80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayrama kadar hedefim 15kg çok istiyorum ya ilk etapta 15 kilo versem geriye verecek çok az kilom kalırdı

ama böyle giderse çok zor gibi neyse lahana çorbası karnımı ağrıtıyordu bende bu hafta lahana suyunu deniyeceğim bakalım işe yarar inşallah,şimdi kaynattım sabah akşam içeceğim

bugün yine küçük beden alış-verişi yaptım nerdeyse 5kilom gitti heveslendim ALLAH giymeyi nasip eder ıNŞALLAH.tek şekil giyinmekten çok sıkıldım

ıyı akşamlar sevgılı rakıbem karşılaşamıyoruz epeydır nasılsın tebrık ederım güzel gıdıyorsun

Arkadaşlar,ben 90 kilonun üzerindekiler grubundayım.Ama şu an kilom 88,5 eğer kabul ederseniz bundan sonra burada da paylaşımda bulunmak istiyorum.Amaç daha çok motive olmak.

merhaba kızlar;
ya bak işte sormuştum dün liste yapılacakmı yapılmayacakmı bende kilo bildirimi yapayım öğlene demiştim ama lutfedip kimse cevap vermeyince yine ben sıfır olarak girdim listeye oof
1,200 kg vermiştim
neyse artık bi dahaki haftaya

kilo çizelgemi değiştirdim ama 75,100 yazdım 75,0 çıktı anlamadım

Son düzenleme:
günaydınn sevdemerrcimm boş ver canım olur öyle şeyler önemli olan senin kilo vermen canım inş inersin istedğin kg ye

hürmüz ile farevefil hoşgeldiniz

burdaki destekle herkes istediği kiloya ulaşacak kurban bayramına kadar herkes kilo vermek istiyor bayramda 79 u görsem çok iyi olcak

handerya liste için ellerine sağlık evet genelde bu hafta 0 lar çoğalmış haydi kızlar bayrama ne kaldı

günaydın arkadaşlar nasılsınız kımse kımseyle neden karşılaşamıyor merak ettım ya ne zaman gelsem kımse yok

kızlar selam uzun zamandır giremiyodum
annemim testlerinden sonra yazıyım dedim 4. ve 5. disklerde fıtık ve omurilik eğriliği çıktı şimdi iyi ama hala yamuk yürüyo

ıyı akşamlar sevgılı rakıbem karşılaşamıyoruz epeydır nasılsın tebrık ederım güzel gıdıyorsun

akşam msj görmedim canım evet bayağıdır karşılaşamadık ben varken sen yoktun sen varkende ben yoktum ama şükür karşılaştık evet güzel gidiyor bu hafta daha sıkı olacak inşallah sende umarım bu hafta iyi kilo verirsin,bakalım hakimiz haftanın galibi olucağızşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…