80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma canim bende şuan oyleyim o odaya giriyorum o gözüme carpiyor onun basina geciyorum başka odaya gidiyorum o carpiyor bu ev islerini temizliği falan nazil düzene koyuyorsunuz ben bi turlu basaramiyorum sanki ben temizlik yaparken daha çok kirli gorunuyor gozume

tatlım burasıda bizim diğer topik ben alıntıları işaretlerken takımdada senin mesajı işaretlemiştim ama buraya eklememeliydi kk aksaklığından buraya eklemiş sorun bu.biliyormuydun bizim bu topiği sen
bu topıgı bılıyorum ama gırmedım yazmadım hıc kılom elverıslı degıl

13 yıllık ev kadınıyım öncesinde 4 yıl yanlız yaşadım inan hiç düzene girmiyo aynı tas aynı hamam kafana takma olduğu kadar olmadığı yerde koyver gitsin ev işi nankör hele çocuk olsun iş gözüne batacak yapamayacak çıldıracaksın.hoşgeldin evli kadınlar dünyasına gülümmmmm

oyyys ama ama ya ben simdi boyleysem çocuk gelince ne olacak bilmiyorum 1 aydir evde Yoktum Esim bi arkadaşıyla beraber kaliyorlardi dun eve geldim bugün eve el attim ama pek bisey yapamadim henüz yatak odasini topladim
camasirlar varmis onlari yerleştirdim
camasirlikta kurumuş camasirlari topladim yerleştirdim
salonu ve eşimin calisma odasini topladim iki uç bulasik varmis makinaya attim
Karisik Tursu kurdum ondan çikan bulasiklari cikadim
Bu arada kalkar kalmaz makinaya camasir atmistim onlari astim
Ocak ve tezgah surttum
Klozetin ve banyodaki lavobasini surtum aynayi sildim simdi biraz oturayim dedim
Nerden devam etsem diye dusunuyorum

hosbulduk cnm mrbb
merhaba tatlim hemen kendimi tanitayim adim merve yasim 24 3-4 aylik evliyim bebis bekliyoruz 103 kiloyla basladim 8-9 ayda 75 e kadar indim ama daha sonrasi kilo alip vermekle geçti düğün du evlilikti derken devam edemedim pek şimdide 81 kusurlerdeyim

aaa cnm ne guzel allah analı babalı sag salım kucagına almayı nasıb etsın... masallah ne kadar guzel vermıssın... bende 109 kılo ıle basladım yasım 24 1,5 2 ay olacak dıyete basladıgım suan 99,9 kıloyum.. 2 senelık evlıyım cocugum yok

yaslarimiz ayniymis canim sende verirsin canim devamlilik önemli ya birakinca gidiyor bunu anladim bende inşallah hedeflerimize ulasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…