80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

RÜYALAR TERSİNE çıkarmış şeker,demekki çokk seveceksiniz birbirinizi..ilk oğlumu kv nin şeker..ilkse hazmetmesi biraz zor oluyor gibi geliyor bana..
diyarbakırlı olunca niye sevmesinki gülüm,hem onların köküde doğudan gitme..bizimde amca gelinimiz var diyarbakırlı hepimiz çokda severiz..hele dolmalarınıı..sumaklı yapardı kulakları çınlayasıca...

bilmem batıl inançmı,ama ben genç kızken görücü geldiğinde su içilmez denirdi,güya arada soğukluk olurmuş..nederece doğrudur bilmem canım,ama işallah herşey çok güzel olur...

Ya en büyük kimse ondan başlarsın en kötü ihtimal
Hiç panik yapma şimdiden nasılsa herşey olacağına varır Emin ol herşey çok güzel olucak

aaa bide şeyyy direk orta kahve yapıp versem illa nasıl alırsınız demesem :))) valla her biri bişey derse kafam karışır benimmmmmmmmmmm :))))

Bencede nezaket icabı sor sanmıyorum gıcıklığına biri şekersiz desin dersede yaparsın artık sonuçta iki dakikalık iş

Kız arkadaş götürmez kahveyi sen götürmen lazım
Damada en son verirsin ayrı tepsiyle olur biter

Canım rüyan hayırlı çıkar inşallah takılma sen o rüyaya hem hangi kv gelini sevmiş ki gerçekte
Sevmese bile birbirinize saygılı olun gerisi önemli değil üstelik sevgi sonuçta birbirini tanıdıkça oluşur
Hem senin gibi kızı sevmezsede gelsin benim popişimi ..... Tövbe tövbeeeee

Şaka bir yana ama eminim çok sevecektir Yüreği kadar yüzüde güzel birini neden sevmesin

hadi yaa içemeyeyim o zaman kızzz :)))) allah nasip ederde gelirsem ben sana bol ekşili sumaklı dolma yaparım bitanem onun kadar güzel olurmu bilmem ama :))) inş. gülüm inş. o kadar korkuyorum ki ya beğenmezse diye kiloda veremedim zaten ((

:))) arkadaş götürmesin dimi doğru diyon :)))) annemde fırlama haa tuzlu kahveyi unutma diyo :))) basacam urfa biberini de :)))ayyy cecom çok tşk ederimmmm

Kız seni seven sevmiş zaten
Söz faslını atlat sonra nişana kadar fıstık gibi olursun nasılsa
Hem kilo veremedim ne demek verdin ya kilo kaç haftadır üstelik devamıda gelecek eminim

Anaaa kimler gelmiş
Hoşgeldin canım nasılsın bakalım
Baya bir yoğunluk varmış geçmiş olsun birazda hastalık varmış sanırım

İnşallah çabucak toparlanır aramıza dönersin

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk edeirmmmm hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum her konuda yanımdasınız her sorduğuma içtenlikle cevap veriyorsunuzzz benim ablam abim kardeşim hiç birşeyim yokkk ama sayenizde bu açığı hissetmiyorumm çok seviyorum sizleriiiii çoooooookkk allah hepinizden razı olsun hepinizin güzel gönlüne göre versinnnn

sagol canım hosbuldum iyiyim birazdaha toparladın artık sık sık buradayım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli

ne güzel maşallah canım sanki bende hi,ç fark yok gibi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…