- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Amin cnm neden olmasın ki.Vaay yirmi iki kilo.. ahh darısı basımıza canım ya... zor olduğunu görünce insan temkinli oluyodur
ya kızlar bu arada akşam yemeğinde 2 tane patlıcan dolması yedim ama siz deyin 4 tane büyüktü yani.şimdide vicdan azabından ölecem.bide ben akşam 6 dan sonra yemememye özen gösteriyorum.kilo bildirimi yapılıyor mu burda.yeni geldim ben ama koğuşla ilgili bilgi veren yok.
Sağolun kızlar sanırım bende bağışıklık kazanmalıyım bu borç durumuna. Bu gidişle hayat boyu kredi ödeyeceğiz sanırım.
Toparlanmaya çalışıyorum. Regl etkisi ile daha da çok etkilendim durumdan. Bi haftaya toparlanırım sanırım.
ceco biliyor musun en çok senin yarınki bildirimini merak ediyorum
kızlar bi sorum olacak yine konuyla alakasızda söz nasıl olur isteme nasıl olur kahve sırası çok mu mühimdir ilk kime verilecek kapıyı benmi açacam hepsinin ellerini tek tek öpecekmiyim ne olur bana bi akıl verin yaaa
oo o kadr kahve yapmışım hazırlık yapmışım vermezlerse bile çiçeği çikolatayı vermem valla :)her yerin adeti başka dedim de doğru demişim..
bizdede kız misafirler gelirken hiç ortada görünmez süpriz saklı..
herkesin elini öper büyükden başlayıp sağdan sağdan devam eder..kahve içilirkendekız istenir..kızı ailesi verdikden sonrada dünürlerin getirsdiği çikolatayı açılıp ikram eder gelin kız.zaten kızı vermezlerse çikolata çiçek iade edilir.
kızz diloşş sen çok takma kafana bu işlerii,nasılsa kültürr farklıı iller farlkı,bizde adet böyle dersin kıvırırsın olur biterr,kim nerden bilecek sizde adet ne.
aaa bide şeyyy direk orta kahve yapıp versem illa nasıl alırsınız demesem :))) valla her biri bişey derse kafam karışır benimmmmmmmmmmm :))))
:))))))))))))) valla 7 yıl beklemişim kim vurduya gitmeyeyim doğru diyon beyazcanım :))))
Kızlar bana müsaade işlere girişeyim Pc açıkken aklım hep burada kalıyor
Bugün nedense bütün ağrılarıma birde böbrek ağrısı eklendi
Artık iki büklüm nekadar iş yapabilirsem
Olmadı sadece kaynananın gördüğü yerler hesabı yapacağım nasılsa sabahtan kuru fasülyeyi haşlamıştımonu soğanlıyayımda ufak ufak işlerimi yapmaya çalışayım nasılsa büyük kız okuldan gelince bana yardım eder
Artık misafirlerim gittikten sonra uğrarım inşallah çok geç olmazsa olmadı yarın sabah kesin damlarım
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler
Supersin şekerim 1 kg bir kg gidiyor maşallah ne zaman senin söz tarih bellimibaşlangıç:87
geçen hafta: 81
bu hafta: 80
giden:1 kg
toplam giden: 7 kg
spor: günlük 400 ip atlama
Olsun sakin pes etme vucudun saka yapiyodur sana sen kolay ödem toplayabiliyodun oyuzden kilo değildir canini sikmaayyuzlum0211 .!.:bildirim.
geçen hafta:81.5
bu hafta: 82.5
gelen: 1
toplam giden: 10
spor: trambolin, mekik, popo hareketleri, yürüyüş
TAMAM BU HAFTA BERABER YAPALIM O ZAMAN
kız çok güzeller ve çok ucuuuuuz
birtek kahvaltı kötü bence. sen bide benimkini gör
evet canım dişleri kıpkırmızı olmuş dilanın
tartı öyle bir süpriz yaptı ki sorma gitsin
kahveleri sorma kim nasıl ister diye boş ver. kp den başla baban kv ve anne sıralamasıyla git. ama kendi çevrendekilere sor sizin adette değişmesin her şey. eltimi istemeye gittiğimizde çiçeğe çikolataya hiç dokunmadılar. almadılar bile biz bir şifonyer vardı oraya bıraktık. iki gün hiç ellemediler kızı verdik diyene kadar. sonra da geçmiş olsun çikolatalar kendinden geçmişti. ayrıca kahvede yapmadılar. onlarda çay içilirmiş. biz de ne büyük saygısızlık demiştik. ama sonradan adetlerinin bu olduğunu öğrendik
,tühh keşke yarışa varım deseymişim sana ,kızz ben senden çok güzel sonuçlar bekliyordum ve bence sen artıda falan olamazsın..bildirim.
Amin cnm neden olmasın ki.
aynen öyle cnm. insan neler yaşadığını ve sonrasın da neler yaşayacağını bildiği için kontrolü hiç kaybetmiyor.
hehehe güldürdün beni sabah sabah koğuş demek :)
kızlar anlatmış zaten cnm.
benimde 3. yıl evliliğimde daha kredisiz bir ayımız geçmedi cnm. sanmıyorum ki de bitecek. biri bitip biri başlıyor. ceconun dediği gibi bağışıklık kazanıyoruz :)
ben de çok merak ediyordum. neyse ki öğrendik. maşallah cecoya :)
benimki fiyaskoydu cnm. eşim 9 kardeş 3 abisi 3 ablası evli. ev küçük dedim az gelin. amcaları falanla gelseler 40-50 kişi oluralardı. neyse kp beni bir türlü istemeyei başaramadı :) bir de çıkınca diyormuş ki kız istemek ne zormuş :) bütün abileri ablalarını amcaları isteyip vermiş falan :) zaten babamda istemiyordu vermeyi. zorla evlendik bildiğin :)
tuzlu kahveyi de içti kocacım saolsun :) kuzenim attı ben kıyamadım ama o attı. karabiber falan atmadı gıcık tutar öksürük gelir babam sinir olur diye :)
oo o kadr kahve yapmışım hazırlık yapmışım vermezlerse bile çiçeği çikolatayı vermem valla :)
orta yap ver gitsin heyecandan stresten içilmiyor zaten :)
kız sizinki aşkla yapılan evlilik oğlan seni kimle karıştırabilirki :) ama müstakbel eşine farklı bir fincan kullanabilirsin. anlar zaten hepsi :)
bence hastaneye git ceco. sağlam üşütmüşsün sen. bir iki ilaçla geçer. yoksa böbrek baya iltihaplanır Allah korusun.
bir de çok alakasız ve yeri değil ama sana bişey sorucam. spiral kullanıyordun sanırım. ara kanama ve sancı yapıyor mu??
benim çok şikayetim var ama doğumdan sonra çatala karşı çok korku oluştu. dr gitmeye korkuyorum
hayırlı cumalar kızlarr
maşallah herkes bildirimi yapmış kilolar verilmiş..
benimde kocacımm yoldaymış yarım saate gelir.o gelmeden etrafı hallediyim dedim buraya gelemedim..
heryerin edeti değişik hakkaten,bizde kahve ,çay,hatta çayın yanına pasta falanda yapardık biz. kız verildikden sonrada ılk şerbet tarzı bişey ikram edilir sıcaklık olsun diye..şimdi hala yapılıyormu bilmem şerbet..meyve suyu falan yani...tabii pastayı herkes yapmaz,ama sonuçta misafir hemde özel bir misafir,iyi izlenim bırakmak lazım bence ,hele kızı vericeksen ..
,tühh keşke yarışa varım deseymişim sana ,kızz ben senden çok güzel sonuçlar bekliyordum ve bence sen artıda falan olamazsın..
kesinn ödem tuttun yorgunlukdan ben öyle düşünüyorum..
canım cecoya sormuşun ama bende cevap yazıyım dedim,cecoşumda gelince nasılsa yazar sana..
ben kullanıyorum,ilk doğumumdan sonra taktırdığım çok rahatsız etmişti,akıntı kanama koku,ağrı hepsini yaptı.ama ben gençliğin verdiği cahillik çıkarttırmadım ..6,sene durdu..çıkarttırınca rahat ettim..şimdide 4 yıldır var küçük kızın doğumundan sonra taktırdım.bunda hiç sorun yaşamadım,bilmiyorum kalitesi falanmı değişiyor biri hasta etti biri hiç sorun çıkarmadı..sen biran önce dr a git..olmadı çıkartalım derse çıkarrtır sonra yeniden taktır canım..
Cecom supersin masallah buseferr olacak kesinceco34 .!.:Kızlar bana müsaade işlere girişeyim Pc açıkken aklım hep burada kalıyor
Bugün nedense bütün ağrılarıma birde böbrek ağrısı eklendi
Artık iki büklüm nekadar iş yapabilirsem
Olmadı sadece kaynananın gördüğü yerler hesabı yapacağım nasılsa sabahtan kuru fasülyeyi haşlamıştımonu soğanlıyayımda ufak ufak işlerimi yapmaya çalışayım nasılsa büyük kız okuldan gelince bana yardım eder
Artık misafirlerim gittikten sonra uğrarım inşallah çok geç olmazsa olmadı yarın sabah kesin damlarım
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler
Beyazcanim senide kararli gördüm lütfenkkoşubandinlada bbariz artik esinle girdiğiniiddayi kazanbeyazcan .!.:bildirim
başlangıç..82
geçen hafta.82.
bu hafta.81
giden.1 kğ
toplam giden.1 kğ
hedef.75
spor.yok
offf zor bir aileye girmişsin canım sen allah yardımcın olsun, aaaa çok güzel fikir farklı fincan tamamdır :)Amin cnm neden olmasın ki.
aynen öyle cnm. insan neler yaşadığını ve sonrasın da neler yaşayacağını bildiği için kontrolü hiç kaybetmiyor.
hehehe güldürdün beni sabah sabah koğuş demek :)
kızlar anlatmış zaten cnm.
benimde 3. yıl evliliğimde daha kredisiz bir ayımız geçmedi cnm. sanmıyorum ki de bitecek. biri bitip biri başlıyor. ceconun dediği gibi bağışıklık kazanıyoruz :)
ben de çok merak ediyordum. neyse ki öğrendik. maşallah cecoya :)
benimki fiyaskoydu cnm. eşim 9 kardeş 3 abisi 3 ablası evli. ev küçük dedim az gelin. amcaları falanla gelseler 40-50 kişi oluralardı. neyse kp beni bir türlü istemeyei başaramadı :) bir de çıkınca diyormuş ki kız istemek ne zormuş :) bütün abileri ablalarını amcaları isteyip vermiş falan :) zaten babamda istemiyordu vermeyi. zorla evlendik bildiğin :)
tuzlu kahveyi de içti kocacım saolsun :) kuzenim attı ben kıyamadım ama o attı. karabiber falan atmadı gıcık tutar öksürük gelir babam sinir olur diye :)
oo o kadr kahve yapmışım hazırlık yapmışım vermezlerse bile çiçeği çikolatayı vermem valla :)
orta yap ver gitsin heyecandan stresten içilmiyor zaten :)
kız sizinki aşkla yapılan evlilik oğlan seni kimle karıştırabilirki :) ama müstakbel eşine farklı bir fincan kullanabilirsin. anlar zaten hepsi :)
bence hastaneye git ceco. sağlam üşütmüşsün sen. bir iki ilaçla geçer. yoksa böbrek baya iltihaplanır Allah korusu
bir de çok alakasız ve yeri değil ama sana bişey sorucam. spiral kullanıyordun sanırım. ara kanama ve sancı yapıyor mu??
benim çok şikayetim var ama doğumdan sonra çatala karşı çok korku oluştu. dr gitmeye korkuyorum
çok değil bitanem haftaya iki katıyla yollarsın sen onubu arada bildirim
(bildirmesem de olurmuş:) )
başlangıç: 67
geçen hafta: 65.6
bu hafta : 66.2
gelen : 600 gr
hedef: 66
toplam giden: 800 gr komedi gibi yalnız trajik bir komedi
saol bitanem azcık daha fazla gitse çok makbule geçecekde bunada çok şükür :) hala 87 de olabilirdim :)Supersin şekerim 1 kg bir kg gidiyor maşallah ne zaman senin söz tarih bellimi
tbrk ederim kuzummmmm maşallah 25 kiloyu devirmişsinnn süpersinBaslangic 89
Geçen hafta64
BBu hafta63.4
Giden 600
Toplam giden 25.6
Hedef 58
Spor yuruyis
Mekik
Trambolin ipatlama
Esincim üzülme geçer sağlık olsun. Bende senin gibiyim bu ay sonu evimi teslim alacağım ama hala 30000 borcum var ve 10 ay içinde ödenecek, kendime değil de çocuklara eksiklik etmeden atlatmaya çalışıyorum. Biraz zorlanacaksın ama zor olmadan da ferahlık gelmiyor ne yazıkki. Sağlık olsun yeter kiKızlar vallahi haklısınız alışıcaz heralde napalım. İlk zamanlar ben eşime çok destek oldum geçecek geçecek diye yoruldum şimdi sanırım. Atlatırız Allahın izniyle :)
Sweetim öyle yapıcam artık yeşil mercimek falan idare edicem çünkü badem falan alamıcam şuanda malesef.
Tebrikler canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet gece söz verdiğim gibi ilk bildirim benden gelicek( 1 dakikayla kaçırdım ilk bildirimi
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 8.2 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama
İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn
Tebrikler kuzumbaşlangıç:87
geçen hafta: 81
bu hafta: 80
giden:1 kg
toplam giden: 7 kg
spor: günlük 400 ip atlama
Tebrikler canimKilo bildirimi
Başlangıç :90
geçen hafta:84.8
Bu hafta: 83.8
Hedef: 75 şimdilik
Spor:
Kondisyon bisikleti
Wall sit
Jumping jack
IP atlama
Squat
Bi dahaki haftaya inş canimbildirim.
Tebrikler canimbaşlangıç:90
geçen hafta: 76,8
bu hafta: 76,4
giden:0,4kg
toplam giden: 13,6kg
spor: yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık
Tebrikler cnmyok canım kuru meyve ya da yemiş ya da yoğurt gibi şeyler..
canım seninle daha tanışmadık ama üzüldü cidden.Rabbim en kısa zamanda yuvana bereketler versin inşallah.oluyor hepimizin dönem dönem böyle zorlandığımız zamanlar.inşallah en kısa sürede geçsin..
öyle deme canım inan bende dün akşamdan bu yana aynı moraldeyim ama motivemizi azaltmamalıyız..
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç : 82
bu topikde başlangıç :77.8
şu an kilo : 76.9
spor : her gün trambolinde en az yarım saat egzersiz.
bir daha ki haftaya inş cnmbu arada bildirim
(bildirmesem de olurmuş:) )
başlangıç: 67
geçen hafta: 65.6
bu hafta : 66.2
gelen : 600 gr
hedef: 66
toplam giden: 800 gr komedi gibi yalnız trajik bir komedi
tebrikler cnmbildirim
başlangıç..82
geçen hafta.82.
bu hafta.81
giden.1 kğ
toplam giden.1 kğ
hedef.75
spor.yok
tebrikler cnmBaslangic 89
Geçen hafta64
BBu hafta63.4
Giden 600
Toplam giden 25.6
Hedef 58
Spor yuruyis
Mekik
Trambolin ipatlama
bir dahaki haftaya inş cnmBaşlangıç : 93,1
Geçen hafta : 66,6
Bu hafta : 66.6
Giden : Yok
Toplam giden 26,5
Hedef 60
Spor 5 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates 3 gün 100 ip atlama+100 mekik
offf zor bir aileye girmişsin canım sen allah yardımcın olsun, aaaa çok güzel fikir farklı fincan tamamdır :)
çok değil bitanem haftaya iki katıyla yollarsın sen onu
saol bitanem azcık daha fazla gitse çok makbule geçecekde bunada çok şükür :) hala 87 de olabilirdim :)
tbrk ederim kuzummmmm maşallah 25 kiloyu devirmişsinnn süpersin
kızlar yine d.bakır yollarına düşüp kıyafet bakmaya çıkıyorummmm dua edinde bitsim şu çilem güzel bişey bulayım bide bana yakışan
Kilo bildirimi
Başlangıç 103,2
Gecen hafta 81,3
Bu hafta 81,8
Gelen 0,5
Toplam giden 21,4
Kilo mu aldim yoksa Tarti degisikligimi bilmiyorum
Tebrikler canim
Tebrikler kuzum
Tebrikler canim
Bi dahaki haftaya inş canim
Tebrikler canim
Tebrikler cnm
bir daha ki haftaya inş cnm
tebrikler cnm
tebrikler cnm
bir dahaki haftaya inş cnm
çok güzelllerrrr benim de sporda totomu kapatacak bööle şeylere ihtiyacım varrrrrHeh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271540 Eki Görüntüle 1271541 Eki Görüntüle 1271542 Eki Görüntüle 1271543
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
bende dayanamıyorum ve her Allahın günü sabah ve akşam şeklinde tartlıyorummmmya arkaşlar bu arada ben herğün tartılıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
bende hep saksıda yetiştirirdim kuzum ama şans oldu burası benim için kıbrısın havası da iyi gidiyo hala yetişmesine yardımcı olur umarım
ne mutlu sana İremcim ben sadece saksıda yetiştirebiliyorum maydanoz taze soğan mercanköşkü biberiye ve reyhan kıskandım şimdi sizi
süpersin cecoooooSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet gece söz verdiğim gibi ilk bildirim benden gelicek( 1 dakikayla kaçırdım ilk bildirimi
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 8.2 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama
İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?