklasın...Aminnnn
Bende canı gönülden inanıyorum bir gün senle bir yerlerde buluşup hoş sohbet edeceğiz
İnan eşime bile hep diyorum bak KKdaki kızlar Türkiyenin dört bir yanında ve eğer yolumuz oralara düşerse ( malum her fırsatta başka şehirlere gitme planlarımız var ) kızlarda müsait olurlarsa onlarla bir araya gelmek istiyorum diyeEskiden olsa kiyameti koparan eşim sizleri artık okadar benimsedi ki tamam aşkım inşallah fırsat olur dedi
Hee valla 50 kgluk gelinmi olurKız hadi bende evlenirken 52 kgdum ama daha bir düzgün duruyordum sanki. Hani cidden fesatlıktan değil ama hiç beğenmiyorum fiziğini çarpık bacaklı, bel oyuntusu diye birşey yok ama kocaman çistalar ( göğüs yani )
Bakalım hamilelikte neye dönecek
Günaydın canım
Bugün Grip dolayısıyla Ceco geç kaldı
Anam ağrımayan tek bir kemiğim yok birde cimcimenin yamulması kötü oldu ama en azından birlikte atlatırız
Yarın nasılsa doktor ilaç yazar onada banada
günaydın canım... çalışmanın zor yanı saatler ama maşallah gayet düzenli ve kararında yemişsin ne güzel..Bende kendi dünkü menümü yazayım
sabah 1 kaşık çörek otu yağı 1 bardak su
kahvaltı : kepekli ekmek arasına tuzsuz peynirle hazırladığım sandvich ve domates-yeşilçay
ara kendimin hazırladığı cevizli-yulaflı çörek ve yeşilçay
öğlen 2 köfte-1 parça tavuk ve ayran
ara türk kahvesi ve pirinç patlakı 1 adet
akşam ben en en geç 7 den evvel yemeye gayret ediyorum.ancak eve gidene kadar saat 7:30 oluyor.o nedenle işten çıkmadan yemeye çalışıyorum.
akşam yemeğim 2 köfte ve yine biraz tavuk ve ayran
su : 2,5 lt.
spor 35 dk trambolinde zıplama ve dumbell çalışması :)zayırlarken zamanında yaptığım kaslarımıda kaybetmek istemediğim için ağırlık çalışmasınada başladım..
veee kocaman günayddddııın herkeseeee
hakkında hayırlı olacak karar vermeyi nasip etsin Rabbim. çok zor hem çalış hem eve hem işe en önemlisi çocuklara yetiş.. Allah yardımcımız olsunayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce
oohh ne güzel yapmışsın... ben 80 in altına inmeden kıyafet alışverişini durdurdum... sinir oluyorum alışverişe gidince giydiğim yakışmıyor en çok bu etken zaten karar vermemedün ne yaptıııııııım. ruj almak için bir mağazaya gittim. sonra gözüm şu reklamlarda çıkan maybeline kajala takıldı. sonra çooook güzel iç çamaşırları derken. aşağı kattan da iki tane tunik aldım. eşim zaten bir iki tunik daha al demişti. ve fiyatı çok uygun geldi 28 tl. etiket yanlış heralde diye görevliye bile sordum yani o derece. onun gibileri 125 e veriyolar çoğunlukla. sonuç itibarı ile kendimi baya şımarttım dün. aslında başka bişeler daha alayım dedim ama dur bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?