80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi inş bundan sonra hepsi gitsin sağlıkla. doğumlarda yapılmış :) artık almazsın daha hem :)

Vaay yirmi iki kilo.. ahh darısı basımıza canım ya... zor olduğunu görünce insan temkinli oluyodur

eğer istersen beraber yapalım ayran detoksunu.toton yediği zaman :)

çok halısın dostum yaa.bir sır vereyim mi .
ben diyecektim benden önce davranmışsınız canım ben haftaya yapacam isterseniz haftaya beraber yapalım

çok sevindim canım benim hadi yolun açık olsun

bugünkü sporumu yaptım
bahçemi çapa yatım çok büyük bi alan değil ama elimi su toplataacak kadar büyükmüş meğer
kırmızı lahana havuç marul soğan brokoli maydanoz dere otu tere roka ektim çok olmayacaklar ama tadımlık
en güzeli de yetiştiklerini görmek olacak
yazında domates salatalık biber filan ekmiştim çok zvkliydi yetiştiklerini görmek

kafamızda birsürü film dönüyor tilki misali kuyrukları değmiyor birbirine hakkaten karışık bi durum.sağol güzel dileklein için

oh kuzum ne güzel bende biber domatesi kökledim pırasa ve karalahana fidesi aldım maydonozları yenilicem fırsat bulamadım bahçeye :)

çok geçmş olsun canım inş çabucak atlatırsınız
Eki Görüntüle 1270849 günaydınnnnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrr
çok güldüm ya denesek mi acaba
geçmiş olsun canım
inş önemli bişey değildir

dur dur ben deneyecek birini buldum :)

ben dişten olduğunu düşünüyorum cnm. mete de öyle. afedersin ağzıma ediyor bazen. wc bile yollamıyor sıpa. imkanın varsa sıkıca giydir bir dışarı çıkar. ama avm değil şöyle temiz hava da açılır biraz. uykusu da gelir belki. sen de kafa dağıtırsın.

ben de bugün gdip almaya çalışcam. çalışıcam çünkü ben kendime bişey alırken çok pinti oluyorum :) ama konu ailem olunca son paramı harcıyorum. sonrada kendime kızıyorum neden kendini hep geri plana atıyorsun diye. iyi yapmışsın sefan olsun. her yaş gidiyor bi daha gelmiyor maalesef. dün bi elbise beğendim oyu kısa gibiydi ama çok beğendim. eşime dedim ki bir elbise aldım ama işte unuttum fotosunu göstereyim bak. bu ne çok kısa olmaz dedi. sonrada almamışsın ki hani hesap dökümünde yok.. gelgelelim aklımda kaldı elbise..

makarnadan kısırdandır :) çünkü dün bende makarna ve bulgur kurbanı oldum. bu hafta çanta yicem artıdayım.[/QUOTE]
haklısın ama tilkiler dolaşınca kafada zor işler işte idare

oh kuzum ne güzel bende biber domatesi kökledim pırasa ve karalahana fidesi aldım maydonozları yenilicem fırsat bulamadım bahçeye :)
bende neredeyse 2 haftadır yapıcam diyodum çok zor geldi ama yaptıktan sonra karşısına geçip bakınca yorgunluğum gitii :)

menümü vereyim mi bugün ki borcumuda ödemiş olayım
sabah: 2 kuru kayısı ılık suyla sonrası, 2 ceviz, 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir, 1 y. haşlama, domates
öğle: arkadaşımın çooooooooooooook yoğun ama öyle böyle değil ısrarıyla bir minik böre ama gerçekten minikti
akşam: 1.5 servis kaşığı güveç suyuna dokunmadım, 3 y.kaşığı pilav, küçük kase yoğurt, dom. salt,
1 fincan sade türk kahvesi
2 ç. bardağı çay
2 fincan yeşilçay
2 fincan daha bitki çaylarımın birinden içerim
45 50 dk kadar yürüyüş
ip atlayacam da gece

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Anam anneme gittim, birlikte pazarlık alışverişimizi yaptık sonrada eşimin Anannesine gittik
Çay faslı sohbet derken saat 16:00da evime gelebildim sonrada hemen yemeğimide yiyip attım kendimi buraya

Bugün beni hasta görürse annem hadi yarın hiç uğraşma der diye umuyordum ama nerdeeee
Amann herkes hasta çocuklara bulaşmaz öpmezsin olur biter dedi ben ikizler hasta olur diye korkuyorum diyince Yemedi hatun Neyse artık Allahtan sadece Kurufasülye sözüm vardı yanına bir bulgur pilavı yapıp birde turşu çıkardımmı tamamdır
Bir tek çocuklara ufak bir tencere çorba yaparım olurda yemezlerse ( cins aman bizim ikizler )
Neyse artık eşim gelince biraz ona halim yok ayağına yatarımda yardım eder kalan işleri bitirmeme

Bu arada eşimin Anannesinin olduğu apartmanın altında eşimin Teyzesinin görümcelerinin dükkanı var ( ulen anlatıma bak dıdımın dıdısını anlattım resmen )
Çıkışta orayıda bir kurçalıyalım dedik ki iyiki demişiz
Normalde iyice zayıflamadan birşey almayacaktım ama inanılmaz birşey 1.5 TLye üstler vardı bir kutunun içinde ve şansıma tam bana göre çok güzel 3 üst buldum
Annem kızım evin içinde giysen bile olur dedi hatta bir tanesinin kol kısımlarında 3 parmak kalınlığında şerit halinde danteller var ki gerçekten çok hoş birşey

Birazdan resmini çekebilirsem gösteririm sizlerede aldıklarımı

Canım herşeyin hayırlısı olmadı haftaya salı yaparsın detoksunu ki bir sonraki bildirimin süper olur diye düşünüyorum ki o zamana kadar az da kendin verirsen tam süper olur

Kız bizede rahmetli babannem öğretti onu
Anam çistalarıda büyümeye başlamış derdide bizde ilk duyduğumuzda çista ne derdik Şimdi benim ufaklığa bile kız o çistalarını koparırım senin dediğimde ellerini anında göğsüne götürüp kapatıyor olmaz Anneciğim acır sonra diyor

Canım sabır
İnan hepimiz aynı şeyleri dönem dönem yaşıyoruz ve inan Rabbim çıkar bir yol göstericektir sen yeterki az sabırlı ol.
Bakma bir çoğumuz belki dile getirmiyoruz ama inan ben bir ekmek dahi alamadığım günleri atlattım ve o dönem bundan sonra asla daha iyi olmayacak diye düşünüyordum Çok şükür bugünümüze diyorum ( he borçum yokmu varrrrrrrrrr ama zamanla bağışıklık kazandım sanırım pek umursamıyorum )
Her öğünde Rabbime şükürler olsun bugünde doyduk diyorum ve eminim sende özel birşeyler alamasanda ( ki karatay çok masraflı bir beslenme değil bence ) sen yinede sabretmekten asla vazgeçme
Ben inanıyorum güzel Allahım sana ve sıkıntıda olan tüm herkese çıkar yol gösterecektir

Canım kuzulara geçmiş olsun inşallah şu anda iyileşmişlerdir
Çok çok güzel kilolar vereceğiz ve dediğin gibi ömür boyu olacak
Kız kilomuzuda havamızıda atacağımız günler yakın

Bencede acele etme ama en azından ufak ufak vermeye çalış varsın her hafte 500 gr gitsin önemli olan zaten kalıcı olarak kilo vermek oda maalesef hizlı verilince olmuyor

Kızlar sa. Bende zayıflamak istiyorum.84,7 kiloyum 60 65 olmak istiyorum yardımcı olalım birbirimize kaç kilolardasınız diyet ne yapıyorsunuz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz

Ben kendi adıma 2.5 aydır neredeyse Karatay yapıyorum ve kilo vermediğim hafta yok gibi
Hem çok sağlıklı besleniyorum, hem çok dinç hissediyorum hemde kilolarımdan güzel birşekilde kurtuluyorum

Maalesef bu topiğin en ağır tobu benim 124.5 kgla başladım ( ki geçmişte 120lerden 96ya kadar düşüp sonra tekrar almayı başarmıştım ) ve şu anda 117 kgdum geçen hafta ( şu an kaç olduğumu biliyorum ama yarın açıklayacağım )
PKO ve insülin direncim olduğu halde çatır çatır kilolar gidiyor
Spor henüz yapamıyorum ama onada sıra gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…