- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
hadi inş bundan sonra hepsi gitsin sağlıkla. doğumlarda yapılmış :) artık almazsın daha hem :)çok iyi vermişsin ya.ben de kararlıyım evlenir ken 68 kiloydum şu 8 kiloyu vereyim ideal kiloma ineyim dedim ama seninle aynı sebeplerden dolyı 85 oldum .ümidimi kaybedince de yani al ver al ver sıkılıncada 89 oldum sonra da buraya üye oldum
Vaay yirmi iki kilo.. ahh darısı basımıza canım ya... zor olduğunu görünce insan temkinli oluyodurinan 3 yıl önce ben bu gruba geldim. emin adımlarla 5-6 ayda 22 kilo vardim.
82 dim 60 oldum.
ve kolay kolay almadım kilo.
evlilik (yeni yemek yapma merakı, pasta börek merakı) ve hamilelikle beraber 65 oldum şimdi.
inan yavaş yavaş verince insan hep dikkat ediyor almamak için. nasıl verdiğin beynine kazınıyor çünkü.
ben diyecektim benden önce davranmışsınız canım ben haftaya yapacam isterseniz haftaya beraber yapalımeğer istersen beraber yapalım ayran detoksunu.toton yediği zaman :)
çok halısın dostum yaa.bir sır vereyim mi .
çok sevindim canım benim hadi yolun açık olsunmerhaba arkadaşlar.ne çok yazmışsınız böyle.benim fındıklar rahatsızdı pek giremedim.bu arada uslu olup tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum.yani 3al 5 ver değil ömür boyu sağlık,esenlik,incelik diyorum
yani inş.bu kadar hava atıp kilo verememek kötü olr yaaa.amaaaa çok iyi hissediyorum sayenizde
kafamızda birsürü film dönüyor tilki misali kuyrukları değmiyor birbirine hakkaten karışık bi durum.sağol güzel dileklein içinİYİGÜNLER KIZLARR
yine çok sıkılıyorum,bu gün çarşıda işlerimi bireyim dedim ama son anda yine vaz geçtim.benim kocanın barışma hediysi olarak aldığı bileklik bakımdan gelmiş,onu alacaktım ,saolsun nasıl bir şeyse 10 gün taktım yamık yumuk oldu,aslında değiştirmeleri için çok ısrar ettim ama adamlar ıstarla siz kolunuzu çarpmışşınız üstüne bişeyle vurmuşşunuz diye sinirlerimi bozdular..sanki boks yaptım kolumda bilekle,ki yanında 7 yıldır taktıım bilekliğim var onda hiç bişey yok..sadece bakımını yapıcaklarını ve hergün takmamam gerektiğini söylediler utanmadan..
yani o olaylı bileklik aslı varsa bakımı yapılmış gelmiş,tabi na alemde bilmiyorum..
hastaneye gitmem lazımdı küçük kızın tahlil sonuşları kaldı gitti hastanede,onu alıcaktım sözde,yüzümün tüyleri sakal kıvamına geldi ona gidicektim ama yine hepsi kaldı..
evde kalmışken başsağlığına gitmemiz gereken yerler var ,oralara bari gitsek ama hiç evden çıkmak istemiyorum..
bu gün diyetide hallettim üstünüze afiyet..can sıkıntısı herşeye zarar..ya uyuyorum ya acıkıyorum allah sonumu hayretsin.
allah yardımcınız olsun canım,ilallah biran önce durumlar düzelir..zaten maddi sıkıntılar stres ve kloyu getirir..
genelde durumu iyi olanlar kilolu olmaz,ben çocukken babamın durumu hiç iyi değildi..sebze meyve almak mümkün değildi,kahvaltılık altın mubarek, .margarin ekmeği yiye yiye hepimiz tosun gibiydik..akşamda ya patates yada pilav,,sonrada gelsin kilolar..
gerçekden kilo vermek için bile para lazım bencede..allah kolaylık versin gülüm,işallah herşey düzelir..
allah selamete çıkarsın nesli,gerçekden karışık bi durum..2 evi satıp 1 ev almak iyi gibi ama alanyada çok sıcak bildiğim kadarıyla,yazın oturduğun yer serin bir yerdeyse yazık olur gibi..ama tabii 3 ay içinde tüm yılı sıkıntılı geçirmekde pek mantıklı gibi görünmüyor..sen emlakçısın nasılsa merkezde kiraya otursa diğer evi kiraya verip olmuyormu canım.
neyse canım hakkında hayırlısı neyse o olsun işallah..
oh kuzum ne güzel bende biber domatesi kökledim pırasa ve karalahana fidesi aldım maydonozları yenilicem fırsat bulamadım bahçeye :)bugünkü sporumu yaptım
bahçemi çapa yatım çok büyük bi alan değil ama elimi su toplataacak kadar büyükmüş meğer
kırmızı lahana havuç marul soğan brokoli maydanoz dere otu tere roka ektim çok olmayacaklar ama tadımlık
en güzeli de yetiştiklerini görmek olacak
yazında domates salatalık biber filan ekmiştim çok zvkliydi yetiştiklerini görmek
çok geçmş olsun canım inş çabucak atlatırsınızÇok sağ ol canım bakalım şimdilik cimcimemle birlikte yamulduk ama eşlik edecekleri bekliyoruz desem yeridirKesin benim iyileşmemi bekliyorlar ki ben onlara hizmet edeyim ( sağ olsunlar büyük kızla babası aynı içtikleri suyu bile ayaklarına isterler hastalanınca )
çok güldüm ya denesek mi acabaEki Görüntüle 1270849 günaydınnnnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canımanam iki saat önce yaptığım alıntılada daha yeni cvp verebildim. dilaya bişe oldu sürekli ağlıyo. anlamadım nedenini. karnını tuttum acaba sancı mı diye kasılmıyo. diş sıkıntısımı acaba bilemedim. ağrı kesici verdim. üzerine biraz okudum. okurken sakinleşti uyudu. ayağımdan bırakmamla yeniden başladı. sinirden açlık bastı. ne yapacam ben ya. psikolojime bağlı benim mide asitleri sanırım. eşimi aradım devam ederse dr a götürelim dedi. ama ben akşama kadar yerde kız ayağımda mı kalacam. bide yer soğuk soğuk geldi şimdi offfff
sağol canımcım aminnnhakkında hayırlı olacak karar vermeyi nasip etsin Rabbim. çok zor hem çalış hem eve hem işe en önemlisi çocuklara yetiş.. Allah yardımcımız olsun
cnm 14. haftadasın muhtemelen bulantılar artık geçer. ama halsizliğin kalıcı gibi. bazı insanlara enerji gelir hamilelikte bazıları da senin benim gibi enerji kaybeder. ayrıca bir de okul varmış. Allah yardımcın olsun. zor işte. ama halledersin inş.
aman boşver biraz cnm. biz ne kadar düşünürsek düşünelim olacak olan oluyor. bende u arala çok sıktım kendimi bazı sorunlar vardı. ama baktım işe yaramıyor olacak olur dedim. en azından biraz daha hafifledim. (tartı da değil amabu iğrençliği yapmadan geçemedim )
her şey sizin için cnm :) başka bir amacım yok. olmadı koca evde. o denesin bir. göbeğinde değişme olursa bizde denerim
:))) durr önce ben deneyecem bu sihirli zayıflatıcıyı :)
bende neredeyse 2 haftadır yapıcam diyodum çok zor geldi ama yaptıktan sonra karşısına geçip bakınca yorgunluğum gitii :)oh kuzum ne güzel bende biber domatesi kökledim pırasa ve karalahana fidesi aldım maydonozları yenilicem fırsat bulamadım bahçeye :)
ay dayanamafim ciktim koltuga. spor yapiyom ama hemen kas yapilirmi ki. karnim cok sis simdi. wc yede cikabiliyorum ama bu sisligin nedenini bilemedim. bu hafta o kadar niyetlendim ayran detoksuna ama bir turlu yapmadim. keske yapsaydim pismanim simdi
canım geçmiş olsun yaa. çok zor oluyo vallahi bende bayramda ve sonrasında hastaydım anam geldimi gitmiyoda mübarek bol c vitamini falan al limonlu çaylar bol limonlu salata falan.. inşallah çabucak kurtulursun... valla güngörmemiş bi laf daha çista ne kızzzallah senii çok güldüm vallahi .
Artık iyice sıkılmya başladım bu maddi durumlardan. Bu ay o kadar kötü geçiyor ki diyet yapamaz hale geldim. Bademi,peyniri falan bi kenara koy salatalık domates alamıyorum. Çoook sıkıldım artık. Ve daha da bir süre alamayacağım. Bu şekilde nasıl karatay diyeti uygulanabilir siz söyleyin. Kahvaltıda doymadıktan sonra gerisi zaten kötü gidiyor.
Bu stres beni yemek yemeye itiyor üstüne birde regl eklendi. Düşün düşün sonunda kendimi mutfakta buluyorum.
merhaba arkadaşlar.ne çok yazmışsınız böyle.benim fındıklar rahatsızdı pek giremedim.bu arada uslu olup tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum.yani 3al 5 ver değil ömür boyu sağlık,esenlik,incelik diyorum
yani inş.bu kadar hava atıp kilo verememek kötü olr yaaa.amaaaa çok iyi hissediyorum sayenizde
bende öyle düşünüyorum .şu anda küçük fındığım 2 yaşıda aceleci davranmayıp haftada 1 kilo verseydim eğer şimdiye 20-25 kilo vermiştim ama ben öyle yapmadım hep hızlı vereyim istedim.2 ileri 1 geri giderken baktım ki hep geri gidiyorum
öylleee işte
Kızlar sa. Bende zayıflamak istiyorum.84,7 kiloyum 60 65 olmak istiyorum yardımcı olalım birbirimize kaç kilolardasınız diyet ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?