- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
cecommmmmmmmm süperrrrr tbrk ederim canımm benimmm sabah sabah harika bir haber oldu gerçektenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet gece söz verdiğim gibi ilk bildirim benden gelicek( 1 dakikayla kaçırdım ilk bildirimi
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 8.2 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama
İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn
eğer istersen beraber yapalım ayran detoksunu.toton yediği zaman :)
çok halısın dostum yaa.bir sır vereyim mi .
TAMAM BU HAFTA BERABER YAPALIM O ZAMANben diyecektim benden önce davranmışsınız canım ben haftaya yapacam isterseniz haftaya beraber yapalım
çok sevindim canım benim hadi yolun açık olsun
kız çok güzeller ve çok ucuuuuuzHeh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271540 Eki Görüntüle 1271541 Eki Görüntüle 1271542 Eki Görüntüle 1271543
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
birtek kahvaltı kötü bence. sen bide benimkini görberbat menümü yazıyım
öğlen sabah karışık...biraz peynir biraz elmek.çay.
tabii acıktım..biraz kayısı çekirdeği..1 bayram çikolatası..
akşam..1 kase yoğurt çorbası,5 kşk patlıcan,1 kşk kavurma,yoğurt.yarım mandalina..
evet canım dişleri kıpkırmızı olmuş dilanın
geçmiş olsun diloşuma tatlım büyük ihtimal dişten kaynaklanıyor
iyi yapmışsın cnm arada kendimizi şımartmak lazım güle güle kullan cnm
gülüm sen takımdayken de sürpriz yapardın ya bak yarın tartı nasıl gülümseyecek sana
kahveleri sorma kim nasıl ister diye boş ver. kp den başla baban kv ve anne sıralamasıyla git. ama kendi çevrendekilere sor sizin adette değişmesin her şey. eltimi istemeye gittiğimizde çiçeğe çikolataya hiç dokunmadılar. almadılar bile biz bir şifonyer vardı oraya bıraktık. iki gün hiç ellemediler kızı verdik diyene kadar. sonra da geçmiş olsun çikolatalar kendinden geçmişti. ayrıca kahvede yapmadılar. onlarda çay içilirmiş. biz de ne büyük saygısızlık demiştik. ama sonradan adetlerinin bu olduğunu öğrendikkızlar bi sorum olacak yine konuyla alakasızda söz nasıl olur isteme nasıl olur kahve sırası çok mu mühimdir ilk kime verilecek kapıyı benmi açacam hepsinin ellerini tek tek öpecekmiyim ne olur bana bi akıl verin yaaa
hayırlı cumalar canım aminnnnn
çok sevindim ceco inş daha da güzel kilolar verirsin veririz hep beraber
Kızlar kusura bakmayın cok siteye giremiyorum ancak menü yazmaya gelebiliyorum kendi evime dönene kadar tlf dan siteyi takip etmek zor geliyo
sabah sabah moralim yerlerde. ben yanlış topikte gibi hissediyorum. kilo alma topiğine mi gitsem ne yapsam
gerçekten her yerde değişiyormuş ne ilginç çayı ilk kez duydum bendeTAMAM BU HAFTA BERABER YAPALIM O ZAMAN
kız çok güzeller ve çok ucuuuuuz
birtek kahvaltı kötü bence. sen bide benimkini gör
evet canım dişleri kıpkırmızı olmuş dilanın
tartı öyle bir süpriz yaptı ki sorma gitsin
kahveleri sorma kim nasıl ister diye boş ver. kp den başla baban kv ve anne sıralamasıyla git. ama kendi çevrendekilere sor sizin adette değişmesin her şey. eltimi istemeye gittiğimizde çiçeğe çikolataya hiç dokunmadılar. almadılar bile biz bir şifonyer vardı oraya bıraktık. iki gün hiç ellemediler kızı verdik diyene kadar. sonra da geçmiş olsun çikolatalar kendinden geçmişti. ayrıca kahvede yapmadılar. onlarda çay içilirmiş. biz de ne büyük saygısızlık demiştik. ama sonradan adetlerinin bu olduğunu öğrendik
hiç bozma moralini canımmm sen burada içimizde en güçlü ve en dayanıklılarımızdansın defalarcada kanıtladın diladan önce de sonrada bu seferde kanıtlayacaksın 1 hafta senden çalacak kadar uzun bir zaman değil ödemini atar haftaya bomba gibi gelirsinsabah sabah moralim yerlerde. ben yanlış topikte gibi hissediyorum. kilo alma topiğine mi gitsem ne yapsam
tbrk ederim canımm benimbaşlangıç:90
geçen hafta: 76,8
bu hafta: 76,4
giden:0,4kg
toplam giden: 13,6kg
spor: yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 8.2 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama
selam kızlar günaydın,
bende ilk bildirimimi yapayım
başlangıç : 86,6
diğerlerine gerek varmı bilmiyorum
spor bu hafta 2 kere yarım saat yürürüş
umarım haftaya bende sizler gibi eksilerimi yazarım hepinizi tebrik ediyorum kızlar... veeee sanırım artık bende karataya başlıycam :)
cecom valla süpersin güsel kilolar gtmiş inşlh çok çok giderr..Toplam giden kilomu yanlış hesaplamışım
Toplam giden 8.7 kgmuş500 gr 500grdır eksik olmasınki motivasyonum devam etsin
yok canım kuru meyve ya da yemiş ya da yoğurt gibi şeyler..saglikli seyler derken neler biraktin cekmecene. nolur lihgt urunler deme ama cunku onlar hic saglikli degil
sanirim kizin stresinden midem kaziniyo. az sonra kendime salata yogurt soleni verecem sanirim. gerci biraz da aksamki tepsi kebabindan var protein adina ondan da yiyebilirim.
canım seninle daha tanışmadık ama üzüldü cidden.Rabbim en kısa zamanda yuvana bereketler versin inşallah.oluyor hepimizin dönem dönem böyle zorlandığımız zamanlar.inşallah en kısa sürede geçsin..Artık iyice sıkılmya başladım bu maddi durumlardan. Bu ay o kadar kötü geçiyor ki diyet yapamaz hale geldim. Bademi,peyniri falan bi kenara koy salatalık domates alamıyorum. Çoook sıkıldım artık. Ve daha da bir süre alamayacağım. Bu şekilde nasıl karatay diyeti uygulanabilir siz söyleyin. Kahvaltıda doymadıktan sonra gerisi zaten kötü gidiyor.
Bu stres beni yemek yemeye itiyor üstüne birde regl eklendi. Düşün düşün sonunda kendimi mutfakta buluyorum.
öyle deme canım inan bende dün akşamdan bu yana aynı moraldeyim ama motivemizi azaltmamalıyız..sabah sabah moralim yerlerde. ben yanlış topikte gibi hissediyorum. kilo alma topiğine mi gitsem ne yapsam
bende bu hafta giden 800 gram ya ama olsun diyorum tomlamda 3 kiloya yakın oldu ama bu hafta çok azımlıyım düzeli yürüyüş daha dikkatli beslenmeyle hafta güsel sonuc alacagıma inanıyorum:))
tbrk ederim kızlarrrr ikinizde süpersinizzzyok canım kuru meyve ya da yemiş ya da yoğurt gibi şeyler..
canım seninle daha tanışmadık ama üzüldü cidden.Rabbim en kısa zamanda yuvana bereketler versin inşallah.oluyor hepimizin dönem dönem böyle zorlandığımız zamanlar.inşallah en kısa sürede geçsin..
öyle deme canım inan bende dün akşamdan bu yana aynı moraldeyim ama motivemizi azaltmamalıyız..
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç : 82
bu topikde başlangıç :77.8
şu an kilo : 76.9
spor : her gün trambolinde en az yarım saat egzersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?