- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kendine bir gün belirle cnm cuma ctsi veya pazar hep aynı gün tartıl çünkü sen zayıfladığını bilsen bile tartıda zayıflamadığını görünce motivasyonun düşer kaldı ki gün içinde bile kilolarımız farklılık gösterebiliyor tartılacağın gün kalkar kalmaz değil de en az yarım saat geçtikten sonra tartıl ki şişlik veya ödemler geçmiş olsunya arkaşlar bu arada ben herğün tartılıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Heh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271540 Eki Görüntüle 1271541 Eki Görüntüle 1271542 Eki Görüntüle 1271543
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
ceco biliyor musun en çok senin yarınki bildirimini merak ediyorum
oh kuzum ne güzel bende biber domatesi kökledim pırasa ve karalahana fidesi aldım maydonozları yenilicem fırsat bulamadım bahçeye :)
bugünkü sporumu yaptım
bahçemi çapa yatım çok büyük bi alan değil ama elimi su toplataacak kadar büyükmüş meğer
kırmızı lahana havuç marul soğan brokoli maydanoz dere otu tere roka ektim çok olmayacaklar ama tadımlık
en güzeli de yetiştiklerini görmek olacak
yazında domates salatalık biber filan ekmiştim çok zvkliydi yetiştiklerini görmek
Kızlar sa. Bende zayıflamak istiyorum.84,7 kiloyum 60 65 olmak istiyorum yardımcı olalım birbirimize kaç kilolardasınız diyet ne yapıyorsunuz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam anneme gittim, birlikte pazarlık alışverişimizi yaptık sonrada eşimin Anannesine gittik
Çay faslı sohbet derken saat 16:00da evime gelebildim sonrada hemen yemeğimide yiyip attım kendimi buraya
Bugün beni hasta görürse annem hadi yarın hiç uğraşma der diye umuyordum ama nerdeeee
Amann herkes hasta çocuklara bulaşmaz öpmezsin olur biter dedi ben ikizler hasta olur diye korkuyorum diyinceYemedi hatun Neyse artık Allahtan sadece Kurufasülye sözüm vardı yanına bir bulgur pilavı yapıp birde turşu çıkardımmı tamamdır
Bir tek çocuklara ufak bir tencere çorba yaparım olurda yemezlerse ( cins aman bizim ikizler)
Neyse artık eşim gelince biraz ona halim yok ayağına yatarımda yardım eder kalan işleri bitirmeme
Bu arada eşimin Anannesinin olduğu apartmanın altında eşimin Teyzesinin görümcelerinin dükkanı var ( ulen anlatıma bak dıdımın dıdısını anlattım resmen)
Çıkışta orayıda bir kurçalıyalım dedik ki iyiki demişiz
Normalde iyice zayıflamadan birşey almayacaktım ama inanılmaz birşey 1.5 TLye üstler vardı bir kutunun içinde ve şansıma tam bana göre çok güzel 3 üst buldum
Annem kızım evin içinde giysen bile olur dedi hatta bir tanesinin kol kısımlarında 3 parmak kalınlığında şerit halinde danteller var ki gerçekten çok hoş birşey
Birazdan resmini çekebilirsem gösteririm sizlerede aldıklarımı
Canım herşeyin hayırlısı olmadı haftaya salı yaparsın detoksunu ki bir sonraki bildirimin süper olur diye düşünüyorum ki o zamana kadar az da kendin verirsen tam süper olur
Kız bizede rahmetli babannem öğretti onu
Anam çistalarıda büyümeye başlamış derdide bizde ilk duyduğumuzda çista ne derdikŞimdi benim ufaklığa bile kız o çistalarını koparırım senin dediğimde ellerini anında göğsüne götürüp kapatıyor olmaz Anneciğim acır sonra diyor
Canım sabır
İnan hepimiz aynı şeyleri dönem dönem yaşıyoruz ve inan Rabbim çıkar bir yol göstericektir sen yeterki az sabırlı ol.
Bakma bir çoğumuz belki dile getirmiyoruz ama inan ben bir ekmek dahi alamadığım günleri atlattım ve o dönem bundan sonra asla daha iyi olmayacak diye düşünüyordumÇok şükür bugünümüze diyorum ( he borçum yokmu varrrrrrrrrr ama zamanla bağışıklık kazandım sanırım pek umursamıyorum )
Her öğünde Rabbime şükürler olsun bugünde doyduk diyorum ve eminim sende özel birşeyler alamasanda ( ki karatay çok masraflı bir beslenme değil bence ) sen yinede sabretmekten asla vazgeçme
Ben inanıyorum güzel Allahım sana ve sıkıntıda olan tüm herkese çıkar yol gösterecektir
Canım kuzulara geçmiş olsun inşallah şu anda iyileşmişlerdir
Çok çok güzel kilolar vereceğiz ve dediğin gibi ömür boyu olacak
Kız kilomuzuda havamızıda atacağımız günler yakın
Bencede acele etme ama en azından ufak ufak vermeye çalış varsın her hafte 500 gr gitsin önemli olan zaten kalıcı olarak kilo vermek oda maalesef hizlı verilince olmuyor
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Ben kendi adıma 2.5 aydır neredeyse Karatay yapıyorum ve kilo vermediğim hafta yok gibi
Hem çok sağlıklı besleniyorum, hem çok dinç hissediyorum hemde kilolarımdan güzel birşekilde kurtuluyorum
Maalesef bu topiğin en ağır tobu benim124.5 kgla başladım ( ki geçmişte 120lerden 96ya kadar düşüp sonra tekrar almayı başarmıştım ) ve şu anda 117 kgdum geçen hafta ( şu an kaç olduğumu biliyorum ama yarın açıklayacağım )
PKO ve insülin direncim olduğu halde çatır çatır kilolar gidiyor
Spor henüz yapamıyorum ama onada sıra gelecek
Heh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271540 Eki Görüntüle 1271541 Eki Görüntüle 1271542 Eki Görüntüle 1271543
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
Artık iyice sıkılmya başladım bu maddi durumlardan. Bu ay o kadar kötü geçiyor ki diyet yapamaz hale geldim. Bademi,peyniri falan bi kenara koy salatalık domates alamıyorum. Çoook sıkıldım artık. Ve daha da bir süre alamayacağım. Bu şekilde nasıl karatay diyeti uygulanabilir siz söyleyin. Kahvaltıda doymadıktan sonra gerisi zaten kötü gidiyor.
Bu stres beni yemek yemeye itiyor üstüne birde regl eklendi. Düşün düşün sonunda kendimi mutfakta buluyorum.
İYİGÜNLER KIZLARR
yine çok sıkılıyorum,bu gün çarşıda işlerimi bireyim dedim ama son anda yine vaz geçtim.benim kocanın barışma hediysi olarak aldığı bileklik bakımdan gelmiş,onu alacaktım ,saolsun nasıl bir şeyse 10 gün taktım yamık yumuk oldu,aslında değiştirmeleri için çok ısrar ettim ama adamlar ıstarla siz kolunuzu çarpmışşınız üstüne bişeyle vurmuşşunuz diye sinirlerimi bozdular..sanki boks yaptım kolumda bilekle,ki yanında 7 yıldır taktıım bilekliğim var onda hiç bişey yok..sadece bakımını yapıcaklarını ve hergün takmamam gerektiğini söylediler utanmadan..
yani o olaylı bileklik aslı varsa bakımı yapılmış gelmiş,tabi na alemde bilmiyorum..
hastaneye gitmem lazımdı küçük kızın tahlil sonuşları kaldı gitti hastanede,onu alıcaktım sözde,yüzümün tüyleri sakal kıvamına geldi ona gidicektim ama yine hepsi kaldı..
evde kalmışken başsağlığına gitmemiz gereken yerler var ,oralara bari gitsek ama hiç evden çıkmak istemiyorum..
bu gün diyetide hallettim üstünüze afiyet..can sıkıntısı herşeye zarar..ya uyuyorum ya acıkıyorum allah sonumu hayretsin.
allah yardımcınız olsun canım,ilallah biran önce durumlar düzelir..zaten maddi sıkıntılar stres ve kloyu getirir..
genelde durumu iyi olanlar kilolu olmaz,ben çocukken babamın durumu hiç iyi değildi..sebze meyve almak mümkün değildi,kahvaltılık altın mubarek, .margarin ekmeği yiye yiye hepimiz tosun gibiydik..akşamda ya patates yada pilav,,sonrada gelsin kilolar..
gerçekden kilo vermek için bile para lazım bencede..allah kolaylık versin gülüm,işallah herşey düzelir..
allah selamete çıkarsın nesli,gerçekden karışık bi durum..2 evi satıp 1 ev almak iyi gibi ama alanyada çok sıcak bildiğim kadarıyla,yazın oturduğun yer serin bir yerdeyse yazık olur gibi..ama tabii 3 ay içinde tüm yılı sıkıntılı geçirmekde pek mantıklı gibi görünmüyor..sen emlakçısın nasılsa merkezde kiraya otursa diğer evi kiraya verip olmuyormu canım.
neyse canım hakkında hayırlısı neyse o olsun işallah..
merhaba arkadaşlar.ne çok yazmışsınız
böyle.benim fındıklar rahatsızdı pek giremedim.bu arada uslu olup tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum.yani 3al 5 ver değil ömür boyu sağlık,esenlik,incelik diyorum
yani inş.bu kadar hava atıp kilo verememek kötü olr yaaa.amaaaa çok iyi hissediyorum sayenizde
iyi akşamlar kızlarrr
çok sıkılıyorum ben yaaaa,patlıycam nerdeyse.tv de ki dizilere çok yabancıyım ,hiç birini izlemedimki birine dalsamda zaman geçse..bu gün sevgili kocacığımmm yok,işe gitti .gerçi olsada bişey farketmiyor ben yine sıkılıyorum..
sıkıldıkcada acıkıyoru benn..
aaaaaaa ilk yarım saat de ödemmi atarmışızzz harikasın kuzummm yarın yarımsaat bekleyip sonra tartılacammmmmkendine bir gün belirle cnm cuma ctsi veya pazar hep aynı gün tartıl çünkü sen zayıfladığını bilsen bile tartıda zayıflamadığını görünce motivasyonun düşer kaldı ki gün içinde bile kilolarımız farklılık gösterebiliyor tartılacağın gün kalkar kalmaz değil de en az yarım saat geçtikten sonra tartıl ki şişlik veya ödemler geçmiş olsun
hakikaten inanılmaz cecommmmgüle güle giy cnmm
inan varyaaa çok çok çok eminim yarın harika bir bildirimin olacakkk inş..... diyelim yinede ha bide maşallah :)Bende merak ediyorum doğrusu az daha aşağıları görecekmiyim diye
Bir aksilik olmazsa sabah 6da yine uyacağım ve sanırım ilk bildirim benden gelirartık herkes bir an önce sabah olsun diye erkenden yatarmış
Bu kadar heycan yarattıktan sonra inşallah güzel bir sonuç olur
bende saksıcılardanım ne yazık ki yerim hiç müsait değil ama o kadar isterdim ki öyle bir evim olsunnn ondan da geçtim bahçeli bir aktar dükkanım olsun bir tarafta yetiştireyim bir tarafta satayım :)))) şimdilik taze soğanım nanem ve semizotum var :)
neslim maşallahın var kuzum nazarım değmesin onca koşturmacanın arasında bahçeyle de ilgilenebiliyorsun ya helal olsun diğer konuya gelince takımda yazdım kuzum
ne mutlu sana İremcim ben sadece saksıda yetiştirebiliyorum maydanoz taze soğan mercanköşkü biberiye ve reyhan kıskandım şimdi sizi
kocamın ailesi yoklukda gider bebeğim onu bi dene :))) sanki yemek tarif ediyom :) istersen film izle yadaaaaa izlemek istediğin ama başını kaçırdığın sezon dizilerinden birini netten izleee mesela güllerin savaşı :))))iyi akşamlar kızlarrr
çok sıkılıyorum ben yaaaa,patlıycam nerdeyse.tv de ki dizilere çok yabancıyım ,hiç birini izlemedimki birine dalsamda zaman geçse..bu gün sevgili kocacığımmm yok,işe gitti .gerçi olsada bişey farketmiyor ben yine sıkılıyorum..
yanılıyorsun cecommm
kğ olarak ağır top olsanda görünüm olarak en ağır top benim şekerimmm..oturduğumda deniz anası gibi yayılıyor karnım etrafıma..sen derli toplu duruyorsun gördüğüm kadarıyla.
hihhhh kızzz resmen bedavaya almışınn
çokda güzeler ,güle güle giy..hediye olarak bile alınabilir. münasip kşilere ..nasılsa üstünde yazmıyor 1,5 tl olduğu..
kahvaltın zayıfmı ki beyazcanım, geçiştirmelik olmuş kızzz kahvalştı benim en güzel öğünüm o kadar keyfini çıkara çıkara yaparım kiii tv karşısında sonrasıda çay faslı :))) yarın kahvaltını düzeltmiş olarak geleceksin kuzum biliyorum, , akşamını beğendim ben kuzum bizim diyetimize göre gayet ölçülü karataycılar ne der bilmem ama :)berbat menümü yazıyım
öğlen sabah karışık...biraz peynir biraz elmek.çay.o
tabii acıktım..biraz kayısı çekirdeği..1 bayram çikolatası..
akşam..1 kase yoğurt çorbası,5 kşk patlıcan,1 kşk kavurma,yoğurt.yarım mandalina..
Canım Show Tvde Güldür güldür var izlenebilecek benceen azından arada gülüyorumda kafam dağılıyor oradaki burcuya bayılıyorum
Esinim cnm benim sen çok iyi anlıyorumm bakliyatları dene cnm yeşilmercimek filan haşlasan salataıs veya çorbası doyurucu ve bereketli olmazmılütfen toparla kendini kuzumm hepimiz aynı dönemlerden geçtik
meleğim bileklik inceyse ondan olabilir bir de çok işlemeli bileklikler de o sorun olabiliyor cnmm
tatlım evden çıkmadıkça eve kapanırsın o yüzden fırsatları değerlendir kendini eve kapama lütfen
Geçmiş olsun kuzularına cnmmm cici kız ol canımızı yeböyle çok geçmiş olunca çok seviniyorum ben nedense
anam iki saat önce yaptığım alıntılada daha yeni cvp verebildim. dilaya bişe oldu sürekli ağlıyo. anlamadım nedenini. karnını tuttum acaba sancı mı diye kasılmıyo. diş sıkıntısımı acaba bilemedim. ağrı kesici verdim. üzerine biraz okudum. okurken sakinleşti uyudu. ayağımdan bırakmamla yeniden başladı. sinirden açlık bastı. ne yapacam ben ya. psikolojime bağlı benim mide asitleri sanırım. eşimi aradım devam ederse dr a götürelim dedi. ama ben akşama kadar yerde kız ayağımda mı kalacam. bide yer soğuk soğuk geldi şimdi offfff
berbat menümü yazıyım
öğlen sabah karışık...biraz peynir biraz elmek.çay.
tabii acıktım..biraz kayısı çekirdeği..1 bayram çikolatası..
akşam..1 kase yoğurt çorbası,5 kşk patlıcan,1 kşk kavurma,yoğurt.yarım mandalina..
Kizlar iyi aksamlar menu yazip yemek yapacagim yarin icinn
Sabah kk kahvalti
Ogle firinda balik salata
Aksam hamsi tava salata helva
Bliktan gidiyom bu ara
Sabah 35 dk lesli ve plates
Aksam 30dk yurume
tesaduf oldu oglen annemde aksamda esim hamsi isteyince ustuste okduHarika bir menü
Balığı bende çok severim ama çok sık yapamıyorum nedense
Bakalım hafta sonu olmadı bende bir gün araya sıkıştırırım balık keyfi
Bu arada senin kuzen nerelerde
Hala yoğunluğu bitmedimi dönsün oda artık yuvaya yoksa bizi sevmiyürmüüüüüüüüüüü
tesaduf oldu oglen annemde aksamda esim hamsi isteyince ustuste okdu
Kuzen hastaydi ceco duzelemedi baska rahatsizligida var napsin iste
işallah bir gün bahçen olur şekerim ve istediğin gibi eker dkersin..aaaaaaa ilk yarım saat de ödemmi atarmışızzz harikasın kuzummm yarın yarımsaat bekleyip sonra tartılacammmmm
inan varyaaa çok çok çok eminim yarın harika bir bildirimin olacakkk inş..... diyelim yinede ha bide maşallah :)
bende saksıcılardanım ne yazık ki yerim hiç müsait değil ama o kadar isterdim ki öyle bir evim olsunnn ondan da geçtim bahçeli bir aktar dükkanım olsun bir tarafta yetiştireyim bir tarafta satayım :)))) şimdilik taze soğanım nanem ve semizotum var :)
kocamın ailesi yoklukda gider bebeğim onu bi dene :))) sanki yemek tarif ediyom :) istersen film izle yadaaaaa izlemek istediğin ama başını kaçırdığın sezon dizilerinden birini netten izleee mesela güllerin savaşı :))))
kahvaltın zayıfmı ki beyazcanım, geçiştirmelik olmuş kızzz kahvalştı benim en güzel öğünüm o kadar keyfini çıkara çıkara yaparım kiii tv karşısında sonrasıda çay faslı :))) yarın kahvaltını düzeltmiş olarak geleceksin kuzum biliyorum, , akşamını beğendim ben kuzum bizim diyetimize göre gayet ölçülü karataycılar ne der bilmem ama :)
Canım mandalinayı sabahdan yersen daha iyi olur birde akşam erken yiyorsan birde salata ekle bence her yemeğine hem tok tutar hemde gözümüz doyar
Kahvaltıyıda Ayyüzlümün dediği gibi keyifle yapsadece sana özel bir seromoniymiş gibi düşün ve inan çok daha enerjik oluyor insan sağlam kahvaltı edince
Bende merak ediyorum doğrusu az daha aşağıları görecekmiyim diye
Bir aksilik olmazsa sabah 6da yine uyacağım ve sanırım ilk bildirim benden gelirartık herkes bir an önce sabah olsun diye erkenden yatarmış
Bu kadar heycan yarattıktan sonra inşallah güzel bir sonuç olur
iyi akşamlar kızlarrr
yanılıyorsun cecommm
kğ olarak ağır top olsanda görünüm olarak en ağır top benim şekerimmm..oturduğumda deniz anası gibi yayılıyor karnım etrafıma..sen derli toplu duruyorsun gördüğüm kadarıyla.
hihhhh kızzz resmen bedavaya almışınn
çokda güzeler ,güle güle giy..hediye olarak bile alınabilir. münasip kşilere ..nasılsa üstünde yazmıyor 1,5 tl olduğu..
aaaaaaa ilk yarım saat de ödemmi atarmışızzz harikasın kuzummm yarın yarımsaat bekleyip sonra tartılacammmmm
inan varyaaa çok çok çok eminim yarın harika bir bildirimin olacakkk inş..... diyelim yinede ha bide maşallah :)
kocamın ailesi yoklukda gider bebeğim onu bi dene :))) sanki yemek tarif ediyom :) istersen film izle yadaaaaa izlemek istediğin ama başını kaçırdığın sezon dizilerinden birini netten izleee mesela güllerin savaşı :))))
kahvaltın zayıfmı ki beyazcanım, geçiştirmelik olmuş kızzz kahvalştı benim en güzel öğünüm o kadar keyfini çıkara çıkara yaparım kiii tv karşısında sonrasıda çay faslı :))) yarın kahvaltını düzeltmiş olarak geleceksin kuzum biliyorum, , akşamını beğendim ben kuzum bizim diyetimize göre gayet ölçülü karataycılar ne der bilmem ama :)
ızlar izin verirse izlerim canım,gülmeye ihtiycım var doğrusu..bi şansımı deniycem bakalım küçük kız kıuyameti koparmazsa izlerim canım benim..
çokda ince değildi meleğim..ama içi boş ,ondan sanırım hep içine doğru çöktü. kolumda ince ama içi dolu var onda hiç bir sıkıntı yok..
eşim bilezik alıyım dedi kırk yılın başı,malum zamanda...sarrafın lafına aldandım,abla kullanıaksan şu çok daha güzel olur bilezik tek hoş durmaz dedi..bende bir dünya işçilik parası vererek bileklik aldım..keşke ertesi gün gidip bilezikle değişim yapsaydım.en azından böyle olmazdı..
tesaduf oldu oglen annemde aksamda esim hamsi isteyince ustuste okdu
Kuzen hastaydi ceco duzelemedi baska rahatsizligida var napsin iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?