bende yapayım bildirimimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84
Bu hafta : 81
Giden : 3
Toplam giden :6
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu
tebrik ederim darısı başaımabaşlangıç:87
geçen hafta: 81
bu hafta: 80
giden:1 kg
toplam giden: 7 kg
spor: günlük 400 ip atlama
tebrikler canim baya iddiali bi kilo vermissin masallahbende yapayım bildirimimi
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu
pek fazla spor yapamıyorum ama hiç durmadığımı söyleyebilirim 2 küçük fındığım var.ve 4 fındığa bedel bir eşim.platesi çok seviyorum ve ara ara yapıyorum ama,şu ara kesinlikle yapmıyorum.çünkü duyuduğum kadarıyla plates ağırlık kaybetmek için değilk,sıkılaşmak ve kas yapmalk içinmiş, yani mevcut yağı kasa çeviriyormuş.ama ben tartıda hafiflemek istiyorum.şöyle 70 li rakamları ucundan göreyim,platese öyle başlıyacam
bu arada bugünkü menü
sabah:2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
öğle:arap kebabı 1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay,kayısılı doğadan çay,sade kahvem
akşam:meyve yemeyi düşünüyorum
wawww hairikasınarkadaşlar bende bu sabah tartıldım
başlangıç:94.3
bu sabah:88.8
hedef: 60
inşallah sizlerin desteği ve beraberliğiyle
nur cum sen yavaştan alıştırmalara başla lesli ve platesten cnmkızlaarrr sızı boyle spor yapıyoken gordukce ıcım gıdıyo yaaaa az kaldı sıkı spor yapacagım gunlere kavusmama... sukur ıkılı rakamlardayımmmmm heyyooo heyyoooo bırgun bu rakamlara sevınecegım ve spor yapmak ıcın can atacagım aklıma gelmezdı
harikasın cnm tebrikler sende beni sollarsın bu hızla:)bende yapayım bildirimimi
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu
ha gayret bana yetişin artık sıkıldım tek başıma ben yaairemimm süpersinn maşallahh.
bir geldin pir geldin resmen listeyi salladın bu haftaa..işallah haftayada süper sonuçlar alıcaksın..
bana hiç sorma ben jet hızıyla bile yetişemiyorum. lavaboya girerim orda bişiler yaparım odaya girerim orda bişiler el atarım hani bi yeri bitirip çıktığım sıraya koyduğum görülmemiştir deli dana misali bi ordan bi burdanKizlar uzun sure evde durmayıp eve geldiğinizde nasil bi temizlik yaparsiniz ben henüz etrafi topladım camasirlari yikadim astim tursu kurdum lavoboyu falan surttum ve nerden devam etsem diye dusunuyorum
yok canım kuru meyve ya da yemiş ya da yoğurt gibi şeyler..
canım seninle daha tanışmadık ama üzüldü cidden.Rabbim en kısa zamanda yuvana bereketler versin inşallah.oluyor hepimizin dönem dönem böyle zorlandığımız zamanlar.inşallah en kısa sürede geçsin..
öyle deme canım inan bende dün akşamdan bu yana aynı moraldeyim ama motivemizi azaltmamalıyız..
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç : 82
bu topikde başlangıç :77.8
şu an kilo : 76.9
spor : her gün trambolinde en az yarım saat egzersiz.
Amin cnm neden olmasın ki.
aynen öyle cnm. insan neler yaşadığını ve sonrasın da neler yaşayacağını bildiği için kontrolü hiç kaybetmiyor.
hehehe güldürdün beni sabah sabah koğuş demek :)
kızlar anlatmış zaten cnm.
benimde 3. yıl evliliğimde daha kredisiz bir ayımız geçmedi cnm. sanmıyorum ki de bitecek. biri bitip biri başlıyor. ceconun dediği gibi bağışıklık kazanıyoruz :)
ben de çok merak ediyordum. neyse ki öğrendik. maşallah cecoya :)
benimki fiyaskoydu cnm. eşim 9 kardeş 3 abisi 3 ablası evli. ev küçük dedim az gelin. amcaları falanla gelseler 40-50 kişi oluralardı. neyse kp beni bir türlü istemeyei başaramadı :) bir de çıkınca diyormuş ki kız istemek ne zormuş :) bütün abileri ablalarını amcaları isteyip vermiş falan :) zaten babamda istemiyordu vermeyi. zorla evlendik bildiğin :)
tuzlu kahveyi de içti kocacım saolsun :) kuzenim attı ben kıyamadım ama o attı. karabiber falan atmadı gıcık tutar öksürük gelir babam sinir olur diye :)
oo o kadr kahve yapmışım hazırlık yapmışım vermezlerse bile çiçeği çikolatayı vermem valla :)
orta yap ver gitsin heyecandan stresten içilmiyor zaten :)
kız sizinki aşkla yapılan evlilik oğlan seni kimle karıştırabilirki :) ama müstakbel eşine farklı bir fincan kullanabilirsin. anlar zaten hepsi :)
bence hastaneye git ceco. sağlam üşütmüşsün sen. bir iki ilaçla geçer. yoksa böbrek baya iltihaplanır Allah korusun.
bir de çok alakasız ve yeri değil ama sana bişey sorucam. spiral kullanıyordun sanırım. ara kanama ve sancı yapıyor mu??
benim çok şikayetim var ama doğumdan sonra çatala karşı çok korku oluştu. dr gitmeye korkuyorum
Esincim üzülme geçer sağlık olsun. Bende senin gibiyim bu ay sonu evimi teslim alacağım ama hala 30000 borcum var ve 10 ay içinde ödenecek, kendime değil de çocuklara eksiklik etmeden atlatmaya çalışıyorum. Biraz zorlanacaksın ama zor olmadan da ferahlık gelmiyor ne yazıkki. Sağlık olsun yeter ki
evet bildirimini örnekteki gibi yap canım yarın akşam listede giden gelen spor hepsi yer alacak bekliyoruz hadiiselam kızlar günaydın,
bende ilk bildirimimi yapayım
başlangıç : 86,6
diğerlerine gerek varmı bilmiyorum
spor bu hafta 2 kere yarım saat yürürüş
umarım haftaya bende sizler gibi eksilerimi yazarım hepinizi tebrik ediyorum kızlar... veeee sanırım artık bende karataya başlıycam :)
ceco ne yalan söleyim en çok senin bildirimini bende marak ediyom maşallah sana tutututtutuToplam giden kilomu yanlış hesaplamışım
Toplam giden 8.7 kgmuş500 gr 500grdır eksik olmasınki motivasyonum devam etsin
cecom valla süpersin güsel kilolar gtmiş inşlh çok çok giderr..
kuzen 800 beğenmedinmi kız çoooook güzel süper.ama düzenli menu ve katılım bekliyoz artık hadi gazlabende bu hafta giden 800 gram ya ama olsun diyorum tomlamda 3 kiloya yakın oldu ama bu hafta çok azımlıyım düzeli yürüyüş daha dikkatli beslenmeyle hafta güsel sonuc alacagıma inanıyorum:))
alya sende harikasın kendime rakip buldum sonunda hayde bende bu hafta 76,4 üm kapışalımmı haftayayok canım kuru meyve ya da yemiş ya da yoğurt gibi şeyler..
canım seninle daha tanışmadık ama üzüldü cidden.Rabbim en kısa zamanda yuvana bereketler versin inşallah.oluyor hepimizin dönem dönem böyle zorlandığımız zamanlar.inşallah en kısa sürede geçsin..
öyle deme canım inan bende dün akşamdan bu yana aynı moraldeyim ama motivemizi azaltmamalıyız..
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç : 82
bu topikde başlangıç :77.8
şu an kilo : 76.9
spor : her gün trambolinde en az yarım saat egzersiz.
aaa bu ne şimdi tatlım bende 2014 başından beri verdim 13 kiloyu gel bana sor az az gitsin ne var sanki acelemizmi varharika falan değilim yaa.nisandan beri diyetteyim.yani7 ayda verdim 6 kiloyu
kız benmı yanlıs yere yazmısım yahuwawww hairikasın
nur cum sen yavaştan alıştırmalara başla lesli ve platesten cnm
harikasın cnm tebrikler sende beni sollarsın bu hızla:)
ha gayret bana yetişin artık sıkıldım tek başıma ben yaa
neyi yanlış yazmışsın kuzum anlamadımkız benmı yanlıs yere yazmısım yahu
ay senin 6. takımdaki alıntın buraya nasıl gelmiş onu dedin galiba.hakkaten nasıl gelmiş kız buraya kk koptu hakkatenkız benmı yanlıs yere yazmısım yahu
valla bende bılmıyorum beyın gıttıay senin 6. takımdaki alıntın buraya nasıl gelmiş onu dedin galiba.hakkaten nasıl gelmiş kız buraya kk koptu hakkaten
ay senin 6. takımdaki alıntın buraya nasıl gelmiş onu dedin galiba.hakkaten nasıl gelmiş kız buraya kk koptu hakkaten
tatlım burasıda bizim diğer topik ben alıntıları işaretlerken takımdada senin mesajı işaretlemiştim ama buraya eklememeliydi kk aksaklığından buraya eklemiş sorun bu.biliyormuydun bizim bu topiği senvalla bende bılmıyorum beyın gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?