- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
sorma canim bende şuan oyleyim o odaya giriyorum o gözüme carpiyor onun basina geciyorum başka odaya gidiyorum o carpiyor bu ev islerini temizliği falan nazil düzene koyuyorsunuz ben bi turlu basaramiyorum sanki ben temizlik yaparken daha çok kirli gorunuyor gozumebana hiç sorma ben jet hızıyla bile yetişemiyorum. lavaboya girerim orda bişiler yaparım odaya girerim orda bişiler el atarım hani bi yeri bitirip çıktığım sıraya koyduğum görülmemiştir deli dana misali bi ordan bi burdan
bu topıgı bılıyorum ama gırmedım yazmadım hıc kılom elverıslı degıltatlım burasıda bizim diğer topik ben alıntıları işaretlerken takımdada senin mesajı işaretlemiştim ama buraya eklememeliydi kk aksaklığından buraya eklemiş sorun bu.biliyormuydun bizim bu topiği sen
kilo sorunu yok herkes gelebiliyor cancazım gel sende ozaman burayadabu topıgı bılıyorum ama gırmedım yazmadım hıc kılom elverıslı degıl
13 yıllık ev kadınıyım öncesinde 4 yıl yanlız yaşadım inan hiç düzene girmiyo aynı tas aynı hamam kafana takma olduğu kadarsorma canim bende şuan oyleyim o odaya giriyorum o gözüme carpiyor onun basina geciyorum başka odaya gidiyorum o carpiyor bu ev islerini temizliği falan nazil düzene koyuyorsunuz ben bi turlu basaramiyorum sanki ben temizlik yaparken daha çok kirli gorunuyor gozume
olaaarrr gelırım valla işim nekilo sorunu yok herkes gelebiliyor cancazım gel sende ozaman burayada
allah iyiliğini versin zaman çoksa benim işlerede el atsana kuzum gençsin yaparsın mucukkkk. hoşgeldin ozman watsap,6.takım,80-90 topiğine mucukkkkolaaarrr gelırım valla işim ne
hosbulduk ammaaann zatı gelecegım yer burası olucaktı erken gırıs yaptım ne kaldı sunun surasında 89 aallah iyiliğini versin zaman çoksa benim işlerede el atsana kuzum gençsin yaparsın mucukkkk. hoşgeldin ozman watsap,6.takım,80-90 topiğine mucukkkk
oyyys ama ama ya ben simdi boyleysem çocuk gelince ne olacak bilmiyorum 1 aydir evde Yoktum Esim bi arkadaşıyla beraber kaliyorlardi dun eve geldim bugün eve el attim ama pek bisey yapamadim henüz yatak odasini topladim13 yıllık ev kadınıyım öncesinde 4 yıl yanlız yaşadım inan hiç düzene girmiyo aynı tas aynı hamam kafana takma olduğu kadarolmadığı yerde koyver gitsin ev işi nankör hele çocuk olsun iş gözüne batacak yapamayacak çıldıracaksın.hoşgeldin evli kadınlar dünyasına gülümmmmm
http://www.profsaracoglu.com/adet-sancilarina-karsi.xhtmolaaarrr gelırım valla işim ne
ay bıde bunu deneyeyım saracogluna guvenım tam
hoşgeldin canimhosbulduk ammaaann zatı gelecegım yer burası olucaktı erken gırıs yaptım ne kaldı sunun surasında 89 a
hosbulduk cnm mrbbhoşgeldin canim
merhaba tatlim hemen kendimi tanitayim adim merve yasim 24 3-4 aylik evliyim bebis bekliyoruz 103 kiloyla basladim 8-9 ayda 75 e kadar indim ama daha sonrasi kilo alip vermekle geçti düğün du evlilikti derken devam edemedim pek şimdide 81 kusurlerdeyimhosbulduk cnm mrbb
aaa cnm ne guzel allah analı babalı sag salım kucagına almayı nasıb etsın... masallah ne kadar guzel vermıssın... bende 109 kılo ıle basladımmerhaba tatlim hemen kendimi tanitayim adim merve yasim 24 3-4 aylik evliyim bebis bekliyoruz 103 kiloyla basladim 8-9 ayda 75 e kadar indim ama daha sonrasi kilo alip vermekle geçti düğün du evlilikti derken devam edemedim pek şimdide 81 kusurlerdeyim
yaslarimiz ayniymis canim sende verirsin canim devamlilik önemli ya birakinca gidiyor bunu anladim bende inşallah hedeflerimize ulasirizaaa cnm ne guzel allah analı babalı sag salım kucagına almayı nasıb etsın... masallah ne kadar guzel vermıssın... bende 109 kılo ıle basladımyasım 24 1,5 2 ay olacak dıyete basladıgım suan 99,9 kıloyum.. 2 senelık evlıyım cocugum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?