- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
çok hoşmuş gerçektenbari giyseydin cecom üstünde görseydik
ben de seviniyodum.bunların benzeri tanesi 5 liradan 6 tane aldım dedim bir gömlek parası.içime oyurdu.yarın tartıya yansır bu
ya arkaşlar bu arada ben herğün tartılıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
ya kızlar bu arada akşam yemeğinde 2 tane patlıcan dolması yedim ama siz deyin 4 tane büyüktü yani.şimdide vicdan azabından ölecem.bide ben akşam 6 dan sonra yemememye özen gösteriyorum.kilo bildirimi yapılıyor mu burda.yeni geldim ben ama koğuşla ilgili bilgi veren yok.
harikalar gerçekten hepsine de bayıldım ilki salaş 2. normal 3. hanım hanımcık :))) her tarz var güle güle giy canımmmHeh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271540 Eki Görüntüle 1271541 Eki Görüntüle 1271542 Eki Görüntüle 1271543
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
çok kaçırdığım günlerin ertesi hariç ben hergün tartılırım canım ama tartılmak yada tartılmamak ( işte bütün mesele bu gibi oldu) fark etmiyor yaaa kimi uzman yazılarında hergün tartılıp kendi,nizi kontrol edin der kimiside hergün tartılmak yalnış bilgi veriri tartılmayın der ben kendimi hergün kontrol etmeyi seviyorum dediğim gibi çok kaçamak yaptıysam moralim bozulmasın diye 1 gün dururum o kadarya arkaşlar bu arada ben herğün tartılıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
giden gitti canım erken yamişsin zaten içebiliyorsan bitki çayı yoksa sıcak suya limon sık iç 100 de ip atla ipin yoksa atlarmış gibi yap vicdanın da rahatlar, ayrıca koğuş kelimeside harika olmuş :))))ya kızlar bu arada akşam yemeğinde 2 tane patlıcan dolması yedim ama siz deyin 4 tane büyüktü yani.şimdide vicdan azabından ölecem.bide ben akşam 6 dan sonra yemememye özen gösteriyorum.kilo bildirimi yapılıyor mu burda.yeni geldim ben ama koğuşla ilgili bilgi veren yok.
aynen öyle tatlımmm inş. booooooooooool eksili bir bildirim olur hepimiz içinsağolun ceco ve elma şekeri
yani şimdi ben yarın kilo bildirimi yapayım mı.yani listeye alınmış olurmuyum
yoksa yani anladığım yarın bildirim yapacağım ama haftaya yapacağım 2.bildirim listeye alınacak
ahh cnm o maddiyat hepimizde var inan bende boşver diyorum sonra kendimi hesap kitap yaparken buluyorum başıma ağrılar giriyor. 2 kişi afedersin eşşekler gibi çalışıyoruz. gelgelelim elimize para değmeden kredilere gidiyor. yine de çok şükür sağlığımız yerinde çalışır hallederiz inş.
çok sıkma kendini her şey olduğu kadar napalım. karatay olmak zorunda değil zaten. sen biraz frenle yeter kendini.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam anneme gittim, birlikte pazarlık alışverişimizi yaptık sonrada eşimin Anannesine gittik
Çay faslı sohbet derken saat 16:00da evime gelebildim sonrada hemen yemeğimide yiyip attım kendimi buraya
Bugün beni hasta görürse annem hadi yarın hiç uğraşma der diye umuyordum ama nerdeeee
Amann herkes hasta çocuklara bulaşmaz öpmezsin olur biter dedi ben ikizler hasta olur diye korkuyorum diyinceYemedi hatun Neyse artık Allahtan sadece Kurufasülye sözüm vardı yanına bir bulgur pilavı yapıp birde turşu çıkardımmı tamamdır
Bir tek çocuklara ufak bir tencere çorba yaparım olurda yemezlerse ( cins aman bizim ikizler)
Neyse artık eşim gelince biraz ona halim yok ayağına yatarımda yardım eder kalan işleri bitirmeme
Bu arada eşimin Anannesinin olduğu apartmanın altında eşimin Teyzesinin görümcelerinin dükkanı var ( ulen anlatıma bak dıdımın dıdısını anlattım resmen)
Çıkışta orayıda bir kurçalıyalım dedik ki iyiki demişiz
Normalde iyice zayıflamadan birşey almayacaktım ama inanılmaz birşey 1.5 TLye üstler vardı bir kutunun içinde ve şansıma tam bana göre çok güzel 3 üst buldum
Annem kızım evin içinde giysen bile olur dedi hatta bir tanesinin kol kısımlarında 3 parmak kalınlığında şerit halinde danteller var ki gerçekten çok hoş birşey
Birazdan resmini çekebilirsem gösteririm sizlerede aldıklarımı
Canım herşeyin hayırlısı olmadı haftaya salı yaparsın detoksunu ki bir sonraki bildirimin süper olur diye düşünüyorum ki o zamana kadar az da kendin verirsen tam süper olur
Kız bizede rahmetli babannem öğretti onu
Anam çistalarıda büyümeye başlamış derdide bizde ilk duyduğumuzda çista ne derdikŞimdi benim ufaklığa bile kız o çistalarını koparırım senin dediğimde ellerini anında göğsüne götürüp kapatıyor olmaz Anneciğim acır sonra diyor
Canım sabır
İnan hepimiz aynı şeyleri dönem dönem yaşıyoruz ve inan Rabbim çıkar bir yol göstericektir sen yeterki az sabırlı ol.
Bakma bir çoğumuz belki dile getirmiyoruz ama inan ben bir ekmek dahi alamadığım günleri atlattım ve o dönem bundan sonra asla daha iyi olmayacak diye düşünüyordumÇok şükür bugünümüze diyorum ( he borçum yokmu varrrrrrrrrr ama zamanla bağışıklık kazandım sanırım pek umursamıyorum )
Her öğünde Rabbime şükürler olsun bugünde doyduk diyorum ve eminim sende özel birşeyler alamasanda ( ki karatay çok masraflı bir beslenme değil bence ) sen yinede sabretmekten asla vazgeçme
Ben inanıyorum güzel Allahım sana ve sıkıntıda olan tüm herkese çıkar yol gösterecektir
Canım kuzulara geçmiş olsun inşallah şu anda iyileşmişlerdir
Çok çok güzel kilolar vereceğiz ve dediğin gibi ömür boyu olacak
Kız kilomuzuda havamızıda atacağımız günler yakın
Bencede acele etme ama en azından ufak ufak vermeye çalış varsın her hafte 500 gr gitsin önemli olan zaten kalıcı olarak kilo vermek oda maalesef hizlı verilince olmuyor
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Ben kendi adıma 2.5 aydır neredeyse Karatay yapıyorum ve kilo vermediğim hafta yok gibi
Hem çok sağlıklı besleniyorum, hem çok dinç hissediyorum hemde kilolarımdan güzel birşekilde kurtuluyorum
Maalesef bu topiğin en ağır tobu benim124.5 kgla başladım ( ki geçmişte 120lerden 96ya kadar düşüp sonra tekrar almayı başarmıştım ) ve şu anda 117 kgdum geçen hafta ( şu an kaç olduğumu biliyorum ama yarın açıklayacağım )
PKO ve insülin direncim olduğu halde çatır çatır kilolar gidiyor
Spor henüz yapamıyorum ama onada sıra gelecek
sağolun ceco ve elma şekeri
yoksa yani anladığım yarın bildirim yapacağım ama haftaya yapacağım 2.bildirim listeye alınacak
Sağolun kızlar sanırım bende bağışıklık kazanmalıyım bu borç durumuna. Bu gidişle hayat boyu kredi ödeyeceğiz sanırım.
Toparlanmaya çalışıyorum. Regl etkisi ile daha da çok etkilendim durumdan. Bi haftaya toparlanırım sanırım.
hem güzel hem de çok ucuzmuşHeh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271540 Eki Görüntüle 1271541 Eki Görüntüle 1271542 Eki Görüntüle 1271543
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
ben hergün tartılmayı tercih ediyorum daha iyi motive oluyorum böyleya arkaşlar bu arada ben herğün tartılıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
neden ki şekerimya ama neden kimse konuşmuyor içim bir daralıyor bir sıkılıyor varya anlatamam
yap bence çok güzel olursize bitki tanıtımı yapayım mı kızlar hatta ben böyle günde bir bitkiyi tanıtayım fırsat buldukça adaçayı ile başlayayım bugün
ya ama neden kimse konuşmuyor içim bir daralıyor bir sıkılıyor varya anlatamam
Sağolun kızlar sanırım bende bağışıklık kazanmalıyım bu borç durumuna. Bu gidişle hayat boyu kredi ödeyeceğiz sanırım.
Toparlanmaya çalışıyorum. Regl etkisi ile daha da çok etkilendim durumdan. Bi haftaya toparlanırım sanırım.
sağolun ceco ve elma şekeri
Valla normalde haftada bir tartılmak en güzeli ama bende bazen dayanamayıp 2 - 3 gün arayla tartıya çıkıyorum hani artı görürsem ona göre frenliyeyim kendimi diye
Her gün tartılma istersen sonuçta arada ödemde olabiliyor motivasyonumuz düşmesin böyle bir durumda
Sanırım hatırlıyorsundur ama yeni gelen arkadaşlar için tekrar hatırlatayım
Yarın cuma yani bizim tartı günümüz
Herkes
Başlangıç kilosu;
Geçen haftaki kilo:
Bu haftaki kilo:
Fark;
Toplam fark;
Hedefim;
Yaptığım spor;
Şeklinde bildirimlerimizi yapıyoruz ve kaptanımız Sweetdimple bizler için bütün grubun özetini liste haline getirip bizlere gösteriyor
Bİrde Aylık listemiz var onun haricinde
Yeni gelen arkadaşlar ancak 2.ci bildirimden sonra bu haftalık listeye girebiliyorlar ( devamlılık acısından )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?