80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok hoşmuş gerçektenbari giyseydin cecom üstünde görseydik

Teşekkür ederim canım valla giymeye üşendim birde yıkamam lazım sonuçta kutu içinde olduğundan eminim azda olsa tozlanmıştır

ben de seviniyodum.bunların benzeri tanesi 5 liradan 6 tane aldım dedim bir gömlek parası.içime oyurdu.yarın tartıya yansır bu

VAlla 5 lirada olsa alırdım onları zaten
Ya kırk yılın başı birşeylere deng gelince atladım hatta bende ilk fiyatı duyunca neeee ciddimisin abla dedim
Nereden buluyorlar bilmiyorum ama çuvalla alıyorlarmış artık içinden ne çıkarsa hesabı ve ufak bedenler çabuk tükenmiş bir onlar kalmış hatta kızkardeşim düz beyazından çok aradı ama şansına kalmamıştı Annemde aman sende bir sürü var nasılsa dedi ( ki benzeri var ondada pudra rengi )

Neyse artık fırsat kollarım ben onları giymek için tabi zayıflarsamda artık terziye verip daraltırım çünkü o beyazı özellikle beğendim diğerlerinide olmadı Amerikan filmlerindeki sevgilisinin evinde sabahlayan hatunlar gibi gecelik niyetine giyerim bol bol

ya arkaşlar bu arada ben herğün tartılıyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Valla normalde haftada bir tartılmak en güzeli ama bende bazen dayanamayıp 2 - 3 gün arayla tartıya çıkıyorum hani artı görürsem ona göre frenliyeyim kendimi diye

Her gün tartılma istersen sonuçta arada ödemde olabiliyor motivasyonumuz düşmesin böyle bir durumda

Sanırım hatırlıyorsundur ama yeni gelen arkadaşlar için tekrar hatırlatayım
Yarın cuma yani bizim tartı günümüz

Herkes
Başlangıç kilosu;

Geçen haftaki kilo:
Bu haftaki kilo:
Fark;

Toplam fark;
Hedefim;
Yaptığım spor;

Şeklinde bildirimlerimizi yapıyoruz ve kaptanımız Sweetdimple bizler için bütün grubun özetini liste haline getirip bizlere gösteriyor
Bİrde Aylık listemiz var onun haricinde

Yeni gelen arkadaşlar ancak 2.ci bildirimden sonra bu haftalık listeye girebiliyorlar ( devamlılık acısından )

Canım erken yemişsin üstelik yanında ekmek falan tüketmediysen hiç bir şey olmaz rahat ol
Bu saaten sonrada sadece bol bol sıvı tüket hatta şimdi bir şekersiz nescafe yatamdan evvelde bir yeşilçay içebilirsin ben öyle yapacağım
Bu arada bildirimle ilgili bilgiyi verdimde söylemeyi unuttum olurda cuma işi olupta sabahtan bildirim yapamıyacak biri varsa bir gece öncedende bildirimini yapabilir

harikalar gerçekten hepsine de bayıldım ilki salaş 2. normal 3. hanım hanımcık :))) her tarz var güle güle giy canımmm
çok kaçırdığım günlerin ertesi hariç ben hergün tartılırım canım ama tartılmak yada tartılmamak ( işte bütün mesele bu gibi oldu) fark etmiyor yaaa kimi uzman yazılarında hergün tartılıp kendi,nizi kontrol edin der kimiside hergün tartılmak yalnış bilgi veriri tartılmayın der ben kendimi hergün kontrol etmeyi seviyorum dediğim gibi çok kaçamak yaptıysam moralim bozulmasın diye 1 gün dururum o kadar

giden gitti canım erken yamişsin zaten içebiliyorsan bitki çayı yoksa sıcak suya limon sık iç 100 de ip atla ipin yoksa atlarmış gibi yap vicdanın da rahatlar, ayrıca koğuş kelimeside harika olmuş :))))

aynen öyle tatlımmm inş. booooooooooool eksili bir bildirim olur hepimiz için

Sağolun kızlar sanırım bende bağışıklık kazanmalıyım bu borç durumuna. Bu gidişle hayat boyu kredi ödeyeceğiz sanırım.
Toparlanmaya çalışıyorum. Regl etkisi ile daha da çok etkilendim durumdan. Bi haftaya toparlanırım sanırım.

Evet canım yarın 1. bildirimini yapıyorsun bir sonraki haftada dahil oluyorsun

Zamanla alışıyor insan canım
Benim 15 sene oldu hala borçlar bitmedi Eşim ilk zamanlar ben ağlama krizlerine girdiğimde aşkım sabret 6 ay sıkalım dişimizi bitecek diyordu artık ben ona diyorum aşkım alıştık artık buda geçer diye
Hee RAbbim büyük belki ileride hiç sıkıntımız olmayacak ama şu an çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ona görede idare etmeye çalışıyoruz Maksat huzurumuz ve sağlığımız yerinde olsun para nasılsa kazanılır hiç kendini üzdüğüne deymez

hem güzel hem de çok ucuzmuş
ben hergün tartılmayı tercih ediyorum daha iyi motive oluyorum böyle
ya ama neden kimse konuşmuyor içim bir daralıyor bir sıkılıyor varya anlatamam
neden ki şekerim
size bitki tanıtımı yapayım mı kızlar hatta ben böyle günde bir bitkiyi tanıtayım fırsat buldukça adaçayı ile başlayayım bugün
yap bence çok güzel olur

ADAÇAYI
taşıdığı uçucu yağlardan dolayı antibakteriyel , antifungal( mantara karşı) ve antiviral ( virüslere karşı)
dişeti, damak, boğaz iltihaplanmalarına karşı etkili
çayı ağız içi ve dişeti rahatsızlıklarında gargara şeklinde kullanılır
solunum sistemi rahatlatıcısı olarakda etkilidir
östrojenden dolayı hormon düzenleyici( ağrılı düzensiz adet şikayetlerinde)
menepozda, terleme ve ateş basmalarında kullanılır
kuvvet verici ve uyarıcıdır.
midevidir, kusmaları, ishali önler
idrar ve gaz söktürücüdür
ter kesicidir
şeker düşürücü etkisi vardır
doştan tedavilerde yaraları sağaltır
çayı kafa derisine sürülürse saç büyümesini uyarır
ÇAY HAZIRLANIŞI
1 t. kaşığı drog, 1 ç. fincanı kaynar suya atılır. 5-10 dk demlenir
günde 2 veya 3 fincan içilebilir, 3 fincandan fazla içilmememlidir

Esincim sondan başa doğru gidiyorum ama kuzum hepimiz öyleyiz 40 yaşındayım hiç taksitimizin bittiğini bilmem rabbim sağlık verdikten sonra hepsi ödenir kuzum

bitanem ben bütün bildirimleri işliyorum listeye çünkü buraya menüsünü paylaşan sohbete katılan kendisi kazanır hakikaten buradaki arkadaşlarımızın hepsi o kadar ilgili ve motive ediciki sen paylaş cnm kilo durumunu

tşkler cecomm çok iyi olur bir de yeni gelen arkadaşlarımız yaş ve boylarını eklerse çok memnun olurum gerçi ben kaydediyorum ama her ihtimale karşı yazmanızda fayda var yarın aylık listemizde çıkacak sanırım 4 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…