80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy cecomm
bana bir şey hatırlattı şu kahveyi arkadaşın vermesi olayı..

ben bekarken komşumuzun kızı vardı,güzel gösterişli bi kızdı ama aklı bi karış havada,daha çay yapmayı bilmez o derece..

benim annemlerin komşusu,bende öğümmek gibi olmasın çokk güzel yardım kayfeyi o yıllarda.yaş 17.kızın yaşıda 17..

neyse nerden geldiyse buna dünür geldi,adamlar zengin,bizde önce kadınlar gelir 2 kez ayrı günlerde kıza bakarlar,ilk gelişte hiç bişeyden bahsedilmez,ikinci gelişte alahın emri der oğlanın annesi ve yanında gelen hatunlar..kız tarafı sorarsoruşturur uygun görürse akşam erkek dünürler gelir oğlan kızı kız oğlanı görür ve isteme olayı olur..kız oğlan beğenirse söz kesilir..

neyse kv gördü kızı ,hatta oğlanıda eve çağırıp kızla oğlanın birbirni görmesi sağlandı erkek dünür gelmeden..oğlan kızdan baya kısa,ama zenginler ya bunlar razı oğana vermeye kızı..
erkek dünür geleceği akşam kahve yapacak biri lazım,ee kızın anası kalkıp yapamayacağına kızda kahve yapmayı bilmediğinden beni çağırdılar..bende babannemlere kalıyorum,,çift minibüsle
koş koş dünürlere kahve yapmaya geldim..

neyse kahveler içildi ,çaylar içildi,ikram yapıldı ama oğlanın babasından tık yok..oturup oturup gittiler..

ayy komşumuzda hava olsun diye apartmandan konu komşuyu çağırmış ne alakaysa ,dünürün yanında elalemin ne işi var..

kızımı zengin insanlar istedi diycek güya..

kadın çokk bozulmuştuda ,kız kim bilemedilerde ondan istemediler dediydi...şıkır şıkr giyimli kahveyi ,çayı ikram edenin kız olduğu belli değil gibi.. oğlan gördü kv gördü kızı..hem ben kapalıyım kız açık.hiç alakamız yok ..ben 1 kez girdim ki misafirler kahveyi falan içmişlerdi ,çay ikramını bile yapmılştı kız..

aman sende araya kimseyi karıştırma sakın,arkadaşım versin kahveyi deyince o aklıma geldi zar zor yazdım valla anlaşılır anlaşılmaz..
kahveyi kimseye kaptırma sakınkahveler sende şeker anlaştıkmı.. ilk çaylarda sende ,sonra otur dinlen millet gittikden sonra..

Ne demek canım seve seve
İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederiz Rabbim sanada herşeyin en güzelini ve en hayırlısını nasip etsin...Aminnnnnnnn

sagol canım hosbuldum iyiyim birazdaha toparladın artık sık sık buradayım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli

Çok şükür Karataya devam
Dünden beri biraz halsizlik ve grip var ama sanırım bir iki güne birşey kalmaz birde ben yatmayı sevmiyorum yani yatarsam daha beter oluyorum
Yarın annemler yemeğe gelecek diye mutfağımı temizledim demin yarına o iş yok şükür bir süpürür silerim birde sabah yatak odamı toparlarım okadar

Benimde bayramlık aldığım pantalon hafiften bol gelmeye başlıyor
Bakalım yarın eminim herkesten çok çok güzel sonuçlar alacağız

bende film izleyecem deee şöyle güzel bir romantik komedi filmi varmı bildiğiniz kızlar

Canım Tolga Cevik'in son filmini izlemediysen mutlaka izle bayılmıştım ben ona kesin nette vardır o artık
Birde eminim izlemişsindir ama İncir Reçeli filmi benim çok hoşuma gitmişti hatta ikinciside çıktımı çıkacakmı ne ama henüz bakmadım

:))))))))))))) valla 7 yıl beklemişim kim vurduya gitmeyeyim doğru diyon beyazcanım :))))

aaaa neslinin kuzeniydin dimi canım sennn kızz nerelerdesin gözlerimiz yollarda snei bekliyorduk biz :)
evet cnm nesilin kuzeni ben ya ben bir hastalandım hastanelik oldum bir türlü düzelemedim bu arada ev taşısım yerleş gelen giden okulda acıldı birde üstüne hastalık okadar kötü oldumki ama artık düzende oturdu artık sık sık görüşürüz burada cnm:))

sanırım yarın vizyona girecek girsin bi gün ayarlayalım grupcak nette izleyelim :))))

iyi gecelerrr canımmmm benim allah rahatlık versin

kimmm beyemeyekmiş seniii,gözlerinin kör olması lazım kv nin..hem o beyensedee beyenmesedee oğlu beyenmişş .kv de formalite sadece..eskidenmiş o kv lerin beğenesi..
allah sevgi muhabbet versin geçim dirlik versin şekerim.işallah aileler sever anlaşır gülüm.
amann gelin dediğin az zengin durucak kızz boşver,balık etlisindir en fazla,gerç, ben gördüğümde incecikdin ama..
kızlar nasılsınız grüşmeyeli ben çok yorgun yogun...
hoş geldinn
geçmiş olsun bu arada..

oyy kıyamamm ben sanaa
sende bizim kız kardeşimizsin şekerimm.sevgin karşılıklı gülümm bendeseni çokk seviyorumm..

tek çocukdun sen değilmi canımm,ayy annen için zor olucak bu durum desene,gurbet olunca birde,gerçi evden çıkınca heryer gurbet,nasılsa heryere uçakla vıjjj diye gidiliyor..annen gelir sen gidersin olur biter..

:))))))))))))) valla 7 yıl beklemişim kim vurduya gitmeyeyim doğru diyon beyazcanım :))))

değilmi amaa,o kadar emeğini çektin 1 kahveye kaptırma oğlanı şeker..o kahve senin elinden içilecekk o kadar..

dimi kızz ben bayağı kodamann duracamm o zaman :))))) hepimize ağız tadı versin gülüm benim , çok zor olacak zor şimdiden suratı düşüyo valla , acısıyla tuzlusuyla içilecek o kadar :)))
iyi uykular kızlarr
şekerimm öptümmmm
ummaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh gülümmmmm

Kızlar vallahi haklısınız alışıcaz heralde napalım. İlk zamanlar ben eşime çok destek oldum geçecek geçecek diye yoruldum şimdi sanırım. Atlatırız Allahın izniyle :)

Sweetim öyle yapıcam artık yeşil mercimek falan idare edicem çünkü badem falan alamıcam şuanda malesef.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese Hayırlı Cumalar

Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn

Evet gece söz verdiğim gibi ilk bildirim benden gelicek ( 1 dakikayla kaçırdım ilk bildirimi
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg

Giden; 1.2 kg

Toplam giden; 8.2 kg

İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama

İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn

hayırlı cumalar canım aminnnnn
çok sevindim ceco inş daha da güzel kilolar verirsin veririz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…