80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cecommmmmmmmm süperrrrr tbrk ederim canımm benimmm sabah sabah harika bir haber oldu gerçekten

eğer istersen beraber yapalım ayran detoksunu.toton yediği zaman :)

çok halısın dostum yaa.bir sır vereyim mi .

ben diyecektim benden önce davranmışsınız canım ben haftaya yapacam isterseniz haftaya beraber yapalım

çok sevindim canım benim hadi yolun açık olsun
TAMAM BU HAFTA BERABER YAPALIM O ZAMAN
kız çok güzeller ve çok ucuuuuuz
birtek kahvaltı kötü bence. sen bide benimkini gör
evet canım dişleri kıpkırmızı olmuş dilanın
tartı öyle bir süpriz yaptı ki sorma gitsin
kahveleri sorma kim nasıl ister diye boş ver. kp den başla baban kv ve anne sıralamasıyla git. ama kendi çevrendekilere sor sizin adette değişmesin her şey. eltimi istemeye gittiğimizde çiçeğe çikolataya hiç dokunmadılar. almadılar bile biz bir şifonyer vardı oraya bıraktık. iki gün hiç ellemediler kızı verdik diyene kadar. sonra da geçmiş olsun çikolatalar kendinden geçmişti. ayrıca kahvede yapmadılar. onlarda çay içilirmiş. biz de ne büyük saygısızlık demiştik. ama sonradan adetlerinin bu olduğunu öğrendik

hayırlı cumalar canım aminnnnn
çok sevindim ceco inş daha da güzel kilolar verirsin veririz hep beraber

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Kızlar kusura bakmayın cok siteye giremiyorum ancak menü yazmaya gelebiliyorum kendi evime dönene kadar tlf dan siteyi takip etmek zor geliyo

Önemli değil canım sonuçta durumunu biliyoruz
Kendi evine geçince nasılsa daha sık bizlerle olursun az daha idare et artık

sabah sabah moralim yerlerde. ben yanlış topikte gibi hissediyorum. kilo alma topiğine mi gitsem ne yapsam

Canım sakın moralini bozma
Ödem vardır büyük ihtimalle Eminim her ne kadar spor yaptıysanda su içmeyi ihmal etmişsindir çoluk çocuğa koşturmaktan
Sakın canını sıkmıyorsun ve aynen devam ediyorsun varsada bir direnç bir sonraki hafta çok daha güzel kilolar vermiş olacağına adım gibi eminim

gerçekten her yerde değişiyormuş ne ilginç çayı ilk kez duydum bende

sabah sabah moralim yerlerde. ben yanlış topikte gibi hissediyorum. kilo alma topiğine mi gitsem ne yapsam
hiç bozma moralini canımmm sen burada içimizde en güçlü ve en dayanıklılarımızdansın defalarcada kanıtladın diladan önce de sonrada bu seferde kanıtlayacaksın 1 hafta senden çalacak kadar uzun bir zaman değil ödemini atar haftaya bomba gibi gelirsin

başlangıç:90
geçen hafta: 76,8
bu hafta: 76,4
giden:0,4kg
toplam giden: 13,6kg
spor: yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık
tbrk ederim canımm benim

selam kızlar günaydın,
bende ilk bildirimimi yapayım
başlangıç : 86,6

diğerlerine gerek varmı bilmiyorum
spor bu hafta 2 kere yarım saat yürürüş

umarım haftaya bende sizler gibi eksilerimi yazarım hepinizi tebrik ediyorum kızlar... veeee sanırım artık bende karataya başlıycam :)

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg

Giden; 1.2 kg

Toplam giden; 8.2 kg

İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama

Toplam giden kilomu yanlış hesaplamışım

Toplam giden 8.7 kgmuş 500 gr 500grdır eksik olmasınki motivasyonum devam etsin

Hadi hayırlı olsun canım emin ol Karatayla çok çok güzel kilolar vereceksin

yok canım kuru meyve ya da yemiş ya da yoğurt gibi şeyler..
canım seninle daha tanışmadık ama üzüldü cidden.Rabbim en kısa zamanda yuvana bereketler versin inşallah.oluyor hepimizin dönem dönem böyle zorlandığımız zamanlar.inşallah en kısa sürede geçsin..

öyle deme canım inan bende dün akşamdan bu yana aynı moraldeyim ama motivemizi azaltmamalıyız..

bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç : 82
bu topikde başlangıç :77.8
şu an kilo : 76.9
spor : her gün trambolinde en az yarım saat egzersiz.

bende bu hafta giden 800 gram ya ama olsun diyorum tomlamda 3 kiloya yakın oldu ama bu hafta çok azımlıyım düzeli yürüyüş daha dikkatli beslenmeyle hafta güsel sonuc alacagıma inanıyorum:))

tbrk ederim kızlarrrr ikinizde süpersinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…