aaaa neslinin kuzeniydin dimi canım sennn kızz nerelerdesin gözlerimiz yollarda snei bekliyorduk biz :)ablamın sayesinde bakalım inatla ısrarla beni getirdi buraya iyide etti sagolsun canım kuzenim ablam:)))9
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk edeirmmmm hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum her konuda yanımdasınız her sorduğuma içtenlikle cevap veriyorsunuzzz benim ablam abim kardeşim hiç birşeyim yokkk ama sayenizde bu açığı hissetmiyorumm çok seviyorum sizleriiiii çoooooookkk allah hepinizden razı olsun hepinizin güzel gönlüne göre versinnnn
sagol canım hosbuldum iyiyim birazdaha toparladın artık sık sık buradayım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli
yarın büyük bakalım tartı nasıl çıkcak ben iyi gidiyorum.. inceldim sanki biraz kıyafetlerden belli oluyor ama yürüyüs yapsaydım daha fazla giderdi ama artık düzeldm yürüyüşlerimide ihmal etmicem .. yaza fitt gircez inşlh)))))
bende film izleyecem deee şöyle güzel bir romantik komedi filmi varmı bildiğiniz kızlar
:))))))))))))) valla 7 yıl beklemişim kim vurduya gitmeyeyim doğru diyon beyazcanım :))))ayyy cecomm
bana bir şey hatırlattı şu kahveyi arkadaşın vermesi olayı..
ben bekarken komşumuzun kızı vardı,güzel gösterişli bi kızdı ama aklı bi karış havada,daha çay yapmayı bilmez o derece..
benim annemlerin komşusu,bende öğümmek gibi olmasın çokk güzel yardım kayfeyi o yıllarda.yaş 17.kızın yaşıda 17..
neyse nerden geldiyse buna dünür geldi,adamlar zengin,bizde önce kadınlar gelir 2 kez ayrı günlerde kıza bakarlar,ilk gelişte hiç bişeyden bahsedilmez,ikinci gelişte alahın emri der oğlanın annesi ve yanında gelen hatunlar..kız tarafı sorarsoruşturur uygun görürse akşam erkek dünürler gelir oğlan kızı kız oğlanı görür ve isteme olayı olur..kız oğlan beğenirse söz kesilir..
neyse kv gördü kızı ,hatta oğlanıda eve çağırıp kızla oğlanın birbirni görmesi sağlandı erkek dünür gelmeden..oğlan kızdan baya kısa,ama zenginler ya bunlar razı oğana vermeye kızı..
erkek dünür geleceği akşam kahve yapacak biri lazım,ee kızın anası kalkıp yapamayacağına kızda kahve yapmayı bilmediğinden beni çağırdılar..bende babannemlere kalıyorum,,çift minibüsle
koş koş dünürlere kahve yapmaya geldim..
neyse kahveler içildi ,çaylar içildi,ikram yapıldı ama oğlanın babasından tık yok..oturup oturup gittiler..
ayy komşumuzda hava olsun diye apartmandan konu komşuyu çağırmış ne alakaysa ,dünürün yanında elalemin ne işi var..
kızımı zengin insanlar istedi diycek güya..
kadın çokk bozulmuştuda ,kız kim bilemedilerde ondan istemediler dediydi...şıkır şıkr giyimli kahveyi ,çayı ikram edenin kız olduğu belli değil gibi.. oğlan gördü kv gördü kızı..hem ben kapalıyım kız açık.hiç alakamız yok ..ben 1 kez girdim ki misafirler kahveyi falan içmişlerdi ,çay ikramını bile yapmılştı kız..
aman sende araya kimseyi karıştırma sakın,arkadaşım versin kahveyi deyince o aklıma geldi zar zor yazdım valla anlaşılır anlaşılmaz..
kahveyi kimseye kaptırma sakınkahveler sende şeker anlaştıkmı.. ilk çaylarda sende ,sonra otur dinlen millet gittikden sonra..
evet cnm nesilin kuzeni ben ya ben bir hastalandım hastanelik oldum bir türlü düzelemedim bu arada ev taşısım yerleş gelen giden okulda acıldı birde üstüne hastalık okadar kötü oldumki ama artık düzende oturdu artık sık sık görüşürüz burada cnm:))aaaa neslinin kuzeniydin dimi canım sennn kızz nerelerdesin gözlerimiz yollarda snei bekliyorduk biz :)
iyi geceler cnm sabah görüşürüz :))Neyse kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade
Sabah yine erkenden uyanmayı planlıyorum
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah yarın herkes eksilerde bildirimler yaparda şöyle topikçe iyice bir neşemiz yerine gelir
sanırım yarın vizyona girecek girsin bi gün ayarlayalım grupcak nette izleyelim :))))Ne demek canım seve seve
İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederiz Rabbim sanada herşeyin en güzelini ve en hayırlısını nasip etsin...Aminnnnnnnn
Çok şükür Karataya devam
Dünden beri biraz halsizlik ve grip var ama sanırım bir iki güne birşey kalmaz birde ben yatmayı sevmiyorum yani yatarsam daha beter oluyorum
Yarın annemler yemeğe gelecek diye mutfağımı temizledim deminyarına o iş yok şükür bir süpürür silerim birde sabah yatak odamı toparlarım okadar
Benimde bayramlık aldığım pantalon hafiften bol gelmeye başlıyor
Bakalım yarın eminim herkesten çok çok güzel sonuçlar alacağız
Canım Tolga Cevik'in son filmini izlemediysen mutlaka izle bayılmıştım ben onakesin nette vardır o artık
Birde eminim izlemişsindir ama İncir Reçeli filmi benim çok hoşuma gitmiştihatta ikinciside çıktımı çıkacakmı ne ama henüz bakmadım
iyi gecelerrr canımmmm benim allah rahatlık versinNeyse kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade
Sabah yine erkenden uyanmayı planlıyorum
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah yarın herkes eksilerde bildirimler yaparda şöyle topikçe iyice bir neşemiz yerine gelir
kimmm beyemeyekmiş seniii,gözlerinin kör olması lazım kv nin..hem o beyensedee beyenmesedee oğlu beyenmişş .kv de formalite sadece..eskidenmiş o kv lerin beğenesi..hadi yaa içemeyeyim o zaman kızzz :)))) allah nasip ederde gelirsem ben sana bol ekşili sumaklı dolma yaparım bitanem onun kadar güzel olurmu bilmem ama :))) inş. gülüm inş. o kadar korkuyorum ki ya beğenmezse diye kiloda veremedim zaten((
hoş geldinnkızlar nasılsınız grüşmeyeli ben çok yorgun yogun...
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk edeirmmmm hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum her konuda yanımdasınız her sorduğuma içtenlikle cevap veriyorsunuzzz benim ablam abim kardeşim hiç birşeyim yokkk ama sayenizde bu açığı hissetmiyorumm çok seviyorum sizleriiiii çoooooookkk allah hepinizden razı olsun hepinizin güzel gönlüne göre versinnnn
:))))))))))))) valla 7 yıl beklemişim kim vurduya gitmeyeyim doğru diyon beyazcanım :))))
dimi kızz ben bayağı kodamann duracamm o zaman :))))) hepimize ağız tadı versin gülüm benim , çok zor olacak zor şimdiden suratı düşüyo vallakimmm beyemeyekmiş seniii,gözlerinin kör olması lazım kv nin..hem o beyensedee beyenmesedee oğlu beyenmişş .kv de formalite sadece..eskidenmiş o kv lerin beğenesi..
allah sevgi muhabbet versin geçim dirlik versin şekerim.işallah aileler sever anlaşır gülüm.
amann gelin dediğin az zengin durucak kızz boşver,balık etlisindir en fazla,gerç, ben gördüğümde incecikdin ama..
hoş geldinn
geçmiş olsun bu arada..
oyy kıyamamm ben sanaa
sende bizim kız kardeşimizsin şekerimm.sevgin karşılıklı gülümm bendeseni çokk seviyorumm..
tek çocukdun sen değilmi canımm,ayy annen için zor olucak bu durum desene,gurbet olunca birde,gerçi evden çıkınca heryer gurbet,nasılsa heryere uçakla vıjjj diye gidiliyor..annen gelir sen gidersin olur biter..
değilmi amaa,o kadar emeğini çektin 1 kahveye kaptırma oğlanı şeker..o kahve senin elinden içilecekk o kadar..
ummaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh gülümmmmmiyi uykular kızlarr
şekerimm öptümmmm
Evet canım yarın 1. bildirimini yapıyorsun bir sonraki haftada dahil oluyorsun
Zamanla alışıyor insan canım
Benim 15 sene oldu hala borçlar bitmediEşim ilk zamanlar ben ağlama krizlerine girdiğimde aşkım sabret 6 ay sıkalım dişimizi bitecek diyordu artık ben ona diyorum aşkım alıştık artık buda geçer diye
Hee RAbbim büyük belki ileride hiç sıkıntımız olmayacak ama şu an çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ona görede idare etmeye çalışıyoruzMaksat huzurumuz ve sağlığımız yerinde olsun para nasılsa kazanılır hiç kendini üzdüğüne deymez
Esincim sondan başa doğru gidiyorum ama kuzum hepimiz öyleyiz 40 yaşındayım hiç taksitimizin bittiğini bilmem rabbim sağlık verdikten sonra hepsi ödenir kuzum
bitanem ben bütün bildirimleri işliyorum listeye çünkü buraya menüsünü paylaşan sohbete katılan kendisi kazanır hakikaten buradaki arkadaşlarımızın hepsi o kadar ilgili ve motive edicikisen paylaş cnm kilo durumunu
tşkler cecomm çok iyi olur bir de yeni gelen arkadaşlarımız yaş ve boylarını eklerse çok memnun olurum gerçi ben kaydediyorum ama her ihtimale karşı yazmanızda fayda varyarın aylık listemizde çıkacak sanırım 4 hafta oldu
hayırlı cumalar canım aminnnnnSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet gece söz verdiğim gibi ilk bildirim benden gelicek( 1 dakikayla kaçırdım ilk bildirimi
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 8.2 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama
İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?