80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya arkaşlar bu arada ben herğün tartılıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
kendine bir gün belirle cnm cuma ctsi veya pazar hep aynı gün tartıl çünkü sen zayıfladığını bilsen bile tartıda zayıflamadığını görünce motivasyonun düşer kaldı ki gün içinde bile kilolarımız farklılık gösterebiliyor tartılacağın gün kalkar kalmaz değil de en az yarım saat geçtikten sonra tartıl ki şişlik veya ödemler geçmiş olsun

hakikaten inanılmaz cecommmm güle güle giy cnmm

ceco biliyor musun en çok senin yarınki bildirimini merak ediyorum

Bende merak ediyorum doğrusu az daha aşağıları görecekmiyim diye

Bir aksilik olmazsa sabah 6da yine uyacağım ve sanırım ilk bildirim benden gelir artık herkes bir an önce sabah olsun diye erkenden yatarmış

Bu kadar heycan yarattıktan sonra inşallah güzel bir sonuç olur

oh kuzum ne güzel bende biber domatesi kökledim pırasa ve karalahana fidesi aldım maydonozları yenilicem fırsat bulamadım bahçeye :)

neslim maşallahın var kuzum nazarım değmesin onca koşturmacanın arasında bahçeyle de ilgilenebiliyorsun ya helal olsun diğer konuya gelince takımda yazdım kuzum

ne mutlu sana İremcim ben sadece saksıda yetiştirebiliyorum maydanoz taze soğan mercanköşkü biberiye ve reyhan kıskandım şimdi sizi

Kızlar sa. Bende zayıflamak istiyorum.84,7 kiloyum 60 65 olmak istiyorum yardımcı olalım birbirimize kaç kilolardasınız diyet ne yapıyorsunuz

Hoşgeldin aramıza cnmm buraya gelerek ilk adımı atmışsın bile bitanemm ben şu an koruma dönemindeyim cnm 88 den 63 e düştüm 62,5-63 arası gidip geliyorum 6 aydır

iyi akşamlar kızlarrr

çok sıkılıyorum ben yaaaa,patlıycam nerdeyse.tv de ki dizilere çok yabancıyım ,hiç birini izlemedimki birine dalsamda zaman geçse..bu gün sevgili kocacığımmm yok,işe gitti .gerçi olsada bişey farketmiyor ben yine sıkılıyorum..
sıkıldıkcada acıkıyoru benn..

yanılıyorsun cecommm
kğ olarak ağır top olsanda görünüm olarak en ağır top benim şekerimmm..oturduğumda deniz anası gibi yayılıyor karnım etrafıma..sen derli toplu duruyorsun gördüğüm kadarıyla.

hihhhh kızzz resmen bedavaya almışınn
çokda güzeler ,güle güle giy..hediye olarak bile alınabilir. münasip kşilere ..nasılsa üstünde yazmıyor 1,5 tl olduğu..

Bende yarın sabahki kahvaltım için bir yandan yer fıstığı ayıklıyorum sabah uğraşmıyayım diye
Tabi kahvaltıdan önce birde sağlık ocağında şansımı deneyeceğim inşallah cuma diye çok kalabalık olmazda hem kızı muayene ettiririm hemde kan veririm

Esinim cnm benim sen çok iyi anlıyorumm bakliyatları dene cnm yeşilmercimek filan haşlasan salataıs veya çorbası doyurucu ve bereketli olmazmı lütfen toparla kendini kuzumm hepimiz aynı dönemlerden geçtik

meleğim bileklik inceyse ondan olabilir bir de çok işlemeli bileklikler de o sorun olabiliyor cnmm

tatlım evden çıkmadıkça eve kapanırsın o yüzden fırsatları değerlendir kendini eve kapama lütfen

Geçmiş olsun kuzularına cnmmm cici kız ol canımızı ye böyle çok geçmiş olunca çok seviniyorum ben nedense

Canım Show Tvde Güldür güldür var izlenebilecek bence en azından arada gülüyorumda kafam dağılıyor oradaki burcuya bayılıyorum

aaaaaaa ilk yarım saat de ödemmi atarmışızzz harikasın kuzummm yarın yarımsaat bekleyip sonra tartılacammmmm

inan varyaaa çok çok çok eminim yarın harika bir bildirimin olacakkk inş..... diyelim yinede ha bide maşallah :)

bende saksıcılardanım ne yazık ki yerim hiç müsait değil ama o kadar isterdim ki öyle bir evim olsunnn ondan da geçtim bahçeli bir aktar dükkanım olsun bir tarafta yetiştireyim bir tarafta satayım :)))) şimdilik taze soğanım nanem ve semizotum var :)

kocamın ailesi yoklukda gider bebeğim onu bi dene :))) sanki yemek tarif ediyom :) istersen film izle yadaaaaa izlemek istediğin ama başını kaçırdığın sezon dizilerinden birini netten izleee mesela güllerin savaşı :))))

kahvaltın zayıfmı ki beyazcanım, geçiştirmelik olmuş kızzz kahvalştı benim en güzel öğünüm o kadar keyfini çıkara çıkara yaparım kiii tv karşısında sonrasıda çay faslı :))) yarın kahvaltını düzeltmiş olarak geleceksin kuzum biliyorum, , akşamını beğendim ben kuzum bizim diyetimize göre gayet ölçülü karataycılar ne der bilmem ama :)

Canım Show Tvde Güldür güldür var izlenebilecek bence en azından arada gülüyorumda kafam dağılıyor oradaki burcuya bayılıyorum

ızlar izin verirse izlerim canım,gülmeye ihtiycım var doğrusu..bi şansımı deniycem bakalım küçük kız kıuyameti koparmazsa izlerim canım benim..

çokda ince değildi meleğim..ama içi boş ,ondan sanırım hep içine doğru çöktü. kolumda ince ama içi dolu var onda hiç bir sıkıntı yok..
eşim bilezik alıyım dedi kırk yılın başı,malum zamanda...sarrafın lafına aldandım,abla kullanıaksan şu çok daha güzel olur bilezik tek hoş durmaz dedi..bende bir dünya işçilik parası vererek bileklik aldım..keşke ertesi gün gidip bilezikle değişim yapsaydım.en azından böyle olmazdı..

geçmiş olsun diloşuma tatlım büyük ihtimal dişten kaynaklanıyor

iyi yapmışsın cnm arada kendimizi şımartmak lazım güle güle kullan cnm

gülüm sen takımdayken de sürpriz yapardın ya bak yarın tartı nasıl gülümseyecek sana

Canım mandalinayı sabahdan yersen daha iyi olur birde akşam erken yiyorsan birde salata ekle bence her yemeğine hem tok tutar hemde gözümüz doyar
Kahvaltıyıda Ayyüzlümün dediği gibi keyifle yap sadece sana özel bir seromoniymiş gibi düşün ve inan çok daha enerjik oluyor insan sağlam kahvaltı edince

Kizlar iyi aksamlar menu yazip yemek yapacagim yarin icinn
Sabah kk kahvalti
Ogle firinda balik salata
Aksam hamsi tava salata helva
Bliktan gidiyom bu ara
Sabah 35 dk lesli ve plates
Aksam 30dk yurume

Harika bir menü
Balığı bende çok severim ama çok sık yapamıyorum nedense
Bakalım hafta sonu olmadı bende bir gün araya sıkıştırırım balık keyfi

Bu arada senin kuzen nerelerde
Hala yoğunluğu bitmedimi dönsün oda artık yuvaya yoksa bizi sevmiyürmüüüüüüüüüüü

tesaduf oldu oglen annemde aksamda esim hamsi isteyince ustuste okdu
Kuzen hastaydi ceco duzelemedi baska rahatsizligida var napsin iste

Rabbim acil şifalar versin canım
Görüştüğünde bizdende çok selam söyle Ne zaman isterse hemen aramıza dönsün

işallah bir gün bahçen olur şekerim ve istediğin gibi eker dkersin..

sabah bende uyanır uyanmaz tartıldığımda ve hiç bişey yiyip içmeden yarım saat sonra tartıldığımda arada çok güzel fark görüyorum canım,banunun dediği gibi ödem atıyor vucut.gece şişiyoruz sanırım..
dizi ye gelince bana şöyle eğlenceli bişeyler lazım,diziler bile beni çok etkiliyor ve uzun zamandır kendime sıkıntı vericek program izlememeye gayret ediyorum..yoksa hüngür hüngür ağlıyorum tv karşısında..haber bile tercih etmiyorum şeker..

haklısın canım,sabah geçirtimelik oldu ama ekmek vardı..tabii sonrasında çok acıktım çikolata yedim 1 küçük ve midem çok şiş akşam yemeğim çok geldi gibi sanki..aslında dedğin gibi çok değil normal ama ben suşluluk hissediyorum..

kız canım istedi az et kavurdum ama onuda yerken içim kalkı,ağır geliyor bana et niyetse..hatta yerkende dedim mercimekli bulgur pilavı yapsaydım hem daj keyif alırdım heöde ağır gelmezdi böyle diye.mandalinayıda içimi açsın diye yedim pişman değilim...

aşkolsun cecommm verecekmiyim diye bir cümle kuruyormuyuz biz kuzum elbette cereceksin cnm benimmm sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum yarın takım işleri olduğu için yazamasamda mutlaka bakarım

allah kavuştursun enişteye meleğimm güle güle gidip gelsin inş biz varız kuzum neden sıkılıyorsun

evet şekercim istersen tecrübe et kalkar kalkmaz tartıldığında fazla çıkarsın yarım saat sonra tartıl daha az çıkarsın hepimizin hayalleri keşke gerçek olsa değil mi rabbim bugünümüzü aratmasın diyelim

elini korkak alıştırma şekercimmm

bütün satıcılar öyle hakikaten bu da bir yetenek meleğim senin almaya gittiğinden bambaşka birşey alıp gelmiş olarak dönersin eve genelde sağlık olsun evde kullanma o zaman gezmeye giderken takarsın

evrime çok geçmiş olsun neslim selamlarımızı ilet lütfen acil şifalar dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…