80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ani bi kararla Şali gunu gidecektim bugün gitmeye karar verdim annemde babamin yanina gideyim artik diyordu bende biraz daha uzatayim dedim
evli mutlu çocuklu okullu ay naptın sen böle işin zor tabi allah kolaylık versin :)
Sağol canim benim bin bi akamete gidiyoruz kiyamete
ayyy Allah razi olsun kuzummm gelir hayir gelmez olur mu

aynen canim ya uykulu sirt agrili geçiyor gunler

sanirim öyle olacak canm bütün enerjim yok oldu sanki
dur dur ben deneyecek birini buldum :)

ben dişten olduğunu düşünüyorum cnm. mete de öyle. afedersin ağzıma ediyor bazen. wc bile yollamıyor sıpa. imkanın varsa sıkıca giydir bir dışarı çıkar. ama avm değil şöyle temiz hava da açılır biraz. uykusu da gelir belki. sen de kafa dağıtırsın.

ben de bugün gdip almaya çalışcam. çalışıcam çünkü ben kendime bişey alırken çok pinti oluyorum :) ama konu ailem olunca son paramı harcıyorum. sonrada kendime kızıyorum neden kendini hep geri plana atıyorsun diye. iyi yapmışsın sefan olsun. her yaş gidiyor bi daha gelmiyor maalesef. dün bi elbise beğendim oyu kısa gibiydi ama çok beğendim. eşime dedim ki bir elbise aldım ama işte unuttum fotosunu göstereyim bak. bu ne çok kısa olmaz dedi. sonrada almamışsın ki hani hesap dökümünde yok.. gelgelelim aklımda kaldı elbise..

makarnadan kısırdandır :) çünkü dün bende makarna ve bulgur kurbanı oldum. bu hafta çanta yicem artıdayım.[/QUOTE]

günaydın canım... çalışmanın zor yanı saatler ama maşallah gayet düzenli ve kararında yemişsin ne güzel..
iyi öğleler dileyeyim bende :) tşk ederim vallaha çalışırken atıştırma yapmamak adına zorlanıyorum.çünkü stresli olduğum zamanlar çok elim gitmesin diye sağlıklı şeyler doldurdum hep çekmecemi..

saglikli seyler derken neler biraktin cekmecene. nolur lihgt urunler deme ama cunku onlar hic saglikli degil
sanirim kizin stresinden midem kaziniyo. az sonra kendime salata yogurt soleni verecem sanirim. gerci biraz da aksamki tepsi kebabindan var protein adina ondan da yiyebilirim.

Selam kızlar yetişemiyorum hızınıza, çok geçmiş birikmiş yine bitiremedim bir türlü.

Dünkü menüm

Sabah 1 incir+ 2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara 1 armut

Öğle
4 adet köfte
Bol salata

Ara 2 hurma

Akşam
1 tabak kara lahana yemeği
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
spor yapamadım

Artık iyice sıkılmya başladım bu maddi durumlardan. Bu ay o kadar kötü geçiyor ki diyet yapamaz hale geldim. Bademi,peyniri falan bi kenara koy salatalık domates alamıyorum. Çoook sıkıldım artık. Ve daha da bir süre alamayacağım. Bu şekilde nasıl karatay diyeti uygulanabilir siz söyleyin. Kahvaltıda doymadıktan sonra gerisi zaten kötü gidiyor.
Bu stres beni yemek yemeye itiyor üstüne birde regl eklendi. Düşün düşün sonunda kendimi mutfakta buluyorum.

eğer istersen beraber yapalım ayran detoksunu.toton yediği zaman :)

çok halısın dostum yaa.bir sır vereyim mi .

İYİGÜNLER KIZLARR
yine çok sıkılıyorum,bu gün çarşıda işlerimi bireyim dedim ama son anda yine vaz geçtim.benim kocanın barışma hediysi olarak aldığı bileklik bakımdan gelmiş,onu alacaktım ,saolsun nasıl bir şeyse 10 gün taktım yamık yumuk oldu,aslında değiştirmeleri için çok ısrar ettim ama adamlar ıstarla siz kolunuzu çarpmışşınız üstüne bişeyle vurmuşşunuz diye sinirlerimi bozdular..sanki boks yaptım kolumda bilekle,ki yanında 7 yıldır taktıım bilekliğim var onda hiç bişey yok..sadece bakımını yapıcaklarını ve hergün takmamam gerektiğini söylediler utanmadan..
yani o olaylı bileklik aslı varsa bakımı yapılmış gelmiş,tabi na alemde bilmiyorum..
hastaneye gitmem lazımdı küçük kızın tahlil sonuşları kaldı gitti hastanede,onu alıcaktım sözde,yüzümün tüyleri sakal kıvamına geldi ona gidicektim ama yine hepsi kaldı..
evde kalmışken başsağlığına gitmemiz gereken yerler var ,oralara bari gitsek ama hiç evden çıkmak istemiyorum..
bu gün diyetide hallettim üstünüze afiyet..can sıkıntısı herşeye zarar..ya uyuyorum ya acıkıyorum allah sonumu hayretsin.

allah yardımcınız olsun canım,ilallah biran önce durumlar düzelir..zaten maddi sıkıntılar stres ve kloyu getirir..
genelde durumu iyi olanlar kilolu olmaz,ben çocukken babamın durumu hiç iyi değildi..sebze meyve almak mümkün değildi,kahvaltılık altın mubarek, .margarin ekmeği yiye yiye hepimiz tosun gibiydik..akşamda ya patates yada pilav,,sonrada gelsin kilolar..
gerçekden kilo vermek için bile para lazım bencede..allah kolaylık versin gülüm,işallah herşey düzelir..

allah selamete çıkarsın nesli,gerçekden karışık bi durum..2 evi satıp 1 ev almak iyi gibi ama alanyada çok sıcak bildiğim kadarıyla,yazın oturduğun yer serin bir yerdeyse yazık olur gibi..ama tabii 3 ay içinde tüm yılı sıkıntılı geçirmekde pek mantıklı gibi görünmüyor..sen emlakçısın nasılsa merkezde kiraya otursa diğer evi kiraya verip olmuyormu canım.

neyse canım hakkında hayırlısı neyse o olsun işallah..

Sağol canım inşallah artık çok sıkıldık çünkü. Ev aldık ondan bu durum oluştu neyse diyorum bazen zorlanıyoruz ama en azından evimiz var ama işte olmayınca da hiç olmuyo. Doğru diyosun zayıflamak için bile para gerekiyor.

ahh cnm o maddiyat hepimizde var inan bende boşver diyorum sonra kendimi hesap kitap yaparken buluyorum başıma ağrılar giriyor. 2 kişi afedersin eşşekler gibi çalışıyoruz. gelgelelim elimize para değmeden kredilere gidiyor. yine de çok şükür sağlığımız yerinde çalışır hallederiz inş.
çok sıkma kendini her şey olduğu kadar napalım. karatay olmak zorunda değil zaten. sen biraz frenle yeter kendini.

merhaba arkadaşlar.ne çok yazmışsınız böyle.benim fındıklar rahatsızdı pek giremedim.bu arada uslu olup tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum.yani 3al 5 ver değil ömür boyu sağlık,esenlik,incelik diyorum
yani inş.bu kadar hava atıp kilo verememek kötü olr yaaa.amaaaa çok iyi hissediyorum sayenizde

kilo verme fikri bile müthiş bir duygu bence
bu arada kızlar söylemiştim sitede yeniyim takipte eski.. o yüzden pek alıntrı yapamıyorum benimle ilgili yorumlarınızı okuyorum ama iş çoklu alıntı yapmaya gelince sarpa sarıyorzamanla olur heralde ama benimle ilgili yorumlarınız ve önerileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.daha buralardayım yani listeye alabilirsiniz.hedefe 27 kilo var

geçmiş olsun miniklerine cnm. sen at havanı onun için iradene sahip çıkarsın zaten :) 5 al 3 ver yok ewt. sağlıkla yavaş yavaş gidecek hepsi. hem yaza daha çok var. önemli olanda yaza incecik girmek. kışın kapatırız bir şekilde nasılsa :)

bugün yediklerim
sabah:elma,ballı limonlu 7 otlu çay
öğle:taze fasulye,(pilav yok asla)fırın patates
şu anda sade kahvem
akşam:Allah kerim

sana tavsiyede bulunucam ama gelgör ki ben de bugün atladım sabah kahvaltısını.
sabah kahvaltısını sağlam yap cnm.
yumurta, peynir,sal-dom, zeytin, çavdar ekmeği falan.
ben böyle yapınca acayip dinamik oluyorum ve daha tekili kilo veriyorum. öğlende eğer imkan varsa ayran 10 numara oluyor :)

inan 3 yıl önce ben bu gruba geldim. emin adımlarla 5-6 ayda 22 kilo vardim.
82 dim 60 oldum.
ve kolay kolay almadım kilo.
evlilik (yeni yemek yapma merakı, pasta börek merakı) ve hamilelikle beraber 65 oldum şimdi.
inan yavaş yavaş verince insan hep dikkat ediyor almamak için. nasıl verdiğin beynine kazınıyor çünkü.

çok iyi vermişsin ya.ben de kararlıyım evlenir ken 68 kiloydum şu 8 kiloyu vereyim ideal kiloma ineyim dedim ama seninle aynı sebeplerden dolyı 85 oldum .ümidimi kaybedince de yani al ver al ver sıkılıncada 89 oldum sonra da buraya üye oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…