80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yapayım bildirimimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84
Bu hafta : 81
Giden : 3
Toplam giden :6
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu

iremimm süpersinn maşallahh.

bir geldin pir geldin resmen listeyi salladın bu haftaa..işallah haftayada süper sonuçlar alıcaksın..

pek fazla spor yapamıyorum ama hiç durmadığımı söyleyebilirim 2 küçük fındığım var.ve 4 fındığa bedel bir eşim.platesi çok seviyorum ve ara ara yapıyorum ama,şu ara kesinlikle yapmıyorum.çünkü duyuduğum kadarıyla plates ağırlık kaybetmek için değilk,sıkılaşmak ve kas yapmalk içinmiş, yani mevcut yağı kasa çeviriyormuş.ama ben tartıda hafiflemek istiyorum.şöyle 70 li rakamları ucundan göreyim,platese öyle başlıyacam
bu arada bugünkü menü
sabah:2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
öğle:arap kebabı 1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay,kayısılı doğadan çay,sade kahvem
akşam:meyve yemeyi düşünüyorum

ewt işin zor cnm Allah kolaylık versin.
ben 1 çocuktan sonra 2. yi yapanları hayranım. çok cesaretlisin ve maharetlisiniz.
ben plates yapardım ve kilo vermemem yardımcı oldu. hem de çok sarkmadım.
bir de iddialı kilolar verirdim her hafta.
şimdi saldım biraz yavaş yavaş gitmeye çalışıyorum.

arkadaşlar bende bu sabah tartıldım
başlangıç:94.3
bu sabah:88.8
hedef: 60
inşallah sizlerin desteği ve beraberliğiyle
wawww hairikasın

nur cum sen yavaştan alıştırmalara başla lesli ve platesten cnm
bende yapayım bildirimimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84
Bu hafta : 81
Giden : 3
Toplam giden :6
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu
harikasın cnm tebrikler sende beni sollarsın bu hızla:)
iremimm süpersinn maşallahh.

bir geldin pir geldin resmen listeyi salladın bu haftaa..işallah haftayada süper sonuçlar alıcaksın..
ha gayret bana yetişin artık sıkıldım tek başıma ben yaa

Kizlar uzun sure evde durmayıp eve geldiğinizde nasil bi temizlik yaparsiniz ben henüz etrafi topladım camasirlari yikadim astim tursu kurdum lavoboyu falan surttum ve nerden devam etsem diye dusunuyorum
bana hiç sorma ben jet hızıyla bile yetişemiyorum. lavaboya girerim orda bişiler yaparım odaya girerim orda bişiler el atarım hani bi yeri bitirip çıktığım sıraya koyduğum görülmemiştir deli dana misali bi ordan bi burdan

Amin canım sağolasın. Hepimizin yuvasına bereket versin Allahım. Bu arada sende hoşgeldin ben pek girip takip etemedim bu sıkıntılar nedeniyle
Çok güzel kilo vermişsin ama kısa sürede.

Daha yeni evli sayılırım canım bir buçuk sene oldu alışcaz sanırım bu duruma. Doğru diyosun evlendik evleneli borç ödüyoruz. Bitmeyecekte heralde ömür boyu. Babam ben kendimi bildim bileli kredi ödüyor vallahi.

Senin de işin zormuş kuzum. Çocukta olunca işin içinde. Biz kendimizi düşünüyoruz sen birde çocukları düşünüyorsun. Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin canım sanada.

evet bildirimini örnekteki gibi yap canım yarın akşam listede giden gelen spor hepsi yer alacak bekliyoruz hadii
ayrıca kaç kilon gitmiş yazmamışsın ki
karataya ben gibi inat etmeden hemen başla yüzün gülecek emin ol aradığın şey bu

Toplam giden kilomu yanlış hesaplamışım

Toplam giden 8.7 kgmuş 500 gr 500grdır eksik olmasınki motivasyonum devam etsin
ceco ne yalan söleyim en çok senin bildirimini bende marak ediyom maşallah sana tutututtutu

cecom valla süpersin güsel kilolar gtmiş inşlh çok çok giderr..

bende bu hafta giden 800 gram ya ama olsun diyorum tomlamda 3 kiloya yakın oldu ama bu hafta çok azımlıyım düzeli yürüyüş daha dikkatli beslenmeyle hafta güsel sonuc alacagıma inanıyorum:))
kuzen 800 beğenmedinmi kız çoooook güzel süper.ama düzenli menu ve katılım bekliyoz artık hadi gazla
ayrıca örneklere bak bildirimi öyle yapki listede yer alacaz yarın akşam

alya sende harikasın kendime rakip buldum sonunda hayde bende bu hafta 76,4 üm kapışalımmı haftaya
çekişelim en güzeli neden kapışalım dimi

valla bende bılmıyorum beyın gıttı
tatlım burasıda bizim diğer topik ben alıntıları işaretlerken takımdada senin mesajı işaretlemiştim ama buraya eklememeliydi kk aksaklığından buraya eklemiş sorun bu.biliyormuydun bizim bu topiği sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…