RÜYALAR TERSİNE çıkarmış şeker,demekki çokk seveceksiniz birbirinizi..ilk oğlumu kv nin şeker..ilkse hazmetmesi biraz zor oluyor gibi geliyor bana..çok zekice valla beyazcanımmmm :))))
çok iyi fikir arkadaşıma vereyim o götürsün onunkini :)
valla canım sanki çok sevmiyor beni hissettiğim o başta hiç sevmiyordu d.bakırlı olduğumdan dolayı şimdi seviyor diyor ama bilmiyorum daha yüz yüze hiç gelemdik umarım kanımız kaynar birbirimize dün rüyamda gördüm pek kaynamıyorduk ama :)
allah canını almasın ne güldümmmm yaaa kahkaah attırdın resmen şap diye öpmesin :))))))) bunlarda da bohça adeti varmış bedenimi sorduyaaa((((( bi sorum daha var şimdi anne baba ayrı baba gelmeyecek enişte teyze dayı yenge anne gelecek bunu kahve ve öpme sırasına göre düzenleyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaa bide şeyyy direk orta kahve yapıp versem illa nasıl alırsınız demesem :))) valla her biri bişey derse kafam karışır benimmmmmmmmmmm :))))
çok zekice valla beyazcanımmmm :))))
çok iyi fikir arkadaşıma vereyim o götürsün onunkini :)
valla canım sanki çok sevmiyor beni hissettiğim o başta hiç sevmiyordu d.bakırlı olduğumdan dolayı şimdi seviyor diyor ama bilmiyorum daha yüz yüze hiç gelemdik umarım kanımız kaynar birbirimize dün rüyamda gördüm pek kaynamıyorduk ama :)
hadi yaa içemeyeyim o zaman kızzz :)))) allah nasip ederde gelirsem ben sana bol ekşili sumaklı dolma yaparım bitanem onun kadar güzel olurmu bilmem ama :))) inş. gülüm inş. o kadar korkuyorum ki ya beğenmezse diye kiloda veremedim zatenRÜYALAR TERSİNE çıkarmış şeker,demekki çokk seveceksiniz birbirinizi..ilk oğlumu kv nin şeker..ilkse hazmetmesi biraz zor oluyor gibi geliyor bana..
diyarbakırlı olunca niye sevmesinki gülüm,hem onların köküde doğudan gitme..bizimde amca gelinimiz var diyarbakırlı hepimiz çokda severiz..hele dolmalarınıı..sumaklı yapardı kulakları çınlayasıca...
bilmem batıl inançmı,ama ben genç kızken görücü geldiğinde su içilmez denirdi,güya arada soğukluk olurmuş..nederece doğrudur bilmem canım,ama işallah herşey çok güzel olur...
kızlarrr uyudunuzmuuu
:))) arkadaş götürmesin dimi doğru diyon :)))) annemde fırlama haa tuzlu kahveyi unutma diyo :))) basacam urfa biberini de :)))ayyy cecom çok tşk ederimmmmYa en büyük kimse ondan başlarsın en kötü ihtimal
Hiç panik yapma şimdiden nasılsa herşey olacağına varırEmin ol herşey çok güzel olucak
Bencede nezaket icabı sor sanmıyorum gıcıklığına biri şekersiz desindersede yaparsın artık sonuçta iki dakikalık iş
Kız arkadaş götürmez kahveyi sen götürmen lazım
Damada en son verirsin ayrı tepsiyle olur biter
Canım rüyan hayırlı çıkar inşallah takılma sen o rüyaya hem hangi kv gelini sevmiş ki gerçekte
Sevmese bile birbirinize saygılı olun gerisi önemli değil üstelik sevgi sonuçta birbirini tanıdıkça oluşur
Hem senin gibi kızı sevmezsede gelsin benim popişimi ..... Tövbe tövbeeeee
Şaka bir yana ama eminim çok sevecektirYüreği kadar yüzüde güzel birini neden sevmesin
bende burdayımmmmmmmmmmmkızlarrr uyudunuzmuuu
hadi yaa içemeyeyim o zaman kızzz :)))) allah nasip ederde gelirsem ben sana bol ekşili sumaklı dolma yaparım bitanem onun kadar güzel olurmu bilmem ama :))) inş. gülüm inş. o kadar korkuyorum ki ya beğenmezse diye kiloda veremedim zaten((
sagol canım hosbuldum iyiyim birazdaha toparladın artık sık sık buradayım sen nasılsın bakalım görüşmeyeliKız seni seven sevmiş zaten
Söz faslını atlat sonra nişana kadar fıstık gibi olursun nasılsa
Hem kilo veremedim ne demek verdin ya kilo kaç haftadır üstelik devamıda gelecek eminim
Anaaa kimler gelmiş
Hoşgeldin canım nasılsın bakalım
Baya bir yoğunluk varmış geçmiş olsun birazda hastalık varmış sanırım
İnşallah çabucak toparlanır aramıza dönersin
sagol canım hosbuldum iyiyim birazdaha toparladın artık sık sık buradayım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli
sagol canım hosbuldum iyiyim birazdaha toparladın artık sık sık buradayım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli
ne güzel maşallah canım sanki bende hi,ç fark yok gibi yaaayarın büyük bakalım tartı nasıl çıkcak ben iyi gidiyorum.. inceldim sanki biraz kıyafetlerden belli oluyor ama yürüyüs yapsaydım daha fazla giderdi ama artık düzeldm yürüyüşlerimide ihmal etmicem .. yaza fitt gircez inşlh)))))
yaa olsun canım bende cok deyil ama ilk günlere göre iyi bakalım inşlh böle giderne güzel maşallah canım sanki bende hi,ç fark yok gibi yaaa
ablamın sayesinde bakalım inatla ısrarla beni getirdi buraya iyide etti sagolsun canım kuzenim ablam:)))9yaa olsun canım bende cok deyil ama ilk günlere göre iyi bakalım inşlh böle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?